می‌خواهم مجرد بمانم

ali 254

اخراجی موقت
باور کن الان هیچ پسری سر و دست نمی شکنه چون به دردسر هاش و بد بختی هاش نمی ارزه اره یه پسر پولدار باشی اره ولی کو

هر کسی آرزو داره ازدواج کنه ولی حداقل توی این ظرایط فعلی مملکت که اوضاع اقتصادی خوب نیست قطعا آمار اومده پایین..به نظر من آدم با ازدواج کامل نمیشه ، بلکه یکسری چیز رو از دست میده و یک چیزای جدید به دست میاره

3peh

عضو جدید
هر کسی آرزو داره ازدواج کنه ولی حداقل توی این ظرایط فعلی مملکت که اوضاع اقتصادی خوب نیست قطعا آمار اومده پایین..به نظر من آدم با ازدواج کامل نمیشه ، بلکه یکسری چیز رو از دست میده و یک چیزای جدید به دست میاره
به نکته خوبی اشاره کردی
تو این دنیا نه فقط در مورد ازدواج بلکه برای بدست اوردن هر چیزی باید چیزی رو از دست بدی. . .

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاش واقعا به همین سادگی بود همین بله گفتن.تازه زندگی الان اینقدر سخته که باید هر دو با هم کار کنند

هر چی باشه باز واسه یه پسر صد برابر شما پیچیده تر هست اره ولی پسر که نمی تونه به زن بگه تو برو پول در بیار هر کسی هم می کنه این کارو خود خواسته می کنه

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
هر چی باشه باز واسه یه پسر صد برابر شما پیچیده تر هست اره ولی پسر که نمی تونه به زن بگه تو برو پول در بیار هر کسی هم می کنه این کارو خود خواسته می کنه

در مورد کار با نظزت موافقم ولی در مورد چیزای دیگه اینطوری نیست. مجبور نیستیم کار کنیم ولی خب میشه آدم برای پیشرفت زندگیش بی تفاوت باشه. تازه بله گفتنم یعنی شروع یه راه تازه به این سادگیام که فکر میکنی نیست برادر من

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد کار با نظزت موافقم ولی در مورد چیزای دیگه اینطوری نیست. مجبور نیستیم کار کنیم ولی خب میشه آدم برای پیشرفت زندگیش بی تفاوت باشه. تازه بله گفتنم یعنی شروع یه راه تازه به این سادگیام که فکر میکنی نیست برادر من

من که نگفتم ساده است گفتم هر چه قدر برای دختر سخت باشه ده برابرش واسه پسر ها سختی هست

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من که نگفتم ساده است گفتم هر چه قدر برای دختر سخت باشه ده برابرش واسه پسر ها سختی هست
واسه هر کسی از دیدگاه خودش سخته.ولی از لحاظ تامین مخارج زندگی حق با شماست که واسه پسرا سختتره.چون مسئولیتشون بیشتره;)

Sonrisa

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مجرد موندن خیلی خوبه.....به من که خیلی خوش میگذره:king:

ali 254

اخراجی موقت
چون دختر که قرار نیست نون در بیاره ؟؟؟ یه بله می گه میره خونه شوهر

خداوکیلی جدیدا به قشر دختر جامعه حسودیم میشه:( الان خیلی هاشون که تا حتی هم سن و سال خودمون هستن در شرف ازدواجن ...تنها کاری هم که باید بکنن همون بله گفتن هست...به نظر من تو این مورد دخترا خیلی شانس اوردن...

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خداوکیلی جدیدا به قشر دختر جامعه حسودیم میشه:( الان خیلی هاشون که تا حتی هم سن و سال خودمون هستن در شرف ازدواجن ...تنها کاری هم که باید بکنن همون بله گفتن هست...به نظر من تو این مورد دخترا خیلی شانس اوردن...

اره به خدا منم همچین حسی پیدا کردمم ولی داداش بی خیالش درس بخون از ایران برو همه چی درست می شه

ali 254

اخراجی موقت
اره به خدا منم همچین حسی پیدا کردمم ولی داداش بی خیالش درس بخون از ایران برو همه چی درست می شه

راستش بخوام چنین کاری بکنم همون ازدواج کنم فکر کنم راحت تر باشه...درس خوندن و به دنباش رفتن از این مملک کار راحتی نیست ، اونم من که الان یکساله دنبال این می گردم که کسب درآمد کنم ولی تا حالا به موفقیت نرسیدم...کلا دوره زمونه جوری شده که بخوای به هر سمتی بری ی مشکل خیلی بزرگ جلوی راهت رو گرفته...چند وقت پیش ی جای دولتی برا استخدام رفته بودم که در نهایت بدلیل نداشتن پارتی قبول نشدم...تازه من ی جای خیلی بدی رفته بودم که کم تر کسی حاضر میشه بره...حالا شما حساب کن که بخوای از مملکت خارج بشی...

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

واقعا چه طرز تفکری دارید شما:surprised:

• Like
واکنش ها: etnn

انیشتن

عضو جدید
من میخوام مجرد بمونم چون همه پسرا برا احساس منو میخوان اصلا خودم رو در نظر نمیگیرن فقط قیافه میخوان احساس میکنم مثل کالا براشون هستم من بدم اومده از ازدواج.همه احساس دوست دارن نه وجود خود دخترو

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب میشه بگید کجای این طرز تفکر غلطه؟

ببینید درسته مسئولیت پسرا بیشتره واسطه تامین مخارج زندگی ولی ایتقدرا که آسون فکر میکنی دخترا هم کارشون آسون نیست که به قول شما یه بله ساده بگند.من آنقدر میشناسم که ببخشیدا شوهرشون بیخیالند زنای بیچاره دارند خرج زندگیو رو میدند.

ali 254

اخراجی موقت
ببینید درسته مسئولیت پسرا بیشتره واسطه تامین مخارج زندگی ولی ایتقدرا که آسون فکر میکنی دخترا هم کارشون آسون نیست که به قول شما یه بله ساده بگند.من آنقدر میشناسم که ببخشیدا شوهرشون بیخیالند زنای بیچاره دارند خرج زندگیو رو میدند.

من نگفتم کارشون راحته ، من مسئولیتشون رو در مقایسه با پسر گفتم.بعدشم با این توقع هایی که الان خانواده ها دارن که دیگه بدتر...خیلی از دخترها هم که فکر می کنن شاهزاده هستن و باید بهترین امکانات براشون فراهم باشه...دخترم دخترهای قدیم..البته ناگفته نماند که انقدر هم وضعیت پسرا بد شده که خانواده دختر مجبوره که یکسری شرایط سخت رو بذاره چرا که وقتی آمار طلاق رو می بینن می گن اصلا دخترمون ازدواج نکنه بهتره...پسر خوب هم خیلی کم شده...یعنی من که خودم پسرم حاضر نیستم با خیلی هاشون ی دوستی ساده داشته باشم دیگه وای به حال دختره

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من نگفتم کارشون راحته ، من مسئولیتشون رو در مقایسه با پسر گفتم.بعدشم با این توقع هایی که الان خانواده ها دارن که دیگه بدتر...خیلی از دخترها هم که فکر می کنن شاهزاده هستن و باید بهترین امکانات براشون فراهم باشه...دخترم دخترهای قدیم..البته ناگفته نماند که انقدر هم وضعیت پسرا بد شده که خانواده دختر مجبوره که یکسری شرایط سخت رو بذاره چرا که وقتی آمار طلاق رو می بینن می گن اصلا دخترمون ازدواج نکنه بهتره...پسر خوب هم خیلی کم شده...یعنی من که خودم پسرم حاضر نیستم با خیلی هاشون ی دوستی ساده داشته باشم دیگه وای به حال دختره

خدارو شکر یبار یکی پیدا شد بیاد حقیقتو بگه همه ی صحبتتاتون کاملا صحیحه ومنم بهش معنقدم چون یک طرفه قضاوت نکردید

ali 254

اخراجی موقت
خدارو شکر یبار یکی پیدا شد بیاد حقیقتو بگه همه ی صحبتتاتون کاملا صحیحه ومنم بهش معنقدم چون یک طرفه قضاوت نکردید

من همیشه حقیقت رو می گم و هیچ وقت دنبال طرفداری از خودمون نیستم...بهر حال دختر توی جامعه ما خیلی محدودیت داره ولی در این زمینه دوست داشتم جای دخترها بودم...