با کاروان رمضان....

از دیشب خواستم یه تاپیک بزنم ،گفتم من که میخوام برم مهمونی سفره پهنه بذار همه رو با خبر کنم همه از این سفره یه چیزی نصیبشون بشه بخیل که نیستیم بابا
من دارم میرم مهمونی هر کی میخواد بیاد بسم الله محدودیت نداره از دوستان فامیل هر کی دوست دارین همراهتون بیارین میزبانمون کارش درسته
راستی تو فکرم چی بپوشم ؟ کادو چی بگیرم دست خالی زشته خوب نیست!
به خودم گفتم بابا میزبانمون در قید این چیزا نیست که تو فقط بیا !!!

ولی من میخوام جوری باشم که میزبانمون خوشحال بشه وقتی مارو ببینه کیف بکنه آخه این میزبان که من میگم اگه ازمون راضی باشه زندگیمون گلستانه تا الان متوجه نشدین میخوایم بریم مهمون کی ؟
آره خوب فهمیدین میزبانمون اوستا کریمه .... خدا قربون رحمتت برم اگه دستت تو زندگیم نبود معلوم نبود چه به سرم می اومد تا حالا

تا تونستی به من لطف کردی کاری به بقیه ندارم خودمو میگم اگه کرمت نبود الان کلام پس معرکه بود
حالا منه بنده :
در قبال این این همه لطف من چیکار کردم اصلن حرفاتو گوش کردم نه بالا غیرتن چیزایی رو که گفتی رو عمل کردم؟ یا فقط برعکس حرفات عمل کردم گفتی دروغ نگو تا تونستم دروغ گفتم غیر از اینه ؟

گفتی حجابتو رعایت کن با دخترا حرف میزنی حد و حدود خودتو رعایت کن کردم بالاغیرتن کردم ؟

گفتی نماز برپا دارید نمازتون و سر وقت بخونید ؟ بابا من وقتی نماز میخونم تو بحر جایی دیگم اصلن نمیدونم با کی حرف میزنم تو داری گوش میدیا دمت گرم میدونم تقصیر منه بنده خوبی نیستم ولی باور کن میخوام خوب باشم باور کن از ته دل میگم میخوام خوب باشم ایندفعه رو باورم کن میخوام خوب باشم درسته خیلی زیر حرفم زدم ولی ایندفعه رو باورم کن میخوام سر حرفم واستم...
این تاپیک و برا این زدم که هر کی حس منو داره بیاد با هم بریم آخه من دیگه میخوام بعد از این مهمونی دیگه همونی باشم که خدا میخواد بابا حداقل تلاشمو بکنم غیر از اینه باور کن اوستا کریم تلاشمون و هم ببینه خوشحال میشه به این بندش امیدوار میشه
دوس دارم کاروان رمضان کاروان پر شوری باشه .جوری باشه که اینقد بیان اسم بنویسن برا این کاروام خدایی که خودمون ذوق کنیم بگیم واقعن ماچقد دوس داریم خوب باشیم ...پس ان شاالله که حتمن میشیم و خدامون هم ازمون راضی بشه ....ان شاالله اسامی بچه ها رو فرشته ها هم یاداشت کنم .
هر کی پایست بسم الله
..
خدایا میخوام خوب باشیم کمکمون کن

آخرین ویرایش: