ناآرامي در لس آنجلس به دلیل کشته شدن یکی از مهاجران توسط پلیس

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
طبق پیشبینهای جامعه شناسان امریکایی , امریکا به خصوص توی ایالت کالیفرنیا به زودی دچار یک اتش داخلی میشه.
یک نارامی وسیع به وقع میپیونده.
دلیلش هم مسائل مختلف فرهنگی و اقتصادیه.
اگر دقت کرده باشین هم توی چند سال اخیر به شدت با راهپیمایی ها برخورد مبشه (بدون مجوز)
نمونش راهپیمایی دانشجوهای لس انجلس در اعتراض به افزایش شهریه و مفقود الاثر شدن 20 نفر برای 10 روز!

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرين به اين مردم فرهيخته كه در مقابل ظلم وارده به يك انسان ساكت نميمانند و چنين به خيابانها ميريزند . حتي وقتي فرد كشته شده يك رنگين پوست است .

چند درصد مردم ما در مقابل اتفاق مشابه كه فرضا براي يك افغاني در ايران پيش بياد چنين عكس العملي نشان ميدهد !!

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي معترضين كيا بودنند

ايا همه مهاجرين بودنند يا هم شهروندان لس انجلس

اصلا چرا كشته شده

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
راستي معترضين كيا بودنند

ايا همه مهاجرين بودنند يا هم شهروندان لس انجلس

اصلا چرا كشته شده

ایم معترضین جز محاربین و منافقین و ضد دین و ضد ولایت و فتنه گر بودن.

ولی جالبیش یه شکل بودن نیروی نظامیه که لباس مخصوص و مشخص داره کار میکنه. نه گروه فشار میریزه رو سر مردم نه بسیجی باتوم میکشه و نه لباس شخصی داره مردم رو بزنن.

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایم معترضین جز محاربین و منافقین و ضد دین و ضد ولایت و فتنه گر بودن.

ولی جالبیش یه شکل بودن نیروی نظامیه که لباس مخصوص و مشخص داره کار میکنه. نه گروه فشار میریزه رو سر مردم نه بسیجی باتوم میکشه و نه لباس شخصی داره مردم رو بزنن.
اگر نیروهای لباس شخصی که جزو سازمان های امنیت ملی امریکا هستن و نیروهای اطلاعات موازی CIA رو ببینی مطمئنا شب خوابت نمیبره!!!
کسایی که تربیت شدن تا صرفا ادم بکشن!

devil may cry

عضو جدید
اگر نیروهای لباس شخصی که جزو سازمان های امنیت ملی امریکا هستن و نیروهای اطلاعات موازی CIA رو ببینی مطمئنا شب خوابت نمیبره!!!

نیروهای بسیج و سپاه دوره میبینند که با باتوم گردو بشکنند و با اسپری فلفل اشپزی کنند:smile:

سرمد حیدری

مدیر تالار

ولی خبری از اونا نیست. اونا رو برای کشتن مردم نمیفرستن تو خیابون.
یعنی لباس شخصیها و نیروهای بسیج هم تربیت شدن برای کشتن و کتک زدن مردم؟

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیروهای بسیج و سپاه دوره میبینند که با باتوم گردو بشکنند و با اسپری فلفل اشپزی کنند:smile:
البته با بتوم نمیشه گردو شکست یا با اسپری آشپزی کرد برادر خوبم. :gol:
اما جالبه که بسیجیها بیشتر به جای اینکه دوره ی نگهداری باتوم رو ببینن دوره ی کار با اسلحه اونم در جنگ فرضی رو دوره میبینن.
و البته توی شرح وظایفشون مقابله با ناامنی ها و بی قانونی ها قرار داره.
ولی خبری از اونا نیست. اونا رو برای کشتن مردم نمیفرستن تو خیابون.
یعنی لباس شخصیها و نیروهای بسیج هم تربیت شدن برای کشتن و کتک زدن مردم؟
گفتم که!
سیستم های اطلاعات موازی CIA که تا دلت بخواد شاخه بندی داره قبل از اینکه اینجور اعتراضات شکل بگیره از بیخ و بن ریشه رو میزنه!
هیچ کس هم نمیفهمه چون عموما رسانه بلده چیکار کنه!
وقتی طرف رو میگیرن و دقیقا سال بعدش به خانوادش خبر میدن که زندس بگیر برو تا اخر سرمد جان!

devil may cry

عضو جدید
اما جالبه که بسیجیها بیشتر به جای اینکه دوره ی نگهداری باتوم رو ببینن دوره ی کار با اسلحه اونم در جنگ فرضی رو دوره میبینن.

گفتم که!
سیستم های اطلاعات موازی CIA که تا دلت بخواد شاخه بندی داره قبل از اینکه اینجور اعتراضات شکل بگیره از بیخ و بن ریشه رو میزنه!
وقتی طرف رو میگیرن و دقیقا سال بعدش به خانوادش خبر میدن که زندس بگیر برو تا اخر سرمد جان!

داخل کشور ما همه چیز ممکنه:smile:;همین موضع که رسانه های خودشدن روی این موضوع و موضوعات مشابه پوشش خبری میدند و نیازی ندارند پای برنامه های رسانه های دیگه بشینند خودش کلی ارزش داره;کشوری که ادعای حاکمیت دینی نداره هر بلایی که سر مردمش بیاره از توجیهات دینی استفاده نمیکنه و این باز خودش باعث دین زدگی مردم نمیشه;همین که هر بلایی که سر مردمشون میاد به حساب افراد خودسر و ...... تموم نمیشه خودش کلی ارزش داره;همین که هر کسی که میاد و حرفی میزنه که خوششون نمیاد اغفال شده و .... محسوب نمیشه خودش خیلی ارزش داره;در کل اگر ما می خواستیم مثل اونا باشیم و خودمون رو با اونا مقایسه کنیم به چه دلیلی انقلاب کردیم

سرمد حیدری

مدیر تالار

گفتم که!

به وظیفشون همینیه که گفتی، ولی نمیان با لباس شخصی دهن ملت رو سرویس کنن که.
نمیان ملت رو قتل عام کنن و بعد بگن کار افراد خودسر بوده.
نمیان به خاطر لاپوشی یه سری افراد رو بفرستن تا آدم بکشن و بعد بگن کار محاربین و منافقین و ضد ولاین و غافلین و استکبار جهانی و افراد خودسر بوده.
هر چی هستند همینه. تا حالا شده از لباس شخصی یا نیروی خودسر یا استکبار جهانی و محارب و منافق و .... تو امریکا چیزی بشنوی؟

تو ایران که بدتره. طرف رو میگیره و هزارتا بلا سرش میارن و تازه به خانوادشم میگن که دست ماست و دهنشو سرویس میکنیم و اگه شکایت کنی بچه دیگتونم میکشیم. فک کنم فیلم اینو دیده باش بعد از انتخابات که پدره چطور داشت جلو اون نظامی ضجه میزد.

یعنی تو داری میگی رسانه ما بلد نیست چیکار کنه؟ عجب!!!!!!

آخرین ویرایش:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز

گفتم که!

فعلا که 30 ساله در ایران به هیچ تظاهرات انتقادی مجوز داده نشده؛ جالب اینجاست که آدم های خودش بدون مجوز به همه جا حمله میکنند و پلیس امنیتشون رو هم تامین میکنه!
کشور جالبی داریم.

*Essi*

اخراجی موقت
فکر کنم دوستان به من گفتند شکستن شیشه و آتش زدن سطل آشغال، توسط ماموران را ثابت کن ، حالا که عکسش را گذاشتم حتی یک نفر پاسخ این عکس را نمیدهد !!!!!

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=24221&d=1284063775​

maryam_k

عضو جدید
برخي از تظاهر كنندگان با در دست داشتن شمع در نزديكي اداره پليس لس آنجلس تجمع كردند و برخي از آنان نيز با پرتاب پياپي تخم مرغ, سنگ و بطريهاي شيشه اي اعتراض خود را نشان دادند

عجب....!
پس اون جا هم امنیت ملی رو بر هم می زنند.
چه طور به خودشون اجازه می دند اغتشاش کنند؟:cool:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر کنم دوستان به من گفتند شکستن شیشه و آتش زدن سطل آشغال، توسط ماموران را ثابت کن ، حالا که عکسش را گذاشتم حتی یک نفر پاسخ این عکس را نمیدهد !!!!!

:d
آقا اسی اون یه چیز دیگه بود گفتیم ثابت کن، یه نگا بنداز به پست های قبلی صفحه 3 یا 4، این موضوع رو خودت ادعا کردی و الآن خودت اومدی میگی کسی نتونست جواب بده!!!!!

hacker boy

عضو جدید
ببینم این نیروها دخترها رو زدن؟ دخترها رو کشتن؟ از روی جنازشون رد شدن؟ تیر مستقیم بهشون زدن؟

راستی سایت یاهو تو لس آنجلس ***** شد؟رسانه رو پلمپ کردن؟

چه جالب این ذوب شدگان ولایت دارن کشور دیکتاتوری مطلق ولایت فقیهشون رو با امریکا مقایسه میکنن!!!!!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به وظیفشون همینیه که گفتی، ولی نمیان با لباس شخصی دهن ملت رو سرویس کنن که.
نمیان ملت رو قتل عام کنن و بعد بگن کار افراد خودسر بوده.
نمیان به خاطر لاپوشی یه سری افراد رو بفرستن تا آدم بکشن و بعد بگن کار محاربین و منافقین و ضد ولاین و غافلین و استکبار جهانی و افراد خودسر بوده.
هر چی هستند همینه. تا حالا شده از لباس شخصی یا نیروی خودسر یا استکبار جهانی و محارب و منافق و .... تو امریکا چیزی بشنوی؟

تو ایران که بدتره. طرف رو میگیره و هزارتا بلا سرش میارن و تازه به خانوادشم میگن که دست ماست و دهنشو سرویس میکنیم و اگه شکایت کنی بچه دیگتونم میکشیم. فک کنم فیلم اینو دیده باش بعد از انتخابات که پدره چطور داشت جلو اون نظامی ضجه میزد.

یعنی تو داری میگی رسانه ما بلد نیست چیکار کنه؟ عجب!!!!!!
سرمد جان این قضیه که تو آمریکا بدتره!
اونجا شعار دموکراسی و آزادی بیان میدن ولی در خفا و به صوت پنهانی به فجیع ترین شکل ممکن میکشن، اینجا دیگه حداقل شعار آزادی بیان و دموکراسی نمیدن، اون عوامفریبی و سیاست کثیف اونها و اون کشتارهاشون به نظر من بدتره...
چون در عین حالی که میکشن میگن ما طرفدار دموکراسی ایم، ولی اینجا حداقل اگه به زعم شما مثل آمریکا میکشن، دیگه شعار دموکراسی و حقوق بشر نمیدن...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینم این نیروها دخترها رو زدن؟ دخترها رو کشتن؟ از روی جنازشون رد شدن؟ تیر مستقیم بهشون زدن؟

راستی سایت یاهو تو لس آنجلس ***** شد؟رسانه رو پلمپ کردن؟

چه جالب این ذوب شدگان ولایت دارن کشور دیکتاتوری مطلق ولایت فقیهشون رو با امریکا مقایسه میکنن!!!!!
عرض کردم در صفحات اول:
معترضینشون هم لامصب با کلاس اند، نمیریزن پایگاه پلیس رو بگیرن (در حالی که کاملاً مشخصه یک پلیس کشته طرف رو)، بانک و اوتوبوس و مغازه های اطراف رو آتیش نمیزنن و فقط تخم مرغ و بطری نوشابه و .... پرت میکنن، با این همه آرامش گاز اشک آور زدن شما حساب کن بانک آتیش میزدن چیکار میکردن!!!

دیکتاتوری مطلق:d
فکر نکنم واسه آمریکا غیرتی شدن چندان مناسب باشه، مگه اینکه مدینه فاضله تون اونجا باشه، همینطوره؟

راستی اون کسی که اول این خبر رو با شرایط ایران مقایسه کرد جناب زیگفرید بود و قصد مقایسه ای در کار نبود، ایشون بحث رو به این سمت بردند;)

maryam_k

عضو جدید
اونجا شعار دموکراسی و آزادی بیان میدن ولی در خفا و به صوت پنهانی به فجیع ترین شکل ممکن میکشن، اینجا دیگه حداقل شعار آزادی بیان و دموکراسی نمیدن، اون عوامفریبی و سیاست کثیف اونها و اون کشتارهاشون به نظر من بدتره...
چون در عین حالی که میکشن میگن ما طرفدار دموکراسی ایم، ولی اینجا حداقل اگه به زعم شما مثل آمریکا میکشن، دیگه شعار دموکراسی و حقوق بشر نمیدن...
ببخشید مادربزرگ من بود می گفت این جا آزادی نزدیک به مطلقه؟:surprised:

*Essi*

اخراجی موقت
ببخشید مادربزرگ من بود می گفت این جا آزادی نزدیک به مطلقه؟:surprised:

محمود : آزادی در ایران نزدیک به صد در صد است.

معظم له : آزادی بیان در ایران به معنای واقعی کلمه وجود دارد.

نمیدونم این دوستان جملات را که از رسانه ملی هم پخش شده چگونه انکار میکنند !!!!!!!!!!!!

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

فعلا دوره دوره تکذیبه.. گیر نده دیگه... تکذیب میشه مدارکشم موجوده، شما مشکلی دارین؟:D

*Essi*

اخراجی موقت
:d
آقا اسی اون یه چیز دیگه بود گفتیم ثابت کن، یه نگا بنداز به پست های قبلی صفحه 3 یا 4، این موضوع رو خودت ادعا کردی و الآن خودت اومدی میگی کسی نتونست جواب بده!!!!!

شما نظرتان درباره این عکس را بفرمایید،آن را هم پیدا میکنم برایتان میذارم. :gol:

فعلا دارم با فیلـــترینگ گسترده که از سوی رهبران شما ترتیب داده شده،دست و پنجه نرم میکنم.

در ضمن خود شما و دوستانتان بارها در سایر تاپیک ها، اغتشاشگران را مسئول شکستن شیشه ها و .... معرفی کردید.

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=24221&d=1284063775

دوستان اگه کسی همچین ماشینی را در سطح شهر میبینه برای ما هم بذاره !!!!

تو اون شلوغی یک اغتشاشگر با ماشین میاد یک اغتشاشگر دیگه را زیر میگیره.

دلیل آرم ماشین پلیش دیده نمیشه !!!!

فکر کنم مردم باید میدونستند که تو آن صحنه دوربین با قدرت زوم بالا میبردند نه موبایل !!!!

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اساتید مغلطه رو یادتونه؟
جناب اسماعیل خان، سوالتون ربطی به تاپیک نداره متاسفانه، بنده قبلاً از طرف همفکر شما متهم میشم که بحث تاپیک رو منحرف میکنم به سمت سبزها ولی تشکرهای ایشون پای پست های شما هست، پس شما سعی نکنید مصداق اون صحبت دوستتون بشید...

در ضمن خود شما و دوستانتان بارها در سایر تاپیک ها، اغتشاشگران را مسئول شکستن شیشه ها و .... معرفی کردید.
مسئول شکستن شیشه ها:biggrin:
والا تا اونجایی که یادم میاد من همیشه میگم بانک و اتوبوس آتیش زدن، نه؟
قبلاً منطقی تر بحث می کردید...
نظر دوستانمان را نیز از دوستانمان بپرسید شما دارید اینجا با بنده صحبت می کنید...

شما نگران قدرت زوم بالای دوربین نباش، تصاویری هست که از نزدیک گرفته شده و نیازی به زوم نداره!
ضمن اینکه تصویر زیر هم که به شبهات دیگر این قضیه اشاره میکنه:
1)shadowed window پنجره های دودی، ماشین پلیس پنجره دودی دارد؟
2)undefined and unusual shield محافظ و سپر غیر عادی در جلوی اتومبیل

اینم تصویر از نردیک:

به رینگ های اسپرت هم توجه کنید!!!
ضمن توجه مجدد به شیشه های سیاه شده برای یک ماشین پلیس معمولی!!!

اقا اسی اگر دوست دارید تاپیک پاک نشه از ادامه بحث صرفه نظر کنید، شما یک چیز گفتید و بنده پاسخ دادم، فکر کنم مساوی شدیم، حالا اگر نیاز با پاسخگویی میبینید، بفرمایید ولی بنده برای حفظ تاپیک مجبورم ادامه ندم، چون اصلاً موضوع تاپیک چیز دیگری است و هدف من چیز دیگری بوده است.

آخرین ویرایش:

سرمد حیدری

مدیر تالار

:eek::eek::eek::eek:
یعنی شعار آزادی ندادن؟
اونا شعار آزادی میدن و لااقل یه ازادی دارن. اینجا که دیگه شعار آزادی مطلق میدن.
اتفاقا هم رئیس دولت شعار آزادی مطلق میده و هم ولایت مطلقه فقه.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:eek::eek::eek::eek:
یعنی شعار آزادی ندادن؟
اونا شعار آزادی میدن و لااقل یه ازادی دارن. اینجا که دیگه شعار آزادی مطلق میدن.
اتفاقا هم رئیس دولت شعار آزادی مطلق میده و هم ولایت مطلقه فقه.
:eek:
یعنی واقعاً به نظر شما تفاوتی بین اون شعار و این شعار نیست؟

سرمد حیدری

مدیر تالار

اینم تصویر از نردیک:

به رینگ های اسپرت هم توجه کنید!!!
ضمن توجه مجدد به شیشه های سیاه شده برای یک ماشین پلیس معمولی!!!

این دوتا عکس که نشون دادین ماشیناشون مثل هم نیستند که.
بعدم مصطفی یعنی تو ماسین نظامی با شیشه دودی ندیدی تا حالا؟
از اینا که زیاده. برای بعد از انتخابات برای خیلی از ماشینها محافظ گذاشتن و بعد برش داشتن.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این دوتا عکس که نشون دادین ماشیناشون مثل هم نیستند که.
بعدم مصطفی یعنی تو ماسین نظامی با شیشه دودی ندیدی تا حالا؟
از اینا که زیاده. برای بعد از انتخابات برای خیلی از ماشینها محافظ گذاشتن و بعد برش داشتن.
دو تا ماشین بوده در اون صحنه:
اینم یکی دیگش که فکرکنم همونی باشه که آقا اسی گذاشته

ماشین نظامی با شیشه دودی دیدم، ولی ماشین نظامی عادی اونم از نوع وانت با شیشه دودی ندیدم!!!

بیشتر نخوا توضیح بدم که تاپیکم امنیت نداره!!!:d

سرمد حیدری

مدیر تالار
دو تا ماشین بوده در اون صحنه:
اینم یکی دیگش که فکرکنم همونی باشه که آقا اسی گذاشته

ماشین نظامی با شیشه دودی دیدم، ولی ماشین نظامی عادی اونم از نوع وانت با شیشه دودی ندیدم!!!

بیشتر نخوا توضیح بدم که تاپیکم امنیت نداره!!!:d

اتفاقا عین همین ماشین رو من تو بوشهر دیدم. فک کنم 25 خرداد بود. خیلی از ماشینا برای همین اتفاقا اووردن و بعضیاشون رو هم به سپر مجهز کردن.

سرمد حیدری

مدیر تالار
مهم همون آرم نداشتشه:gol:

تو این عکسا که آرم هم داشته باشه معلوم نیست. شاید اینم زیر سر نیروهای خودسره.
ولی برای عجیب اینه که نیروی نظامی ایران که ریگی رو تو آسمون گیر انداخت تا حالا نتونسته این نیروهای خودسر رو گیر بندازه.
یا مثلا همین گروه مهار که کل تهران رو قرق کرده بودن از خونه کروبی غافل شدن.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو این عکسا که آرم هم داشته باشه معلوم نیست. شاید اینم زیر سر نیروهای خودسره.
ولی برای عجیب اینه که نیروی نظامی ایران که ریگی رو تو آسمون گیر انداخت تا حالا نتونسته این نیروهای خودسر رو گیر بندازه.
یا مثلا همین گروه مهار که کل تهران رو قرق کرده بودن از خونه کروبی غافل شدن.
سرمد جان والله به موضوع تاپیک ربطی نداره ها!
چرا اون عکس از نزدیک اگه آرم باشه معلوم باید باشه، نوشته هاش پیداست، آرمش فقط معلوم نیست؟!!!
اون مانور مهار واسه دزدی های مسلحانه ای بود که انجام میشد در تهران، ربطی به تجمع کروبی نداره اون گروه!
تجمع کروبی هم حرف زیاد توش هست...
ببین دیگه بزرگتر از کهریزکشون نیست که دادگاهشون برگزار شد، چمیدونم ولی منم دوس دارم بدونم کی بوده! ولی مسلماً به این تابلویی از پلیس نبوده!