تبریک دوست عزیز
بله بعضی گرایش ها رو قبول میشی مثلا پارسال بچه ها تا حدود 200 گرایش هایی مثل صنایع غذایی اوردن
مرسی میشه دقیقا بگید چه گرایش هایی رو؟
به نظر من تربیت مدرس قوی ترهبرای مهندسی شیمی، امیرکبیر خوبه یا تربیت مدرس؟؟
سوال دوم، با رتبه 148، روزانه ی چه دانشگاه هایی رو در تهران میشه آورد؟؟ فقط روزانه
ممنون از جواباتون، مخصوصا آقای اقبال احمدی
به نظر شما بیو تربیت مدرس قوی تر یا امیرکبیر؟
من رتبه بیوتکنولوژی شده 38 ، تربیت مدرس میارم؟
سلام دوستان
حال همگی خوبه
رتبه من شده 215 طبق قولی که دادم دو روز بعد اعلام نتایج اومدم.
درصدای من اینا هستن خواستم عکس بذارم ولی نمیدونم پیدا نکردم جایی که بشه عکس بفرستی.
انتقال حرارت35
ترمودینامیک40
مکانیک سیالات19
انتقال جرم و عملیات واحد45
طرح راکتورهای شیمیایی84
ریاضیات33
سلام بچه ها
من رتبه بیوم شده 16، ترتیب انتخاب دانشگاهی که در نظر گرفتم اینه، شریف-تهران-تربیت مدرس-امیر کبیر
نظر شما چیه؟ اول تهران بعد تربیت مدرس یا برعکس؟ آخه زیادی تعریف تربیت مدرس رو شنیدم. کسی میدونه پارسال شریف تا چه رتبه ای قبول شدند؟ از طرفی اگه کسی در مورد اساتید این دانشگاهها ،میزان سخت گیری و روال هرکدوم اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیار بذاره.
من که خودم اول از همه پیشنهاد دادم همه بچه بیان اصفهان چون اصفهان وسط ایرانه تو زاینده رود می نشستیم شیرینی میدادیم.آقا تبریک! پس شیرینی افتادیم دیگه![]()
سلام دوستان
حال همگی خوبه
رتبه من شده 215 طبق قولی که دادم دو روز بعد اعلام نتایج اومدم.
درصدای من اینا هستن خواستم عکس بذارم ولی نمیدونم پیدا نکردم جایی که بشه عکس بفرستی.
انتقال حرارت35
ترمودینامیک40
مکانیک سیالات19
انتقال جرم و عملیات واحد45
طرح راکتورهای شیمیایی84
ریاضیات33
سلامممم
به همه دوستانی که قبول شدند خیلی خیلی تبریک میگم
انشاالله اونایی هم که توفیق قبولی نداشتند آینده خوبی درپیش رو داشته باشن و سال آینده با تلاش بیشتر قبول بشن
این یه چیز انفرادیه اخه! یکی گرایش براش مهمه یکی دانشگاه یکی شهر!سلام به همگی
میشه همه شما نظرتون بگید
اینکه برای انتخاب رشته بر اساس گرایش بهتر انتخاب کنم یا دانشگاه و شهر بهتر؟لطفا جواب بدیدمرسسسسسسسیی
راجع به شیراز و کاشان و بابل زیاد شنیدم بقیه رو اطلاع ندارمسلاااااام به همه.
میشه بگین کدوم یکی از دانشگاهها تراز علمی بالاتری دارن.اگه به ترتیب برام مشخص کنید ممنون میشم.
دانشگاه های شیراز، صنعتی شیراز، مشهد ، تبریز ، سهند , اراک، کاشان ، بابل ، رشت و کاشان ،
سلامسلاااااام به همه.
میشه بگین کدوم یکی از دانشگاهها تراز علمی بالاتری دارن.اگه به ترتیب برام مشخص کنید ممنون میشم.
دانشگاه های شیراز، صنعتی شیراز، مشهد ، تبریز ، سهند , اراک، کاشان ، بابل ، رشت و کاشان ،