سلام به همگی
تبریک به کسایی که رتبه های خوبی کسب کردن بخصوص نیکی و میترا عزیز و بقیه دوستان
یه تبریک مخصوص هم واسه دوست خوبم قاصدک عزیز که رتبه تک رقمی تو تکنولوژی اورده
دوست خوبم سجاد عزیز ناراحت نباش داداش منم همدردتم با این تفاوت که مطمئنم تو اسکیس جبران میکنی و بهترین دانشگاه قبول میشی
پویان گل برات آرزو دارم بهترین نتیجه رو کسب کنی
بقیه دوستان هم براتون آرزو میکنم موفق باشید فرزانه، رعنا،مازیار،شیما،ندا،عارفه،عارف،معمار باشی،عذرا،ابرام2014،زهرا،هانی،الهام،مریم،مهسا،مسعود،نازنین ،شکوفه و همراهی عزیز....و تو اسکیس جبران کنید چون هنوز 30 درصد راه رو اومدید تلاش کنید(ببخشید اگه کسی رو فراموش کردم).....البته خیلی ها نتیجتون خوبه ولی تلاش کنید که انشالله دانشگاهای خوبی قبول شید و ما هم بهتون افتخار میکنیم
ما هم از شانس بد بازم از زبان ضربه خوردیم و از اون بدتر از کم شدن ظرفیت.....خلاصه که پارسال با میانگین درصد امسال من و معدل خیلی نزدیک به معدل من با اختلاف چند صدم رتبه میشد 34 ولی امسال با اینکه کنکور سختر هم بود ما شدیم 55......گرچه من انتظارم خیلی بهتر از اینا بود ولی.....
اتفاقی که نباید می افتاد افتاد.......شکر......هر چی قسمت باشه همون میشه و خدا همیشه بهترینها رو واسه ما میخواد

من که حسابی مشغول کار شدم و راضی ام......اگه عمر و حوصله ای بود و فرصتی شاید سال بعد بازم برگشتم
ممنون از دوستانی که بهم لطف داشتن و جویای حالم بودن......ببخشید اگه کمتر میام(خیلی گرفتارم).....ولی همتون تو دلم هستید و براتون آرزوی موفقیت دارم دوستای خوب من