نتایج اولیه ازمون کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sety

عضو جدید
با درود بر همگی
والا نمیدونم دوستان چه رتبه هایی آوردن منم چندماهی نیومدم سایت به دلیل های مختلف که بگذریم. اما خوشحال میشم دوستانی که من رو قابل میدونند تو خصوصی بهم بگند چه رتبه هایی اوردن همه براردان و خواهران عزیزم. دوستانی هم که رتبه خوبی کسب نکردن نگران نباشند کافیه یه سر بزنند به نتایج پارسال که چه رتبه های تک و دو رقمی مردود شدند در نهایت وچه رتبه های 3رقمی و 4 رقمی تونستن سراسری قبول شند. هر کمکی هم از دست من بر بیاد برای اسکیس از مشاوره و .. دریغ نمیکنم. درصد پارسال من 48 شد که اینم بگم پارسال درصدها رو خیلی کم حساب کردند و48 پارسال مثل 70 پیارسال بود

میشه بپرسم اسکیس پارسالتون چه جوری کار کردید؟ ینی ایده و کانسپتتون چی بود؟یه نمونه کارتونم می شه بذارید ببینیم دستتون چقد قویه یه مقایسه کنیم. ممنون :)

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بپرسم اسکیس پارسالتون چه جوری کار کردید؟ ینی ایده و کانسپتتون چی بود؟یه نمونه کارتونم می شه بذارید ببینیم دستتون چقد قویه یه مقایسه کنیم. ممنون :)
در مورد اطالاعات کلی ا*** تو تایپیک روحیه دهی یه سری حرفها رو زدم
در مورد نمونه اسکیس هم چشم میزارم

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یه تبریک خاص برای nikky321 دارم خیلی مبارکش باشه واقعا پشت کار خوبی داشت از وقتی نتایج پارسال اومد و بالافاصله نشست خوندن. اسکیستم خوبه خدارو شکر پارسال نشون دادی ولی مغرور نشو از پارسالتم بهتر بکش

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یه تبریک خاص برای nikky321 دارم خیلی مبارکش باشه واقعا پشت کار خوبی داشت از وقتی نتایج پارسال اومد و بالافاصله نشست خوندن. اسکیستم خوبه خدارو شکر پارسال نشون دادی ولی مغرور نشو از پارسالتم بهتر بکش
سلامممم. اره مرسييييي. سال قبل كه رتبم شد ٢٢٥٠ :)
اسكيسم خيلي خوب نيست ولي از امروز جدي شروع كردم :)

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ..
به همه ی دوستای گلم تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشین و به همه ی اهداف کوچیک و بزرگتون برسین..
بچه ها من امسال سال اول بود کنکور دادم و تقریبا از مهر شروع کردم ولی اصلا انجوری که خوندم نتیجه نگرفتم ..دلم می خواد از تجربه تک تک شماها استفاده کنم..
اول اینکه من امسال 3000 شدم با معدل 16 ..به نظرتون اگه سال دیگه سرمایه گذاری کنم فایده داره و یا با معدلی که دارم بازم همین حدود میشم؟
سوال دیگه اینکه من 504 و تافل رو خوندم ولی بازم زبان رو 20 زدم واقعا نمی دونم جراااااا...اگه از الان زبان رو بخوام کار کنم چی بخونم؟کلاس برم؟
ممون از همه ی بچه های گل تایپیک..
براي زبان سعي كن از الان بخوني.كل روزت بايد بشه زبان. انكليسي فكر كن. سعي كن حرف بزني. موزيك. فيلم. كتاب. بايد بشه تفريح برات. كلاس خسته كنند ميشه. من خودم معلم زبان اموزشكاه هستم و مي دونم فضاي كلاس خوبه ولي بايد خودت بخواي. كتاب بخون.فيلم بدون زير نويس. از اين كارا

معمارباشی

عضو جدید
شرمنده من خیلی دلم می خواهد درست کنم ... ولی فرصتش پیش نمی اد ... همش کلاسم وقتی هم ان میشم با موبایل میام... اگه یکی از بچه ها که وقتش ازادتره لطف کنه درصدها رو جنع اوری کنه عالی میشه

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk

moeinz

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها ..
به همه ی دوستای گلم تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشین و به همه ی اهداف کوچیک و بزرگتون برسین..
بچه ها من امسال سال اول بود کنکور دادم و تقریبا از مهر شروع کردم ولی اصلا انجوری که خوندم نتیجه نگرفتم ..دلم می خواد از تجربه تک تک شماها استفاده کنم..
اول اینکه من امسال 3000 شدم با معدل 16 ..به نظرتون اگه سال دیگه سرمایه گذاری کنم فایده داره و یا با معدلی که دارم بازم همین حدود میشم؟
سوال دیگه اینکه من 504 و تافل رو خوندم ولی بازم زبان رو 20 زدم واقعا نمی دونم جراااااا...اگه از الان زبان رو بخوام کار کنم چی بخونم؟کلاس برم؟
ممون از همه ی بچه های گل تایپیک..

من بدترین مشکلم با زبان حفظ لغت بود ک همش یادم میرفت
از الآن ی روش مطمین برا حفظ لغت پیدا کن
من اواخر نرم افزار نارسیس رو خریدم خوب بود ولی زد سیستمم خراب شد
فک کنم روش خوبیه
کلاسم بیخیال شو
متن زیاد بخون و لغت خوب حفظ کن

hastiii

عضو جدید
دوستان سلام
درصد های من اینه :
زبان : 11.49
فن : 50
تاریخ : 47.13
درک : 46.67
منظر :30
رتبه معماری : 645
رتبه منظر : 786
رتبه داخلی : 681

پارسال با رتبه 1861 و اسکیس 30% آبا - آبیک قبول شدم

به نظرتون میشه امسال با این رتبه تهران روزانه یا شیانه قیول بشم ؟ فقطم تهران میتونم برم
اسکیس پارسال رفتم پیش صلواتی

NegR.s

عضو جدید
شرمنده من خیلی دلم می خواهد درست کنم ... ولی فرصتش پیش نمی اد ... همش کلاسم وقتی هم ان میشم با موبایل میام... اگه یکی از بچه ها که وقتش ازادتره لطف کنه درصدها رو جنع اوری کنه عالی میشه

سلـــــــــــــــــــــــــــــــآم...
اول از همه به همه خسته نباشید میگم...:gol:
میدونم سال سختیو گذروندید...
به همه ی دوستانی هم که به هدفشون نزدیک شدن تبریک میگم...:gol:
معمارباشی اگه کمک خواستی برای جدول من در خدمتم :)

آخرین ویرایش:

imaaa

عضو جدید
شنیدم آقای شقاقی به بچه ها گفته اسکیس 22 خرداد هستش خب اون روز که نیست چون آزمون نظام 22اِ ولی خواهش و پیشنهادم اینه که همه برین تو سایت سنجش تو قسمت پاسخگویی به سوالات ازشون بخواین آزمون رو به بعدد از رمضان موکول کنن سالهای پیش هم سابقه داشته که تو مرداد باشه, تماس هم بگیرین , نگین تاثیر نداره چون اگه نداشت کنکور رو هم یک هفته عقب نمینداختن, ممنون

darab1360

عضو جدید
هه!منم شدم 1405.البته من زیاد نخونده بودم ولی طبق کلیدا باید می شدم 700 حالا شدم این!فقط سر کلید 3 تا سوال که عوض شده!باورت میشه؟؟؟؟
بی خیال.خودتو ناراحت نکن!

آره میشه!منم تقریبا مثه تو درصدام.البته این جور که فهمیدم معدل هم خیلی تاثیر داشته.

مشاهده پیوست 208154

کلید 3 تا از سئوالها عوض شده؟؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
شنیدم آقای شقاقی به بچه ها گفته اسکیس 22 خرداد هستش خب اون روز که نیست چون آزمون نظام 22اِ ولی خواهش و پیشنهادم اینه که همه برین تو سایت سنجش تو قسمت پاسخگویی به سوالات ازشون بخواین آزمون رو به بعدد از رمضان موکول کنن سالهای پیش هم سابقه داشته که تو مرداد باشه, تماس هم بگیرین , نگین تاثیر نداره چون اگه نداشت کنکور رو هم یک هفته عقب نمینداختن, ممنون

من چند روزی هست ک این کارو کردم اما جوابمو ندادن....خودم طراحی نظام و نظارت دارم...

ترنج

عضو جدید
کلید 3 تا از سئوالها عوض شده؟؟

فک کنم.چون واسه چنتا از درسا درصد من کم شده بود و درصد چن تا از دوستام واسه اون سوالا بیشتر!
یکیش فک کنم سوال اون مسجد تو درک عمومی باشه!یکی تو فن.یکی دو تام تو زبان.همین چنتا واسه نابود کردن رتبه من کافی بود!!!:D

imaaa

عضو جدید
سازمان سنجش که درجواب پیام من میگه هنوز اعلام نکردیم,شما از کی شنیدین؟

معمارباشی

عضو جدید
پاسخ : نتایج اولیه ازمون کارشناسی ارشد معماری 93

سازمان سنجش که درجواب پیام من میگه هنوز اعلام نکردیم,شما از کی شنیدین؟

خدایی هم تو مصاحبه اش با خبرگزاری دانشجویان ایران گفته امتحانات مرحله دوم اداخر خرداد برگزار میشه ... منبع خبر سایت ایسنا

معمارباشی

عضو جدید
فدات بشم نیکی جونم .... واااای یعنی یه دنیا ممنونت میشم ...
این روزا همه چی قاطی شده ...
کنکور یه طرف
کارگاه شقاقی یه طرف
امتحانای دانشگاه
تحویل پروژه ها
تازه سه تا مقاله +یه کنفرانس هم باید بدم ...
نمیدونم باید به کدومش برسم
خدا کنه تاریخ اسکیس کلی بیفته عقب

arefeh

کاربر ممتاز
خدایی هم تو مصاحبه اش با خبرگزاری دانشجویان ایران گفته امتحانات مرحله دوم اداخر خرداد برگزار میشه ... منبع خبر سایت ایسنا

عزیزم حرف مفته....عقلشون واقعا نرسیده ک منه نوعی امتحان نظام مهندسی هم دارم؟؟؟این واقعا مسخره.... اگه میخوان تو خرداد باشه بنداز هفته بعد از 23...
به نظام مهندسی میگم میگه ما چند ماه پیش اعلام کردیم به ما ربطی نداره....
من که نمیتونم یه روج باشم در دو جسم ...که یکیش گرگان باشه در حال امتحان دادن یکیش تهران....
یعنی خیلی بی شعوووووورن....اگه همچین کاری با ما بکنند...من اعتراضمو نوشتم و امروز با لحنه خیلی بد بهشون گفتم ک باید کاری کنند ک ما ضرر نکنیم...
وقتمونو ک از سر راه نیوردیم....:mad:

معمارباشی

عضو جدید
عزیزم حرف مفته....عقلشون واقعا نرسیده ک منه نوعی امتحان نظام مهندسی هم دارم؟؟؟این واقعا مسخره.... اگه میخوان تو خرداد باشه بنداز هفته بعد از 23...
به نظام مهندسی میگم میگه ما چند ماه پیش اعلام کردیم به ما ربطی نداره....
من که نمیتونم یه روج باشم در دو جسم ...که یکیش گرگان باشه در حال امتحان دادن یکیش تهران....
یعنی خیلی بی شعوووووورن....اگه همچین کاری با ما بکنند...من اعتراضمو نوشتم و امروز با لحنه خیلی بد بهشون گفتم ک باید کاری کنند ک ما ضرر نکنیم...
وقتمونو ک از سر راه نیوردیم....:mad:
عارفه جان بخدا منم وضعم بهتر از تو نیست ... من هجدهم و بیستم خرداد امتحانات پایان ترم دانشگاه رو دارم ... تازه فکر کن امتحان بیستمم دقیقا ساعت دو تا چهار بعد از ظهره ! حالا من از شهرستان باید بکوبم بیام تهران ... می خواهم بلیط هواپیما بگیرم که زود برسم و حداقل شب بتونم راحت بخوابم و خسته ی راه نباشم ولی از همین الان استرس تاخیر و لغو پرواز رو دارم ... یعنی اگه یه درصد پرواز تاخیر داشته باشه من چه خاکی بسرم بگیرم ؟ اگر هم بخواهم درسم رو حذف کنم عملا یکی دو میلیون ضرر مالی کردم چون کل این ترمم 5 میلیون شده ! (پردیس خوندن این بدبختیا رو هم داره !!!)

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جان بخدا منم وضعم بهتر از تو نیست ... من هجدهم و بیستم خرداد امتحانات پایان ترم دانشگاه رو دارم ... تازه فکر کن امتحان بیستمم دقیقا ساعت دو تا چهار بعد از ظهره ! حالا من از شهرستان باید بکوبم بیام تهران ... می خواهم بلیط هواپیما بگیرم که زود برسم و حداقل شب بتونم راحت بخوابم و خسته ی راه نباشم ولی از همین الان استرس تاخیر و لغو پرواز رو دارم ... یعنی اگه یه درصد پرواز تاخیر داشته باشه من چه خاکی بسرم بگیرم ؟ اگر هم بخواهم درسم رو حذف کنم عملا یکی دو میلیون ضرر مالی کردم چون کل این ترمم 5 میلیون شده ! (پردیس خوندن این بدبختیا رو هم داره !!!)
عزیزم 21 ک شما گفتی میشه 4 شنبه...ک چهارشنبه مسلما نی...5 شنبه و جمعه و شنبه مثل همیشه.....که میشه 23 24 25....ک می رسی...اما من دقیقا همون روز امتحان دارم و فرداش...
یعنی عملا به امتحان نظارت ک نمیرسم....امتحان منظر هم اگه بخوام بیخیال بشم باید ساعت 2 حداقل از تهران حرکت کنم ک شب برسم گرگان ک جمعه به طراحی نظام برسم حالا فکر کن امتحانش مثل اسکیس 3-4 ساعت ک نی....8 ساعته...یعنی عملا همه امتحانم گند زده میشه....
پس لطفا الان ک هنوز اعلام نکرده سنجش شما براشون پیام بزنید بعید میدونم اونها این تاریخ بزارند...دیگه اینقدر بی ملاحظه نیستن

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدات بشم نیکی جونم .... واااای یعنی یه دنیا ممنونت میشم ...
این روزا همه چی قاطی شده ...
کنکور یه طرف
کارگاه شقاقی یه طرف
امتحانای دانشگاه
تحویل پروژه ها
تازه سه تا مقاله +یه کنفرانس هم باید بدم ...
نمیدونم باید به کدومش برسم
خدا کنه تاریخ اسکیس کلی بیفته عقب

هركي تا حالا در صداشو ننوشته الات اينجا بنويسه. من مي خوام از اول نابيك بيام جمع كنمممممم. همه در صداشونو بنويسن.

imaaa

عضو جدید
دوستان هر دو امتحان رو سازمان سنجش برگزار میکنه و خیلی خیلی بعیده که باهم برگزار کنه بیاین کاری که اَزمون بر میاد رو انجام بِدیم, من دو بار پیام دادم یکیش عنوانش رو آزمون عملی رشته معماری انتخاب کردم که گویا نخونده جواب داده بودن چون گفته بود همراه دفترچه انتخاب رشته اعلام خواهد شد ! که خب این مشخصه که یه جواب آماده برا این تاپیک بوده و نخونده ارسال شده, دومی رو عنوان رو تعویق آزمون عملی معماری نوشتم, اگه تماس هم بگیریم خیلی بهتره

arefeh

کاربر ممتاز
دوستان هر دو امتحان رو سازمان سنجش برگزار میکنه و خیلی خیلی بعیده که باهم برگزار کنه بیاین کاری که اَزمون بر میاد رو انجام بِدیم, من دو بار پیام دادم یکیش عنوانش رو آزمون عملی رشته معماری انتخاب کردم که گویا نخونده جواب داده بودن چون گفته بود همراه دفترچه انتخاب رشته اعلام خواهد شد ! که خب این مشخصه که یه جواب آماده برا این تاپیک بوده و نخونده ارسال شده, دومی رو عنوان رو تعویق آزمون عملی معماری نوشتم, اگه تماس هم بگیریم خیلی بهتره

عزیزم حرفی نی...اما من هر چی به خطهاشون ز میزنم اشغاله.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا