بی خیال آجی نگین همین که پست میدی واسم یه دنیا ارزش داره .ببخشید دوست عزیز تشکرام تموم شده بعدا جبران می کنم
خو دوس داشته اونم عکس بگیره
اره با اون تنفنگش نما داده به عکس .نکنه جنه؟
ولی عکسو قشنگ کرده هاااا
شما عکس که تو پست میذاری و از ابزار تالار استفاده می کنی معمولا از روی سیستم برمیدارید . اما میشه عکس را از روی یه سایت کپی کرد و در مکان مربوطه پیست کرده به این ترتیب در اندازه ی واقعی نشان داده می شود .جالبناک
سوال:
چرا عکسی که تو پست میزارم کوچیک هست باید رو ش کلیک کنی تا باز بشه؟
چجوری میشه عکس مستقیم و بزرگ گذاشت؟
بی خیال آجی نگین همین که پست میدی واسم یه دنیا ارزش داره .
شما عکس که تو پست میذاری و از ابزار تالار استفاده می کنی معمولا از روی سیستم برمیدارید . اما میشه عکس را از روی یه سایت کپی کرد و در مکان مربوطه پیست کرده به این ترتیب در اندازه ی واقعی نشان داده می شود .
...
مهرداد زده تو کار ازار رسانی!!!!
ماهم همچین موجودی تو خونه داریم...
مرسی خوب بود
تا اون حدی که من اطلاع دارم نمیشه .یعنی از رو کامپیوتر نمیشه بزرگ و اندازه واقعی باشه؟؟
خیلی حال گیریه وقتی یه نفر با قیافه و تیپ ضایع تو عکسی که خیلی واست اهمیت داره باشه .
آره خیلی حال گیره اونم با شلوار کردی .وااااااای اره فک کن با شلوار کردی پشتت باشه
خیلی حال گیریه وقتی یه نفر با قیافه و تیپ ضایع تو عکسی که خیلی واست اهمیت داره باشه .
آره می دونم چه حالی میشی وقتی یکی عکست را خراب کنه .واي ماهم ازاين موجودات فراوون داريم ديه.........مرسي داداشي
آره خیلی حال گیره اونم با شلوار کردی .
حالا این یارو کی هست ؟؟؟؟عکس انقدر مهم نی که یارو رو مخ من میره بعضی اوقات میخوام دوبین و تو حلقش فرو کنم
حالا این یارو کی هست ؟؟؟؟
گفتم حالا میگی داداشم .خواهرم
گفتم حالا میگی داداشم .
من داداش ندارم
میدونی 3تا پسر دمه خونمون دارن والیبال بازی میکنن هیچیم بلد نیستن فقط داد میزنن اینا بیشتر از خواهرم رو مخمن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مگه میشه ، مگه داریم !!!؟؟؟ | تالار عکس | 2 | ||
مگه جا قحطیه آخه؟... کمرم درد گرفت ... | تالار عکس | 2 | ||
B | اخه عزیز من مگه مجبوری؟؟؟ | تالار عکس | 2 | |
آخه مگه مجبوري !!!! | تالار عکس | 1 | ||
آخه توب بدنسازی رو مگه واسه اینکارا ساختن ؟ | تالار عکس | 9 |