farhad urmia
عضو جدید
روزانه اردبیل باهنر کرمان سیستان قوچان بهشهر رو میاری .روزانه باهنر کرمان با سیستانو میاری فک کنم
روزانه اردبیل باهنر کرمان سیستان قوچان بهشهر رو میاری .روزانه باهنر کرمان با سیستانو میاری فک کنم
اردبیل پارسال 1335 هم مهندسی پیشرفته روزانه ش قبول شدنسلام به همه تبریک میگم رتبه های خیلی خوبی اوردید.
اما بچه هایی دیگه هم ناامید نباشن روزانه
قوچان 100 درصد (رتبه تا 1400)
و اردبیل 100%(تا رتبه 1200)
و زاهدان 100%(تا رتبه 1400)
و کرمان100%(تا رتبه 1100)
میارید.
طبق قبولی دوستام در سال قبل میگم.
امیر کبیر به نظر من بهتره. روزانه امیر کبیر تربیت مدرس علم و صنعت شریف (انرژی) پژوهشگاه مهندسی شیمیبرای مهندسی شیمی، امیرکبیر خوبه یا تربیت مدرس؟؟
سوال دوم، با رتبه 148، روزانه ی چه دانشگاه هایی رو در تهران میشه آورد؟؟ فقط روزانه
ممنون از جواباتون، مخصوصا آقای اقبال احمدی
دوستاااااااااااااااااااااااااااااااااااان لطفا یکی بیاد جواب منو بدهدوستان با 655 احتمال محیط زیست امیرکبیر هست؟
یا اینکه روزانه دانشگاه های تهران چه گرایشهایی امکانش هست؟
اراک کاشانبچه ها یکی از دوستام رتبه اش شده 1100 میشه بگید شبانه چه جاهایی خوب قبول میشه؟
روزانه دانشگاه تهران شاید کاسپینو بیاریدوستاااااااااااااااااااااااااااااااااااان لطفا یکی بیاد جواب منو بده
میخوای بیای تهران یا همون شیراز بمونی؟سلام به همگی و تبریک
من با 330 کجا قبول میشم
یعنی محیط زیست اصفهان یا پیشرفته صنعتی اصفهان نمیاره؟اراک کاشان
میخوای بیای تهران یا همون شیراز بمونی؟روزانه شیراز علمو صنعت پژوهشگاه شاید جاهای دیگرم بیاری
بعید میدونم دانشگاه صنعتی اصفهان امسال پیشرفته ندارهیعنی محیط زیست اصفهان یا پیشرفته صنعتی اصفهان نمیاره؟
رضوانشهر گیلان گرایش فرایندهای جداسازیکاسپین کجاس؟چه گرایشی؟
توضیح خاصی نداره هم تهران میاری هم شیراز هر کدومو دوست داری برونمیدونم اگه هم تهران و هم شیراز برام توضیح بدی خیلی ممنونت میشم
هر گرایشی دوست داشته باشم؟توضیح خاصی نداره هم تهران میاری هم شیراز هر کدومو دوست داری برو
والا گرایشارو دقیق نمیدونمهر گرایشی دوست داشته باشم؟
نه میگم بجز محیط زیستو پلیمرو نانو بقیق ی گرایشارو میارم؟والا گرایشارو دقیق نمیدونم
نه میگم بجز محیط زیستو پلیمرو نانو بقیق ی گرایشارو میارم؟والا گرایشارو دقیق نمیدونم
اره به احتمال زیاد. من فقط میدونم پژوهشگاه خوابگاه ندارهنه میگم بجز محیط زیستو پلیمرو نانو بقیق ی گرایشارو میارم؟
منظورم گرایش خاصی نیس
یعنی محیط زیست اصفهان یا پیشرفته صنعتی اصفهان نمیاره؟
سلام بچه ها خوشحالم در بین شما هستم به دوستایی که رتبه خوب آوردن تبریک میگم![]()
یه سوال داشتم اگه میشه کسایی که اطلاعات دقیق دارن کمکم کنن
من رتبم 80 شده آیا دانشگاه شریف قبول میشم یا نه؟البته روزانه
دانشگاه صنعت نفت چه طوری پذیرش میگیره ؟ چرا بین دانشگاه ها نیست ؟