من زنم ...

sade_messi

عضو جدید

نه!من براي يه مرد نامحرم با حجاب خودم حريم مشخص ميكنم.....

چون مردي كه دنبال نامحرم باشه....هيچ وقت چشمش پاك نيست....اون مرد نميتونه جلوي خودشو بگيره...ولي من يه زنبا حجاب خودم بايد طوري باشم كه مرد بتونه جلوي نفس خودشو بگيره....
ولي زني كه بي حجابه.....نمي دونه كه چند تا دارن نگاش ميكنن بخاطر ارزش خودش نيست.. و واسه چيزه ديگه است.....و واسه اون هيچ امتيازي نداره....جز ارزشش پايين بياد......قط ميخواد تو چشم باشه....
من خوشحالم كه حريم بين نامحرم رو من ميزارم.....

كار شما كاملا درسته ولي ایران فقط متعلق به مسلمانان نیست.حتی اونا که نه به
خدا و نه هیچ دیني اعتقاد ندارند به اندازه ی شما حق زندگی و
اظهارنظر در این مرز و بوم را دارند.

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-منظور از دیگران خداونده دیگه؟!!!
2-ایضا
3-حجاب برای بانوان تکلیفیست الهی همانطور که کنترل نگاه برای مردان تکلیفه همانطور که نماز تکلیفه!!
4-آقایون باید نگاهشون حریم داشته باشه ولی در مقابل خانوما هم نباید این اجازه رو بدند که نامحرمی جنسیت اونها رو مهم بدونه
5-چارقد خانوما در درجه اول ضامن حفظ ایمان خودشونه!
6-اونا آدم نیستند
7-اگه یه خانوم اینقدر غصه میخورد میتونستم قبول کنم ولی از طرف یه مرد...
8-همین پست شما خودش میتونه ناقض همین مورد باشه

منم با نظر آقا صادق موافقم

ولی منظور من خدا نیست .اگه رفتار و اعمال اعراب جاهل زمان پیامبر رو مطالعه کنین میدونین که اونا چه آدم های بودن و چه افکارهای غلطی داشتن .ولی الان وضع فرق کرده خدا وند در زمان ظهور پیامبر در بین اعراب همان عرف عرب رو با کمی تغییر به پیامبر وحی کرد و پیامبر همون قانون رو به مردم آن زمان ارجاع داد .اگر غیر از این بود کسی مسلمان نمیشد الان هم همین طوره اگه ما با افکار 1400 سال پیش قانون گذاری کنیم خوب افراد دین گریز میشن باید مطابق عرف جامعه ...قانون وضع کرد ......مثل پیامبر اسلام که مطابق عرف جامعه خودش قوانین رو تایید و امضا کرد (اونایی که از نظر خداوند مورد قبول بود رو میگم)

پس گزینه اول رو بی خیال شین ...........بعدشم این حرفا توهین به مردهاست که بادیدن یه زن اغز خود بی خود بشن!!!خدا به همه قدرت اختیار و انتخاب داده ...........مگه ما حیوانیم که برای خودمون باید یه سپر هم داشته باشیم ..البته به نظر من دور از جمع اگه چنین مردانی وجود دارن پست تر از حیوان هستن :eek:واقعا که :confused:

sade_messi

عضو جدید
1-منظور از دیگران خداونده دیگه؟!!!
2-ایضا
3-حجاب برای بانوان تکلیفیست الهی همانطور که کنترل نگاه برای مردان تکلیفه همانطور که نماز تکلیفه!!
4-آقایون باید نگاهشون حریم داشته باشه ولی در مقابل خانوما هم نباید این اجازه رو بدند که نامحرمی جنسیت اونها رو مهم بدونه
5-چارقد خانوما در درجه اول ضامن حفظ ایمان خودشونه!
6-اونا آدم نیستند
7-اگه یه خانوم اینقدر غصه میخورد میتونستم قبول کنم ولی از طرف یه مرد...
8-همین پست شما خودش میتونه ناقض همین مورد باشه

نمي دونم شما در كدوم جغرافياي فرهنگي و اجتماعي زندگي مي كنيد، ولي مطئنم هيچ جاي دنيا واژه "حفظ حريم" با " تبلور آزادي و آزاد انديشي " مترادف نيست.

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب میدونین هر کشوری برای خودش قانون داره که این قانون هم باید رعایت بشه تو خیلی از کشورهای دیگه هم هست مثل ترکیه در حالی که باحجاب هم داره بی حجاب هم داره......قانون یک کشور باید رعایت بشه .ولی همه حق زندگی و اظهار نظر هم باید داشته باشن

ro0zhin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينجا جمهوري اسلاميه...
ميگه آقا ..خاونم.....
جامعه رو با خونه اشتباه نگير.....جامعه يه جاي عموميه.....شما نميتوني با هر پوششي بياي بيرون...

JavadMessi

مدیر بازنشسته
منم با نظر آقا صادق موافقم

ولی منظور من خدا نیست .اگه رفتار و اعمال اعراب جاهل زمان پیامبر رو مطالعه کنین میدونین که اونا چه آدم های بودن و چه افکارهای غلطی داشتن .ولی الان وضع فرق کرده خدا وند در زمان ظهور پیامبر در بین اعراب همان عرف عرب رو با کمی تغییر به پیامبر وحی کرد و پیامبر همون قانون رو به مردم آن زمان ارجاع داد .اگر غیر از این بود کسی مسلمان نمیشد الان هم همین طوره اگه ما با افکار 1400 سال پیش قانون گذاری کنیم خوب افراد دین گریز میشن باید مطابق عرف جامعه ...قانون وضع کرد ......مثل پیامبر اسلام که مطابق عرف جامعه خودش قوانین رو تایید و امضا کرد (اونایی که از نظر خداوند مورد قبول بود رو میگم)

پس گزینه اول رو بی خیال شین ...........بعدشم این حرفا توهین به مردهاست که بادیدن یه زن اغز خود بی خود بشن!!!خدا به همه قدرت اختیار و انتخاب داده ...........مگه ما حیوانیم که برای خودمون باید یه سپر هم داشته باشیم ..البته به نظر من دور از جمع اگه چنین مردانی وجود دارن پست تر از حیوان هستن :eek:واقعا که :confused:
یعنی احکام دین مربوط به یه زمان خاصیه والان باید تغییر کنه؟!!!
اصلا توهین نیست خداوند مرد و زن زمان حال و 1400 سال پیش واحده و اونارو با نیازهایی آفریده که خودش از همه بهتر میدونه چطور باید کنترل بشه!
خواهرم ما باید مطابق حکم خدا زندگی کنیم نه اینکه خداوند مطابق خواست ما حکم کند:gol:

sade_messi

عضو جدید
اينجا جمهوري اسلاميه...
ميگه آقا ..خاونم.....
جامعه رو با خونه اشتباه نگير.....جامعه يه جاي عموميه.....شما نميتوني با هر پوششي بياي بيرون...

اصلا بحث همينه
قوانين جمهوري اسلامي باعث اين تبعيض شده
خسته نباشي واقعا

JavadMessi

مدیر بازنشسته
نمي دونم شما در كدوم جغرافياي فرهنگي و اجتماعي زندگي مي كنيد، ولي مطئنم هيچ جاي دنيا واژه "حفظ حريم" با " تبلور آزادي و آزاد انديشي " مترادف نيست.
میشه این تعریف رو در قالب حجاب بیشتر توضیح بدین؟؟؟

sade_messi

عضو جدید
اصلا توهین نیست خداوند مرد و زن زمان حال و 1400 سال پیش واحده و اونارو با نیازهایی آفریده که خودش از همه بهتر میدونه چطور باید کنترل بشه!
خواهرم ما باید مطابق حکم خدا زندگی کنیم نه اینکه خداوند مطابق خواست ما حکم کند:gol:

برادر من حكم خدا توي قرآن نوشته شده نه جاي ديگه كه با يه انتخابات و سركار اومدن يه نفر به جاي يكي ديگه يا اصلا تغيير حكومت بخواد حكم خدا يه جور ديگه تفسير بشه و تغيير كنه

ad_kh66

عضو جدید
حمایت !کدوم حمایت ؟؟؟دوست عزیز گوشمون از این شعارها پر شده .........فقط شعارن .......منظورم شما نیستین کل جامعه رو میگم ..بزرگترین تبعیض هم سن بلوغ دختران و پسران هستش که یکی نیستن .در حالی که از نظر روانشناسی هر دو منظورم هم دختر و هم پسر باید سن بلوغ یکسانی داشته باشن.......بلوغ باید عقلی باشه نه بلوغ جسمی ولی متاسفانه هست.
عزيزم پسرا تا 30 سالگي مغزشون بالغ نميشه... تازه سن بلوغ تو 16 سالگي زود هم هست واسشون....

ro0zhin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا بحث همينه
قوانين جمهوري اسلامي باعث اين تبعيض شده
خسته نباشي واقعا
چه تبعيضي؟؟؟؟؟؟
مشكل كجاست...!!!!!!!
ميخواي همه ي زنها بي حجاب بياين بيرون.........
وبهشون هيچي نگن.....
خانوم ها وآقايون....اينجا مث خونتونه راحت باشين....
كجايي شما.....شما ميخواي بري دانشگاه...يا ميخواي بري عروسي....يا ميخواي بري تفريح....همش ي جور لباس ميپوشي؟؟؟؟؟؟؟؟
خب مسلما...نه!
خب اسلام هم همينو ميگه.....

JavadMessi

مدیر بازنشسته
برادر من حكم خدا توي قرآن نوشته شده نه جاي ديگه كه با يه انتخابات و سركار اومدن يه نفر به جاي يكي ديگه يا اصلا تغيير حكومت بخواد حكم خدا يه جور ديگه تفسير بشه و تغيير كنه
حکم حجاب همیشه ثابت بوده!!!

ad_kh66

عضو جدید
sadegh1313sa: من زنم....
جلل الخالق... ملت چه اسماي پسرونه رو دختراشون مي زارنا...... اي خواهر....

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

حرفاتون کاملا درسته ....ولی گفتم که اگه اون موقع خدا غیر از این حکم میداد باورکنین امروزه این همه مسلمان نداشتیم ..........میتونیم قران رو با تمام آیه هاش به زمان حال تعمیم بدیم ولی متاسفانه علمای مانشستن فقط دوران تاریخی 1400 سال قبل رو برامون دیکته میکنن ..

تازه در مورد حجاب کتاب شهید مطهری هست.اونجا خیلی قشنگ توضیح دادن ....در ضمن حجاب برای امنیت خانم هاست خدا این طوری تو قران گفته .اگه تو جامعه مردان خوب تربیت بشن پس نیازی به حجاب نیست چون زن ها امنیت دارن

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
قوانین اسلام ثابت است ولی مثلا کشورهای سوریه و ترکیه هم اسلامین. چیزی که به عنوان اسلام تو کشور ماست یه چیز من درآوردی ، سلیقه ایی ... .مثلا مانتو همه می پوشند. ولی موهاشون پیداست کجای دنیا همچین حجابی دیدین. بعد هم اسلام به حکومت حق نداده تو مسئله حجاب دخالت کنه. لطفا شرایط ایران رو اصلا با اسلام مقایسه نکنید.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
حرفاتون کاملا درسته ....ولی گفتم که اگه اون موقع خدا غیر از این حکم میداد باورکنین امروزه این همه مسلمان نداشتیم ..........میتونیم قران رو با تمام آیه هاش به زمان حال تعمیم بدیم ولی متاسفانه علمای مانشستن فقط دوران تاریخی 1400 سال قبل رو برامون دیکته میکنن ..
تازه در مورد حجاب کتاب شهید مطهری هست.اونجا خیلی قشنگ توضیح دادن ....در ضمن حجاب برای امنیت خانم هاست خدا این طوری تو قران گفته .اگه تو جامعه مردان خوب تربیت بشن پس نیازی به حجاب نیست چون زن ها امنیت دارن
خواهرم اینکه تمام احکام خدا رو با این دید نگاه کنیم یه نوع توهین به خود خداست.اموری که در قرآن و سنت واجب شده اند غیر قابل تغییرند کسی هم نمیگه حجاب فقط چادره!
اون جمله قرمز رنگ رو هم اگه میشه از قرآن آدرس بدین:gol:

JavadMessi

مدیر بازنشسته
برای دخترا هم باید همین طوری باشه چون هر دو انسانن ......
شما چرا از این بعد نگاه نمیکنی که خداوند دخترا رو زودتر به درگاهش خونده:gol:
مگه اصل اینه که آدم تا میتونه گناه کنه و اگه زودتر از گناه منع شد و مکلف به واجبات یعنی تبعیض؟!!!

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهرم اینکه تمام احکام خدا رو با این دید نگاه کنیم یه نوع توهین به خود خداست.اموری که در قرآن و سنت واجب شده اند غیر قابل تغییرند کسی هم نمیگه حجاب فقط چادره!
اون جمله قرمز رنگ رو هم اگه میشه از قرآن آدرس بدین:gol:

جمله قرمز رنگ رو از کتاب مطهری من این طوری فهمیدم .یعنی برداشتم این بود همون ایه حجاب هستش تو آخرش گفته این برای خاطر خودتان هست تا مورد آزار و اذییت قرار نگیرید (البته عین کلام خداوند نیست ولی فکر میکنم تونستم منظورمو برسونم)..شما بهتر از من میدونین دو نوع احکام واجب داریم .....یکی ابدی هستش مثل روزه و نماز ....زکات .......یکی هم قابل تغییره مثل حجاب

sade_messi

عضو جدید
مگه اصل اینه که آدم تا میتونه گناه کنه و اگه زودتر از گناه منع شد و مکلف به واجبات یعنی تبعیض؟!!!

دوست من چرا شما خدا رو با حاكمين جامعه يكي ميدونين ما گفتيم حكومت ما تبعيض قايل ميشه نه خدا
چرا شما ميخوايد ضعف جامعه رو با نسبت دادن به خدا رفع كنيد اين شرك مطلقه

JavadMessi

مدیر بازنشسته
جمله قرمز رنگ رو از کتاب مطهری من این طوری فهمیدم .یعنی برداشتم این بود همون ایه حجاب هستش تو آخرش گفته این برای خاطر خودتان هست تا مورد آزار و اذییت قرار نگیرید (البته عین کلام خداوند نیست ولی فکر میکنم تونستم منظورمو برسونم)..شما بهتر از من میدونین دو نوع احکام واجب داریم .....یکی ابدی هستش مثل روزه و نماز ....زکات .......یکی هم قابل تغییره مثل حجاب
نه من نمیدونم حجاب چطوری قابل تغییره؟!!!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
دوست من چرا شما خدا رو با حاكمين جامعه يكي ميدونين ما گفتيم حكومت ما تبعيض قايل ميشه نه خدا
چرا شما ميخوايد ضعف جامعه رو با نسبت دادن به خدا رفع كنيد اين شرك مطلقه
شما کلمه حکومت رو اگه تو پستای من کشیدی بیرون جایزه داری:دی

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

من میدونم خدا دخترا رو دوست داره چون تو تفسیر قران خوندم که خدا به اونایی که دختراشون رو زنده به گور میکننن می فرماید : چرا با کسانی که من تا ابد به آنها رحمت و محبت دارم این طور رفتار میکنین >معنی عربی به فارسی یه کم گنگه ولی تفسیرش اینه ،در حالی که هیچ جا نفرموده که تا ابد به مردا محبت و رحمت دارم

راستش منظور من قانون خداوند نیست قانون ازدواج و قوانین اچتماعی هستش که باید یکسان باشه چون از نظر روانشناسی هر دو انسانن ..........

در جوامع آن زمان عرب اصلا به زن ارزش نمیدادن مطمئن باشین اگه بعد پیامبر ، پیامبر دیگری هم میامد خدا بیشتر از این هم به دخترا حق میداد چون وضعیت متفاوت شده .

ad_kh66

عضو جدید
برای دخترا هم باید همین طوری باشه چون هر دو انسانن ......
ولي مغز و فكر و بلوغ دختر و پسر و تقريبا همه ويژگياشون شبيه هم نيس.س بلوغ دختر زودتره چون از لحاظ فكري و عقلي زودتر بالغ ميشه. واسه همينم سن زن از شوهر بهتره كمتر باشه. تا به يه حد از تكامل عقلي رسده باشن. ديه اينارو كه همه مي دونن. جبهه ي انسان دوستانه و تساوي ويژگي جنسيتي نگيرين لطفا...