بی خیال آجی نگین همین که پست میدی واسم یه دنیا ارزش داره .ببخشید دوست عزیز تشکرام تموم شده بعدا جبران می کنم
خو دوس داشته اونم عکس بگیره![]()
اره با اون تنفنگش نما داده به عکس .نکنه جنه؟
ولی عکسو قشنگ کرده هاااا
شما عکس که تو پست میذاری و از ابزار تالار استفاده می کنی معمولا از روی سیستم برمیدارید . اما میشه عکس را از روی یه سایت کپی کرد و در مکان مربوطه پیست کرده به این ترتیب در اندازه ی واقعی نشان داده می شود .جالبناک
سوال:
چرا عکسی که تو پست میزارم کوچیک هست باید رو ش کلیک کنی تا باز بشه؟
چجوری میشه عکس مستقیم و بزرگ گذاشت؟
بی خیال آجی نگین همین که پست میدی واسم یه دنیا ارزش داره .
شما عکس که تو پست میذاری و از ابزار تالار استفاده می کنی معمولا از روی سیستم برمیدارید . اما میشه عکس را از روی یه سایت کپی کرد و در مکان مربوطه پیست کرده به این ترتیب در اندازه ی واقعی نشان داده می شود .
مهرداد زده تو کار ازار رسانی!!!!
ماهم همچین موجودی تو خونه داریم...
مرسی خوب بود
تا اون حدی که من اطلاع دارم نمیشه .یعنی از رو کامپیوتر نمیشه بزرگ و اندازه واقعی باشه؟؟
خیلی حال گیریه وقتی یه نفر با قیافه و تیپ ضایع تو عکسی که خیلی واست اهمیت داره باشه .
وااااااای اره فک کن با شلوار کردی پشتت باشه
![]()
خیلی حال گیریه وقتی یه نفر با قیافه و تیپ ضایع تو عکسی که خیلی واست اهمیت داره باشه .
آره می دونم چه حالی میشی وقتی یکی عکست را خراب کنه .واي ماهم ازاين موجودات فراوون داريم ديه.........مرسي داداشي
آره خیلی حال گیره اونم با شلوار کردی .
حالا این یارو کی هست ؟؟؟؟عکس انقدر مهم نی که یارو رو مخ من میره بعضی اوقات میخوام دوبین و تو حلقش فرو کنم
گفتم حالا میگی داداشم .خواهرم![]()
گفتم حالا میگی داداشم .
من داداش ندارم
میدونی 3تا پسر دمه خونمون دارن والیبال بازی میکنن هیچیم بلد نیستن فقط داد میزنن اینا بیشتر از خواهرم رو مخمن
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مگه میشه ، مگه داریم !!!؟؟؟ | تالار عکس | 2 | |
![]() |
مگه جا قحطیه آخه؟... کمرم درد گرفت ... | تالار عکس | 2 | |
![]() |
اخه عزیز من مگه مجبوری؟؟؟ | تالار عکس | 2 | |
![]() |
آخه مگه مجبوري !!!! | تالار عکس | 1 | |
![]() |