pasargadparisa
عضو جدید
باشه. حالا چي بنويسيم؟شوخي شوخي خودتو چسبوندي هااین علامت سواله اخرش واسه چی بود؟
پریسا توام یه تاپیک واسه من بزن، حال اینارو بگیریم (از همه بیشتر حاله پریو)
باشه. حالا چي بنويسيم؟شوخي شوخي خودتو چسبوندي هااین علامت سواله اخرش واسه چی بود؟
پریسا توام یه تاپیک واسه من بزن، حال اینارو بگیریم (از همه بیشتر حاله پریو)
ميخواي من برات بزنم وازت خواستگاري كنم.........مهسا كه فعلاً نيستخاك بر سر ......و ....... ..و.......... و............. چند بار بهشون گفتم يه تاپيك بزنين تا همه بدونن ميخوايم با هم ازدواچ كنيما؟؟؟؟؟؟؟؟من دارم عقده اي ميشم.آخه چرا
شونصدتا...........مهسا خودشش ميدونه....چندتا دارم ومشكلي نيست ........شيتيله آبنباتميگم ممد خيلي ناغولايي اي كلك چندتا زن داري...........من دهنم قفله بگو به جان تو به هيشكي نمي گم
چاكرتيم.........نا اميد نشو نا اميد شيطانست.........صبور باش وتا آخر سر عشقت بمون تا بدستش بياري
دوستت دارم.خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکم یاد بگیر بی احساس
خدا بزرگه.من چی کی با من تاپیک میزنه؟
ها خوب بيد محض بازار گرمي و اينكه اين برديا كفرش در بياد. ميدونيد كه خودشم بهم پيام داد كه ديوانه وار عاشقمه.ولي من ازش خوشم نمياد.ايششششششششششميخواي من برات بزنم وازت خواستگاري كنم.........مهسا كه فعلاً نيست
شونصدتا...........مهسا خودشش ميدونه....چندتا دارم ومشكلي نيست ........شيتيله آبنبات
گلي از خودت...........آره تقريباً يجورهاي........چطو مگه؟راستی گلپسر..شما همشهری هستین؟
تو عكس شش تايين .من و ملت از شما ها خيلي ميتلسيم. معروفيتن به فاطي كماندو.منظورت و نگرفتم ولي گويا طرف تاپيك و زده
خب دست ميكشم ديگه ..........آجر تو سرت نميزنم كه...هههههههههخوش به حالت ما تو يكيشم مونديم نمي تونيم بگيريم حالا يه دستي هم بر سر ما بكش
سرمو نشكني
خودم برات ميزنممن چی کی با من تاپیک میزنه؟
مرسي خدا قسمت خودت كنه.......سلام.واقعا بهتون تبریک میگم.
امیدوارم همیشه شاد باشین
اي آبجي.............خب من كه اول خودم گفتم........به به چه خبره جقدرخبرخوش
خیلی جالبه
آقاحاوید بااون تفکراتش بالاخره به دام اقتاد
میدونستم تمام حرفها ققط شعاره
مهسا جان وآقاجاویدپیوندتان مبارک
انشالله سالیان سال درکنارهم باعشق زندگی کنید وبنا به توصیه احمدی نژاد یک دوجین آدم به جمعیت ایران اضافه کنید
گلي از خودت...........آره تقريباً يجورهاي........چطو مگه؟
خب بس من تو رو هم ميجيرم........مهسا جون من بي تقصيرمااااااااها خوب بيد محض بازار گرمي و اينكه اين برديا كفرش در بياد. ميدونيد كه خودشم بهم پيام داد كه ديوانه وار عاشقمه.ولي من ازش خوشم نمياد.ايشششششششششش
مرسي.........آره دقيقاً..........ولي خوبه برا آيندتاین سایت اسباب بیچارگی جوونای این مملکت شده!! خیلیها به واسطه این سایت مزدوج شدن! و شما پسرای مجرد را از این سایت بر حذز میدارم!
آقا مبارکه
عزيزم هيچ وقت فاصله زماني ومكاني........باعث دوريه قلب ها نميشه........سعي كن داداش سعياگه ما هم 3ساعت اختلاف مکانی نداشتیم اینطور درد نمیکشیدم
جاوید بهت نمیومدحالا حالاها دم به این تله ها بدی
جدی که نمیگی ها
تو نگران نباش مهسا با من. يه جوري سر به نيستش ميكنم. ديهههخب بس من تو رو هم ميجيرم........مهسا جون من بي تقصيرماااااااا
مرسي.........آره دقيقاً..........ولي خوبه برا آيندت
عزيزم هيچ وقت فاصله زماني ومكاني........باعث دوريه قلب ها نميشه........سعي كن داداش سعي
اصلا شوخی جالبی نبودملتو گذاشتی سر کارسلام آرزو نه بابا شوخيه.........ههههههههه
مرسي مامان بزرگ......حتماً بريا...........وگرنه پيشي ها ميخورندشاااااااعزیزمی محمــــــــــــــــــــد ، خودم میرم برات خواستگاری ......
خب بس كي بيام خواستگاريت...........مهسا از اول شوخي بودتو نگران نباش مهسا با من. يه جوري سر به نيستش ميكنم. ديههه
خواهش داداش ما هستيم در خدمتای بابا
کاش خونواده منم میزاشتن
ممنون جاوید جان
جاوید باشی
eاصلا شوخی جالبی نبودملتو گذاشتی سر کار
قاطیم بد فرم
شوخي نبود ........بما هم خوش گذشت بازم تشريف بيار اين طرفااینگونه باش ...
شاد اما دلسوز ،
ساده اما زیبا ،
مصمم اما بی خیال ،
متواضع اما سربلند ،
مهربان اما جدی ،
سبز اما بی ربا ،
عاشق اما عاقل ...
در غیر اینصورت حسرتی .....روبرو میشی
هرگز هیچ حسرتی در دنیا این چنین یک جا جمع نمی شد که در این 4 کلمه جمع شده :
او مرا دوست ندارد.
اگه جدیه مبارک باشه
اگه نه ...خوب بود خوش گذشت