هرچند بحث دینی بی خودترین بحث هاست و طرفین قبول نمی کنن!!! و اینکه تو نت جالب نیست بحث کردن!!! تازه من ناراحت شدم که چرا اصل دین رو زیر سوال می برید و به رافزی گری روانه شدید!!! درضمن اشاره کنم با برادرم که یک آخوند و هیئت ها سخنرانی می کنه مثل شما سفسطه می کند و دلیل منطقی جهان پسند نمیاره تا من قانع شم!!!
عزیزم نگرفتی مثل اینکه موضوع رو همچنان دچار سفسطه هستید.
هنوز رفرنسی ندادید که نام مهدی در قران باشه!!!
همونطور که شما می فرمایید نباید در قران بصراحت همه چیز باشه !!! بنده هم فرقان رو اوستا می دونم!!! در ضمن صحبت های شما 1% هم ارزش جهانی نداره و محدود به این مذهب شیعه است و ایران!!!
حتی خود اعراب و مسلمانان مکه و مدنیه قبول ندارن این صحبت ها رو و هیچ سند تاریخی راجع به شیعه در طول تاریخ نیست!!! خب شما میفرمایید صدر اسلام شیعه بوده؟ باشه!!! بفرمایید امام علی(ع) چندتا پیرو یا همون شیعه داشته؟ اگه بیش از 4 نفره بفرمایید ما هم آگاه شیم!!! 1.میثم تمار 2.یاسر 3.سلمان فارسی 4.اباذر دقیق یادم نیست باید یکبار چک کنم!!!
آقای مهدی جان. در کدام سند تاریخی دارید که حضرت رو پیغمبر در واقعه غدیر خم به امامت گزیده باشه که شیعه هم بوجود بیاید!!! درضمن اگه علاقه مند به حضرت علی بود که ایشون خلیفه اول می شد نه پدر زن پیامبر عزیز آقای ابوبکر !!! دلیل این بود که 4 5 نفر بیشتر علی رو دوست نداشتن و همچنان هم خود اعراب حضرت علی رو دوست ندارن!!! می دونی چرا می گم غدیر خم واقعه تاریخی نیست جون تو هیچ یک از خطبه های علی نیست!!! یعنی حضرت علی یادش رفته در نهج البلاغه ذکر کنن واقعه به این بزرگی رو؟ یا اعراب اون دورانی که دیدن همشون یادشون رفته !!! یکهو در 5 قرن پس از ظهور اسلام یادشون افتاد که غدیری هم بوده؟
آخرالزمان در دین های ابراهیمی و غیره به این صورتی که به ما گفتن نیست !!! مثلا در آیین زرتشت که مطالعه داشتم به این معتقد بود که یک فرشکرد رخ می ده!!! فرش همون fresh انگلیسی ها از اوستا استفاده کردند یعنی روز رستاخیز که همه چیز تازه می شه و راستی و اهورایی دنیا را تازه می کند!!!
اینکه می فرمایید دین زرتشت به انحراف رفته!!! اشتباه است!!! مگه اسلام نرفته؟ مگه یهود و مسحیت نرفته؟ در قرون وسطی چندصد فرقه و کتاب برای مسیحی بصورت جعلی دست کردند و داستان دجال رو راه انداختد و در این اسلام پر برکت هم از همون ابتدا معاویه و عباسیان بارها احادیث رو تحریف کردند و ...
اصول دین اسلام : توحید - نبوت - عدل - معاد است ... اما چرا در ایران فقط امامت هم اضافه شده؟
.
خیلی خووبه اگه بشه حضوری باهم بحث کنیم !!!

بهتر می شه صحبت کرد !!! الان حرفهایی که می خوام بگم و پراکنده می گم!!!
.
آهان ... خود شیعه چنیدن نوع داره!!! امامی و غیر امامی!!! امامی ها 3 4 نوعه و غیر امامی ها 5 6 نوع اسماعیلی و زیدی و ...
.
چطور می فرمایید که اسلام تحریف نشده است!
.
یک جمع بندی:
1.فرقان رو دلیل منطقی نیوردید!!!
2.مهدی در قران و ریشه تاریخی ندارد!!!
3.امامت و شیعه در هیچ جای جهان شناخته شده نیست جز ایران!!! چون تفاوت اون با اهل سنت بس بسیار است!!!
4.حدیث ثقلین حضرت محمد (ص) فرمودند عترتی... خاندان من اگه ایشون مشتاق بودند می فرمودند اهل بیتی نه عترتی!!!
5.یک سوال منطقی دارم!!! اول فکر بعد پاسخ!!! واقعا با عقل جور در میاد که یکی از اعراب مدینه افتاده باشه در چاه جمکران ما؟؟ خب اگه از سمت خداست و قدرت خدارو داره یکبار خودشو به ما نشون بده!!! هیچ درک منطقی در این بحث نیست نه من هیچ جای دنیا این رو قبول نمی کننن!!! خب شما هم پاسخ می دید دلیل نداره کفار بدونند و از این حرفها!!!...
.
باز هم ذکر می کنم اصلا بحث دینی درست نیست!!! باحث ناراحتی شما و دوستان می شه!!!
.
یک شعر از فردوسی :
عمر کرد اسلام را آشکار ... بیاراست گیتی چو باغ بهار
پس از هردو آن بود عثمان گزین...خداوند شرم و خداوند دین
چهارم بود علی جفت بتول... که او را بخوبی ستاید رسول...
.
این هم سند تاریخی از بزرگ مرد ایران زمین در مورد حضرت علی!!! که البته فردوسی هم می فرمایند شیعه بوده و مسلمون ... اما باز اگه بخواهید سند محکمی میارم که مسلمون نبوده!!!
.
اشوزرتشت حقوق بشر را بیان کرد. همون طور که کوروش مزدیسنی کتیبه حقوق بشر دارن و همچنان کشورهای غربی سرلوحه خودشون قرار دادن که اینها همش از آموزه های اشوزردشت است!!!!
از سخن ایشون بگم براتون که گفتند: مردم به شما پند و اندرزی می گویم و شما با اندیشه خود تفکر کنید و با خرد خود بسنجید اگر نیکو بود نزد شما بپذیرید و اگر ناپسند بود دور بیندازید!!!
اما دینی که بین کافر و متدین و دیگر مذاهب و... فرق می ذاره و به زور تحمیل میخواد عقایدش رو به مردم بفهمونه بیزارم!!! یعنی به خدایی بودن اون شک می کنم!!!
.
وقتی که کوروش به بابل(عراق کنونی) وارد شد بدون خونریزی همه اورا پذیرفتند چون ایشون یک سوشیانت زردشتی بود و منجی عالم!!! حال چرا پذیرفتند... چون مردم از آموزه های زردشت خوششون میومد و زبانزد عام بود که ایشون مهرپرستند و یکتاپرست و با جنگ و خشونت مخالفند!!!! در همون زمان یهودیان و زردشتیان یار و دوست هم بودند....
.
یک نگاهی به جغرافیای ایران بندازید پیش از اسلام و پس از اسلام!!! چرا پس از اسلام ما حتی زبونمون عربی شد؟ چرا تسلیم عرب شدیم؟ چرا پیش از اسلام هیچ عربی جرات به حمله ایران رو نداشت>؟ میدونی چرا؟ چون ایرانیان یکتاپرست بودند و در دوران ساسانیان مزدکیان یک فرقه جعلی از زردشت رو بوجود اورده بود و خوون مردم رو به شیشه می گرفتن و اخلافات طبقاتی بس بسیار بود... و خبر آمد که محمد دینی نوین آورده و وقتی عمر لعنتی به ایران حمله کرد مردم تسلیم دین محمد شدند و مسلمون با زور شمشیر عمر!!! و چونکه مردم هم دین زده شده بودند و از طرفی علاقه داشتند به دین ... خیلی راحت به عرب باختند و همچنان جان باخته این اعرابیم!!! بارها خود قران گفته که ما قران رو برای مردمان لسان عربی فرستادیم و برای دیگر قوم ها نیست!!!
.
اگه ما فردوسی نداشتیم الان باید همه عمامه به سر و بهم انت انتما می گفتیم!!!!
.
در ایران باستان معتقد بودند که زمین گرد است و اگر به نماد فروهر توجه کنید متوجه می شید!!! خیر و شر دو پدیده در خلاف هم هستند!!!
.