arash_m_shimi
عضو جدید
نهههههه.شوخی بود.شما زیبای خفته ای.به خاطر من بکن 1500 رند شه دیگهواااااااااا؟؟
مگه من گُربَم؟؟؟
همون 1450 تا خوبه
نهههههه.شوخی بود.شما زیبای خفته ای.به خاطر من بکن 1500 رند شه دیگهواااااااااا؟؟
مگه من گُربَم؟؟؟
همون 1450 تا خوبه
میخوام صد سال ..........پیداش نشهشما اراده کن پیدا میشه
منظورش دوماد خوبه که کمه وگرنه دوماد و عروس زیاده داداش .شما اراده کن پیدا میشه
حالا به خاطر شما میکنیم 1500 تانهههههه.شوخی بود.شما زیبای خفته ای.به خاطر من بکن 1500 رند شه دیگه
مثه اینکه شکست عشقی زیاد خوردیامیخوام صد سال ..........پیداش نشه
چه میخوام؟
وبال گردن
اونم بگرده پیدا میکنه مگه نه؟منظورش دوماد خوبه که کمه وگرنه دوماد و عروس زیاده داداش .
من عشقم کجا بود که شکستش باشه؟؟؟؟مثه اینکه شکست عشقی زیاد خوردیا
همرو با یچشم نبین زیبا خانوم
ایولمن عشقم کجا بود که شکستش باشه؟؟؟؟
چششم
ایول
چشم گفتنت منو کشته
حلا دو تا صفر از اخرش بردار منهای یک کن.بعد اعلام کن.به این میگن مهریه .حالا به خاطر شما میکنیم 1500 تا
کسه دیگه ایی نیست بخواد قیمت بالاتر بگه ؟؟؟
حلا دو تا صفر از اخرش بردار منهای یک کن.بعد اعلام کن.به این میگن مهریه .
بگو 14 تا رو حرف من حرف نزن.دیییی.من که دوس دارم مهریه زنمو در اینده اگه تونستم بهش بدم.واااااااااااای من چه خوبماااااااااا14 تا ؟؟
چرا اخه؟
بگو 14 تا رو حرف من حرف نزن.دیییی.من که دوس دارم مهریه زنمو در اینده اگه تونستم بهش بدم.واااااااااااای من چه خوبماااااااااا
کوووووووووووووو تا زن حالا یه چیزی گفتم منچشششم
خوش به حال زنت
دمت نرم داداش
چرا چهره ی واقعی منو تو جمع رو می کنی؟؟؟
ریسک نه پسرم
ریکس!!!
داشمون تحت حمایت منه!!!
من آن مرغ سیه بالم
گریزان آشیان از من ...
ولی بعد از شوخی
من دلم می خواد مهریه ی همسرم قدری باشه که قبل از اینکه ایشون اراده کنه کامل تقدیمش کنم(یعنی در توانم باشه)![]()
من با همچین پسری ازدواج نمیکنم.اگه همشون اینجور باشن که اصلا ازدواج نمیکنم.مجرد بمونی خیلی بهتره.
اگر پسرای قدیم بودن باز میشد این کارو کرد!
به پسرای این دوره محبت کنی سوء استفاده میکنن.
بلانسبت مهریه رو یا پرت میکنن جلوت یا حاضرن دادگاهی بشن
و زندان هم برن اما...
البته نمونه هاش اطراف من خیلی زیاده به این خاطر میگم.
کاری کردن که باید با سیاست محبت و عاشقی کنی.
من مهریه سکه و گل و پول و ... دوست ندارم!
شمش مناسب تره! :دی
اختیار داری داشی ....خب تو خوبی عزیز ، به نظر من حتی اگه دختره بهت سکه بده بازم برد کرده![]()
امیدوارم این طوری بشه که می گی.پس اینی که مهریه زیاد باشه و خانومت بعد از ازدواج (و شناخت بهتر) بهت ببخشدش خیلی منطقی تر به نظر میاد تا این که ...![]()
والا ما طرفمون تو خونه حرفشو انداخته گفته كم ميخوام 100-200 تا بيشتر نباشه مامان و خواهرش دورش كردن چرا مثلا؟ تو فاميل ما عرف رو 600 تا ميگرده حالا چون كم ميخواي تا 400 تا پايين ميايم![]()
پس چي به حرف دخترشون و زور ما تا 100 تا هم پايين مياريم و ميگيرمش ميام خبرشو واستون ميذارمهه هه !!!!
پ 600 عرف اون طرفا هم هست .....
چه خونواده ی مهربونی که به حرف دخترشون قبول کردن تا 400 تا بیان پایین !!!! احتمالا روز میعاد !! بازم بیان پایین تر ....![]()
پس چي به حرف دخترشون و زور ما تا 100 تا هم پايين مياريم و ميگيرمش ميام خبرشو واستون ميذارم
والا همين الانش 400 تا سكه به عبارتي ميشه 240 ميليون درسته ما ديگه اونقدرام وضعمون بد نيست ولي فوق فوقش 24 ميليونشو ميتونيم جور كنيم بقيش چي ميشه ؟؟؟
خداكنه شاد و خوشبخت باشين خوشبخت بشين اينا از ته دل با تمام وجد براتون ميخام از خداوالا ما طرفمون تو خونه حرفشو انداخته گفته كم ميخوام 100-200 تا بيشتر نباشه مامان و خواهرش دورش كردن چرا مثلا؟ تو فاميل ما عرف رو 600 تا ميگرده حالا چون كم ميخواي تا 400 تا پايين ميايم![]()
اگه ماچ باشه تعداش مهم نیستا!!!!!!!!!!!!!!1به نیت 14 معصوم 14 تا ماچ
چرا ندم نوش جونش حالا نقدی که نه همون سر عقد یا فرداش مثل معامله دونه دونه سکه هارو بشمارم بگم بیا اینم قیمت تسویه شدی بلکه واسش ماشین میخرم خونه میخرم مامان ما 100 هزار تومن مهریش بود که الانم که به نرخ روز حساب میکنه دادگاه میشه 4-5 میلیون ولی خب تو این سالها بابامون واسش خونه خریده باغ خریده و ... که الان حساب کنی از 1000 تا سکه هم بیشتر ارزش دارنیعنی اگه 100 تا باشه میخوای بدی؟؟؟؟؟
... me too
مرسی خیلی لطف داریدخداكنه شاد و خوشبخت باشين خوشبخت بشين اينا از ته دل با تمام وجد براتون ميخام از خدا
من به عنوان يه دختر ميگم چون به عينه هزاران نمونش را ديدم خيلي حواستون جمع باشه
ميشه آخر شاهنامه خوش است
چرا ندم نوش جونش حالا نقدی که نه همون سر عقد یا فرداش مثل معامله دونه دونه سکه هارو بشمارم بگم بیا اینم قیمت تسویه شدی بلکه واسش ماشین میخرم خونه میخرم
ميشه 60 ميليون كه هيچ اپارتماني به اين قيمت نميشه پيدا كرد يه ماشينم بخواي بخري حداقل 10-15 ميليون هزينش ميشه با اين حساب از 100 تا بيشتر ميره هزينه (البته اپارتمان رو 2-3 سال كه بگذره و كاملا وارد زندگي بشيم ميخرم واسش ولي ماشينو همون اولش ميگيرم بره خوش باشه)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | آیا برای مهریه همسرم مرا در خواستگاری فریب داده است؟(چرا کسی جواب نمیده!؟.) | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
مهریه! | تالار مشاوره | 46 | |
![]() |
مهریه تنها حربه ی جدایی از مردان هوس ران | تالار مشاوره | 2 | |
![]() |
پذیرش مهریه سنگین: اثبات عشق یا اثبات حماقت | تالار مشاوره | 110 | |
![]() |
خودآزمون «من چقدر خوش تيپم!» | تالار مشاوره | 2 |