مهم ترین اخبار فوتبال ایران

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نيكبخت: ديدار با پرسپوليس حكم مرگ و زندگي دارد

نيكبخت: ديدار با پرسپوليس حكم مرگ و زندگي دارد

با تشخيص كادر فني در ليست 18نفره نبودم
نيكبخت: ديدار با پرسپوليس حكم مرگ و زندگي دارد ...

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استيل‌آذين گفت: بازي سختي مقابل پرسپوليس داريم و با توجه به شرايط دو تيم در جدول، اين بازي حكم مرگ و زندگي دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس‌ عليرضا نيكبخت واحدي درباره تساوي بدون گل برابر ابومسلم اظهار داشت: بازي جالبي انجام نداديم. مي‌توانستيم از اين موقعيت استفاده كنيم و با پيروزي مقابل ابومسلم به رتبه‌هاي بالاي جدول برسيم. اميدوارم در ديدارهاي باقيمانده كه هر كدام حكم فينال را دارد، برنده باشيم.

وي در مورد عدم حضورش در تركيب استيل آذين عنوان كرد: حدود 20 روز است كه موفق به تمرين با استيل‌ آذين نشدم و به صلاحديد كادر فني در ليست 18نفره قرار نداشتم.

نيكبخت درباره برخورد دوستانه با مسئولان باشگاه ابومسلم در پايان اين مسابقه گفت: فوتبالم را از ابومسلم شروع كردم و مديون اين تيم و هوادارانش هستم. خوشحالم كه از اين تيم به تيم‌هاي مهم پايتخت آمدم.

بازيكن سابق پرسپوليس درباره ديدار مقابل سرخ‌پوشان پايتخت كه 12 ارديبهشت برگزار مي‌شود ‌گفت: بازي مقابل پرسپوليس براي ما يك فينال زودرس است. هر دو تيم براي كسب سهميه آسيا مي‌جنگند و اين ديدار، بازي مرگ و زندگي است.

نيكبخت در مورد رويارويي با هواداران پرسپوليس در آزادي گفت: احترام خاصي براي هواداران پرسپوليس قائلم و مدتي كه در اين تيم بازي مي‌كردم مشكلي با آنها نداشتم. اميدوارم مقابل پرسپوليس بازي خوبي انجام دهيم و به پيروزي برسيم.

آذرمهر

عضو جدید
کاربر ممتاز
كارناوال شادي در خيابان‌هاي اهواز

كارناوال شادي در خيابان‌هاي اهواز

هواداران تيم فوتبال خوزستان پس از پيروزي مقابل پاس، در خيابان‌هاي شهر كارناوال شادي راه انداختند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال فولاد خوزستان در حالي‌كه نيمه اول را با شكست 2 بر يك مقابل پاس همدان واگذار كرده بود، 3 بر 2 حريفش را از پيش رو برداشت.
همين مسئله باعث شد تا هواداران اين تيم پس از مسابقه، در خيابان‌هاي اين شهر كارناوال‌هاي شادي راه بيندازند؛ تا جايي‌كه ترافيك شديدي در خيابان‌هاي اهواز ايجاد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
از سوي افشين قطبي // منصوريان مربي تيم ملي فوتبال شد

از سوي افشين قطبي // منصوريان مربي تيم ملي فوتبال شد

منصوريان مربي تيم ملي فوتبال شد .... :gol::gol:

جام جم آنلاين: از سوي افشين قطبي گزينه اصلي مربيگري تيم ملي فوتبال کشورمان به فدراسيون فوتبال معرفي و بزودي در اين زمينه تصميم‌گيري خواهد شد.

به گزارش مهر، پس از بررسي گزينه هاي مختلف از سوي افشين قطبي و ارزيابي عملکرد برخي از مربيان داخلي سرانجام عليرضا منصوريان هافبک اسبق تيم فوتبال استقلال که مدتي نيز در ابتداي ليگ نهم هدايت تيم فوتبال پاس همدان را برعهده داشت به عنوان گزينه نهايي مربيگري تيم ملي به فدراسيون فوتبال معرفي شد.

علاوه بر منصوريان ، مجيد صالح دستيار منصور ابراهيم زاده در تيم ذوب آهن اصفهان ديگر گزينه مطرح براي دستياري افشين قطبي بود. ضمن اينکه يک مربي ايراني ديگر نيز از سوي فدراسيون فوتبال به سرمربي تيم ملي معرفي شده بود که قطبي از بين اين گزينه ها عليرضا منصوريان را براي دستياري تيم ملي برگزيد.
پس از معرفي گزينه مورد نظر قطبي به فدراسيون فوتبال، قرار است هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال موضوع اضافه شدن يک مربي ايراني به کادر فني تيم ملي را بررسي و در اين زمينه تصميم گيري کند.
خبر ديگر از تيم ملي اينکه قرارداد منصور رشيدي مربي دروازه بان هاي تيم ملي امروز نهايي شده و به علي کفاشيان ارائه خواهد شد تا وي رسما همکاري خود را با فدراسيون فوتبال آغاز کند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قلعه‌نويي: ديدار با استقلال در ليگ قهرمانان خودزني است

قلعه‌نويي: ديدار با استقلال در ليگ قهرمانان خودزني است

قضاوت افشاريان هم تاثيرگذار است و هم عوارضش مي‌ماند
قلعه‌نويي: ديدار با استقلال در ليگ قهرمانان خودزني است:gol::gol:

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان ديدار با استقلال در مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا را خودزني دانست.

امير قلعه نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره ديدار فردا مقابل راه آهن عنوان كرد: بعد از پيروزي مقابل الشباب در ليگ قهرمانان آسيا شرايط روحي بسيار خوبي پيدا كرده‌ايم. در طول هفته تمرينات مناسبي انجام داديم و بازيكنان از نظر شرايط بدني در وضعيت مطلوبي قرار دارند.

وي گفت: هنوز عوارض قضاوت افشاريان در ديدار مقابل استيل آذين در سپاهان وجود دارد. او در ليگ با برنامه كار مي‌كند، يعني هم در همان ديدار تأثير گذار است و هم براي بازي بعد عوارض قضاوتش باقي است.

سرمربي سپاهان با اشاره به عدم حضور 2 بازيكن كليدي خود براي ديدار مقابل راه آهن تاكيد كرد: در ديدار با استيل‌آذين عقيلي اخراج شد و سيدجلال حسيني هم به علت 3 اخطاره بودن نمي‌تواند بازي كند. اميدوارم بازيكنان جايگزين بتوانند جاي خالي آنها را به خوبي پر كنند.

قلعه نويي تصريح كرد: من هم به جرم اينكه تنها به داور گفتم چرا كارت نمي‌دهي اخراج شدم و مقابل راه‌آهن نمي‌توانم روي نيمكت حضور داشته باشم و بايد از سكوها كار را دنبال كنم.

وي درباره تأثير منفي عدم حضورش روي نيمكت گفت: شايد نبود من روي نيمكت به اندازه عدم حضور اين 2 بازيكن در تركيب تيم تأثيرگذار نباشد. مطمئنم بازيكنان جايگزين خوب كار خواهند كرد، اما تأثيرات منفي قضاوت افشاريان هنوز هم در سپاهان مشهود است.

قلعه نويي در مورد شرايط راه آهن در جدول رده‌بندي ليگ برتر اظهار داشت: اين تيم از مديريت خوبي سود مي‌برد و اميدوارم تمام مديران ما از چنين ديد مديريتي در فوتبال برخوردار باشند. جايگاه راه آهن از نظر فني در اين جاي جدول نيست، اما شايد بدشانسي آورده باشد كه موفق نشده نتايج مطلوبي كسب كند.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به شرايط راه آهن در جدول احتمال بازي انتحاري از آنها وجود دارد، عنوان كرد: در اواخر ليگ تمام تيم‌ها، حتي تيم‌هايي كه خطر سقوط را احساس نمي‌كنند انتحاري بازي مي‌كنند. هر تيمي در انتهاي فصل به دنبال اهدافي است. تمام مسابقات سخت است و مي‌توان گفت تا انتهاي فصل 4 فينال را پيش رو داريم، از طرفي امتياز بازي مقابل راه آهن براي رسيدن به قهرماني مهم است.

سرمربي سپاهان درباره نوسانات اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا به خبرنگار فارس گفت: از نظر نتيجه شايد دچار نوسان شده باشيم، اما از نظر كيفيت بازي اين موضوع درست نيست. به عنوان مثال در برخي از بازي‌ها كه مستحق پيروزي با اختلاف 4 گل بوديم به نتيجه مساوي رسيديم.

وي ادامه داد: در بازي آخر مقابل الشباب بايد با اختلاف مي‌برديم، اما با بدشانسي نزديك بود نتيجه مساوي شود.

قلعه نويي درباره بازي مقابل العين و صعود به عنوان تيم اول از گروه خود اظهار داشت: فعلأ به راه آهن فكر مي‌كنيم و بعد از اين ديدار برنامه‌هاي خود زا براي ديدار مقابل العين شروع خواهيم كرد.

وي در مورد عملكرد نمايندگان ايران در فصل جديد ليگ قهرمان خاطرنشان كرد: تا اينجا عملكرد تمام تيم‌هاي ايراني خيلي خوب بوده و يك هفته مانده به پايان مسابقات مرحله اول صعود 2 تيم از ايران به مرحله بعد قطعي شده و 2 نماينده ديگر هم شانس زيادي براي صعود دارند.

قلعه نويي درباره احتمال رويارويي با استقلال در مرحله بعد تصريح كرد: حيف است نمايندگان ايران يكديگر را حذف كنند، اين نوعي خودزني است. از طرفي ما دنبال اين هستيم كه به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود كنيم و اين از همه چيز مهم تر است. تنها موضوع استقلال مطرح نيست و اگر ديگر نمايندگان ايران هم بودند همين بحث مطرح بود. بهتر است تيم‌هاي ايراني در فينال با هم روبرو شوند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سیدصالحی: رکورد محمود کریمی را می شکنم

سیدصالحی: رکورد محمود کریمی را می شکنم

سیدصالحی: رکورد محمود کریمی را می شکنم ... :gol::gol:

قبل از دیدار استقلال و الاهلی عربستان،محمود کریمی مهاجم سابق سپاهان بهترین گلزن ایرانی لیگ قهرمانان آسیا بود ولی سید مهدی سیدصالحی مهاجم استقلال در این مسابقه گلزنی کرد تا در کنار کریمی 11 گله قرار بگیرد.سیدصالحی با زدن یک گل دیگر رکورد کریمی را شکست خواهد داد.

مهاجم بلند قامت استقلال در گفت گو با خبرگزاری فوتبال ایران،در این خصوص می گوید:خدا را شاکرم که با پیراهن سپاهان و استقلال 11 گل در لیگ قهرمانان زدم و این به لطف خدا و تلاش همبازی هایم مربوط می شود.امیدوارم که در بازی های آسیایی باز هم برای استقلال گل بزنم تا باعث خوشحالی هواداران شوم.در ضمن ما به دنبال موفقیت در آسیا هستیم و دوست دارم برای استقلال گل های حساس تر بزنم.

سیدصالحی در پاسخ به این سوال که آیا رکورد محمود کریمی را می شکنی می گوید:کریمی یکی از بهترین مهاجمان چند سال اخیر فوتبال ایران است که از او چیزهای زیادی یاد گرفتم.من باز هم به دنبال گلزنی در آسیا هستم و می خواهم علاوه بر شکستن این رکورد برای استقلال هم بازیکن مفیدی باشم.

او در مورد رویارویی احتمالی استقلال و سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا تاکید می کند:فعلا که تکلیف بازی ها مشخص نیست ولی ما به دنبال صدرنشینی هستیم تا در مرحله بعد میزبان باشیم.اگر هم با سپاهان روبرو شدیم مجبور به شکست حریف هستیم چون هدف ما رفتن به مراحل پایانی در لیگ قهرمانان آسیا است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برنامه 5 ساله باشگاه تراکتورسازی تدوین شد

برنامه 5 ساله باشگاه تراکتورسازی تدوین شد

باشگاه تراکتورسازی تبریز برنامه 5 ساله خود را در اختیار هیأت مدیره و مسئولان استان قرار داد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، طبق این برنامه قرار است در سال پنجم حضور در لیگ برتر این تیم قهرمانی لیگ آسیا را بدست آورد.
برنامه 5 ساله باشگاه تراکتورسازی به شرح زیر است:
سال اول: بقا در لیگ برتر
سال دوم: تثبیت در لیگ برتر
سال سوم: مدعی قهرمانی و کسب سهمیه آسیایی
سال چهارم: قهرمانی لیگ برتر و نهادینه شدن باشگاه
سال پنجم: قهرمانی در لیگ آسیا
[FONT=&quot]تراکتورسازی تبریز با 43 امتیاز در مکان هفتم جدول رده‌بندی لیگ قرار دارد[/FONT]

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سیدصالحی: عرصه را برای ذوب‌ تنگ می‌كنیم

سیدصالحی: عرصه را برای ذوب‌ تنگ می‌كنیم

فردا پیروز شویم بلیت آسیا را می‌گیریم
سیدصالحی: عرصه را برای ذوب‌ تنگ می‌كنیم ... :gol::gol:

زننده گل اول استقلال برابر الاهلی در آستانه بازی تیمش برابر ذوب‌آهن نماینده اصفهان را جزو تیم‌های مطرح لیگ‌ نهم دانست:«به هر حال این تیم هفته‌هاست كه جزو تیم‌های صدرنشین و یكی از شانس‌های قهرمانی محسوب می‌شود اما بازیكنان ما برای اینكه نشان دهند پیروزی برابر الاهلی عربستان اتفاقی نبوده است، مصمم هستند ذوب‌آهن را شكست دهند.»

سیدمحمدمهدی سیدصالحی بازی فردا را برای تیمش بسیار حیاتی می‌داند:«اگر بتوانیم ذوب‌آهن را در تهران شكست دهیم می‌توانیم به سه بازی آخرمان در لیگ‌برتر امیدوارانه نگاه كنیم تا حداقل با كسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ناكامی‌مان در جام‌حذفی را جبران كنیم و بلیت آسیا را بگیریم.» مهاجم تهرانی استقلال كه از شادی هواداران تیمش پس از پایان بازی با الاهلی خوشحال بود ابراز امیدواری كرد كه فردا در پایان بازی با ذوب‌آهن هم شاد و خوشحال به خانه بروند:«ما در مصاف با الاهلی بازی خوب و حساب‌شده‌ای را ارایه كردیم و توانستیم سه امتیاز بازی را از آن خود كنیم و حالا هم تصمیم داریم همین روند خوبمان در لیگ‌ آسیایی را ادامه دهیم.» او كه از شكست استقلال برابر صبای قم ناراحت بود آن بازی را تمام شده و به فراموشی سپرده شده عنوان می‌كرد:«همه نفرات تیم همقسم هستند تا در بازی فردا به جبران باخت دور از انتظارمان در قم تیم ذوب‌آهن را شكست دهیم و مطمئن هستم كه ما این توانایی را داریم.» سیدصالحی امید فراوانی هم به حمایت هواداران استقلال داشت:«شك نكنید فردا هم هواداران استقلال شرایط حساس ما در لیگ‌برتر را درك كرده و با حضورشان در ورزشگاه آزادی نه تنها ما را تنها نمی‌گذارند بلكه عرصه را بر میهمان اصفهانی‌مان تنگ خواهند كرد.» او در بخش بعدی صحبت‌هایش كمی هم از استقلال تعریف كرد:«ما در سطح تیم‌های درجه یك آسیا فوتبال بازی می‌كنیم اما متاسفانه در رقابت‌های لیگ‌برتر و جام‌حذفی اتفاقاتی رخ داد كه نتوانستیم نتایج لازم را كسب كنیم و جایگاه فعلی‌مان در لیگ‌برتر به واقع در خور شان و نام استقلال نیست، اما امیدوارم در چند دیدار آینده لیگ‌برتر تا پایان فصل و همچنین رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا بتوانیم با كسب نتایج لازم از نام و حیثیت تیم استقلال دفاع كنیم.» او كه در طول این فصل هرگز جزو مهره‌های ثابت استقلال نبوده است شرایط كلی تیم استقلال را چنین توصیف كرد كه:«امسال هیچ حاشیه امنیتی در استقلال وجود نداشت و بحث فرد هم مطرح نبود، بلكه نتیجه‌گیری كل تیم مطرح است و من هم به عنوان یك بازیكن مثل سرباز در خدمت استقلال هستم.»

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال با بازیکنان ذخیره به مصاف الجزیره می‌رود

استقلال با بازیکنان ذخیره به مصاف الجزیره می‌رود

استقلال با بازیکنان ذخیره به مصاف الجزیره می‌رود ... :gol::gol:

براساس اعلام کادر فنی تیم فوتبال استقلال، این تیم برای مقابله با حریف اماراتی آخرین دیدار تور مقدماتی در مسابقات آسیایی با بازیکنان ذخیره به میدان می‌رود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نقل از یکی از اعضای کادر فنی استقلال با توجه به صعود استقلال به مرحله نهایی رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا و لزوم حساسیت مقابل الجزیره امارات، نفرات اصلی این تیم به استراحت می‌پردازند و بازیکنانی که کمتر فرصت دارند حضور در ترکیب استقلال را بدست آوردند، در این بازی خارج از خانه، تیمشان را هراهی خواهند کرد.

گفتنی است، اگر استقلال در مقابل الجزیره پیروز شود، به عنوان تیم اول گروه، به مرحله دوم صعود می‌کند و اگر نتواند این تیم راشکست دهد احتمال صعودش به عنوان تیم دوم وجود دارد اما بنا به مجموعه استقلال این تیم اصراری به صعود به عنوان تیم اول گروه ندارد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قطبی کاندیدای مربیگری استرالیا می‌شود

قطبی کاندیدای مربیگری استرالیا می‌شود

قطبی کاندیدای مربیگری استرالیا می‌شود ... :gol::warn:

فوتبال- همشهري آنلاين:

سرمربی تیم ملی فوتبال استرالیا افشین قطبی را استادی با تدبیر خواند و گفت:
فکر می‌کنم پس از پایان جام جهانی 2010 او از جمله نامزدهای سرمربیگری تیم ملی استرالیا خواهد بود

به گزارش مهر، پیم وربیک که سابقه همکاری با افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ايران در کادر فنی تیم ملی فوتبال کره جنوبی را دارد، در حال حاضر سرمربی تیم ملی فوتبال استرالیا است و به همراه این تیم خود را برای حضور در مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی آماده می‌کند.
سرمربی تیم ملی فوتبال استرالیا که اعلام کرده در جام ملتهای 2011 سرمربی این تیم نخواهد بود، در گفتگو با خبرنگاران ایرانی به پرسش های آنها پاسخ گفته است که در زیر می خوانید:

• شما تجربه سه بار حضور در جام جهانی را در کارنامه دارید و اکنون برای نخستین بار به عنوان سرمربی در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی حضور پیدا می‌کنید. شخصاً چه تفاوتی بین این دو می‌بینید؟
- بزرگترین تفاوت در مسئولیت است. من قبلاً عضوی از کادر فنی بوده و در تمامی جنبه‌های آماده سازی تیم نقش داشته و توصیه‌هایی ارائه می‌کردم، اما تصمیم گیرنده شخص دیگری بود. اکنون این من هستم که تصمیم نهایی را اتخاذ می‌کند و در نتیجه بار مسئولیت بر روی دوش من قرار دارد. باید بگویم که از بابت این موضوع بسیار خرسندم.

• نظر شما درباره فوتبال استرالیا چیست؟ جایگاه امروز فوتبال استرالیا در رده باشگاهی، ملی و جوانان کجاست؟
- باید اعتراف کنم که فوتبال استرالیا در تمامی رده‌ها پیشرفت چشمگیری داشته است. فوتبال این کشور از سازماندهی فوق‌العاده و زیرساخت‌های جهانی بهره می‌برد. اکنون ما از یک لیگ بسیار فعال برخورداریم که در حال رشد و ترقی است. استرالیا توجه ویژه‌ای به فوتبال جوانان و مدارس فوتبال دارد. تمامی تیم‌های حاضر در لیگ دسته یک می‌بایست یک تیم جوانان هم داشته باشند. برنامه بازی تیم‌های جوانان و تیم‌های بزرگسالان هردو درست در یک روز به پایان می‌رسند. آنها از یک سازماندهی کامل برخوردار هستند که سفر و رقابت در سرتاسر کشور را دربر می‌گیرد. بزرگترین مشکل در استرالیا این است که تیم‌ها از سرمایه کافی برای نگه داشتن استعدادهای بزرگ خود بهره‌مند نیستند. اکثر بازیکنان بزرگ به اروپا، ژاپن، کره جنوبی و یا حتی چین نقل انتقال می‌کنند. با این حال، من نسبت به آینده خوش بین هستم.

• درباره فدراسیون فوتبال استرالیا و رابطه کاری خود با آنها برای صحبت كنيد
فدراسیون حامی بسیار بزرگی برای من بوده است. آنها بسیار حرفه‌ای هستند و بهترین سیستم حمایتی ممکن را برای ما تهیه کرده‌اند. تیم ما همواره در بهترین هتل‌های جهان مستقر می‌شود، ما در بهترین کمپ‌ها به تمرین می‌پردازیم و تمامی اعضای تیم در زمان پروازها همواره در قسمت business class مستقر می‌شوند. کادر مربیگری ما با کادر مربیگری بهترین تیم‌های جهان برابری می‌کند. ما پنج مربی داریم: من، دو دستیارم، یک مربی برای دروازه بان‌ها و یک مربی بدنساز؛ به علاوه تیم پزشکی ما شامل دو دکتر، دو تمرین دهنده و دو متخصص ماساژ می‌شود. باید بگویم که بازیکنان استرالیایی حرفه‌ای بوده و از منش بزرگی برخوردارند. آنها گاهی بیش از 30 ساعت پرواز را برای حضور در یک بازی وسط هفته پشت سرگذاشته و همان شب به اروپا برمی‌گردند، اما هرگز گلایه‌ای دراین باره نمی‌کنند. این مساله مرا حیرت زده می‌کند.

• در جام جهانی پیش رو، استرالیا با تیم‌های آلمان، غنا و صربستان هم گروه است که گروه سختی را برای شما رقم می‌زند. نظر شما در این باره چیست؟
- آلمان‌ها همواره در جمع مدعیان قرار دارند. آنها برای قهرمانی پا به آفریقای جنوبی می‌گذارند و ما بازی دشواری پیش روی آنها خواهیم داشت. بازیکنان غنا در قاره خودشان به میدان می‌روند. آنها از نظر ذهنی از حداکثر آمادگی برخوردار بوده و برای اثبات توانایی‌هایشان پا به میدان خواهند گذاشت. صربستان با شکست فرانسه، به طرز فوق‌العاده‌ای به جام جهانی راه یافت. هیچ فشاری روی آنها نیست و انتظار من این است که آنها حریف بسیار سختی برای ما خواهند بود.

• شما سالها در کنار افشین قطبی سرمربی فعلی تیم ملی ایران کار کرده‌اید. نظر شما درباره او چیست؟
- افشین یکی از باتجربه‌ترین مربیان قاره آسیا به شمار می‌رود. ما در سال 2001 کار در کنار یکدیگر را آغاز کردیم. او کمک بسیاری به آماده‌سازی کره جنوبی برای جام‌های جهانی 2002 و 2006 کرد. فعالیت نزدیک در کنار مربیان سطح اول جهانی همچون گاس هیدینک و دیک ادووکات تجربه ارزشمندی برای قطبی به همراه داشت. افشین استاد باتدبیری است که بازی فوتبال را به معنای واقعی درک می‌کند. او علاقه فوق العاده‌ای به فوتبال دارد و شک ندارم که ایران تحت رهبری او به حریفی سرسخت مبدل خواهد شد. تعداد انگشت شماری هستند که فوتبال آسیا را به خوبی قطبی می‌شناسند. در حقیقت، فکر می‌کنم پس از پایان جام جهانی 2010 او از جمله نامزدهای کسب سمت سرمربیگری تیم ملی استرالیا خواهد بود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عابدزاده از پرسپوليس رفت

عابدزاده از پرسپوليس رفت

عابدزاده از پرسپوليس رفت ... :surprised::warn:

فوتبال- همشهري آنلاين:

مربی پیشین دروازه‌بانان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با شرایطی که برایم ایجاد کردند دیگر در تمرینات این تیم شرکت نمی‌کنم

به گزارش مهر، احمدرضا عابدزاده با بیان این مطلب افزود: دیشب با آقای شریفی رئیس کمیته انضباطی تماس گرفتم و گفتم آقای دکتر! من را آزاد کن. آقای شریفی از من پرسید یعنی چه! من هم توضیح دادم که قید همه چیز را زده‌ام و نمی‌خواهم به عنوان آنالیزور در تمرینات شرکت کنم و دیگر کاری با این مسائل ندارم.

عابدزاده در ادامه به سایت گل گفت: من به آقای شریفی اعلام کردم اگر توانستید طلب فصل گذشته من را از پرسپولیس بگیرید در غیر این صورت من دیگر پیگیر این پرونده نخواهم بود و عصر امروز- یکشنبه - نیز به کمیته انضباطی می‌روم تا این پرونده را به نقطه آخر برسانم.
عابدزاده تأکید کرد:اگر مطالباتم را دادند که دادند اگر هم ندادند 41 میلیون تومان بابت فصل گذشته و 130 میلیون طلب امسال من مال آقای کاشانی بروند این پول را خرج خودشان کنند تا اگر نمی‌خواهند صرف تیم پرسپولیس کنند تا پرسپولیس با قهرمانی در جام حذفی دل مردم را شاد کند.
عابدزاده درباره اتخاذ چنین تصمیمی گفت: از وقتی به عنوان آنالیروز در تمرینات شرکت می‌کنم مردم در کوچه و خیابان در محل کارم و به هر اداره‌ای که می‌روم به من می‌گویند تو بازیکن محبوب ما هستی و ما دوست نداریم به عنوان آنالیزور به تمرینات بروی و با تو چنین برخوردارهایی بشود. البته شک نکنید اگر هزار بار دیگر به تمرینات بروم و به عنوان آنالیزور از تمرینات نت‌برداری کنم عابدزاده کوچک شدنی و خراب شدنی نیست. مردم خودشان می‌دانند که داستان از چه قرار است و چرا آقایان چنین کارهایی می‌کنند. با این وجود قسم می‌خورم چون مردم با اصرار از من می‌خواهند چنین کاری نکنم بنابراین دیگر به تمرینات نمی‌روم و هیچ کاری هم با این‌ها ندارم و اگر هم طلبم را ندادند دیگر هیچ موضوعی را پیگیری نخواهم کرد و این موضوع را کمیته انضباطی سپردم.
احمدرضا عابدزاده در ادامه گفت: به من روزی که سرمربی جدید به محل تمرینات آمده بود یکی از مسئولان باشگاه گفت دیگر به تمرین نیا! چون سرمربی جدید تو را نمی‌خواهد اما برای کرانچار یک روز قبل جلسه گذاشتند و موضوع را به او گفتند بعد هم در جلسه معارفه برای مربی خارجی سنگ تمام گذاشتند. طلبش را هم دادند و او با خیال راحت رفت. اما من چه؟! وقتی هم برای دریافت مطالبات به باشگاه رفتم جواب‌های سربالا دادند من هم به کمیته انضباطی رفتم و نتیجه‌اش این شد. آقایان به جای اینکه طلبم را بدهند گفتند ما می‌خواهیم عابدزاده برگردد من دلم پیش تیم بود برگشتم اما چه برگشتنی؟! گفتند بیا و در تمرینات نت‌برداری کن چه آنالیزوری؟! حتی نخواستن من را با تیم به تبریز ببرند. حالا هم مردم هر جا که من را می‌بینند اصرار می‌کنند که دیگر به تمرینات نروم. من هم به کمیته انضباطی گفته‌ام که دیگر قید همه چیز را زده‌ام.
عابدزاده می‌گوید: از روزی که اخراج شده‌ام تا امروز مطالبات مربیان قبلی و اعضای تیم در چندین نوبت پرداخت شده است. اما ریالی به من نداده‌اند درست از روزهایی که می‌گویند عابدزاده به تیم برگردد و اسطوره پرسپولیس است نسبت به حکم کمیته انضباطی بابت 41 میلیون تومان طلب فضل گذشته من اعتراض می‌کنند و پرونده را به شعبه استیناف می‌فرستند تا شاید پولم را ندهند اما خیالشان راحت باشد من عشق به پرسپولیس را به پول نمی‌فروشم وگرنه خیلی تیم‌ها حاضرند با مبالغ کلان من را به خدمت بگیرند اما من می‌مانم و به پرسپولیس برمی‌گردم و مطمئن باشید در این فوتبال عابدزاده و پروین‌ها ماندنی هستند و این‌ها رفتنی. از آقای سعیدلو هم انتظار دارم چشم خود را بر روی واقعیت‌ها نبندد و آدم‌ها را بهتر بشناسد.
عابدزاده در پایان گفت: من حقایق را می‌گویم و از هیچ کس جز خدا نمی‌ترسم و مطمئن هستم خدایی که بارها ثابت کرده من را دوست دارد دست خیلی‌ها را رو می‌کند و چهره آنهایی که ریا می‌کنند برای من مردم رو خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خط خوردن جباري از فهرست 18 نفره و تبريك ابراهيم‌زاده به مرفاوي

خط خوردن جباري از فهرست 18 نفره و تبريك ابراهيم‌زاده به مرفاوي

اخبار كوتاه از استقلال
خط خوردن جباري از فهرست 18 نفره و تبريك ابراهيم‌زاده به مرفاوي ...

خبرگزاري فارس: مجتبي جباري از فهرست 18 نفره استقلال براي ديدار امروز مقابل ذوب آهن خط خورد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري كه گفته مي‌ شد در ديدار امروز استقلال مقابل ذوب آهن بازي مي كند از سوي مرفاوي از ليست 18 نفره اين تيم خط خورد. اين بازيكن در تمرين روز جمعه غيبت غير موجه داشت.

*مدير عامل استقلال شب گذشته براي زيارت به مسجد جمكران رفت. وي صبح امروز در اردوي آبي پوشان حاضر شد و از بازيكنان خواست با تمام وجود بازي كنند.

*منصور ابراهيم زاده صبح امروز به محض ديدن مرفاوي در هتل المپيك موفقيت استقلال و صعود اين تيم به مرحله دوم رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا را تبريك گفت.

*محسن يوسفي به دليل مصدوميت از ناحيه كتف به مدت 10 روز از همراهي آبي پوشان محروم خواهد بود.

*كاروان استقلال براي بازي مقابل الجزيره روز دوشنبه آينده تهران را به مقصد ابوظبي ترك خواهد كرد.

* در صورت پيروزي تيم استقلال در بازي امروز تمرينات اين تيم به مدت 2 روز تعطيل خواهد شد.

ديدار استقلال و ذوب آهن ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دايي: با حضور آيت‌الهي در فدراسيون بايد فاتحه فوتبال را خواند

دايي: با حضور آيت‌الهي در فدراسيون بايد فاتحه فوتبال را خواند

دايي: با حضور آيت‌الهي در فدراسيون بايد فاتحه فوتبال را خواند ... :surprised::warn:

خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس گفت: وقتي براي اشخاصي همچون آيت‌الهي در فدراسيون تصميم مي‌گيرند بايد فاتحه اين فوتبال را خواند.

علي دايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد آخرين وضعيت پرسپوليس و ديدار روز جمعه با صباي قم در جام حذفي خاطرنشان كرد: در چند روز گذشته تمرينات خوب و پر فشاري را پشت سر گذاشته‌ايم و وضعيت مناسبي داريم. موفقيت ما بستگي به ديدار با صباي قم در جام حذفي دارد و در صورت پيروزي در اين بازي مي‌توانيم قهرمان شويم.

وي گفت: صبا تيم بزرگي است و عملكرد خوبي داشته، اما اين بازي شرايط خاص خود را دارد و بايد از لحاظ روحي و فني خود را براي اين بازي آماده كنيم. شناخت كافي از اين تيم داريم و حتماً بايد در اين مسابقه پيروز شويم.

سرمربي پرسپوليس در مورد ديدار با تراكتورسازي و صحبت‌هاي كمالوند تاكيد كرد: صحبت‌هاي كمالوند قابل احترام است كه گفته بود 70 دقيقه سوار بر بازي بوديم، اما باز هم مي‌گويم در نيمه اول و در زماني كه ما بد بوديم تراكتورسازي موقعيت زيادي نداشت. در نيمه دوم پرسپوليس وضعيت بهتري پيدا كرد و موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه تيم تبريزي ايجاد كرد.

دايي در مورد ديدار با استيل‌آذين و رويارويي با كريمي و مهدوي‌كيا گفت: در مورد اين بازي خيلي زود است صحبت كنم و در روزهاي آينده در اين زمينه اظهار نظر مي‌كنم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا در كنفرانس خبري در مورد بازي كردن كريم باقري گفته است حضور باقري در ميدان به كسي ارتباط ندارد تاكيد كرد: اين موضوع را به شدت تكذيب مي‌كنم. متاسفانه برخي روزنامه‌ها كه سر تمرين حاضر نمي‌شوند و به دنبال تحريف حرف‌ها هستند، جنجال آفريني مي‌كنند. در حضور 20 خبرنگار اعلام كردم كه تنها مسائل فني به من ارتباط دارد و در مورد بازيكن خاصي صحبت نكردم كه اينطور مي‌نويسند.

سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: اين سرمربي است كه از آمادگي بازيكنانش باخبر است نه شخص ديگري، اما به نظر من كريم باقري با پاي مصدوم خود در ميدان حاضر شد و ديديد كه در نيمه دوم اين بازيكن چه قدر تاثير گذار بود و به تمام شايعات پايان داد.

دايي در مورد اظهارات اعضاي هيات رئيسه فدراسيون فوتبال اظهار داشت: نمي‌خواهم ديگر در مورد اين مسائل صحبت كنم، اما شما اگر ريز مكالمات تلفن همراه كفاشيان را دريافت كنيد متوجه مي‌شويد او چه زماني با من تماس گرفته و حكم اخراجم را داده است.

وي يادآور شد: وقتي رئيس فدراسيون فوتبال ساعت 11:30 دقيقه صبح با ابراهيمي، سرپرست تيم ملي تماس مي‌گيرد و مي‌گويد خبر اخراج دايي را تكذيب كنيد، به نظر شما جلسه چه زماني تشكيل شده است؟

سرمربي پيشين تيم ملي تصريح كرد: وقتي براي فوتبال ايران اشخاصي همچون آيت‌الهي تصميم مي‌گيرند بايد فاتحه اين فوتبال را خواند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پرسپوليسي‌ها به دنبال بازيكنان دوپينگي

پرسپوليسي‌ها به دنبال بازيكنان دوپينگي

پرسپوليسي‌ها به دنبال بازيكنان دوپينگي ... :surprised::warn:

خبرگزاري فارس: تمرين امروز پرسپوليس در حالي برگزار شد كه تنها آرفي غايب بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز صبح سرخ پوشان از ساعت 10:30 در زمين شركت واحد آغاز شد و تا ساعت 11:40 ادامه داشت.

* پيش از شروع رسمي تمرين، وسلي و مهدي شيري مشغول وزنه‌زدن بودند.

* تمرينات با صحبت‌هاي كوتاه دايي آغاز شد و بازيكنان حدود 30 دقيقه زير نظر مولايي به انجام كارهاي هوازي پرداختند. برخي بازيكنان هم با عبدي به انجام كارهاي تاكتيكي پرداختند.

* تقريباً 30 هوادار در سكوت كامل تمرينات را از نزديك مشاهده مي‌كردند. اين سكوت در حالي بود كه ليدرهاي پرسپوليس هم در كنار زمين حاضر بودند.

* تمرين امروز بيشتر مربوط به كارهاي بدنسازي بود.

* اشپيتيم آرفي تنها غايب بود. كريم باقري، نبي‌الله باقري‌ها و مجتبي شيري كه در تمرينات گذشته غايب بودند امروز به جمع بازيكنان ملحق شدند.

* محمد منصوري به دليل مصدوميت از مسئولان اجازه گرفت و زمين را ترك كرد.

* در پايان تمرين و پس از اينكه تمام سرخ‌پوشان از زمين خارج شدند، ميثم بائو و مهدي شيري زير نظر مولايي به انجام تمرينات اختصاصي مشغول شدند.

*بازيكنان پرسپوليس از خبرنگاران حاضر در خصوص بازيكنان دوپينگي سوال و تلاش كردند آخرين اطلاعات را از خبرنگاران درباره مثبت اعلام شدن دوپينگ 3 بازيكن ( 2 فوتباليست و يك فوتساليست) كه هنوز رسما نامشان اعلام نشده بگيرند.

* تمرينات سرخ‌پوشان قرار است چهارشنبه و پنجشنبه پيگيري شود. پرسپوليس روز جمعه در چارچوب جام حذفي در ورزشگاه آزادي به مصاف صباي قم مي‌رود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با برکناري استيلي پيرواني سرمربي استيل آذين شد

با برکناري استيلي پيرواني سرمربي استيل آذين شد

با برکناري استيلي
پيرواني سرمربي استيل آذين شد ... :gol::warn:

جام جم آنلاين: سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس به عنوان جانشين حميد استيلي در راس کادر فني تيم فوتبال استيل آذين، هدايت اين تيم را در سه ديدار باقي مانده از نهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر برعهده خواهد گرفت.

به گزارش مهر، مصطفي آجورلو مديرعامل باشگاه استيل آذين روز دوشنبه ضمن اعلام اين خبر گفت: پس از کسب نتيجه تساوي مقابل ابومسلم که با يک بازي ضعيف همراه بود و همچنين حذف از رقابت هاي جام حذفي، اعضاي هيئت مديره باشگاه تصميم به قطع همکاري با اقاي استيلي و انتخاب آقاي پيرواني به عنوان سرمربي گرفتند.
آجورلو همچنين از زحمات حميد استيلي در طول فصل قدرداني کرد و ابراز اميدواري کرد که اين تغييرات منجر به گرفتن سهميه رقابت هاي آسيايي شود.
خبر انتصاب افشين پيرواني به عنوان سرمربي تيم فوتبال استيل آذين در شرايطي منتشر شده است که حميد استيلي استعفايي نداده و از سمت خود برکنار شده است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
صحبت های بازیکنان استقلال بعد از پیروزی مقابل ذوب آهن

صحبت های بازیکنان استقلال بعد از پیروزی مقابل ذوب آهن

صحبت های بازیکنان استقلال بعد از پیروزی مقابل ذوب آهن .. :gol::gol:

به گزارش خبرگزاری فارس، بازیكنان استقلال بعد از پیروزی مقابل ذوب‌آهن اظهار نظرهای كوتاهی درباره این بازی انجام دادند كه در زیر آمده است:
صادقی: فوتبال ناپاك وجود دارد

امیر حسین صادقی اظهار داشت: هدف ما از ابتدای فصل قهرمانی بود اما اكنون می توانیم به نایب قهرمانی برسیم. امروز خط دفاعی استقلال روز خوبی داشت.

وی درباره فوتبال ناپاك گفت: این موضوع متاسفانه در فوتبال هست و حتی شاهد بودیم كه در لیگ های دسته پایین تر نیز این اتفاق رخ داده است.

مجیدی: مهم 3 امتیاز بود

فرهاد مجیدی در مورد این پیروزی گفت: بازی خوبی بود. استقلال توانست از موقعیت خود به خوبی استفاده كند. البته ذوب آهن هم تیم خوبی است اما در این بازی مهم كسب 3 امتیاز بود كه به آن رسیدیم.
عمران زاده: بازی 6 امتیازی را بردیم

حنیف عمران زاده تصریح كرد: با پیروزی در بازی امروز می توانیم برای نایب قهرمانی برنامه ریزی كنیم. بازی امروز برای ما به جای 3 امتیاز 6 امتیاز داشت. از تماشاگران هم ممنون هستیم كه اینچنین از تیم حمایت می كنند.

حیدری: باید در آسیا اول شویم

خسرو حیدری با خوشحالی از كسب 3 امتیاز مقابل ذوب‌آهن گفت: فوتبال خوبی را از سوی دو تیم شاهد بودیم. باید با این روحیه خوب به فكر لیگ قهرمانان آسیا باشیم. باید سعی كنیم در گروه خود تیم اول باشیم و خود را برای دور بعد این رقابت ها آماده كنیم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال جاي پرسپوليس را گرفت

استقلال جاي پرسپوليس را گرفت

هفته سي‌ويكم ليگ برتر فوتبال
استقلال جاي پرسپوليس را گرفت ... :gol::gol:

جام جم آنلاين: تيم‌ فوتبال استقلال با برتري يك بر صفر برابر ذوب‌آهن به رده سوم جدول صعود كرد.

به گزارش فارس، ديدار استقلال و ذوب آهن از ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي در حضور 25 هزار نفر آغاز شد.

دو تيم در نيمه اول بازي پاياپايي را به معرض نمايش گذاشتند كه در اين بين حملات استقلال خطرناك تر از تيم اصفهاني بود.

شاگردان ابراهيم زاده در يكي از حملات خود صاحب موقعيت خوبي شدند و دروازه استقلال را باز كردند اما داور گل حسيني را آفسايد اعلام كرد.

در ادامه بازي با خطا روي فرهاد مجيدي در محوطه جريمه استقلال صاحب ضربه پنالتي شد كه اين ضربه را در دقيقه 41 سياوش اكبرپور به گل تبديل كرد. البته اكبرپور ابتدا ضربه را به گل تبديل كرد اما داور به دليل ورود زود هنگام بازيكنان استقلال در محوطه جريمه گل را مردود اعلام كرد و در ضربه دوم اكبرپور بار ديگر اين ضربه را گل كرد.
درحالي كه تصور مي رفت بازيكنان ذوب آهن در 45 دقيقه دوم براي تغيير نتيجه تكاپو كنند چندان بازي خوبي از اين تيم ديده نشد و اين بازيكنان استقلال بودند كه در دقايقي با حملات خطرناك خود دروازه تيم اصفهاني را تهديد مي كردند.
در نهايت نيز شاگردان ابراهيم زاده در تغيير نتيجه ناكام ماندند تا استقلال برنده اين ديدار باشد.

استقلال با اين پيروزي جمع امتيازهاي خود را به 52 رساند و با يك امتياز بيشتر نسبت به پرسپوليس از جايگاه چهارمي به مكان سوم رسيد. ذوب آهن نيز با اين باخت با همان 52 امتياز در رده دوم جدول باقي ماند تا شانس قهرماني اش در ليگ تا حد زيادي كاهش يابد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن قهرماني بود. وي به اكبرپور و اميرآبادي و فرهاد مجيدي از استقلال و كاسترو از ذوب آهن كارت زرد نشان داد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
14 ملي‌پوش اعزامي به جام ملت‌هاي آسيا 30 ارديبهشت معرفي مي‌شوند

خبرگزاري فارس: 14 ملي‌پوش اعزامي به مسابقات فوتسال جام ملت‌هاي آسيا همزمان با اعزام اين تيم به ازبكستان، روز 30 ارديبهشت ماه معرفي خواهند شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا روزهاي 2 تا 9 خرداد ماه در ازبكستان برگزار خواهد شد.
تيم ايران مدافع عنوان قهرماني اين پيكارها، روز 30 ارديبهشت تهران را با 14 بازيكن به مقصد تاشكند ترك مي‌كند.
هم‌اكنون 20 بازيكن در اردوي تيم ملي به سر مي‌برند و روزهاي ابتدايي هفته زير نظر حسين شمس و ديگر مربيان به تمرين مي‌پردازند.
نام اين 20 بازيكن براي صدور رواديد به AFC معرفي شده است.
درست روز اعزام به ازبكستان، 6 بازيكن از جمع تيم خط خواهند خورد تا تيم ملي با 14 بازيكن در جام ملت‌هاي آسيا شركت كند.
تيم ايران در گروه B جام ملت‌هاي آسيا با تيم‌هاي كويت، استراليا و تاجيكستان همگروه است.

آذرمهر

عضو جدید
کاربر ممتاز
شش سرمربی، سه مدیرعامل و شش دلال سرشناس شناسایی شدند

شش سرمربی، سه مدیرعامل و شش دلال سرشناس شناسایی شدند

با نزدیک شدن به زمان پایان رقابت‌های لیگ برتر اخبار مربوط به افزایش آمار تخلفات از سوی برخی عوامل و افراد فرصت طلب که در حوزه فوتبال به دنبال سودجویی و منفعت طلبی هستند به شکل سرسام آوری در حال افزایش است از این رو مسوولان و دست اندرکاران دستگاه‌های نظارتی با اهتمام ویژه تمامی اتفاقات موجود در این حوزه را تحت کنترل خود دارند تا با تکمیل پرونده افراد متخلف در زمان مناسب این افراد را با اسناد و مدارک مستند که در شرایط فعلی در حال جمع آوری است به مسوولان قضایی تحویل دهند.
هرچند سیاست مسوولان درگیر با این پرونده حرکت با چراغ خاموش است اما با این حال اخبار و اطلاعاتی که از طریق برخی مراجع ذی‌ربط بیرون می‌آید حکایت از این ماجرا دارد که به زودی افراد متخلف از سوی دستگاه‌های قضایی احضار خواهند شد تا پاسخگوی ذفتارهای نابه هنجار خود در حوزه فوتبال باشند. طی چند روز اخیر منابع آگاه خبری در گفت‌وگوهایی جداگانه با خبرنگار رجانیوز از آغاز مرحله جدید مبارزه با دلالان در این عرصه خبر دادند و اعلام کردند به زودی شاهد آغاز برخورد قانونی با این افراد خواهیم بود تا دغدغه مسوولان و اهالی ورزش ایران از بابت سالم سازی محیط ورزش برطرف شود.
بر همین اساس ظهر امروز برخی منابع آگاه درگیر با این پرونده اعلام کردند؛ بررسی‌های کمیته تخصصی کارشناسان این پرونده نشان می‌دهد برخی افراد با سواستفاده از موقعیت خود درباشگاه‌های حاضر در رقابت‌های لیگ برتر اقدام به سودجویی‌های کلان کرده‌اند از این رو به احتمال بسیار زیاد همزمان با اتمام رقابت‌های لیگ برتر برخی از این افراد از سوی مراجع قضایی احضار خواهند شد تا در برابر اتهامات وارده از خود دفاع کنند.
منابع آگاه خبری مدعی هستند تاکنون تخلف پانزده نفر در این رابطه به اثبات رسیده اما برای این که تمامی افراد دخیل در این پرونده شناسایی شوند تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد و همچنان افراد مضنون به لیست متهمان اضافه خواهند شد تا در زمان مشخص به تخلفات آنها رسیدگی شود. گفته می‌شود تاکنون تخلف شش سرمربی لیگ برتری، سه مدیرعامل لیگ برتری و شش واسطه سرشناس در حوزه دلالی محرز شده اما با این حال همچنان بررسی‌ها در حال انجام است و ممکن است در این خصوص نفرات جدیدی هم به جمع متهمان این پرونده اضافه شوند.
نکته مشترک در اتهامات این افراد سو استفاده از جایگاه فعلی‌شان در فوتبال ایران است که با واسطه آن اقدام به تبانی کرده‌اند، بنا به گفته برخی افراد مطلع در این پرونده مربیان و مدیران مذکور پس از هماهنگی لازم با طرف مقابل از طریق واسطه‌های طرف قرارداد خود اقدام به دریافت رشوه و وجه می‌کردند تا بدین شکل به تیم مذکور امتیاز دهند.
بر اساس آخرین اخبار به دست آمده از سوی منابع خبری، مربیان و مدیران متخلف به دلیل ارتکاب اعمال خلاف قانون در رقابت‌های لیگ برتر به هیچ وجه اجازه فعالیت در حوزه فوتبال را ندارند و مسوولان فدراسیون فوتبال به هیچ وجه اجازه ندارند برای این افراد پروانه کار صادر کنند. از آنجا که سال گذشته مقاومت‌های از سوی برخی مسوولان فدراسیون فوتبال برای مقابله با فعالیت این افراد صورت گرفت قرار است در این مرحله از مبارزه با عوامل فساد در فوتبال ایران مسوولان دستگاه‌های امنیتی و قضایی با ارسال نامه‌ای از رئیس سازمان تربیت بدنی بخواهند تا فدراسیون فوتبال را مکلف کند تا از این دستور تبعیت کند و مانع فعالیت افراد متخلف در این حوزه شوند.
از سویی دیگر شنیده می‌شود مقامات این پرونده پس از استماع سخنان بازیکنان فریب خورده از سوی این افراد به گونه‌ای عمل کنند تا مقامات قضایی زمینه بازپس‌گیری مبالغ دریافت شده از سوی این افراد را فراهم کنند تا حق افراد تضیع شده به نوعی جبران شود.
اما برای بسیاری از اهالی جامعه فوتبال این سوال مطرح می‌شود که چرا مسوولان درگیر با این پرونده در برهه فعلی در جهت مقابله با این افراد وارد عمل نمی‌شوند و زمان مقابله با این افراد را به اتمام رقابت‌های لیگ نهم موکول کردند، یکی از مسوولان درگیر با این پرونده که هیچ تمایلی به ذکر نامش ندارد در این باره توضیح ‌داد:" مجریان پرونده مبارزه با پدیده دلالی و فساد در فوتبال هیچ مشکلی برای برخورد قاطع با متخلفان ندارد و این وعده را به اهالی فوتبال ایران خواهیم داد که همانطور که رئیس جمهوری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست کردند این پدیده شوم را از ورزش ایران ریشه کن کنیم ما برای همیشه ریشه این افراد را از خاک بیرون می‌کشیم تا دیگر در هیچ کجای فوتبال چنین اتفاقاتی رقن نخورد اما اگر در برهه فعلی با این موارد برخورد نمی‌کنیم به این خاطر است که هنوز تحقیقات تکمیلی به پایان نرسیده و اگر ما در این برهه وارد عمل شویم برخی سرشاخه‌های از چنگ قانون متواری خواهند شد از این رو باید متتظر بمانیم تا پرونده به صورت کامل تمکیل شود از سویی دیگر برخی بدخواهان نظام جمهوری اسلامی به دنبال فرصت هستند تا به هر شکلی به ورزش ایران لطمه وارد کنند از این رو ما قصد نداریم در آستانه ورد بازرسان کنفدراسیون فوتبال اسیا این موقعیت را در اختیار این افراد قرار بدهیم تا آنها با استناد به آن اعلام کنند در فوتبال ایران تبانی وجود دارد. از این رو منتظریم تا در زمان مناسب با اندک متخلفان حاضر در فوتبال ایران برخورد کنیم و زمینه حذف آنها را فراهم کنیم."
وی در بخش دیگری از توضیحات خود گفت:"همه مردم فهیم و ورزش دوست ما در حریان ین هستند که برخی افراد سودجو در این مقطع حساس از مسابقات لیگ برتر و رقابت‌های جام حذفی به دنبال ثروت اندوزی هستند از این رو به کلیه عوامل و دست اندرکاران باشگاه‌های لیگ برتری توصیه می‌کنیم تنها به دنبال فوتبال پاک باشند چرا که کلیه رفتارها و حرکات آنها زیر نظر است و اگر کوچک‌ترین تخلفی در این زمینه رخ دهد بدون شک با آنها برخورد خواهد شد لذا به همه مدیران و مسوولان تذکر می‌دهیم اگر به دنبال نتیجه گیری از راه‌های ناسالم باشند این مطلب از دید مجریان و مسوولان این پرونده پنهان نخواهد ماند و بدون شک نام آنها در لیست متخلفان به ثبت خواهد رسید."
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=48498

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
وساطت مظلومي براي ورود آبي پوشان به دستگردي

وساطت مظلومي براي ورود آبي پوشان به دستگردي

غيبت 5 بازيكن در تمرين استقلال
وساطت مظلومي براي ورود آبي پوشان به دستگردي ... :gol::gol:

خبرگزاري فارس: مدير تيم فوتبال استقلال براي ورود اعضاي اين تيم به مجموعه ورزشي دستگردي وساطت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال يك روز پس از پيروزي مقابل ذوب آهن بعدازظهر امروز تمريناتش را پيگيري كرد.
درحالي كه قرار بود بازيكنان اين تيم راس ساعت 17 در ورزشگاه دستگردي گردهم آيند، اما به دليل پرداخت نشدن مطالبات ورزشگاه مسئولان اين مجموعه از ورود آبي پوشان جلوگيري كردند. اين مشكل تا دقايقي ادامه داشت و پس از معطل شدن چند بازيكن در شهرك اكباتان سرانجام با وساطت غلامحسين مظلومي مدير تيم استقلال اعضاي اين تيم وارد ورزشگاه شدند.
* واعظ آشتياني مديرعامل استقلال قبل از شروع تمرين در جمع بازيكنان گفت: پيروزي بزرگي مقابل ذوب آهن به دست آورديد و من از كادر فني و اعضاي آناليز تيم كه در چند بازي گذشته تلاش زيادي كردند تشكر مي كنم. اميدوارم به اين روند ادامه دهيد چون پتانسيل تيمي شما بسيار بالا است.
* صمد مرفاوي در ابتداي تمرين با بازيكنان اصلي كه مقابل ذوب آهن به ميدان رفتند دويد و براي آنها تمرين ريكاوري در نظر گرفت. سپس بازيكنان ذخيره در قالب دو تيم به فوتبال دستگرمي پرداختند. پس از 20 دقيقه بازيكنان اصلي محل تمرين را ترك كردند.
* محمد محمدي پس از حضور در محل تمرين به دليل كشيدگي عضلات از مربيان اين تيم اجازه گرفت و ورزشگاه را ترك كرد.
* بهزاد غلامپور با 20 دقيقه تاخير به محل تمرين آبي پوشان رسيد.
* آرش برهاني، ‌سياوش اكبرپور، محسن يوسفي، فرهاد مجيدي و اميرحسين صادقي در تمرين امروز غايب بودند اما هر 5 بازيكن با كسب اجازه از مربيان در ورزشگاه دستگردي حاضر نشدند.

* 10 نفر از هواداران استقلال در محل تمرين حاضر شدند.
* بنابراعلام صمد مرفاوي، تمرين فرداي آبي پوشان تعطيل است. تمرين بعدي اين تيم روز پنجشنبه از ساعت 17 در ورزشگاه دستگردي برگزار خواهد شد.
تيم فوتبال استقلال در هفته سي و دوم ليگ برتر روز يكشنبه هفته آينده در بوشهر به مصاف شاهين مي رود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برخورد دايي و عابدزاده در فدراسيون

جلسه كميته انضباطي با حضور دايي و در غياب شريفي برگزار شد :surprised::gol:

خبرگزاري فارس: آخرين جلسه كميته انضباطي در مورد شكايت علي دايي از فدراسيون فوتبال امروز عصر برگزار شد.

عسگري پيش‌بين وكيل علي دايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت:‌ علي دايي امروز به دعوت كميته انضباطي در جلسه شركت كرد و توضيحات خود را در مورد قراردادش به عنوان سرمربي تيم ملي به مسئولان فدراسيون ارائه كرد. اين آخرين جلسه كميته انضباطي در اين مورد بود و قرار است رأي اين پرونده به زودي صادر شود.
پيش‌بين ادامه داد: از طرف فدراسيون در اين جلسه آقايان روغني، دهمياني و عبداللهي حضور داشتند و مجتبي شريفي رئيس كميته انضباطي به دليل گرفتاري كه داشت در اين جلسه شركت نكرد.
وي در مورد حضور عابدزاده در كميته انضباطي گفت: حضور ايشان ربطي به اين پرونده نداشت و دايي و عابدزاده يكديگر را ديدند و برخورد گرمي با هم داشتند بدون آنكه درباره مسائل فوتبالي با يكديگر صحبت كنند.
گفتني است، احمدرضا عابدزاده به دليل اينكه از سوي علي دايي از پرسپوليس كنار گذاشته شده به كميته انضباطي شكايت كرده و ظاهرا پيگير اين پرونده خود بوده است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دايي: در مورد آيت اللهي از دادكان سئوال كنيد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به همه خبرنگاران پيشنهاد مي‌كنم در مورد آيت اللهي حتما از دادكان سئوال كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس علي دايي پس از تمرين امروز در خصوص بازي با صباي قم اظهار داشت: بازي بسيار سختي را در پيش داريم. صبا تيم خوبي است و با نتايج خوبي كه كسب كرده زنگ خطر را براي خيلي از تيم‌ها به دست آورده است؛ اما شرايط اين بازي براي ما فرق مي‌كند چون مي‌خواهيم با شكست صبا و قهرماني در جام حذفي به ليگ قهرمانان برسيم.
دايي در خصوص حضورش در كميته انضباطي گفت: از من خواستند به كميته بروم و فكر كردم مي‌خواهند جواب راي صادر شده را بدهند و قبول كردم؛ اما متاسفانه راي من صادر نشد.
وي افزود: قرار نبود به كميته انضباطي بروم اما به خاطر اينكه به من زنگ زدند رفتم اما شريفي را نيز نديدم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره اظهارات آيت اللهي نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: من آيت اللهي را نمي‌شناسم، راجع به مسئله اي ديگر سئوال كنيد. نبايد خود را به اين و آن ببنديم و از خبرنگاران مي‌خواهم كه حتما در مورد اين آقا نظر دادكان را بپرسند تا همه چيز مشخص شود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بيانيه كانون مشوقين باشگاه پرسپوليس

بيانيه كانون مشوقين باشگاه پرسپوليس

بيانيه كانون مشوقين باشگاه پرسپوليس:
پرسپوليس امروز به كمك شما نياز دارد ... :gol::gol:

خبرگزاري فارس: كانون مشوقين باشگاه پرسپوليس با انتشار بيانيه‌اي خواهان حضور هواداران اين تيم در ورزشگاه آزادي در ديدارهاي باقي‌مانده شد.

به گزارش خبرگزاري فارس كانون مشوقين باشگاه پرسپوليس با دعوت از هواداران باشگاه براي حضوري پر رنگ در ديدارهاي باقي مانده در جام حذفي و ليگ برتر بيانيه اي به شرح زير صادر كرد:

امروز بيش از هر زمان ديگري پرسپوليس به كمك هواداران خود نياز دارد. چرا كه شرايط حساس جدول و صعود تيم به مرحله نيمه نهايي جام حذفي باعث تحركات كساني شده است كه هر روز با شايعات و درج اخبار كذب در برخي رسانه ها دنبال ايجاد اختلاف و بر هم زدن تمركز اين خانواده بزرگ هستند و قصد دارند با ايجاد جنگ رواني عليه مسئولان، كادر فني، بازيكنان و هواداران مانع موفقيت هاي اين تيم براي رسيدن به جام حذفي و كسب سهميه آسيا شوند.

حضور پر شور و آگاهانه هواداران خون گرم باشگاه باعث دلگرمي مسئولين باشگاه و ايجاد انگيزه براي بازيكنان مي شود.
يقيناً سكوهاي سراسر قرمز ورزشگاه آزادي در روز جمعه 3 ارديبهشت نويد بخش صعود تيم بزرگ پرسپوليس به فينال جام حذفي خواهد بود.

كانون هواداران باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس)

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شگفتی سازان فینال جام حذفی؛ تراکتور 55، بهمن 73 و اینک گسترش 89

تیم گسترش فولاد با پیروزی بر ذوب آهن فینالیست جام حذفی شد. این برای اولین بار در 16 سال اخیر است که یک تیم دسته اولی (خارج از سطح اول فوتبال ایران) در فینال جام حذفی حاضر می شود.

در اولین دوره جام حذفی که سال 1355 برگزار شد، تراکتورسازی به عنوان یک تیم دسته دومی راهی فینال شد و اگرچه در فینال 4-1 به ملوان باخت، اما بزرگترین شگفتی آن سال را رقم زد. در سال 73 بهمن که یک تیم تازه تاسیس و در دسته دوم حضور داشت، به فینال جام حذفی رسید و در فینال تراکتورسازی را شکست داد و قهرمان شد.

قهرمانی بهمن یک رکورد در فوتبال ایران است که هنوز تکرار نشده است و شاید تیم گسترش فولاد موفق به تکرار این رکورد شود. در فصل جاری هم تیم گسترش فولاد با حذف تیمهایی چون تراکتورسازی و ذوب آهن شگفتی ساز شده است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حضور استقلال در هتل ديچ ووتانا و حضور خبرنگاران ايراني

خبرگزاري فارس: كاروان تيم استقلال صبح فردا تهران را به مقصد ابوظبي ترك خواهد كرد و پس از رسيدن به امارات به هتل ديچ ووتانا مي‌رود.

به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي استقلال براي برگزاري ديدار با الجزيره صبح فردا تهران را به مقصد ابوظبي ترك خواهند كرد. بازيكنان اين تيم بايد ساعت 8 صبح در هتل المپيك خود را به مربيان معرفي كنند و از آنجا راهي فرودگاه امام خميني (ره) شوند.
اين تيم با پرواز مستقيم ساعت 11.40 راهي امارات مي شود و پس از ورود به اين كشور راهي هتل ديچ ووتانا خواهد شد.

*اصغر مانوسي فر مسئول كميته امور بين الملل باشگاه استقلال امروز براي انجام امور اين تيم راهي امارات شد.

*20 خبرنگار از ايران براي پوشش خبري تصويري ديدار استقلال و الجزيره راهي امارات مي شوند.اين خبرنگاران با هزينه شخصي راهي امارات مي شوند.باشگاه استقلال پيش بيني كرده خبرنگاراني كه براي پوشش ديدار سپاهان و العين راهي اين شهر شده اند براي ديدار استقلال به شهر ابوظبي بيايند.از همين رو خبرنگاران بايد براي دريافت ID كارت بازي استقلال-الجزيره با روابط عمومي اين باشگاه تماس بگيرند.طبق قوانين كنفدراسيون آسيا خبرنگاران بايد براي هر بازي ID كارت جداگانه بگيرند.

*مسئولان استقلال در تلاش هستند 2 دستگاه اتوبوس براي رفت و آمد هواداران از دبي به ورزشگاه ابوظبي در خدمت تماشاگران قرار دهند.

*اعضاي اين تيم پنج شنبه ساعت 18.45 دقيقه ابوظبي را به مقصد تهران ترك مي كنند.

تيم استقلال در آخرين ديدار مرحله گروهي ليگ قهرمانان در منطقه غرب روز چهارشنبه در ابوظبي به مصاف الجزيره امارات مي رود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با 120 هزار هوادار، سپاهان را شكست مي‌دهيم

با 120 هزار هوادار، سپاهان را شكست مي‌دهيم

عمران‌زاده: با 120 هزار هوادار، سپاهان را شكست مي‌دهيم

حنيف عمران‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاي فارس، در خصوص آخرين وضعيت استقلال گفت: تمرينات منظمي را پشت سر گذاشتيم و براي بازي با الجزيره آماده مي‌شويم.
وي ادامه داد: دوست داريم همانطور كه از ابتداي ليگ قهرمانان منظم كار كرديم در انتهاي مرحله گروهي هم با صدرنشيني به كار خود خاتمه دهيم.

عمران‌زاده در خصوص اينكه ترجيح مي‌دهد تيمش در مرحله بعد با چه تيمي بازي كند، گفت: دوست دارم مقابل سپاهان بازي كنيم. اولين ديداري كه امسال‌ موفق شدم با استقلال استارت بزنم، بازي برگشت با سپاهان بود كه متاسفانه نتيجه را واگذار كرديم. حالا دوست دارم در مرحله بعد به سپاهان بخوريم تا آن نتيجه را جبران كرده و با حضور 120 هزار استقلالي به مرحله بعد صعود كنيم.

اين بازيكن در خصوص اينكه آيا تيمش مي‌تواند براي فصل آينده سهميه ليگ قهرمانان را كسب كند، گفت: با توجه به صعود پرسپوليس به فينال جام حذفي و شانس اين تيم براي قهرماني اين فرصت براي استقلال فراهم است كه رقيباني مثل ذوب‌آهن و استيل آذين را كنار بزند.

عمران‌زاده در خصوص عملكرد خود در اين فصل گفت: اين مسئله را بايد كارشناسان تشخيص بدهند اما با توجه به اينكه از نيم فصل دوم به استقلال اضافه شدم فكر مي‌كنم عملكرد خوبي داشتم.

وي در خصوص قراردادش با استقلال گفت: دو سال با اين تيم قرارداد دارم. البته بندي در آن وجود دارد كه بايد براي سال دوم از لحاظ مالي به توافق لازم برسيم ولي مشكلي در اين زمينه وجود ندارد و در استقلال مي‌مانم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
راي 2 بازيكن دوپينگي اعلام شد

راي 2 بازيكن دوپينگي اعلام شد

دوپينگي سوم در انتظار راي
راي 2 بازيكن دوپينگي اعلام شد ... :surprised::gol:

جام جم آنلاين: کميسيون پزشکي فدراسيون فوتبال پس از بررسي پرونده سه بازيکن دوپينگ فوتسال و فوتبال و شنيدن دفاعيات اين سه ، راي نهايي خود در مورد دو بازيکن را اعلام کرد و در مورد راي نفر سوم نيز روز دوشنبه تصميم گيري خواهد کرد.

به گزارش مهر ، در حالي که طي روزهاي گذشته گمانه زني هاي بسياري در مورد اعلام اسامي 2بازيکن دوپينگي تيم هاي ليگ برتري فوتبال صورت گرفته بود و از «ح - ک» و «ع- د» به عنوان بازيکنان دوپينگي نام برده مي شد اما هنوز نام اين دو بازيکن به طور رسمي اعلام نشده است.
با اين حال رئيس کميسيون پزشکي فدراسيون فوتبال در پايان نشست چند ساعته عصر يکشنبه اين کميسيون نام فوتساليست دوپينگي را اعلام کرد و در مورد دو بازيکن فوتبال نيز توضيحاتي ارائه کرد.
احمد هاشميان در مورد اين نشست و صدور احکام گفت: از ساعت 15:30روز يکشنبه الي ساعت 22 به سه پرونده بازيکنان مختلف رسيدگي شد و بر اساس بررسي مستندات و استماع دفاعيات افراد مختلف در مورد استفاده آنها از مواد ممنوعه و ممنوعه خاص اين موارد اعلام شد.

وي خاطرنشان کرد: در مورد پرونده فوتساليست باشگاه ارم کيش قم آقاي کرماني با در نظر گرفتن جميع مستندات ارايه شده ازسوي بازيکن و همچنين دفاعياتش، نامبرده به اخطار و درج در سوابق محکوم شد. اين بازيکن که از داروي بتامتازون که جزو داروهاي خاص مي باشد به منظور استفاده درماني استفاده کرده است که براي کميسيون محرز شد که مستندات، مدارک و دفاعيت اعلام شده از سوي اين بازيکن صحيح است و به همين دليل راي صادره با حداقل مجازات اعلام مي شود.

رييس کمسيون پزشکي فدراسيون فوتبال در مورد بازيکن فوتباليست دوم که از داروها خاص استفاده نکرده بود و استروئيد متابوليک مصرف کرده بود ، گفت: براي اين بازيکن محروميت 2ساله در نظر گرفته ايم. مستندات و دفاعيات اين بازيکن موثر واقع نشد و کميسيون وي را به 2 سال محروميت از کليه فعاليت هاي مرتبط و رسمي در فوتبال محکوم کرد. اين حکم به مدت 72 ساعت قابل استيناف است لذا ورزشکار اين فرصت را دارد تا ظرف مدت زمان ذکر شده به اين حکم اعتراض کند و اگر درخواست نکرد مشخصات وي از سوي کميته پزشکي اعلام خواهد شد.

هاشميان درباره فوتباليست سوم گفت: به دليل طرح مواردي که نيازمند بررسي بيشتر موضوع در جلسه بود بررسي موارد طرح شده و نتيجه گيري کلي به جلسه روز دوشنبه کميسيون موکول خواهد شد.
لازم به ذکر است اين بازيکن افدرين مصرف کرده و نتيجه بررسي پرونده او تا پايان وقت روز دوشنبه اعلام خواهد شد. پس از گذشت مهلت درخواست استيناف و صدور راي اسامي اين 2 بازيکن هم اعلام خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پرونده مدیرعامل استقلال به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع شد

پرونده مدیرعامل استقلال به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع شد

پرونده مدیرعامل استقلال به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع شد :gol::warn:

رئیس سازمان لیگ از ارسال پرونده مدیرعامل باشگاه استقلال به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، صبح امروز جلسه اعضای هیات رئیسه فدراسیون با روسای هیات‌های فوتبال سراسر کشور در هتل سلام مشهد برگزار و در مورد اجرای طرح آسیا ویژن بحث‌هایی مطرح شد.

در پایان این جلسه خبرنگاران با اعضای هیات رئیسه گفت و گوهایی را انجام دادند.

در یکی از مصاحبه‌ها عزیز محمدی در جمع خبرنگاران در مورد اظهارات واعظ آشتیانی در مورد مسائل مختلف فوتبال گفت: تمامی مصاحبه‌های مدیرعامل استقلال را جمع آوری کرده‌ایم و پرونده وی را به کمیته انضباطی ارجاع داده‌ایم تا در مورد ایشان تصمیم‌گیری شود.

رئیس سازمان لیگ همچنین از اجرای قدرتمندانه منشور اخلاقی در فصل آینده فوتبال خبر داد و در واکنش به شایعه منشوری شدن علی دایی در لیگ برتر آینده گفت: در حال حاضر هیچ نامی مطرح نیست اما منشور اخلاقی را همچنان اجرا خواهیم کرد.

از نکات جالب دیگر این مصاحبه‌ها اظهارات متناقض رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال بود که طبق روال گذشته ادامه داشت.

در حالی که علی کفاشیان گفت احتمال دارد ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیایی فقط دو نماینده داشته باشد مهدی‌ تاج در گوشه‌ دیگری از سالن در جمع خبرنگاران اعلام کرد فصل آینده نیز همان 4 سهمیه را در لیگ قهرمانان آسیا خواهیم داشت زیرا اوضاع فوتبال ما نسبت به گذشته بهتر شده است و به جای 3 میلیارد تومان 13 میلیارد تومان درآمدزایی داشته‌ایم.

عصر امروز نیز هیات رئیسه فدراسیون فوتبال جلسه دیگری در مشهد برگزار می‌کند تا در مورد سرمربیگری تیم امید تصمیم‌گیری کند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تاج مامور مذاكره با پيرواني براي بازگشت به تيم اميد

تاج مامور مذاكره با پيرواني براي بازگشت به تيم اميد

تاج مامور مذاكره با پيرواني براي بازگشت به تيم اميد شد
خبرگزاري فارس: هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال مهدي تاج را مامور كرد براي بازگرداندن غلامحسين پيرواني به تيم اميد با اين مربي مذاكره كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، آخرين نشست هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال عصر امروز در هتل سلام مشهد به پايان رسيد و اعلام شد مهدي تاج از سوي هيات رئيسه ماموريت پيدا كرده تا براي بازگرداندن غلامحسين پيرواني به تيم اميد با اين مربي مذاكره كند.

پيش از اين پيرواني از تيم اميد كناره گيري كرده بود و گفته مي‌شد احتمال دارد يك مربي ديگر جانشين وي شود. اين در حالي است كه اعضاي فدراسيون قصد داشتند روز چهارشنبه در جلسه كميته تيم‌هاي ملي درباره انتخاب جانشين پيرواني از بين مربيان داخلي و خارجي تصميم گيري كنند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درباره پروين خبرهاي خوشي در راه است

هدايتي: هيچ فردي عليه مسئولان پرسپوليس شعار نداد ... :gol::gol:

خبرگزاري فارس: مالك باشگاه استيل‌آذين گفت: روز گذشته به هيچ عنوان فردي عليه پرسپوليسي‌ها شعار نداد.

حسين هدايتي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص اتفاقات روز گذشته در جريان بازي دوستانه استيل آذين و شعار عليه مسئولان باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: متاسفانه برخي‌ها با دروغ پردازي به دنبال اين هستند كه كارهاي غير اخلاقي انجام دهند و حرف و حديثي به وجود آوردند تا روابط بين دو باشگاه استيل آذين و پرسپوليس تيره شود. من روز گذشته در محل بازي دوستانه استيل آذين حضور داشتم و مطمئنم كه به هيچ كدام از پرسپوليسي‌ها بي‌احترامي نشد.

وي گفت: فقط هواداران ما در حمايت از عابدزاده از بدخواهان او خواستند دست از كارهاي خود بردارند. من مطمئنم عابدزاده كه اسطوره‌اي تمام ناشدني در ايران است بدخواهي ندارد.

هدايتي در خصوص بازي يكشنبه آينده مقابل پرسپوليس گفت: براي دو تيم سخت است كه مقابل هم قرار گيرند. تمام سعي و تلاش خودمان را مي‌كنيم تا برابر پرسپوليس به 3 امتياز برسيم و در 3 بازي آينده با كسب 9 امتياز آسيايي شويم. احساس خاصي دارم چون هر دو تيم سرخ هستند و دوست دارم اگر مي‌شد هر دو تيم برنده مي‌شدند.

مالك باشگاه استيل آذين يادآور شد: برنده اين بازي قابل احترام است. براي من همانند 14 پرسپوليسي ديگر كه در استيل آذين هستند واقعا سخت است اما بايد شرايط حرفه اي را قبول كرد.

هدايتي تصريح كرد: در جلسه‌اي كه با بازيكنان داشتم به آنها اعلام كردم با آرامش كامل به ديدار پرسپوليس بروند و هيچ قولي بر خلاف بازي با استقلال براي پاداش به آنها ندادم و دوست ندارم اين كار را انجام دهم.

مالك باشگاه استيل آذين در جواب اين سئوال خبرنگار فارس كه چرا به دنبال جذب بازيكنان پرسپوليس هستيد تاكيد كرد: گناه كرده‌ام شان بزرگان فوتبال ايران را حفظ مي‌كنم؟ معتقدم اين عزيزان براي فوتبال ايران زحمت كشيده‌اند و نبايد فراموش شوند. من به گروه يا فرد خاصي وابسته نيستم بلكه مي‌خواهم به فوتبال بخش خصوصي كمك كنم.

رئيس اسبق هيات مديره باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: برخي از اسطوره‌ها افرادي هستند كه ما هميشه مي‌خواستيم با آنها عكس يادبود بيندازيم پس حتما بايد در اين شرايط حساس دست آنها را بگيريم و آنها را به تيم ديگر سرخ‌ها بياوريم نه اينكه خانه نشين كنيم.

هدايتي درباره حميد استيلي گفت: استيلي بزرگ فوتبال ايران است. او گل قرن را در جام جهاني 1998 وارد دروازه آمريكا كرد. كارنامه‌اش در استيل آذين خوب بود اما هيات مديره تصميم جمعي گرفت كه او نباشد. من هم وظيفه داشتم احترام بگذارم اما اعلام مي‌كنم استيلي هميشه دوست من است و در كنارم حضور دارد چون دلش با اين تيم است.

وي درباره حضور علي پروين در هيات مديره باشگاه استيل آذين تصريح كرد: خواهش مي‌كنم در مورد پروين كمي صبر كنيد. خبرهاي جديد و جالبي درباره اين اسطوره فوتبال در راه است كه هواداران را بسيار خوشحال مي‌كند.

هدايتي در خصوص سهام باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: از اين موضوع بي‌اطلاعم. خواهش مي‌كنم در مورد سهام باشگاه تراكتورسازي از مدير شركت استيل آذين ايرانيان سئوال كنيد.

مالك باشگاه استيل آذين در خصوص كمك به ناصر حجازي گفت: حجازي اسطوره‌اي بي‌تكرار است كه همه بايد براي سلامتي او دعا كنيم. هنوز مي‌گويم كار خاصي براي ايشان نكرده ام و دوست هم ندارم حرفي بزنم. اميدوار هستم هر چه سريع‌تر حجازي و امثال او كه در خانه نشسته‌اند و فوتبال را از تلويزيون نگاه مي‌كنند را به ورزشگاه بياوريم و از تجارب و پتانسيل آنها استفاده لازم را ببريم.