مهم ترین اخبار فوتبال ایران

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نظر جمشید مشایخی درباره‌ی دیدارش با «مسی»

نظر جمشید مشایخی درباره‌ی دیدارش با «مسی»

[h=1] نظر جمشید مشایخی درباره‌ی دیدارش با «مسی»

[/h]

» سرویس: فرهنگي و هنري - سينما و تئاتر
کد خبر: 92092618288

سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۳

جمشید مشایخی گفت: خوشحالم که به نمایندگی از مردم ایران به سراغ مسی می‌روم.
این بازیگر در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: شامگاه گذشته، جلسه‌ای با آقای فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال داشتیم و از من خواسته شد به نمایندگی از مردم ایران برای دلجویی از مسی به سراغ او بروم.
وی افزود: مردم ایران از موضوع پیش آمده ناراحت هستند و اشتباه و خطای عده‌ای همه را غصه‌دار کرده است. ما ملت با فرهنگی هستیم و برای تلافی این خطا باید کاری کنیم تا بدانند این افراد ایرانی اصیل نبودند.
مشایخی خاطر نشان کرد: باشگاه استقلال پیگیر این سفر است و به دنبال این هستند تا در آرژانتین و یا اسپانیا ملاقات را برقرار کنند و من به همراه آقای فتح‌الله‌زاده عازم این سفر خواهیم شد.
وی انتخابش برای این سفر را افتخاری دانست و گفت: لطفی است که دوستان به من بی‌ادعا داشتند.
این بازیگر پیشکسوت با بیان اینکه از دوران کودکی‌اش به فوتبال علاقه‌مند بوده است، اظهار کرد: عاشق فوتبال و کشتی بودم و به تماشای این مسابقات می‌رفتم و حتی همسرم هم در این دو ورزش کارشناس شده است و با هم در این خصوص بحث و تبادل نظر می‌کنیم.
وی با اشاره به دیدارش با ناصر حجازی در روزهای آخر حیاتش گفت: دیداری بود که ایسنا تدارک دیده بود و برایم بسیار خاطره‌انگیز بود. حضور در کنار اسطوره فوتبال که در آن شرایط سخت بسیار با روحیه و امیدوار بود.
مشایخی که هفته گذشته به صورت تلفنی در برنامه 90 درباره مسی به اظهار نظر پرداخته بود، اظهار کرد:‌ به اتفاق پسر و همسرم هر هفته این برنامه را دنبال می‌کنم و از دیدن کامنت‌هایی که برای مسی گذاشته بودند و گزارشی که در برنامه هفته گذشته پخش شد، بسیار ناراحت شدم. میلیون‌ها نفر عاشق این بازیکن در مملکت‌مان هستند و نباید کار این چند نفر را به حساب همه نوشت. در شرایطی که بزرگان زیادی در ادب در کشورمان داشته‌ایم که در دنیا بی‌نظیر هستند، وقوع چنین اتفاقاتی بسیار تأسف‌برانگیز است.
مشایخی و زنده‌یاد ناصر حجازی

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1028055 زمان ارسال : سه شنبه 1392/09/26 17:50

[h=1]ارائه‌مستندات‌جديدرويانيان‌و وکيل‌دايي‌به‌استيناف[/h][h=2] مديرعامل باشگاه پرسپوليس و وکيل علي دايي در نشست با اعضاي کميته استيناف مدارک جديدي را ارائه کردند.[/h]

محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس به همراه بهمن دهقان، وکيل علي دايي از ساعت 16:30 امروز (سه‌شنبه) در نشست با مسئولان کميته استيناف فدراسيون فوتبال شرکت کردند.

به گزارش تسنيم،در اين نشست که تمامي اعضاي کميته استيناف نيز حضور داشتند، مدارک و مستندات جديد باشگاه پرسپوليس در دفاع از علي دايي ارائه شد. اين مدارک در قالب جزوه‌اي قطور از سوي بهمن دهقان تحويل اعضاي کميته استيناف شد.

اين نشست از ساعت 16:30 آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]مروري بر اتفاقات ديشب برنامه نود[/h][h=2] کم شدن روز به روز تماشاگران فوتبال در ورزشگاه هاي ايران، کار را به جايي رساند که برنامه 90 دقايق زيادي از برنامه اين هفته خود را به بررسي اين مساله اختصاص دهد.[/h]

برنامه نود اين هفته از ساعت 22:35 دوشنبه شب از شبکه سوم سيما بر روي آنتن رفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،مسابقه پيامکي اين هفته به دلايل خالي بودن جايگاه تماشاگران در ورزشگاه ها اختصاص يافته بود.

*ابتداي برنامه مجتبي مريدي زاده بازيکن تيم فوتسال حفاري روي خط تلفني برنامه آمد و درباره بازي جوانمردانه خود در ليگ برتر فوتسال صحبت کرد. وي در ليگ برتر با وجود تک به تک شدن با دروازه بان بدليل افتادن بازيکن حريف روي زمين توپ را به اوت زد.

*گزارش نود درجه پخش شد که به مسائل اخير فوتبال ايران طي هفته اخير اختصاص يافته بود.

*خداداد افشاريان کارشناس داوري اين هفته برنامه نود بود.

*افشاريان پس از بررسي داوري ديدار تيم هاي استقلال و کاسپين علت کاهش تماشاگران در ورزشگاه ها را افت کيفي بازي ها دانست.

*گزارشي در خصوص ميزان تماشاگر ها در دهه هاي مختلف پخش شد که در نوع خود قابل توجه بود.

*آماري از مقايسه امتياز تيم هاي اول و پنجم ليگ هاي مختلف به تصوير کشيده شد.

*ديدار تيم هاي سپاهان – گسترش فولاد و صبا – فولاد خوزستان پخش شد و داوري آنها مورد بررسي قرار گرفت.

*ديدار تيم هاي تراکتورسازي و ذوب آهن پخش شد.

*سعيد آذري مديرعامل باشگاه ذوب آهن روي خط تلفني برنامه آمد و در مورد کنار رفتن بوناچيچ از سرمربيگري ذوب آهن گفت: لوکا بوناچيچ بدليل درد کليه و براي مداواي آن رفت و دليل ديگري نداشت. اکنون نيز مجتبي تقوي جايگزين وي شده است.

وي ادامه داد: در سه بازي ذوب آهن بدليل اشتباه سهوي داوري امتيازات را از دست داد.

آذري در مورد عامل کاهش تماشاگران در ورزشگاه افت کيفي بازي ها را در اين قضيه سهيم دانست.

*گزارشي کامل از ديدار تيم هاي استقلال و فجر سپاسي و حواشي آن پخش شد.

*آماري از خريدهاي کم اثر در ليگ سيزدهم ارائه شد.

*گزارشي از جلسه مطبوعاتي کارلوس کي روش پخش شد.

*گزارشي از تقدير صدا وسيما از برنامه نود پخش شد.

*آماري از زمانبندي ليگ هاي کشورهاي مختلف ارائه شد.

*گزارش کاملي از ديدار تيم هاي مس کرمان و پرسپوليس و حاشيه هاي اين ديدار پخش شد.

*گزارشي از"آريا جسور هاسه گاوا" بازيکن دورگه ايراني - ژاپني پخش شد که مورد توجه "کي روش" قرار گرفته است.

*ايرانمنش مديرعامل باشگاه مس کرمان روي خط تلفني برنامه آمد و نسبت به داوري ديدار تيمش مقابل پرسپوليس معترض بود.

*پرويز مظلومي سرمربي مس کرمان روي خط تلفني برنامه آمد و با انتقاد به داوري ديدار تيمش مقابل پرسپوليس گفت: داوري در اين ديدار اشتباهات زيادي داشت و با اين شرايط چطور ميتوان انتظار داشت مربي آرامش داشته باشد.

وي افزود: من صبر و تحملي دارم و کاري کردند که من به اين حد رسيدم.

وي ادامه داد: من اصلا قصد نداشتم بازيکنان را از زمين بيرون بکشم و قصد داشتم با سياستي که داشتم بازيکنان را به آرامش برسانم.

مظلومي در مورد نشان دادن عدد 4 به هواداران پرسپوليس گفت: من در آن شرايط محترمانه ترين اعتراض را کردم و فحاشي زيادي در اين ديدار به من شد.

*گزارشي از جلسه کميته استيناف در مورد محروميت علي دايي پخش شد.

*غلامرضا رفيعي کارشناس حقوقي فوتبال از سوييس ارتباط زنده تصويري با برنامه برقرار کرده و در مورد حکم کميته استيناف در خصوص محروميت علي دايي توضيحاتي عنوان کرد و راي کميته استيناف را نادرست قلمداد کرد.

*عليرضا صالحي رييس کميته استيناف روي خط تلفني برنامه آمد و در مورد حکم علي دايي گفت: دايي در مصاحبه هاي خود صحبت از غش کردن داور به سمت تيمي خاص و حمايت از تيمي است و صحبت از بي عدالتي نيست و بر همين اساس کميته انظباطي حکمي صادر کرده است.

*رفيعي و صالحي در خصوص راي کميته استيناف در مورد محروميت علي دايي به بحث و تبادل نظر پرداختند.

*گزارش نود تا نود پخش شد و طي آن به اتفاقات اخير فوتبال ايران و جهان پرداخته شد.

*ديدار تيم هاي نفت و داماش به تصوير کشيده شد.

*علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس روي خط تلفني برنامه آمد و گفت: من از آقاي صالحي سئوال دارم، اقاي صالحي شما چقدر با مطبوعات مصاحبه مي کنيد؟! شما ميگوييد دايي نبايد درباره پرونده ديگران نظر دهد در حالي که همکار شما عباس موسوي در مورد پرونده من نظر ميدهند؟!

من اصلا از غش کردن صحبت نکردم! اگر صالحي از صحبت هاي من استنباط مي کند نبايد چنين مسائلي را بيان کند. من براي گفته هاي خود دلايلي دارم.

عباس موسوي شب گذشته با يکي از خبرگزاري ها مصاحبه کرده و مرا تهديد کرده است. به صرف اينکه وي قاضي است نميتواند به من توهين کند و اگر به دادگاه برويم بايد هر دو صحبت هايمان را کرده و دادگاه تصميم بگيرد.

صالحي نيز در اين رابطه گفت: اگر من در جايي مصاحبه کردم آقاي دايي شما مرا مجبور به مصاحبه کرديد!

من هفت سال در کميته استيناف هستم ولي اين نخستين باري است که من در يک برنامه تلويزيوني حضور يافتم.

دايي صحبت هاي صالحي را قطع کرد و گفت: شما داريد به من توهين مي کنيد، من نميتوانم اعتراض کنم ولي همکاران شما مي توانند به من اعتراض کنند.

صالحي در مورد حکم باشگاه تراکتورسازي که در گذشته اعلام شده بود نيز نکاتي را ارائه کرد و در مورد صحبتهاي دايي مبني بر حکم اين باشگاه عنوان کرد شما اطلاعات کافي در اين باره ندارين و بر اساس دانسته هاي خود صحبت مي کنيد که بازهم خلاف محسوب مي شود.

دايي ادامه داد اگر من اين مسائل را عنوان ميکنم هدفم مقايسه احکام نيست بلکه مي خواهم بگويم در اعلام حکم وحدت رويه اي وجود ندارد و کميته استيناف هرطور مي خواهد حکم مي کند.

دايي در مورد اينکه عنوان کرده بود داوري ديدار پرسپوليس و مس بهترين داوري بود گفت: داوري اين ديدار بهترين داوري نبود و من برخي قسمت هاي بازي را نديدم.

صحبت هاي دايي و صالحي نيمه کاره ماند و قرار شد در برنامه بعدي به طور مفصل به اين مسئله پرداخته شود.

*در ادامه برنامه تصاويري از ليگ دسته دوم پخش شد که در نوع خود جالب بود.

*سعيد مظفري زاده روي خط تلفني برنامه آمد و در مورد گفته هاي امير عاديني سرمربي داماش گيلان گفت: ما از طرف فدراسيون فوتبال براي بازي ها انتخاب مي شويم و اينکه وي عنوان داشته از تيم خاصي حمايت ميشود فدراسيون فوتبال و کميته داوران بايد پاسخگوي اين موضوع باشند.

وي در بخش ديگري از صحبت هاي خود گفت: عابديني عنوان کرده که صحبت هايي مي کند تا مظفري زاده ديگر داوري نکند. من بايد بگويم که مدت هاست به خاطر جو مسموم موجود در داوري ميخواهم داوري را کنار بگذارم و ترسي از اين قضيه ندارم.

*گزيده هايي از ديدار تيم هاي ملوان و راه آهن پخش شد.

*آماري از هفته هجدهم ليگ برتر و برنامه هفته نوزدهم به نمايش گذاشته شد.

*گزارش کوتاهي از وحيد قليچ و وضعيت وي پخش شد که اکنون در بيمارستان به سر مي برد.

*برنامه اين هفته نود ساعت 2:30 بامداد سه شنبه به پايان رسيد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تقوي رسماً سرمربي ذوب‌آهن شد

مجتبي تقوي سرمربي سابق تيم سايپا امروز پس از توافق با مسئولان باشگاه ذوب آهن به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب شد.
به گزارش فارس،تقوي پس از توافق نهايي با آذري مدير عامل ذوب آهن تا پايان فصل سرمربي تيم اصفهاني خواهد بود.
اين مربي امروز در محل تمرين ذوب آهن در ورزشگاه فولاد شهر حاضر و در حضور سعيد آذري مراسم معارفه او برگزار شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] پرسپولیس برای بخشش محرومیت دایی اعاده دادرسی کرد

[/h]

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

کد خبر: 92092618559
سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۴

مدیران پرسپولیس به همراه وکیل و نماینده علی دایی به منظور اعاده دادرسی و ارائه لایحه جدید در کمیته استیناف فدراسیون فوتبال حاضر شدند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از محرومیت دو جلسه‌ای علی دایی و تایید و تشدید حکم کمیته انضباطی توسط کمیته استیناف، امروز بهمن دهقان به عنوان نماینده سرمربی پرسپولیس به همراه محمد رویانیان، محمود سالارکیا و پیش‌بین وکیل دایی در جلسه کمیته استیناف حاضر شد تا درخواست اعاده دادرسی را بر اساس مدارک جدید به این کمیته ارائه کند.

دهقان پس از این جلسه به ایسنا گفت: لایحه جدید خود را بر اساس مدارک جدید تقدیم کمیته استیناف کردیم و اعضای این کمیته نیز با رویی باز پذیرای لایحه جدید ما بودند. خوشبختانه در این جلسه به دور از هر گونه جناح‌بندی و فارغ از فضای رسانه‌ای موجود دو طرف مباحث خود را مطرح کردند.
وی افزود: البته در این جلسه تاکید دوباره‌ای داشتیم که طرف بحث ما درباره موضوع مطرحه به هیچ عنوان باشگاه سپاهان نبوده و خدایی ناکرده اتهامی نسبت به این باشگاه از سوی دایی مطرح نشده است. به هر حال ما اعاده دادرسی کردیم و کمیته استیناف هم پذیرای صحبت ما بود و اکنون باید منتظر اعلام نظر این کمیته باشیم.
دهقان در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید چه زمانی کمیته استیناف نظر خود را اعلام کند و آیا تا آن زمان محرومیت دایی اعمال می‌شود یا خیر، گفت: نمی‌دانیم که کمیته استیناف چه زمانی به این اعاده دادرسی پاسخ می‌دهد اما اعاده دادرسی مانع از اجرای حکم نیست. با این حال از کمیته استیناف خواهش کرده‌ایم که در صدور رای تسریع داشته باشد.

hamed d

عضو جدید
[h=1]تداوم صدرنشيني پرسپوليس باپيروزي مقابل سايپا[/h]
[h=2] تيم فوتبال پرسپوليس با شکست سايپا صدرنشيني خود را حفظ کرد.[/h]

پرسپوليس از ساعت 16 و 20 دقيقه در ورزشگاه آزادي و در حضور 10 هزار تماشاگر ( طبق اعلام بلندگوي ورزشگاه) به مصاف تيم سايپا رفت که بازي با نتيجه يک بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد.

محسن مسلمان در دقيقه 73 روي سانتر ارسالي پيام صادقيان با يک ضربه سر از داخل شش قدم گل پرسپوليس را به ثمر رساند. سرخپوشان با اين گل سه امتيازي صدرنشيني خود را حفظ کردند.

محمدرضا ناصحي در دقيقه 13 مسابقه از پشت محوطه جريمه شوت زد که توپ او به تيرک دروازه پرسپوليس برخورد کرد و به بيرون رفت.

ديدار دو تيم در نيمه اول خيلي جذاب نبود و توپ بيشتر در ميانه ميدان جريان داشت. البته بازيکنان سايپا دو سه شوت به سمت دروازه پرسپوليس زدند. در مجموع بازي در نيمه اول خيلي سرد و بي‌روح بود. بارش برف از دقيقه 15 مسابقه در ورزشگاه آزادي آغاز شد و در نيمه دوم بارش برف قطع شد.

در دقيقه 45+1 سجاد شهباز‌زاده در صحنه تک به تک با نيلسون توپ را به بالاي دروازه پرسپوليس زد و بهترين فرصت گلزني سايپا را از دست داد.

پرسپوليس نيمه دوم را هجومي آغاز کرد و بازي در شروع نيمه دوم سرعت بيشتري گرفت.

در دقيقه 50 شوت پيام صادقيان به تيرک افقي به تيرک افقي سايپا خورد و به بيرون رفت.

حسين زرگر داور مسابقه به محمدرضا خلعتبري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.

در دقيقه 55 شوت محسن مسلمان را محمدباقر صادقي دروازه‌ بان سايپا به خوبي مهار کرد.

در دقيقه 75 شوت پيام صادقيان به تيرک درواز‌ه سايپا برخورد کرد.

با اين برد پرسپوليس 36 امتيازي صدرنشيني را حفظ کرد و و سايپا 25 امتيازي باقي ماند. پرسپوليس با اين برد شکست يک بر صفر را جبران کرد.

*ترکيب پرسپوليس:

نيلسون، سيدجلال حسيني، محسن بنگر، ميثم حسيني، حسين ماهيني، رضا حقيقي، مهرداد کفشگري ، محسن مسلمان، پيام صادقيان( از دقيقه 90+ 3 محمد نوري)، سيدمهدي سيدصالحي( از دقيقه 64 فرزاد حاتمي) و محمدرضا خلعتبري( از دقيقه 90+1 حميد علي عسگر).

سرمربي: علي دايي

*ترکيب سايپا:

محمدباقر صادقي، مجيد ايوبي، سجاد مشکل‌پور، بابک حاتمي، ابراهيم شکوري، حامد شيري، روزبه شاه‌علي‌دوست، مهدي جعفرپور( از دقيقه 55 ابراهيم‌ صادقي)، محمدرضا ناصحي( از دقيقه 69 محسن ارزاني)، کاوه رضايي و سجاد شهباززاده( از دقيقه 77 علي يونسي)

سرمربي: انگين فيرات

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1028767 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/03 19:02

[h=1]قلعه نويي: ديگر دروغي ندارم که به بازيکنان بگويم[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: هر دروغي بلد بودم به بازيکنان گفتم وديگر دروغي ندارم به آنها بگويم.[/h]

امير قلعه‌نويي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل داماش در نشست خبري اظهار داشت: سه امتياز اين بازي براي ما خوب بود و در 10 دقيقه و 15 دقيقه فوتبال بازي کرديم و گل زديم اما آن فوتبالي که از تيمم توقع داشتم رانديدم ولي خدا را شکر که برديم و با شرايطي که داماش داشت خوب بازي کرد و اميدوارم مسئولان استاني فکري به حال داماش بکنند و حيف است اين تيم مردمي چنين شرايطي داشته باشد و خدا را شکر مي‌کنم که سه امتياز را گرفتيم.

به نقل از فارس، وي در مورد اينکه سمت راست استقلال قويتر از سمت چپ با غيبت بيک زاده توان خوبي ندارد، گفت: بيک زاده بيايد توازن دوسمت ما درست مي‌شود اما بازيکنان ما ميهمان دو هفته هستنند و بعد از آن مصدوم مي‌شوند.

سرمربي استقلال در مورد مشکلات مالي، گفت: اين بحث مديريتي است و هر دروغي که بلد بودم به بازيکنان گفته‌ام و دروغ هايم تمام شده و نمي‌دانم چه بايد بکنم خودم هم از اين وضعيت خسته شده‌ام.

وي در مورد اينکه از بازي برهاني راضي است يانه گفت: استقلال در اين بازي مثل استقلال بازي نکرد و وقتي تيم خوب نباشد نمي‌توان گفت که يک بازيکن خوب بود يا بد بود. او يک موقعيت تک به تک داشت که استفاده نکرد.

سرمربي استقلال در مورد غيبت تماشااگران گفت: صحبت‌هايم را در نشست خبري ديروز بيان کردم و ديگر حرفي ندارم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1028779 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/03 21:14

براي عقد قرارداد با السيليه؛
[h=1]منتظري چهارشنبه به قطر مي رود[/h][h=2] مدافع تيم استقلال روز چهارشنبه عازم قطر خواهد شد.[/h]

پژمان منتظري روز چهارشنبه براي انجام مذاکرات نهايي با باشگاه السيليه قطر به اين کشور مي رود.

به گزارش اوج، وي سه شنبه شب پس از بازي استقلال با داماش با هم تيمي هايش خداحافظي کرد.

منتظري در صورت موفقيت در تست پزشکي باشگاه السيليه با اين تيم قرارداد خواهد بست.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1028750 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/03 18:19

هفته بيستم ليگ برتر
برتري استقلال برابر داماش با تک گل حنيف

تيم فوتبال استقلال با پيروزي مقابل داماش به رده دوم صعود کرد و يک امتياز با پرسپوليس اختلاف دارد.

آخرين ديدار هفته بيستم ليگ برتر از ساعت 16 و 25 دقيقه در ورزشگاه آزادي بين دو تيم استقلال و داماش گيلان و در حضور حدود هزار تماشاگر برگزار شد که اين بازي با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد. استقلال با اين برد 38 امتيازي شد و با دو پله صعود به رده دوم جدول رسيد و به يک امتيازي پرسپوليس رسيد.

حنيف عمران‌زاده در دقيقه 41 با ضربه سر و روي سانتر ارسالي اميرحسين صادقي گل استقلال را به ثمر رساند.

يدالله جهانبازي داور مسابقه به حنيف‌ عمران‌زاده، اميرحسين صادقي و محمد قاضي از استقلال کارت زرد نشان داد.

داماش گيلان هم که با مشکلات فراوان خود را از رشت به تهران رسانده بود با 22 امتياز در رده دهم باقي ماند.

ترکيب تيم استقلال:

سيدمهدي رحمتي، خسرو حيدري، پژمان منتظري، اميرحسين صادقي، حنيف عمران‌زاده، پژمان نوري، آندرانيک تيموريان، جواد نکونام، ايمان باصفا،( از دقيقه 30 مجيد غلام نژاد) محمد قاضي و آرش برهاني( از دقيقه 60 محمد مهدي نظري)

سرمربي: امير قلعه نويي

ترکيب تيم داماش :

ميلاد فراهاني، ابوذر رحيمي، ابوالفضل حاجي‌زاده، محمد سياه، عليرضا نظيف‌کار، محمدرضا مهدوي( از دقيقه 63 اميرمحمد مظلوم)، مصطفي حاجتي(از دقيقه 73 رسول سروش‌نيا)، هادي سهرابي، حميد خدابنده‌لو، روح‌الله سيف‌اللهي( از دقيقه 78 امين متوسل‌زاده) و مسعود حسن‌زاده

سرمربي: افشين ناظمي

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1028752 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/03 18:24

[h=1]قاضي سه اخطاره و مصدوم شد[/h][h=2] مهاجم تيم فوتبال استقلال به دليل سه اخطاره شد و در بازي بعدي محروم شد.[/h]

محمد قاضي با دريافت کارت زردي که در ديدار با داماش گرفت سه اخطاره شد و بازي بعدي اين تيم را از دست داد.

به نقل از فارس، قاضي در نيمه دوم مصدوم شد و به دليل ضربه استوک بازيکن داماش زانويش خونريزي کرد و چند لحظه‌اي بيرون از بازي بود و حتي داور اجازه نداد تا مداواي کاملش به ميدان بيايد. قاضي يک تکه پارچه از تبليغات را کند و زانويش را پاک کرد اما داور گفت بايد مداوا به طور کامل انجام شود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1028774 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/03 19:34

[h=1]اطلاعيه در مورد اعزام تماشاگر به جام جهاني[/h][h=2] فدراسيون فوتبال اطلاعيه‌اي را در خصوص اعزام تماشاگران به رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل صادر کرد.[/h]

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، فدراسيون اطلاعيه‌اي را در خصوص اعزام تماشاگران به رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل صادر کرد.

متن اطلاعيه فدراسيون فوتبال به شرح زير است:

فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران در نظر دارد امور مربوط به اعزام تماشاچيان مسابقات فوتبال جام جهاني سال 2014 برزيل را به يک موسسه سياحتي توريستي صاحب صلاحيت واگذار کند.

افرادي اعزام خواهند شد که شخصا بليت را از طريق قانوني (FIFA،FFIRI) ابتياع کرده‌اند و آژانس هيچگونه مسئوليت و دخالتي در خصوص تهيه بليط مسابقات اين افراد نخواهد داشت و صرفا در خصوص تسهيلات پرواز، هتل و ترانسپورت اقدام مي‌کند.

فدراسيون فوتبال براي انتخاب اين موسسه مواردي از جمله موارد ذيل را در نظر خواهد گرفت:

1-صلاحيت و توانايي فني و مالي براي اجراي اين پروژه.

2-کيفيت خدمات پيشنهادي موسسه.

3-قيمت پيشنهادي مناسب.

علاقه‌مندان مي‌توانند تا تاريخ 13/10/92 پيشنهادات خود را به آدرس تهران، ميدان آرژانتين، خيابان الوند پلاک 41، واحد 4 ارسال کنند.

بديهي است که فدراسيون فوتبال بر اساس صرفه و صلاحيت خود اتخاذ تصميم مي‌نمايد و در انتخاب موسسه مورد نظر کاملا مختار است.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1028722 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/03 17:02

هفته بيستم ليگ برتر فوتبال
[h=1]برتري سپاهان؛ توقف تراکتور، فولاد و نفت تهران[/h][h=2] 4 ديدار از مسابقات هفته بيستم ليگ برتر فوتبال با پيروزي يک تيم و تساوي 3 ديدار ديگر خاتمه يافت.[/h]

4 بازي از هفته بيستم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال از ساعت 15 در تهران، اصفهان، کرمان و خوزستان آغاز شد که اين ديدارها با برتري سپاهان و تساوي 3 مسابقه ديگر پايان يافت.

نتايج اين ديدارها به شرح زير است:

نفت تهران صفر - استقلال خوزستان صفر

سپاهان 3 - فجرسپاسي صفر

گل‌ها: مهدي شريفي (3)، علي کريمي (18) و مهدي شريفي (62) براي سپاهان

مس کرمان يک - تراکتورسازي يک

گل: احمد حسن‌زاده (7) براي مس و علي کريمي (5+90)

فولاد خوزستان صفر - راه‌آهن سورينت صفر

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1028707 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/03 16:28

[h=1]برتري سايپا و صبا برابر ذوب‌آهن و گسترش فولاد[/h][h=2] تيم فوتبال سايپا برابر ذوب‌آهن به برتري رسيد و گسترش فولاد تبريز در خانه مقبال صباي قم شکست خورد.[/h]

2 ديدار از هفته بيستم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال، از ساعت 14:30 در کرج و تبريز آغاز شد که در اين بازي‌ها سايپا موفق شد ذوب‌آهن را شکست دهد و گسترش فولاد هم در خانه نتيجه را به صباي قم واگذار کرد.

نتايج اين ديدارها به شرح زير است:

سايپاي البرز يک - ذوب‌آهن اصفهان صفر

گل: کاوه رضايي (33)

گسترش فولاد تبريز صفر - صباي قم صفر

گل: فريد بهزادي کريمي (57)

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1028704 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/03 16:19

[h=1]پرسپوليس با تک گل خلعتبري صدرنشين ماند[/h][h=2] تيم فوتبال پرسپوليس با پيروزي مقابل ملوان صدرنشيني را حفظ کرد.[/h]

در هفته بيستم ليگ برتر تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 14 و 30 دقيقه در ورزشگاه تختي انزلي به مصاف تيم ملوان رفت که اين بازي با نتيجه يک بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد. سرخپوشان با اين برد 39 امتيازي شدند و صدر جدول را حفظ کردند.

به گزارش فارس، محمدرضا خلعتبري در دقيقه 10 روي پاس عمقي پيام صادقيان در محوطه جريمه ملوان صاحب توپ شد که در موقعيتي تک به تک با دروازه‌بان حريف با يک ضربه دقيق گل پرسپوليس را به ثمر رساند.

در دقيقه 49 ضربه پيام صادقيان به تيرک دروازه‌ ملوان خورد.

بعد از اين حمله بازيکنان ملوان حملات زيادي روي دروازه پرسپوليس انجام دادند.

محمدرضا اکبريان داور مسابقه به سيدمهدي سيدصالحي و محسن بنگر از پرسپوليس و مازيار زارع از ملوان کارت زرد نشان داد.

با اين باخت هم ملوان 27 امتيازي باقي ماند. اين چهارمين برد متوالي پرسپوليس در اين فصل است.

ترکيب پرسپوليس:

نيلسون، بنگر، سيد جلال حسيني، ميثم حسيني، حسين ماهيني، رضا حقيقي، مهرداد کفشگري، محسن مسلمان( از دقيقه 90+1 حميد علي‌عسگر)، پيام صادقيان( از دقيقه 73 محمد نوري)، مهدي سيدصالحي( از دقيقه 90 فرزاد حاتمي) و محمدرضا خلعتبري

سرمربي: علي دايي

ترکيب ملوان:

صادقي، مازيار زارع، کوروشي، سيد صالح آهي، عزيز معبودي، مهدي شيري، سعيد يوسف‌زاده، امير حسين فشنگچي( از دقيقه 76 ميلاد زنيدپور)، ثاقبي، سهيل رحماني ( از دقيقه 46 محسن يوسفي)و سيدجلال رافخائي( از دقيقه 83 مهدي دغاغله).

سرمربي: دراگان اسکوچيچ

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] کناره‌گیری رسول خطیبی از هدایت گسترش فولاد

[/h]

کد خبر: 92100402499
چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۴

سرمربی گسترش فولاد از سمت خود کناره‌گیری کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رسول خطیبی امروز استعفای خود را از سرمربی‌گری تیم گسترش فولاد به مسئولان این باشگاه داد تا دست مسئولان آن باشگاه برای ادامه همکاری یا عدم همکاری با وی باز باشد.
مسئولان گسترش فولاد تا این لحظه تصمیمی درباره خطیبی نگرفته‌اند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] خلعتبری: رقابت پرسپولیس و استقلال در صدر لیگ را جذاب می‌کند

[/h]

کد خبر: 92100402202
چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۷

محمدرضا خلعتبری می‌گوید رقابت پرسپولیس و استقلال در بالای جدول لیگ را جذاب‌تر می‌کند.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره پیروزی این تیم برابر ملوان اظهار کرد: بازی زیبایی را از هر دو تیم شاهد بودیم. ملوان هم در خانه خود خوب بازی کرد. بعد از گلی که در اوایل بازی به ثمر رساندیم، سعی کردیم با یک بازی منطقی پیروزی را حفظ کنیم و خوشحالم که توانستیم چهارمین برد متوالی را هم به دست بیاوریم.
او درباره پاس گل پیام صادقیان به خود گفت: خدا را شکر می‌کنم که چنین بازیکنان خوبی در تیم داریم. شرایط بازی هم در آن صحنه به ما کمک کرد و از حق هم نباید بگذریم، پیام واقعا پاس زیبایی داد. امیدوارم که این همکاری‌ها در جهت موفقیت پرسپولیس ادامه داشته باشد.

خلعتبری درباره اینکه پرسپولیس و استقلال در بالای جدول با یکدیگر تنها شدند، گفت: ما تمام تلاشمان را می‌کنیم که صدر جدول را حفظ کنیم. پرسپولیس شایستگی حضور در رتبه اول را دارد و از اینکه الان صدرنشین هستیم خیلی خوشحالیم اما مهم این است که بتوانیم این روند را ادامه دهیم. یک بازی اگر مساوی کنیم یا ببازیم، ممکن است تا رده سوم چهارم پایین بیاییم. بنابراین کارمان خیلی سخت است. اختلافمان هم با استقلال یک امتیاز است و این باعث می‌شود، بازی‌ها جذاب‌تر شود. ان‌شاءالله با تلاش بازیکنان و مدیریت کادرفنی صدر را حفظ می‌کنیم.
مهاجم پرسپولیس درباره اینکه فعلا با شش گل بهترین گلزن این تیم است، گفت: من در ابتدای حضورم در پرسپولیسم گفتم که برای نشان دادن توانایی‌هایم نیاز به زمان دارم. طبیعی بود که اوایل نتوانم با آمادگی صددرصد به میدان بروم چراکه باید با سایر بازیکنان هماهنگ می‌شدم. خوشبختانه کم‌کم در تیم جا افتادم و امیدوارم عملکرد خوب همه بازیکنان در پایان به موفقیت پرسپولیس منجر شود.
خلعتبری در پایان گفت: لیگ چند روزی تعطیل می‌شود ولی ما تلاش می‌کنیم آمادگی خود را از دست ندهیم. هدف ما در این فصل قهرمانی است و امیدوارم با حمایت هواداران و ادامه روند خوبی که آغاز کرده‌ایم، بتوانیم به این هدف برسیم.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حاشيه ديدار نفت مسجد سليمان - تراکتورسازي

حاشيه ديدار نفت مسجد سليمان - تراکتورسازي

[h=2] هافبک تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز قبل از شروع ديدار مقابل نفت مسجد سليمان لباس بختیاری را به تن کرد.[/h]

در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي فوتبال کشور از ساعت 14 و 30 دقيقه تراکتورسازي به مصاف نفت مسجد سليمان رفت و در پايان نماينده تبريز با نتيجه 2 بر صفر به برتري رسيد.

به گزارش فارس، قبل از شروع مسابقه از علي کريمي توسط مسئولان نفت مسجد سليمان تجليل به عمل آمد.در اين مراسم لباس محلي به علي کريمي داده شد و او با پوشيدن آن در ورزشگاه دور افتخار زد که از سوي هواداران مسجد سليماني به شدت مورد تشويق قرار گرفت.

* حدود 10 هزار هوادار در ورزشگاه حضور داشتند و تيم خود را به شدت تشويق کردند.

* عادل فردوسي‌پور که در برنامه 90 از ميزباني مسجد سليمان حمايت کرده بود قبل از شروع مسابقه از سوي هواداران به شدت مورد تشويق قرار گرفت.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جلالی: از مردم مسجدسلیمان تشکر میکنم، آنها مدل جدیدی از تشویق را نشان دادند
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: از فرهنگ مردم مسجد سلیمان تشکر میکنم و آنها مدل جدیدی از تشویق را نشان دادند.

مجید جلالی پس از پیروزی 2 بر صفر تیمش در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی مقابل نفت مسجدسلیمان گفت: از نظر فنی بازی سنگینی بود و حریفمان را به سختی بردیم. میدانستیم از ابتدا بازی سختی در پیش داریم.
وی افزود: از فرهنگ خوب مردم مسجدسلیمان تشکر میکنم. آن شائبهای که قبل از بازی در ذهن ما وجود داشت کاملا برطرف شد و امروز یک مدل رفتاری بسیار عالی و مدل جدیدی از تشویق را در ورزشگاه مشاهده کردیم.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داشتم فکر می‌کردم که نام این حرکت مردم شریف مسجد سلیمان را چه می‌توان نهاد؟ مردمی در اوج محرومیت که پس از مدت‌ها در نخستین ورزشگاه مدرن فوتبال ایران، به استقبال علی کریمی، تراکتورسازان تبریزی و یوزپلنگ آسیایی می‌روند تا به همه ثابت کنند: هر جا که پول بیشتری باشد، لاجرم فهم بوم‌شناختی (اکولوژیک) بیشتری نیست! هست؟
زیست بوم/محمد درویش*: داشتم فکر می‌کردم که نام این حرکت مردم شریف مسجد سلیمان را چه می‌توان نهاد؟ مردمی در اوج محرومیت که پس از مدت‌ها در نخستین ورزشگاه مدرن فوتبال ایران، به استقبال علی کریمی، تراکتورسازان تبریزی و یوزپلنگ آسیایی می‌روند تا به همه ثابت کنند: هر جا که پول بیشتری باشد، لاجرم فهم بوم‌شناختی (اکولوژیک) بیشتری نیست! هست؟
رأس ساعت 15 امروز - هشتم دی ماه 1392 - قرار است یک رویداد تاریخی/ ورزشی/محیط زیستی بی‌نظیر در شهرستان مسجد سلیمان رخ دهد؛ رویدادی که هزاران دوستدار فوتبال در آن دیار محروم مدتهاست که چشم انتظار وقوعش هستند و برای تحققش بسیار تلاش کرده‌اند.
در حقیقت قرار بود تا ابتدا بازی فوتبال بین دو تیم نفت مسجد سلیمان و تراکتورسازی تبریز در چارچوب مرحله‌ی یک‌هشتم نهایی جام حذفی در ورزشگاه غدیر اهواز برگزار شود؛ چرا که مسئولین برگزارکننده‌ی مسابقات بر این باور بودند که ورزشگاه بهنام محمدی مسجد سلیملن از استانداردهای لازم برای برگزاری یک مسابقه رسمی در چنین سطحی برخوردار نیست. اما سرانجام با تجهیز ورزشگاه و برطرف کردن ایرادهای موجود، اینک مردم محروم مسجد سلیمان در تدارک یک استقبال تاریخی از بازیکن محبوب و دوست‌داشتنی ایرانی‌ها، یعنی علی کریمی هستند که برای نخستین بار به مسجد سلیمان می‌رود.
اما آنچه که برای نگارنده از اهمیت بیشتری برخوردار است، این که قرار است همزمان با این بازی، دوستداران فوتبال در مسجد سلیمان از اندیشه‌ی حضور یوزپلنگ آسیایی در جام جهانی برزیل به عنوان نماد تیم ملّی فوتبال ایران حمایت کنند و همانگونه که در این تصاویر می‌بینید، ورزشگاه بهنام محمدی مسجد سلیمان از روز گذشته حال و هوایی متفاوت با هر ورزشگاه فوتبال دیگری در ایران و جهان یافته است؛ چرا که به جرأت می‌گویم: بنرهای بزرگی که دوستداران محیط زیست و فوتبال در این ورزشگاه نصب کرده‌اند، تاکنون در هیچ مکان ورزشی دیگری دیده و تجربه نشده است و این مسأله بار دیگر نشان می‌دهد که در مسجد سلیمان مردمی زیست می‌کنند که به رغم تحمل فشارهای جان‌فرسای اقتصادی، مصیبت‌های محیط زیستی و محرومیت‌ها و تبعیض‌های اجتماعی، همچنان عاشقانه به طبیعت و زیست‌بوم سرزمین‌شان عشق می‌ورزند.
درود بر این مردم فهیم و با این امید که تهرانی‌ها، تبریزی‌ها، اصفهانی‌ها، رشتی‌ها، قمی‌ها، کرمانی‌ها، اهوازی‌ها و دیگر مردم ساکن در شهرهایی که میزبان رقابت‌های فوتبال لیگ برتر هستند هم از مسجدسلیمانی‌ها الگو گرفته و همه با هم بکوشیم تا توجه مردم و مسئولین را نسبت به خطر انقراض این تیزپاترین و کشسان‌ترین جاندار عالم جلب کنیم.
آمین ...
منبع:http://zistboom.com/fa/news/22637/امروز-در-مسجد-سلیمان-نفت-تراکتورسازی-علی-کریمی-و-یوزپلنگ-آسیایی

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

کد خبر : 1029268 زمان ارسال : دوشنبه 1392/10/09 16:03

محروميت يک جلسه اي براي پيام صادقيان
[h=1]اخبار کميته انضباطي فدراسيون فوتبال[/h][h=2] کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از آخرين احکام و دعوت نامه هايش خبر داد.[/h]

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، آرا و دعوت نامه هاي صادرشده به شرح زير است:

جريمه نقدي براي ملوان بندرانزلي

بر اساس گزارش ناظر بازي و ناظر داوري ديدار تيم هاي ملوان بندرانزلي و راه آهن سورينت تماشاگران منتسب به باشگاه ملوان انزلي در ديدار 22 آذر ماه اين تيم مقابل راه آهن سورينت در انزلي مرتکب تخلفاتي شدند که بر همين اساس کميته انضباطي با تذکر به اين باشگاه، 20 ميليون ريال اين تيم را جريمه مي کند. راي صادره قطعي است. همچنين راي کميته انضباطي در خصوص مطالبه وجه مسعود پورمحمد از باشگاه ملوان انزلي اعلام شد و اين باشگاه به پرداخت مبلغ 57 ميليون تومان در حق مسعود پورمحمد محکوم شده است. راي صادره ظرف مهلت قانوني قابل تجديدنظرخواهي در کميته استيناف فدراسيون فوتبال است. همچنين در ديدار تيم هاي ملوان بندرانزلي و پرسپوليس در انزلي، تماشاگران منتسب به تيم ملوان انزلي مرتکب تخلفاتي شدند که کميته انضباطي به اين باشگاه تذکر دوباره داده و به پرداخت يکصد ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرده است که حکم اين باشگاه در ديدار مقابل پرسپوليس قابليت تجديدنظر خواهي در کميته استيناف دارد. البته تخلفات تماشاگران تيم ملوان مسبوق به سابقه بوده و ضمن تذکر براي بار سوم اعلام مي شود که چنانچه تخلفات مذکور در ديدار يا ديدارهاي بعدي تکرار شود، موضوع کسر امتياز و برگزاري ديدارهاي بدون تماشاگر در دستور کار کميته انضباطي قرار خواهد گرفت.

پيام صادقيان يک جلسه محروم شد

در بازي تيم هاي ملوان انزلي و پرسپوليس در انزلي، پيام صادقيان به علت برخورد شديد با بازيکن تيم مقابل، يک جلسه از همراهي تيمش( با توجه به عذرخواهي وي در برنامه 90) و پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.راي صادره قطعي است.

محروميت يک جلسه مربي داماش

بر اساس گزارش ناظربازي و ناظر داوري ديدار تيم هاي داماش گيلان و فولادخوزستان در 29 آذرماه 92 در رشت، علي نظرمحمودي مربي تيم داماش با اعتراض به قضاوت داور، رفتار غير مسئولانه و خروج از محوطه فني، مرتکب تخلفاتي شد که کميته انضباطي وي را يک جلسه از همراهي تيمش محروم و به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم مي کند. راي صادره قطعي است. همچنين تماشاگران منتسب به داماش تخلفاتي مرتکب شدند که بر همين اساس کميته انضباطي با تذکر به اين باشگاه، داماش گيلان را به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.راي صادره قطعي است.

علي کريمي به کميته انضباطي دعوت شد

بر اساس شکايت باشگاه پرسپوليس از علي کريمي بازيکن تيم تراکتورسازي تبريز، جلسه اي روز دوشنبه 23 دي ماه در کميته انضباطي با حضور کريمي و نماينده باشگاه پرسپوليس تشکيل مي شود. عدم حضور طرفين مانع از رسيدگي نيست.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1029280 زمان ارسال : دوشنبه 1392/10/09 18:46

دربي پايتخت؛ 27 دي ساعت 15:00
[h=1]برنامه هفته 22 تا 25 ليگ برتر اعلام شد[/h][h=2] کميته مسابقات سازمان ليگ برنامه چهار هفته از ليگ برتر فوتبال را اعلام کرد.[/h]

به نقل از سايت سازمان ليگ، کميته مسابقات سازمان ليگ برنامه هفته 22 تا 25 ليگ برتر فوتبال به شرح زير اعلام شد:

هفته بيست و دوم گراميداشت شهادت امام حسن عسگري و تعظيم شروع امامت حضرت امام مهدي (عج)

چهارشنبه 18 دي ماه

نفت – ذوب آهن ساعت 14 و 30 ورزشگاه دستگردي

شنبه 21 دي ماه

سپاهان – داماش گيلان ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه فولاد شهر

استقلال – استقلال خوزستان ساعت 16 و 40 دقيقه ورزشگاه آزادي

فجرشهيد سپاسي- صباي قم ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه حافظيه شيراز

ملوان – مس کرمان ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه تختي انزلي

گسترش فولاد تبريز – راه آهن ساعت 14 و 15 دقيقه ورزشگاه اختصاصي گسترش

سايپا – تراکتورسازي ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه انقلاب کرج

فولاد خوزستان – پرسپوليس ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه غدير اهواز

هفته بيست و سوم گراميداشت هفته وحدت مسلمين و تعظيم ولادت حضرت پيامبر اکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع)

پنجشنبه 26 دي ماه

داماش گيلان – فجرشهيد سپاسي ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه عضدي رشت

ذوب آهن – فولاد خوزستان ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه فولاد شهر

استقلال خوزستان – گسترش فولاد تبريز ساعت 15 ورزشگاه غدير اهواز

تراکتورسازي تبريز – صباي قم ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه يادگار امام تبريز

سايپا – ملوان ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه انقلاب کرج

راه آهن – سپاهان ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه اکباتان تهران

جمعه 27 دي ماه

پرسپوليس – استقلال ساعت 15 ورزشگاه آزادي

مس کرمان – نفت تهران ورزشگاه امام علي کرمان

هفته بيست و چهارم ؛ گراميداشت يادو خاطره شهداي عمليات غرور آفرين کربلاي 5

سه شنبه اول بهمن ماه

فولاد خوزستان- مس کرمان ساعت 15 و 30 دقيقه ورزشگاه غدير اهواز

گسترش فولاد – پرسپوليس ساعت 14 و 30 ورزشگاه يادگار امام تبريز

يکشنبه ششم بهمن

ملوان – تراکتورسازي ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه تختي انزلي

صباي قم – داماش گيلان ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه يادگار امام قم

فجرسپاسي – راه آهن ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه حافظيه شيراز

استقلال – ذوب آهن ساعت 16 و 55 دقيقه ورزشگاه آزادي

سپاهان – استقلال خوزستان ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه فولاد شهر اصفهان

نفت – سايپا ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه دستگردي تهران

هفته بيست و پنجم؛ تعظيم ايام دهه مبارک فجر و گراميداشت يادو خاطره ورود امام خميني به ايران اسلامي

جمعه يازده بهمن ماه

استقلال خوزستان – فجرشهيدسپاسي ساعت 15 ورزشگاه غدير اهواز

راه آهن – صباي قم ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه اکباتان تهران

ذوب آهن – گسترش فولاد تبريز ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه فولاد شهر اصفهان

پرسپوليس – سپاهان ساعت 17 ورزشگاه آزادي

تراکتورسازي تبريز – داماش گيلان ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه يادگار امام تبريز

مس کرمان – استقلال ساعت 15 ورزشگاه امام علي کرمان

ملوان – نفت تهران ساعت 14 و 30 دقيقه ورزشگاه تختي انزلي

سايپا – فولاد خوزستان ساعت 14 و 30 دقيقه

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1029333 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/10 22:58

[h=1]جلالي:بازي با فجر آخرين حضورم در تراکتور است[/h][h=2] سرمربي تيم تراکتورسازي گفت:چطور تيمي که مي خواهد قهرمان شود و در هفته شانزدهم در صدر جدول است،نه مي تواند تقويت شود و نه جايي براي تمرين دارد؟[/h]

مجيد جلالي درباره اظهارات محمد جواد دلفکار،سخنگوي هيات مديره باشگاه تراکتورسازي عنوان کرد:امروز با صحبت هاي بسيار چالش برانگيز سخنگوي هيات مديره باشگاه تراکتورسازي روبرو شدم.البته قبل از اين هم چند بار اين صحبت ها از طرف ايشان و باشگاه انجام شده بود که سعي کردم با صبوري و تنها با احترام به هواداران و منافع باشگاه و اينکه در روند پيشرفت تيم خللي به وجود نيايد پاسخي ندهم ولي حالا مجبورم جهت روشن شدن موضوع مواردي را بيان کنم.

به گزارش اوج، وي ادامه داد: ابتدا سوالي دارم.آيا با درنظر گرفتن شرايط حساس موجود تيم چنين موضع گيري و سخناني مي تواند به تيم کمک کند و يا اينکه حتي اگر اين حرفها از بيرون باشد نبايد با آن مقابله کرد.

سرمربي تراکتورسازي تصريح کرد:آقاي دلفکار!من تا به امروز با شما جلسه اي نداشته ام و آنطوري که آقاي زيني زاده مي گويند هيات مديره اطلاعات تيم را از بازيکنان و مديرعامل مي گيرد.بنابراين بهتر است به جاي اين مصاحبه هاي غيرسازنده کمي از مديريت فوتبال اطلاعاتي کسب مي کرديد .

وي افزود:براي انتخاب يک مربي در باشگاه بايد ابتدا تحقيقات جامعي صورت گيرد و سپس اقدام به جذب او کنيد در حاليکه شما و باشگاه از هفته دوم به مربي خود اولتيماتوم مي دهيد.آيا بهتر نيست اين اولتيماتوم را به خودتان بدهيد تا مربي را که خودتان انتخاب کرديد پس از دو هفته او را اذيت و برايش چالش درست مي کنيد.

سرمربي تراکتورسازي تاکيد کرد:اگر مربي را شما انتخاب نکرده ايد بهتر است سکوت کنيد تا تيم کار خود را انجام بدهد.ساده ترين اصول مديريتي فوتبال مي گويد وقتي يک مربي را آورديد دو حالت دارد.يا مربي خوبي است که بايد با تمام وجود و تا آخرين لحظه از او حمايت کنيد و يا اينکه خوب نيست که در آن صورت جايي براي مصاحبه و اولتيماتوم نيست و بايد او را عوض کنيد.با اين وصف رفتار و بيانات شما را نمي دانم چگونه بايد تفسير کرد که مربي را نگه مي داريد ولي شرايط کار را برايش سخت و پيچيده مي کنيد.اگر قرار بر اين نوع رفتارهاست،تا به حال تمام سايت ها بايد پر مي شد از اولتيماتوم و ضرب العجل به مربيان.لطفا شرايط تيم هاي سپاهان،استقلال،پرسپوليس و چند تيم ديگر را که چند بار به صدر جدول آمده و پايين رفته اند بررسي کنيد.کدام يک از اين تيم ها با مربي خود چنين رفتاري داشته اند.

جلالي افزود: بهتر است بدانيد در خلال فصل چالش هاي بسيار سختي داشته ايم.به طوريکه حتي يک بار هم تمرينات تيم به خاطر مشکل مالي تعطيل شد اما تنها با بردباري و صبوري مشکلات رفع شدند.در حاليکه خودتان مي دانيد امسال از هدر رفت حدود دو و نيم ميليون دلار بودجه باشگاه جلوگيري کرديم.به خاطر داريد فصل گذشته سه مربي ،يک آناليزور و شش بازيکن خارجي گرفتيد.

سرمربي تراکتورسازي تصريح کرد:متاسفانه شما قواعد احترام گذاشتن به يک مربي را هم بلد نيستيد.من شايد از نظر شما سرمربي خوبي نباشم ولي يک عمر در ورزش معلمي کرده ام.شما چطور به خود اجازه مي دهيد در رسانه ها با يک معلم اينطور صحبت کنيد و ضرب الاجل تعيين کنيد؟من تمام اين ها را به خاطر ناآشنايي شما با ابتدايي ترين اصول مديريتي مي دانم چون اطمينان دارم دلسوز هستيد.اگر يادتان باشد در هفته پنجم بود که شما و باشگاه عليه کادر فني مصاحبه کرديد و من در آن زمان گفتم اگر من را نمي خواهيد مشکلي نيست.در يک صحبت پنج دقيقه اي با باشگاه خواهم رفت و حتي مبلغي که گرفته ام را برمي گردانم.پس دليل مصاحبه و رسانه اي کردن و ضرب الاجل دادن دائمي چيست؟

وي افزود:آقاي دلفکار بهتر است بازيکنان را وارد اين مساله نکنيد.اين هم يکي از اصول مديريتي در فوتبال است.چون بازيکنان تراکتورسازي جزو صادق ترين و بي رياترين بازيکنان هستند.وارد کردن آنها در چنين جرياناتي به صلاح تيم نيست.مطمئن باشيد آنها در تمام بازي ها با تمام وجود و براي سربلندي باشگاه هر آنچه در توان داشتند را در طبق اخلاص گذاشتند.

سرمربي تراکتورسازي تاکيد کرد:در جايي ديگر شما فرموده ايد هر آنچه بايد انجام شده است.بهتر است به تحولات نيم فصل نيز نگاهي بياندازيد.تقريبا تمامي تيم هاي رقيب ما در نيم فصل خود را تقويت کردند.مي توانيد به ليست نقل و انتقالات رقيبان ما توجه کنيد.در عوض ما چه کرديم؟اسامي حدود 15 بازيکن را دادم و گفتم اگر دو بازيکن را هم از اين ليست جذب کنيم کافي است.وقتي هم گفتند نمي شود روي بازيکن خارجي متمرکز شديم.حدود يک ماه و نيم است که منتظر آمدن آنها به تمرينات هستيم در حاليکه ما 5 بازي نيم فصل دوم را هم پشت سرگذاشته ايم.به جز اين آيا از شرايط تمريني يک ماه اخير تيم اطلاعي داريد؟چطور تيمي که مي خواهد قهرمان شود و در هفته شانزدهم در صدر جدول است،نه مي تواند تقويت شود و نه جايي براي تمرين دارد؟در طول اين يک ماه اخير،تنها سه روز در تهران توانستيم تمرين مناسبي داشته باشيم و ماحصل آن بازي خوبي بود که در مسجد سليمان انجام داديم.شما مي گوييد کادر فني بايد از بازيکنان مشورت بگيرد.

وي ادامه داد براي اطلاع شما بايد عرض کنم من شرايط سخت قهرماني را با تيم هاي پاس و صبا در سالهاي گذشته تجربه کرده و مشکلات آن را مي دانم. آقاي فرهاد پورغلامي کسي است که توانسته سبک بازي يک منطقه از فوتبال کشور را تغيير بدهد و با ملوان نايب قهرمان جام حذفي شده است و فرد بسيار با تجربه اي در ليگ برتر محسوب مي شود.آقاي باغ آبادي هم يکي از بهترين مربيان در زمينه طراحي تمرين در کشور است.بقيه کادر فني هم جزو مربيان جوان و خوش فکر فوتبال کشور هستند.مطمئن باشيد کادر فني ما از بهترين ها هستند و به شما اطمينان مي دهم که مشکل تراکتورسازي،فني نيست،در آينده هم به اين حرف من بيشتر خواهيد رسيد.

سرمربي تراکتورسازي افزود:بنابراين با توجه به شرايط پيش آمده و به خاطر حفظ شان،مقام و منزلت مربيگري،اعلام مي دارم که طبق گفته شما اگر ببازم شما من را نمي خواهيد ولي بدانيد با اين اوصاف اگر هم ببرم من نمي توانم با شما کارکنم.بنابراين در هر دو صورت بازي با فجرسپاسي آخرين حضور من به عنوان سرمربي تراکتورسازي خواهد بود.

جلالي افزود:در نهايت از جناب آقاي کريميان،رياست محترم هيات مديره باشگاه تراکتورسازي تقاضاي رسيدگي دارم و در پايان هم از تمامي هواداران عزيز،خونگرم،دلسوز و مهربان تيم عذرخواهي مي کنم و اميدوارم در اين شرايط سخت من را درک کنند.من هميشه با شما هواداران صادقانه و محترمانه حرف زدم و هيچگاه با حرف و رفتار قصد فريب و بهره برداري از احساسات پاک شما را نداشتم.از اولين روز هم گفتم من همين هستم که مي بينيد و در همه 30 سال گذشته هم اينطور بودم.اگر نوع کار و رفتارم مقبول شما نبوده است عذرخواهي مي کنم و هميشه محبت هاي شما را در قلب خود حفظ مي کنم.شما شايسته بهترين ها هستيد و اميدوارم خدا بهترين ها را نصيب شما کند.اطيمان دارم شما از ما خيلي جلوتريد و همه چيز را مي دانيد.

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
به نقل از بانک ورزش ، گل سوم تيم زير 22 ساله‌هاي ايران به كره به همان اندازه كه زيبا بود، ناراحت‌كننده هم بود. ناراحتي از نوع جديدي از شادي گل كه نسل نوي فوتبال ايران را درگير خود كرده است.
كاوه رضاييان كه به خاطر نيمكت‌نشيني‌هايش از عليرضا منصوريان دلگير بود و خود را مستحق اين نيمكت نشيني نمي‌دانست، بعد از گل زيبايي كه بعد از تعويضش به ثمر رساند، ظاهراً شروع كرد به فحاشي به عليرضا منصوريان كه بلافاصله پيام صادقيان مقابل دهان او را گرفت تا اين اتفاق توسط دوربين‌ها ثبت نشود!
با اين حال اما كاملاً مشخص بود كه او اين گل را به نوعي پاسخي به بي‌اعتمادي هاي منصوريان مي‌دانست.
اين اتفاق جدا از زشت بودن ذاتي‌اش، زنگ خطري است براي مسئولان فدراسيون فوتبال كه از همين حالا به فكر فرهنگ‌سازي براي نسل آينده فوتبال ايران باشند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1029862 زمان ارسال : دوشنبه 1392/10/16 14:23

فينال جام حذفي 25 بهمن برگزار مي‌شود
[h=1]فولاد ميزبان پرسپوليس شد،راه‌آهن ميزبان تراکتور[/h][h=2] پرسپوليس در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي ميهمان فولاد خوزستان خواهد بود.[/h]

قرعه‌کشي مرحله يک چهارم نهايي مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاه‌هاي کشور ساعت 14 امروز (دوشنبه) در محل سازمان ليگ برگزار شد که طبق قرعه تيم فوتبال پرسپوليس در جام حذفي ميهمان فولاد خوزستان شد. با توجه به 2 ميزباني پياپي استقلال در جام حذفي، پيش از اين ميهمان بودن اين تيم مقابل ذوب‌آهن در جام حذفي قطعي شده بود.

براساس قرعه‌کشي انجام شده ديدارهاي مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي طبق برنامه زير برگزار خواهد شد:

پنج‌شنبه - 26 دي‌ماه 92

مس کرمان - صنعت نفت آبادان، ساعت 14، ورزشگاه امام علي (ع) کرمان

سه‌شنبه - 1 بهمن‌ماه 92

ذوب‌آهن اصفهان - استقلال، ساعت 14، ورزشگاه فولادشهر

- براساس اعلام غلامرضا بهروان ممکن است ديدار ذوب‌آهن - استقلال از ساعت 14:15 آغاز شود.

راه‌آهن سورينت - تراکتورسازي تبريز، ساعت 14، ورزشگاه تختي تهران

يکشنبه - 6 بهمن‌ماه 92

فولاد خوزستان - پرسپوليس، ورزشگاه غدير اهواز

براساس اعلام سازمان ليگ برتر ديدارهاي مرحله نيمه نهايي جام حذفي در روز سه‌شنبه 15 بهمن‌ماه 92 و فينال مسابقات در روز جمعه 25 بهمن‌ماه 92 برگزار خواهد شد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1029894 زمان ارسال : دوشنبه 1392/10/16 19:58

[h=1]جلالي در تراکتورسازي ابقا شد[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي در اين تيم ابقا شد.[/h]

به گزارش فارس، بعد از جلسه امروز هيئت مديره باشگاه تراکتورسازي که با حضور مجيد جلالي سرمربي برکنار شده اين تيم، برگزار شد در نهايت تصميم گرفته شد اين مربي به فعاليت خود در اين باشگاه ادامه دهد و بار ديگر امور فني اين تيم را بر عهده بگيرد.

مجيد جلالي با اين امر موافقت کرده و بازگشت او به تراکتورسازي قطعي است.

طبق تصميم هيئت مديره قرار است مجيد جلالي طي برنامه‌اي 5 ساله هدايت اين تيم را برعهده داشته باشد.

رئيس هيات مديره باشگاه تراکتورسازي اين خبر را تاييد کرد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1030056 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/10/18 15:37

ساکت در نشست خبري اعلام کرد
[h=1]پيشنهاد 160ميلياردي سازمان ليگ به صداوسيما[/h][h=2] عضو هيات رييسه سازمان ليگ از درخواست 160 ميليارد توماني سازمان ليگ براي حق پخش تلويزيوني مسابقه‌هاي ليگ برتر در فصل 94 - 93 از صداوسيما خبر داد.[/h]

محمدرضا ساکت در نشست خبري که براي تشريح سياست‌هاي جديد سازمان ليگ و همچنين اقدامات آن تدارک ديده شده بود، اظهار کرد: سازمان ليگ درصدد است که با تشکيل اتاق‌هاي فکر، شفافيت و قدرتمندي مصوبات خودش را ارتقا بخشد. ما رويکردهاي جديدي را براي پيشبرد اهداف سازمان ليگ در نظر گرفته‌ايم که يکي از اين مسائل پيگيري حقوق مادي و معنوي باشگاه‌هاي فوتبال است.

به گزارش ايسنا ، او ادامه داد: متاسفانه ما کمتر توانستيم در فوتبال‌مان به اين موضوع بپردازيم. طبيعي است که پيگيري اين حقوق هم از اهم کارهايي است که بايد مورد توجه قرار گيرد. قراردادهايي که در سازمان ليگ بسته مي‌شود و در واقع آيين‌نامه اين سازمان مبناي عمل براي باشگاه‌هاست. سازمان ليگ مي‌تواند اقدام به عقد قراردادهاي تجاري کند و عوايد آن را بر اساس آيين‌نامه بين باشگاه‌ها تقسيم کند.

ساکت گفت: اولين اقدام موضوع حق پخش تلويزيوني بازي‌هاي ليگ بود که با توجه به محدوديت زماني و اين که هر سال بعد از تصويب بودجه صداوسيما، درخواست سازمان ليگ مطرح مي‌شد، تلاش ما نتيجه نمي‌داد اما امسال سازمان ليگ قبل از تصويب بودجه صداوسيما در مجلس که در ذيل بودجه 93 بوده، براي گرفتن حق پخش اقدام کرده و رييس مجلس هم در تاريخ 4 دي ماه براي پيگيري اين درخواست نامه‌اي به کميسيون فرهنگي نوشته است. در آن نامه قيد شده که حداقل 160 ميليارد تومان مطالبه سازمان ليگ و باشگاه‌ها براي حق پخش مسابقه‌هاي ليگ برتر در فصل 94 – 93 است. در واقع اگر غير از اين باشد، باشگاه‌ها و مسابقه‌هاي ما با چالش مواجه مي‌شود و ممکن است موضوع به مسيري برود که حتي پخش بازي‌ها هم دچار مشکل شود.

عضو هيات رييسه سازمان ليگ در ادامه گفت: مطلب دوم، تبليغات محيطي است که با توجه به اتمام قرارداد آن در فصل 94 – 93 در آينده‌اي نزديک مزايده جذب پيمانکار جديد و يا ادامه کار با همين پيمانکار در روزنامه‌هاي ورزشي منتشر خواهد شد. با توجه به فرصت بزرگي که در اين سرمايه‌گذاري وجود دارد سازمان ليگ تاکيد بر برگزاري مزايده عمومي دارد و اين موضوع مورد تصويب فدراسيون هم قرار گرفته است.

او ادامه داد: بحث ديگر اين است که AFC و فيفا حقوق جديدي را در قالب رسانه‌هاي جديد براي باشگاه‌ها تعريف کرده‌اند. بدين صورت که همه امکانات تلفن همراه و شبکه‌هاي مخابراتي جزو حقوق حقه فوتبال است و اين حق متوجه سازمان ليگ و مجموعه فوتبال ماست. بر اين اساس سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال جهت عقد قرارداد با اپراتورهاي تلفن همراه اقدام کرده‌اند و من در اينجا افتخار دارم که براي اولين بار اعلام کنم در مرحله اول از اين موضوع، قراردادي با شرکت همراه اول امضا شده که از اين پس همراه اول تنها رسانه مخابراتي رسمي فوتبال ايران است که باشگاه‌ها و سازمان ليگ را تحت پوشش رسانه‌اي خود قرار مي‌دهد. همچنين سامانه 6090 که ظرفيتي براي بهره‌برداري رسانه‌اي از فوتبال ماست، ايجاد مي‌شود. ضمن اينکه قرارداد ديگري در مرحله مذاکره است که با شرکت ايرانسل منعقد خواهد شد و متعاقب آن در حوزه‌هاي مخابراتي ديگر هم از اين فرصت استفاده مي‌شود. در واقع هر محصولي که در فضاي مخابراتي از فوتبال منتشر مي‌شود متعلق به باشگاه‌ها و سازمان ليگ است.

ساکت در پاسخ به اين سوال که مبلغ اين قراردادها چقدر است، گفت: اين قراردادها حتما بالاي چندين 10 ميليارد است و مطمئنا به فوتبال ما کمک خواهد کرد.

او در ادامه گفت: بحث ديگري که بايد به آن اشاره کنم اين است که مسئولان سازمان ليگ در حال تدوين هرم ليگ‌هاي مناطق دسته 3، دسته 2 ، دسته يک و ليگ برتر هستند تا ما به سمتي برويم که ليگ‌ها کوچک‌تر و حرفه‌اي تر شوند. البته فعلا برنامه‌اي براي کوچک کردن ليگ برتر وجود ندارد. همچنين در اين طرح عدم خريد و فروش امتياز تيم‌ها در ليگ‌هاي پايين مورد توجه است. تدوين برنامه ليگ در فصل آينده هم در دست انجام است که با توجه به اينکه در سال آينده بازي‌هاي ليگ قهرمانان آسيا، جام ملت‌هاي 2015 و رقابت‌هاي قهرماني اميدها وجود دارد مسئولان در تلاش هستند که تقويم منسجم و قابل قبولي را براي فصل بعد ارائه دهند. ضمن اينکه تا همين الان که من با شما صحبت مي‌کنم، تاريخ نقل و انتقالات و زمان قرعه‌کشي فصل بعد مشخص شده است.

مديرعامل سابق باشگاه سپاهان د رادامه گفت: طرح ارتقاي کيفيت عملکرد ناظران ليگ در بازي‌ها هم در دست انجام است تا سطح نظارت‌ها تکنيکي‌تر و فني‌تر شده و از شکل سنتي خود خارج شود. نکته آخر هم بحث اصلاح ساختار سازمان ليگ و چارت اين مجموعه است که بعد از تصويب در هيات رييسه به فدراسيون فوتبال منعکس خواهد شد.

ساکت در پايان گفت: من از مجلس خواهش مي‌کنم که آيين‌نامه طرح جامع باشگاه‌داري خصوصي که دو سال در کميسيون فرهنگي در حال بررسي است، به سرانجام برسد. در آن طرح حمايت‌هاي خاصي براي باشگاه‌ها پيش‌بيني شده که مورد تصويب قرار بگيرد اما هنوز به صحن مجلس نيامده است. حتي در اين طرح چگونگي کمک به صداوسيما براي دادن حق پخش تلويزيوني به فوتبال آمده است. به هر حال امروز هم بخش خصوصي و هم بخش دولتي با چالش‌هاي زيادي در باشگاه‌داري مواجه هستند و بايد به اين مسائل به خوبي پرداخته شود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1030048 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/10/18 14:36

[h=1]زمان ديدار فولاد ـ پرسپوليس تغيير کرد[/h][h=2] کميته مسابقات از تغيير زمان آغاز ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و پرسپوليس تهران در مرحله يک‌چهارم نهايي رقابت‌هاي جام حذفي خبر داد.[/h]

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، در مرحله يک چهارم نهايي رقابت هاي جام حذفي ديدار تيم هاي فولاد خوزستان و پرسپوليس 15 دقيقه با تاخير آغاز خواهد شد. در اعلام قبلي اين بازي ساعت 14:30 يکشنبه ششم بهمن 92 قرار بود برگزار شود، اما کميته مسابقات اعلام کرد که اين بازي ساعت 14:45 همان روز برگزار خواهد شد. همچنين ديدار تيم هاي مس کرمان و صنعت نفت آبادان در ورزشگاه امام علي کرمان برگزار خواهد شد.

پنجشنبه 92/10/26ساعت 14:00

* مس - نفت آبادان- ورزشگاه امام علي کرمان

سه شنبه 92/11/1

* ذوب‌آهن - استقلال ساعت 14 - ورزشگاه فولادشهر اصفهان

* راه‌آهن - تراکتورسازي ساعت 14 - ورزشگاه تختي تهران

يکشنبه 6/11/92

* فولاد - پرسپوليس ساعت 14:45 - ورزشگاه غدير اهواز

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1030055 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/10/18 15:35

ماجدي:
[h=1]کميته‌انضباطي برهاني به زودي برگزار مي‌شود[/h][h=2] سرپرست تيم استقلال گفت:بازيکنان استقلال در حال حاضر ذهن خود را درگير دربي نمي‌کنند و بلکه بازي به بازي پيش مي‌روند.[/h]

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه استقلال، ميرشاد ماجدي در خصوص وضعيت آرش برهاني اظهار داشت:نامه‌اي را در اين خصوص به مديريت باشگاه نوشته‌ايم تا جلسه کميته‌انضباطي برهاني به زودي برگزار شده و تصميم‌گيري لازم براي وضعيت اين بازيکن اتخاذ شود.

ماجدي گفت: برهاني جزو بازيکنان با اخلاق و بي‌حاشيه فوتبال ما است و اميدوارم مشکل وي به زودي حل شود.

وي در ارتباط با وضعيت نکونام اظهار داشت: بنده در جريان وضعيت او نيستم، اما صحبت‌هايي که در برنامه نود شنيديم و اينکه يک بازيکن را بخواهند برابر مديرعامل و باشگاه استقلال قرار بدهند اصلا کار قشنگي نبود که در اين برنامه صورت گرفت و خودم به شخصه از اين اتفاق خيلي ناراحت شدم.

ماجدي در ارتباط با شرايط استقلال گفت: خوشبختانه تعداد مصدومان ما پايين آمده تا با شرايطي بهتر به مصاف حريفان خود برويم و قطعا همه هدف و برنامه استقلال در هر بازي کسب سه امتياز است تا بتوانيم جايگاه خوبي در جدول داشته باشيم .

وي بازي با استقلال خوزستان را اينگونه پيش‌بيني کرد: براي ما فرقي نمي‌کند به مصاف چه تيمي برويم، استقلال‌خوزستان يا پرسپوليس براي ما تفاوت زيادي ندارند و اصل هدفي است که در هر بازي دنبال مي‌کنيم. در اين ديدار که بازي آساني هم نمي‌تواند باشد همه سعي و برنامه ما کسب پيروزي است تا بتوانيم صدرنشيني خود را حفظ کنيم.

ماجدي تاکيد کرد: بازيکنان استقلال در حال حاضر ذهن خود را درگير دربي نمي‌کنند و بلکه بازي به بازي پيش مي‌روند. الان همه فکر و تمرکز آنها کسب پيروزي مقابل استقلال‌خوزستان است و سپس به بازي‌هاي بعدي فکر مي‌کنند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1030058 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/10/18 16:07

[h=1]علي کريمي: بازي سختي برابر داماش داريم[/h][h=2] هافبک هجومي تيم فوتبال سپاهان گفت: داماش گيلان يک تيم قدرتي است و ما بدون شک بازي بسيار سختي در برابر اين تيم داريم.[/h]

علي کريمي اظهار کرد: بازي مشکلي برابر صبا داريم؛ چرا که اين تيم در هفته‌هاي اخير خوب نتيجه نگرفته است و براي جبران به زمين مي‌آيد. مربي اين تيم شناخت خوبي از سپاهان دارد ولي ما براي برد به ميدان مي‌رويم و نبايد هيچ امتيازي را از دست دهيم.

به گزارش ايسنا ، وي با بيان اينکه برد در تبريز و شکست دادن فجرسپاسي و صبا همه چيز را عوض کرده است، گفت: شکست دادن تراکتورسازي در خانه خودش کار آساني نبود. اين برد شرايط روحي بازيکنان را تغيير داده است و در آينده ديگر نبايد فرصت‌سوزي کنيم. خود من هم در پست هافبک بايد از موقعيت‌ها بهتر استفاده کنم. در بازي برابر گسترش فولاد و تراکتورسازي چند موقعيت گل داشتم که استفاده نکردم.

هافبک هجومي تيم فوتبال سپاهان تصريح‌کرد: شک نکنيد که تيم ما از مدعيان اصلي کسب عنوان قهرماني است. هنوز 10 هفته به پايان ليگ باقي مانده است و ما يک بازي مستقيم با پرسپوليس داريم که بايد اين بازي را ببريم. اگر بتوانيم اکثر امتيازات را کسب کنيم و رقباي ما امتياز از دست دهند، مي‌توانيم قهرمان شويم.

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترکیب تیم ملی برای جام جهانی

ترکیب تیم ملی برای جام جهانی

ترکیب تیم فوتبال ایران:
دروازه بان: جبار سینگ (ایرانی-هندی)
مدافعان: پژمان منتظری، جواد زرینچه، ادوارد خاچاطوریان (ایرانی-ارمنی)،زلاتان مرعشیوویچ (ایرانی-کروات)
هافبک‌ها: هیدتوشی ناکامورا (کلا ژاپنی است، اما صفای وجودش ایرانی است)، ولادیمیر مدودف (روسی است، ولی پدرش مهندسی بود که قرار بود نیروگاه بوشهر را برای ما بسازد. چون خیلی طول کشید، تبعه ایران شدند)، جوادنکونام، رضا شاهرودی (کی روش مجبوره! می‌فهمی؟ مجبور!)،
مهاجمان: جمال آتاتورک (نوه کمال آتاتورک؛ از جمالش معلوم است ایرانی است و اهل دموکراسی، تومنی سه‌زار هم با پدربزرگش فرق دارد)، خوان پریندللی(اسپانیایی-ایتالیایی است. ولی هیچ کدام در تیم ملی راهش ندادند. کی‌روش اتفاقی او را در خیابان دید. پرسید: «ایران رو می‌شناسی؟» او گفت «آره» و کی روش گفت: «بیا بریم با هم فوتبال بازی کنیم.»)

شرح بازی:
ضربه ایستگاهی برای آرژانتین است. دروازه بان ایران به مدافعان می‌گوید:
«बाईं ओर एक छोटी सी. एक शॉट मत लो» مدافعان می‌گویند: «آهان» و دیواردفاعی را خالی می‌کنند. بازیکن آرژانتین شوت می‌زند و توپ گل می‌شود. کی روش می‌پرسد: «چرا این‌طوری کردید پس؟» می‌گویند: «فکر کردیم عصبانی شده میگه برید کنار توپ رو نمی‌بینم.» در شروع مجدد به رضا شاهرودی کاستاکورتا پاس می‌دهند. شاهرودی از توپ می‌ترسد می‌خواهد فرار کند که باصورت می‌خورد پرچم کرنر و مصدوم می‌شود.
ضربه شروع مجدد برای ایران. نکونام پشت توپ ایستاده. یکی داد می‌زند:
«Lasciatemi passare!» دیگری می‌گوید: «Бросьте в глубину.» کَس دیگر می‌گوید: «Ben başlığı istiyorum.» و آن یکی: « 私は誰かの新入社員ではないよ» نکونام هول می‌کند و محکم می‌زند توی گل خودمان.
در بین دو نیمه کی روش «لیونل مسی» را خفت می‌کند.
کی روش: «ببینم، تو چقدر قیافه ات آشناست. می‌دونی مس توی ایران اسم یه فلزه؟»
مسی: «نه نمی‌دونستم.»
کی روش: «اسم بابات چیه؟»
مسی: «اسکار خوان مسی. چطور؟»
کی روش: «میگم چقدر آشنایی! بابا تو پسر اصغرخان چهارراه گلوبندکی که ظروف مسی می‌فروخت. چقدر دنبالت گشتم.»
مسی در نیمه دوم برای ایران بازی می‌کند و ایران 3-2 بازی را می‌برد!