ترنج می دونم شعاره!!! اما روحیتو از دست نده و تمرینتو قطع نکن!!!
دقیقا شعاره!
با این رتبه و با اسکیس من دیگه تمرین و قبولی ینی کشک!!!!تو ی ماه معجزه ای اتفاق نمیفته!

ترنج می دونم شعاره!!! اما روحیتو از دست نده و تمرینتو قطع نکن!!!
خدایا شکرت!!!!!مشاهده پیوست 207999
زبان ٨١
فن ٤٨
تاريخ ٥٠
درك ٤٨
منظر ١٧
رتبه ٥٢
اگه خواستی سال دیگه دوباره امتجان بدی خیلی کمکت میکنه!!!دقیقا شعاره!
با این رتبه و با اسکیس من دیگه تمرین و قبولی ینی کشک!!!!تو ی ماه معجزه ای اتفاق نمیفته!![]()
دقیقا شعاره!
با این رتبه و با اسکیس من دیگه تمرین و قبولی ینی کشک!!!!تو ی ماه معجزه ای اتفاق نمیفته!![]()
مرسيييي اون همه اعتراض زدم هيجي عوض نشد جز زبان. من ٦٤ حساب كرده بودم به اعتراضا جواب دادن شد ٨١. واي هنوز توي شوكم
گرایش 1 988
گرایش 2 679
خوب است این آیا؟؟؟
مازیار من...گرایش 1
667
گرایش 2
376
منم 617 شدم انتظار داشتم زیر 500 بشم![]()
معماری 779
منظر789
(زبان:22.99فن:48.89تاریخ:57.47درک عمومی:31.67منظر:21.67)
زبان ٨١
فن ٤٨
تاريخ ٥٠
درك ٤٨
منظر ١٧
رتبه ٥٢
خیییییلی خیلی بهتون تبریک میگم...مرسيييي اون همه اعتراض زدم هيجي عوض نشد جز زبان. من ٦٤ حساب كرده بودم به اعتراضا جواب دادن شد ٨١. واي هنوز توي شوكم
ترنج بخدا نمیخام دلداری بدم ولی بازم خوبه بخدا امیدوار باش یه جا قبول میشی اگه سفت وسخت اسکیس تمرین کنی من تضمین میدم![]()
مرسی داش ابرام.ممنون از امیدواریت.
نمی دونم شاید الان ناراحتم.شاید فردا نظرم عوض شد و نشستم سر تمرین.![]()
حتما پای تمرین بشینید ... می دونید پارسال خیلی ها که رتبه ی تئوریشون خوب شد و اسکیس رو خراب کردن اصلا جایی هم قبول نشدن..... پس حتما تمرین کنید....موفق باشید.
خو چرا به من تبریک نگفتی !!بچه ها به همتون تبریک می گم
ایشالا اسکیستونم خوب می دین و هر دانشگاهی که دوس دارین قبول میشین![]()
تبریک میگم بت داداش جانم!!! خیلی خوب شدی!!! الان با یه اسکیس کاملا معمولی روزانه قبولی!!!فنم 20 درصد پایین تر شد....و معدل نیز گند زد..آقا از همتون عذر خواهی میکنم شرمنده.....
مشاهده پیوست 208011
فنم 20 درصد پایین تر شد....و معدل نیز گند زد..آقا از همتون عذر خواهی میکنم شرمنده.....
مشاهده پیوست 208011
تبریک میگم اخر رفتی ولنجک شیطون!فنم 20 درصد پایین تر شد....و معدل نیز گند زد..آقا از همتون عذر خواهی میکنم شرمنده.....
مشاهده پیوست 208011
ممنون از دلگرمیتونحتما پای تمرین بشینید ... می دونید پارسال خیلی ها که رتبه ی تئوریشون خوب شد و اسکیس رو خراب کردن اصلا جایی هم قبول نشدن..... پس حتما تمرین کنید....موفق باشید.
دقیقا!!! من امیدم ب رتبه ترنج بود که با اسکیس خوب قبول شم!!! ترنج باید نهایت تلاششو بکنه!!!
ببخشید شیما جون.من به زیر 1000ها تبریک گفتم.آخه اگه این جور باشه که باید به کل بچه های باشگاه تبریک می گفتم و چن صفحه می شد!خو چرا به من تبریک نگفتی !!منم دل دارم جهنم که خوب نشدم مجاز که شدم!!!بعدم برا شرایط من عالی بود !
تبریک میگم اخر رفتی ولنجک شیطون!
ضمن عرض تبریک به تمام دوستان از جمله خودم با رتبه ی 4هزارو خورده ای......دوستانی که رتبه هاشون خوب شد لطفا بیان و منابعشون رو معرفی کنند.
دوستانی هم که فعلا رتبشون خوب نشده انشاا... سال دیگه
یکی هم که نمی یاد جوابه مارو بده...
سوال کنکور سال بعد)
شخصی با رتیه ی4829 تئوری و اسکیس 80% رتبه اش چجوری میشه
الف) زیر 1
ب) زیر 10
ج) هیچکدام
د) همه ی موارد
همیشه شاد باشید...![]()
منم افتضاح شدم
گرایش1- معماری - معماری 672
گرایش 2- معماری منظر !!!!
گرایش 3- معماری اسلامی 885
گرایش 4-مطالعات معماری ایران !!!!
گرایش 5-بازسازی پس از سانحه 626
گرایش 6- معماری داخلی 520
تکنولوژِی معماری 172
اقا به همتون تبریک میگن که کارنامتونو از سایت گرفتید...ظاهرا من امثال شرکت نکرده بودم و 1ساله تو توهمم...سنجش اعتقاد داره من اصلا وجود ندارم...