نتایج اولیه ازمون کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmoudz

کاربر فعال
دوستان که رتبه هاشون نزدیکای 1000 هم شده...کاملا امیدوار باشند....چون یکی از افرادی رو که می شناسم که کلاس های اسکیس صدیق رو می رفت گفت که استاد بهشون گفته بوده که شاگرد داشته که رتبش نزدیکای 1000 بوده و با اسکیس دانشگاه هنر های زیبا قبول شده....پس اسکیس رو دست کم نگیرید....

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا شعاره!
با این رتبه و با اسکیس من دیگه تمرین و قبولی ینی کشک!!!!تو ی ماه معجزه ای اتفاق نمیفته!:(

ترنج بخدا نمیخام دلداری بدم ولی بازم خوبه بخدا امیدوار باش یه جا قبول میشی اگه سفت وسخت اسکیس تمرین کنی من تضمین میدم:)

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسيييي اون همه اعتراض زدم هيجي عوض نشد جز زبان. من ٦٤ حساب كرده بودم به اعتراضا جواب دادن شد ٨١. واي هنوز توي شوكم

آره نیکی جون یادمه...ایشالا اسکیستو عالی میزنی...دانشگاه تهران قبول میشی عزیزم...:gol:

farzaneh si

عضو جدید
بچه ها من مجاز نشدم ولی اصلاً ناراحت نیستم چون رتبم با 2 ماه خوندن 8000 تا اومد پایین.به همتون تبریک می گم انشالا جاهای خووووب قبول بشین.فقط ی خواهشی دارم اگه امکان داره واسم کتاب و جزوه هایی رو که خوندینا بذارین ممنون می شم می خوام واسه ساله دیگه آماده شم.ممنون از همه;)

ترنج

عضو جدید
گرایش 1 988
گرایش 2 679
خوب است این آیا؟؟؟

مازیار من...گرایش 1
667
گرایش 2
376

تراز 7471
معماری 296
منظر 710

مشاهده پیوست 207990

منم 617 شدم انتظار داشتم زیر 500 بشم:(

معماری 779
منظر789
(زبان:22.99فن:48.89تاریخ:57.47درک عمومی:31.67منظر:21.67)

مشاهده پیوست 208002

چرا اینقدر رتبه من بد شده ؟:|

زبان ٨١
فن ٤٨
تاريخ ٥٠
درك ٤٨
منظر ١٧

رتبه ٥٢

:gol::gol:بچه ها به همتون تبریک می گم:gol::gol:
ایشالا اسکیستونم خوب می دین و هر دانشگاهی که دوس دارین قبول میشین:gol:

mahmoudz

کاربر فعال
سلام... دوستان رتبه ی الانم 4829 است و یکی بهم بگه اگه رتبه ی اسکیسم بشه 80% رتبه ی نهاییم تو چه مایه هایی یه؟

ترنج

عضو جدید
ترنج بخدا نمیخام دلداری بدم ولی بازم خوبه بخدا امیدوار باش یه جا قبول میشی اگه سفت وسخت اسکیس تمرین کنی من تضمین میدم:)

مرسی داش ابرام.ممنون از امیدواریت.
نمی دونم شاید الان ناراحتم.شاید فردا نظرم عوض شد و نشستم سر تمرین.:redface:

mahmoudz

کاربر فعال
مرسی داش ابرام.ممنون از امیدواریت.
نمی دونم شاید الان ناراحتم.شاید فردا نظرم عوض شد و نشستم سر تمرین.:redface:

حتما پای تمرین بشینید ... می دونید پارسال خیلی ها که رتبه ی تئوریشون خوب شد و اسکیس رو خراب کردن اصلا جایی هم قبول نشدن..... پس حتما تمرین کنید....موفق باشید.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حتما پای تمرین بشینید ... می دونید پارسال خیلی ها که رتبه ی تئوریشون خوب شد و اسکیس رو خراب کردن اصلا جایی هم قبول نشدن..... پس حتما تمرین کنید....موفق باشید.

دقیقا!!! من امیدم ب رتبه ترنج بود که با اسکیس خوب قبول شم!!! ترنج باید نهایت تلاششو بکنه!!!

mahmoudz

کاربر فعال
سلام... دوستان رتبه ی الانم
4829 است و
یکی بهم بگه اگه رتبه ی اسکیسم طرفای بشه 80% رتبه ی نهاییم تو چه مایه هایی یه؟

معمارباشی

عضو جدید
منم افتضاح شدم :(

گرایش1- معماری - معماری 672
گرایش 2- معماری منظر !!!!
گرایش 3- معماری اسلامی 885
گرایش 4-مطالعات معماری ایران !!!!
گرایش 5-بازسازی پس از سانحه 626
گرایش 6- معماری داخلی 520

تکنولوژِی معماری 172

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
وااااااااااااااای
خوشبحالتون چه هیجانی دارید!!!
منم دلم خواست:|

تبریک میگم ب همتون
انشا... با ی اسکیس عالی همتون ی جای خیلی خوب قبول شید:gol:

mahmoudz

کاربر فعال
ضمن عرض تبریک به تمام دوستان از جمله خودم با رتبه ی 4هزارو خورده ای:eek::biggrin::smile:......دوستانی که رتبه هاشون خوب شد لطفا بیان و منابعشون رو معرفی کنند.
دوستانی هم که فعلا رتبشون خوب نشده انشاا... سال دیگه
یکی هم که نمی یاد جوابه مارو بده...
سوال کنکور سال بعد)
شخصی با رتیه ی
4829 تئوری و اسکیس 80% رتبه اش چجوری میشه
الف) زیر 1
:surprised:

ب) زیر 10
ج) هیچکدام
د) همه ی موارد

همیشه شاد باشید...:)

cna12

عضو جدید
اقا به همتون تبریک میگن که کارنامتونو از سایت گرفتید...ظاهرا من امثال شرکت نکرده بودم و 1ساله تو توهمم...سنجش اعتقاد داره من اصلا وجود ندارم...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خوشحالم که اکثرا تون خوشحالید به بچه هایی که رتبه هاشون خوب شده تبریک میگم انشاله که همه تون روزانه دانشگاه ی خوبی که دوست دارید قبول شید
من هم گند زدم رفت نپرسید رتبه چند و ..... که دارم اشک می ریزم
ما که امتحان اسکیس را نمی ریم ولی امیدوارم که شما ها اسکیس را خوب بدیدو همه خوشحال از سر جلسه پاشید

ترنج

عضو جدید
ممنون از دلگرمیتون:gol:چشم حالم بهتر شد حتما!!!

دقیقا!!! من امیدم ب رتبه ترنج بود که با اسکیس خوب قبول شم!!! ترنج باید نهایت تلاششو بکنه!!!

مرررررسی مازیار:gol:با جملت اصن ی امییید و انرژی دوباره اومد تو جون و روحم:gol:چشم داداش مازیار
خو چرا به من تبریک نگفتی !!:(:cry: منم دل دارم جهنم که خوب نشدم مجاز که شدم!!!بعدم برا شرایط من عالی بود !
ببخشید شیما جون.من به زیر 1000ها تبریک گفتم.آخه اگه این جور باشه که باید به کل بچه های باشگاه تبریک می گفتم و چن صفحه می شد!
ولی به خدا خییییلی واست خوشحالم !پس چی که عالیه!عملکرد هر کسیو باید با شرایطش سنجید;)

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ضمن عرض تبریک به تمام دوستان از جمله خودم با رتبه ی 4هزارو خورده ای:eek::biggrin::smile:......دوستانی که رتبه هاشون خوب شد لطفا بیان و منابعشون رو معرفی کنند.
دوستانی هم که فعلا رتبشون خوب نشده انشاا... سال دیگه
یکی هم که نمی یاد جوابه مارو بده...
سوال کنکور سال بعد)
شخصی با رتیه ی
4829 تئوری و اسکیس 80% رتبه اش چجوری میشه
الف) زیر 1
:surprised:

ب) زیر 10
ج) هیچکدام
د) همه ی موارد

همیشه شاد باشید...:)

شما پیام نور غیرانتفاعی فقط مجازی
با رتبه 3000 خوردهای اسکیس 60 تا نزدیک 80 دقیق نمیدونم
دوستم غیرانتفاعی قبول شد

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم افتضاح شدم :(

گرایش1- معماری - معماری 672
گرایش 2- معماری منظر !!!!
گرایش 3- معماری اسلامی 885
گرایش 4-مطالعات معماری ایران !!!!
گرایش 5-بازسازی پس از سانحه 626
گرایش 6- معماری داخلی 520

تکنولوژِی معماری 172

اورین اورین

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا به همتون تبریک میگن که کارنامتونو از سایت گرفتید...ظاهرا من امثال شرکت نکرده بودم و 1ساله تو توهمم...سنجش اعتقاد داره من اصلا وجود ندارم...

بده به یکی از دوستات برات بره شاید استرس داری اشتباه میزنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا