نتایج اولیه ازمون کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

beni belazi

کاربر بیش فعال
هزینه ماهانه پانسیون در تهران برای دانشجویانی که احتمالا در مقطع ارشد در تهران پذیرفته میشن اما خوابگاه بهشون تعلق نمیگیره :
به نظرم بد نیست دوستان شهرستانی قبل انتخاب رشته یک برآوردی از هزینه ها داشته باشن.

هزینه پانسیون تهران

هزینش که کم نیست... ولی وقتی آدم شهر خودش نباشه در هر صورت هزینه زندگیش بالا میره.

Sety

عضو جدید
اگر اینجوری باشه من که رتبه منظرم 612شده واسه معماری منظر امیدوار باشم؟؟!!!

بله دوست عزیز.رتبه هزار و صد می شناسم که منظر روزانه دانشگاه تهران می خونه.البته اسکیس خوبی هم باید بزنید

sheelan

عضو جدید
منم به همین راهنمایی نیاز دارم!

دوستان من پارسال با 612 و اسکیس 59% قبول نشدم...اگه دستتون خیلی خیلی قویه نتیجه میگیرید،مثل رتبه 1024 سال 91 که دانشگاه تهران قبول شد اسکیسشو 97% زده بود...من کار سر جلسه شو که عکس گرفته بود دیدم ،عالی بود...مث اینکه فرضا صدیق بره امتحان بده...امیدوارم جوابتونو گرفته باشین...

Sety

عضو جدید
دوستان من پارسال با 612 و اسکیس 59% قبول نشدم...اگه دستتون خیلی خیلی قویه نتیجه میگیرید،مثل رتبه 1024 سال 91 که دانشگاه تهران قبول شد اسکیسشو 97% زده بود...من کار سر جلسه شو که عکس گرفته بود دیدم ،عالی بود...مث اینکه فرضا صدیق بره امتحان بده...امیدوارم جوابتونو گرفته باشین...

منظر یا معماری؟

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی هیچی قبول نشدی یا اون چیزی که میخواستی نشد؟
نداری عکسشو ما هم ببینیم؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب عکسش بزار ما هم ببینیم

beni belazi

کاربر بیش فعال

مگه کجاها رو زده بودی؟؟ فقط تهران؟؟؟ یعنی مثلا شبانه یزد و کرمانم نمیاوردی؟؟؟ آخه 59 که خیلی خوبه؟؟ راستی میشه رتبه نهایتو بگی؟؟

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها... یه مدت نبودم اونم چون ال سی دی لپ تاپم سوخت:cry:....نت هم نداشتم....................................
.همه پستارو از اول خوندم.تبریک میگم به همه .البته تبریک اصلی رو باید بعد اسکیس گفت .
من 395 معماری شدم.
زبان 48/89
فن 48/89
تاریخ 32/18
درک 41/68
منظر28/3
امیدوارم همه تو اسکیس موفق باشیم.....................خدا بزرگه...
در ضمن معمار باشی و دوستای دیگه که زحمت تخمین رتبه رو کشیده بودن ..دمتون گرم همون شد تقریبا.:gol:

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای انتخاب رشته باید کارت بخریم؟؟؟؟من که میرم تو سایت فقط دو تا کارت هس یکی مال غیر انتفاعی و پیام نور یکیشم مال دکتراس.لطفا راهنمایی کنین اگه ممکنه

imaaa

عضو جدید
سلام به همه
منم معماری 395
منظر 423
داخلی 473
دوستان راهنمایی کنین با چه درصد اسکیسی میتونم تهران , اصفهان یا قزوین قبول شم؟
برا منظر و داخلی هم نظرتونو بگین لطفا
ممنون

atefeh.ghazi

کاربر فعال
برای انتخاب رشته باید کارت بخریم؟؟؟؟من که میرم تو سایت فقط دو تا کارت هس یکی مال غیر انتفاعی و پیام نور یکیشم مال دکتراس.لطفا راهنمایی کنین اگه ممکنه
نه نباید کارت بخرید...اون وسه کساییه که از قبل پیام نور و غیرانتفاعی انتخاب نکردند...

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
منم معماری 395
منظر 423
داخلی 473
دوستان راهنمایی کنین با چه درصد اسکیسی میتونم تهران , اصفهان یا قزوین قبول شم؟
برا منظر و داخلی هم نظرتونو بگین لطفا
ممنون

مگه میشه دو نفر 395 بشن :D..من 395 شدم که.....اشتباه گفتید

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها ما هم اومدیم بعد از چند روز درگیری ک کارناممو زده بودن تحت بررسی امروز اومد(البته با پارتی.....:razz:)و این شد ک :
رتبه ما هم 1369 شد...
اگه میشد 1366 خیلی خوب بود آخه میشد سال تولدم:biggrin:(کلا سرخوشم نه؟؟؟!!!خخخخخخ)
خوب میریم از الان برای اسکیس...آقا من روی ایده خیلی ضعیفم دوستان میشه لطف کنند راهنماییم کنند؟؟؟

eng.anita

عضو جدید
دوستان با رتبه ۲۷۰۰ امکان قبولی از غیر انتفاعی تبریز هس؟میدونین اسکیسو چقد باید بزنم؟

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ما هم اومدیم بعد از چند روز درگیری ک کارناممو زده بودن تحت بررسی امروز اومد(البته با پارتی.....:razz:)و این شد ک :
رتبه ما هم 1369 شد...
اگه میشد 1366 خیلی خوب بود آخه میشد سال تولدم:biggrin:(کلا سرخوشم نه؟؟؟!!!خخخخخخ)
خوب میریم از الان برای اسکیس...آقا من روی ایده خیلی ضعیفم دوستان میشه لطف کنند راهنماییم کنند؟؟؟
نگفتند ... چرا کارنامه تحت بررسی بود ؟!

imaaa

عضو جدید
چرا هیچکی جواب منو نمیده؟ دوستان راهنمایی لطفا
395معماری و 423 منظر,با این رتبه با چه درصد اسکیسی میشه تهران , اصفهان , قزوین یا کاشان قبول شد؟
برا منظر هم نظرتونو بگین لطفا

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    42.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام به همگی
تبریک به کسایی که رتبه های خوبی کسب کردن بخصوص نیکی و میترا عزیز و بقیه دوستان
یه تبریک مخصوص هم واسه دوست خوبم قاصدک عزیز که رتبه تک رقمی تو تکنولوژی اورده
دوست خوبم سجاد عزیز ناراحت نباش داداش منم همدردتم با این تفاوت که مطمئنم تو اسکیس جبران میکنی و بهترین دانشگاه قبول میشی
پویان گل برات آرزو دارم بهترین نتیجه رو کسب کنی
بقیه دوستان هم براتون آرزو میکنم موفق باشید فرزانه، رعنا،مازیار،شیما،ندا،عارفه،عارف،معمار باشی،عذرا،ابرام2014،زهرا،هانی،الهام،مریم،مهسا،مسعود،نازنین ،شکوفه و همراهی عزیز....و تو اسکیس جبران کنید چون هنوز 30 درصد راه رو اومدید تلاش کنید(ببخشید اگه کسی رو فراموش کردم).....البته خیلی ها نتیجتون خوبه ولی تلاش کنید که انشالله دانشگاهای خوبی قبول شید و ما هم بهتون افتخار میکنیم :)

ما هم از شانس بد بازم از زبان ضربه خوردیم و از اون بدتر از کم شدن ظرفیت.....خلاصه که پارسال با میانگین درصد امسال من و معدل خیلی نزدیک به معدل من با اختلاف چند صدم رتبه میشد 34 ولی امسال با اینکه کنکور سختر هم بود ما شدیم 55......گرچه من انتظارم خیلی بهتر از اینا بود ولی.....
اتفاقی که نباید می افتاد افتاد.......شکر......هر چی قسمت باشه همون میشه و خدا همیشه بهترینها رو واسه ما میخواد:smile:
من که حسابی مشغول کار شدم و راضی ام......اگه عمر و حوصله ای بود و فرصتی شاید سال بعد بازم برگشتم:D

ممنون از دوستانی که بهم لطف داشتن و جویای حالم بودن......ببخشید اگه کمتر میام(خیلی گرفتارم).....ولی همتون تو دلم هستید و براتون آرزوی موفقیت دارم دوستای خوب من:)

آخرین ویرایش:

farzaneh si

عضو جدید
سلام به همگی
تبریک به کسایی که رتبه های خوبی کسب کردن بخصوص نیکی و میترا عزیز و بقیه دوستان
یه تبریک مخصوص هم واسه دوست خوبم قاصدک عزیز که رتبه تک رقمی تو تکنولوژی اورده
دوست خوبم سجاد عزیز ناراحت نباش داداش منم همدردتم با این تفاوت که مطمئنم تو اسکیس جبران میکنی و بهترین دانشگاه قبول میشی
پویان گل برات آرزو دارم بهترین نتیجه رو کسب کنی
بقیه دوستان هم براتون آرزو میکنم موفق باشید فرزانه، رعنا،مازیار،شیما،ندا،عارفه،عارف،معمار باشی،عذرا،ابرام2014،زهرا،هانی،الهام،مریم،مهسا،مسعود،نازنین ،شکوفه و همراهی عزیز....و تو اسکیس جبران کنید چون هنوز 30 درصد راه رو اومدید تلاش کنید(ببخشید اگه کسی رو فراموش کردم).....البته خیلی ها نتیجتون خوبه ولی تلاش کنید که انشالله دانشگاهای خوبی قبول شید و ما هم بهتون افتخار میکنیم :)

ما هم از شانس بد بازم از زبان ضربه خوردیم و از اون بدتر از کم شدن ظرفیت.....خلاصه که پارسال با میانگین درصد امسال من و معدل خیلی نزدیک به معدل من با اختلاف چند صدم رتبه میشد 34 ولی امسال با اینکه کنکور سختر هم بود ما شدیم 55......گرچه من انتظارم خیلی بهتر از اینا بود ولی.....
اتفاقی که نباید می افتاد افتاد.......شکر......هر چی قسمت باشه همون میشه و خدا همیشه بهترینها رو واسه ما میخواد:smile:
من که حسابی مشغول کار شدم و راضی ام......اگه عمر و حوصله ای بود و فرصتی شاید سال بعد بازم برگشتم:D

ممنون از دوستانی که بهم لطف داشتن و جویای حالم بودن......ببخشید اگه کمتر میام(خیلی گرفتارم).....ولی همتون تو دلم هستید و براتون آرزوی موفقیت دارم دوستای خوب من:)
ممنون شما هم به بهترینا برسی دوست عزیز.

sadaf1369

عضو جدید
bacheha bara hame tabrik mgam,omidvaram eskisa allliiii sheo harki harja mikhado layegheshe bere.
ham bheha akeshon baalasto laem nis adam tozihi raje be gand zadnesh bede:( man shodam 1600.aya momkene ghaol sham??? shabaneye naoja abad

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
با درود بر همگی
والا نمیدونم دوستان چه رتبه هایی آوردن منم چندماهی نیومدم سایت به دلیل های مختلف که بگذریم. اما خوشحال میشم دوستانی که من رو قابل میدونند تو خصوصی بهم بگند چه رتبه هایی اوردن همه براردان و خواهران عزیزم. دوستانی هم که رتبه خوبی کسب نکردن نگران نباشند کافیه یه سر بزنند به نتایج پارسال که چه رتبه های تک و دو رقمی مردود شدند در نهایت وچه رتبه های 3رقمی و 4 رقمی تونستن سراسری قبول شند. هر کمکی هم از دست من بر بیاد برای اسکیس از مشاوره و .. دریغ نمیکنم. درصد پارسال من 48 شد که اینم بگم پارسال درصدها رو خیلی کم حساب کردند و48 پارسال مثل 70 پیارسال بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا