مهم ترین اخبار فوتبال ایران

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]گتوزو: حريف محکم بازي کرد
[/h][h=2] هافبک پيشکسوتان تيم فوتبال ميلان گفت: وقتي بازيکنان پرسپوليس محکم بازي کردند، من هم بازي را با جديت پيگيري کردم.[/h]

گنارو گتوزو پس از برتري سه بر يک ستارگان ميلان مقابل پيشکسوتان پرسپوليس اظهار داشت: از ابتدا من محکم بازي نمي‌کردم اما وقتي ديدم بازيکنان پرسپوليس محکم بازي مي‌کنند و پس از حرکت خشن کريم باقري روي من، من هم سعي کردم بازي طبيعي خودم را انجام دهم.

به گزارش فارس، وي گفت: استقبال خوبي از اين ديدار به عمل آمده بود و خوشبختانه توانستيم حريف را در يک روز خوب شکست دهيم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]مهدوي کيا: به تمام آرزوهايم رسيدم
[/h][h=2] اسطوره سرخ‌ها مي‌گويد به تمام آرزوهايش رسيده است.[/h]

مهدي مهدوي بعد از خداحافظي‌اش در بازي امروز ستارگان پرسپولس مقابل ستارگان ميلان در جمع خبرنگاران اظهارکرد: امروز روز خداحافظي خيلي‌ها از پرسپوليس بود. جا دارد از باشگاه پرسپوليس، تشکر کنم که زحمت زيادي در اين چند روز کشيدند و اين بازي به خوبي برگزار شد. همچنين از پيشکسوتان و هواداران تشکر ويژه‌اي دارم.

به گزارش ايسنا، وي در پاسخ به اين پرسش که آيا دلخوري‌اش از بازي خداحافظي که مقابل سپاهان داشت، برطرف شد گفت: من دلخوري نداشتم. امروز نه تنها براي من بلکه براي همه پيشکسوتان روز خوبي بود. آن‌ها بعد از سال‌ها به ورزشگاه آزادي آمدند و تشويق شدند.

موشک فوتبال ايران همچنين در مقايسه قدرت بدني دو تيم مطرح کرد: مي‌دانيد تيمي که داشتيم به هماهنگي لازم نرسيده بود. ميلاني‌ها همچنين از لحاظ بدني نيز از ما بهتر بودند و هماهنگ‌تر نشان دادند. به هر حال بازيکنان پرسپوليس براي اولين بار دور هم جمع شدند. فکر مي‌کنم جدا از نتيجه بازي زيبايي برگزار شد.

مهدي مهدوي کيا که براي اولين بار در پرسپوليس با گرفتن پيراهن شماره 17 از فرشاد پيوس بازي کرده بود امروز نيز دوباره با اين شماره از دنياي فوتبال خداحافظي کرد.

وي در اين باره افزود: شماره 17 را از همان بچگي دوست داشتم. به هرحال پيوس نيز از بزرگان باشگاه پرسپوليس است و گل‌هاي زيادي براي اين تيم به ثمر رسانده و دوست داشتم با پيراهن شماره 17 خداحافظي کنم.

کاپيتان سابق سرخ‌پوشان ادامه داد: من به تمام آرزوهايم رسيدم. امروز واقعا روز خوبي برايم بود. از اينکه پنجعلي بازوبند را به من داد واقعا غافلگير شدم. او کار بسيار بزرگي انجام داد. در مجموع مي‌توانم بگويم امروز همه برايم سنگ تمام گذاشتند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]درخشان: بدعت خوبي در پرسپوليس گذاشته شد
[/h][h=2] بازيکن تيم فوتبال پيشکسوتان پرسپوليس گفت: با قدرداني از مهدوي‌کيا بدعت خوبي در باشگاه پرسپوليس گذاشته شد.[/h]

حميد درخشان پس از شکست 3 بر يک پرسپوليس مقابل ستارگان ميلان در ديدار دوستانه در جمع خبرنگاران گفت: ‌بازي خوبي بود البته در تيم ما تغييرات زيادي انجام شد و در نتيجه نتوانستيم خوب بازي کنيم. علتش هم اين بود که تمرينات زيادي با هم نداشتيم و ناهماهنگ بوديم.

به نقل از فارس، وي در مورد خداحافظي مهدوي‌کيا، گفت:‌ کار شايسته‌اي بود که باشگاه پرسپوليس انجام داد و نشان داد که پرسپوليس قدردان اسطوره‌هايش است و از آنهايي که برايشان زحمت کشيده‌‌اند قدرداني مي‌کند و اين بدعت خوبي براي آينده است.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]مالديني: فکر نمي‌کردم اين قدر تشويقم کنند
[/h][h=2] ستاره ايتاليايي تيم ميلان مي‌گويد انتظارش را نداشته که در ايران اين تعداد هوادار داشته باشد.[/h]

پس از ديدار پيشکسوتان پرسپوليس مقابل ميلان، پائولو مالديني در نشست خبري گفت: بازي بسيار سخت و خوبي بود. خيلي هم خسته هستيم. الان واقعا برايم سخت است که صحبت مي‌کنم.

به نقل از ايسنا، مالديني در پاسخ به سوالي درباره اينکه آيا از ايران شناختي داشت و آيا کسي را در ايران مي‌شناسد يا خير و همچنين آيا دوست دارد ايتاليا با ايران در جام جهاني هم‌گروه شود بيان کرد: من رحمان رضايي مي‌شناختم که در فرودگاه هم به استقبال‌مان آمد. تاکنون با ايران بازي نکرده بودم و البته اگر ايران و ايتاليا با هم در جام جهاني هم‌گروه شوند مي‌تواند يک بازي خوب و ديدني از آب دربيايد.

کاپيتان سابق ميلان ادامه داد: ما اينجا براي يک بازي دوستانه آمده‌ايم. ما آمده بوديم يک بازي دوستانه و يک بازي ورزشي را ارائه کنيم. من علي دايي را مي‌شناسم. مقابل تيم ما بازي کرد و موفق به گلزني هم شد.

مدافع پيشکسوتان ميلان در ادامه در پاسخ به سوالي درباره ميلان فعلي تصريح کرد: ميلان الان 30 سال است با برلوسکوني بهترين تيم دنيا شده است و در موقعيت‌هاي تاريخي حضور داشته است. مطمئنا اين ميلان هم راه خودش را پيدا مي‌کند و بزرگ مثل هميشه خواهد شد.

مالديني در پاسخ به اين سوال که آيا قرار است به پاري سن ژرمن کمک کند اظهار کرد: نه فعلا دوست دارم در کنار ميلان بمانم.

او در پاسخ به اين سوال که آيا مي‌دانست که چقدر در ايران محبوب است و حتي ميزان محبوبيتش از تيم ميلان هم بيشتر است بيان کرد: تصور نمي‌کردم که در ايران کساني باشند که اين همه من را تشويق کنند. ديدن هواداراني که لباس من و نام من در دست‌شان بود، باعث افتخار من شد

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]پروين: از نتيجه راضي نيستم
[/h][h=2] سرمربي پيشکسوتان پرسپوليس گفت: پيرمردهاي پرسپوليس توانستند 60 هزار نفر را به ورزشگاه بکشانند.[/h]

علي پروين پس از شکست 3 بر يک پيشکسوتان پرسپوليس مقابل ستارگان ميلان، اظهار داشت: از مردم تشکر مي‌کنم که براي اين مسابقه به ورزشگاه آمدند. از فوتبال بچه‌ها هم راضي هستم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: پيرمردها 60 هزار نفر را به ورزشگاه کشاندند و اين درس خوبي بود ضمن اينکه روز به ياد ماندني رقم خورد.

پروين گفت: از نتيجه راضي نيستم، اگر يک مقدار علي انصاريان قلق دستش بود مي‌توانستيم مساوي کنيم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]مرفاوي: بازي سختي در انزلي داريم
[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: بازي سختي در انزلي مقابل ملوان داريم.[/h]

صمد مرفاوي در نشست خبري پيش از بازي با ملوان گفت: بازي سختي مقابل ملوان داريم، نيم‌فصل دوم شرايط متفاوت است و همه مي‌خواهند امتياز بگيرند و کمتر امتياز از دست بدهند. روي نقاط ضعف و قوت حريف کار کرده‌ايم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: اين اولين بازي من در نيم‌فصل دوم است و بازي سختي هم هست. ملوان به انسجام رسيده، ما هم مي‌خواهيم خوب بازي کنيم و جبران امتيازات از دست رفته در نيم‌فصل اول را بکنيم. هر دو تيم از هم شناخت خوبي دارند.

mohsen100

عضو جدید
گفتگویی آزاد در باره حضور ستاره میلان (پائولو مالدینی) در ایران

گفتگویی آزاد در باره حضور ستاره میلان (پائولو مالدینی) در ایران

سلام.
همونطور که میدونید میلان با تمام ستارگان خودش اومد ایران و با پیشکسوتهای پرسپولیس یه بازی خیر خواهانه برگزار کردند.
خوب ما تا اینجا مشکل نداریم.
اما سالی‌ که برامون پیش میاد اینه که چرا مالدینی اینهمه برا ما کلاس میذاشت.چرا به شیر خوارگاه آمنه نرفت.حتما باید بهش پول می‌دادند؟

این آقا برای حضور در برنامه ۹۰ پنجاهزار دلار پول خواسته بود.

چرا ما این همه بی‌ جنبه ایم.
متأسفانه یه مشت آدم هیچی‌ نفهم رفته بودن فرودگاه استقبال. خیال کرده بودن خبری هست.من فکر می‌کنم بخاطر همین ۵۰۰۰۰ تا پول خواسته بود.
و اما آقای پائولو اینو بدون که ما یه نخ گندیده بچه‌های شیرخوارگاه آمنه رو به صد تا مثل تو نمیدیم.
و اینو بدون که ما به عذر خواهی موجودات حقیری مثل شما نیاز نداریم.فقط دلمون از این میگیره که چرا یه مشت ادم بی جنبه رفتن فرودگاه برای استقبال.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]پيراهن مالديني به حراج گذاشته مي شود
[/h][h=2] پيراهن پائولو مالديني براي انجام امور خيريه به حراج گذاشته خواهد شد.[/h]

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، با هماهنگي روابط عمومي باشگاه پرسپوليس و علي ضياء مجري برنامه ويتامين «ث» و شبکه سوم سيما و پايان رأفت، پيراهن پائولو مالديني در بازي ستاره‌هاي پرسپوليس و ميلان در برنامه صبح پنجشنبه ويتامين «ث» براي علاقمندان به فوتبال و انجام امور خيريه به حراج گذاشته خواهد شد.

پايان رأفت که در پايان بازي ستاره‌ها بالافاصله براي دريافت پيراهن مالديني سراغ وي رفته بود، نيت خود از انجام اين امر را انجام امور خيريه اعلام کرد و در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: تا اين لحظه يکي از افراد خير و علاقمند فوتبال براي خريد اين پيراهن پيشنهادي 30 ميليوني تومان ارائه کردند ولي اميدواريم با برنامه‌ريزي و مشارکت افراد خير، اين پيراهن را حداقل تا مبلغ 200 ميليون تومان به فروش برسانيم و عوايد آنرا به امور خيريه اختصاص بدهيم.

گفتني است؛ در برنامه صبح پنجشنبه ويتامين «ث» سردار رويانيان مدير عامل باشگاه پرسپوليس و پايان رأفت بازيکن سابق پرسپوليس نيز حضور خواهند داشت.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اعلام نتيجه‌ي 32 آزمايش دوپينگ فوتبال
[/h][h=2] رئيس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال از اعلام نتايج 32 نمونه تست کنترل دوپينگ مربوط به ليگ برتر فوتبال، ليگ برتر فوتسال و ليگ دسته يک فوتبال از سوي آزمايشگاه کنترل دوپينگ خبر داد.[/h]

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، دکتر احمد هاشميان- رئيس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال گفت: روز گذشته نتايج 32 نمونه تست کنترل دوپينگ مربوط به ليگ برتر فوتبال، ليگ برتر فوتسال و ليگ دسته يک فوتبال از سوي آزمايشگاه کنترل دوپينگ منفي اعلام شد و نتايج اعلام شده در کميته پزشکي در حال رمزگشايي و به محض کامل شدن اين بخش از فرآيند نتايج به باشگاهها و بازيکنان ابلاغ مي شود.

وي افزود: منفي اعلام شدن نتايج نشان از دقت و توجه بيشتر بازيکنان و مقامات مسئول در باشگاه‌ها دارد و ما اميدوار هستيم با احساس مسئوليتي که در مقامات باشگاهي و به ويژه در بازيکنان وجود دارد، شاهد هيچ نمونه مثبتي نباشيم.

رئيس کميته پزشکي در ادامه بيان کرد: کميته پزشکي از ابتداي سال جاري تاکنون آموزشي‌هاي رودررو(Face to Face)براي بازيکنان ليگ برتر فوتبال و تعدادي از باشگاههاي ليگ دسته يک فوتبال برگزار کرده که معتقد هستيم اين شيوه آموزش مي‌تواند بيش از هر شيوه ديگري در پيشگيري از دوپينگ در بازيکنان موثر باشد. بر همين اساس به کليه باشگاه‌هاي ليگ دسته يک و هياتهاي فوتبال استانها مجددا اعلام آمادگي مي‌کنيم که مدرسين کميته پزشکي بنا به دعوت باشگاه‌ها و هياتهاي استاني جهت برگزاري دوره هاي آموزشي دراستان و يا باشگاه حضور يافته و به اين رسالت خود در راه مبارزه با دوپينگ اقدام کنند.

هاشميان در پايان گفت: در همين راستا فردا دوشنبه 11 آذرماه همايش آموزش مبارزه با دوپينگ بازيکنان باشگاه راه‌آهن بنا به دعوت مديرعامل اين باشگاه برگزار خواهد شد که مدرسين اعزام از سوي کميته پزشکي مسئوليت اين دوره بر عهده دارند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]حيدري:قلعه‌نويي نشان داد کارش را بلد است
[/h][h=2] حيدري: قلعه‌نويي نشان داده با وجود آسيب‌ديدگي بازيکنان نتايج خوبي گرفته است[/h]

به نقل از سايت باشگاه استقلال، خسرو حيدري، در مورد آخرين شرايط خودش، استقلال و بازي با سپاهان پاسخگوي سوالات زير بود:

*در مورد آخرين شرايط خودت صحبت کن؟

خدا را شکر شرايط خوبي دارم. چند روزي است که در تمرينات گروهي تيم شرکت مي‌کنم. جا دارد از زحمات کادر پزشکي استقلال به خصوص دکتر نوروزي، دکتر ستوده و خانم محمدي تشکر ويژه‌اي داشته باشم که در اين مدت خيلي کمک‌حال بنده بودند که زودتر به شرايط ايده‌آل برسم.

*در مورد بازي مقابل گسترش‌فولاد چه نظري داري؟

بازي خوبي را انجام داديم و مي‌توانستيم در اين بازي به پيروزي رسيده تا به صدر جدول برسيم. چند موفقيت گلزني هم داشتيم که متاسفانه با بي‌دقتي از دست داديم. تلاش مي‌کنيم در بازي‌هاي آينده جبران کنيم.

*به بازي مقابل سپاهان خواهي رسيد؟

اگر کادرفني صلاح بداند مي‌توانم بعد از مدت‌ها در ترکيب استقلال به ميدان بروم.

*در غياب شما استقلال با کمبود در دفاع راست همراه بود و به دنبال جذب بازيکن است. در اين باره چه نظري داري؟

بايد بگويم دليل تعداد بالاي بازي‌هاي ملي و استقلال و فشار زيادي که روي پايم آمد باعث شد دچار آسيب‌ديدگي شوم بايد يک تشکر هم از پژمان منتظري داشته باشم که در غياب من در اين پست بازي کرد و به نوعي جور من را کشيد. با آنکه پست تخصصي او نبود. باشگاه استقلال تشخيص داده که بازيکن جذب کند. من هم از اين بابت مشکلي ندارم و در دفاع راست مثل گذشته رقابت مي‌کنم. چون دوست دارم در اين پست بازي کنم.

*استقلال با تفاضل گل نتوانست قهرماني نيم‌فصل را کسب کند؟

بايد از قلعه‌نويي و فتح‌الله‌زاده تشکر ويژه‌اي داشته باشم با وجود آسيب‌ديدگي بازيکنان تيم را به جمع چهار تيم نهايي آسيا و همچنين نايب‌قهرماني نيم‌فصل برسانند. قلعه‌نويي نشان داد مرد بسيار بزرگي است و کارش را خيلي خوب بلد است شما مطمئن باشيد نيم‌فصل دوم با جمع‌آوري امتيازات در پايان فصل عنوان قهرماني را کسب خواهيم کرد.

*پيشکسوتان پرسپوليس با ميلان بازي کرد. استقلال هم قرار است با گالکسي آمريکا بازي کند در اين‌باره چه صحبتي داري؟

فقط در مورد استقلال بايد بگويم که بازي خوبي قرار است انجام بگيرد. گالکسي از جمله تيم‌هاي مطرح آمريکا است. البته فتح‌الله‌زاده نشان داده اراده کند، مي‌تواند بهترين تيم‌هاي دنيا را هم به ايران دعوت کند.

*در مورد استقبال کم‌ هواداران در بازي‌ها چه نظري داري؟

استقلال در نيم‌فصل دوم به حمايت تماشاگران خود نياز دارد و آنها بايد مثل يار دوازدهم پشت ما باشند تا در کنار آنها و با حضور آنها بتوانيم از عنوان قهرماني فصل گذشته خود دفاع کنيم.

*و در پايان ...

از همه هواداراني که در نبودن من پيگير وضعيتم بودند تشکر مي‌کنم. اميدوارم بتوانم با ارائه بازي‌هاي خوب جواب محبت آنها را بدهم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اعلام اسامي محرومان هفته هفدهم ليگ برتر
[/h][h=2] اسامي محرومان هفته هفدهم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور اعلام شد.[/h]

سايت سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال ايران اسامي محرومان هفته هفدهم ليگ برتر را اعلام کرد که براين اساس کريم انصاري‌فرد و فرشاد احمدزاده از تراکتورسازي تبريز به همراه احمد اميرکامدار از گسترش فولاد تبريز دربي آذري‌ها را از دست دادند.

اسامي محرومان هفته هفدهم ليگ برتر به شرح زير است:

تراکتورسازي تبريز: کريم انصاري‌فرد و فرشاد احمدزاده

ذوب‌آهن اصفهان: مرتضي تبريزي و سينا عشوري

ملوان بندرانزلي: محسن يوسفي و عزيز معبودي حقيقي

مس کرمان: لوسيانو ادينهو

راه آهن سورينت: مهدي زارعي

صباي قم: روزبه چشمي

گسترش فولاد تبريز: احمد اميرکامدار

ديدارهاي هفته هفدهم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور طي روزهاي پنج‌شنبه و جمعه هفته جاري برگزار خواهد شد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]فروش اينترنتي بليت ديدارهاي سرخآبي‌ها
[/h][h=2] سازمان ليگ برتر نحوه فروش اينترنتي بليت 3 بازي آينده تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال را اعلام کرد.[/h]

به نقل از سايت رسمي سازمان ليگ فوتبال ايران، نحوه فروش الکترونيکي بليت ديدارهاي پرسپوليس - ذوب‌آهن اصفهان، استقلال - فجرسپاسي شيراز از سري ديدارهاي هفته‌هاي هفدهم و هجدهم ليگ برتر و استقلال - کاسپين قزوين (ديداري معوقه از مرحله يک شانزدهم جام حذفي کشور) اعلام شد.

فروش اينترنتي بليت‌هاي جايگاه شش هزار نفري ورزشگاه آزادي شامل؛ جايگاه‌هاي يک الي 7 طبقه اول و همچنين جايگاه شرق (روبه‌روي جايگاه ويژه) شامل؛ جايگاه‌هاي 19 الي 25 طبقه اول ورزشگاه آزادي در 3 ديدار اعلام شده، راس ساعت 17 مورخ 9 آذرماه آغاز شده است و تا ساعت 12 ظهر روز مسابقه ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است افرادي مي‌توانند بليت اينترنتي اين مسابقه را تهيه کنند که در سايت Footballeticket.ir ثبت‌نام کرده، کارت با نام تهيه کرده باشند و کارت به دست‌شان رسيده و کارت خود را فعال کرده باشند.

گفتني است فرآيند خريد کارت و تحويل آن از طريق پست حدوداً يک هفته به طول مي‌انجامد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]دايي به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال رفت
[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ظهر امروز به مدت سه ساعت به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال رفت.[/h]

در پي درخواست کميته انضباطي فدراسيون فوتبال براي رسيدگي به پرونده محسن قهرماني، علي دايي به همراه بهمن دهقان نماينده تام‌الاختيارش بعد از ظهر امروز به مدت سه ساعت به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال رفت و در طبقه پنجم فدراسيون فوتبال مدارک خود را در مورد قهرماني و برخي از اتفاقات در فوتبال نسبت به گذشته تکميل‌تر کرد و براي اعضا توضيحات کاملي داد.

گفتني است قرار است به زودي رأي پرونده محسن قهرماني اعلام شود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=2] سرمربي تيم پرسپوليس گفت: کميته انضباطي خيلي بيشتر از من و ديگران درباره اين پرونده مي داند.
[/h]

علي دايي پس از خروج از جلسه کميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره بحث محسن قهرماني در گفت و گو با اوج در اين باره عنوان کرد: با توجه به دعوتي که اخيرا کميته انضباطي فدراسيون انجام داده بود،در اين جلسه حضور يافتم و صحبت هايي را مطرح کرديم.مستنداتي بود که اين مساله را نشان مي داد.در مجموع صحبت هاي خوبي انجام شد.

وي ادامه داد: مطمئنا بحث هايي که از جانب ما مطرح شد مي تواند باعث آگاهي و اطلاع هر چه بيشتر کميته انضباطي شود ولي در خيلي از مسائل کميته انضباطي از ما جلوتر بود و خدا را شکر مي کنم که پرونده در حال پيگيري است.

سرمربي تيم پرسپوليس درباره اينکه آيا در اين جلسه محسن قهرماني هم حضور داشت يا نه گفت:نه،فقط من و کميته انضباطي بودم و فرد ديگري حضور نداشت.

وي درباره اينکه آيا اگر در جلسات ديگر هم از او دعوت کنند حاضر خواهد شد يا نه اظهار داشت:مسلما هر جلسه اي باشد براي کمک به اين پرونده در آن حضور خواهم يافت.

سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد:دو دو تا مي شود 4 تا.همه چيز مشخص است.کميته انضباطي خيلي بيشتر از من و ديگران درباره اين پرونده مي داند.مطمئنا اين بحث را تا پايان پيگيري مي کنيم تا قدم کوچکي در راه سالم سازي فوتبال برداريم.

دايي درباره اينکه گفته مي شود قرار است او را با محسن قهرماني آشتي بدهند گفت:اين حرف ها نيست. بحث ما آشتي و قهر نيست و اين مساله حق الناس است و به کل فوتبال ربط دارد نه علي دايي.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]انتقاد نيلسون از مسئولان سازمان ليگ
[/h][h=2] دروازه‌بان برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس به شدت به عملکرد مسئولان برگزاري بازي‌هاي ليگ انتقاد کرد.[/h]

نيلسون کوريا پس از اينکه در تبريز علي‌رغم اعلام نامش به عنوان بازيکن اخلاق به وي جايزه‌اي ندادند، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: من چون خارجي‌ هستم به نظرم دوست نداشتند جايزه را بدهند، براي من مسئله جايزه نيست، بلکه مشکل اين است که اسم من را اعلام کردند اما کارشان اصلا صحيح نبود.

وي افزود: مثل اينکه گفته‌اند من بعد از بازي دعوا کردم، اين در شرايطي است که من بعد از بازي به دنبال اين بودم که بازيکنان تراکتور را از بازيکنان خودمان جدا کنم تا مشکلي پيش نيايد اما برايم واقعا جاي سوال است که چرا در تبريز اين کار را انجام دادند.

وي ادامه داد: امروز هم از مسئولان تيم خواستم تا مسائل را پيگيري کنند چون واقعا اتفاق خوبي نبود.

اين در شرايطي بود که نيلسون پس از تمرين امروز به شدت به اين اتفاق در تبريز اعتراض داشت و حتي از مسئولان تيم خواست تا اين موضوع را پيگيري کنند.

پس از بازي پرسپوليس با تراکتورسازي نيلسون به عنوان بازيکن اخلاق انتخاب شده بود اما جايزه وي به او اهدا نکردند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]دايي: بعد از گرفتن حقمان صحبت مي‌کنم
[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اعلام کرد بعد از گرفتن حق‌شان از کميته انضباطي صحبت خواهد کرد.[/h]

علي دايي پس از پايان تمرين امروز پرسپوليس در خصوص حضورش در جلسه روز گذشته کميته انضباطي که مربوط به پرونده محسن قهرماني مي‌شد، گفت: فعلا نمي‌خواهم در اين باره و حضورم در کميته انضباطي حرفي بزنم.

به گزارش تسنيم،وي افزود: بگذاريد حق‌مان را بگيريم و بعد از اينکه موفق شديم اين کار را انجام دهيم صحبت‌هايم را انجام خواهم داد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]ملوان در آستانه واگذاري به بخش خصوصي
[/h][h=2] عضو هيئت مديره باشگاه ملوان از مذاکره با يک سرمايه‌گذار براي حمايت از تيم فوتبال ملوان بندرانزلي در ليگ‌برتر فوتبال ايران خبر داد.[/h]

محمدرضا بديعي‌فر در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنيم، با بيان اينکه مذاکراتي را در تهران و بندرانزلي با يک سرمايه‌گذار براي حل مشکلات مالي باشگاه ملوان در اين هفته و هفته گذشته انجام داده‌ايم، اظهار کرد: با ادامه روند مذاکرات به زودي مشکلات ملوان بر طرف مي‌شود.

وي با بيان اينکه فعلا نمي‌توانم جزئيات اين مذاکرات را مطرح کنم، افزود: از نماينده مردم انزلي در مجلس، فرماندار، امام جمعه و فرمانده سپاه انزلي تشکر مي‌کنم که در اين مذاکرات همکاري‌هاي لازم را انجام دادند.

عضو هيئت مديره باشگاه ملوان با تقدير از تلاش‌هاي رضا پورشعبان شهردار بندرانزلي، گفت: اين سرمايه‌گذار علاوه بر در اختيار گرفتن سهام باشگاه ملوان قصد سرمايه‌گذاري در شهر را نيز دارد و شهردار بندرانزلي نيز همکاري بسيار خوبي در اين زمينه داشته است.

بديعي‌فر در رابطه با ديدار حساس دو تيم گيلاني در ليگ برتر، تصريح کرد: شوراي تأمين استان براي اين ديدار برنامه‌ريزي خوبي کرده است اما بهتر بود اين ديدار در ورزشگاه سردار جنگل برگزار مي‌شد تا تنش‌ها کاهش يابد و کنترل شرايط بهتر انجام شود.

وي افزود: ورزشگاه عضدي در مرکز شهر رشت قرار دارد و اتوبوس‌هاي هواداران ملوان مسيري را طي مي‌کنند که مي‌تواند تنش‌ها را افزايش دهد در حالي که ورزشگاه سردار جنگل به مسير فرعي به سمت انزلي دارد.

عضو هيئت مديره باشگاه ملوان با توجه به رفتار هواداران در ديدارهاي گذشته اين دو تيم، اگفت: از هواداران دو تيم مي‌خواهم تحت تاثير عده‌اي تماشاگرنما قرار نگيرند و شئونات اخلاقي را رعايت کنند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]ديدار تيم‌هاي استقلال و مس بدون تماشاگر
[/h][h=2] ديدار دو تيم استقلال خوزستان و مس کرمان بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.[/h]

به گزارش سايت سازمان ليگ، طبق راي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال مورخ 14 آبان 92 و اعلام کميته مسابقات سازمان ليگ، ديدار دو تيم استقلال خوزستان و مس کرمان بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

اين ديدار از هفته هفدهم ليگ برتر در تاريخ جمعه 15 آذر 92 در ورزشگاه تختي اهواز برگزار خواهد شد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اصفهانيان: تحقيقات پرونده قهرماني به پايان رسيد
[/h][h=2] رييس کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: کميته به شکايت باشگاه پرسپوليس از يدالله جهانبازي رسيدگي مي‌کند اما مسائل هميشه آن طور که در تصاوير تلويزيوني ديده مي‌شود، نيست.[/h]

فريدون اصفهانيان درباره عملکرد داوران در هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال اظهار کرد: در اين هفته اشتباه‌هايي داشتيم اما در مجموع عملکرد داوران را مثبت ارزيابي مي‌کنم. البته نبايد تصور کنيم که نظر کارشناساني که به تلويزيون مي‌آيند هميشه صحيح است چون زاويه دوربين و ديد کارشناسي تلويزيون با آنچه داور مي‌بيند، متفاوت است.

به گزارش ايسنا ، وي ادامه داد: کميته داوران در صحنه‌هايي که در تصوير تلويزيوني يا فيلم بازي روشن و واضح نيستند، طرح داور را مي‌گيرد. البته اشکالي ندارد که پرسپوليس از جهانبازي شکايت کرده است. ما به اين شکايت رسيدگي مي‌کنيم.

اصفهانيان همچنين گفت: پرونده قهرماني کاملا بررسي شده و تحقيق‌هاي لازم انجام شده است. اين پرونده اکنون در اختيار کميته انضباطي است تا راي لازم براي آن صادر شود.

رييس کميته داوران فدراسيون فوتبال در پايان گفت: از صداوسيما تشکر مي‌کنم که عملکرد داوران ليگ برتر و ليگ يک را آناليز مي‌کند ولي از آنها مي‌خواهم که امکانات خود را بيشتر کنند تا براي بررسي صحنه‌هاي داوري بشود از چند زاويه به صحنه‌ها نگاه کرد و تصميم درستي گرفت. تصميم‌گيري درباره يک اتفاق داوري آن هم از يک زاويه تصوير، چندان منطقي نيست.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]بيانيه باشگاه سپاهان در آستانه ديدار با استقلال
[/h][h=2] باشگاه سپاهان در آستانه ديدار مقابل استقلال در هفته هفدهم ليگ برتر بيانيه‌اي صادر کرد.[/h]

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي باشگاه سپاهان، باشگاه سپاهان دربيانيه اي ضمن يادآور شدن نکاتي در رابطه با ديدار تيم هاي فوتبال سپاهان و استقلال در هفته هفدهم رقابت هاي ليگ برتر، از تجليل اين باشگاه از امير قلعه نويي خبر داد. در اين اطلاعيه آمده است:

روز پنجشنبه يکي از ديدارهاي مهم و بزرگ فوتبال ايران و رقابت ستارگان طلايي و آبي فوتبال ايران است و قطعا طلايي دلان و حاميان طوفان زرد به وظيفه خود براي حمايت کوبنده و حضور شکوهمند در ورزشگاه فولادشهر براي حمايت از قهرمان طلايي ايران واقفند.

هواداران مي توانند با تشويق 90 دقيقه اي و تزريق انرژي و اميد به تيم محبوبشان بازهم سپاهان واقعي را به صدر جدول نزديک و نزديک تر کنند و ياري نمايند تا سپاهان محبوب شان دوباره هماني شود که آنها مي خواهند و انتظارش را مي کشند.

در کنار فراخوان به حضور شکوهمند لازم مي‌دانيم تا نکاتي را خدمت هواداران يادآوري کنيم:

هواداران مان قبل از حضور در ورزشگاه فولادشهر از ورزشگاه هاي تختي و پيروزي اصفهان و همچنين دفتر کانون هواداران واقع در خيابان حکيم نظامي بليط حضور در اين ديدار را تهيه کنند و توجه داشته باشند که هيچ گونه بليت فروشي در محل ورزشگاه فولادشهر انجام نخواهد شد.

باشگاه هاي سپاهان و استقلال باشگاه هايي بزرگ و با قدمت هستند و همه ما سپاهاني ها لازم است تا به خاطر قدمت و بزرگي رقيب مان و هوادارانش ، همچون ساير ديدارهاي ليگ، يکي از بهترين ميزباني هايمان را به نمايش بگذاريم.

از آنجايي که برخي از شعارها و حرکات مي تواند بنابر قانون جديد کميته انضباطي فدراسيون فوتبال کسر امتياز را براي باشگاه سپاهان به همراه داشته باشد، لذا از هواداران فهيم مان درخواست مي کنيم فراي بحث کسر امتياز با فرهنگ و منش بالاي هميشگي شان همچون گذشته ضمن احترام به کادر داوري و بازيکنان و هواداران رقيب از سر دادن هر شعار و حرکت غير اخلاقي پرهيز نمايند.

برخي از بازيکنان فعلي استقلال در فصل و فصول گذشته در تيم فوتبال سپاهان بوده اند و در افتخار آفريني هاي اين باشگاه در سال هاي گذشته نقش داشته اند. به بهانه اين ديدار لازم مي دانيم تا تلاشهاي آنان در طول حضورشان در سپاهان را ارج نهيم و حضورشان در اصفهان را خوش آمد گوييم.

باشگاه سپاهان در صدد است قبل از آغاز اين ديدار به پاس دو سال قهرماني و تلاش امير قلعه نويي مربي بزرگ فوتبال ايران در اصفهان و سپاهان که با دو قهرماني ليگ برتر همراه بود مراسم تجليل و تقديري از زحمات وي برگزار نمايد. از همه هواداران درخواست مي کنيم ضمن تشويق امير قلعه نويي در ورزشگاه فولاد شهر ما را براي برپايي شايسته اين برنامه ياري نمايند.

روز پنجشنبه 14 آذرماه در ورزشگاه فولاد شهر از ساعاتي قبل از بازي چشم انتظار حضور هواداران و ارائه يک ميزباني مطلوب در دربي فوتبال ايران خواهيم بود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اميد پرسپوليس، استقلال را شکست داد
[/h][h=2] تيم فوتبال اميد پرسپوليس در ورزشگاه خانگي خود اميد‌هاي استقلال را شکست داد.[/h]

ديدار تيم‌هاي اميد پرسپوليس و اميد استقلال از ساعت 14 امروز در ورزشگاه امام رضا( ع) واقع در يافت آباد تهران برگزار شد.

به گزارش فارس، در اين ديدار که با حضور تني چند از پيشکسوتان پرسپوليس انجام شد پرسپوليس از حريف خود بهتر بازي کرد و در دو نوبت توپ را به تير دروازه استقلال زد.

در نهايت شاگردان حميد مطهري که اتفاقا جنب و جوش زيادي کنار خط طولي داشت موفق شدند در دقايق 73 و 85 توسط محمد برزگر به گل برسند و اين ديدار را به سود خود به پايان ببرند.

قضاوت اين ديدار بر عهده تورج حق‌وردي بود. وي در دقيقه 90 بازيکن شماره 6 استقلال را با کارت قرمز از بازي اخراج کرد. ضمن آنکه مربيگري تيم اميد استقلال را حسين حنيفي بر عهده داشت.

گفتني است ديدار رفت دو تيم با نتيجه بدون گل در ورزشگاه مرغوبکار به پايان رسيده بود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال

[h=1]راه‌آهن و فجر در خانه متوقف شدند[/h][h=2] در دو ديدار هفته هفدهم ليگ برتر دو تساوي رقم خورد.[/h]

رقابت‌هاي هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال امروز (پنج‌شنبه) آغاز شد. در 2 ديدار همزمان که از ساعت 15 امروز در شيراز و تهران انجام شد، راه‌آهن سورينت در خانه مقابل سايپا متوقف شد و فولاد نيز در شيراز برابر فجرسپاسي به تساوي رسيد.

نتايج اين ديدارها به شرح زير است:

فجرسپاسي شيراز صفر - فولاد خوزستان صفر

راه‌آهن سورينت صفر - سايپاي البرز صفر

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]نتايج بازي‌هاي معوقه ليگ دسته اول
[/h][h=2] در بازي‌هاي معوقه از ليگ دسته اول فوتبال، مس رفسنجان امروز مقابل نفت مسجدسليمان به برتري پرگل دست يافت.[/h]

سه بازي معوقه از ليگ دسته اول فوتبال امروز پنجشنبه برگزار شد که در اين رقابت ها تيم هاي مس رفسنجان، پديده مشهد و شهرداري ياسوج مقابل حريفان به برتري دست يافتند.

به گزارش فارس،در مسجد سليمان نفت اين شهر در بازي معوقه هفته ششم ميزبان مس رفسنجان بود که در پايان 90 دقيقه شکست سنگين 5 بر 3 را مقابل ميهمان خود تجربه کرد.

پديده مشهد در بازي معوقه هفته يازدهم که تا دقيقه 54 از ميهمان خود نفت آبادان عقب بود با دو گل يونس شاکري، بازيکن سابق پرسپوليس مقابل اين تيم به برتري دو بر يک دست يافت.

در ديگر بازي هم شهرداري ياسوج در خانه موفق شد با تک گل دقيقه 77 قاسمي از سد الوند همدان بگذرد. اين بازي هم معوقه از هفته ششم بود.

ديدار تيم‌هاي يزد لوله و ابومسلم هم قرار بود امروز برگزار شود که به دليل عدم حضور ابومسلم لغو شد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]فرکي: انتقال آرش افشين نهايي شد
[/h][h=2] سرمربي تيم فولاد خوزستان گفت: در کل از عملکرد بازيکنانم راضي بودم اما از نتيجه راضي نيستم.[/h]

حسين فرکي در نشست خبري پس از بازي تيم هاي فجر شهيد سپاسي شيراز و فولاد خوزستان که با تساوي بدون گل به پايان رسيد، گفت: بازي با توجه به شرايط تيم فجر قابل پيش بيني بود. همانطور که انتظار داشتيم فجر در 15 تا 20 دقيقه اول بازي موفق تر عمل کرد و موقعيت هاي خوب گلزني هم داشت که با عملکرد خوب دفاع و دروازه بان ما نتيجه نگرفت.

به گزارش ايسنا،وي اضافه کرد: اما بعد از آن بازي به تعادل رسيد و جز موقعيتي که در اواخر بازي تيم فجر بدست آورد، موقعيتي نداشت و تيم ما نيز موقعيت هايي داشت که بتواند برنده از زمين خارج شود.

فرکي کم دقتي بازيکن برزيلي فولاد خوزستان و بدشانسي را دليل به ثمر نرسيدن موقعيت تک به تک اين بازيکن در نيمه دوم بازي دانست و گفت: ما در تمرينات روي چنين موقعيت هايي کار کرده ايم.

وي ابراز اميدواري کرد که در ساير بازيها با عملکرد بهتر بازيکنان، تيم فولاد خوزستان موقعيتش را در جدول تثبيت کند و گفت: زمين ورزشگاه حافظيه بهتر از قبل شده و در نتيجه بازي تاثيري نداشت و فکر کنم اگر با همين شرايط باقي بماند، ساير مربيان نيز راضي باشند.

فرکي همچنين درباره وضعيت بازگشت آرش افشين گفت: کار انتقال آرش افشين نهايي شده و انشاالله در بازي بعد اين بازيکن را همراه تيم خواهيم داشت.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پس از تمرين امروز اتفاق افتاد

[h=1]حمله افراد ناشناس با سنگ به خودروي دايي[/h][h=2] سه هوادار پس از تمرين امروز با سنگ به خودروي علي دايي حمله‌ور شدند.[/h]

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل ذوب آهن بعدازظهر امروز برگزار شد که حدود 40 الي 50 هوادار پشت درهاي بسته بودند.

به گزارش فارس،اين هواداران پس از تمرين امروز بازيکنان را به سمت اتوبوس بدرقه کردند اما در اتفاقي عجيب و سؤال برانگيز در هنگامي که علي دايي قصد خروج از ورزشگاه را داشت هواداران از او درخواست عکس گرفتن و امضا داشتند که دايي نيز مثل هميشه به پيشنهاد آنها جواب مثبت داد.

پس از اين مسئله دايي سوار خودرو شد تا درفشي‌فر را ترک کند ناگهان سه نفر که به نظر هوادار مي آمدند با سنگ به خودروي او حمله‌ور شدند و پس از آسيب رساندن به خودروي علي دايي در بين هواداران ناپديد شدند.

دايي که از اين اتفاق ناراحت شده بود از ماشين پياده شد تا مشخص شود چرا هواداران دست به اين کار زدند و در بين هواداران نيز ناراحتي خود را اعلام کرد.البته اعتراض دايي به جايي نرسيد و اين افرادي که معلوم نيست به چه نيتي اقدام به سنگ زدن به ماشين سرمربي پرسپوليس کردند در بين سايرين ناپديد شدند.

پرسپوليسي‌ها خيلي سعي کردند تا اين افراد را شناسايي کنند و حتي به چند نفر نيز مظنون شدند اما راهي به جايي نبردند و علي دايي که ماشينش دچار خسارت شده بود با ناراحتي محل تمرين را ترک کرد.

البته پاي نيروي انتظامي هم به اين قضيه باز شد ولي اين افراد ناشناس شناسايي نشدند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]غلامپور: استقلالي دوآتيشه هستم
[/h][h=2] مربي دروازه‌بانان پرسپوليس گفت: اگر هواداران يکبار ديگر به من توهين کنند من از اين تيم خواهم رفت.[/h]

بهزاد غلامپور در خصوص توهين تماشاگران به او اظهار داشت: من در حال گرم کردن بودم که هواداران به من خيلي توهين کردند، اگر اين اتفاق يکبار ديگر رخ دهد از اين تيم مي‌روم، من فقط به خاطر علي دايي به اين تيم آمدم، استقلال را خيلي دوست دارم و استقلالي دوآتيشه هستم اما به خاطر علي دايي به پرسپوليس آمده‌ام.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: خانواده خود را از سر راه نياورده‌ام و انتظار ندارم که چنين توهين‌هايي را بشنوم. تماشاگران پيش از اين به من توهين مي‌کردند و در ديدار امروز هم اين اتفاق دوباره تکرار شد. به امام حسين قسم اگر اين موضوع يکبار ديگر رخ دهد من عطاي پرسپوليس را به لقايش خواهم بخشيد و در پرسپوليس نمي‌مانم.

اين صحبت‌هاي مربي دروازه‌بان پرسپوليس در حالي بود که در طول مسابقه بغض کرده بود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]دايي تهديد به کناره‌گيري از پرسپوليس کرد
[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر توهين کنندگان به دستيارانم پيدا و پيگيري نشود از پرسپوليس مي‌روم.[/h]

علي دايي پس از پيروزي دو بر يک مقابل ذوب آهن در نشست خبري گفت: فکر مي‌کنم هر دو تيم بازي خوبي را به نمايش گذاشتند و هردو برد مي‌خواستند و هيچ تيمي دفاع نکرد. ذوب آهن خيلي خوب کار کرد و متاسفم که در اين شرايط ذوب آهن قرار دارد و مي‌دانم اين تيم مي‌تواند بالا بيايدنيمه دوم بد بازي را شروع کرديم و گل بچگانه خورديم و در ادامه گل زديم وسه امتياز حساس را گرفتيم و دوباره در کورس قرار گرفتيم و دست بازيکنانم درد نکند خيلي تلاش کردند و از هواداران هم تشکر مي‌کنم که در اين هواي سرد به ورزشگاه آمده‌اند ولي در ابتداي مسابقه برخي تماشاگر نماها عليه دستيارانم توهين کردند و اگر اين مسئله را پيگيري نشود و نتوانم با آن برخورد کنم در تيم نمي‌مانم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: متاسفم براي اين تماشاگر نماها اگر اين مسئله حل نشود و مشخص نشود چه کساني به دستيارانم توهين کردند و در پرسپوليس نمي‌مانم.

متاسفم براي کساني که اسم خودشان را خبرنگار گذاشته‌اند و چرا تلفن نمي ‌زنيد که بببيند چه شده و بعد مي‌نويسيد که به ماشين دايي حمله شده است. ددو نفر در يک پژو سفيد بودند که با يک پرايد درگير شدند و مقصر هم آنهايي بودن که مست بودند در پژو سفيد بودند اسم خودتان را هم خبرنگار اسلامي گذاشته‌ايد اما کارهايتان خلاف اسلام است و مجبور هستم که به عالم و آدم جواب پس بدهم و نيروي انتظامي بايد با برهم زدگان نظم عمومي برخورد کنم. کاري هم از دستم برنمي‌آيد و براي خودتان در خبرگزاري ها و شبکه‌هاي اجتماعي مطالب را مي‌نوسييد که نمي‌دانم چه کنم مي‌خواهيد که ياد بدهيد به ماشين دايي حمله کنند. مگر کشور قانون ندارد قانون دارد وخيلي راحت اين مسايل قابل پيگيري شود.

وي در مورد صحبت‌ هاي مديرعامل ذوب آهن گفت: آذري از دوستان صميمي من است و برايش احترام خاصي قائل هستم و خودتان بايد قضاوت کنيد که حق با چه کسي بوده است و بازي با تراکتورسازي 5 دقيقه وقت اضافه گرفتند اما اين بازي که خيلي وقت اضافه نداشت شش دقيقه وقت گرفته شد و اگر اين بازي 6 دقيقه وقت تلف شده بازي با تراکتروسازي بايد 15 دقيقه وقت گرفته مي شد.

وي ادامه داد: در منطقه فني خودم ايستادم و داور چهارم مي‌گويد طبق قانون با تو برخورد مي‌کنم من يکبار حق گفته‌ام و اين همه هجمه درست شد و مردم همه مسايل را خيلي شفاف و روشن متوجه مسايل مي‌شوند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]پرسپوليس به رده سوم رسيد
[/h][h=2] تيم فوتبال پرسپوليس موفق شد با پيروزي برابر ذوب آهن در پايان هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال، به رده سوم جدول صعود کند.[/h]

ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و ذوب آهن در هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16:20 در ورزشگاه آزادي آغاز شد که در پايان سرخ‌پوشان ميزبان با برتري 2 بر يک برابر حريف، موفق شدند به رده سوم جدول صعود کنند.

به گزارش ايسنا، هر دو گل پرسپوليس را در اين بازي محمدرضا خلعتبري در دقايق 21 و 58 به ثمر رساند و قاسم حدادي فر در دقيقه 49 تک گل ذوب آهن را زد.

نيمه اول

اين ديدار از ساعت 16:20 در ورزشگاه آزادي برگزار شد و دو تيم از همان ابتدا تلاش کردند که به دروازه‌ هم نزديک شوند. هر چند بيشتر تلاش‌هاي دو تيم بي نتيجه‌ باقي مي‌ماند اما نيمه اول بازي چند صحنه حساس را به خود ديد.

اولين اتفاق در دقيقه‌ سوم اتفاق افتاد؛ جايي که محسن بياتي نيا با نفوذ از سمت چپ دروازه‌ پرسپوليس تقريبا با ميزبان تک به تک شد، اما ضربه او را که از زاويه بسته زده شده بود، دروازه‌بان پرسپوليس به کرنر فرستاد.

يک دقيقه‌ بعد محسن مسلمان، بازيکن پرسپوليس بود که روي دروازه‌ مهمان خطرساز ظاهر شد. اين بازيکن در اين دقيقه‌ روي پاس خلعتبري مي توانست دروازه‌ ذوب آهن را باز کند، اما دروازه‌ را کج ديد و در حالي که دروازه‌بان از آن خارج شده بود، توپ را به اوت فرستاد.

در دقيقه‌ 11 سيد مهدي سيد صالحي در يک رفت و برگشت در يک قدمي دروازه‌ صاحب توپ شد، اما ضربه سرش را مستقيم به جايي زد که مياتوويچ ايستاده بود.

دقيقه‌ 21 خلعتبري بالاخره قفل دروازه‌ ذوب آهن را گشود. در اين لحظه پيام صادقيان پاس زيبايي به سمت چپ دروازه‌ ذوب آهن فرستاد و خلعتبري را صاحب توپ کرد. اين بازيکن هم با حرکت در عرض گوشه دروازه‌ ذوب آهن را نشانه گرفت و با شوتي محکم توپ را به تور دروازه‌ چسباند.

در دقيقه‌ 29 سانتر مواج و سريع مهرداد کفشگري به طور خطرناکي بر روي دروازه ذوب آهن فرود آمد، اما پيش از مهاجمان پرسپوليس اين مدافعان ذوب آهن بودند که توپ را دور کردند.

در اواخر نيمه نخست نيز پرسپوليس مي توانست صاحب گل دوم شود، اما مهاجمان اين تيم در يکي، دو صحنه به دست آمده بي دقت عمل کردند و نتوانستند اختلاف گل را به عدد دو برسانند .

در دقيقه‌ 43 نيمه نخست ذوب آهن تا يک قدمي زدن گل تساوي پيش رفت. در اين صحنه دو مهاجم ذوب آهن در مقابل دروازه‌ پرسپوليس پاس کاري کردند و چيزي نمانده بود که دروازه‌ ميزبان را باز کنند، اما هوشياري نيلسون و مدافعان پرسپوليس مانع از اين کار شد.

در آخرين دقيقه‌ سيد صالحي با دروازه‌بان ذوب آهن تک به تک شد، اما توپش را به دست دروازه‌بان کوبيد.

نيمه دوم

دقيقه 49 و در حالي که در شروع نيمه دوم دو تيم حملات کم‌دامنه‌اي بر روي دروازه يکديگر ترتيب داده بودند، ذوب آهن صاحب يک کرنر شد. توپي که به روي دروازه سانتر شده بود را بياتي‌نيا با سينه خود در داخل محوطه جريمه به قاسم حدادي‌فر رساند. اين بازيکن توپ را شوت زد که با برخورد به پاي محسن مسلمان، وارد دروازه ميزبان شد و به اين ترتيب بازي به تساوي کشيده شد.

دقيقه 56 حميد علي‌عسگر از مرکز زمين توپ را گرفت و با طي کردن فاصله‌اي حدودا 30 متري و دريبل 5 بازيکن ذوب آهن، لحظه‌ي بسيار زيبا را خلق کرد اما اين بازيکن در حالي که تنها دروازه‌بان ذوب آهن را روبه‌روي خود مي‌ديد، تصميم گرفت با پاس عرضي سيد صالحي را صاحب موقعيت گلزني کند اما مهاجم پرسپوليس دو متر از توپ عقب بود و اين فرصت به راحتي براي سرخپوشان از دست رفت.

2 دقيقه بعد خلعتبري باز هم گل زد تا بار ديگر پرسپوليس از حريفش پيش بيفتد. اين بار هم علي‌عسگر در ميانه زمين صاحب توپ شد ولي اين بار بلافاصله توپ را به خلعتبري سپرد. مهاجم پرسپوليس که در عمق دفاع حريف حرکت کرده بود، به محض دريافت توپ بدون معطلي آن را به صورت زميني به گوشه مخالف دروازه ذوب آهن هدايت کرد و به اين ترتيب گل دوم تيمش را به ثمر رساند.

دقيقه 59 سيد مهدي سيد صالحي پشت محوطه جريمه ذوب آهن سرنگون شد و پرسپوليس در فاصله‌اي مناسب از دروازه صاحب يک ضربه ايستگاهي شود. در حالي که هواداران پرسپوليس با فرياد زدن نام خلعتبري از او مي‌خواستند که ضربه را بزند حميد علي‌عسگر توپ را درست به جايي فرستاد که دروازه‌بان ذوب آهن ايستاده بود.

در ادامه حدود 15 دقيقه بازي تقريبا متعادل کم و بيش به سمت دروازه يکديگر يورش مي‌بردند اما صحنه خطرناکي به روي دروازه‌ها ايجاد نمي‌شد.

در اواخر بازي محمدرضا خلعتبري در ميانه‌هاي زمين توپ را در اختيار گرفت و به سمت دروازه حريف نفوذ کرد و در نهايت پشت محوطه جريمه شوت خود را به صورت زمين زد که توپ با اختلاف بسيار کمي از کنار دروازه به بيرون رفت.

ذوب آهني‌ها هم يک بار توپ را به ديرک دروازه پرسپوليس زدند تا بهترين فرصت‌شان براي به تساوي کشاندن بازي از بين برود.

دقيقه 90 شوت محکم قاسم حدادي‌فر را نيلسون با شيرجه‌اي بلند و زميني به کرنر فرستاد اما اين واکنش باعث مصدوميت او شد. پزشکان تيم پرسپوليس بر بالين کوريا حاضر شدند و يک دقيقه‌اي را به مداواي وي سپري کردند.

تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس تهران و ذوب آهن اصفهان از ساعت 16:20 امروز (جمعه) در ورزشگاه يکصدهزار نفري آزادي به مصاف هم رفتند.

ترکيب پرسپوليسي‌ها:

نيلسون کوريا ، سيد جلال حسيني، محسن بنگر، حسين ماهيني، مهرداد کفشگري ، رضا حقيقي، حميد علي عسگر، محسن مسلمان (محمد نوري)، پيام صادقيان (اميد عاليشاه)، محمدرضا خلعتبري (ميثم حسيني) و سيد مهدي سيد صالحي.

ترکيب ذوب آهني‌ها:

ميلان مياتوويچ، سينا عشوري ، محمدرضا خانزاده ، کارلوس سانتوس ، محسن ايران نژاد، محمد صلصالي ، قاسم حدادي فرد، اسماعيل فرهادي، ميلاد غريبي، محسن بياتي نيا و مهدي رجب زاده .

اسامي داوران: جمشيد دانش مهر، سجاد طوري، مجيد ويشگاهي و سيد وحيد کاظمي.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]برتري ملوان،تراکتور،نفت و توقف استقلال خوزستان
[/h][h=2] تيم فوتبال تراکتورسازي با برتري مقابل گسترش فولاد در دربي تبريز صدرنشيني هفته هفدهم ليگ برتر را به نام خود ثبت کرد.[/h]

در ادامه هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال عصر امروز 4 ديدار به صورت همزمان از ساعت 15 آغاز شد که در پايان نتايج زير به دست آمد:

گسترش فولاد تبريز يک - تراکتورسازي تبريز 2

گل‌ها: جواد کاظميان 66 و مهدي کياني 80 و عليرضا نقي زاده 90+ 1 براي گسترش

اخراج: خالد شفيعي 73 از گسترش فولاد

داماش گيلان صفر - ملوان انزلي 3

گل‌ها: جلال رافخايي از روي نقطه پنالتي 22، سيامک کوروشي 31، شاهين ثاقبي 82

اخراج: رضا کاردوست 28 از داماش

صباي قم يک - نفت تهران 2

گل‌ها: هادي نوروزي 71 و وريا غفوري از روي نقطه پنالتي 89 براي نفت و فريد کريمي 81

استقلال خوزستان يک - مس کرمان يک

گل‌ها: هادي تاميني 65 (گل به خودي) براي استقلال، هادي تاميني 78 براي مس

تراکتورسازي با برد مقابل گسترش 32 امتيازي شد و توانست جايگاه خود را در صدر جدول حفظ کند. همچنين نفت هم با اين برد 32 امتيازي شد و در تعقيب تيم تبريزي باقي ماند. به اين ترتيب با هر نتيجه‌اي در ديدار پرسپوليس و ذوب‌آهن تغييري در جايگاه اين 2 تيم به وجود نخواهد آمد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اعلام اسامي محرومان هفته هجدهم ليگ برتر
[/h][h=2] از سوي سازمان ليگ فدراسيون فوتبال، اسامي محرومان هفته هجدهم مسابقات ليگ برتر فوتبال اعلام شد.[/h]

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت سازمان ليگ، اسامي محرومان هفته هجدهم رقابت‌هاي ليگ حرفه‌اي فوتبال (جام خليج فارس) به شرح زير اعلام شد:

حميدرضا علي عسگري (پرسپوليس)

جواد نکونام و اميرحسين صادقي (استقلال)

رضا خالقي‌فر و پيروزي قرباني (راه آهن)

کاوه رضايي و سجاد مشکل‌پور (سايپا)

محمد انصاري و سيامک کوهنورد (فجر سپاسي)

علي حمودي (سپاهان)

محسن بيات (صبا)

مهدي رجب‌زاده (ذوب آهن)

رضا کاردوست (داماش)

محمود تيغ نورد (استقلال خوزستان)

ديدارهاي هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال طي روزهاي پنجشنبه، جمعه و شنبه برگزار خواهد شد.