امروز دیگه نمی یاد....به احتمال زیاد فردا همین موقع ها بیادیعنی واقعاً امروز جوابا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی واقعاً امروز جوابا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها سلاماینم کارنامه منهبه نظرتون تکمیل ظرفیت امید داشته باشم؟زبان 2.2 اطلاعات عمومی تاریخ و معماری 44.4مبانی نظری معماری 22.2دانش فنی معماری 8.9اسکیس 65رتبه در انتخاب 133نمره کل 5260نمره آخرین فرد قبولی 5482رتبه آخرین فرد قبولی 73بم رو زده بودمدر ضمن سهمیه بسیجی هم دارم شانسی واسه قبولی دارم ؟
بچه ها سلاماینم کارنامه منهبه نظرتون تکمیل ظرفیت امید داشته باشم؟زبان 2.2 اطلاعات عمومی تاریخ و معماری 44.4مبانی نظری معماری 22.2دانش فنی معماری 8.9اسکیس 65رتبه در انتخاب 133نمره کل 5260نمره آخرین فرد قبولی 5482رتبه آخرین فرد قبولی 73بم رو زده بودمدر ضمن سهمیه بسیجی هم دارم شانسی واسه قبولی دارم ؟
بچه ها سلام
اینم کارنامه منه
به نظرتون تکمیل ظرفیت امید داشته باشم؟
زبان 2.2
اطلاعات عمومی تاریخ و معماری 44.4
مبانی نظری معماری 22.2
دانش فنی معماری 8.9
اسکیس 65
رتبه در انتخاب 133
نمره کل 5260
نمره آخرین فرد قبولی 5482
رتبه آخرین فرد قبولی 73
بم رو زده بودم
در ضمن سهمیه بسیجی هم دارم
شانسی واسه قبولی دارم ؟
شما کجا زده بودین ؟؟؟ کدوم شهر؟؟
نبابا؛با بسیجیه بودمبا منی سودابه؟؟؟؟محمدم بابا جان
shiva jan,farda natayej miyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
بچه ها نتایج تکمیل ظرفیت سراسری اومده ؟؟ اخه تو سایت سنجش هست اما هر چی میزنم میگه چنین داوطلبی وجود نداره . اونایی که مردود شدن ممکنه قبول بشن ؟؟؟
با چه مرورگری وارد میشی؟ فقط با IE جواب میده!!من نتونستم وارد پروندهام بشم......شما تونستی نتایجتو ببینی؟واسه من که همش eror میده
![]()
كد رهگيري بايد اون رسيد انتخاب رشته جديدو بزنيم يا كد رهگيري قديم؟ شماره داوطلبي قديم؟
کد رهگیری قدیم، نه شماره پرینت ، اگه اشتباه نکنم تعداد حرفاش از شماره پرینت یکی کمتره..كد رهگيري بايد اون رسيد انتخاب رشته جديدو بزنيم يا كد رهگيري قديم؟ شماره داوطلبي قديم؟