***میتونی کسی که قلبتو شکسته ببخشی؟؟؟:cry::cry::cry:
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 28, 2011 #5 آره میبخشم.......... چون با نبخشیدنش چیزی رو بدست نمیارم.........
hamed d عضو جدید Apr 29, 2011 #8 nika65 گفت: ***میتونی کسی که قلبتو شکسته ببخشی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ادما اگه همدیگرو نبخشن که بعد یه مدت باید همه باهم قهر باشن من خودم به شخصه میبخشم....
nika65 گفت: ***میتونی کسی که قلبتو شکسته ببخشی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ادما اگه همدیگرو نبخشن که بعد یه مدت باید همه باهم قهر باشن من خودم به شخصه میبخشم....
nastaran-20 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 29, 2011 #10 nika65 گفت: ***میتونی کسی که قلبتو شکسته ببخشی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... من بخشیدمش شاد باش گلکم
hamed d عضو جدید Apr 29, 2011 #12 ni_rosa_ce گفت: هرگز . . . کلیک کنید تا باز شود... دلت از سنگ پس شما.........
گلابتون مدیر بازنشسته Apr 29, 2011 #13 hamed d گفت: دلت از سنگ پس شما......... کلیک کنید تا باز شود... ميبخشمش ...به شرطي كه بتونه فراموشم كنه...
hamed d گفت: دلت از سنگ پس شما......... کلیک کنید تا باز شود... ميبخشمش ...به شرطي كه بتونه فراموشم كنه...
L Lord Kevinz عضو جدید کاربر ممتاز Apr 29, 2011 #15 بخشیدن یا نبخشیدن من که کاری نمیکنه ، کوچیکتر از اونیم که بخشش یا نبخشیدن من مهم باشه ، اون خداست که باید ببخشه
بخشیدن یا نبخشیدن من که کاری نمیکنه ، کوچیکتر از اونیم که بخشش یا نبخشیدن من مهم باشه ، اون خداست که باید ببخشه
nilofarane کاربر بیش فعال Apr 29, 2011 #16 منم بخشيدمش.............. دنيا محل گذره.نبايد زياد به خودت سخت بگيري.با نبخشيدنش هم جز كينه هيچي بدست نمياري.....
منم بخشيدمش.............. دنيا محل گذره.نبايد زياد به خودت سخت بگيري.با نبخشيدنش هم جز كينه هيچي بدست نمياري.....
تک ستاره* عضو جدید کاربر ممتاز Apr 29, 2011 #19 به ظاهر بخشیدمش ولی یه کینه توی دلم جا گذاشته،یه گره که غیر ممکنه باز بشه.
vergilangleos کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 29, 2011 #21 nmidoonam, zamane ziadi tool mikeshe ke betoonam bebakhshamesh ehtemalan aval karesho talafi mikonam
محمدیان عضو جدید کاربر ممتاز Apr 29, 2011 #23 توی روابط روزمره ام سعی می کنم زود دیگران رو ببخشم! ولی یه بنده خدایی ظلم بزرگی بهم کرد. متاسفانه بعد از چندین ماه هنوز نتونستم ببخشمش!
توی روابط روزمره ام سعی می کنم زود دیگران رو ببخشم! ولی یه بنده خدایی ظلم بزرگی بهم کرد. متاسفانه بعد از چندین ماه هنوز نتونستم ببخشمش!
behzadk2019 کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک کاربر ممتاز Apr 29, 2011 #24 باید ببینم چه کاری بوده.... ولی میبخشم ولی فراموش نمیکنم.....
sanaz_panel کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 29, 2011 #25 می بخشم. ولی اینم می دونم یه روز قلب اون می شکنه
lo30 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 30, 2011 #28 نمیتونم ببخشمت دور شو برو نبینمت تیكه ای بودی از دلم گندیدی و بریدمت
Reza_1989 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 30, 2011 #29 mahsamah110 گفت: ممکنه یه روزی ببخشمش اما هرگز فراموش نمیکنم کلیک کنید تا باز شود... منم همینطور