من کنار میکشم همی.......!

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
فدات بشم اذیت چیه؟....خوب رای گیری عادلانه نبود...ینی خودم عدالتو رعایت نکردم....تبلیغ کردن که جز قرارمون نبود...بود؟...:razz::redface:
خودت میدونی میخوای ادامه بدی یا نه...ولی به نظر من تمومش کنیم بهتره....اسی رایش بالاس ....همین الان معرفیش کن...;)

اتفاقا کاملا در اشتباهی توی یکی از صفحات تاپیکم گفته بودم که بچه ها میتونن یه تاپیک جداگانه برای تبلیغشون بزارن

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو هم گولشو خوردی.
این مایکل قبلا دعا نویس بوده. با آب زعفرون کار میکرده.الان رفته تو کار تتو.
من خودم انداختمش زندان .اینقدر جنگولک در آورد تا فرار کرد.بعد رفت آمریکا از روش فیلم ساختم.:biggrin:

راستی تا یادم نرفته.
این عکسو برا شما پیدا کردم:gol:
بدون زیرنویس
.
.
والا؟....مایکل بس جانور سختیست:biggrin::D:D
دس شوما درد نکنه....مرسی :gol::gol::heart:

• Like
واکنش ها: IMDB

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا کاملا در اشتباهی توی یکی از صفحات تاپیکم گفته بودم که بچه ها میتونن یه تاپیک جداگانه برای تبلیغشون بزارن
:eek::surprised::surprised::redface:پس چرا اینان مرا به سخره میگیرند؟.....
من از انروز با عذاب وجدان سخت و دندان شکنی مواجهم.....
ولی من دست از تبلیغ میکشم..بگذار هرچه میشود بشود:cry:;):D

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش آقای مهندس اسی اینجا می بود که من این مطلب رو اینجا عرض میکنم در باب اسلامی شدن باشگاهها فک کنم نزدیک دو سه جلسه تشکیل شده. مملکت قانون داره, اینجور نیست که حالا یه عده خس و خاشاک جمع شدن و تاپیکهای غیر قوانین اسلامی و مدنی زدند ما صحنه رو خالی کنیم, من از دختر شاه پریون میخوام به حضور پر قدرت در انتخابات ادامه بدن.
اینطور نیست که فردا آقایون هر چی گفتن ما هم بگیم چشم, ابدا این چونین نیست, در خصوص مسایل مربوط به این انتخابات از مسئولین میخوام هر چی سریعتر عاملان رو شناسایی کنن و با شدت باهاشون بر خورد کنند. و اما صدا سیما, که اخیرا بعضی آقایون اعتراض دارند بهش, این رسانه یک رسانه ملی است, گاها از دور و اطراف میشنویم که القاب زشتی رو به صدا سیما می دهند, این آقای شهیدی از دوستان ما هستند ما وقتی که صدا و سیما رو به ایشون سپردیم مثل دو چشم خود به ایشون اعتماد داشتیم و حال نیز.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هم کنار میکشم، واقعاً بی مزه شد، شوخی و خنده رو از حد گذروندند، معلوم نیست تا چند هفته دیگه باید تاپیک در باره این انتخاب زده بشه و ......

من هم شما (دختر شاه پریون) رو به عنوان محبوب ترین عضو باشگاه قبول دارم، همه کاربران عزیزند و شما توی این نظر سنجی نفر اول شدید، مبارکه:gol:

نه بابا چرا کنار بکشید؟ اگر به خاطر تبلیغه که همه تبلیغ کردند و از این بابت مشکلی نیست، اون ها هم فقط یه شوخی بود و اگر وافعاً جایی احساس توهین یا هرچیز که ناراحتتون کرده من همینجا رسماً عذر میخوام ازتون، همش شوخی بود و برای خنده.
ولی اخیراً دیگه از شوخی گذشته و انگار داره جدی میشه، همیشه هر شوخی ای که از حد بگذره لوس و بی مزه میشه.

نمی خواد کنار بکشید به نظر من، واقعاً محبوببید بین بچه های باشگاه:gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
همتون لطف دارین....نه من به هیچ وجه از کسی ناراحت نیستم....مسئله صحنه روخالی کردن یا ناراحت شدن نیست...هرکس حق داره در هر موردی تاپیک بزنه....نباید همه چیو زیاد جدیش کنیم....ولی من دیگه اون شوق و ذوق اولو ندارم....اونقد همه چی شوخی شوخی رفت جلو که الان همه چیو تموم کنیم بهتره تا اینکه چندوقت شوخی جاشو به توهین یا خدای نکرده خشونت بده....همونطور که میبینین تنهاترین اسب این رای گیریو واسه مسخره بازی نزده....به هرحال امکان داره بهش بربخوره...یا ته دلش از ما برنجه

shima88

عضو جدید
امان از تو دخمل شاه پریون!!

امان از تو دخمل شاه پریون!!

اینکارو نکن من کلی کلنجار رفتم تا بهت رای دادماااااا.. خوبیت نداره

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
والا؟....مایکل بس جانور سختیست:biggrin::D:D
دس شوما درد نکنه....مرسی :gol::gol::heart:

الان این جونوره منم یعنی..بی ذوق:razz:
من داستانم را در تاپیکهای مختلفه عنوان نموده ام در این تاپیک زپرتی هم میفرماییم

یادمه وقتی بچه بودم داشتم تو کوچه گل کوچیک بازی میکردم، یه دفعه بابام صدام کرد گفت بردیا بدو برو نون بگیر بیا (قافیه هم داشت:d)... ما هم که گرم بازی بودیم، گفتیم حالا بیخیال شو وایسا یه ساعت دیگه میرم اونم نامردی نکرد گفت "کره خر مگه با تو نیستم ، بدو ببینم ذقنبوت:d" خلاصه ما هم ان شب اندیشیدیم که کجامون شبیه کره خره، گوشمون که خداییش دراز نبود، پوزه مون که اوکی بود، پالونم که نداشتیم، دو تا دستو دو تا پا هم داشتیم... خلاصه از ان موقع تا حالا ما هنوز به این می اندیشیم که چرا بجا کره خر نگفت پسره گلم یا لااقل مثه بقیه باباها یه اردنگیو چهارتا چک و لگد حواله مون نکرد، اینجوری بهتر نبود؟ جلو بچه محلا هم کنف نمیشدیم

الان که گفتین جونور، با خود اندیشیدم که پدر بیرحمه بنده کم بیراه هم نگفته است، شاید چیزی در وجود قند عسل خود دیده که این دشنام را بر ما روا داشته است

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
همتون لطف دارین....نه من به هیچ وجه از کسی ناراحت نیستم....مسئله صحنه روخالی کردن یا ناراحت شدن نیست...هرکس حق داره در هر موردی تاپیک بزنه....نباید همه چیو زیاد جدیش کنیم....ولی من دیگه اون شوق و ذوق اولو ندارم....اونقد همه چی شوخی شوخی رفت جلو که الان همه چیو تموم کنیم بهتره تا اینکه چندوقت شوخی جاشو به توهین یا خدای نکرده خشونت بده....همونطور که میبینین تنهاترین اسب این رای گیریو واسه مسخره بازی نزده....به هرحال امکان داره بهش بربخوره...یا ته دلش از ما برنجه

قضیه این اسبه چیه؟ بگین ما هم میخوایم بازی کنیم:gol::gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
مایکل تو خسته نمیشی اینقد جفنگیات میگی؟....:ی
تنهاترین اسب دیگه دیوونه...همکه تاپیک مبوبو زده گیگه...
میدونم منو سر کار گذاشتی خوشت میاد منو اذیت کنی جوراب بو گندو

• Like
واکنش ها: IMDB

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
مایکل تو خسته نمیشی اینقد جفنگیات میگی؟....:ی
تنهاترین اسب دیگه دیوونه...همکه تاپیک مبوبو زده گیگه...
میدونم منو سر کار گذاشتی خوشت میاد منو اذیت کنی جوراب بو گندو

هان؟ یعنی به تو گفته؟ چققققد مودبانه
نه من اصولا اولو اخره پستا رو میخونم، حالو حوصله ندارم کلشو تفتیش کنم

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان این جونوره منم یعنی..بی ذوق:razz:
من داستانم را در تاپیکهای مختلفه عنوان نموده ام در این تاپیک زپرتی هم میفرماییم

یادمه وقتی بچه بودم داشتم تو کوچه گل کوچیک بازی میکردم، یه دفعه بابام صدام کرد گفت بردیا بدو برو نون بگیر بیا (قافیه هم داشت:d)... ما هم که گرم بازی بودیم، گفتیم حالا بیخیال شو وایسا یه ساعت دیگه میرم اونم نامردی نکرد گفت "کره خر مگه با تو نیستم ، بدو ببینم ذقنبوت:d" خلاصه ما هم ان شب اندیشیدیم که کجامون شبیه کره خره، گوشمون که خداییش دراز نبود، پوزه مون که اوکی بود، پالونم که نداشتیم، دو تا دستو دو تا پا هم داشتیم... خلاصه از ان موقع تا حالا ما هنوز به این می اندیشیم که چرا بجا کره خر نگفت پسره گلم یا لااقل مثه بقیه باباها یه اردنگیو چهارتا چک و لگد حواله مون نکرد، اینجوری بهتر نبود؟ جلو بچه محلا هم کنف نمیشدیم

الان که گفتین جونور، با خود اندیشیدم که پدر بیرحمه بنده کم بیراه هم نگفته است، شاید چیزی در وجود قند عسل خود دیده که این دشنام را بر ما روا داشته است
:w25::w15::w15::w15::w15:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
خام نشید خام نشید:w00:......آیییییییییییییییییییییییییی اسی کجاییییییییییی؟فتنه فتنه....!!!:w00:دختر شاه پریون اومده با این حرفا محبوبیت جمع میکنه...کوجایی تو آخه؟؟؟؟1!!!!!!:w00:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
:w25::lol: