مریم توکلی مقدم
عضو جدید
سلام موضوع من فرهنگسرا شامل سالن تیاتر. سینما. گالری هنری و... نتونستم چیزی پیدا کنم هنوز!
سلام ، موضوع من باغ( کودک و مادر) تو کانسبتش موندم کسی هست کمکم کنه![]()
سلام دوست خوبم میتونیداز تاپبکای زیر کمک بگیرید.سلام موضوع من فرهنگسرا شامل سالن تیاتر. سینما. گالری هنری و... نتونستم چیزی پیدا کنم هنوز!
موفق باشی میشه برای منم دعا کنی بتونم رساله مو جمع کنمطراحی ایستگاه مترو میدان امام حسین(ع) اصفهان که دقیقا زیر میدون شهرداری میشه
دفاع هم کردم تموم شده 19 هم گرفتم!
پلان 1-100 هام 3.6 متر در 80 سانت شده بود.12 تا پلان تو این سایز!
برش طولی ام حساب کنید دیگه... 360 در 30 سانت!
خدا صبرم داد.......
سلام دوستان موضوع پایان نامه من دادگستری چند تا نمونه موردی میخواستم اگه کسی میتونه کمکم کنه منبع و ریز فضاهای دادگستر هم خیلی لازم دارم اگه میشه راهنماییم کنین
پایان نامه کانون پرورش فکری کودکانموضوع پایان نامه شما چیست؟
اطلاعاتتون بالاست مهندس دستتون درد نکنه .ایشالا که خیره!
متاسفانه موضوعی رو برداشتی که اذیت می شی...
توصیه شخصی من اینه که یه سر بری اینجا
تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از تقاطع پاستور ، بن بست عزیزی 1 ، پلاک 4 ، اداره کل روابط عمومی و تشریفات قوه قضائیه
البته با نامه معرفی دانشگاهت و کارت دانشجویی
شروع کار از همین جاست که ارجاع میدن به بخش های دیگه
اختیار داریناطلاعاتتون بالاست مهندس دستتون درد نکنه .![]()
سلام دوست عزیز به تاپیک های زیر مراجعه کنید.موضوع پایان نامه من خوابگاه اطلاعاتی درموردش دارید که به من کمک کنه
اختیار دارین
موفق باشین
میتونم از تون برای جمع بندی رساله کمک بگیرم؟
--------------------------------------------------------------------------------موضوع من مدرسه معماریه.... الانم دارم حجم میزنم...
کمک میخام ولی یکی باشه رسالمو جمع و جور کنه از بس قاتی پاتیه!!!!!![]()
متشکرم، شماهم همچنین.
من عنوان مدرسه ام رو به مدرسه عالی معماری انتخاب کردم.که چیزی مابین دانشگاه و هنرستان باشه.در واقع همون آموزشکده فنی خودمون فقط باکیفیت عالی و بدون آزمون...استادم که هر چی میپرسم میگه خودت باید بدونی!!!
فقط سوال داشتم مدرسه عالی معماری با دانشکده معماری توی ریزفضاها تفاوتی دارن یا کاملا برابره؟؟؟
------------------------------------------------------------------------------
تاجایی که میدونم نه زیاد فرق نداره
فقط توی مدرسه عالی معماری یه سری کارگاه و فضای باز برای ژوژمان و ماکت سازی تو فضای آزاد نیاز دارن
محیطش از محیط آکادمیک باید راحت تر باشه
نمونه های اروپایی زیادی داریم
خواهش می کنمممنون از لطفت.
درسته نمونه خارجی زیاد هست.