چه دنیای کوچیکیه هاواسه منظر شانسی دارم؟
سلام بچه ها من ترم اخر کارشناسی ام اصلا درس نخوندم رتبم تو طراحی شهری 700 شده یه راهنمایی میکنین درباره اسکیسش ؟امیدی هست که بمونم برای سال بعد بهتر شم؟؟
اسکیس طراحی شهری میگن سخته و براش باید کلاس بری دوست من پارسال مث شما بود ایشون 709شده بودن با 21 روز خوندن ولی اسکیس کلاس پیدا نکرد که براش بره مردود شد
کسی نمونه سوال اسکیس سالای گذشته رو داره؟
عذرا من دوستم 53 اینا شد فک کنم تو طراحی شهری، اسکیسو خراب کرد مردود شد، باورت میشه داشت دیوونه میشد
این اسکیس خیلی ستمه بخدا.... :|
مرسی عزیزم !اتفاقا استادمون میگفت اسکیسش اسونتر از معماریه!
از ستم هم به خدا بد تره ،شده دکان برای یک سری ادم و بچه های مردم را همه اش تیو استرس و بدبختی میزارن ،واله نه تیو دانشگاه اسایش داشتیم نه حالا
نه عزیزم ،پارسال رفیقم که طراحی شهری بود کلی دنبال کلاس گشت و پیدا نکرد ،بعدش رفتیم یکبار مهندس هادیان صحبت کردیم که چیکار کنه ،بهش گفت پا تو توی کفش بد کسایی کردی برا کلاس اسکیسش هم نمیشه سر اونایی که معماری درس میدن حساب کرد باید استاد درستدرمون خودش پیدا کرد ،به هر حال براتون ارزوی موفقیت می کنم
احتمالا اواخر خرداده به خاطر ماه رمشون زودتر برگزار میشهدوستان کسی میدونه اسکیس کیه ؟؟؟
واسه من که تغییر کردهبچه ها شما هم معدل موثرتون تغییر کرده آیا؟اون چیزی که موقع ثبت نام نوشتین نیست؟
منم شنیدم پارسال یه نفر با رتبه 2000 و اسکیس 97 روزانه تهران قبول شدهپارسال یه نفر با 1600 و اسکیس 65 روزانه محقق اردبیلی قبول شد بعدشم تکمیل ظرفیت شرکت کرد و رفت یه دانشگاه دیگه (نمی دونم کجا!!) ... گفتم که شاید به درد شما و بقیه که از این مدل سوالا می پرسن بخوره![]()
سلام
تبریک به اونایی که مجاز شدن
من که مجاز نشدم![]()
منم 842 و منظرم 500 :دیسلام به همه دوستان عزیز و زحمتکش باشگاه ..........
به همه دوستانی که مجاز شدن تبریک میگم......ایشالا مرحله بعدم با موفقیت پشت سر میزاریم......
منم شدم 840 معماری..........450 منظر.......260 تکنولوژی ............میانگین 39.3....معدل موثر14.83
توکل به خدا حالا دانشگاه تهرانم نشد شهید بهشتی دیگه. چکار میشه کرد........
منم شنیدم پارسال یه نفر با رتبه 2000 و اسکیس 97 روزانه تهران قبول شده
والاا من اینو شنیده بودم از صحتش مطلع نیستمعزیزم این حرفت درست نیس. پارسال آخرین رتبه ای که تهران قبول شده 200 بوده. اونم شبانه تهران قبول شده.
سلام مبارکت باشه میگن کلاسای شقاقی خووووبه .ایشالا موفق باشیسلام
من رتبه 661 اوردم. شانسی برای دانشگاه های تهران دارم یا نه؟ شما کلاس اسکیس مناسب سراغ دارید؟
دوست عزیز شما از چه طریقی سوالتون ار سنجش پرسیدین؟ من امسال تو 2 رشته شرکت کرده بودم. یکی اصلی یکی شناور اما معدل موثرم برا این دوتا متفاوت نوشتن. میخام بدونم چطوری حساب کردن؟ درسته آیا؟ یا اشتیاه شده؟بچه ها من از سازمان سنجش سوال کردم در مورد اینکه معدل رو کی تاثیر میدن توی رتبه (قبل اسکیس یا بعد اسکیس) یه جواب دادن که خودمم نفهمیدم منظورشون چی بود.....
پاسخ:
با سلام معدل هر داوطلب بیست درصد و به صورت تراز شده بر اساس معدل فارغ التحصیلی، دانشگاه محل تحصیلی، و نمرات اکتسابی در آزمون تاثیر گذار است ولی تفاوتی نمی کند که با ان مدرک بخواهید در چه رشته ای شرکت کنید. معدل با تاثیر مثبت در تولید نمره کل اعمال میشود در صورتی که پس از محاسبه معدل موثر معدل داوطلب از معدل اصلی وی کمتر شود همان معدل اصلی وی ملاک عمل خواهد یود. شایان ذکر است برای گزینش نتایج اولیه معدل تاثیری نداشته اما در تولید نمره کل و رتبه کل معدل موثر اعمال شده است که ملاک گزینش نهایی در انتخاب رشته میباشد. با تشکر
با جوابی که داده پس این رتبه ها بدون معدل و بعد از اسکیس اعمال میکنن.... چون این رتبه کل ما نیست رتبه اولیه است.
دوست عزیز شما از چه طریقی سوالتون ار سنجش پرسیدین؟ من امسال تو 2 رشته شرکت کرده بودم. یکی اصلی یکی شناور اما معدل موثرم برا این دوتا متفاوت نوشتن. میخام بدونم چطوری حساب کردن؟ درسته آیا؟ یا اشتیاه شده؟
رتبه های بالای هزار تو داخلی و یا منظر شانس بیشتری دارند.چون داورا درصدای بالا هشتاد و نود میدن.اما داورای معماری خیلی سختگیرن بالاترین درصدا شصت هفتاده برای همین امکان قبولی جاهای بالا برای رتبه های بالای هزار نیست
تروخدا یکی منو راهنمایی کنه با رتبه منظر 700 من امیدی دارم اسکیس کار کنم یا بیخیالش شم
![]()