مهم ترین اخبار فوتبال ایران

behnam_mech1987

عضو جدید
عزیز

عزیز

هر کی شخصیت خودشو داره شما هر کاری خواستی بکن
من عادت ندارم تا یه چیزی پیش بیاد بزارمش پای عمد و جریان سازی
آخه عزیز شخصیت و جریان سازی چیه؟! مگه من پدر کشتگی با کسی دارم ،این صحنه انقدر واضح بود که نگو و نپرس. پس اگه این جوریه اونا دارن چی کار میکنن؟ اگه اینو بگی منم توجیح میشم و حرف نمی زنم.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه عزیز شخصیت و جریان سازی چیه؟! مگه من پدر کشتگی با کسی دارم ،این صحنه انقدر واضح بود که نگو و نپرس. پس اگه این جوریه اونا دارن چی کار میکنن؟ اگه اینو بگی منم توجیح میشم و حرف نمی زنم.
ببین کسی که اینکارو کرده و میدونه که ممکنه بخاطر این کارش محروم بشه و جریمه بشه و از جیب مبارکش باید پول بده چرا بیاد با افتخار عکس بگیره مدرک بده دست مردم خداییش شما بودی اینکارو میکردی
من نمیگم عمدی نبوده و نمیگم هم که عمدی بوده اما بهتره ادم خوشبین باشه و فکر بد نکنه بازیکن تعادل نداشته خورده به داور چیز عجیبی نیست که پیش میاد

behnam_mech1987

عضو جدید
ببین کسی که اینکارو کرده و میدونه که ممکنه بخاطر این کارش محروم بشه و جریمه بشه و از جیب مبارکش باید پول بده چرا بیاد با افتخار عکس بگیره مدرک بده دست مردم خداییش شما بودی اینکارو میکردی
من نمیگم عمدی نبوده و نمیگم هم که عمدی بوده اما بهتره ادم خوشبین باشه و فکر بد نکنه بازیکن تعادل نداشته خورده به داور چیز عجیبی نیست که پیش میاد

به نظر من این عکس لو رفته و نمی دونسته که دارن عکس میگیرن.اگه هم میدونسته فکر نمیکرده دست بقیه بیفته.خب بازیکن یه لحظه اعصابشو نمی تونه کنترل کنه و با داور درگیر میشه.........

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
هوررررررررررررررا مرفاوی استعفا داد

هوررررررررررررررا مرفاوی استعفا داد

استعفاي صمد مرفاوي پس از مسابقه با پيكان
صمد مرفاوي پس از مسابقه امشب در قزوين با قرائت نامه اي از سرمربيگري تيم استقلال كناره گيري كرد اما این استعفا هنوز توسط مدیریت باشگاه استقلال پذیرفته نشده است .
واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال در اين رابطه در گفت‌وگويي كوتاه با خبرنگار ايسنا گفت: پيش از بازي مرفاوي به صورت تلويحي به من گفت كه مي‌خواهد اين كار را انجام دهد كه ما اين مسئله را چندان جدي نگرفتيم اما ظاهرا او پس از بازي چنين كاري را انجام داده است.
خلاصه نامه خداحافظي صمد مرفاوي از سرمربيگري تيم استقلال كه پس از مسابقه در كنفرانس خبري خوانده شد .
خوشحالم كه مانند فصل گذشته استقلال در آسيا تحقير نشد . و توانستيم به جمع 16 تيم برتر قاره راه پيدا كنيم. درحالي كه فقط 3 روز از تمديد قراردادم مي گذشت برخي به من حمله كردند. با اين حال من مورد عنايت مديرعامل محترم استقلال بودم اما بسياري از تمديد قراردادم ناراحت بودند چون من به كسي باج نمي‌دهم و سلامت كار مي‌كنم.

خوشحالم كه صمد مرفاوي هستم. نه ژنرالم، نه سلطانم و نه امپراطور. اين القاب متعلق به خداوند است. من نمي‌خواهم ژنرال، سلطان و امپراطور باشم.

كارشناساني در تلويزيون عليه من موضع گرفتند كه مشاور تيم‌هاي ديگر بودند. همه مي‌خواستند من را خراب كنند و چون با من مشكل داشتند عليه استقلال موضع مي‌گرفتند اما به عنوان يك خدمتگزار مي‌گويم كه ديگر سرمربي استقلال نيستم و استعفا مي‌دهم. با اين حال براي هر كسي كه بعد از من هدايت استقلال را به عهده مي‌گيرد آرزوي موفقيت مي‌كنم و چوب لاي چرخش نمي‌گذارم چون دلم با استقلال است.

آنها با من مشكل داشتند ولي كساني را كه من را اذيت كردند به خدا واگذار مي‌كنم و براي استقلال همواره آرزوي موفقيت دارم.

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز

صمد مرفاوي پس از مسابقه امشب در قزوين با قرائت نامه اي از سرمربيگري تيم استقلال كناره گيري كرد اما این استعفا هنوز توسط مدیریت باشگاه استقلال پذیرفته نشده است .

واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال در اين رابطه در گفت‌وگويي كوتاه با خبرنگار ايسنا گفت: پيش از بازي مرفاوي به صورت تلويحي به من گفت كه مي‌خواهد اين كار را انجام دهد كه ما اين مسئله را چندان جدي نگرفتيم اما ظاهرا او پس از بازي چنين كاري را انجام داده است.

خلاصه نامه خداحافظي صمد مرفاوي از سرمربيگري تيم استقلال كه پس از مسابقه در كنفرانس خبري خوانده شد .

خوشحالم كه مانند فصل گذشته استقلال در آسيا تحقير نشد . و توانستيم به جمع 16 تيم برتر قاره راه پيدا كنيم. درحالي كه فقط 3 روز از تمديد قراردادم مي گذشت برخي به من حمله كردند. با اين حال من مورد عنايت مديرعامل محترم استقلال بودم اما بسياري از تمديد قراردادم ناراحت بودند چون من به كسي باج نمي‌دهم و سلامت كار مي‌كنم.

خوشحالم كه صمد مرفاوي هستم. نه ژنرالم، نه سلطانم و نه امپراطور. اين القاب متعلق به خداوند است. من نمي‌خواهم ژنرال، سلطان و امپراطور باشم.

كارشناساني در تلويزيون عليه من موضع گرفتند كه مشاور تيم‌هاي ديگر بودند. همه مي‌خواستند من را خراب كنند و چون با من مشكل داشتند عليه استقلال موضع مي‌گرفتند اما به عنوان يك خدمتگزار مي‌گويم كه ديگر سرمربي استقلال نيستم و استعفا مي‌دهم. با اين حال براي هر كسي كه بعد از من هدايت استقلال را به عهده مي‌گيرد آرزوي موفقيت مي‌كنم و چوب لاي چرخش نمي‌گذارم چون دلم با استقلال است.

آنها با من مشكل داشتند ولي كساني را كه من را اذيت كردند به خدا واگذار مي‌كنم و براي استقلال همواره آرزوي موفقيت دارم.

بسیا ر خورسند گشتیم دوست من
ایشالا همیشه خوش خبر باشی.

sanaz*

عضو جدید
نمی دونم چرا دلم واسش میسوزه!!!
خداییش هرکاری از دستش برمیومد واسه استقلال کرد!ولی انتخاب مرفاوی از اول اشتباه بود!
استقلال یه مربی بزرگ می خواست...
یادمون نره که فوتبال ما همش باند بازیه و ادمای سالم نمیتونن تو این فوتبال نتیجه بگیرن!!!
امیدوارم اقایون برای فصل بعد یه مربی درست حسابی و با تجربه بیارن!

ehsanstr

عضو جدید
سلام

سلام

بهتر که مرفاوی استعفا کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:heart::gol:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
نمیدونی بدون....استقلال امسال از استقلال سال پیش به مراتب قدرتمند تر بود.....ولی چه سود......از همه تیم ها بازیکنای بهتری داشتیم......آقا این عبدالصمد به درد اس اس نمیخوره........خدا کنه یه مربی کاربلد و خوب بیاد.....

من هر چی فکر می کنم می بینم استقلال پارسال تیم ها رو 6 تا 7 می زد و امسال به زور با اختلاف یه گل می برد، تازه وقتی می برد
تو آسیا هم که توفیقی نداشت
کجای امسال بهتر از پارسال بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mehdi_Architect

عضو جدید
مرفاوی رفت. . .برای استقلال آرزوی موفقیت کرد و رفت...یک جای دور...جایی که دست هیچ آدم گرگ و بی وجدان بهش نرسه...
استقلالِ این فصل یک استقلال عجیب بود.حداقل برای منی که 12 ساله طرفدار این تیم هستم. متاسفم برای کسانی که از رفتن مرفاوی خوشحالی می کنند! لعنت به باند بازیهای این لیگ کثیف! لیگی که توش به قلعه نوعی لقب ژنرال میدن ، به قطبی لقب امپراطور ، و ...

مرفاوی جمله قشنگی گفت : من ژنرال ، امپراطور و ... نیستم . همه این لقب ها مال خداوند است . من صمد مرفاوی هستم و در آسیا هم تحقیر نشدم. به قول یکی از دوستانم تو لیگ ایران ، آدم های سالم هیچوقت به موفقیت نمی رسند...

امیر قلعه نوعی! امیر قلعه نوعی! هِه ! مرفاوی حتی تا 10 هفته اول تیمش صدرنشین بود ولی آدم های قلعه نوعی روی سکوها نذاشتن صمد قهرمان بشه! صمد برو ولی این بدون ما همیشه دوستت داریم و اون دقایق پایانی بازی فجر و استقلال اشک های تو هیچگاه از ذهن ما پاک نمیشه...

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونی بدون....استقلال امسال از استقلال سال پیش به مراتب قدرتمند تر بود.....ولی چه سود......از همه تیم ها بازیکنای بهتری داشتیم......آقا این عبدالصمد به درد اس اس نمیخوره........خدا کنه یه مربی کاربلد و خوب بیاد.....
می شه بگین به چه دلایلی قدرتمند تر بود؟؟کدوم بازیکنا از همه سرتر بودن؟؟
نه خانوم ....
مگه همین امیر خان تون بازیکنی چون فرهادو به حاشیه نرونده بود مگه فرهادی که الان بهترین بازیکنه تیمه، پارسال به یه بازیکن تموم شده تبدیلش نکرده بود.
به نظر من قلعه نویی با غرور و باندش داشت ریشه های استقلالو می زد.
به نظر من یه تیم ماله یه نفر نیست حتی اگه بزرگترین بازیکن تمام سالهای یه باشگاه باشه
این باشگاهه که مهمه نه فرد. همه باید فدای باشگاه و منافعش بشن.
من خودم استقلالی نیستم ولی از نظر اخلاقی مرفاوی رو بیشتر قبول دارم.
مرفاوی اونقد بزرگ بود که بخاطر منافع تیم، از بچه بازی فرهاد گذشت کرد.;)
در عوض قلعه نویی که تیم ملی رو تو آسیا به باد داده بود با کلی غرور وافه اومده بود و داشت از خودش تعریف می کرد.:confused:
منم موافقم تیمای بزرگی چون استقلال و پرسپولیس مربیای خیلی بزرگتر از این افراد می خواد;)

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرفاوی رفت. . .برای استقلال آرزوی موفقیت کرد و رفت...یک جای دور...جایی که دست هیچ آدم گرگ و بی وجدان بهش نرسه...
استقلالِ این فصل یک استقلال عجیب بود.حداقل برای منی که 12 ساله طرفدار این تیم هستم. متاسفم برای کسانی که از رفتن مرفاوی خوشحالی می کنند! لعنت به باند بازیهای این لیگ کثیف! لیگی که توش به قلعه نوعی لقب ژنرال میدن ، به قطبی لقب امپراطور ، و ...

مرفاوی جمله قشنگی گفت : من ژنرال ، امپراطور و ... نیستم . همه این لقب ها مال خداوند است . من صمد مرفاوی هستم و در آسیا هم تحقیر نشدم. به قول یکی از دوستانم تو لیگ ایران ، آدم های سالم هیچوقت به موفقیت نمی رسند...

امیر قلعه نوعی! امیر قلعه نوعی! هِه ! مرفاوی حتی تا 10 هفته اول تیمش صدرنشین بود ولی آدم های قلعه نوعی روی سکوها نذاشتن صمد قهرمان بشه! صمد برو ولی این بدون ما همیشه دوستت داریم و اون دقایق پایانی بازی فجر و استقلال اشک های تو هیچگاه از ذهن ما پاک نمیشه...
;);):gol:

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
مرفاوی حرفای جالبی زد بعد از بازی
واقعا تاثیر گدار بود و قابل تامل

ولی تو مسائل فنی قلعه نوعی خیلی سر تر از اونه
نمیدونم چطوری بعضی دوستان تیم امسال رو قوی تر می دونن

و در مورد بازیکنا
مگه رفتار همین مرفاوی تو اول فصل یادتون رفته، می ترسید توی به بازی هم که شده به عنایتی و اکبر پور بازی نده، کاری که قلعه نوعی هرگز نمی کرد
شجاعت فلعه نوعی خیلی بیشتر از مرفاویه، تا حالا به کدوم بازیکن رو داده قلعه نوعی؟
اگه شما مجیدی رو مثال می زنی بهتره داستان برهانی رو بررسی کنی
پارسال و امسالش رو ببین

اصلا آمار تیم پارسال با امسال قابل مقایسه هست؟

هر چقدر قلعه نوعی اهل باند بازی هم باشه از نظر فنی عالیه

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب باید قبول کرد که مرفاوی اولش بود و واسه شروع خوب بود .;)
اما با طرز فکری که داره آیندهش خیلی بهتر از قلعه نویی خواهد بود...
قلعه نویی پشتش همه جا گرم بود(رو سکو،تو باشگاه و....)ولی واعظ همه چیو بهم زد (البته من اصلا موافق واعظ نیستم بلکه کاملا با همچی مدیرایی مخالفم):smile:
شمام لطف کنین برین نتایجی رو که قلعه نویی تو آسیا با تیم استقلال و ملی گرفت ببینین....

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
خوب باید قبول کرد که مرفاوی اولش بود و واسه شروع خوب بود .;)
اما با طرز فکری که داره آیندهش خیلی بهتر از قلعه نویی خواهد بود...
قلعه نویی پشتش همه جا گرم بود(رو سکو،تو باشگاه و....)ولی واعظ همه چیو بهم زد (البته من اصلا موافق واعظ نیستم بلکه کاملا با همچی مدیرایی مخالفم):smile:
شمام لطف کنین برین نتایجی رو که قلعه نویی تو آسیا با تیم استقلال و ملی گرفت ببینین....

اون فصل که استقلال رو سرویس کرد دومش بود که الان اولش باشه؟ قلعه نوعی از اولش عالی بود.
با قسمت دوم کاملا موافقم
قلعه نوعی تو آسیا با تیم ایران اصلا بد نبود( به نسبت پتانسیل و بقیه ) با استقلال افتضاح بود با سپاهان خیلی خوب بود فقط بد شانس بود.

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون فصل که استقلال رو سرویس کرد دومش بود که الان اولش باشه؟ قلعه نوعی از اولش عالی بود.
با قسمت دوم کاملا موافقم
قلعه نوعی تو آسیا با تیم ایران اصلا بد نبود( به نسبت پتانسیل و بقیه ) با استقلال افتضاح بود با سپاهان خیلی خوب بود فقط بد شانس بود.
اول ،دوم نه از نظر ترتیبی از نظر زمان کاری....
با اون تیم علی داییم عالی می شد...
با تیم ایران بد نبود؟؟
با سپاهانم همچی خوبه خوب نبود.(در ضمن سپاهان الان بهترین بازیکنای لیگ ایران و داره)

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من استقلالی نیستم ولی اینو بگم که صمد شاید نتیجه نگرفت ولی سربلند از استقلال رفت
مشکل صمد این بود که بین تماشاچیا برخلاف امیر خان لیدر نداشت تا هواشو داشته باشن
صمد بدبخت وقتی تیمش خوب بازی میکرد حتی میبرد باز تماشاچیا علیهش شعار میدادن که منبع شعارهاشونم مشخص بود از کجا بود

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
اول ،دوم نه از نظر ترتیبی از نظر زمان کاری....
با اون تیم علی داییم عالی می شد...
با تیم ایران بد نبود؟؟
با سپاهانم همچی خوبه خوب نبود.(در ضمن سپاهان الان بهترین بازیکنای لیگ ایران و داره)

این دومین باره که تو استقلاله دیگه، هر دو بار هم ری..
علی دایی رو زیاد قبول ندارم
نه . کجاش بد بود؟ تو پنالتی باختن بدیه؟ البته به خوبی باشگاهی نبود.
خوب خوب نه ولی مهاجماش n تا گل رو نزدن
حالا مثلن استقلال چیکار کرد؟
قلعه نوعی به لحاظ اخلاقی خیلی اوضاش جالب نیست ولی شما ببین فردوسی پور تو این مدت چقدر تخریبش کرده؟ چقدر علی دایی رو تخریب کرده؟ کلا حال میکنه با تخریب

majid-survey

عضو جدید
من استقلالی نیستم ولی اینو بگم که صمد شاید نتیجه نگرفت ولی سربلند از استقلال رفت
مشکل صمد این بود که بین تماشاچیا برخلاف امیر خان لیدر نداشت تا هواشو داشته باشن
صمد بدبخت وقتی تیمش خوب بازی میکرد حتی میبرد باز تماشاچیا علیهش شعار میدادن که منبع شعارهاشونم مشخص بود از کجا بود

من استقلالی ام

کجاش سربلند بود

جیگر مارو خون کرد
آدم بدون اعتماد بنفس که همیشه دنبال فراقکنی باخت هاست در ترکیب با یه مدیر عقده ای بنام واعظ شدن سزطان استقلال

چرا شما مردم رو بخودت میخندونی؟:biggrin::biggrin:

من با خود امیر هم مشکل دارم ولی

تو 18 تا استادیوم امیرلیدر داره؟

تو خونه های مردم لیدر داره؟

مشکل اینه که صمد واسه اینکار کوچک بود

خدارو شکر که رفت

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیون تومانی به استقلال / مرفاوی امروز می‌رود

پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیون تومانی به استقلال / مرفاوی امروز می‌رود

پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیون تومانی به استقلال / مرفاوی امروز می‌رود ..
بازیکن برزیلی تیم فوتبال استقلال با این بهانه که یکی از تیم های مطرح لیگ برتری به وی پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیون تومان داده است، در مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال خواستار دریافت همین مبلغ برای تمدید قرار دادش شد. به گزارش خبرنگار مهر، فابیو جانوآریو که در دو فصل گذشته یکی از بهترین بازیکنان تیم فوتبال استقلال در رقابتهای لیگ برتر بوده و نقش تاثیرگذاری در قهرمانی سال گذشته این تیم دارد، قراردادش با آبی پوشان به پایان رسیده و در حال بررسی پیشنهادات رسیده است.
این هافبک تکنیکی برزیلی روز یکشنبه با حضور در باشگاه استقلال به مسئولان این باشگاه پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیون تومانی برای دو فصل حضور در جمع آبی پوشان داد که مورد موافقت قرار نگرفته است.
مسئولان باشگاه استقلال در مذاکره با جانوآریو به وی پیشنهاد 950 میلیون تومان برای دو سال را ارائه داده اند اما این برزیلی در پاسخ به استقلالی ها عنوان کرده یکی از تیم های متمول لیگ برتری که در رده های بالای جدول نیز قراردارد برای دو سال به وی پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیون تومان داده است.
گفته می شود این باشگاه شهرستانی به طور مستقیم با این بازیکن وارد مذاکره شده که همین امر باعث ناراحتی مدیر برنامه های جانوآریو شده است.
خبر دیگر از باشگاه استقلال اینکه قرار است عصر امروز دوشنبه نشست اعضای هیئت مدیره این باشگاه برای تعیین تکلیف صمد مرفاوی برگزار خواهد شد. قرار است در این نشست اعضا شرایط همکاری با سرمربی آبی پوشان را بررسی کنند.
در این مورد گفته می شود مرفاوی دیگر تمایلی برای ادامه همکاری با استقلال ندارد و به احتمال فراوان امروز رسما از این تیم خواهد رفت. مرفاوی روز 28 اردیبهشت ماه و پس از دیدار برابر پیکان استعفایش را اعلام کرده بود اما امیررضا واعظی آشتیانی با این استعفا هنوز موافقت نکرده است.

parichehr16

عضو جدید
پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیون تومانی به استقلال / مرفاوی امروز می‌رود ..
بازیکن برزیلی تیم فوتبال استقلال با این بهانه که یکی از تیم های مطرح لیگ برتری به وی پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیون تومان داده است، در مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال خواستار دریافت همین مبلغ برای تمدید قرار دادش شد. به گزارش خبرنگار مهر، فابیو جانوآریو که در دو فصل گذشته یکی از بهترین بازیکنان تیم فوتبال استقلال در رقابتهای لیگ برتر بوده و نقش تاثیرگذاری در قهرمانی سال گذشته این تیم دارد، قراردادش با آبی پوشان به پایان رسیده و در حال بررسی پیشنهادات رسیده است.
این هافبک تکنیکی برزیلی روز یکشنبه با حضور در باشگاه استقلال به مسئولان این باشگاه پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیون تومانی برای دو فصل حضور در جمع آبی پوشان داد که مورد موافقت قرار نگرفته است.
مسئولان باشگاه استقلال در مذاکره با جانوآریو به وی پیشنهاد 950 میلیون تومان برای دو سال را ارائه داده اند اما این برزیلی در پاسخ به استقلالی ها عنوان کرده یکی از تیم های متمول لیگ برتری که در رده های بالای جدول نیز قراردارد برای دو سال به وی پیشنهاد یک میلیارد و 200 میلیون تومان داده است.
گفته می شود این باشگاه شهرستانی به طور مستقیم با این بازیکن وارد مذاکره شده که همین امر باعث ناراحتی مدیر برنامه های جانوآریو شده است.

خبر دیگر از باشگاه استقلال اینکه قرار است عصر امروز دوشنبه نشست اعضای هیئت مدیره این باشگاه برای تعیین تکلیف صمد مرفاوی برگزار خواهد شد. قرار است در این نشست اعضا شرایط همکاری با سرمربی آبی پوشان را بررسی کنند.
در این مورد گفته می شود مرفاوی دیگر تمایلی برای ادامه همکاری با استقلال ندارد و به احتمال فراوان امروز رسما از این تیم خواهد رفت. مرفاوی روز 28 اردیبهشت ماه و پس از دیدار برابر پیکان استعفایش را اعلام کرده بود اما امیررضا واعظی آشتیانی با این استعفا هنوز موافقت نکرده است.
قلعه نوعی ومرفاوی که برن..دیگه استقلال استقلال نمیشه..حیف..

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من استقلالی ام

کجاش سربلند بود

جیگر مارو خون کرد
آدم بدون اعتماد بنفس که همیشه دنبال فراقکنی باخت هاست در ترکیب با یه مدیر عقده ای بنام واعظ شدن سزطان استقلال

خدارو شکر که رفت
:gol::gol::gol:
گل گفتی مجید

parichehr16

عضو جدید

:mad::mad::mad::mad:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من استقلالی ام

کجاش سربلند بود

جیگر مارو خون کرد

خدارو شکر که رفت
تو اینجام حتما باید جواب پست منو بدی؟:surprised:
اینکه صمد انتخاب شد تقصیر صمد نبود ،مشکل از ریاستتونه
لازم نیست تو خونه ها و سایر ورزشگاههام لیدر داشته باشی، خودتونم میدونید ما ایرانی جماعت عقلش تو چششه وقتی میبینه تو آزادی بهش بدوبیرا میگن جو گیر میشه اونم قاطی اونا میشه
منم قبول دارم صمد مربی در حد استقلال نبود ولی مثل بعضیا نبود که تو کار رقیب سنگ بندازه
تو بین مربیا از یکی بدم بیاد اونم امیر خان
امیر علاوه بر شخصیت ضایعی که داره نشون داد که سطح مربیگریش فراتر از مرزای ایران نیست
ولی صمد مرد بود:gol:

bahareh85

عضو جدید
منم موافقم صمد تقصیری نداشت تازه اگه مثل امیر قلعه نوعی بود خوب بود پاچه گیر بد دهن وچاله میدونی
اشکال صمد اینه که آرومه نمی تونه چهارتا فوش ... بده تا بچه ها ازش بترسن اگه شما به مربی مثل قلعه نوعی مربی خوب میگین اون دیگه....:confused:

Dr Ali

عضو جدید
پرسپولیس قهرمان جام بیست و سوم شد / جشن صد هزار نفری در آزادی

پرسپولیس قهرمان جام بیست و سوم شد / جشن صد هزار نفری در آزادی

دیدار برگشت فینال جام حذفی/تیم فوتبال پرسولیس با پیروزی قاطع در دو دیدار رفت و برگشت برابر گسترش فولاد تبریز بیست و سومین جام قهرمانی حذفی باشگاه های کشور را برابر یکصد هزار هوادار خود بالای سر برد.به گزارش خبرنگار مهر، دیدار برگشت فینال بیست و سومین دوره رقابتهای فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور از ساعت ۱۸ امروز دوشنبه به قضاوت مسعود مرادی و در حضور بیش از یکصد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی برگزار شد که در پایان شاگردان علی دایی با نتیجه ۳ بر ۱ و در مجموع ۴ بر ۱ حریف خود را شکست دادند.
در این دیدار پرسپولیس بازی را تهاجمی شروع کرد و در همان دقایق اول توسط حمید علی عسگر صاحب یک موقعیت خوب شد اما مدافع گسترش فولاد توپ را از روی خط دروازه دور کرد تا تیم تبریزی در آزادی غافلگیر نشود. گسترش فولاد در همان ابتدای بازی دروازه بان اصلی خود را به علت مصدومیت تعویض کرد.

در ادامه بازی بازهم این پرسپولیس بود که نبض بازی را در اختیار داشت و در دقیقه ۳۱ و به دنبال خطای مدافع گسترش روی حمید علی عسگر، مسعود مرادی اعلام ضربه پنالتی کرد که این ضربه را تیاگو فرارا به گل نخست سرخپوشان تبدیل کرد. سه دقیقه بعد فرار هادی نوروزی او را در موقعیت تک به تک قرار داد که توپ او به تیر عمودی دروازه برخورد کرد و در برگشت حمید علی عسگر گل دوم را در دقیقه ۳۴ به ثمر رساند.
در دقایق باقی مانده تیم تبریزی دل به ضد حملات خوش کرد و صاحب چند موقعیت خوب نیز شد اما نتوانست از آنها استفاده کند تا نیمه اول با برتری ۲ بر صفر سرخپوشان به پایان برسد.
در شروع نیمه دوم بازهم تیم تبریزی دچار بدشانسی شد و محمد ترکمن دروازه بان تعویضی این تیم به دنبال گرفتن توپ خارج از محوطه جریمه با کارت قرمز مسعود مرادی اخراج شد تامیثم آریان جانشین وی شود.

در ادامه بازی و در دقیقه ۷۳ به دنبال خطای سپهرحیدری روی او تیمش را صاحب یک ضربه پنالتی کرد که خود او این ضربه را به گل تبدیل کرد.
اما در دقیقه ۷۷ محسن خلیلی که دقایقی پیش جایگزین هادی نوروزی شده بود روی پاس هوار ملا محمد – که او هم در نیمه دوم به میدان آمده بود – گل سوم سرخپوشان را با ضربه سر به ثمر رساند.
در دقایق باقی مانده دو تیم بازی را در میانه میدان دنبال کردند که در این میان پرسپولیس در دقایق وقت اضافه صاحب چند موقعیت شد اما نتوانست بر تعداد گل هایش بیفزاید و در نهایت با برتری ۳ بر یک و مجموع ۴ بر ۱ عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد.
این چهارمین قهرمانی پرسپولیس در بیست و سه دوره گذشته رقابتهای فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور بود که به هدایت علی دایی به دست آمد.

marzieh69

عضو جدید
این برد شیرین رو به همه پرسپولیسی ها گل و ماه تبریک میگم و از علی دایی وتیم پرسپولیس تشکر می کنم که همه سعی اشون رو برای بردن در این بازی و شادی کردن دل تمام پرسپولیسی ها کردند
ایول ایول پرسپولیس رو ایول;)

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قرارداد مرفاوي با مس امروز ثبت مي‌شود

سرمربي مستعفي استقلال در كرمان
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال هدايت تيم مس را در ليگ برتر دهم برعهده خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه مس پس از مذاكره با مربيان مختلف در نهايت با صمد مرفاوي سرمربي فصل گذشته تيم استقلال به توافق نهايي رسيد.
قرارداد يك ساله مرفاوي با مس پيش از ظهر امروز در هيات فوتبال كرمان ثبت خواهد شد.
مرفاوي اولين مربي بود كه در فصل گذشته با استقلال قراردادش را براي فصل آينده تمديد كرد؛ اما در نهايت در پايان ليگ برتر نهم از سمتش استعفا كرد.