مهم ترین اخبار فوتبال ایران

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جریمه میلیونی تراکتور سازی، مدیر عامل و سرمربی راه‌آهن

جریمه میلیونی تراکتور سازی، مدیر عامل و سرمربی راه‌آهن

جریمه میلیونی تراکتور سازی، مدیر عامل و سرمربی راه‌آهن کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آراء خود در خصوص تخلفات تیم های لیگ برتر را اعلام کرد که بر این اساس تیم تراکتورسازی، مدیرعامل و سرمربی راه آهن به پرداخت جرایم میلیونی محکوم شدند. به گزارش خبرگزاری مهر، بنابر اعلام کمیته انضباطی به دلیل تخلف محمد حسن انصاریفرد و مهدی تارتار مدیر عامل و سرمربی تیم فوتبال راه آهن در جریان دیدار این تیم مقابل سپاهان از هفته سی و یکم رقابتهای لیگ برتر این نفرات به توبیخ کتبی، درج در پرونده و پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

همچنین بنا براعلام کمیته انضباطی بدلیل تخلف تماشاگران تیم تراکتورسازی تبریز و اهانت به داور و کمیته داوران باشگاه تراکتورسازی به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
همچنین بنا براعلام کمیته انضباطی بدلیل تخلف تماشاگران تیم تراکتورسازی تبریز و اهانت به داور و کمیته داوران باشگاه تراکتورسازی به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

پس کی می خواد معتادای برهوت نشین کرمان رو جریمه کنه؟:mad:

noirgalaxy

عضو جدید
جریمه میلیونی تراکتور سازی، مدیر عامل و سرمربی راه‌آهن کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آراء خود در خصوص تخلفات تیم های لیگ برتر را اعلام کرد که بر این اساس تیم تراکتورسازی، مدیرعامل و سرمربی راه آهن به پرداخت جرایم میلیونی محکوم شدند.
کرمانی ها بی نزاکتی کردن
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/favoritesmilies.gifتراکتورسازیhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/favoritesmilies.gif رو جریمه می کنن
ناعدالتی واضح

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
فيفا «علي دايي» را به عنوان يكي از بزرگان فوتبال معرفي كرد

فيفا «علي دايي» را به عنوان يكي از بزرگان فوتبال معرفي كرد

در روزشمار آغاز جام جهاني 2010:فيفا «علي دايي» را به عنوان يكي از بزرگان فوتبال معرفي كردسايت فيفا در روزشمار آغاز جام جهاني 2010 در بخش معرفي بزرگان فوتبال دنيا در فاصله 35 روز تا آغاز اين رقابت‌ها به معرفي علي دايي پرداخته است.به گزارش باشگاه خبرنگاران،در شرايطي كه تنها 35 روز تا آغاز رقابت‌هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي باقي مانده، سايت فيفا در بخش روزشمارش هر روز يكي از بزرگان فوتبال جهان و سوابق اين اسطوره‌ها را معرفي مي‌كند كه در ششم مي، اين بخش به علي دايي بهترين گلزن فوتبال جهان اختصاص دارد.
فيفا در گزارش كوتاه خود درباره علي دايي مي‌نويسد: در فاصله بين سال‌هاي 1994 تا 2006، علي دايي با 35 گل زده در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني، يك ركورددار محسوب مي‌شود. او در سال 1998 نخستين بازيكن آسيايي لقب گرفت كه راهي تيم بايرن مونيخ شد و در نهايت تلاش‌هاي موفقيت‌آميز او سبب شد كه تيم ملي ايران راهي جام جهاني 1998 شود.
دايي همچنين با به ثمر رساندن 109 گل در 149 بازي بين‌المللي، ركورددار بيشترين گل زده تاريخ فوتبال دنياست.
نكته جالب در گزارش فيفا اين است كه پس از حضور ايران در جام جهاني 2006 تاكنون، كمتر بخش بين‌الملل سايت فيفا به معرفي بزرگان فوتبال ايران پرداخته بود و معرفي علي دايي به عنوان يكي از بزرگان فوتبال دنيا با يادآوري ركوردهايي كه اين بازيكن از خود به جاي گذاشته، بار ديگر فوتبال رو به افول ايران را در سطح بين‌الملل يادآور مي‌شود.
http://www.ghatreh.com/news/5127443.html

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فصل بعد تغییرات ویژه‌ای خواهیم داد

فصل بعد تغییرات ویژه‌ای خواهیم داد

فصل بعد تغییرات ویژه‌ای خواهیم داد ... :gol::cap:

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: در مصاف با ابومسلم بد بازی کردیم، بد گل خوردیم و بد باختیم و به اعتقاد من امروز ضعیف ترین پرسپولیس عمرم را دیدم چرا که بازیکنان برای این دیدار دقت و تمرکز لازم را نداشتند.
علی دایی پس از شکست 3 بریک مقابل ابومسلم در جمع خبرنگاران افزود: باید قبول کنیم که در دیدارهای اخیر نتوانستیم به طور شایسته و در خور نام پرسپولیس ظاهر شویم و در این دیدار نه تنها نتیجه نگرفتیم بلکه فوتبال هم بازی نکردیم و واقعا من نمی دانم که چگونه به این شکل بسیار بد باختیم.
وی تصریح کرد: تیم بزرگی همچون پرسپولیس نباید با زحمت به گل برسد و به راحتی گل دریافت کند و می بایست این ضعف ها را بررسی و ریشه یابی کنیم و البته من نمی توانم بپذیرم که این بازی نامطلوب به سبب حضور در فینال جام حذفی است چرا که اکنون پایان فصل فرا رسیده و برخی بازیکنان مراقب ساق پایشان هم هستند.
سرمربی پرسپولیس با بیان اینکه بازیکنان این تیم فکر و ذکرشان فینال جام حذفی شده بود، اذعان داشت: تیم ما یک مشکل اساسی داشت و آن هم عدم توجه بازیکنانم به این دیدار بود چرا که آنها فقط به دیدار با گسترش فولاد می اندیشند و فکر این نیستند پرسپولیس به میلیونها هوادار در سراسر ایران تعلق دارد و نباید اینطور بد کار کنیم.
وی ادامه داد: کادر فنی برنامه های زیادی را برای کسب نتیجه مناسب به کار می گیرد اما وقتی بازیکنان از موقعیت های بوجود آمده به طور صحیح استفاده نمی کنند و در مصاف با یک تیم دسته اولی نمی توانند خوب بازی کنند، به نظر من مشکل از کادر فنی تیم نیست.
علی دایی در خصوص تعویض شیث رضایی و دیگر تعویض‌هایی که در این دیدار داشت نیز گفت: تعویض شیث جنبه فنی داشت و اگر چه تیم ما در همان نیمه اول همه چیز را از دست داد اما بوسیله این تعویض‌ها تلاش کردیم تا قدرت تیم را افزایش دهیم و اشتباهات دفاع را جبران کنیم که در این بین البته عملکرد بازیکنانم مناسب نبود.
وی با بیان اینکه پرسپولیس در فصل آینده تغییراتی را خواهد داشت افزود: تا پیش از این دیدار به فکر تغییر در تیم نبودم اما با اتفاقاتی که در بازی با ابومسلم رخ داد اگر در سه دیدار آینده که در جام حذفی و لیگ برتر داریم نتوانیم نتیجه لازم را کسب نکنیم باید یک تغییر و تحول ویژه در تیم ایجاد کنم.
علی دایی در خصوص قضاوت احمد صالحی در این دیدار گفت: به نظر من قضاوت این دیدار خوب بود اما در یک لحظه از بازی داور می توانست خطای پنالتی به نفع ما بگیرد با این حال تیم ما بد بازی کرد و این ضعف ما به هیچ وجه به داوری ربطی نداشت.
دایی در پاسخ به اینکه چرا پرسپولیس نسبت به زمان حضور کرانچار افت مکانی در جدول داشته است گفت: باید شرایط را مقایسه کنید و ببینید که زمان سرمربیگری کرانچار در اکثر دیدارها پرسپولیس میزبان بوده است و قطعا این موضوع می تواند نقش بسزایی در نتیجه گیری و رتبه داشته باشد ضمن اینکه خوشبختانه ما توانستیم به فینال جام حذفی هم برسیم.
سرمربی پرسپولیس اظهار داشت: علی حنطه و بازیکنان ابومسلم توانستند با تمرکز و تلاش مقابل تیم ما پیروز شوند و به اعتقاد من اگر ابومسلم در طول فصل به همین شکل بازی می کرد الان سقوط نکرده بود و در مجموع برای این تیم و فوتبال خراسان آرزوی موفقیت دارم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پيوس: 10 بازيكن پرسپوليس بايد كنار گذاشته شوند

پيوس: 10 بازيكن پرسپوليس بايد كنار گذاشته شوند

با اين روند روز به روز از تعداد هواداران كم مي‌شود
پيوس: 10 بازيكن پرسپوليس بايد كنار گذاشته شوند ... :gol::cap::gol:

خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: 10 بازيكن اين تيم با توجه به نوع بازيشان بايد از پرسپوليس كنار گذاشته شوند.

فرشاد پيوس در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شكست سنگين روز گذشته پرسپوليس مقابل ابومسلم اظهار داشت: بازي بدي را از پرسپوليس شاهد بوده و از اين تيم چيز خاصي نديديم. پرسپوليس تيمي بود كه هميشه در همان دقايق ابتدايي به هدف خود مي رسيد اما مدت هاست كه از چنين تيمي خبري نيست.
وي در مورد نحوه عملكرد علي دايي تصريح كرد: دايي كه اين تيم را نبسته است تا بتوان به آن خرده اي گرفت؛ بنابراين عملكرد او در اين مدت خوب بوده است. انتظار ديگري هم نبايد از او داشت. كرانچار اگر پرسپوليس را سوم كرد شرايطش فرق داشت. دايي همين كه پرسپوليس را به فينال جام حذفي برده، خوب است و بايد اين تيم را در اين جام به قهرماني برساند.
پيوس با انتقاد از شكل بازي پرسپوليس گفت: به بازي اين تيم ايراداتي وارد است. به نظر من بايد 10 نفر از بازيكنان اين تيم كنار گذاشته شوند. بعضي از اين بازيكنان تعصب ندارند. زماني بود كه وقتي پرسپوليس مي باخت بازيكنان تا يك هفته پريشان بودند اما اكنون شرايط فرق كرده است.پرسپوليس با اين روند روز به روز از تعداد هوادارانش كم مي شود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
كاروان سپاهان با هزينه شخصي عماد رضا به كربلا مي‌رود

كاروان سپاهان با هزينه شخصي عماد رضا به كربلا مي‌رود

كاروان سپاهان با هزينه شخصي عماد رضا به كربلا مي‌رود .. :cap::gol:

خبرگزاري فارس: مهاجم عراقي سپاهان بعد از قهرماني تيمش در نهمين دوره ليگ برتر فوتبال، كاروان اين تيم را با هزينه شخصي خود به سفر كربلا مي‌برد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عماد محمد رضا پس از قهرماني سپاهان در نهمين دوره مسابقات ليگ برتر به كادر فني قول داد كاروان سپاهان را با هزينه شخصي خود به سفر كربلا ببرد.
در حال حاضر زمان دقيق اين سفر مشخص نيست و به زودي از سوي باشگاه سپاهان اعلام خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تابش: رقم قرارداد جديد قلعه‌نويي تا 30 درصد اضافه مي‌شود

تابش: رقم قرارداد جديد قلعه‌نويي تا 30 درصد اضافه مي‌شود

يك ميليارد تومان شايعه است؛
تابش: رقم قرارداد جديد قلعه‌نويي تا 30 درصد اضافه مي‌شود ... :gol::cap:

خبرگزاري فارس: قائم مقام باشگاه سپاهان اصفهان گفت: رقم قرارداد قلعه‌نويي در فصل گذشته زير 600 ميليون تومان بود و براي فصل جديد تا 30 درصد به مبلغ قرارداد وي اضافه مي‌شود.

مسعود تابش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: هنوز در جريان تمديد قرارداد آقاي قلعه‌نويي نيستم، اما تا هفته گذشته بحث بر سر ماندن ايشان بود و اگر قراردادي امضا شده من در جريان آن نيستم.

وي اضافه كرد: شايعاتي مبني بر پيشنهاد يك ميليارد توماني قلعه‌نويي به باشگاه براي تمديد قراداد نقل مي‌شود كه من اعتقاد دارم كساني اين رقم را منتشر مي‌كنند كه يا توهم زده‌اند يا حواسشان به كشور‌هاي ديگر است، در باشگاه سپاهان رقم يك ميليارد توماني جايي ندارد. قائم مقام باشگاه سپاهان درباره رقم قرارداد فصل گذشته آقاي قلعه‌نويي نيز گفت: رقم قرارداد ايشان زير 600 ميليون تومان بوده و در اين فصل حداكثر 20 تا 30 درصد به اين رقم اضافه مي‌شود.
تابش درباره شايعه رهن 100 ميليون توماني منزل قلعه‌نويي در خيابان سعادت آباد اصفهان، گفت: آقاي قلعه‌نويي اصلا در خيابان عباس‌آباد ساكن هستند و اگر قرار بود با 100 ميليون تومان خانه‌اي رهن كنيم بايد يك كاخ در اختيار آقاي قلعه‌نويي مي‌گذاشتيم.

وي با انتقاد از افرادي كه براي سپاهان شايعه درست مي‌كنند، افزود: باشگاهي مثل پرسپوليس به گفته آقاي كاشاني بيش از 8 ميليارد تومان براي بازيكنان خود هزينه كرده است كه قابل قياس با باشگاهي مثل سپاهان نيست، حتي در جايي نوشته‌اند كه باشگاه براي تيم فوتبال خود 16 ميليارد تومان براي اين فصل خرج كرده كه بودجه باشگاه در دو سال پياپي هم با 70 تيم چنين بودجه‌اي نيست.
قائم مقام باشگاه سپاهان با بيان اينكه همه اعضاي هيئت مديره بر ماندن قلعه‌نويي اتفاق نظر دارند، افزود: با توجه به سال اول حضور قلعه‌نويي در سپاهان از نتيجه‌اي كه به دست آمد راضي هستيم، اما در فصل آينده انتظارات بيشتري داريم كه با برنامه‌ريزي بهتر به آن مي‌رسيم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منصوريان مربي تيم ملي فوتبال ايران شد

منصوريان مربي تيم ملي فوتبال ايران شد

منصوريان مربي تيم ملي فوتبال ايران شد ... :gol::cap:

خبرگزاري فارس: سرپرست كميته تيم‌هاي ملي از حضور عليرضا منصوريان در كادرفني تيم ملي فوتبال خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس جلسه فني كميته تيم‌هاي ملي امروز برگزار شد و در پايان جلسه فريدون معيني اعلام كرد عليرضا منصوريان با قراردادي يك ساله به عنوان دستيار قطبي انتخاب شد و اين موضوع با تاييد همه اعضاي كميته تيم‌هاي ملي به تصويب رسيد.

منصور رشيدي كه قبلا به عنوان مربي دروازه‌بان تيم ملي انتخاب شده بود امروز به تصويب نهايي اعضاي كميته رسيد تا در كنار منصوريان افشين قطبي را همراهي كند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منصوريان: با 20 سال سابقه فوتبالي در تيم ملي موثر خواهم بود
خبرگزاري فارس: مربي جديد تيم ملي فوتبال ايران گفت: با 20 سال بازي و يك دوره مربيگري در پاس و حضور در كلاس هاي بين‌المللي مي‌توانم در تيم ملي موثر باشم.

عليرضا منصوريان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد انتخابش به عنوان مربي تيم ملي فوتبال صحبت‌هاي زير را مطرح كرد:

فارس: چطور شد به عنوان تيم ملي فوتبال انتخاب شديد؟

در چند هفته‌ گذشته مي‌دانستم كه از سوي سرمربي تيم ملي يكي از گزينه‌هاي مربيگري معرفي شده‌ام، اما همانند ساير كارهايم دوست نداشتم اين موضوع پر سر و صدا باشد. مي‌خواستم اين كار روال عادي خود را طي كند و تا آنجا كه بحث حضور من در كميته فني تيم ملي مطرح و امروز قطعي شد.

حدس من اين بود كه افشين قطبي به دنبال يك مربي ايراني است كه هم بتواند به او اعتماد كند و هم شرايط سني‌اش با بازيكنان اختلاف زيادي نداشته باشد كه سرانجام من انتخاب شدم.

فارس: قرارداد شما با تيم ملي به چه صورت خواهد بود؟

قرارداد من يك ساله است.

فارس: برخي معتقدند با توجه به شرايط سني شما، بتوانيد ارتباط خوبي با ملي‌پوشان داشته باشيد؟

بله، خوشبختانه از نسل سابقي كه در گذشته در تيم ملي بازي مي‌كردند علي كريمي و نكونام باقي مانده‌اند و ساير بازيكنان نيز يا به عنوان رقيب يا همبازي در تيم استقلال در كنارم حضور داشته‌اند و ارتباط بسيار خوبي نيز با آنها دارم.

فارس: حضور در تيم ملي تا چه اندازه به آينده مربيگري شما كمك خواهد كرد؟

اميدوارم اين حضور بتواند شرايط خوبي را در آينده مربيگري براي من داشته باشد و بتوانم به عنوان يك سرباز در خدمت تيم ملي باشم و تفاوتي ندارد در چه شرايطي باشد.

پس از بركناري از پاس همدان هميشه دوست داشتم در كنار چند سرمربي كه يكي از آنان افشين قطبي بود كار كرده و به تجربياتم و دانش مربيگري‌ام اضافه كنم.

فارس: حضور در كادر فني پاس همدان چه اندازه به شما در تيم ملي كمك مي‌كند؟

در تيم پاس بيشترين تجربه‌اي كه افزودم متاسفانه منفي بود و از اين تيم تجربياتي دارم كه شايد اگر در تيم ديگري بودم نمي‌توانستم آنها را در 5 سال كسب كنم. به نظرم با 20 سال بازي فوتبال و يك دوره مربيگري در تيم پاس و حضور در كلاس هاي بين‌المللي مي‌توانم در تيم ملي موثر باشم و اميدوارم با حضورم فضاي بين سرمربي بازيكن را كاهش دهم و ارتباط 2 طرفه را تقويت كنم.

فارس: در مورد انتقادهايي كه به شما مي‌شود چه صحبتي داريد؟

به اين موضوع اعتقاد دارم كه اگر در كاري صد در صد با شما موافق بودند و تشويقت كردند، بايد بيشتر مراقب كار خود باشيد. من مربي‌اي هستم كه كاملاً انتقاد پذيرم و اگر اين موضوع فني باشد با كمال ميل آن را مي‌پذيرم، اما اگر شخصي باشد با آن برخورد خواهم كرد و در تيم پاس هم اين موضوع را شاهد بوديد. بهترين پاسخ براي انتقاد گذشت زمان است.

فارس: در كلاس‌هاي بين‌المللي تا چه سطحي پيش رفته‌ايد؟

هفته گذشته رفتن به آلمان و حضور در كلاس‌هاي بين‌المللي را به دليل اينكه يكي از گزينه‌هاي مربيگري تيم ملي بودم را لغو كردم. كلاس‌هاي مربيگري C ، B، A را در ايران گذرانده‌ام و در اولين فرصتي كه در تيم ملي به وجود بيايد به يكي از تيم‌هاي هلندي مي‌روم و از نزديك تمرينات اين تيم كه به شخصه دوست دارم آژاكس باشد را از نزديك دنبال و شايد 2 هفته كاملاً با آنها زندگي كنم.

فارس: وضعيت تيم ملي را براي حضور در جام ملت‌هاي آسيا چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

اساسي ترين موضوعي كه پيش از جام ملت‌هاي آسيا اتفاق بيفتد اين است كه تيم ملي در مسير موفقيت قرار بگيرد و اين كار تنها در گرو همكاري همه از جمله اهالي رسانه است كه به عنوان يار دوازدهم در كنار تيم ملي باشند و همانند بازي با بحرين كه به صعود ايران به جام جهاني 2006 منجر شد اكنون نيز تيم ملي را همراهي كنند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بازيكنان تيم فوتبال پيكان قزوين 20 درصد جريمه شدند

بازيكنان تيم فوتبال پيكان قزوين 20 درصد جريمه شدند

بازيكنان تيم فوتبال پيكان قزوين 20 درصد جريمه شدند ... :gol::cap:

خبرگزاري فارس: باشگاه پيكان بازيكنان تيم فوتبال را به دليل شكست برابر سپاهان 10 درصد ديگر جريمه كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه پيكان پس از شكست برابر راه‌آهن در هفته سي و دوم ليگ برتر 10 درصد از مبلغ قرارداد بازيكنانش را به عنوان جريمه كسر كرد.
اين تيم در ديدار با سپاهان نيز در هفته سي و سوم ليگ نيز با نتيجه 2 بر يك شكست خورد و 10 درصد ديگر از مبلغ قرارداد اين بازيكنان كسر شد تا بازيكنان پيكان در مجموع 20 درصد جريمه شوند.

كامران صاحب‌پناه؛ مدير عامل باشگاه پيكان با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: براي شكست سپاهان يك ميليون تومان پاداش در نظر گرفته بوديم و در مقابل به آنها گفته بودم اگر نتوانند برنده شوند 10 درصد ديگر از مبلغ قراردادشان را كسر مي‌كنيم. به اين وعده خود هم عمل مي‌كنم و در مجموع 20 درصد از مبلغ پيش قرارداد بازيكنان فوتبال پيكان كسر خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پريرا: بازي سختي مقابل استقلال داريم

پريرا: بازي سختي مقابل استقلال داريم

در برزيل هم ليگ قهرمانان آسيا را مي‌شناسند
پريرا: بازي سختي مقابل استقلال داريم ... :gol::cap::gol:

خبرگزاري فارس: سرمربي برزيلي الشباب عربستان گفت: در بازي فردا مقابل نماينده ايران كار سختي پيش رو خواهيم داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، ادواردو پريرا در مورد بازي فردا اظهار داشت: استقلال تيم بزرگي است و بازي فردا بسيار سخت است. خوشحالم دروازه‌بان الشباب كه يكي از بهترين‌ دروازه‌بانان است در اين بازي مي‌تواند ما را كمك كند و از او استفاده خواهيم كرد.
پريرا درباره ليگ قهرمانان آسيا تأكيد كرد: ليگ قهرمانان آسيا جز تورنمنت‌هاي معتبر به حساب مي‌آيد به طوري كه در برزيل هم درباره ليگ قهرمانان آسيا مي‌دانند و اطلاع دارند.
اين مربي درباره غايبين تيم الشباب در بازي برابر استقلال گفت: يكي از مدافعان خوب خود را در اين ديدار به دليل محروميت نداريم.
وي در مورد مدعيان قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تمام تيم‌هايي كه توانسته‌اند به اين مرحله صعود كنند از شانس قهرماني برخوردار هستند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اميدوارم برنده شويم
مرفاوي: تمام تيم‌ها شانس قهرماني دارند ...

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: تمام تيم‌هاي مرحله يك شانزدهم نهايي شانس قهرماني دارند.

به گزارش خبرگزاري فارس، صمد مرفاوي درباره بازي فردا برابر الشباب عربستان گفت: بازي سختي پيش‌رو داريم. اين مسابقه بسيار مهم است چرا كه يك تيم بايد به عنوان برنده به مرحله بعد صعود كند و ما سعي مي‌‌كنيم با ارائه يك بازي خوب برنده اين مسابقه باشيم.
مرفاوي تاكيد كرد: با تيم كامل خود به عربستان آمديم و فقط يك مصدوم داريم كه اميدوار هستيم كه برنده بازي فردا باشيم.

سرمربي استقلال درباره مدعيان قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تمام تيم‌هايي كه به مرحله يك‌شانزدهم صعود كردند شانس قهرماني دارند و در ميان تيم‌هايي كه ما مورد بررسي قرار داديم تيم‌هاي الشباب و الغرافه هم شانس قهرماني دارند.

مرفاوي درباره تك‌حذفي بودن مسابقات مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا گفت: اين قاعده‌اي است كه AFC گذاشته و به اين شرايط عادت كرده‌ايم و اميدواريم در آينده بازي‌ها به صورت رفت و برگشت باشد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مراسم ويژه‌ اهداي جام و مدال قهرماني در ورزشگاه آزادي

تجليل از حجازي در روز ديدار پرسپوليس و سپاهان ... :cap::gol:

خبرگزاري فارس: در مراسم اهداي جام قهرماني به باشگاه سپاهان از سرمربي اسبق استقلال و چند پيشكسوت ديگر تجليل مي‌شود.

حميدرضا احمدي؛ رئيس كميته فرهنگي سازمان ليگ در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: مراسم اهداي جام قهرماني به تيم سپاهان پس از ديدار با پرسپوليس در هفته سي و چهارم ليگ برتر و در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد. سكوي ويژه‌اي براي تيم قهرمان در نظر گرفته‌ايم ضمن اينكه جايگاه خبرنگاران و جايگاه ميهمان ويژه نيز به طور ويژ‌ه‌اي طراحي شده است.

وي عنوان كرد: در اين روز مراسم خاصي هم در نظر گرفته‌ايم كه يكي از آنها تقدير از شماري از پيشكسوتان فوتبال ايران است. در نظر داريم از ناصر حجازي، همايون بهزادي، مسعود تابش و ... تقدير كنيم.

قهرماني سپاهان در ليگ برتر قطعي شده و اين تيم سه شنبه 28 ارديبهشت ميهمان پرسپوليس در ورزشگاه آزادي است و به همين دليل سازمان ليگ مراسم اهداي جام و مدال را در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌كند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال با همكاري الشباب آبي‌پوش شد

استقلال با همكاري الشباب آبي‌پوش شد

استقلال با همكاري الشباب آبي‌پوش شد ... :cap::gol:

خبرگزاري فارس: با همكاري مسئولان باشگاه الشباب عربستان تيم فوتبال استقلال با پيراهن اصلي ( آبي ) در مسابقه فردا شب حاضر مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه هماهنگي مديران دو تيم استقلال و الشباب بعدازظهر امروز در محل باشگاه الشباب برگزار شد. در اين نشست با همكاري مسئولان باشگاه الشباب به تعداد لازم بليت‌هاي جايگاه ويژه در اختيار اعضاي باشگاه استقلال قرار گرفت اما اتفاق مهم زماني رخ داد كه دو تيم پيراهن‌هاي خود را در حضور ناظر مسابقه به نمايش گذاشتند.رنگ پيراهن اول تيم الشباب، مشكي بود . بنابراين به دليل ميزباني تيم الشباب، استقلال بايد با پيراهن سفيد به ميدان مي رفت اما با حسن همكاري قابل تحسين مسئولان الشباب، سرانجام رنگ پيراهن ها انتخاب شد و استقلال با پيراهن آبي رنگ به ميدان خواهد رفت.
رنگ پيراهن تيم‌ها در ديدار فردا شب به شرح زير است:
پيراهن ، شورت و جوراب تيم الشباب : سفيد

پيراهن ، شورت و جوراب تيم استقلال : آبي

اين ديدار ساعت 22:15 به وقت تهران در عربستان برگزار مي‌شود و تيم برنده به جمع 8 تيم برتر ليگ قهرمانان آسيا صعود خواهد كرد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فوتباليست دوپينگي تبرئه شد

فوتباليست دوپينگي تبرئه شد

فوتباليست دوپينگي تبرئه شد ... :gol::whistle:

خبرگزاري فارس: بازيكني كه پيش از اين اعلام شده بود دوپينگ كرده است از اين اتهام تبرئه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سايت فدراسيون فوتبال نوشت: كميسيون استيناف روز دوشنبه مورخ 20 ارديبهشت براي رسيدگي به درخواست استيناف فوتباليستي كه قبلا به دليل استفاده از ماده ممنوعه افدرين به مدت 4 سال محروم شده بود براي سومين بار تشكيل جلسه داد و با رسيدگي كامل به مستندات ارائه شده از سوي بازيكن و لايحه تنظيم شده از سوي وي اشكالات اعلام شده به روند نمونه گيري را موثر تشخيص داده و نمونه اخذ شده را فاقد ويژگي هاي لازم از حيث استانداردهاي اعلام شده از سوي فيفا و وادا تشخيص داد.

هاشميان، رئيس كميته ضد دوپينگ فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر عنوان كرد: مطابق قوانين بين المللي و در صورت تمايل بازيكن تبرئه شده امكان اعلام عمومي مشخصات بازيكن وجود دارد و در غير اين صورت فدراسيون فوتبال مجاز به اعلام مشخصات بازيكن نيست و بر اساس استعلام بعمل آمده، بازيكن نامبرده تمايل به اعلام عمومي خود نداشته است.

همچنين متن نهايي حكم اين بازيكن بدون اعلام مشخصات عمومي وي متعاقبا اعلام خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال با پنج قهرمانی سرآمد دیگر تیمهاست

استقلال با پنج قهرمانی سرآمد دیگر تیمهاست

در زیر اشاره‌ای گذرا به 22 فینال گذشته مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای شده است که در آن استقلال با پنج قهرمانی سرآمد دیگر تیمهاست: .. :gol::cap::heart:

فصل 1355: ملوان بندرانزلی 4 - تراکتورسازی تبریز یک
فصل 1356: استقلال تهران 2 - هما تهران صفر
فصل 1365: خیبر خرم آباد صفر - ملوان بندرانزلی 2
فصل 1366: پرسپولیس تهران یک - ملوان بندرانزلی صفر
فصل 1367: شاهین اهواز 5 - ملوان بندرانزلی 3
فصل 1369: ملوان بندرانزلی صفر - استقلال تهران صفر (ملوان در ضربات پنالتی به پیروزی 6 بر5 رسید)
فصل 1370: پرسپولیس تهران 2 - ملوان بندرانزلی یک
فصل 1372: سایپا تهران یک - جنوب اهواز یک (سایپا به علت گل زده در خانه حریف به پیروزی رسید)
فصل 1373: تراکتورسازی تبریز یک - بهمن تهران 2
فصل 1374: استقلال تهران 5 - برق شیراز یک
فصل 75 - 1374: برق شیراز یک - بهمن تهران یک (در ضربات پنالتی برق شیراز به پیروزی 3 برصفر رسید)
فصل 78 - 1377: پرسپولیس تهران 2 - استقلال تهران یک
فصل 79 - 1378: بهمن تهران یک - استقلال تهران 3
فصل 80 - 1379: فجر شهید سپاسی شیراز 3 - ذوب آهن اصفهان یک
فصل 81 - 1380: استقلال تهران 4 - فجر شهید سپاسی شیراز 3
فصل 82 - 1381: ذوب آهن اصفهان 4 - فجر شهید سپاسی شیراز 4 (در ضربات پنالتی ذوب آهن به پیروزی 4 بر3 رسید)
فصل 83 - 1382: استقلال تهران 2 - سپاهان اصفهان 5
فصل 84 - 1383: صبا تهران 2 - ابومسلم مشهد 2 (در ضربات پنالتی صباباتری به پیروزی 4 بر 2 رسید)
فصل 85 - 1384: سپاهان اصفهان 2 - پرسپولیس تهران 2 (در ضربات پنالتی سپاهان به پیروزی 4 بر 2 رسید)
فصل 86 - 1385: صباباتری تهران صفر - سپاهان اصفهان 4
فصل 87 - 1386: استقلال تهران 3 - پگاه گیلان یک
فصل 88 - 1387: ذوب آهن اصفهان 5 - راه آهن شهرری 2
فصل 89 - 1388: پرسپولیس تهران ؟ - فولادگستر تبریز؟

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بوناچيچ: براي پيروزي به اصفهان آمده‌ايم

بوناچيچ: براي پيروزي به اصفهان آمده‌ايم

بوناچيچ: براي پيروزي به اصفهان آمده‌ايم .. :cap::gol::gol:

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: براي پيروزي به اصفهان آمده‌ايم و مقابل ذوب آهن به هيچ وجه به ضربات پنالتي فكر نمي‌كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، لوكا بوناچيچ در نشست خبري پيش از بازي مقابل ذوب آهن در ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: 2 سال در اصفهان مربيگري كردم و بخوبي از تيم‌هاي اصفهاني شناخت دارم. سرمربي تيم ذوب آهن نيز كه دستيار من در تيم سپاهان بود را به خوبي مي‌شناسم.
وي ادامه داد: خوشحالم كه يك تيم ايراني به دور بعد صعود مي‌كند. ما برنامه خوبي براي اين بازي داريم تنها براي كسب سه امتياز به ميدان مي‌رويم.

بوناچيچ در پاسخ به اين سوال كه شما همانند دور قبل خوش‌شانس خواهيد بود تأكيد كرد: شانس براي من معناي خاصي ندارد. ما در دور قبل در گروه سختي قرار داشتيم و خوشبختانه توانستيم به اين مرحله صعود كنيم.

وي ادامه داد: به هيچ وجه به ضربات پنالتي فكر نمي‌كنم. ما يا در 90 دقيقه پيروز و يا با شكست از زمين خارج مي‌شويم.

سرمربي مس در پاسخ به اين سوال كه آيا شما همچنان با بازيكن سالاري مبارزه مي‌كنيد تصريح كرد: به بازيكن سالاري عقيده ندارم و يك فوتباليست هر چقدر هم بزرگ باشد بايد تحت اختيار مربي باشد و اجازه نمي‌دهم كه از حد خود خارج شود.

بوناچيچ در مورد تيم هاي ايراني حاضر در ليگ قهرمانان آسيا گفت: تيم هاي خوبي در ‌آسيا حضور دارند. از نظر من هر 3 تيم شانس صعود به رده‌هاي بالا را دارند. ليگ‌هاي ايران، ژاپن و كره در آسيا بهترين هستند و استحقاق درخشش بيشتري را دارند.

وي در پايان تأكيد كرد: تنها براي پيروزي به اصفهان آمده‌ايم و با قدرت در بازي فردا ظاهر خواهيم شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تكذيب يك سايت خبري و تاييد خبر حمله به دايي

تكذيب يك سايت خبري و تاييد خبر حمله به دايي

ماجراي تكذيب يك سايت خبري و تاييد خبر حمله به دايي از سوي باشگاه پرسپوليس
خبرگزاري فارس: در حالي كه باشگاه پرسپوليس خبر حمله به دايي را تاييد كرده يك سايت كه اين خبر را نداشت در مقام تكذيب آن برآمد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سايت رسمي باشگاه پرسپوليس نوشت: "پس از پايان بازي تيم هاي پرسپوليس و گسترش فولاد تبريز و در حالي كه علي دايي در حال حركت به سوي اتوبوس حامل كاروان تيم فوتبال پرسپوليس بود از سوي برخي تماشاگران مورد حمله قرار گرفت.

اين تماشاگران با شئ نامشخص به پهلو دايي زدند و در ميان جمعيت ناپديد شدند. اين اتفاق در زماني رخ داد كه علي دايي به خواست برخي از هواداران در حال گرفتن عكس يادگاري با آنها بود و وقوع چنين اتفاقي كاملاًً وي را شوكه كرد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس آسيب جدي نديد و در حلقه تعدادي از مسئولان باشگاه سوار اتوبوس شد. "

به گزارش فارس، يك سايت خبري كه خبر حمله به دايي را نداشت، درصدد تكذيب آن برآمد اما مطلب سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گوياي همه چيز است. ضمن اين كه عباس عليپور؛ مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس نيز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس خبر حمله به دايي را تاييد و در اين باره اظهار نظر كرده بود.

roma88

عضو جدید
عکسی که نشون میده هل دادن کمک داور توسط علیرضا محمد کاملا عمدی بود

عکسی که نشون میده هل دادن کمک داور توسط علیرضا محمد کاملا عمدی بود

عليرضا محمد بازیکن با شخصیت و بافرهنگ(!) پیروزی تهران داره عکس شاهکارش رو با افتخار به همه نشون می ده.

behnam_mech1987

عضو جدید
من پرسپولیسیم اما.....

من پرسپولیسیم اما.....

عليرضا محمد بازیکن با شخصیت و بافرهنگ(!) پیروزی تهران داره عکس شاهکارش رو با افتخار به همه نشون می ده.

با اینکه من پرسپولیسیم اما حین پخش زنده هم براحتی میشد فهمید که عمدی زدش.یکی که از پشت یکی دیگه رو بزنه نامرده! پس برو بمیر علیرضای محمد! ................تورو خدا بازی چلسی با اون تیم رو دیدید که 8 هیچ پاره ش کرد؟ خدایی برای تیم 8 هیچ باخته هم تو فوتبال هولیگان پرور انگلیس، تماشاگرا دست میزنن ما هم ایرانیمو ، مهد تمدنو ،چرت وپرت توی کتابا!!

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با اینکه من پرسپولیسیم اما حین پخش زنده هم براحتی میشد فهمید که عمدی زدش.یکی که از پشت یکی دیگه رو بزنه نامرده! پس برو بمیر علیرضای محمد! ................تورو خدا بازی چلسی با اون تیم رو دیدید که 8 هیچ پاره ش کرد؟ خدایی برای تیم 8 هیچ باخته هم تو فوتبال هولیگان پرور انگلیس، تماشاگرا دست میزنن ما هم ایرانیمو ، مهد تمدنو ،چرت وپرت توی کتابا!!
این عکسه یه کم مشکوکه
فتوشاپه میگم چرا لب تاب رو اینجوری گرفتن در صورتی که میشد راحت تر برازن بین خودشون تا دستشون هم خسته نشه اصلا واسه من یکی که قابل قبول نیست

behnam_mech1987

عضو جدید
IQ

IQ

این عکسه یه کم مشکوکه
فتوشاپه میگم چرا لب تاب رو اینجوری گرفتن در صورتی که میشد راحت تر برازن بین خودشون تا دستشون هم خسته نشه اصلا واسه من یکی که قابل قبول نیست
جوجو داره به یکی دیگه شاهکارشو نشون میده!! اگه اونجوریه حتما اونم دسته شیث نیست!!

behnam_mech1987

عضو جدید
طرفدار

طرفدار

جو جو فکر کنم اشتباه میکنی دست مال شیث باشه یا نباشه مهم نیست مهم اینه که این عکسه مشکوکه

من تسلیمم! اصلن جوجو من !!
ولی تا پرسپولیس طرفدار های متعصبی مثل شما داره اگه من جای اون بازیکن بودم و داور جلوم بود،:surprised: یه کاره دیگه باهاش میکردم!!!!؟

Javad_ht

عضو جدید
کاری ندارم این عکس فتوشاپه یا نه!
ولی این که به عمد داور رو هل داد به راحتی قابل تشخیص بود.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تسلیمم! اصلن جوجو من !!
ولی تا پرسپولیس طرفدار های متعصبی مثل شما داره اگه من جای اون بازیکن بودم و داور جلوم بود،:surprised: یه کاره دیگه باهاش میکردم!!!!؟
هر کی شخصیت خودشو داره شما هر کاری خواستی بکن
من عادت ندارم تا یه چیزی پیش بیاد بزارمش پای عمد و جریان سازی

lickopen

عضو جدید
به نظر من که صحنه ی جالبی بود . ما که کلی خندیدیم . حتما خودشم وقتی بعدا فیلمشو دیده خندیده . واسه همین گرفته تا بقیه ام بخندن . والا چه دشمنی با داور داره . خودتون بگین ؟