ناآرامي در لس آنجلس به دلیل کشته شدن یکی از مهاجران توسط پلیس

*Essi*

اخراجی موقت
مهم همون آرم نداشتشه:gol:

راست میگه دیگه،من هم آخرین جمله ام را میگم و دیگه ادامه نمیدهم.

اون کسیکه ماشین را ساخته، شیشه دودی و سپر ضد شورش و رنگ سبز و همه را در نظر گرفته اما پول نداشته با شابلون یک آرم بکشه.

تازه پلیس حتما روی وسایل سرکوبش باید آرم بذاره !!!!

اگه خودشان یک ماشین واسه له کردن مردم آوردند در خیابان و مخصوصا آرم نگذاشتند تا بعدا بابصیرت ها را قانع کنند ، اشکالی نداره.

بیخیال بابا،شما ها کلا مظلوم هستید و مردم بی دفاع ظالم.
والسلام.:gol:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سرمد جان والله به موضوع تاپیک ربطی نداره ها!
چرا اون عکس از نزدیک اگه آرم باشه معلوم باید باشه، نوشته هاش پیداست، آرمش فقط معلوم نیست؟!!!
اون مانور مهار واسه دزدی های مسلحانه ای بود که انجام میشد در تهران، ربطی به تجمع کروبی نداره اون گروه!
تجمع کروبی هم حرف زیاد توش هست...
ببین دیگه بزرگتر از کهریزکشون نیست که دادگاهشون برگزار شد، چمیدونم ولی منم دوس دارم بدونم کی بوده! ولی مسلماً به این تابلویی از پلیس نبوده!

کهریزک کی دادگاهش برگذار شد؟
متهماش کیا بودن؟ اسمشون چی بود؟ پستشون چی بود؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون کسیکه ماشین را ساخته، شیشه دودی و سپر ضد شورش و رنگ سبز و همه را در نظر گرفته اما پول نداشته با شابلون یک آرم بکشه.
دیگه وقتی سوتی میدن و مشخص میشه سوتیشون شما این حرف رو میزنید، وگرنه با خودشون گفتن کی این وسط میفهمه ماشین آرم نداره، بابا عقل مردم به چشمشونه، همین رنگش سبز باشه مثل ماشین پلیس ها بسه همه باور میکنن!!!!!

تازه پلیس حتما روی وسایل سرکوبش باید آرم بذاره !!!!
ماشین نیروی انتظامی، حتماً و همیشه آرم داره;)
اگر هم مخصوص سرکوب بوده، لزومی نداشته رنگش رو مثل رنگ نیروی انتظامی کنن ، خیلی راحت میتونستن با یه ماشین معمولی این کارو بکنند، نه؟ که آتو هم دست دیگران ندهند و بی سر و صدا کارشون رو بکنند.

اگه خودشان یک ماشین واسه له کردن مردم آوردند در خیابان و مخصوصا آرم نگذاشتند تا بعدا بابصیرت ها را قانع کنند ، اشکالی نداره.
:smile::biggrin:
آرم نذاشتن که به قول شما "با بصیرت ها " رو قانع کنند، ولی ماشینشون سبزه دقیقاً مثل نیروی انتظامی که "بی بصیرت ها" باور کنن:surprised:
پسر خوب، اگه آرم نذاشتن که تابلو نشه، حتماً اونقدر می فهمیدن که رنگ سبز ماشین تابلوتر از آرمشه، میومدن با یه ماشین دیگه این کارو میکردند:smile:

بیخیال بابا،شما ها کلا مظلوم هستید و مردم بی دفاع ظالم.
والسلام.:gol:
نه در هر دو جبهه هم مظلوم هست هم ظالم، کلاً درهمه، مثل صندوق میوه!!!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سرمد حیدری

مدیر تالار

میشه حرفای قربانیان دیگه رو هم بذاری.
یعنی فقط پسر این کشته شده؟ خانوادهای دیگه پس چی؟
توی مصاحبش من اسمی ندیدم. معلوم نشد کیا بودن بالاخره.
مثلا بگن مصطفی نخودیان، رئیس بازداشتگاه به این دلیل محکوم شده. شما همچین چیزی دیدی؟

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه حرفای قربانیان دیگه رو هم بذاری.
یعنی فقط پسر این کشته شده؟ خانوادهای دیگه پس چی؟
توی مصاحبش من اسمی ندیدم. معلوم نشد کیا بودن بالاخره.
مثلا بگن مصطفی نخودیان، رئیس بازداشتگاه به این دلیل محکوم شده. شما همچین چیزی دیدی؟

http://www.teribon.org/archives/18670

سرمد حیدری

مدیر تالار

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسمی از متهمین که نبود توشون.
چرا یه اسمی نمبردن از اینا؟
همینجوری دادگاه برگذار شده و رای صادر شده و معلوم نیست برای کی.
لااقل اسم دوتاشونو میگفتن. و میگفتن چیکاره بودن این وسط.

روح الامینی:
در مورد دادگاه نظامی هم، چون غيرعلني است، طبيعتا منتظر اعلام نتايج دادگاه، توسط مبادي قضائی مي‌شويم.در مورد دادگاه نظامی هم، چون غيرعلني است، طبيعتا منتظر اعلام نتايج دادگاه، توسط مبادي قضائی مي‌شويم. ولي در مجموع خانواده‌هاي قربانيان و مضروبان و مقتولان مظلوم كهريزك، از روند رسيدگي و دقت‌هايي كه در كار توسط سازمان قضائی نیروهای مسلح شده راضي هستند.

سرمد حیدری

مدیر تالار
نمیدونم چرا یاد اون ماموره میوفتم که به یه پدری گفت اگه رضایت ندی پسر اونیکیتم میکشیم بعد پدره گفت اگه پسر خودتم بود همین کار میکردی؟ ماموره بلند شد و زدش.
انشاالله که اسامیشون اعلام بشه. ولی نذارن موقع ظهور امام زمان.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا یاد اون ماموره میوفتم که به یه پدری گفت اگه رضایت ندی پسر اونیکیتم میکشیم بعد پدره گفت اگه پسر خودتم بود همین کار میکردی؟ ماموره بلند شد و زدش.
انشاالله که اسامیشون اعلام بشه. ولی نذارن موقع ظهور امام زمان.
ایشالا، به خدا من خودم هم یکی این مسئلس میخوام باعث و بانیش مجازات بشه، یکی کوی دانشگاه....

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسمی از متهمین که نبود توشون.
چرا یه اسمی نمبردن از اینا؟
همینجوری دادگاه برگذار شده و رای صادر شده و معلوم نیست برای کی.
لااقل اسم دوتاشونو میگفتن. و میگفتن چیکاره بودن این وسط.

میگم شما چرا فقط سوال میپرسید ؟
یه کم هم باید بعضی وقت ها پاسخگو باشید . نه ؟

*Essi*

اخراجی موقت
دیگه وقتی سوتی میدن و مشخص میشه سوتیشون شما این حرف رو میزنید، وگرنه با خودشون گفتن کی این وسط میفهمه ماشین آرم نداره، بابا عقل مردم به چشمشونه، همین رنگش سبز باشه مثل ماشین پلیس ها بسه همه باور میکنن!!!!!

:eek: :surprised: :eek: :surprised: :eek:
:surprised: :eek: :surprised: :eek: :surprised:

خودش به من میگه ادامه نده،الان تاپیکم میره رو هوا !!!! اما باز هم ادامه میدهد.
هرچند من سر حرفم هستم و ادامه نمیدهم،ای کاش شما هم سر حرفتان بودید. :gol: