نامه ای به دخترم.

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
سلام دخترم،دوسم،همدمم،عزیز جانم.
این نامه را که برایت مینویسم وقتی است که نمیدانم واقعا ازدواج خواهم کرد یا نه!دختری خواهم داشت یا نه!اما از اول کودکیم فقط به ذوق تو بزرگ شده ام
،درس خواندم،دانشگاه رفتم که آن روزی که تو میآیی ،مرا مادر میخوانیوجودی سزشار از غرور به اینکه من مادر تو هستم افتخار کنی.
در خیالم همیشه موهای بلند بولدت را شانه میزنم و گاه میبافم و گاه گیره میزنم،گاه پریشانش میکنم.
گاه با هم تو اتوبوسی نشستیم و به خیابان خیره شده ایم.
بزرگ شدنت،مدرسه رفتنت،دانشگاه و ازدواجت را دیده ام.موفقیت های پیاپی.همه را، همه را در خیالم با تو تجربه کرده ام.
دوست داشتم الان بودی و نازت می کردم،وجود گرمت مایه آرامشم بود.
ولی نه دیگه دختر نمی خوام.از خدا میخوام اگر ازدواج کردم،اگه صاحب فرزندی شدم،پسر باشه،دختر نباشه.چون از وقتی وارد دهه سی از زندگیم شدم،تازه فهمیدم دنیا بی رحمتر از اونکه به تنهایی بتونم نگهبان موجودی فراتر از یک فرشته،موجودی چون تو ،صاف و زلال،زیبا وپاک باشم.دخترم زمانه زمانه بدی ست.دنیا بیرحم تر از آنست که گل من،تو در آن پژمرده نشوی.بمان،در همان دنیای ازل بمان،با آنکه با تمام وجود خواسم،خواسم،می خواهم باشی!اما نمی خواهم اذیت شدنت را پر پر شدنت آرزئهایت را ببینم.دنیا برای زنان امن نیست.اگر صومعه نشین و معبد نشین هم که شوی،باز از این آسیب های زمانه د امان نخواهی ماند.
می گویم پسر می خواهم نه آنکه او قویتر باشد و بتواند تاب بیاورد.نه پسر من هم گرگی خواهد بود مانند مردهای دیگر.از الان دوسش ندارم.شاید اصلا کودکی به دنیا نیاورم،چون تو هسی هنوز در خیالو زنده ای ودر خیالم بمان و مانند همه آمال خوشم با من خداحافظی نکن.
دلم برایت تنگ شده،برای شانه زدن موهایت!!!!!!!!!:gol:
نامه قشنگی بود
این دنیارو ما میسازیم
نمیشه گفت مردا گرگند
هرکسی میتونه بد یا خوب باشه مرد و زنم نداره

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دیگه تخراجی نیستی؟
سلام
نه دیگه تخراجی(!!!!!!!!) نیستم...!!!!!
اخه شعاره عزیز دلم
همیشه شعار میدیم و عمل نمیکنیم ، همیشه دنبال اینیم که به دیگران یاد بدیم در صورتی که خودمون بهش عمل نکردیم
بد میگم ؟

من از شعار بدم میاد
به نظر من شعار شخصیت آدمو پایین میاره...
میشی مثل طبل تو خالی.....

رستاخیز

عضو جدید
شعار مثل موسیقی جنگ انرژی دهنده و انگیزه دهندست برای حرکت و جلو رفتن ، برای فریاد کشیدن ...
اکثر فلاسفه و نویسنده ها ی انقلابی کمتر عمل کردن و بیشتر شعار دادن تا توده بره برای جنگ ...
حالا باید انتخاب کنیم ببینیم قابلیت کودم را داریم که هیچ کودوم ارزشش از اون یکی کمتر نیست

منتوما

عضو جدید
جم کن بینیم بابا کرم از خوده درخت کی با یه دختر مودب و باوقار ومتین کاری داره اونیکه عشوه میاد و جلفه هرچی سرش بیاد حقشه.......البت با عرض معذرت خدمت خانومای با متانت
کوته فکری که اینطور حرف می زنی!!!
من هرچی گفتم راست گفتم.تازه خیلی ها بهم می گن تو بیرون مخصوصا محل کار خصلت مردگونه دارم .خیلی ها اعتراف می کنن که انگار نه انگار که با یه زن حرف می زنن!!!
ولی اونی که میگه کرم از خود درخته کلاغیه که گاهی برق طلا جذبش می کنه اما انقدر شعورش کمه که مثل یه کرم باهاش برخورد می کنه!!!
حالا تو خودت رو جمع کن.

رستاخیز

عضو جدید
کوته فکری که اینطور حرف می زنی!!!
من هرچی گفتم راست گفتم.تازه خیلی ها بهم می گن تو بیرون مخصوصا محل کار خصلت مردگونه دارم .خیلی ها اعتراف می کنن که انگار نه انگار که با یه زن حرف می زنن!!!
ولی اونی که میگه کرم از خود درخته کلاغیه که گاهی برق طلا جذبش می کنه اما انقدر شعورش کمه که مثل یه کرم باهاش برخورد می کنه!!!
حالا تو خودت رو جمع کن.

سخت نگیر این هم طرز فکر خودشون را دارن برای توجیه عملکردشون

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا تو قضاوت کن!به من میگه خودتو جمع کن!اصلا می دونه من چطور دختریم؟!!!

اگه بخوای واسه پیام هر نفری اینقده جوش بزنی....عاقبتت میشه مثله من
اخراجت میکنن.....
آخرش هم اعصاب خودت خرد میشه، اون یارو هم حرفشو بهت زده
بیخیال بابا....

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چه نامه ای بود!دخترا گاهی رویه هر چی پسره کم میکنن..خدا قوت
تنکس

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول بگم که این نوشته یک فمنیسته
ما نفهمیدیم طرح جداسازی توی دانشگاه خوبه یا بد
یه راه هم هست بیرون نیای تا معذب نباشی
والا بخدا ما پسرا هم معذبیم
بخدا بعضی موقعها از اینکه چرا از خونه زدم بیرون شرمم میشه
یارو اتاق خوابشو اورده توی مترو یا پارک
توف این بی عفتی
مشکوکم.نه کی معذبه کیه که بدش بیاد
مرد ایرانی؟
نه به هیچ عنوان

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکوکم.نه کی معذبه کیه که بدش بیاد
مرد ایرانی؟
نه به هیچ عنوان

بابا تو که فرهنگی هستی همه رو با یه چوب نرون
همه مثل هم نیستن بخدا
فرهنگها با هم فرق میکنه شیوه زندگی فرق میکنه
بابا 80ملیون ادم که مثل هم نمیشن

hadis-fa

عضو جدید
:eek: .........
من کی گفتم فسنجون دوست دارم؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بر خورد خودخواهانه، هیچ ربطی به گرگ بودن یه جنسیت نداره.......
پسرا گرگن؟؟؟؟؟
چی شده که تو این فکر به ذهنت خطور کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسرا گرگ نیستن خیلی خیلی خودخواه و از خود راضی هستند:mad:

b65241

کاربر بیش فعال
فقط با یه قسمت از نامه موافق نیستم.هیچ مادری نمیتونه بگه پسرم گرگه و از الان دوستش ندارم.کاش میگفتی پسرم تو را طوری تربیت خواهم کرد که مهربان باشی ،کسی را نرنجانی و به کسی بی احترامی نکنی.تو قوی هستی ولی از آن برای آزار دختران استفاده نکن برای کمک به آنها استفاده کن.برای لالایی تو هر شب می گویم
تا توانی دلی به دست آور...............دل شکستن هنر نمی باشد
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم....................که در طریقت ما کافری است رنجیدن
تا اینها را آویزه ی گوشت کنی.و من به تو،به یک مرد،افتخار کنم.

منتوما

عضو جدید
فقط با یه قسمت از نامه موافق نیستم.هیچ مادری نمیتونه بگه پسرم گرگه و از الان دوستش ندارم.کاش میگفتی پسرم تو را طوری تربیت خواهم کرد که مهربان باشی ،کسی را نرنجانی و به کسی بی احترامی نکنی.تو قوی هستی ولی از آن برای آزار دختران استفاده نکن برای کمک به آنها استفاده کن.برای لالایی تو هر شب می گویم
تا توانی دلی به دست آور...............دل شکستن هنر نمی باشد
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم....................که در طریقت ما کافری است رنجیدن
تا اینها را آویزه ی گوشت کنی.و من به تو،به یک مرد،افتخار کنم.

چشم.ممنون از نکته نظرت.

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از خدا هميشه يه دختر ميخواستم...كه مثه تو موهاشو ناز كنم بغلش كنم واسم شيرين زبوني كنه و مثه يه فرشته بزرگش كنم...
بچه ت كه دختر باشه به قول دختر خاله م ديگه غصه ي اينكه مبادا با دوست ناباب بگرده سيگاري بشه معتاد بشه دزد بشه قاتل و جاني بشه چشمش دنبال ناموس مردم باشه و نداري غصهي اينكه نكنه بيكار بمونه نكنه درسشو نخونه نكنه عاشق كسي بشه كه دودمانتو به باد بده رو نداري غصه ي اينكه تو روي شوهرت پدرش وايسه و غرورشو لگد مال كنه رو نداري غصه اينكه نكنه نتوني مثه يه مرد بارش بياري...
دختر كه باشه غمخوارته...حتي وقتي پير شدي اوني كه هر هفته مياد و بهت سر ميزنه دخترته...اوني كه سر قبرت گريه ميكنه فقط دخترته...:gol:

Pr0fessi0nal

عضو جدید
من از خدا هميشه يه دختر ميخواستم...كه مثه تو موهاشو ناز كنم بغلش كنم واسم شيرين زبوني كنه و مثه يه فرشته بزرگش كنم...
بچه ت كه دختر باشه به قول دختر خاله م ديگه غصه ي اينكه مبادا با دوست ناباب بگرده سيگاري بشه معتاد بشه دزد بشه قاتل و جاني بشه چشمش دنبال ناموس مردم باشه و نداري غصهي اينكه نكنه بيكار بمونه نكنه درسشو نخونه نكنه عاشق كسي بشه كه دودمانتو به باد بده رو نداري غصه ي اينكه تو روي شوهرت پدرش وايسه و غرورشو لگد مال كنه رو نداري غصه اينكه نكنه نتوني مثه يه مرد بارش بياري...
دختر كه باشه غمخوارته...حتي وقتي پير شدي اوني كه هر هفته مياد و بهت سر ميزنه دخترته...اوني كه سر قبرت گريه ميكنه فقط دخترته...:gol:

با حرفت موافقم... آخه همیشه مادرم رو میبینم که غصه ی برادراش رو هم میخوره اما برادراش اینجوری نیستن (تو کل کسایی که دیدم اینجوری بوده)

ببخشید تشکر نداشتم.............:gol:

بالا