آقا بیان بگین چن آوردین؟؟؟
زبان ٨١
فني ٤٧
تاريخ ٥٠
درك ٤٨
منظر ١٧
رتبه معماري ٥٢
اصلاجواب هیچکدومو نمیده همرو امتحان کردمبا شماره پرونده اقدام کن
چقد رتبه ها همه خوبهمن اینقدر خوب نشدم ولی همینکه مجاز شدم واسم عااالیه همینکه به مرحله دوم رسیدم واسم عالیه
رتبمم با افتخار مینویسم که هم یاد بگیرین اعتماد به نفسو هم روحیه بگیرین ولی خداییش مسخرم نکنین دست کمم نگیرین یعنی در کل صداقتمو اذیت نکینین
2600
حالا یه سوال:امیدی هست!!؟؟؟
اصلاجواب هیچکدومو نمیده همرو امتحان کردم
چیزای پرتی میگه مثلا میگه نام خانوادگی را وارد کنید درصورتیکه وارد کردم...احساس میکنم پروندم مشکلی داره
همچین یه خورده خجالتم میشه !!!لطفا میشه جزئیات کارنامه هم وارد کنید؟
ممنون.
چرا غصه منو مگه ندیدیبچه ها زود بیاین اعلام کنید مردیم از قصه!
چی شد ترنج؟؟؟
همچین یه خورده خجالتم میشه !!!ولی باشه فقط واسه خاطر شما:زبان/13.79 فن:27.78تاریخ 34.48 درک 28.33 منظر:36.67...
داش ابرام تبریک...بچه ها زود بیاین اعلام کنید مردیم از قصه!
اینا کجاش نزدیکه برادر من!!!!شما تفاوت منظرو ببین و همینطور تفاوت فن و درک عمومی که خیلی تاثیر گذاره !!!!خب رتیه ی بنده هم یکم به درصد های شما نزدیکه.....قضیه چیه شما 2600 بنده4829
خب باید تقریبا نزدیک باشه ولی نه دیگه اینقدر.....
درصدای من
۱۱/۴۹زبان عمومي وتخصصي۱۷/۷۸دروس فني ساختمان۴۹/۴۳دروس تاريخ ومباني نظري۱۸/۳۳درك عمومي معماري۳/۳۲-درك عمومي معماري منظر
ترنج می دونم شعاره!!! اما روحیتو از دست نده و تمرینتو قطع نکن!!!1405
فک می کردم زیر 1000 شم!!!مث این که چن تا از کلیدا عوض شده اونم به ضرر من![]()
تبریک می گم بتون!!! بسیار عالی آوردین!!! ایشالا با اسکیس یه جایه توپ قبول میشین!!!!زبان ٨١
فن ٤٨
تاريخ ٥٠
درك ٤٨
منظر ١٧
رتبه ٥٢
چرا رفتن این جماعت؟؟؟ بودن که؟؟؟ سریع بیاین بگین چن آوردین؟؟؟پویان_سجی_عارف_ایماه_عذرا_ترنج_کیمیا_نفیسه_معمار باشی_کالاتراوا_عارفه_زهرا_نانی_و بقیه هم یادم نیست زود بیادید اعلام وضعیت کنید زووووووووووووود باشید
زبان ٨١
فن ٤٨
تاريخ ٥٠
درك ٤٨
منظر ١٧
رتبه ٥٢
مرسيييي اون همه اعتراض زدم هيجي عوض نشد جز زبان. من ٦٤ حساب كرده بودم به اعتراضا جواب دادن شد ٨١. واي هنوز توي شوكمتبریک نیکی جووون![]()