نامه ای به دخترم.

منتوما

عضو جدید
سلام دخترم،دوسم،همدمم،عزیز جانم.
این نامه را که برایت مینویسم وقتی است که نمیدانم واقعا ازدواج خواهم کرد یا نه!دختری خواهم داشت یا نه!اما از اول کودکیم فقط به ذوق تو بزرگ شده ام
،درس خواندم،دانشگاه رفتم که آن روزی که تو میآیی ،مرا مادر میخوانیوجودی سزشار از غرور به اینکه من مادر تو هستم افتخار کنی.
در خیالم همیشه موهای بلند بولدت را شانه میزنم و گاه میبافم و گاه گیره میزنم،گاه پریشانش میکنم.
گاه با هم تو اتوبوسی نشستیم و به خیابان خیره شده ایم.
بزرگ شدنت،مدرسه رفتنت،دانشگاه و ازدواجت را دیده ام.موفقیت های پیاپی.همه را، همه را در خیالم با تو تجربه کرده ام.
دوست داشتم الان بودی و نازت می کردم،وجود گرمت مایه آرامشم بود.
ولی نه دیگه دختر نمی خوام.از خدا میخوام اگر ازدواج کردم،اگه صاحب فرزندی شدم،پسر باشه،دختر نباشه.چون از وقتی وارد دهه سی از زندگیم شدم،تازه فهمیدم دنیا بی رحمتر از اونکه به تنهایی بتونم نگهبان موجودی فراتر از یک فرشته،موجودی چون تو ،صاف و زلال،زیبا وپاک باشم.دخترم زمانه زمانه بدی ست.دنیا بیرحم تر از آنست که گل من،تو در آن پژمرده نشوی.بمان،در همان دنیای ازل بمان،با آنکه با تمام وجود خواسم،خواسم،می خواهم باشی!اما نمی خواهم اذیت شدنت را پر پر شدنت آرزئهایت را ببینم.دنیا برای زنان امن نیست.اگر صومعه نشین و معبد نشین هم که شوی،باز از این آسیب های زمانه د امان نخواهی ماند.
می گویم پسر می خواهم نه آنکه او قویتر باشد و بتواند تاب بیاورد.نه پسر من هم گرگی خواهد بود مانند مردهای دیگر.از الان دوسش ندارم.شاید اصلا کودکی به دنیا نیاورم،چون تو هسی هنوز در خیالو زنده ای ودر خیالم بمان و مانند همه آمال خوشم با من خداحافظی نکن.
دلم برایت تنگ شده،برای شانه زدن موهایت!!!!!!!!!:gol:

voorojak_love2

عضو جدید
مرسی گلم خیلی با احساس بود........
واقعا مشکل جامعه رو گفتی
یه موقع هایی از این که دخترم بدم میاد ولی یاد این میفتم که هیچ مردی نمیتونه حس مادر شدن و تجربه کنه به خودم میبالم

rzha

عضو جدید
همه پسرا گرگ نیستن.من اگه خدا خواست و بچه دار شدم پسرمم دو ست خواهم داشت انشاالله چون مادرم.
در مورد بد شدن جامعه باهات موافقم

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
جامعه رو کی میسازه؟
من و شما همه... که خوبن و میگن بد روزگاری شده
پس کی بده که این جامعه بد شده؟
بعضی اوقات سرمون بیشتر میکنیم زیر برف عین کبک
تا نبینیم و نشنویم

rzha

عضو جدید
جامعه رو کی میسازه؟
من و شما همه... که خوبن و میگن بد روزگاری شده
پس کی بده که این جامعه بد شده؟
بعضی اوقات سرمون بیشتر میکنیم زیر برف عین کبک
تا نبینیم و نشنویم
کاملا باهات موافقم.خودمون بادست خودمون جامعه را نابود کردیم.ای کاش همه مون متوجه اشتباهاتمون بشیم

smooth criminal2

اخراجی موقت
معذرت می خوام.من منظورم اکثریت بود!!!

دیگه بدتر.....
کافر همه را به کیش خود پندارد..........
من نمیدونم از بچگی چی تو کلت کردن یا پسرای دور و برت چه جوری بودن.....
ولی خوب نیست که طرز فکرت اینجوری مسموم باشه....

منتوما

عضو جدید
دیگه بدتر.....
کافر همه را به کیش خود پندارد..........
من نمیدونم از بچگی چی تو کلت کردن یا پسرای دور و برت چه جوری بودن.....
ولی خوب نیست که طرز فکرت اینجوری مسموم باشه....
وای کسی که فسنجون دوست داری!!!واقعا پسرا تو اکثر موراد خودخواهانه برخورد نمی کنن؟

آخرین ویرایش:

smooth criminal2

اخراجی موقت
وای کسی که فسنجون دوست داری!!!واقعا پسرا تو اکثر موراد خودخواهانه برخورد نمی کنن؟

:eek: .........
من کی گفتم فسنجون دوست دارم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بر خورد خودخواهانه، هیچ ربطی به گرگ بودن یه جنسیت نداره.......
پسرا گرگن؟؟؟؟؟
چی شده که تو این فکر به ذهنت خطور کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منتوما

عضو جدید
:eek: .........
من کی گفتم فسنجون دوست دارم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بر خورد خودخواهانه، هیچ ربطی به گرگ بودن یه جنسیت نداره.......
پسرا گرگن؟؟؟؟؟
چی شده که تو این فکر به ذهنت خطور کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست نداری؟!
من اگه تو نامه به دخترم اینطور نوشتم خواستم بهش بگم مواظب خودش باشه. فکر کن به عنوان مسافر سوار ماشینی می شی و انوقت حرکات ناشایست از راننده ببینی.در حالی که کرایه اش رو همون اول دادی وآرایش نداری موهات بیرون نیست و مانتوتم تنگ وکوتاه نیست.چرا باید باهات بد برخورد شه.یا نه اصلا با همین وضع تو خیابون را می ری یا دانشگاه می ری یا برای هر کاری ممکنه بیرون بیای.چرا باید تو جامعه ایقندر معذب بشیم تا مثل یه طعمه باهامون برخورد نشه؟!!!!!!!!!!!!!!!

smooth criminal2

اخراجی موقت
دوست نداری؟!
من اگه تو نامه به دخترم اینطور نوشتم خواستم بهش بگم مواظب خودش باشه. فکر کن به عنوان مسافر سوار ماشینی می شی و انوقت حرکات ناشایست از راننده ببینی.در حالی که کرایه اش رو همون اول دادی وآرایش نداری موهات بیرون نیست و مانتوتم تنگ وکوتاه نیست.چرا باید باهات بد برخورد شه.یا نه اصلا با همین وضع تو خیابون را می ری یا دانشگاه می ری یا برای هر کاری ممکنه بیرون بیای.چرا باید تو جامعه ایقندر معذب بشیم تا مثل یه طعمه باهامون برخورد نشه؟!!!!!!!!!!!!!!!

عزیز این درست نیست.........
مرد بد وجود داره...
همونطور که زن بد فراوونه........
دلیلشم محدودیتیه که هستش
محدودیت باعث شد که حضرت آدم رو از بهشت بندازن بیرون...
ماکه جای خود داریم......
البته تربیت خانوادگی هم خیلی موثره.........

منتوما

عضو جدید
عزیز این درست نیست.........
مرد بد وجود داره...
همونطور که زن بد فراوونه........
دلیلشم محدودیتیه که هستش
محدودیت باعث شد که حضرت آدم رو از بهشت بندازن بیرون...
ماکه جای خود داریم......
البته تربیت خانوادگی هم خیلی موثره.........
قبول دارم!!!اما واقعا کسی نسیتم همه رو بایه چوب بزنم ولی واقعا خیلی چیزا آزارم میده.

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست نداری؟!

اول بگم که این نوشته یک فمنیسته
ما نفهمیدیم طرح جداسازی توی دانشگاه خوبه یا بد
یه راه هم هست بیرون نیای تا معذب نباشی
والا بخدا ما پسرا هم معذبیم
بخدا بعضی موقعها از اینکه چرا از خونه زدم بیرون شرمم میشه
یارو اتاق خوابشو اورده توی مترو یا پارک
توف این بی عفتی

منتوما

عضو جدید
اول بگم که این نوشته یک فمنیسته
ما نفهمیدیم طرح جداسازی توی دانشگاه خوبه یا بد
یه راه هم هست بیرون نیای تا معذب نباشی!!!!!!!!!!!!!!
والا بخدا ما پسرا هم معذبیم
بخدا بعضی موقعها از اینکه چرا از خونه زدم بیرون شرمم میشه
یارو اتاق خوابشو اورده توی مترو یا پارک
توف این بی عفتی
ممنون از نظرتون!!!غیر خط قرمزت همه حرفاتو قبول دارم!اما چرا من که با اونها متفاوتم باید باهام اینطوربرخورد شه؟
واقعا شرم باد بر بی عفتان چه مرد چه زن!

رستاخیز

عضو جدید
چقدر خود خواهانه ، پسری که گرگ میشود همچون مردهای دیگر ...
درسته بزرگ کردن دختر سخت تره اما بنده جدا دختر داشتن را بیشتر دوست دارم تا پسر

mohammad vaghei

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قشنگ بود ولی نظرم اینه که به جای این همه حسرت و آه به دختران و پسران آموخت که هرکسی دوست نیست اگر خوب تربیت بشن هیچی نمیشه

منتوما

عضو جدید
قشنگ بود ولی نظرم اینه که به جای این همه حسرت و آه به دختران و پسران آموخت که هرکسی دوست نیست اگر خوب تربیت بشن هیچی نمیشه
حرفتون واقعا عالی ست.اما خودمون رو چطور اصلاح کنیم تا بتونیم کسی دیگر رو تربیت کنیم؟

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از نظرتون!!!غیر خط قرمزت همه حرفاتو قبول دارم!اما چرا من که با اونها متفاوتم باید باهام اینطوربرخورد شه؟
واقعا شرم باد بر بی عفتان چه مرد چه زن!

منظورم این بود که نشانه های عقیده یک فمنیست
یا اگاهانه یا ناحوداگاه

Pr0fessi0nal

عضو جدید
نامه ی قشنگی بود...

ذهن من هم همیشه مشغولو نگرانه... همیشه نگرانم که خانوادم آسیبی از گرگای جامعه نبینه چه دختر چه پسر... (همین چند وقت پیش تو محل کارم یه دختر که به دوستیش پاسخ منفی دادم داشت آبروریزی میکرد اما خوشبختانه تمام حرفایی که زده بود تو دوربین محل کارم ضبط شده بود)

من همیشه به این فکر میکنم که اگه زندگی مستقل رو بخوام شروع کنم چطور باید از خانوادم حمایت کنم. موقعی که من نیستم کسی حرفی به خانوادم نزنه... یا خیلی از کارهای دیگه... تصمیمم هم اینه که بعد از ازدواج تا مدت طولانی فکر بچه به سرم نزنه... آخه نمیخوام مسیری که الان تو جامعه هست رو تجربه کنه. اگه محیط امنی دیدم اون موقع میزارم بچه م هم ببینه...

راستی من با حرفتون که پسرها گرگن مخالفم (تا الان خودم اینجوری نبودم((حقیقتو میگم))) اما تو دوستان یا مردم عادی گرگ زیاد دیدم. اینکه دخترها خودشون رو نمیتونن خیلی راحت نشون بدن دال بر این نیست که دخترها پاکن...

بد وجود داره تا خوب نمایان بشه...

baharet

عضو جدید
ما شديم گرگ خانوم
من نامه اي به پسرم مي نويسم .زنان شيطان هستن از شيطان به پرهيز ولي از شيطان استفاده كن
سلام فرزندان من . نه مردان گرگن نه زن ها شیطان . ولی همه جا گرگ شیطان خون اشام هست فرزندان من از حق خود دفاع کنید و ستمکار زندگی خودرا شکست دهید. نه ظالم باشید ونه مظلوم به حق واقعی خودتان قانع . دوستتان دارم مادر:smile:

رستاخیز

عضو جدید
سلام فرزندان من . نه مردان گرگن نه زن ها شیطان . ولی همه جا گرگ شیطان خون اشام هست فرزندان من از حق خود دفاع کنید و ستمکار زندگی خودرا شکست دهید. نه ظالم باشید ونه مظلوم به حق واقعی خودتان قانع . دوستتان دارم مادر:smile:

همه به فرزندانمان همان گونه که به ما اموختند میاموزیم ...
شعار دادن را میگویم

pahlevoon 70

عضو جدید
جم کن بینیم بابا کرم از خوده درخت کی با یه دختر مودب و باوقار ومتین کاری داره اونیکه عشوه میاد و جلفه هرچی سرش بیاد حقشه.......البت با عرض معذرت خدمت خانومای با متانت

بالا