مهم ترین اخبار فوتبال ایران

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بازيكنان حريف ذوب‌آهن در ليگ قهرمانان پاداش دريافت مي‌كنند

بازيكنان حريف ذوب‌آهن در ليگ قهرمانان پاداش دريافت مي‌كنند

براي بالا رفتن روحيه پيش از ديدار فردا
بازيكنان حريف ذوب‌آهن در ليگ قهرمانان پاداش دريافت مي‌كنند .. :gol::gol:


خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه الاتحاد براي بالا بردن روحيه بازيكنان خود پيش از ديدار با ذوب‌آهن، پاداش مالي به آنها پرداخت خواهند كرد.





به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، تيم‌هاي ذوب‌آهن ايران و الاتحاد عربستان در هفته پاياني ليگ قهرمانان آسيا، فردا در اصفهان به مصاف هم مي‌روند.
تيم فوتبال الاتحاد كه در گروه B با 8 امتياز دوم است، كار سختي را براي صعود دارد و در صورت شكست يا تساوي مقابل ذوب‌آهن و پيروزي بنيادكار برابر الوحده حذف مي‌شود.
روزنامه عكاظ در اين زمينه نوشت: مسئولان الاتحاد پاداش صعود به نيمه‌نهايي جام پادشاهي عربستان را براي بالا بردن روحيه بازيكنان خود پيش از ديدار با ذوب‌آهن پرداخت خواهند كرد. مبلغ اين پاداش 30 هزار ريال عربستان (7 ميليون و پانصد هزار تومان) براي هر بازيكن در نظر گرفته شده است.

* كادر فني الاتحاد امروز چند فيلم از بازي ذوب‌آهن مقابل استقلال و گسترش فولاد تبريز را براي بازيكنان آناليز و نكات فني را به آنها گوشزد.

اين ديدار روز چهارشنبه ساعت 18:30 در ورزشگاه فولادشهر برگزار مي‌شود.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جانواريو در دو راهي استقلال و امارات

جانواريو در دو راهي استقلال و امارات

جانواريو در دو راهي استقلال و امارات
خبرگزاري فارس: هافبك برزيلي تيم فوتبال استقلال براي فصل آينده از بين تيم‌هاي اماراتي و استقلال يكي را انتخاب مي‌كند.



به گزارش خبرگزاري فارس، در پايان فصل قرارداد فابيو جانواريو با باشگاه استقلال به پايان مي رسد و اين بازيكن برزيلي درحالي كه فصل به پايان نرسيده از چند تيم اماراتي از جمله الجزيره حريف فرداي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا پيشنهاد دارد.
باشگاه استقلال نيز براي تمديد قرارداد دوساله با جانواريو پيشنهاد مالي خوبي داده است.
اين بازيكن تصميم گيري براي فصل آينده را به بررسي پيشنهادهايش در پايان فصل موكول كرده است.
مديربرنامه هاي جانواريو در باره اينكه گفته مي شود وي براي تمديد قرارداد با استقلال اختلاف 100 ميليوني دارد، به خبرنگار فارس اظهار داشت: جانواريو هنوز پيشنهاد خود به باشگاه استقلال را اعلام نكرده است كه بخواهد اختلافي داشته باشد. اين بازيكن با عجله تصميم گيري نخواهد كرد.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نامه یه دختر ایرانی هوادار استقلال به آقای فرگوسن

نامه یه دختر ایرانی هوادار استقلال به آقای فرگوسن

نامه یه دختر ایرانی هوادار استقلال به آقای فرگوسن ... :gol::gol:
========

به نام خداوند دلهای آبی


آقای فرگوسن عزیز سلام!


همه ما درایران نامه کوتاه اما لبریز مهر و صمیمیت شما را خواندیم.

ناصر حجازی در ذهن مردم ایران اسطوره ایست بزرگ و محبوب، مردی که هر چقدر روزگار با او بی وفایی کرد، او در قلب هوادارانش محبوب تر و بزرگتر شد!
و شما برای او نوشته اید مرد بزرگی که قلب های ما برای او می تپد!
آقای فرگوسن، آنقدر واژه های ساده ی شما دلنشین بود که صمیمیت کلامتان اشکهای مرا جاری ساخت.

در ایران همه طرفداران فوتبال، حتی اگر مثل من منچستر را هم دوست نداشته باشند، شما را مربی بزرگی می دانند، برای ما که عاشق ناصر حجازی، اسطوره فوتبال ایران هستیم، بسیار ارزشمند است که یکی از بزرگترین مربیان دنیای فوتبال، نگران حال اسطوره محبوبمان است.

و امروز شما با نامه پر مهرتان، قلب های میلیونها ایرانی به ویژه هواداران استقلال و دوستداران ناصر حجازی عزیز را تسخیر کردید.

ایرانی ها مهربانند و شیفته مهربانی، اکنون که شما مهر خود را به اسطوره محبوب ما ابراز کرده اید، من و همه مردم ایران چه دوستدار منچستر، چه هوادار چلسی، چه طرفدر آرسنال و ... برای شما و باشگاه منچستر آرزوی موفقیت می کنیم.
آقای فرگوسن عزیز! همه ما برای همیشه شما را در ذهن خود خواهیم سپرد و همه شما را صمیمانه به خانه های پر از مهر خود در ایران عزیز دعوت می نماییم.
آقای فرگوسن عزیز .... ممنون !

حدیث دختر شاد آبی ( دوستدار استقلال ایران - شیفته ی ناصر خان حجازی عزیز )
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یک میلیون تماشاچی لیگ قهرمانان آسیا، استقلال همچنان رکوردار

یک میلیون تماشاچی لیگ قهرمانان آسیا، استقلال همچنان رکوردار

یک میلیون تماشاچی لیگ قهرمانان آسیا، استقلال همچنان رکوردار :gol::gol:

مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2010 مانند سال گذشته بیش از یک میلیون تماشاگر را به ورزشگاه‌ها کشاند.


به گزارش پایگاه خبری فوتبال آسیا، در 96 بازی انجام شده در مجموع یک میلیون و 16 هزار و 447 نفر وارد ورزشگاه‌ها شدند. به این ترتیب میانگین تعداد تماشاگران در هر بازی به 10 هزار و 588 نفر رسید.


در سال 2009 میانگین تماشاگران کمی بیشتر بود و به 11 هزار 39 نفر رسید اما در مقایسه با سال 2006 رشد میانگین تماشاگران 100 درصد بوده است.


دیدارهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در حالی به پایان رسید که بازهم یک باشگاه ایرانی در صدر بیشترین بازی پرتماشاگر قرار گرفت.


تماشاگران دیدارهای هفته آخر از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا که روزهای 27 و 28 آوریل 2010 (7 و 8 اردیبهشت 1389) برگزار شد، 125 هزار و 601 نفر بود. حداکثر تعداد تماشاگر یک بازی در فصل 2010 هم بالاتر از رکورد بازی استقلال - الاهلی عربستان نرفت.


در هفته پنجم مسابقات، استقلال در روزی که 2 بریک حریف عربستانی را برد 65 هزار تماشاگر را به استادیوم آورد که این بیشترین تعداد حاضران یک بازی تا اینجای رقابت‌های سال 2010 بوده است.


جالب اینکه دومین بازی در فهرست پرتماشاگرترین بازیهای فصل تا به اینجا بازهم به استقلال برمی گردد. بازی استقلال - الغرافه در روز 3 مارس 2010 (3 فروردین 1389) 60 هزار نفر سکوهای استادیوم آزادی را اشغال کردند.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پيام تبريك كنفدراسيون فوتبال آسيا به 16 تيم برتر

پيام تبريك كنفدراسيون فوتبال آسيا به 16 تيم برتر

پيام تبريك كنفدراسيون فوتبال آسيا به 16 تيم برتر :gol::gol:

خبرگزاري فارس: كنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه‌اي به 16 باشگا‌ه‌هاي صعود كننده به مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا، موفقيت‌ آنها را تبريك گفت.




به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت AFC، كنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه به فدراسيو‌ن‌هايي كه تيم‌هايشان به مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا و AFC كاپ صعود كرده‌اند اين موفقيت را به باشگاه‌ها تبريك گفت. همراه اين نامه جدول كامل برنامه مسابقات ارسال شده است.

اين نامه به كشورهاي ايران، استراليا، چين كره جنوبي و ... ساير فدراسيون‌هاي عضو كه نمايندگانشان در AFC كاپ هم موفق عمل كرده‌اند ارسال شده است.
پوهانگ استيلرز كره جنوبي قهرمان دوره گذشته ليگ قهرمانان آسيا در مرحله حذفي روز 21 ارديبهشت ميزبان تيم كاشيما آنتلرز ژاپن است.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پاداش يك ميليون توماني بازيكنان ابومسلم براي شكست سپاهان

پاداش يك ميليون توماني بازيكنان ابومسلم براي شكست سپاهان

پاداش يك ميليون توماني بازيكنان ابومسلم براي شكست سپاهان :gol::gol::cap:

خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه ابومسلم براي برتري برابر سپاهان وعده پاداش يك ميليون توماني و پرداخت 5 درصد از پيش قراردادها را به بازيكنان دادند.






به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه ابومسلم به بازيكنان تيمشان وعده دادند در صورتي كه بتوانند سپاهان را در هفته سي و دوم ليگ شكست دهند ضمن پرداخت 5 درصد از پبش قراردادها نفري يك ميليون تومان به آنها پاداش نيز پرداخت خواهد شد.

ديدار اين دو تيم ساعت 18 روز يكشنبه در مشهد برگزار مي‌شود. ابومسلم اكنون با 28 امتياز در رده هفدهم جدول ايستاده و اميد اندكي براي بقا در ليگ برتر دارد. سپاهان 62 امتيازي صدر نشين ليگ است و براي كسب مقام قهرماني فقط به 2 امتياز ديگر نياز دارد.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پرسپوليس، اولين باشگاهي كه مورد بازديد قرار مي‌گيرد

پرسپوليس، اولين باشگاهي كه مورد بازديد قرار مي‌گيرد

ناظران كنفدراسيون فوتبال آسيا فردا به تهران مي‌آيند
پرسپوليس، اولين باشگاهي كه مورد بازديد قرار مي‌گيرد ... :gol::cap:

خبرگزاري فارس: 6 ناظر كنفدراسيون فوتبال آسيا فردا به تهران مي‌آيند و در ابتدا از باشگاه پرسپوليس بازديد خواهند كرد.






به گزارش خبرگزاري فارس، هيات 6 نفره‌اي از كنفدارسيون فوتبال آسيا صبح فردا به تهران خواهند آمد تا از امكانات باشگاه‌هاي ليگ برتري بازديد كنند.
ناظران AFC ساعت 10:30 به تهران مي‌آيند و پس از استقرار در هتل از باشگاه پرسپوليس بازديد خواهند كرد.

اين هيات 6 نفره يكشنبه صبح به قم سفر مي‌كنند تا از امكانات باشگاه صبا بازديد كنند و عصر نيز ديدار دو تيم استيل آذين و پرسپوليس از هفته سي و دوم را در ورزشگاه آزادي تماشا خواهند كرد.

اين هيات در روزهاي آينده از ساير باشگاه‌ها ديدن خواهند كرد. نتيجه بررسي و ارزيابي آنها تاثير بسزايي در تعيين سهيمه باشگاه‌هاي ايراني در مسابقات فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا خواهد داشت.
 

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سپاهان به دنبال قهرماني، استقلال در انديشه آسيايي شدن/جنگ پرسپوليس و استيل‌آذين در روز تعيين سرنوشت

سپاهان به دنبال قهرماني، استقلال در انديشه آسيايي شدن/جنگ پرسپوليس و استيل‌آذين در روز تعيين سرنوشت




هفته سي و دوم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال در حالي آغاز مي‌شود كه مي‌تواند سرنوشت بسياري از تيم‌ها را روشن كند.ليگ برتر به روزهاي حساس خود رسيده و هفته سي و دوم مي‌تواند بسياري از معادلات را حل كند. ديدارهاي سه هفته پاياني ليگ برتر به صورت همزمان برگزار مي‌شود تا شائبه‌اي به وجود نيايد. از همين رو مسابقات هفته سي و دوم فردا (يكشنبه) از ساعت 18 به صورت همزمان برگزار خواهد شد. يكشنبه مي‌تواند روز سرنوشت خيلي از تيم‌ها باشد و قهرمان و تيم‌هاي سقوط كننده را مشخص كند. * ذوب‌آهن - مقاومت سپاسي شيراز ذوب‌آهن كه از جام حذفي كنار رفته و در ليگ موقعيتش به خطر افتاده در انديشه اين است كه با برتري برابر مقاومت سپاسي جايگاه دومي خود را تثبيت كند. شاگردان ابراهيم زاده كه در آسيا كارنامه خوبي از خود به جا گذاشته‌اند براي قهرماني در ليگ نياز به معجزه دارند اما براي اينكه مكان دوم را از دست ندهند بايد بازي‌هاي خود را با پيروزي پشت سر بگذارند. در آن سوي ميدان مقاومت كه خطر سقوط را احساس مي‌كند براي فرار از اين شرايط گام به ورزشگاه فولاد شهر مي‌گذارد. * ابومسلم مشهد- سپاهان اصفهان سپاهان برخلاف همشهري خود در آسيا عملكرد موفقي نداشت و تنها نماينده ايران بود كه از راهيابي به مرحله بعدي بازماند. اين موضوع باعث شد خيلي‌ها اميرقلعه‌نويي را مربي غيربين‌المللي بدانند. سرمربي سپاهان با اين شرايط و در حالي كه در مشهد ميهمان ابومسلم است، تيمش را به ميدان مي‌فرستد. سپاهان با كسب يك امتياز و روي كاغذ قهرمان است اما براي اينكه كار به هفته‌هاي آينده نكشد، در اين انديشه است كه با برتري در مشهد، جشن قهرماني را برپا كند. قلعه‌نويي سال گذشته همراه استقلال در مشهد و پس از بازي با پيام جشن قهرماني گرفت و خيلي دوست دارد امسال نيز در اين شهر و در فاصله سه هفته مانده به پايان ليگ قهرمان شود. شرايط جدول به گونه‌اي است كه ماندن ابومسلم در ليگ برتر به چيزي شبيه معجزه وابسته است و شاگردان حنطه براي اينكه كورسوي اميدي داشته باشند، به فكر 3 امتياز اين ديدار هستند. * شاهين بوشهر - استقلال تهران استقلال پس از كسب عنوان دومي در گروه خود در ليگ قهرمانان آسيا به بوشهر مي‌رود و مقابل شاهين قرار گيرد. شاگردان مرفاوي كه هفته گذشته به مكان سوم جدول صعود كرده‌اند، در اين فكر هستند كه سهميه آسيا را براي خود نگه دارند. آنها با اين هدف به ميدان مي‌روند كه شاهين را در خانه‌اش شكست دهند اما شاگردان ياوري نيز براي اينكه خيال‌شان از ماندن در ليگ برتر آسوده شود، به 3 امتياز خانگي چشم دوخته‌اند. * مس كرمان -تراكتورسازي تبريز مس تيم عجيبي است. آنها در ليگ برتر جايگاه مناسبي ندارند اما در آسيا از گروه خود صعود كردند. شاگردان بوناچيچ با روحيه مضاعف از تراكتورسازي پذيرايي مي‌كنند و به دنبال اين هستند كه از انتهاي جدول فاصله بگيرند. تراكتورسازي نيز براي تثبيت موقعيت خود در جدول بايد دست پر از ميدان خارج شود بخصوص آنكه مسئولان اين باشگاه اعلام كرده‌اند تمديد قرارداد فراز كمالوند به نتايج 3 بازي آينده بستگي دارد. * استقلال اهواز- سايپا استقلال اهواز كه سقوطش روي كاغذ به ليگ يك قطعي شده، از سايپا پذيرايي خواهد كرد. سايپا در ميانه بالاي جدول قرار دارد و براي اينكه موقعيت خود را حفظ كند، به 3 امتياز خارج از خانه نياز مبرم دارد. اين در حالي است كه تنها چيزي كه مي‌تواند از شدت اندوه هواداران استقلال اهواز كم كند، پيروزي در اين بازي است. * صباي قم- فولاد خوزستان فولاد تا حدودي از قعر جدول فاصله گرفته اما فاصله كم امتيازات ممكن است كار دست اين تيم بدهد. شاگردان جلالي با علم به اين موضوع در قم به دنبال نتيجه مطلوبي هستند. صبا هم پس از حذف از جام حذفي و براي اينكه جزء 6 تيم اول جدول باقي بماند هدفي جز پيروزي ندارد. * راه‌آهن- پيكان قزوين موقعيت راه‌آهن در جدول به گونه‌اي است كه هر نتيجه‌اي به جز پيروزي اين تيم را در شرايط خطرناك‌تري قرار مي‌دهد. مهدي تارتار كه به اين موضوع واقف است مسلما تيمش را براي برد برابر پيكان به ميدان مي‌فرستد اما حميد درخشان نيز در پيكان به دنبال اين است كه با 3 امتياز در جدول صعود كند. * پاس همدان- ملوان انزلي پاس در صورت پيروزي برابر ملوان خيال خود را از بابت سقوط به رتبه‌هاي پايين‌تر و احتمال خداحافظي از ليگ برتر راحت خواهد كرد. همين موضوع باعث مي‌شود شاگردان علي اصغر مديرروستا در خانه به دنبال شكست ملوان باشد.در آن سوي ميدان شاگردان پورغلامي حضور دارند كه براي بهبود جايگاه خود مي‌جنگند. * پرسپوليس - استيل‌آذين بدون شك گل سرسبد ديدارهاي اين هفته جايي است كه پرسپوليس و استيل‌آذين در ورزشگاه آزادي رو در روي يكديگر قرار مي‌گيرند. اين مسابقه حساس تحت تاثير بسياري از حاشيه‌ها است. حضور افراد پرسپوليسي در استيل‌آذين كافي است تا اين مسابقه حساسيت ويژه‌اي پيدا كند.مديران باشگاه استيل‌آذين علاقه خاصي به جذب بازيكنان و مربيان پرسپوليسي دارند و به نوعي مي‌خواهند بدل اين تيم به شمار آيند. حضور علي دايي روي نيمكت پرسپوليس و رويارويي او با افشين پيرواني و البته احمدرضا عابدزاده از نكات ديدني اين مسابقه است. در كنار اين موارد بايد حضور بازيكناني همانند علي كريمي و مهدي مهدوي‌كيا را در نظر گرفت. هيچ كس اختلافات دايي و كريمي و البته مهدوي‌كيا را از ياد نبرده است و اين موضوع فردا به يكي از سوژه‌هاي اصلي تبديل خواهد شد. تنش پيش آمده ميان هواداران اين دو تيم در هفته گذشته و ضرب و شتم يكي از كارمندان و ليدرهاي باشگاه پرسپوليس توسط احمدرضا عابدزاده نيز اين مسابقه را تحت تاثير خود قرار داده است. مديران دو باشگاه يعني كاشاني و هدايتي نيز رابطه خوبي با هم ندارند. موقعيت دو تيم در جدول به گونه‌اي است كه تنها پيروزي مي‌تواند آنها را به آينده اميدوار كند. استيل‌آذين اگر 3 امتياز را بگيرد بالاتر از پرسپوليس قرار خواهد گرفت و به كسب سهميه آسيا اميدوار خواهد شد. پرسپوليس هم براي اينكه موقعيتش را حفظ كند به دنبال پيروزي است. حتي اگر موقعيت ويژه اين دو تيم در جدول هم نبود، باز هم ديدار پرسپوليس و استيل‌آذين به خاطر عواملي كه ذكر شد، از حساسيت بالايي برخوردار مي‌شد. كسب 3 امتياز اين ديدار حساس براي پرسپوليس و استيل‌آذين اهميت ويژه‌اي دارد به طوري كه مي‌توان اين 3 امتياز را متفاوت با 3 امتياز ديدارهاي ديگر قلمداد كرد. * جدول رده‌بندي 1- سپاهان 62 امتياز 2- ذوب‌آهن 54 امتياز 3- استقلال 52 امتياز 4- پرسپوليس 51 امتياز 5- استيل‌آذين 49 امتياز 6- صبا 43 امتياز 7- تراكتورسازي 43 امتياز 8- سايپا 41 امتياز 9- پيكان 40 امتياز 10- ملوان 40 امتياز 11- فولاد 37 امتياز 12- شاهين بوشهر 36 امتياز 13- پاس 36 امتياز 14- مقاومت سپاسي 36 امتياز 15- مس 35 امتياز 16- راه‌آهن 34 امتياز 17- ابومسلم 28 امتياز 18- استقلال اهواز 28 امتياز



:d:d:d
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پياده‌روي 50 كيلومتري طرفداران شاهين براي ابراز علاقه !!

پياده‌روي 50 كيلومتري طرفداران شاهين براي ابراز علاقه !!

حاشيه ديدار شاهين بوشهر و استقلال
پياده‌روي 50 كيلومتري طرفداران شاهين براي ابراز علاقه ... :gol::cap:

خبرگزاري فارس: 150 تماشاگر شاهين بوشهر از ساعت 5 صبح پياده روي صبحگاهي را در مسير 50 كيلومتري ورزشگاه براي تماشاي ديدار با استقلال آغاز كرده‌اند.





به گزارش خبرگزاري فارس، 150 طرفدار شاهين بوشهر در اقدامي نمادين و براي نشان دادن عشق و علاقه خود به اين تيم از شهرستان اهرم واقع در 50 كيلومتري بوشهر از ساعت 5 صبح پياده عازم ورزشگاه شده اند.

اين عده همگي لباس يكدست سفيد بر تن دارند.
هم اكنون حدود 70 درصد ظرفيت ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر تكميل شده است آن هم در شرايطي كه مسابقه اين تيم با استقلال تهران ساعت 18 امروز آغاز خواهد شد. اكثريت قريب به اتفاق تماشاگران طرفدار شاهين هستند و حدود 70 طرفدار استقلال نيز در وزرشگاه حضور دارند.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تقدير از ذاكران اهل بيت و ستاره‌هاي سينما در اردوي استيل‌آذين

تقدير از ذاكران اهل بيت و ستاره‌هاي سينما در اردوي استيل‌آذين

تقدير از ذاكران اهل بيت و ستاره‌هاي سينما در اردوي استيل‌آذين
خبرگزاري فارس: شماري از ذاكران اهل بيت و هنرمندان سينما و تلويزيون در اردوي تيم فوتبال استيل آذين پيش از ديدار با پرسپوليس حضور پيدا كردند.







به گزارش خبرگزاري فارس، شب گذشته در اردوي استيل آذين كه در هتل آكادمي المپيك برگزار شد تعدادي از ذاكران و مداحان اهل بيت همچنين هنرمندان سرشناس سينما و تلويزيون حضور داشتند.
در مراسم ويژه اي كه از سوي معاونت فرهنگي باشگاه استيل آذين ترتيب داده شد از شخصيت هاي برجسته فرهنگي و هنري تقدير به عمل آمد.
روح ا... بهمني ، امين مقدم و احد قدمي از مداحان و ذاكران اهل بيت با دريافت لوح در اين مراسم مورد تقدير قرار گرفتند.
همچنين تعدادي از هنرمندان و بازيگران با سابقه و نامدار سينما و تلويزيون از جمله پژمان بازغي، كامبيز ديرباز، برزو ارجمند و سام درخشاني هم در اين مراسم حضور پيدا كردند.
بازيگران نامدار سينماي ايران به رسم يادبود پيراهن هاي باشگاه استيل آذين با شماره هاي مورد علاقه خود را دريافت كردند. همچنين با اهداي لوح از آنها تقدير به عمل آمد.
پژمان بازغي پيراهن شماره 53 را بر تن كرد. كامبيز ديرباز پيراهن 54، برزو ارجمند پيراهن شماره 70 و سام درخشاني شماره 77 را دريافت كردند. آقايي و خيرابي هم شماره هاي 66 و 69 تيم استيل آذين را دريافت كردند.
هنرمندان حاضر در اردوي استيل آذين در كنار بازيكنان اين تيم حضور پيدا كردند. نكات قابل توجه در اردوي شنبه شب برخورد صميمي نيكبخت، كريمي و مهدوي كيا با بازيگران صاحب نام سينماي ايراني بود.
جمعي از مسئولان صنايع خصوصي، همچنين مسئولان شركت هاي خودروسازي و حتي نمايندگان هيات هاي مذهبي تهران نيز در اردوي تيم استيل آذين حاضر شدند و براي اعضاي اين تيم آرزوي موفقيت كردند.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شمس و شمسايي دوباره آشتي كردند

شمس و شمسايي دوباره آشتي كردند

با حضور در دفتر سعيدلو
شمس و شمسايي دوباره آشتي كردند ... :cap::w14:

خبرگزاري فارس: سرمربي و كاپيتان تيم ملي فوتسال با حضور در دفتر رئيس سازمان تربيت‌بدني با هم آشتي كردند.






به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم فولاد ماهان سپاهان كه در رقابت‌هاي ليگ 88 و جام قهرمانان آسيا به مقام قهرماني دست پيدا كرده بودند، صبح امروز در دفتر رئيس سازمان تربيت‌بدني حضور پيدا كرده و مورد تقدير علي سعيدلو قرار گرفتند.
اين جلسه با صحبت‌هاي سعيدلو آغاز شد و بعد از آن حسين شمس و حسين افضلي مدير فني و سرمربي فولاد به ارائه گزارش در مورد تيم پرداختند.
بهروز ريخته‌گران مالك اين باشگاه خصوصي نيز نفر بعدي بود كه در اين جلسه به صحبت پرداخت.

در ادامه جلسه‌ و بعد از عكس يادگاري اعضاي تيم فولاد با علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت‌بدني تاكيد كرد: اختلاف نظر در همه رشته‌هاي ورزشي وجود دارد؛ اما احترام به سرمربي واجب است. شمس و شمسايي بزرگان فوتسال ايران هستند. وي بعد از اين صحبت از سرمربي و كاپيتان تيم ملي خواست به اختلاف نظر خود پايان دهند.

براين‌اساس اين 2 نفر با درآغوش گرفتن يكديگر مورد تشويق حاضران قرار گرفتند.

شمس و شمسايي در سال‌هاي گذشته نيز با يكديگر مشكل پيدا و پس از مدتي دوباره آشتي كردند؛ اتفاقي كه اين بار نيز رخ داد و اين دو كه پس از جام باشگاه‌هاي آسيا عليه هم موضع گرفته بودند امروز بار ديگر آشتي كردند.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شاهین به فکر خودنمایی در لیگ‎های آتی باشد

شاهین به فکر خودنمایی در لیگ‎های آتی باشد

سه امتیاز شیرین از بوشهری‎ها گرفتیم / شاهین به فکر خودنمایی در لیگ‎های آتی باشد ... :gol::cap::gol:

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران پس از پیروزی تیمش مقابل شاهین بوشهر گفت: این سه امتیاز برای ما که هنوز خسته از دیدار مقابل الجزیره بودیم، بسیار شیرین بود. به گزارش خبرنگار مهر، صمد مرفاوی پس از پایان دیدار امروز یکشنبه تیمش مقابل شاهین بوشهر در جمع خبرنگاران اظهارداشت: بازی سختی بود. باید بپذیرید که بازیکنان استقلال واقعا خسته بودند، چون چهارشنبه هفته پیش با الجزیره دیدار سنگینی داشتیم.
وی ادامه داد: متاسفانه فاصله آن بازی با دیدار امروز به قدری کم بود که نتوانستیم خوب و مفید تمرین کنیم. البته از نتیجه بازی و تلاشی که بازیکنان در جریان مسابقه به خرج دادند کاملا راضی هستم.
مرفاوی با اشاره به نقاط ضعف تیم شاهین بوشهر یادآور شد: بازیکنانم از کناره‎های زمین به تیم شاهین بوشهر فشار آوردند و از همانجا به حریف ضربه زدند. بازیکنانم خود را و توانایی‎هایشان را خیلی خوب نشان دادند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران تاکید کرد: البته در نیمه دوم مسابقه بازیکنان شاهین بوشهر فشار زیادی آوردند تا نتیجه بازی را به سود خود تغییر دهند. اما بازیکنان ما با دقت و هوشیاری کامل تمام حملات آنها را خنثی کردند.
وی با تاکید بر اینکه از دیدار امروز 3 امتیاز شیرین نصیب تیمش شده است، تصریح کرد: شاهین تیم خوبی نشان داد. بازیکنان این تیم از تجربه محمود یاوری سرمربی خود به خوبی استفاده کرده‎اند. در مجموع فکر می‏کنم شاهین می‎تواند برای سال‎های آینده در مسابقات لیگ برتر خودنمایی کند.
مرفاوی خاطرنشان کرد: بازی با شاهین دیگر تمام شد. از حالا باید به فکر روز پنجشنبه و دیدار مقابل راه آهن باشیم.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مرفاوی: بازیکنانم به خوبی توانستند جای خالی غایبان را پر کنند

مرفاوی: بازیکنانم به خوبی توانستند جای خالی غایبان را پر کنند

مرفاوی: بازیکنانم به خوبی توانستند جای خالی غایبان را پر کنند .. :gol::cap::gol:

صمد مرفاوی به خاطر کسب سه امتیاز در دیدار برابر شاهین بوشهر از بازیکنان تیمش تشکر کرد.


سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی بر شاهین بوشهر در نشست مطبوعاتی گفت: در شرایط خیلی سختی این سه امتیاز باارزش را به دست آوردیم. ما پس از دیدار برابر الجزیره بلافاصله راهی تهران شدیم و تنها پس از یک جلسه تمرین ریکاوری، به بوشهر سفر کردیم.


وی ادامه داد: از تمام بازیکنانم به خاطر کسب این پیروزی، تشکر می‌کنم. بازیکنانم به خوبی توانستند جای خالی غایبین را پر کنند.


مرفاوی با بیان اینکه امتیاز این دیدار هم برای ما و هم برای شاهین بااهمیت بود، گفت: سه امتیاز حساسی را به دست آوردیم و از فردا بر روی بازی با راه آهن تمرکز خواهیم کرد.


سرمربی استقلال در پاسخ به انتقادات خبرنگاران بوشهری نسبت به عملکرد محمود یاوری سرمربی تیم شاهین گفت: من در مورد تفکرات آقای یاوری صحبتی نمی‌کنم. او پیشکسوت من است و به تفکرات او احترام می‌گذارم.


مرفاوی در پاسخ به این سوال خبرنگاران که فصل بعد در استقلال خواهد ماند یا خیر گفت: من به این چیزها فکر نمی‌کنم و فکر کردن در این رابطه زود است. تمام فکر و ذکر من بازی با راه آهن است.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال جايگاه خود را در رده سوم محكم كرد

استقلال جايگاه خود را در رده سوم محكم كرد

استقلال جايگاه خود را در رده سوم محكم كرد ... :gol::cap::gol:

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال شاهين بوشهر در ورزشگاه خانگي خود با نتيجه يك بر صفر برابر استقلال شكست خورد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار از ساعت 18 در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر و در حضور حدود 25 هزار تماشاگر آغاز شد.
رينالدو در دقيقه 35 از روي نقطه پنالتي براي استقلال گلزني كرد تا استقلال با اين تك گل سه امتياز حساس را در بازي خارج از خانه كسب و جايگاه خود را در رده سوم جدول محكم كند.
محسن تركي داور مسابقه بود.
با اين شكست شاهين 36 امتيازي باقي ماند و استقلال 55 امتيازي شد.

تركيب استقلال:

محمد محمدي، امير حسين صادقي، پژمان منتظري، حنيف عمران زاده، محسن يوسفي،هاشم بيك زاده( از دقيقه 88 بيژن كوشكي)، خسرو حيدري، كيانوش رحمتي، حسين كاظمي، پائولو رينالدو( از دقيقه 80 جان واريو) و سيد مهدي سيد صالحي( از دقيقه 18 آرش برهاني)
سرمربي: صمد مرفاوي

تركيب شاهين بوشهر:

مجتبي روشنگر، رحمان رضايي، جمال حق‌شناس، مهدي نوري، محسن حميدي، ايوان پترويچ، حميد رضا سليماني( از دقيقه 68 سان دي)، منصور تنهايي، محسن ايران نژاد، بهادر عبدي و محمد احمدپوري( از دقيقه 72 رضا بازياري)
سرمربي: محمود ياوري
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مشخص شدن چهره قهرمان و سقوط كننده‌ها و جا ماندن پرسپوليس

مشخص شدن چهره قهرمان و سقوط كننده‌ها و جا ماندن پرسپوليس



نتايج كامل و جدول هفته سي‌ودوم ليگ برتر
مشخص شدن چهره قهرمان و سقوط كننده‌ها و جا ماندن پرسپوليس
خبرگزاري فارس: هفته سي‌ و دوم ليگ برتر فوتبال ايران با مشخص شدن چهره قهرمان و تيم‌هاي سقوط كننده به پايان رسيد.


به گزارش خبرگزاري فارس، هفته سي و دوم مسابقات ليگ برتر فوتبال ايران امروز با تثبيت عنوان قهرماني سپاهان و سقوط تيم هاي استقلال اهواز و ابومسلم به دسته اول به پايان رسيد.

* نتايج هفته سي و دوم به اين شرح است:


صباي قم يك - فولاد خوزستان يك


پاس همدان يك - ملوان بندرانزلي يك


پرسپوليس صفر - استيل آذين صفر


استقلال اهواز 4 - سايپا كرج 4


ابومسلم مشهد 2 - سپاهان اصفهان 2


ذوب آهن اصفهان 2 - مقاومت سپاسي شيراز صفر


مس كرمان 3 - تراكتورسازي تبريز 2


راه آهن شهرري 3 - پيكان قزوين صفر


شاهين بوشهر صفر - استقلال تهران يك


* جدول‌ رده‌بندي تا پايان هفته سي و دوم:


1- سپاهان اصفهان، 63 امتياز (قهرمان)


2- ذوب‌آهن اصفهان، 57 امتياز


3- استقلال تهران، 55 امتياز


4- پرسپوليس، 52 امتياز


5- استيل‌آذين، 50 امتياز


6- صباي‌قم، 44 امتياز


7- تراكتور‌سازي تبريز، 43 امتياز


8- ملوان بندرانزلي، 43 امتياز


9- سايپا، 42 امتياز


10- پيكان قزوين، 40 امتياز


11- مس كرمان، 38 امتياز


12- فولاد خوزستان، 38 امتياز


13- راه‌آهن شهر ري، 37 امتياز


14- شاهين بوشهر، 36 امتياز


15- پاس همدان، 36 امتياز


16- مقاومت سپاسي شيراز، 36 امتياز


17- ابومسلم مشهد، 29 امتياز


18- استقلال‌اهواز، 29 امتياز
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان



باشگاه فوتبال فولاد مبارکه سپاهان اصفهان ... :gol::cap::gol:

یک باشگاه‌ فوتبال ایرانی است که در اصفهان، ایران پایه‌گذاری شده‌است.
این باشگاه‌ هم‌اکنون در لیگ برتر فوتبال ایران بازی می‌کند.
مالک این باشگاه، مجتمع فولاد مبارکه است.
این باشگاه و همشهری خود ذوب‌آهن، دو سوی شهرآورد اصفهان هستند.

تاسیس: 1332
مدیرعامل: محمد رضا ساکت
آدرس باشگاه:اصفهان ، چهار حكيم نظامي ، جنب بانک پارسیان
کد پستی : 77851-81756
مرکز تلفن :6277046 -- 6277045 - 6278647
فکس : 6289025
ورزشگاه: مبارکه ، صفائيه ، مجموعه ورزشی صفائيه
تلفن : 5273399 - 0335 فاکس : 5273288 - 0335
ايميل:
info@fooladsepahansport.com این آدرس ایمیل در برابر اسپم ها محافظت شده است. برای دیدن آن باید جاوااسکریپت فعال باشد.
لینک به سایت رسمی باشگاه:
fooladsepahansport.com


تاریخچه
اين تیم در سال 1323 توسط محمود حريری بازیکن اصفهانی تیم ملی فوتبال ایران و شاهین تهران تاسیس شد.
ابتدا نام باشگاه شاهین انتخاب شد چون شعبه‌ای از شاهین تهران بود. در سال ۱۳۴۲ به عنوان نماینده اصفهان جهت شرکت در مسابقات قهرمانی ایران به تهران آمد و بعد از تساوی ۱-۱ با تهران قهرمان شد.
در سال ۱۳۴۶ باشگاه شاهین تهران منحل شد و شاهین اصفهان برای جلوگیری از انحلال مجبور به تغییر نام شد و نام سپاهان را که از نام‌های قدیمی شهر اصفهان بود برگزید.
اين تیم تا سال ۱۳۵۰ چهارده بار قهرمان باشگاههای اصفهان شد و در سال ۱۳۵۰ به عنوان نماینده اصفهان در مسابقات انتخابی لیگ شرکت کرد.
پس از غلبه بر استقلال اهواز در فينال توانست جواز صعود به لیگ را بگیرد و در میان هشت تیم لیگ، پنجم شد.
در سال ۱۳۵۰ عازم اولین سفر خارجی شد و در تورنمنت چلنج شیپ هند نایب قهرمان شد.
برای شرکت در لیگ تخت جمشید، تیمذوب آهن به دلیل برخورداری از امکانات بیشتر انتخاب شد و آنها مجبور به حضور در لیگ دو شدند و در نهايت قهرمان لیگ دو شدند.
در دهه ۱۳۶۰ زیر سایه تیم تازه ظهور کرده تام بودند و در این مدت مسعود تابش رهبری تیم را به عهده داشت.
با شروع مسابقات لیگ آن‌ها يکی از تیم‌های هميشه حاضر در لیگ بودند.
در این سال‌ها کارخانه سيمان سپاهان حمايت مالی از تيم را به عهده گرفت و تا سال ۱۳۷۹ اين حمايت ادامه يافت.
تغيير شرایط اقتصادی کشور و عرضه شدن سهامکارخانه سیمان سپاهان در بورس سهام و عدم تمایل سهامداران جدید این کارخانه به باشگاه‌داری سبب گردید تا امتیاز باشگاه به فولاد مبارکه واگذار گردد و نام باشگاه به فولاد مبارکه سپاهان تغییر کرد.
اين تيم در دومین دوره ليگ حرفه‌ای (۸۲-۸۱) با مربی گری فرهاد کاظمی در پنجاهمین سال تاسیس خود و به عنوان اولین تیم شهرستانی قهرمان ليگ برتر شد.
در سومین دوره لیگ (۸۳-۸۲) ششم، در چهارمین دوره (۸۴-۸۳) مقام دهم، در پنجمين دوره (۸۵-۸۴) مقام هفتم و در ششمین دوره لیگ برتر مقام پنجم را كسب كرد.
تيم سپاهان در هفتمين دوره لیگ برتر(۸۶-۸۵) با پشت سر گذاشتن مشكلات عديده‌ای از جمله كسر امتیاز و اجرای حكم ۲ ماه بازی‌های خارج از خانه و برگزاری فشرده بازی‌ها در خارج از خانه، تا آخرین ثانیه‌های اتمام لیگ، قهرمان هفتمین دوره اين بازی‌ها بود كه اين عنوان را در دقیقه ۹۶ بازی با پرسپولیس تهران با نتيجه ۲-۱ واگذار و به عنوان نایب قهرمان لیگ هفتم شناخته شد.

اين تيم در سالهاي ۱۳۸۳، ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ با غلبه بر تيم‌هایاستقلال، پرسپولیس و صبا باطری در فینال توانست قهرمان جام حذفی شود كه بدين ترتيب طی دهه اخیر با ۴ قهرمانی پرافتخارترین تیم ايران به حساب می آيد.
شرکت در جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا

تیم فوتبال اوراوا ردز ژاپن، در تاریخ ۷ نوامبر ۲۰۰۷ و در دور رفت مسابقه فینال جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا، در فولاد شهراصفهان به مقابل تیم فوتبال سپاهان رفت که این دیدار به تساوی ۱-۱ پایان یافت.
مسابقهٔ برگشت دو تیم اوراوا ردز ژاپن و سپاهان ایران در روز ۱۴ نوامبر ۲۰۰۷ میلادی برگزار شد که اوراوا با ۲ گل به پیروزی رسید و به مقام قهرمانی جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا نایل آمد.
بدین ترتیب تیم فوتبال سپاهان ایران با قبول این شکست، به مقام نایب قهرمانی جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا رضایت داد.
شرکت در جام باشگاه‌های جهان

تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پس از کسب مقام نایب قهرمانی در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا در سال ۲۰۰۷ مجوز حضور در مسابقات جام باشگاههای جهان را دریافت کرد.
این تیم به عنوان اولین تیم ایرانی در این مسابقات که در توکیو ژاپن برگزار می‌گردید شرکت کرد.
سپاهان در بازی اول خود در این رقابت‌ها در تاریخ ۸۶/۹/۱۶ به مصاف ویتاکر یونایتد نیوزلند رفت.
در این مسابقه که از ساعت ۱۴:۱۵ به وقت تهران در ژاپن برگزار شد، سپاهان اصفهان با گلزنی بازیکنان عراقی خود حریف را شکست داد.
عمادرضا در دقایق ۳ و ۴ و عبدالوهاب ابولهیل در دقیقه ۴۸ گل‌های سپاهان را به ثمر رساندند و برای ویتاکر یونایتد، بیزلی در دقیقه ۷۵ گلزنی کرد.
سپاهان در دومین دیدار خود مجدداً در مقابل تیم اوراوا ردز ژاپن که در فینال جام باشگاه‌های آسیا از این تیم شکست خورده بود قرار گرفت.
سپاهان در پایان این دیدار ۳ بر یک مقابل این تیم شکست خورد تا از رویارویی با آث میلان ایتالیا محروم شود. ناگای (۳۲)، واشنگتن (۵۴) و هادی عقیلی (گل به خودی) در دقیقه ۷۰ گل‌های اوراوا ردز را به ثمر رساندند. تک گل سپاهان به وسیلهٔ محمود کریمی در دقیقه ۸۰ برای نمایندهٔ ایران رقم خورد.
در این مسابقات تیم میلان ایتالیا با برتری برابر بوکاجونیورز آرژانتین به مقام قهرمانی رسید و جایزه ۵ ميلیون دلاری را دریافت کرد.

افتخارات

کشوری

لیگ برتر
قهرمانی: ۸۲-۸۱
نایب قهرمانی: ۸۷-۸۶
جام حذفی
قهرمانی (۳): ۱۳۸۶، ۱۳۸۵، ۱۳۸۳

آسیایی
لیگ قهرمانان آسیا
نایب قهرمانی: ۲۰۰۷

غیررسمی
جام نقش جهان
قهرمانی: ۱۳۷۴
 

rende alamsoz

عضو جدید
مس كرمان بايد قهرمان ليگ ميشد

مس كرمان بايد قهرمان ليگ ميشد

فراز كمالوند مربي تراكتورسازي بعد از شكست از مس كرمان گفت اگر مس هميشه همينطور بازي مي كرد بايد قهرمان ليگ ميشد
حيف شد كه نشد ايشالله سال بعد
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جام پادشاهي عربستان حريف استقلال از رسيدن به فينال باز ماند

جام پادشاهي عربستان حريف استقلال از رسيدن به فينال باز ماند

جام پادشاهي عربستان
حريف استقلال از رسيدن به فينال باز ماند ... :gol::cap:

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال الشباب از رسيدن به ديدار نهايي جام پادشاهي عربستان بازماند...








به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، در دومين ديدار مرحله نيمه نهايي جام پادشاهي عربستان شب گذشته الشباب، حريف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا و الاتحاد به مصاف هم رفتند كه اين ديدار با نتيجه 2 بر يك به سود الاتحاد به پايان رسيد.
براي الاتحاد در اين ديدار سعود كريري و نايف هزازي گلزني كردند و تك گل الشباب را آمادو فلاويو به ثمر رساند.
بدين ترتيب الاتحاد با برتري در هر 2 ديدار رفت و برگشت حريف الهلال در ديدار نهايي شد و تيم‌هاي الشباب و النصر نيز مسابقه رده‌بندي را برگزار خواهند كرد.
ديدار رده بندي روز پنج شنبه و مسابقه فينال جمعه برگزار مي‌شود.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نشست ويژه نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا در سازمان ليگ

نشست ويژه نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا در سازمان ليگ

نشست ويژه نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا در سازمان ليگ ... :gol::cap:

خبرگزاري فارس: نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا عصر امروز نشستي در سازمان ليگ برگزار مي‌كنند.




حجت ا... بهمني؛ مدير روابط عمومي سازمان ليگ در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: هيات 6 نفره AFC كه به رياست سوزوكي رئيس كميته برگزاري مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به ايران آمده‌اند عصر امروز نشست ويژه‌اي را در سازمان ليگ با حضور عزيز محمدي؛ رئيس سازمان ليگ، مسئولان مالي و بازاريابي سازمان ليگ برگزار مي‌كنند.

وي ادامه داد: در اين جلسه در مورد بازاريابي و بليت فروشي و مسايل مالي ليگ برتر گفت و گو خواهد شد. در حال حاضر منتظر بازگشت اين 6 نماينده AFC از همدان هستيم. اين نفرات امروز براي بررسي وضعيت باشگاه پاس به اين شهر سفر كرده‌ بودند.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دايي: از كريمي انتظار نداشتم اما با اين كارها كسي بزرگ نمي‌شود !!

دايي: از كريمي انتظار نداشتم اما با اين كارها كسي بزرگ نمي‌شود !!

هواداران نشان دادند پرسپوليس را بيشتر از افراد دوست دارند
دايي: از كريمي انتظار نداشتم اما با اين كارها كسي بزرگ نمي‌شود
خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس گفت: نه از علي كريمي و نه از هيچ‌كس ديگر انتظار نداشتم برايم گل بياورد اما با اين كارها كسي بزرگ نمي‌شود.



به گزارش خبرگزاري فارس علي دايي در گفت‌و‌گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به سؤالات مختلف پاسخ داد.

*عملكرد هواداران در بازي روز يكشنبه برابر استيل آذين ثابت كرد تيم پرسپوليس برايشان بزرگتر و محبوب تر از همه نام ها و عناوين است. نظر شما دراين باره چيست؟


به نظر من همه ما روزي بازي مان تمام مي شود و يا از اين تيم جدا مي شويم و آن چه كه بر جا مي‌ماند پرسپوليس و هوادارانش هستند. بازيكني كه به پرسپوليس مي‌آيد، بالاجبار روزي ديگر در تيم نخواهد بود. به طور حتم هواداران ستاره‌ها را دوست دارند، اما در اين بازي نشان دادند كه بيشتر از هر فرد و گروهي، تيم‌شان را دوست دارند.


*سواي بازي خوب، اما بدون گل درباره عملكرد هواداران چه صحبتي داريد؟


آنها در آن هواي بد و بارش شديد باران 90 دقيقه تيم و بازيكنان محبوب‌شان را تشويق و مورد حمايت قرار دادند و به جرأت مي‌توانم بگويم به همين خاطر پرسپوليس توانست كم نقص‌ترين بازي فصل خود را به نمايش بگذارد.


*همه پرسپوليسي‌هاي سابق حريف به سمت شما آمدند به جز علي كريمي.


ببينيد من اصلاً كاري به اين مسائل ندارم. علي كريمي از بزرگان فوتبال ما است كه زحمات زيادي چه براي پرسپوليس و چه تيم ملي كشيده است. من به شخصه به ايشان و نظرات‌شان احترام زيادي مي‌گذارم. به نظر من با چنين رفتارهايي كسي نه بزرگ مي‌شود و نه كوچك اما احترام گذاشتن است كه احترام مي‌آورد. به شخصه نه از علي كريمي و نه از هيچ كس ديگر انتظار نداشتم كه برايم گل بياورد.


*با نتيجه به دست آمده، پرسپوليس از رتبه سوم جدول نيز فاصله گرفت. ضمن اينكه چهار سهميه ايران هنوز قطعي نشده است.


ما به اين مسئله كاري نداريم كه AFC چند سهميه براي ايران در نظر خواهد گرفت. ما فينال جام حذفي و فرصت قهرمان شدن در اين تورنمنت را پيش رو داريم. از ابتدا هم هدف اصلي ما قهرماني در جام حذفي بود.


*تا چه حد به قهرماني در جام حذفي مطمئن هستيد؟


تمام سعي و تلاش ما رسيدن به همين هدف است. با تمام احترامي كه براي تيم گسترش فولاد تبريز قائل هستيم، اما براي رسيدن به آسيا تنها به دنبال قهرماني در جام حذفي هستيم.


*مثل اين‌ كه ناظران AFC از برخي شرايط ورزشگاه آزادي ناراضي بوده‌اند.


من مسئول اين مسئله نيستم كه درباره كم‌و‌كاستي‌هاي امكانات ورزش‌مان اظهار نظر كنم. خوشبختانه ناظران AFC با حضور در ورزشگاه شاهد برگزاري يكي از بازي‌هاي پرسپوليس در بهترين شرايط بودند.


*حالا يك روز از بازي گذشته؛ اما واقعاً در طول اين فصل تا به حال نديده بوديم پرسپوليس اين گونه حريف را تحت فشار گذاشته باشد و در طول 90 دقيقه فرصت نفس كشيدن به حريفش نداده باشد. حقيقي در اين بازي روز بي دردسري را داشت و حريف پرسپوليس حتي يك موقعيت خوب گلزني هم نداشت.


من از شكل فوتبال شاگردان‌ام راضي هستم. ما روز به روز از نظر فوتبالي در حال پيشرفت هستيم، اما از نظرگل زدن چند بازي است كه موقعيت‌ها را از دست مي‌دهيم. برابر استيل آذين از لحاظ فوتبالي 3 امتياز گرفتيم، اما از لحاظ امتياز قانوني نتوانستيم بيشتر از يك امتياز كسب كنم. ما فوتبال خيلي خوبي به نمايش گذاشتيم، اما حريف حرفي براي گفتن نداشت.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
كريمي: چون از دايي چيزي ياد نگرفته‌ام برايش گل نبردم !!

كريمي: چون از دايي چيزي ياد نگرفته‌ام برايش گل نبردم !!

حرف بزنم ماجراي دايي و پروين رخ مي‌دهد
كريمي: چون از دايي چيزي ياد نگرفته‌ام برايش گل نبردم !!!! :gol::cap:


خبرگزاري فارس: بازيكن استيل‌آذين گفت: براي كسي گل مي‌برم كه چيزي به من ياد داده باشد و وقتي كسي به من چيزي ياد نداده دليلي ندارد براي وي گل ببرم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از تساوي بدون گل برابر پرسپوليس خاطرنشان كرد: امروز اصلاً نتوانستيم بازي خود را به نمايش بگذاريم و اين يك امر طبيعي است كه اگر خوب بازي نكنيد نتيجه هم نمي‌گيريد. البته 2 بازي ديگر در پيش داريم و تمام سعي خود را به كار خواهيم گرفت تا بتوانيم سهميه آسيا را براي استيل‌آذين كسب كنيم.

كريمي در مورد سوال خبرنگاري مبني بر شعار هواداران عليه وي گفت: من چيزي نشنيدم؛ اما آنها هواداران تيم خود هستند و بايد بازيكنان تيم محبوب خود را تشويق كنند. نمي‌گويم كسي به آنها خط داده؛ اين موضوع را از رئيس و سرپرست باشگاه بپرسيد چون اگر من بخواهم در اين خصوص اظهار نظر كنم اتفاقي مانند جريان علي دايي و علي پروين رخ خواهد داد.


بازيكن استيل آذين در رابطه با عدم رفتنش به سمت نيمكت پرسپوليس و نبردن گل براي علي دايي تصريح كرد: در هيچ جاي دنيا رسم نيست كه براي يك مربي گل ببرند. من براي كسي گل مي‌برم كه چيزي به من ياد داده باشد. وقتي كسي به من چيزي ياد نداده دليلي ندارد براي وي گل ببرم.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
راي نهايي 2 بازيكن دوپينگي فوتبال تا 48 ساعت آينده

راي نهايي 2 بازيكن دوپينگي فوتبال تا 48 ساعت آينده

دومين بازيكن هم به راي اوليه اعتراض كرد
راي نهايي 2 بازيكن دوپينگي فوتبال تا 48 ساعت آينده اعلام مي‌شود ... :gol::cap:

خبرگزاري فارس: راي نهايي 2 بازيكن متهم به دوپينگ حداكثر ظرف 48 ساعت آينده اعلام مي‌شود.






احمد هاشميان؛ رئيس كميته پزشكي فدراسيون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت دو بازيكن دوپينگي اظهار داشت: بازيكن دوم هم كه به 4 سال محروميت محكوم شده بود به راي اوليه اعتراض كرد و به اين ترتيب پرونده هر دو بازيكن دوپينگي به كميته استيناف رفت. بازيكن اول هم به دو سال محروميت محكوم شده بود.

وي تصريح كرد: كميته استيناف در 48 ساعت آينده تشكيل جلسه خواهد داد و راي نهايي اين 2 بازيكن را همراه با اسامي كامل آنها اعلام خواهد كرد. راي كميته استيناف قطعي و غير قابل تجديد نظر خواهي است.


هاشميان با اشاره به گمانه‌زني رسانه‌ها در مورد نام 2 بازيكن دوپينگي گفت: از اين پس تصميم گرفته‌ايم نام بازيكنان دوپينگي را پس از رسيدگي نهايي اعلام كنيم تا ديگر شاهد اين گونه گمانه‌زني‌ها كه به جامعه فوتبال آسيب مي‌رساند نباشيم هر چند ايراد كار در اين است كه متهم به پنهان‌كاري مي‌شويم و اينكه نمونه‌هاي مثبت دوپينگ را اعلام نكرده‌ايم اما اين مسئله را به جان مي‌خريم تا حاشيه‌ها را به حداقل برسانيم.


وي يادآور شد: همان زماني كه نمونه‌هاي مثبت به فدراسيون اعلام مي‌شود از طرف آزمايشگاه نمونه‌ها و اسامي به فيفا و وادا هم داده مي‌شود. بنابراين آنهايي كه ما را متهم به پنهان‌كاري كنند به دليل ضعف اطلاعاتشان است.مي‌خواهيم از اين پس نام بازيكنان دوپينگي را همراه راي نهايي آنها اعلام كنيم.

هاشميان در مورد تركيب كميته استيناف گفت: 2 حقوقدان، 2 متخصص پزشكي و يك نفر متخصص آناليزور دارويي در اين كميته عضويت دارند.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
گلزنان برتر جهان // فرهاد مجيدي در كنار وين روني در رتبه 21

گلزنان برتر جهان // فرهاد مجيدي در كنار وين روني در رتبه 21

در تازه‌ترين رد‌ه‌بندي گلزنان برتر جهان - 2010
فرهاد مجيدي در كنار وين روني در رتبه 21 قرار گرفت :gol::cap::gol:
خبرگزاري فارس: كاپيتان و مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به همراه گلزن منچستر يونايتد در رده بيست‌ويكم بهترين گلزنان جهان در سال جاري ميلادي قرار گرفت.






به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، فدراسيون بين‌المللي آمار و تاريخ فوتبال جهان در تازه‌ترين فهرست گلزنان خود اعلام كرد: فرهاد مجيدي ‌با به ثمر رساندن 5 گل در ديدارهاي قاره‌اي (ليگ قهرمانان آسيا) در كنار بدر الموتا (القادسيه كويت)، اسكار كاردوسو (بنفيكا پرتغال)، داسيلوا (السد قطر)،‌ لئو(ساوت چاينا برزيل)، خوزه فرناندس (ليما پرو)، گامارا (آسانسيون پاراگوئه)، كيت لئونارد گومبس (سيرياجاوا اندونزي)،‌ آليك مامه(هكاري يونايتد جزاير سليمان)، ايويكا اوليچ (بايرن‌مونيخ آلمان)،‌ جيمز رودريگوئز (بانفيلد كلمبيا)، وين روني (منچستريونايتد انگليس)،‌واشنگتن(سائوپائولو برزيل) صاحب اين رده مشترك شده است.

همچنين در اين فهرست مهرزاد معدنچي اردكاني،‌ گلزن ايراني تيم الاهلي امارات با به ثمر رساندن 4 گل در رده سي‌ششم قرر گرفته است. وي در اين مكان با علي محمد ال نونو از الاهلي يمن و احمد عجب از تيم الكويت رتبه مشتركي دارد.
مهدي رجب‌زاده، گلزن مجرب تيم مس كرمان نيز با همين تعداد گل زده در رده سي‌‌ونهم و بطور مشترك با بازيكناني همچون آرين روبن ‌(بايرن‌مونيخ)، ياسر القحطاني (الهلال عربستان)، فرناندو تورس(ليورپول انگليس) و .. قرار گرفته است.

فهرست 5 گلزن برتر جهان به اين شرح است: :gol::gol:

1-آراندو: 8 گل زده ، الشباب رياض عربستان (آنگولايي)
2-مونته زينو: 8 گل زده،‌ الريان قطر (قطري)
3-عبدلرزاق الحسين: 7 گل زده،‌ الجيش سوريه (سوري)
4-الفونسو جونيور: 7 گل زده،‌ الريان قطر(برزيلي) - خوزه روبرتو رودريگوئز، سوون كره جنوبي (برزيلي)
5-محمد ناجي: 6 گل زده، الاتحاد مصر (‌مصري)
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ذوب‌آهن 25، سپاهان 14 و استقلال 15 پله صعود كردند

ذوب‌آهن 25، سپاهان 14 و استقلال 15 پله صعود كردند

در تازه‌ترين رده‌بندي فدراسيون آمار و تاريخ فوتبال جهان
ذوب‌آهن 25، سپاهان 14 و استقلال 15 پله صعود كردند .. :gol::cap:

خبرگزاري فارس: سه نماينده باشگاهي ايران در دور گروهي ليگ قهرمانان آسيا در تازه‌ترين رده‌بندي فدراسيون بين‌المللي آمار و تاريخ فوتبال جهان با صعود چند پله‌اي روبرو شدند.






به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ذوب‌آهن كه از مرحله گروهي به دور حذفي مسابقات فوق صعود كرد، در رده‌بندي اين سازمان در ماه گذشته ميلادي (آوريل) از رده 172 به 147 صعود كرد.
نماينده اصفهاني پس از 25 پله صعود با تيم هاي ايندپنديت آرژانتين، ‌تالين استوني، كوريتيبا برزيل، بوتافوگو برزيل و مونته ويدو اروگوئه در اين مكان رتبه اي مشترك يافته است. تيم تحت رهبري منصور ابراهيم زاده 102 امتياز كسب كرده است.

تيم سپاهان اصفهان قهرمان فصل جاري كه در دور گروهي ليگ قهرمانان حذف شد، از رتبه 222 به رده 208 صعود كرد. اين تيم با وجود ناكامي صاحب 87 امتياز و 14 پله صعود روبرو شد.
استقلال نيز از رده 235 به رده 220 رسيد. آبي‌پوشان كه توسط مرفاوي هدايت مي‌شوند و از دور گروهي ليگ قهرمانان آسيا عبور كردند،‌ با كسب 85 امتياز 15 پله در جدول صعود كردند و مكاني مشترك با ‌ساحل مصر، بوكاجونيورز آرژانتين، روزنبورگ نروژ، يانگ بويزسوئيس، الفسبورگ سوئد بدست آوردند.

در اين رده‌بندي بارسلونا اسپانيا با وجود حذف از صعود به دور نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر اينترميلان‌، ‌همچنان با 322 امتياز تيم برتر دنيا محسوب مي شود. استوديانتس آرژانتين و اينترميلان ايتاليا در رده‌هاي دوم و سوم قرار دارند.
فهرست ده تيم برتر جهان در ماه آوريل به اين شرح است:
1-بارسلونا اسپانيا - 322 امتياز( رتبه قبلي:‌اول)
2-استوديانتس آرژانتين : 293 امتياز( رتبه قبلي : دوم)
3-اينترميلان ايتاليا : 273 امتياز(رتبه قبلي:‌يازدهم)
4-كروزيرو برزيل: 263 امتياز(رتبه قبلي:ششم)
5-وردربرمن آلمان: 262 امتياز(رتبه قبلي: دوم)
6-بايرن‌مونيخ آلمان: 255 امتياز(رتبه قبلي: دهم)
7-آ.اس.رم ايتاليا: 252 امتياز(رتبه قبلي: نهم)
8-چلسي انگليس: 251 امتياز(رتبه قبلي:چهارم)
9- فولام انگليس:‌ 240 امتياز(رتبه قبلي:‌بيست‌وسوم)
10-منچستريونايتد انگليس:273 امتياز(رتبه قبلي:‌پنجم)
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حنطه: بعد از شكست پرسپوليس پشت پرده ابومسلم را مي‌گويم

حنطه: بعد از شكست پرسپوليس پشت پرده ابومسلم را مي‌گويم

از اعتبار فوتبال خراسان دفاع مي‌كنيم
حنطه: بعد از شكست پرسپوليس پشت پرده ابومسلم را مي‌گويم .. :gol::cap:


خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم گفت: پس از شكست پرسپوليس مسايل پشت پرده‌اي كه باعث سقوط تيم شد را بيان خواهم كرد.






علي حنطه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار روز پنج‌شنبه با پرسپوليس اظهار داشت: در اين مسابقه مي‌خواهيم از اعتبار فوتبال خراسان دفاع كنيم و به همين دليل با تمام توان برابر به ميدان مي‌ رويم.

وي ادامه داد: بازيكنان مي‌خواهند اعاده حيثيت كنند و برابر آنهايي كه شايعه ساخته اند بازيكنان عامل سقوط تيم بوده‌اند بايستند. مي‌خواهيم نشان دهيم كه عامل سقوط تيم مسئولاني بودند كه از تيم حمايت نكردند.

سرمربي ابومسلم تصريح كرد: چرا ساير تيم‌‌هاي ليگ برتري از حمايت‌هاي دولتي برخوردارند اما براي ابومسلم غير از كمك‌هاي محدود استاندار كمك ‌ديگري نمي‌شود؟ مهدي زمان از روزي كه به باشگاه ابومسلم آمده حدود دو ميليارد و نيم هزينه كرده است اما هنوز هم وضعيت مالكيت او در اين باشگاه مشخص نيست. باشگاه پيش از حضور زمان پنج شش ميليارد تومان بدهي داشت. اگر مسئولان از اين تيم حمايت كنند ابومسلم باز هم مي‌تواند جز تيم‌هاي برتر فوتبال ايران شود.
وي در مورد سقوط اين تيم به دسته اول گفت: بعد از ديدار با پرسپوليس و برد اين تيم مسايل پشت‌ پرده‌اي كه باعث سقوط ابومسلم شده را بيان خواهم كرد. اين تيم را به دسته يك نبردم و در سه ديداري كه هدايت اين تيم را بر عهده داشتم 5 امتياز گرفته‌ام، در حاليكه ابومسلم در 17 مسابقه فقط 6 امتياز گرفته بود. من از تيم‌هايي مانند سپاهان كه قهرمان شده‌، تراكتورسازي و استيل آذين امتياز گرفته‌ام.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دايي: با شكست ابومسلم براي فينال جام حذفي روحيه مي‌گيريم

دايي: با شكست ابومسلم براي فينال جام حذفي روحيه مي‌گيريم

دايي: با شكست ابومسلم براي فينال جام حذفي روحيه مي‌گيريم ... :gol::cap:

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با غلبه بر ابومسلم، با روحيه اي بهتر به فينال جام حذفي مي‌رويم.


علي دايي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد ديدار فردا با ابومسلم اظهار داشت: بازي سختي را مقابل نماينده مشهد داريم و مي‌دانيم كه آنها با سقوط به ليگ دسته اول چيزي براي از دست دادن ندراند و براي ثابت كردن خود به ميدان مي‌آيند، اما ما هم بي انگيزه نبوده و تنها براي 3 امتياز به ميدان مي‌رويم.

وي تاكيد كرد: تمرينات خوبي را براي اين بازي انجام داده‌ايم و بايد با اين پيروزي با روحيه بهتر به فينال جام حذفي برويم. ابومسلم تيم خوبي است و نمي‌دانيم چرا در ليگ برتر به حق خود نرسيد.

سرمربي پرسپوليس درباره اظهارات علي پروين در مورد اينكه گفته بود هر 50 سال بازيكني مانند علي دايي ظهور مي‌كند، گفت: علي پروين هميشه به من لطف داشته و از اين بابت از او تشكر مي‌كنم. اميدوارم هميشه در خدمت پرسپوليس باشم و بتوانم به اين تيم كمك كنم.
دايي در پاسخ به اين سوال كه آيا تغييراتي در تركيب تيم لحاظ مي‌شود عنوان كرد: نمي‌توانم در اين مورد اظهار نظر كنم، اما سعي مي‌كنيم از بهترين و آماده ترين نفرات در تركيب استفاده كرده و با برنامه ريزي خوب 3 امتياز بازي مقابل ابومسلم را كسب كنيم.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
علیرضا دغاغله دو سال محروم شد/ رای دومین دوپینگی بزودی اعلام می‌شود

علیرضا دغاغله دو سال محروم شد/ رای دومین دوپینگی بزودی اعلام می‌شود

علیرضا دغاغله دو سال محروم شد/ رای دومین دوپینگی بزودی اعلام می‌شود ..
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز به علت استفاده کردن از مواد نیروزا به مدت دو سال از حضور در میادین فوتبال محروم شد. به گزارش خبرگزاری مهر، احمد هاشمیان درخصوص برگزاری این نشست گفت: در این جلسه پس از بررسی مدارک ارائه شده از سوی علیرضا دغاغله بازیکن تیم فوتبال تراکتور سازی تبریز و وکیل وی، کمیسیون استیناف مدارک و دلایل ارائه شده را موثر تشخیص نداد و رای کمیسیون بدوی در خصوص این بازیکن را تائید کرد که بر این اساس نامبرده از تاریخ 26/1/89 به مدت 2 سال از کلیه فعالیتهای رسمی در فوتبال محروم است.
هاشمیان در مورد پرونده دومین بازیکن متهم به دوپینگ نیز گفت: با توجه به لایحه تنظیم شده توسط وکیلش، کمیسیون با دعوت مجدد از ورزشکار متهم به تخلف و وکیل وی و همچنین افسر کنترل دوپینگ ذیربط و همکار وی، جلسه ای را برگزار خواهد کرد تا مسایل مطروحه در خصوص عدول از استاندارد جمع آوری کرده را بررسی کنند.
با توجه به موارد متعدد مطروحه در این خصوص، کمیسیون ضرورت تشکیل جلسه مجدد را اعلام کرده و مقرر شد درجلسه آتی رای کمیسیون استیناف و همچنین رای نهایی وی اعلام شود.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برنامه‌هاي جشن قهرماني سپاهان اعلام شد

برنامه‌هاي جشن قهرماني سپاهان اعلام شد

برنامه‌هاي جشن قهرماني سپاهان اعلام شد .... :gol::cap::gol:

خبرگزاري فارس: باشگاه سپاهان برنامه‌هاي خود براي جشن قهرماني تيم فوتبال در ليگ برتر را اعلام كرد.






به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، روابط عمومي سپاهان با صدور اطلاعيه‌اي از تمامي هواداران اين باشگاه دعوت كرد تا با تداوم شكوه حضورشان در ديدار تيم‌هاي سپاهان مقابل پيكان در روز پنجشنبه 16 ارديبهشت قهرماني نهمين دوره رقابت هاي ليگ نهم را به كام زرد پوشان سپاهان شيرين تر نمايند.

در اين اطلاعيه آمده است: "يك بار ديگر فولاد مباركه سپاهان بر اين مهم صحه گذاشت كه اين باشگاه كهن قطب بزرگ فوتبال ايران است و قهرماني خاطره انگيز شاگردان امير قلعه نوعي در شهر مقدس مشهد و در كنار حرم مطهر حضرت موسي الرضا (ع) دوباره شور و نشاط غير قابل توصيفي را به مردم طلايي ترين شهر آسيا هديه داد.

اين روزها اصفهان با نشاط ترين شهر ايران است و هوداران فوتبال اصفهان آماده اند تا با برپايي ويژه برنامه ها و جشنهاي قهرماني تعصب و وفاداريشان را به پر افتخارترين تيم فوتبال ايران در دهه 80 نشان دهند.
پنجشبه 16 ارديبهشت شيرهاي زرد ايران در حالي به مصاف مهمانشان در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان مي روند كه با مسجل شدن قهرماني زود هنگامشان مي خواهند تا در كنار هوادارن سپاهان با آنها شادي هايشان را تقسيم كنند و همه با هم فرياد قهرماني سر دهند.
از همه هواردان عزيز دعوت مي نمائيم تا با تداوم حضورشان روز پنجشنبه در ورزشگاه فولاد شهر با بستن پيشاني بندهاي زرد رنگ مزين به شعار زيباي يا زهرا كه به منظور گراميداشت ايام دهه فاطميه از سوي كانون هواداران سپاهان تقديم‌شان مي شود يك روز طلايي ديگر را در تاريخ ورزش اصفهان رقم زنند و پس از پايان مسابقه سپاهان و پيكان همراه با كاروان زرد پوشان سپاهان براي تقديم قهرماني ليگ نهم به شهداي هميشه جاويد اصفهان به گلستان شهدا بيايند تا زيبائي‌هاي روز پنجشنبه با حضور در جوار شهداي عزيز و تكريم خانواده بزرگ شهدا تكميل شود. "
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
800 میلیون برای ماندن در استقلال / جان واریو قراردادش را تمدید می کند؟

800 میلیون برای ماندن در استقلال / جان واریو قراردادش را تمدید می کند؟

800 میلیون برای ماندن در استقلال / جان واریو قراردادش را تمدید می کند؟

فابیو جانواریو هافبک تیم فوتبال استقلال با قراردادی 800 میلیونی در این تیم خواهد ماند.
بر اساس اخبار رسیده باب مذاکره برای تمدید قرارداد با این بازیکن برزیلی از دیدار استقلال مقابل الجزیره در امارات شروع شده است و به احتمال فراوان فابیو فصل بعد را هم در تیم آبی پوشان توپ خواهد زد. تنها مشکل برای تمدید بر سر مدت زمان قرارداد جانواریو با استقلال است که ظاهرا جانواریو خواهان قرارداد یک ساله و باشگاه خواهان قرارداد 2 ساله است.
طبق شنیده‌ها توافقات صورت گرفته است و جانواریو با مبلغ سالیانه 400 میلیون در استقلال خواهد ماند.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حضور پرسپولیسی‌ها با پیراهن استیل‌آذین/ هدایتی و آجورلو پا به توپ می‌شوند

حضور پرسپولیسی‌ها با پیراهن استیل‌آذین/ هدایتی و آجورلو پا به توپ می‌شوند

حضور پرسپولیسی‌ها با پیراهن استیل‌آذین / هدایتی و آجورلو پا به توپ می‌شوند

قرعه‌کشی مسابقات فوتبال جام پیشکسوتان مرحوم شکوری در حالی برگزار شد که پرسپولیس تیمی در هیچ یک از رده‌های سنی ندارد و برخی پیشکسوتان این باشگاه با پیراهن استیل آذین به میدان می روند. به گزارش خبرنگار مهر، در شانزدهمین دوره رقابت‌های جام پیشکسوتان یادواره مرحوم شادروان یونس شکوری که در 5 رده سنی بالای 40 سال،‌ بالای 45 سال، بالای 50 سال، بالای 55 سال و بالای 60 سال و با حضور 63 برگزار می‌شود، بیشترین استقبال در رده سنی بالای 50 سال صورت گرفته است که 17 تیم در 3 گروه 4 تیمی و یک گروه 5 تیمی شرکت دارند.

تیم نمایندگان مجلس که امیدوار رضایی و دکتر پزشکیان نیز در آن عضویت دارند، برای دومین سال و در رده سنی بالای 50 سال در مسابقات شرکت کرده‌اند. همچنین در این دوره از مسابقات پرسپولیس در هیچکدام از رده‌های سنی پیشکسوتان حضور ندارد و غایب بزرگ جام محسوب می شود، به همین دلیل تعدادی از پیشکسوتان پرسپولیس در ترکیب تیم‌های استیل آذین حضور یافته اند.

طبق اعلام مسئولان تیم فوتبال استیل آذین، حضور حمید استیلی در رده بالای 40 سال قطعی شده که به همراه امیر مهریزی، ‌محمدرضا مهرانپور و امیر شمسایی از جمله نامداران تیم استیل آذین در رده به مصاف حریفان خود می روند. در رده سنی بالای 45 سال هم فرشاد پیوس،‌ سعید عزیزیان و سعید نعیم آبادی از جمله پرسپولیسی‌هایی هستند که در ترکیب استیل آذین به میدان می‌روند.
حسین هدایتی مالک باشگاه استیل آذین هم در این رده سنی همراه با تیم استیل آذین بازی خواهد کرد. مدیرعامل این تیم یعنی مصطفی آجورلو نیز در رده سنی بالای 50 سال به میدان می‌رود.

تیم‌های فوتبال استیل آذین و پیکان با شرکت در 4 رده سنی و استقلال،‌ سایپا و راه آهن با حضور در 3 رده سنی فعال‌ترین تیم‌ها هستند. نکته جالب توجه در مورد قرعه کشی این مسابقات همگروه شدن استقلال و سایپا در هر سه رده سنی است.
کمیته اجرایی و برگزاری مسابقات جام یونس شکوری با بررسی‌های خاصی که در مورد فصل برگزاری مسابقات انجام دادند، به این نتیجه رسیدند که بازی‌ها را به خاطر شرایط اقلیمی در فصل بهار برگزار کنند. به این ترتیب شرایط جسمانی پیشکسوتان نیز در نظر گرفته شده است تا در شرایط جوی مساعدتری به میدان بروند.
 

Similar threads

بالا