نتایج اولیه ازمون کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmoudz

کاربر فعال
۱۱/۴۹زبان عمومي وتخصصي۱۷/۷۸دروس فني ساختمان۴۹/۴۳دروس تاريخ ومباني نظري۱۸/۳۳درك عمومي معماري۳/۳۲-درك عمومي معماري منظر

رتبه زده 4829
:D

shima 70

عضو جدید
چقد رتبه ها همه خوبه:redface: من اینقدر خوب نشدم ولی همینکه مجاز شدم واسم عااالیه همینکه به مرحله دوم رسیدم واسم عالیه:w21: رتبمم با افتخار مینویسم که هم یاد بگیرین اعتماد به نفسو هم روحیه بگیرین ولی خداییش مسخرم نکنین دست کمم نگیرین یعنی در کل صداقتمو اذیت نکینین:D
2600 :w45:
حالا یه سوال:امیدی هست!!؟؟؟

mahmoudz

کاربر فعال
چقد رتبه ها همه خوبه:redface: من اینقدر خوب نشدم ولی همینکه مجاز شدم واسم عااالیه همینکه به مرحله دوم رسیدم واسم عالیه:w21: رتبمم با افتخار مینویسم که هم یاد بگیرین اعتماد به نفسو هم روحیه بگیرین ولی خداییش مسخرم نکنین دست کمم نگیرین یعنی در کل صداقتمو اذیت نکینین:D
2600 :w45:
حالا یه سوال:امیدی هست!!؟؟؟

لطفا میشه جزئیات کارنامه هم وارد کنید؟
ممنون.

alice

عضو جدید
برا منم باز نمی شد با شماره داوطلبی هی می گفت موجود نیست داشتم سکته می کردم:eek: ولی با شماره پرونده اومد ، برا کسایی که باز نمی شه شماره پرونده رو امتحان کنید;)
گرایش 1 = 1268
گرایش 2 =675
:razz:

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلاجواب هیچکدومو نمیده همرو امتحان کردم
چیزای پرتی میگه مثلا میگه نام خانوادگی را وارد کنید درصورتیکه وارد کردم...احساس میکنم پروندم مشکلی داره

همه با پرونده گزینه اول گرفتن دیگه نمیدونم
شایدم بار ترافیک زیاده خطا میزنه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میانگینمو 31.73 محاسبه کرده بودم شده 35.85!!! بسی عجیب است!!!
درصدام:
زبان:36.67
فن:40
تاریخ:41.38
درک:30
منظر:28.33

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
پویان_سجی_عارف_ایماه_عذرا_ترنج_کیمیا_نفیسه_معمار باشی_کالاتراوا_عارفه_زهرا_نانی_و بقیه هم یادم نیست زود بیادید اعلام وضعیت کنید زووووووووووووود باشید

mahmoudz

کاربر فعال
همچین یه خورده خجالتم میشه !!!:cool:ولی باشه فقط واسه خاطر شما:زبان/13.79 فن:27.78تاریخ 34.48 درک 28.33 منظر:36.67...

خب رتیه ی بنده هم یکم به درصد های شما نزدیکه.....قضیه چیه شما 2600 بنده
4829
خب باید تقریبا نزدیک باشه ولی نه دیگه اینقدر.....
درصدای من
۱۱/۴۹زبان عمومي وتخصصي۱۷/۷۸دروس فني ساختمان۴۹/۴۳دروس تاريخ ومباني نظري۱۸/۳۳درك عمومي معماري۳/۳۲-درك عمومي معماري منظر

shima 70

عضو جدید
خب رتیه ی بنده هم یکم به درصد های شما نزدیکه.....قضیه چیه شما 2600 بنده
4829
خب باید تقریبا نزدیک باشه ولی نه دیگه اینقدر.....
درصدای من
اینا کجاش نزدیکه برادر من!!!!شما تفاوت منظرو ببین و همینطور تفاوت فن و درک عمومی که خیلی تاثیر گذاره !!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پویان_سجی_عارف_ایماه_عذرا_ترنج_کیمیا_نفیسه_معمار باشی_کالاتراوا_عارفه_زهرا_نانی_و بقیه هم یادم نیست زود بیادید اعلام وضعیت کنید زووووووووووووود باشید
چرا رفتن این جماعت؟؟؟ بودن که؟؟؟ سریع بیاین بگین چن آوردین؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا