کسی میدونه عارف چند آورده؟؟؟
الهام چطور؟
الهام چطور؟
من هنوز تو شوکم الان برای انتخاب رشته دقیقا باید چیکار کنم؟
بچه ها خیلی ناراحتم رتبم شده 1200
به نظرتون امیدی هست؟؟؟
اسکیسم امسال انگار زودتر برگزار میشه
راستی بچه ها من نمی تونم کلاس اسکیس برم به نظرتون با همین تمرینایی که بچه میزارن تو باشگاه می تونم موفق شم؟؟ خواهش می کنم کمکم کنین خیلی نیاز دارم
اههه اين كارنامه اوليه مال منهمشاهده پیوست 208092 اینو برای کسایی میزارم که الان میخوان برای کنکور آماده شن... فکر اینکه خوندن زبان رو پشت گوش بندازین رو نکنین ببینین با درصدای تقریبا برابر یا با همپوشانی تو درصدای، دیگه زبان چه اختلافی ایجا میکنه. به نظر من ارزشش رو داره که دو سوم وقت مطالعه تو تابستون رو به زبان اختصاص بدین. زبان رو نمیشه آذر شروع کرد و 80 زد... خیلی هم رویا پرداری نکنین که زبانتون خوب نیست میرین بقیه رو 80 میزنین.. بعضی سوالای تاریخ رو اصلا نمیدونیم از کجا در میارن و درک هم که دیگه تکلیفش معلومه... در نتیجه واقعا روی زبان وقت بزارین.
سلام دوستای عزیزم به همه اونایی که مجازشدن تبریک میگم.منم مجاز شدم اما رتبه ام اصلا خوب نشد چون تو بدترین شرایط زندگیم آزمون دادم 2175
هنوز نرسیدم اسکیس تمرین کنم البته دستم بد نیست امابا این رتبه نمیدونم امیدی هست یا نه ؟به نظرتون واسه غیر انتفاعی با چند درصد اسکیس میشه قبول شد؟؟؟
اههه اين كارنامه اوليه مال منه![]()
منم از كي دارم به همه ميكم كه زبان مهمه. زبان و معدل. كسي داره حرفمو مي خونه و مي خواد سال بعد شركت كنه اينو بفهمههههه كه زبان معجزه مي كنه.![]()
اههه اين كارنامه اوليه مال منه![]()
منم از كي دارم به همه ميكم كه زبان مهمه. زبان و معدل. كسي داره حرفمو مي خونه و مي خواد سال بعد شركت كنه اينو بفهمههههه كه زبان معجزه مي كنه.![]()
به نظرتون با رتبه 1700 امیدی است برا پیام نور یا غیرانتفایی
می خواهم جواب بدم ولی فایل ضمیمه ات باز نمی شه !
لطفا جواب منو بدید مردم از دلشوره؟
سلام ببخشید کجای جدول رتبه رو زده
جدولی که تو سنجش بهم نمایش میده 9 ستونه و کلی عدد کدومشون رتبه هست؟
نمره به درصد | نام درس |
۴۶/۶۷ | زبان عمومي وتخصصي |
۴۸/۸۹ | دروس فني ساختمان |
۴۰/۲۳ | دروس تاريخ ومباني نظري |
۵۱/۶۷ | درك عمومي معماري |
۲۰/۰۰ | درك عمومي معماري منظر |