من ریش هام رو فقط توی محرم نمیزنم

کربلایی

مدیر بازنشسته
دوست دارم نظرتون رو در این مورد بپرسم

کسی تو محرم آهنگ گوش بده
برقصه
بره خرید
کارهای تفریحی کنه
پارتی یا عروسی داشته باشه و غیره

حکمش چیه؟:w05:

چه قشنگه این:w05:
چه ربطی داشت؟

سلام
اگه خرید رفتن رو از سوالتون حذف کنید، میشه کسی که تو محرم آهنگ گوش بده، برقصه، کارهای تفریحی آنچنانی کنه، پارتی و عروسی داشته باشه! و در جامعه ای با اکثریت شیعه زندگی کنه

خب من به شخصه از همچین آدمی خوشم نمیاد:mad:
من از کسی که به اعتقاداتم احترام نزاره خوشم نمیاد:mad:
موفق باشید

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا اینجا فقط ظاهر قضیه رو دیدیم !!!!!!!!111

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد چیزایی که سعید گفت
من در کل نمی‌رقصم، در مورد عروسی، جایز نمی‌دونم و اینکار رو نمیکنم هرگز، چون دینم این ماه ها رو حروم اعلام کرده، جنگ حروم بود، دشمنی حروم بود، حالا شادی حروم کردن!! فلسفش رو بعدن خواهم فهمید!
ولی آهنگ گوش میدم، خرید میرم، تفریح هم میکنم با شادی
توی ماشین به احترام دیگران،یه نوار از نمیدونم کیه، همین خواننده های مدل چاووشی بنیامین ایناست در مورد امام حسین و ابولفضل و .... خونده، ماله همین ماه هاست، اون رو میزارم و گوش میدم واقعن هم قشنگ خونده

ولی گفتم، شادی میکنم چون شادی بر من حرام نیست، اگه گناهی هم کردم، برای خودمه و به کسی آسیب نرسوندم هرچند من کاره دیگران رو اشتباه میدونم، نه گناه، اشتباه، ولی هرگز به کسی در باره این کاراش توهین نکردم

عقاید می‌فرقه

En-mechanic

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت همه عزیزان
شاید منظور از ریش نزدن همون اصلاح نکردن به احترام ساحت مقدس این بزرگواران باشه
از نظر منم این کار کار بدی نیست ولی نباید هم به اعتقاد مردم اهانت بشه به هر حال آزادی اعتقاده هر کسی سعی میکنه در این ایام از وسیله ای برای عرض ارادت خودش به اولیای خدا استفاده کنه
اینم یه مدلشه دیگه
موفق باشید

عبید

عضو جدید

کسی تو محرم آهنگ گوش بده
برقصه
بره خرید
کارهای تفریحی کنه

چه ربطی داشت؟
مسئله همینجاست که بدونیم انجام این کارا ربطی به ماه محرم داره یا نه؟
به نظر من ربطی نداره هر کاری یا حرومه یا مکروهه یا مباحه یا مستحبه فرقی هم نمیکنه تو چه ماهی انجام بشه.
سوال اینه که چرا بعضیا فقط تو محرم متوجه این احکام هستند ؟

سلام
اگه خرید رفتن رو از سوالتون حذف کنید، میشه کسی که تو محرم آهنگ گوش بده، برقصه، کارهای تفریحی آنچنانی کنه، پارتی و عروسی داشته باشه! و در جامعه ای با اکثریت شیعه زندگی کنه

خب من به شخصه از همچین آدمی خوشم نمیاد:mad:
من از کسی که به اعتقاداتم احترام نزاره خوشم نمیاد:mad:
موفق باشید
اون طرف که تو روی شما نمی رقصه!
تو گوشش اهنگ گوش می کنه
این دیگه نه بی احترامی به شماست نه مسئله ای دیگه
این حریم خصوصی اونه

این فرهنگ زشتیه که تو جامعه ی ما جا افتاده و به همه چیز مردم کار داریم(سوء تفاهم نشه، شما مقصودم نیستین)

سلام زکریای عزیز
سلام
بنظر من مشکل از هردو است.
سوالت کمی به این سوال شبیه که بپرسی خداوند اول تخم مرغ را خلق کرده یا مرغ را؟

اول باید بگم که این سؤال قطعا چندان شباهتی به مرغ و تخم مرغ نداره
ولی خب با توجه به نگاه شما
اگر حجاب رو برای مرد قرار میدادن و الان مردها ارایش میکردن
اونوقت چی؟
مقصر کی بود؟
ببین نمی خوام بی ربط حرف بزنم
ولی خوب فکر کن
جوامع بشری از یه جایی به بعد به دلیل اینکه مردها زور بازوشون بیشتر بوده مردسالار پیش رفتن و خداوند پیامبرهاش رو هم برای اصلاح اون جوامع میفرستاد
اونها خدا نبودند که قرار باشه جوامع رو به کمال برسونن
تو فکر میکنی خود پیامبر الان بیاد ببینه تمامی حرفهاش رو زدیم به دیوار
همون قوانینی که او برای عرب جاهل اورد رو اجرا میکنیم
و 1400 سال رو به سکون گذروندیم
بر حال ما افسوس نمی خوره؟
پیامبری که از سکون نفرت داشت

نمی خوام موضوع عوض شه
ولی بیا خوب فکر کنیم

مطمئنا قرار نبوده که علی(ع) تا الان زنده باشند، ولی این دلیل نمیشه که ما برای از دست دادنش ناراحت نشویم.
بنظر من هم باید ضمن گریه، آموزه های آنها را بیاموزیم! اصلا گریه برای این است تا ضمینه برای فراگیری آموزه ها مساعدتر شود(گریه محبت و رافت قلبی میاره و اگه شما کسی رو دوست داشته باشی حرفشو زودتر قبول میکنه). ولی متاسفانه امروزه ما به گریه بعنوان یک هدف نگاه میکنیم نه یک ابزار. گریه یک ابزار است و یادگیری و عمل به آموزه ها هدف.
بقول شهید شریعتی« اشک چشمی که انسان را از انجام گناه باز ندارد و به خدا نزدیک نکند، هیچ تاثسر شیمیایی دیگری بر روی گناهان آدمی نخواهد داشت» (مضمون جمله این بود، شاید کمی متفاوت با متن اصلی باشه)

علی زمانه امام منتظر شیعیان حضرت مهدی موعود است.
گریه ما درمان درد او نیست و مرهمی بر زخم ماست! اما نه مرهمی که خمر و خواب بیاورد! بلکه مرهم تندی که حرکت و تلاش برای اصلاح را به ارمغان بیاورد! گریه اگر چنین نباشد هیچ ارزشی ندارد.
مخالفم زکریای عزیز
ولی نمی خوام چیزی بگم
ما تفاوت های بنیادی در نوع نگرشمون داریم و من نخواهم توانست شما رو از نوع خاصی تفکر بازدارم که قطعا قابل احترام هم هست
اگر هم به گفتن مخالفم اکتفا میکنم از علاقه ی شدید به مخالفت نیست
که می خوام فکر نکنین گفته هاتون رو بی پاسخ میگذارم یا بی مطالعه میگذرم
ولی خب موافق هم که نیستم;)
منم باهاتون درباره سوءاستفاده ها موافقم، ولی اعتقاد دارم این دلیل نمیشه یه اصل درست رو بزاریم کنار، باید افرادی رو که سوءاستفاده میکنند رو کنار گذاشت.
حالا اینکه قدرتش رو داریم یا نه و چه جوری، یه بحث جداست.
اگر قدرت کنار گذاشتن رو نداریم
بهتره لااقل ابزار دست اونها نباشیم
اجازه ی سوء استفادشون رو از عقایدمون ندیم
اگر می بینیم حرف ما رو می زنن و خلاف عمل می کنن برائت خود از آنها رو اعلام کنیم
در کل شجاع تر از این باشیم که هستیم

اگر محکوم به پاسخی دخترانه و جانبدارانه نمی شم بهتون می گم که به نظر من این عینا یه مساله ی عرضه و تقاضاست،اگر یه دختر هرقدر هم که خودش رو بیاراید ولی هیچ وقت نتونه نظر هیچ مردی رو در جامعه جلب کنه و نگاه تحسین برانگیزی رو پشت خودش حس کنه آخر آخرش خسته میشه و دست از این کارهاش بر می داره و وقتی میبینه واسه کسی فرقی نداره دیگه این همه الکی زحمت نمی کشه
فکر می کنم به همین خاطر هم هست که در قرآن اول به مردان دستور کنترل نگاه داده می شود و سپس به زنان دستور حجاب(سوره ی نور،آیه ی 30 و 31
و در پاسخ شما افسانه جان
باید بگم که کمی هم پاسختون مردونه است تا محکوم به دخترانه
در کل من خیلی موافق شباهت با عرضه و تقاضا نیستم
شما به دختر و پسری که هنوز طعم قوانین مدنی رو نچشیدن و در کودکی هستن نگاه کنین
یا حتی در کشورهای دیگه
کشش به جنس مخالف در اندازه ای متعارف و مساوی هست
هم در دخترا هم در پسرا
به یک اندازه
اما وقتی جنس مخالف برات معما بشه چی؟
وقتی بگن دیدن روی دختر جرمه چی؟
معما رو نمی خوای حل کنی واسه خودت؟
دخترا هم همینطور
دخترا حجاب دارن و پسرا کنجکاوتر میشن
اما دخترا هم پسرا براشون تا دوره ی دبیرستان معما هستن

در مورد آرایش هم
اگر در سیستم عرضه و تقاضای شما هم بحث کنیم
منی که پسرم هم بدم نمیاد مورد توجه دخترا باشم
ولی نیازی به ارایش شدید ندارم چون میتونم خودم رو بروز بدم
اما دختری که فقط میتونه برای جلب توجه از صورتش استفاده کنه
هم به ارایش بیشتر سوق پیدا میکنه
هم نسبت به جلب توجه کردن حساس تر میشه

بعضی از دوستان هم در مورد ارایش پسرها گفته بودند!!!
یکیش این که بر اساس همون حرفهایی هم که در مورد دخترا زدم
به من و شما چه؟
برای من و شما که مشکلی ایجاد نکرده ، کرده؟
هرچند من از این کارها خوشم نمیادريال یعنی خیلی هم بدم میاد(هرچند به من چه!؟!)
اما اون پسره هم دوست داره جلب توجه کنه
خب وقتی میبینه ابروهاش خیلی صورتش رو خراب میکنن میره ورمیداره، که خب اشتباهش اینه که اگر ابروی زشت ولی چهره ای مردونه داشته باشه بهتره که اون خلاف این فکر میکرده حتما(اصلا به من چه؟!!!)

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
جوامع بشری از یه جایی به بعد به دلیل اینکه مردها زور بازوشون بیشتر بوده مردسالار پیش رفتن و خداوند پیامبرهاش رو هم برای اصلاح اون جوامع میفرستاد
اونها خدا نبودند که قرار باشه جوامع رو به کمال برسونن
تو فکر میکنی خود پیامبر الان بیاد ببینه تمامی حرفهاش رو زدیم به دیوار
همون قوانینی که او برای عرب جاهل اورد رو اجرا میکنیم
و 1400 سال رو به سکون گذروندیم
بر حال ما افسوس نمی خوره؟
پیامبری که از سکون نفرت داشت

مخالفم زکریای عزیز
ولی نمی خوام چیزی بگم
ما تفاوت های بنیادی در نوع نگرشمون داریم و من نخواهم توانست شما رو از نوع خاصی تفکر بازدارم که قطعا قابل احترام هم هست
اگر هم به گفتن مخالفم اکتفا میکنم از علاقه ی شدید به مخالفت نیست
که می خوام فکر نکنین گفته هاتون رو بی پاسخ میگذارم یا بی مطالعه میگذرم
ولی خب موافق هم که نیستم;)

اگر قدرت کنار گذاشتن رو نداریم
بهتره لااقل ابزار دست اونها نباشیم
اجازه ی سوء استفادشون رو از عقایدمون ندیم
اگر می بینیم حرف ما رو می زنن و خلاف عمل می کنن برائت خود از آنها رو اعلام کنیم
در کل شجاع تر از این باشیم که هستیم

و در پاسخ شما افسانه جان
باید بگم که کمی هم پاسختون مردونه است تا محکوم به دخترانه
در کل من خیلی موافق شباهت با عرضه و تقاضا نیستم
شما به دختر و پسری که هنوز طعم قوانین مدنی رو نچشیدن و در کودکی هستن نگاه کنین
یا حتی در کشورهای دیگه
کشش به جنس مخالف در اندازه ای متعارف و مساوی هست
هم در دخترا هم در پسرا
به یک اندازه
اما وقتی جنس مخالف برات معما بشه چی؟
وقتی بگن دیدن روی دختر جرمه چی؟
معما رو نمی خوای حل کنی واسه خودت؟
دخترا هم همینطور
دخترا حجاب دارن و پسرا کنجکاوتر میشن
اما دخترا هم پسرا براشون تا دوره ی دبیرستان معما هستن

(اصلا به من چه؟!!!)

سلام،
متاسفانه چیزی که من توی تالار اسلام زیاد دیدیم تلقی دوستان از اسلام و قوانین اسلام ، عملکرد حکومت جامعه خودمون هست.در صورتیکه اسلام و قوانین اون جامع تر و کامل تر از قوانین حکومتیه کشور ماست.وقتی مدت زمان عمر یک قانون توی کشور یک صبح تا عصره چطور میشه با قوانین اسلام که قرن هاست در حال اجراست مقایسه کرد؟ (به نظر میرسه شما میخوای از اینجا یه انقلاب یا کودتا رو شروع کنی!
)
اگر یک مقداری منصفانه تر و عمیق تر به قوانین و قواعدی که در اسلام بیان شده نگاه کنیم خواهیم دید که این قوانین برای اداره یک جامعه آرمانی اسلامی پایه گذاری شده نه یک جامعه بدوی جاهلیت.شاید منظور شما از قوانین اعراب جاهلیت بحث قصاص و سنگسار و غیره باشه!که در رابطه با اینها قرآن خود بیان کننده صریح و روشنه.
اما در مورد حجاب و اینکه با حجاب حس کنجکاوی مرد نسبت به زن افزایش پیدا میکنه و اینکه زنی که حجاب رو رعایت میکنه قادر به جذب جنس مخالف خودش نیست چون خودش رو زیر حجاب مخفی کرده.
به نظر من شما دچار اشتباه در تفاوت زمان و نوع عرضه شدید.وقتی پسری به دنبال همسر آینده خودش می گرده دارای معیارهای زیادی هست.ثروت،زیبایی،سلامت و ... اما اول از همه می خواد که همسر آینده اش فقط و فقط متعلق به خودش باشه و لاغیر.به نظر شما دختری که صد قلم آرایش می کنه و هر روز با یک پسر میگرده و مردم اون رو با دیده شهوت نگاه میکنن میتونه همسر مناسبی برای شوهر خودش و مادر مناسبی برای فرزندان آینده مملکتش باشه؟ پس اینکه شهید مطهری گفته حجاب محدودیت نیست،مصونیت است یعنی همین.مصونیت از دیده های شهوت آلود دیگران،مصونیت از وسوسه دیگران،مصونیت از دریده شدن عفت و مصونیت از دریده شدن حد و حدود.اینکه زن باید آرایش کنه و خودش رو زیبا جلوه بده برای بعد از ازدواج و برای بدست آوردن دل کسیه که قرار عمری رو با هم سر کنن نه جذب دیده های کثیف دیگران! برای مرد هم همینطور.مرد باید شاهزاده ای برای همسر خودش باشه نه قهرمانی برای دیگران.
این شرط حفظ و بقای جامعه انسانیه.

من با قسمت های دیگه ای از صحبت های شما هم اساساً مخالفم ولی مثل خود شما.فقط به گفتن مخالفم کفایت می کنم.
امیدوارم بحث منحرف نشه.گرچه به نظر من موضوع این تاپیک همین بحث هاست.یعنی بحث اینکه چرا اسلام رو گزینشی اجرا می کنیم؟هر جا دلمون خواست اجرا می کنیم.هر جا رو دوست نداشتیم بی خیال میشیم آخرش هم میگیم خدا ارحم الرحمینه!اما از صفت دیگه خدا غافلیم.

یا علی

The Lunatic

عضو جدید
ولله من دلیلی نمیبینم که در ماه محرم ما خودمون رو از خیلی از این چیزایی که گفتید محروم کنیم.
اصلاً عزاداری برای چی؟
امام حسین گفته واسه من گریه کنید؟؟؟؟؟؟ شریعتی اگه در دوره ی ما بود تا الان بارها اعدام شده بود. توسط خود همین مردم.
کجای قرآن گفته با داستان های خیالی و فیلمنامه وار احساسات ملت رو جریحه دار کنیم؟
باور کنید من چیزایی تو این رسانه ی ملی:hate: دیدم که شاخ در آوردم. اسم خودشونم گذاشتن مسلمون.
متاسفانه خیلی ها هم از عزاداری و امام حسین به نفع اهداف و مقاصد شوم خودشون استفاده میکنن.
مثلاً یه عده احمق میان در مورد امام حسین موسیقی مبتذل پاپ رو بکار میبرن و همه براشون هوراااا میکشن و اکثر جوان های فهمیده!!!!!!! کارشون اینه که یک ماه تمام به این چرندیات گوش بدن. بعد یه بنده خدا که میاد با سه تار قرآن میخونه همه میگن تو کافری و پات برسه ایران اعدامی.
در مورد ریش هم بگم که به نوعی زینت مرده. ولی ممکنه گذاشتن ریش موجب بشه که دیگران برداشت نا درستی در مورد فرد بکنن و به نظر من خیلی ها به این دلیل ریش نمیذارن. ولی اعتقاد دارم که برای حرف دیگران نباید ارزشی قایل باشیم.
ببخشید اگه تاپیک رو به بیراهه بردم.:gol::gol:

sh.mojtaba

عضو جدید

کسی تو محرم آهنگ گوش بده
برقصه
بره خرید
کارهای تفریحی کنه

چه ربطی داشت؟

عزیز سلام
از قدیم گفتند هر کاری یه جایی داره. ببینم اگر یکی توی عروسی بیاد بلند بلند گریه کنه و تو سر خودش بزنه چه عکس العملی بوجود میاد؟
مسلما همه بهش می خندند.
توی محرم که ماه عزای شیعیان هست هم همینطور. اگر یکی توش این کارهایی که گفتید به غیر از خرید کردنش رو انجام بده کار جالبی نکرده. تفاوتش با عروسی اینه که مردم بهش نمی خندند و به حالش گریه می کنند چون توی ماه عزای ائمه درست نیست این کار رو بکنیم. ( البته این عقیده ی من هست.)
به قول خودتون باتون مخالفم persian_kb
مخصوصا با قسمت حجاب و...

سلام اسپارو عزیزم
ببخشید انگار من باید یه سری نکات رو در مورد خودم روشن کنم تا یه وقتی سوء تفاهم نشه براتون
به هر حال اولیش اینه که
من هم مثل شما مسلمانم
البته وسیله ی دریافت اسلام رو عقل میدوم

متاسفانه چیزی که من توی تالار اسلام زیاد دیدیم تلقی دوستان از اسلام و قوانین اسلام ، عملکرد حکومت جامعه خودمون هست.در صورتیکه اسلام و قوانین اون جامع تر و کامل تر از قوانین حکومتیه کشور ماست.
بهتره نگیم کاملتر
قوانین اسلام و قوانین مدنی کشور ما رو اگر 2 تا دایره در نظر بگیریم محدوده ی اشتراکشون بسیار کمتر از اختلافشون هست
و البته میشه گفت مناطق اختلافی حتی تا حد تعارض هم پیش میرن

اگر یک مقداری منصفانه تر و عمیق تر به قوانین و قواعدی که در اسلام بیان شده نگاه کنیم خواهیم دید که این قوانین برای اداره یک جامعه آرمانی اسلامی پایه گذاری شده نه یک جامعه بدوی جاهلیت.شاید منظور شما از قوانین اعراب جاهلیت بحث قصاص و سنگسار و غیره باشه!که در رابطه با اینها قرآن خود بیان کننده صریح و روشنه.
یعنی شما میگین پیامبر برای این ظهور کرد تا اعراب رو به کمال برسونه؟
یا قواعدی رو بنیان بگذاره که با حرکت در مسیر و امتداد آنها امکان کمال هست؟
یعنی پیامبر گفت اینی که من میگم برای قرنها کافیست و عقل رو بگذارید کنار؟
میگید نه؟
خب میشه حدیثی بیارین که پیامبر یا هرکدوم از ائمه گفته باشن چیزی که از ما بهتون میرسه اگر با عقل تناقض داشت باز هم حرف ما؟
به این نکته هم دقت کنین که شما معتقدین اسلام اصلا تحریف نشده

البته ممنون میشم اگر موضعتون رو در مورد قوانین مدنی هم بدونم

در ضمن من چندان در مورد قصاص و سنگسار نظری ندارم
هرچند قطعا موافقشون نیستم
اما اگر در جریان باشین اعراب جاهلیت 9 مدل ازدواج داشتن
که اکثریتشون حال آدم رو به هم میزنه
پیامبر یک مورد از اونها رو نگه داشت، و بنا به اعتقاد شما 2 نوع
منظورم صیغه هست
اگر این مدل رو در نظر بگیریم
وقتی از پیامبر انتقاد شه، میشه گفت اصلاح کرد، به کمال نرسوند، انتظار داشت جامعه ی ارمانی ای شکل بگیره که به این درک برسن که زن کالا نیست
یک سؤال دیگه
چرا باید اعراب هرچه پیامبر گفت رو بی چون و چرا می پذیرفتن؟
احتیاج نبود تا پیامبر با دادن امتیازاتی کوچک، بزرگترین امتیازات رو از اونها بگیره؟
زنی که تا دیروز مانند کالا با او رفتار میکردن
چرا باید امروز جنسی مساوی میشد؟
پیامبر به مردان عرب امتیازاتی داد، ولی زن رو به حدی رسوند که الان فرزندان آن مردان برای احقاق حقوق برابر برای جنس مخالفشون می جنگن

این یعنی حضرت محمد، مردی به غایت باهوش، که درود ابدی خدا بر او باد
باقیش رو به عقل ما واگذار کرد
و میدانست که عقل ما در آخر آخر انتخاب درست رو میکنه

اما در مورد حجاب و اینکه با حجاب حس کنجکاوی مرد نسبت به زن افزایش پیدا میکنه و اینکه زنی که حجاب رو رعایت میکنه قادر به جذب جنس مخالف خودش نیست چون خودش رو زیر حجاب مخفی کرده.
به نظر من شما دچار اشتباه در تفاوت زمان و نوع عرضه شدید.وقتی پسری به دنبال همسر آینده خودش می گرده دارای معیارهای زیادی هست.ثروت،زیبایی،سلامت و ... اما اول از همه می خواد که همسر آینده اش فقط و فقط متعلق به خودش باشه و لاغیر.به نظر شما دختری که صد قلم آرایش می کنه و هر روز با یک پسر میگرده و مردم اون رو با دیده شهوت نگاه میکنن میتونه همسر مناسبی برای شوهر خودش و مادر مناسبی برای فرزندان آینده مملکتش باشه؟ پس اینکه شهید مطهری گفته حجاب محدودیت نیست،مصونیت است یعنی همین.مصونیت از دیده های شهوت آلود دیگران،مصونیت از وسوسه دیگران،مصونیت از دریده شدن عفت و مصونیت از دریده شدن حد و حدود.اینکه زن باید آرایش کنه و خودش رو زیبا جلوه بده برای بعد از ازدواج و برای بدست آوردن دل کسیه که قرار عمری رو با هم سر کنن نه جذب دیده های کثیف دیگران! برای مرد هم همینطور.مرد باید شاهزاده ای برای همسر خودش باشه نه قهرمانی برای دیگران.این شرط حفظ و بقای جامعه انسانیه.
شما مخالفین که هر چیزی رو منع کنن، آدم بیشتر میره دنبالش، تحریک میشه براش؟
خب چرا مخالفین با اینکه نگاه ها برای این شهوت آلودن که منع شدن؟
چرا نگاه های الوده رو برای زنان ممکن نمی دونین؟
مردان عرب لباس های آزادی میپوشیدن
همون دشداشه های الان دیگه
عربستان هم بادهای موسمی شدیدی داره
یعنی زنان راضین که مردی که قراره شاهزادشون باشه (به قول شما) مورد نگاه های شهوت امیز زنان دیگه قرار بگیره؟

در ضمن
شما در نظر بگیر حجاب برای مردان هم لازم بود
خودتو بذار جای مردان عرب جاهلیت، که کاملا خود رو برتر میدونستن
آیا میپذیرفتن؟
از اون به بعد دختراشون رو کور میکردن تا حجاب نداشته باشن

راستی خیلی ببخشید، صورت زیبای یک دختر ممکن نیست مورد نگاه های شهوت الود قرار بگیره؟ یکصورت کاملا بدون آرایش و پیرایش

من به زندگی بعد از مرگ معتقدم
یه وقت سوء تفاهم نشه
ولی دقت کردین به بهشت؟
بهشتی که برای اعراب توصیف شد مقصودم هست
چقدر این بهشت برای اعراب آرمانیست؟
شاید آرمان های ما یا ملل دیگر در این تعاریف نگنجه
اما اعراب جاهلیت چی؟
حوری، نهرهایی از عسل، هر چه می خورند چاق نمی شوند، میوه، خنکی و ...
تمام چیزهایی که گناه هست،یا اونها در آرزوش بودن
کدامین عرب گفت من می جنگم، اگر مُردم ،مهم نیست، عوضش خدا ازم راضیه؟
اکثریت می گفتن میجنگیم، اگر هم مردیم شهید میشیم میریم بهشت، یعنی بهشت توصیفی براشون مهم بود،
نگین علی(ع) و دیگر اصحاب نبی
اینها اصحابن
پیروان یک دین فقط اصحاب نیستن

عزیز سلام
از قدیم گفتند هر کاری یه جایی داره. ببینم اگر یکی توی عروسی بیاد بلند بلند گریه کنه و تو سر خودش بزنه چه عکس العملی بوجود میاد؟
مسلما همه بهش می خندند.
توی محرم که ماه عزای شیعیان هست هم همینطور. اگر یکی توش این کارهایی که گفتید به غیر از خرید کردنش رو انجام بده کار جالبی نکرده. تفاوتش با عروسی اینه که مردم بهش نمی خندند و به حالش گریه می کنند چون توی ماه عزای ائمه درست نیست این کار رو بکنیم. ( البته این عقیده ی من هست.)
به قول خودتون باتون مخالفم persian_kb
مخصوصا با قسمت حجاب و...
ممنون دوست من
البته ما هیچ کدوم انتظار نداریم موافقت طرف مقابل رو کسب کنیم
ولی هممون بعد از هر بحثی کمی افکارمون رو اصلاح میکنیم
من که این کار رو میکنم
شما مختارید

راستی دوست من
مثال عروسی و گریه کمی با مثال خنده و محرم فاصله داره
ما مرده پرستیم
وگرنه در کشورهای دیگه که وقتی کسی میمیره ، موقع خاکسپاری همه لباس خوب میپوشن،ریش هاشون رو از ته میزنن و براش دست میزنن
این تفاوت رفتاره
ما نمی تونیم بگیم اونها غلطن
عقل اون همه آدم رو زیر سؤال بردن نامردیه
البته که اونها هم نمی تونن بگن ما غلطیم

ولی اگر دقت کنین ما میایم در تمامی خاکسپاری ها خوبی ها شخص درگذشته رو میگیم
اگر واقعا به این گفته ها معتقدیم که باید دست بزنیم واقعا
آیا در اون زمان شخص درگذشته در عذابه؟
آیا نباید برای راحتی او از این دنیا خوشحالی کنیم؟
به نظر من رفتار غربی ها (و شمالی ها و شرقی ها و جنوبی ها) معادگرایانه تره
اونها بیشتر از ما اعتقادشون رو به معاد نشون میدن،نه؟

phalagh

مدیر بازنشسته
persian_kb عزيز اشتباهي كه من در صحبتاي شما و خيليهاي ديگه تو تاپيكاي مختلف ديدم اين بوده كه در مورد مسئله حجاب تفاوتهاي روحي و فيزيولوژيكي زن و مرد رو در نظر نميگيريد.
من نميدونم چرا خيلي از آقايوني كه ميخوان مسئله حجاب رو زير سوال ببرن اصرار دارن كه خيلي ببخشيدا تمايلات جنسي خودشون رو ناديده بگيرن؟!!!! همه ما ميدونيم و در تحقيقات علمي هم ثابت شده كه ميزان تحريك مردان از طريق چشم بسيار زياده و از طرفي ترشح هورمونها در مردان به صورت ممتد و بدون انقطاعه.مردان به ميزان بالا و به طور گسترده تحت تاثير محركهاي چشمي قرار ميگيرند. و از طرفي چون هورمونهاي زنانه به صورت دوره اي ترشح ميشه تاثير محركها بر اونها محدوده و خيلي كمتر از مردان تحريك ميشن.(اينو ديگه من نميگما از نظر علمي ثابت شده.)
اين از تفاوتهاي فيزيولوژيكي.
اما از نظر روحي قسمتي از حرفاي مطهري رو مينويسم :
مطهري در بيان اين که چرا حجاب به زنان اختصاص يافته مي گويد: اما علت اين که در اسلام دستور پوشش، اختصاص به زنان يافته، اين است که ميل به خود نمايى و خودآرايى مخصوص زنان است. از نظر تصاحب قلب‏ها و دل‏ها مرد شکار است و زن شکارچى، همچنان که از نظر تصاحب جسم و تن، زن شکار است و مرد شکارچى. ميل زن به خود آرايى از حس شکارچى‏گرى او ناشى مى‏شود. در هيچ جاى دنيا سابقه ندارد که مردان لباس‏هاى بدن نما و آرايش‏هاى تحريک کننده به کار برند. اين زن است که به حکم طبيعت خاص خود مى‏خواهد دلبرى کند و مرد را دل باخته و در دام علاقه خود اسير سازد. بنابراين انحراف تبرّج و برهنگى، از انحراف‏هاى مخصوص زنان است و دستور پوشش هم براى آنان مقرر گرديده است».به عبارت ديگر: جاذبه و کشش جنسى و زيبايى خاص زنانه و تحريک پذيرى جنس مردانه، يکى از علت‏هاى اين حکم است. توصيه و دستور الهى به پوشش و حجاب براى زنان، به منظور ايجاد محدوديت و محروميت و چيزهايى از اين قبيل که تنها فريب شيطانى‏اند نمى‏باشد، بلکه در واقع براى آگاهى دادن به گوهر ارزشمند در وجود زنان است که بايد از آن مراقبت شده و حفظ شود و به تاراج نرود. اين کاملاً معقول است که هر چيزى ارزشمندتر باشد، مراقبت و محافظت بيشترى را مى‏طلبد تا از دست راهزنان در امان باشد و به شکل يک ابزار براى مطامع سودپرستان در نيايد.

به ياد داشته باشيم که غريزه جنسى، نيرومند و عميق است. هر چه بيشتر اطاعت شود، سرکش‏تر مى‏گردد، همچون آتش که هر چه به آن بيشتر هيزم بدهند، شعله ورتر مى‏شود، و شهوت خود را به صورت يک عطش روحى و خواست اشباع نشدنى در مى‏آورد.

پس ديگه هي نگيد كه چرا حجاب براي مردا گذاشته نشد و برا زنا گذاشته شد. اگه بخوايم اين پرسشا رو مطرح كنيم بايد بگيم چرا زن اينطوري آفريدن و مرد رو اونطوري. يعني ديگه بايد اصل خلقت رو زير سوال ببريم.
و البته همين تفاوتهاست كه باعث ادامه نسل بشري و پايداري بنيان خانواده ها ميشه.

آخرین ویرایش:

afsaneh_k

عضو جدید
persian_kb عزیز اینقدر همه چه دختر و چه پسر از صحبتاتون به صورت مستدل اعلام برائت کردند که اگر نیت تون چیزی جز مجادله بود قطعا قانع می شدید.
براتون آرزوی موفقیت می کنم و ادامه ی بحث با شمارو جایز نمی دونم.

persian_kb عزيز اشتباهي كه من در صحبتاي شما و خيليهاي ديگه تو تاپيكاي مختلف ديدم اين بوده كه در مورد مسئله حجاب تفاوتهاي روحي و فيزيولوژيكي زن و مرد رو در نظر نميگيريد.
من نميدونم چرا خيلي از آقايوني كه ميخوان مسئله حجاب رو زير سوال ببرن اصرار دارن كه خيلي ببخشيدا تمايلات جنسي خودشون رو ناديده بگيرن؟!!!! همه ما ميدونيم و در تحقيقات علمي هم ثابت شده كه ميزان تحريك مردان از طريق چشم بسيار زياده و از طرفي ترشح هورمونها در مردان به صورت ممتد و بدون انقطاعه.مردان به ميزان بالا و به طور گسترده تحت تاثير محركهاي چشمي قرار ميگيرند. و از طرفي چون هورمونهاي زنانه به صورت دوره اي ترشح ميشه تاثير محركها بر اونها محدوده و خيلي كمتر از مردان تحريك ميشن.(اينو ديگه من نميگما از نظر علمي ثابت شده.)
اين از تفاوتهاي فيزيولوژيكي.
اما از نظر روحي قسمتي از حرفاي مطهري رو مينويسم :
مطهري در بيان اين که چرا حجاب به زنان اختصاص يافته مي گويد: اما علت اين که در اسلام دستور پوشش، اختصاص به زنان يافته، اين است که ميل به خود نمايى و خودآرايى مخصوص زنان است. از نظر تصاحب قلب‏ها و دل‏ها مرد شکار است و زن شکارچى، همچنان که از نظر تصاحب جسم و تن، زن شکار است و مرد شکارچى. ميل زن به خود آرايى از حس شکارچى‏گرى او ناشى مى‏شود. در هيچ جاى دنيا سابقه ندارد که مردان لباس‏هاى بدن نما و آرايش‏هاى تحريک کننده به کار برند. اين زن است که به حکم طبيعت خاص خود مى‏خواهد دلبرى کند و مرد را دل باخته و در دام علاقه خود اسير سازد. بنابراين انحراف تبرّج و برهنگى، از انحراف‏هاى مخصوص زنان است و دستور پوشش هم براى آنان مقرر گرديده است».به عبارت ديگر: جاذبه و کشش جنسى و زيبايى خاص زنانه و تحريک پذيرى جنس مردانه، يکى از علت‏هاى اين حکم است. توصيه و دستور الهى به پوشش و حجاب براى زنان، به منظور ايجاد محدوديت و محروميت و چيزهايى از اين قبيل که تنها فريب شيطانى‏اند نمى‏باشد، بلکه در واقع براى آگاهى دادن به گوهر ارزشمند در وجود زنان است که بايد از آن مراقبت شده و حفظ شود و به تاراج نرود. اين کاملاً معقول است که هر چيزى ارزشمندتر باشد، مراقبت و محافظت بيشترى را مى‏طلبد تا از دست راهزنان در امان باشد و به شکل يک ابزار براى مطامع سودپرستان در نيايد.

به ياد داشته باشيم که غريزه جنسى، نيرومند و عميق است. هر چه بيشتر اطاعت شود، سرکش‏تر مى‏گردد، همچون آتش که هر چه به آن بيشتر هيزم بدهند، شعله ورتر مى‏شود، و شهوت خود را به صورت يک عطش روحى و خواست اشباع نشدنى در مى‏آورد.

پس ديگه هي نگيد كه چرا حجاب براي مردا گذاشته نشد و برا زنا گذاشته شد. اگه بخوايم اين پرسشا رو مطرح كنيم بايد بگيم چرا زن اينطوري آفريدن و مرد رو اونطوري. يعني ديگه بايد اصل خلقت رو زير سوال ببريم.
و البته همين تفاوتهاست كه باعث ادامه نسل بشري و پايداري بنيان خانواده ها ميشه.
فلق جان اگر کمی
فقط کمی با دقت بیشتری مطالعه میکردین
اول اینکه حرف من در تمامی تاپیکها اجبار و اختیار، قانون و انتخاب بوده
دوم هم اینکه وقتی من رو قاطی باقی دوستان میکنین
بهتره به یک نکته دقت کنین
که من در پستهای دیگه ام که تا به حال نگفته بودم چرا زن حجاب داره و مرد نه
و در این پست هم که گفتم
اگر کمی دقت میکردین متوجه میشدین که حرف من بر سر محدودیت هست
واقعا اگر بخوایم خودمون رو گول بزنیم که نگاه پسرها و دخترهای ما به هم، دقیقا مشابه همون نگاه در کشورهای دیگه است باید خیلی( نه یه کم) بی انصاف باشیم
اگر شما قصد دارین با رجوع به گفته های دکتر مطهری فساد موجود در کشور رو نادیده بگیرید مختارید
ولی کمی هم واقع گراتر باشیم بد نیست

persian_kb عزیز اینقدر همه چه دختر و چه پسر از صحبتاتون به صورت مستدل اعلام برائت کردند که اگر نیت تون چیزی جز مجادله بود قطعا قانع می شدید.
براتون آرزوی موفقیت می کنم و ادامه ی بحث با شمارو جایز نمی دونم.
واقعا پست شما از چند جهت هم برام جالب بود
هم برام ناراحت کننده
یکی اینکه شما واقعا از لحن بسیار شایسته ای برای گفتارتون استفاده می کنین که جای شکرگزاری داره
در کنار این باید از شما تشکر کنم که خودتون رو همه میدونین
البته در میان ما همیشه اینجوری هست
بعد هم واقعا ناراحت کننده است که شما در میان جامعه نیستین
قطعا افرادی هم فکر شما هستند که کاملا مورد احترامن
ولی افرادی مخالف عقیده ی شما بسیار فراوانند
اینکه شما اینگونه میل به تخریب طرف مقابل داشته باشین درست نیست
در حالی که طرف بحث من به جز در 2 الی 3خط به هیچ وجه شما نبودید
کسانی هم که اینجا هستن انقدر میشناسمشون و به اگاهیشون اعتماد دارم که مطمئنم از هیچ طرز فکری اعلام برائت نمیکنن
عزیز من
من مشرک نیستم که جوگیر شدین و اعلام برائت(!!!) میکنین
اگر عقاید درستی دارین معرفی کنین مطمئن باشین من انقدرها هم نامرد نیستم
در ضمن
خوشحال میشم وقتی بزرگتر شدین باهاتون صحبت کنم تا ببینم الان این حرفتبرای مجادله بود، یا واقعا بر سر این عقاید باقی خواهید ماند

در ضمن از تو هم ممنونم زکریای عزیز
با شناختی که من از شما دارم میدونم تا وقتی حرفی برای زدن دارین اعلام بیزاری از گفته های کسی نمی کنین
ولی حالا
خب افرین
ممنون

phalagh

مدیر بازنشسته
فلق جان اگر کمی
فقط کمی با دقت بیشتری مطالعه میکردین
اول اینکه حرف من در تمامی تاپیکها اجبار و اختیار، قانون و انتخاب بوده
دوم هم اینکه وقتی من رو قاطی باقی دوستان میکنین
بهتره به یک نکته دقت کنین
که من در پستهای دیگه ام که تا به حال نگفته بودم چرا زن حجاب داره و مرد نه
و در این پست هم که گفتم
اگر کمی دقت میکردین متوجه میشدین که حرف من بر سر محدودیت هست

ممنون
مثل اينكه يه اشتباهي شد. وقتي من گفتم اشتباه شما و خيلياي ديگه تو تاپيكاي مختلف. منظورم اين نبود كه شما تو تاپيكاي مختلف اين حرف رو زديد. منظورم اشتباه شما در اين تاپيك و اشتباه خيلياي ديگه تو تاپيكاي ديگه بود.
و ملاك حرفم براي چنين برداشتي جمله زير بود.
شما مخالفین که هر چیزی رو منع کنن، آدم بیشتر میره دنبالش، تحریک میشه براش؟
خب چرا مخالفین با اینکه نگاه ها برای این شهوت آلودن که منع شدن؟
چرا نگاه های الوده رو برای زنان ممکن نمی دونین؟
مردان عرب لباس های آزادی میپوشیدن
همون دشداشه های الان دیگه
عربستان هم بادهای موسمی شدیدی داره
یعنی زنان راضین که مردی که قراره شاهزادشون باشه (به قول شما) مورد نگاه های شهوت امیز زنان دیگه قرار بگیره؟

راستي من متوجه منظورتون از جمله زير نشدم.ميشه واضحتر بگيد.
نگاه ها در كشور ما چگونه است و در كشوراي ديگه چگونه؟

واقعا اگر بخوایم خودمون رو گول بزنیم که نگاه پسرها و دخترهای ما به هم، دقیقا مشابه همون نگاه در کشورهای دیگه است باید خیلی( نه یه کم) بی انصاف باشیم
و اما در مورد گفته هاي شهيد مطهري و فساد موجود در كشور.
آيا در كشور ما حجاب به گونه اي كه بايد رعايت ميشه؟ و البته آيا ميشه تاثير ماه واره ها و شبكه هاي مبتضل خارجي رو ناديده گرفت؟ وقتي يه نفر اون تصاوير رو ميبينه به نظرتون بعدش چه اتفاقي ميفته؟
ببينيد من دارم به طور كلي به مسئله حجاب نگاه ميكنم. نه اوني كه فقط تو كشور ماست. اگه قراره اون چيزايي رو كه مرد نبايد ببينه از جلوي چشاش دور كنيم. اين شامل همه چيز ميشه. حتي اون مانكنايي كه به صورت هاي خيلي زننده پشت ويترين مغازه ها ميبينيم. حالا نيايد بگيد كه خوب اون كه مانكنه مگه چه اشكالي داره ها.

مثل اينكه يه اشتباهي شد. وقتي من گفتم اشتباه شما و خيلياي ديگه تو تاپيكاي مختلف. منظورم اين نبود كه شما تو تاپيكاي مختلف اين حرف رو زديد. منظورم اشتباه شما در اين تاپيك و اشتباه خيلياي ديگه تو تاپيكاي ديگه بود.
و ملاك حرفم براي چنين برداشتي جمله زير بود.

راستي من متوجه منظورتون از جمله زير نشدم.ميشه واضحتر بگيد.

و اما در مورد گفته هاي شهيد مطهري و فساد موجود در كشور.
آيا در كشور ما حجاب به گونه اي كه بايد رعايت ميشه؟ و البته آيا ميشه تاثير ماه واره ها و شبكه هاي مبتضل خارجي رو ناديده گرفت؟ وقتي يه نفر اون تصاوير رو ميبينه به نظرتون بعدش چه اتفاقي ميفته؟
ببينيد من دارم به طور كلي به مسئله حجاب نگاه ميكنم. نه اوني كه فقط تو كشور ماست. اگه قراره اون چيزايي رو كه مرد نبايد ببينه از جلوي چشاش دور كنيم. اين شامل همه چيز ميشه. حتي اون مانكنايي كه به صورت هاي خيلي زننده پشت ويترين مغازه ها ميبينيم. حالا نيايد بگيد كه خوب اون كه مانكنه مگه چه اشكالي داره ها.
فلق عزیزم
جمله ای که ملاک شماست اگر به روال گفتار من نگاه کنید
تنها یک مثال بود
من نمی گم چرا مردان حجاب نداشتن
من گفته بودم پیامبر باید با مردانی که سالها به برتری عادت کرده بودند تا حدی مدارا میکرد تا از آنها امتیازاتی بسیار بزرگ رو بگیره و باقی امتیازت رو به تکامل افکار اونا واگذار کنه
و مثالی که همیشه میارم هم همون مسأله ی صیغه هست
اعرابی که 10 مدل ازدواج زشت و زننده داشتند چرا باید می آمدند و می پذیرفتند که به ناگاه تمامی آنها را به کناری بگذارن و با زنان برابر باشن
من در مثالم گفتم که شما در نظر بگیرین حجاب برای مردها اجباری بود(فرض مثال)، آیا پیامبر میتوانست چنین چیزی رو از انها بخواهد؟ یعنی آنها می پذیرفتند؟
یعنی آیا مردان عرب باید تمامی امتیازات خود را به پیامبر میدادند و در کنار آن دشمنی خاندان خود را هم به جان میخریدند تا باز هم سختی بکشند و باحجاب شوند؟
گفتم اگر اینطور بود دیگه از اون به بعد چشمای دختراشون رو کور میکردند
امیدوارم دیگه منظورم رو کامل رسونده باشم

اگه قراره اون چيزايي رو كه مرد نبايد ببينه از جلوي چشاش دور كنيم. اين شامل همه چيز ميشه. حتي اون مانكنايي كه به صورت هاي خيلي زننده پشت ويترين مغازه ها ميبينيم. حالا نيايد بگيد كه خوب اون كه مانكنه مگه چه اشكالي داره ها.
من میگم با قانون نمیشه این کارها رو کرد
با زور نمیشه به یک دختر بگی خودت رو بپوشون تا مرد تحریک نشه
اون حق داره بگه خب مرده جلوی خودشو بگیره و خوددار باشه
من میگم مردی که با دیدن ساق پای دختر هموطنش، خواهرها و مادرانش تحریک میشه همون تحریک شه و به گناه بیفته خیلی بهتره!!!
من میگم ما حق نداریم دخترها رو برای نگه داشتن پاکی مردها محدود کنیم

شما وقتی از خونتون میاین بیرون در خونتون رو قفل میکنین تا دزد نیاد
ولی اگر مجبورتون کنن قفل کنین آخرش قفل کردن در خونه به شکل یه کار مذموم جا میفته و همه میخوان که این قانون رو بشکنن
من حرفم اختیار و عقله
نه زور و جبر

من میگم این محدودیت ها هم پسرهای ما و هم دخترهای ما رو جری تر کرده
پسرها دخترها براشون یه معما شده که حالا دیگه با دیدن یه تار موش هم تحریک میشن
در حالی که اگه حجاب زوری نبود اون پسرا شاید به دیدن موی دختره عادت میکرد
یا اون دختره اگر زوری بالای سرش نبود شاید خودش به این نتیجه میرسید که حجاب براش خوبه ومصونیته
این که یک مرد بیاد بگه حجاب محدودیت نیست و مصونیته، پس من مرد میگم توی زن حجاب داشته باش
یعنی چی فلق عزیزم؟

راستی
حتي اون مانكنايي كه به صورت هاي خيلي زننده پشت ويترين مغازه ها ميبينيم. حالا نيايد بگيد كه خوب اون كه مانكنه مگه چه اشكالي داره ها
مریم جان شما مشاور طرح امنیت اجتماعی نیستین؟!!!;)

phalagh

مدیر بازنشسته
در مورد عدم اعمال ف فشار تا حدودي باهات موافقم. اما اين كه شما مفرماييد :
من میگم مردی که با دیدن ساق پای دختر هموطنش، خواهرها و مادرانش تحریک میشه همون تحریک شه و به گناه بیفته خیلی بهتره!!!
به شدت مخالفم. چون اگه اون آدم به گناه بيفته. آتيشش دامن جامعه رو ميگيره. دامن دختراي جامعه رو ميگره. دامن همونايي رو ميگيره كه حجابشون رو رعايت نكردن و به اصطلاح خواستن آزاد باشن. هرچند حتي اونايي كه باحجابن هم بينصيب نميمونن.
نتيجه اين به گناه افتادن ميشه همون اعدامهاي در ملا عام. ميشه تجاوز. ميشه.....
در مورد طرح امنيت اجتماعي هم ميتوني نظرمو توي لينك زير ببيني.ببخش ديگه حوصله نداشتم دوباره بنويسم.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=177328&postcount=2
راستي اسم من مريم نيستا. نميدونم چرا همه فكر ميكنن من مريمم.:w05:

در مورد عدم اعمال ف فشار تا حدودي باهات موافقم. اما اين كه شما مفرماييد :

به شدت مخالفم. چون اگه اون آدم به گناه بيفته. آتيشش دامن جامعه رو ميگيره. دامن دختراي جامعه رو ميگره. دامن همونايي رو ميگيره كه حجابشون رو رعايت نكردن و به اصطلاح خواستن آزاد باشن. هرچند حتي اونايي كه باحجابن هم بينصيب نميمونن.
نتيجه اين به گناه افتادن ميشه همون اعدامهاي در ملا عام. ميشه تجاوز. ميشه.....
در مورد طرح امنيت اجتماعي هم ميتوني نظرمو توي لينك زير ببيني.ببخش ديگه حوصله نداشتم دوباره بنويسم.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=177328&postcount=2
راستي اسم من مريم نيستا. نميدونم چرا همه فكر ميكنن من مريمم.:w05:
میدونم فلق جان
تا اومدم درست کنم دیدم دیگه گذشته
ببخش
خیلی زود سریع نوشتم اونو، بی دقتی کردم در مورد اسم
ولی به جان خودم اسمت نوک زبونم بود!!!!
ولی اگر جدا همه فکر می کنن تو مریمی شاید هم هستی خب دیگه!! مطمئنی اشتباه نمی کنی؟ یه بار دیگه شناسنامه اتو ببین

در مورد اون مرد هم
دروغه اگر بگم با حرف تو مخالفم
موافقم که اگر اون الوده بشه به جامعه آسیب میزنه
ولی راههای بهتری برای فرهنگ سازی و اموزش مردم، برای جلوگیری از فساد هست
می بخشید من مثالهایی میزنم که در یک دید معمولی شاید ایراد داشته باشن
اما در یک نگاه خاص
من میگم اون مردی که ما برای گناه نکردنش و نگاه الوده نکردنش به دخترامون زور میگیم همون حقشه که الوده شه
میدونی یه جورایی یه جمله ی محکوم کننده ست
بدون در نظر گرفتن باقی جامعه میگم

کربلایی

مدیر بازنشسته
...واقعا پست شما از چند جهت هم برام جالب بود
هم برام ناراحت کننده
یکی اینکه شما واقعا از لحن بسیار شایسته ای برای گفتارتون استفاده می کنین که جای شکرگزاری داره
در کنار این باید از شما تشکر کنم که خودتون رو همه میدونین
البته در میان ما همیشه اینجوری هست
بعد هم واقعا ناراحت کننده است که شما در میان جامعه نیستین
قطعا افرادی هم فکر شما هستند که کاملا مورد احترامن
ولی افرادی مخالف عقیده ی شما بسیار فراوانند
اینکه شما اینگونه میل به تخریب طرف مقابل داشته باشین درست نیست
در حالی که طرف بحث من به جز در 2 الی 3خط به هیچ وجه شما نبودید
کسانی هم که اینجا هستن انقدر میشناسمشون و به اگاهیشون اعتماد دارم که مطمئنم از هیچ طرز فکری اعلام برائت نمیکنن
عزیز من
من مشرک نیستم که جوگیر شدین و اعلام برائت(!!!) میکنین
اگر عقاید درستی دارین معرفی کنین مطمئن باشین من انقدرها هم نامرد نیستم
در ضمن
خوشحال میشم وقتی بزرگتر شدین باهاتون صحبت کنم تا ببینم الان این حرفتبرای مجادله بود، یا واقعا بر سر این عقاید باقی خواهید ماند

در ضمن از تو هم ممنونم زکریای عزیز
با شناختی که من از شما دارم میدونم تا وقتی حرفی برای زدن دارین اعلام بیزاری از گفته های کسی نمی کنین
ولی حالا
خب افرین
ممنون

سلام
منم مثل خیلی ها تو این باشگاه سعی میکنم بیخود بی جهت از هیچ پستی تشکر نکنم.
علت اینکه از پست اون دوستمون تشکر کردم این نبود که حرفش رو کاملا تائید میکنم،بلکه امیدوارم بودم با پستی که داد دیگه ادامه بحث ادامه پیدا نکنه.
ببینید اگه کمی به بحث های مختلفی که در تالار اسلام و تالارهای مشابه شده دقت کنیم، میبینیم که معمولا همه شون بی نتیجه رها میشن.
علتش هم بنظر من اینه که ماها(همه رو میگم و منظورم شخص خاصی نیست) وقتی وارد بحث میشیم فکر میکنیم اگه قبول کنیم که حق با فرد مقابله چیزی ازمون کم میشه!!!
یا مثلا بقیه میگن کم آورد!!!
بحث تبدیل میشه به کل کل!!!
این عیب بزرگیه واسه ما که مثلا قشر تحصیل کرده مملکت هم هستیم.

بنظر من تا وقتی که روش درست گفتگو کردن رو یاد نگرفته ایم بهتره وارد بحث نشیم.
خودم هم سعی کردم در این چند وقته همین کارو بکنم. موارد زیادی بوده که علی رغم میلم وارد بحث نشده ام.

یه نکته دیگه هم درباره این پست شما بود که برام جالب بود.
لحن صحبتتون مانند صدای یه هواپیمای جت بود که از آرام به تند افزایش یافت!!!
جملاتون رو با تشکر از شروع کردید و با تحقیر ایشون به پایان بردید!!!
روش جالبی بود!!!
سعی میکنم یاد بگیرم:gol:

afsaneh_k

عضو جدید
واقعامی خواستم دیگه تو این تاپیک پست ندم که اسپم هم تلقی نشه اما گاهی آدم مجبور میشه.
زکریای عزیز خوشحالم که حداقل شما دید واقع بینانه تری نسبت به پستم داشتید اما یه نکته رو فراموش کردید اونم این که ایشون منو تحقیر نکردند بلکه با حرفاشون به ادعای من مهر تایید زدند،چون اگر صحبت های من صحت نداشت ایشون راحت ازش می گذشتند پس واضح که حداقل اندکی صحیح بوده که برای اثبات خودشون درصدد تخریب من بر اومدند،چون ایشون بحث رو با مثال هایی که از خودشون زدند از بنیاد به حاشیه بردند و حاصلش این که این تاپیک به جحاب خانوما کشیده شد،که البته هیچ کدوم این ها ازنگاه افراد تیز بین پوشیده نیست...
امیداوارم اگر کسی اسپمی داشت تو این تاپیک نزاره به خودم شخصا بگه تا اینم به حاشیه رونده نشه

واقعامی خواستم دیگه تو این تاپیک پست ندم که اسپم هم تلقی نشه اما گاهی آدم مجبور میشه.
زکریای عزیز خوشحالم که حداقل شما دید واقع بینانه تری نسبت به پستم داشتید اما یه نکته رو فراموش کردید اونم این که ایشون منو تحقیر نکردند بلکه با حرفاشون به ادعای من مهر تایید زدند،چون اگر صحبت های من صحت نداشت ایشون راحت ازش می گذشتند پس واضح که حداقل اندکی صحیح بوده که برای اثبات خودشون درصدد تخریب من بر اومدند،چون ایشون بحث رو با مثال هایی که از خودشون زدند از بنیاد به حاشیه بردند و حاصلش این که این تاپیک به جحاب خانوما کشیده شد،که البته هیچ کدوم این ها ازنگاه افراد تیز بین پوشیده نیست...
امیداوارم اگر کسی اسپمی داشت تو این تاپیک نزاره به خودم شخصا بگه تا اینم به حاشیه رونده نشه
ممنون افسانه جان
ولي خب من واقعا نمي دونم من كجا و چطور قصد تخريب شما رو داشتم
شما انگار به دعوا علاقه دارين

در ضمن اين رو هم نمي فهمم كه اين ديگه چه جور روشيه كه شما ارائه ميكنين، در مقابل حرفهاي اشتباه بايد سكوت ميكردم؟!
در حالي كه اين كه من پاسخ شما رو دادم در واقع خودش نافي تحقير هست و روشي كه شما ميگين خودش عين تحقير (گذشتن بي پاسخ از كنار پست دوستان)

راستي در مورد اون افراد تيزبيني كه ميگيد والا هيچكدوم تا حالا در مورد حاشيه رفتن بحث ايرادي نگرفتن كه فكر كنم خود همين زكرياي عزيز يا يكي ديگر از دوستان بود كه گفت اين در واقع در مورد همون بحث اصلي هست

در ضمن افسانه ي عزيز
شما لزومي نداره بر اساس برداشت ديگران قضاوت كنيد
خودتون خوب نگاه كنيد تا ببينيد من واقعا توهين كردم يا شما
و واقعا اگر به اين نتيجه رسيدين كه من توهين كردم جدا معذرت ميخوام
چون به هيچ وجه علاقه اي ندارم به كسي كه فقط از نظر عقيدتي با من مخالفه توهين كنم يا عقايدش رو زير سوال ببرم يا ابراز برائت(!) از گفته هاش كنم

در كل باز هم ممنون و اگر از دستم ناراحتين باز هم معذرت

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همه ی این چند صفحه رو خوندم..اما نمیدونم هنوز بحث چیه؟؟؟!!!
تا اونجایی که فهمیدم نظرم اینه هرکس آزاد هرجور دوس داره زندگی کنه..اما به قوانین مدنی احترام بزاره...
اتفاقا چند روز پیش با دوستانم رفته بودیم پارک نزدیک دانشگاه تا ناهار بخوریم و بعدش بریم سر کلاس...یه دختر و پسر هم اونجا بودن که****** از قضای روزگار دختره چادری بود...پسره هم قیافه ی موجهی داشت...من بعدش خیلی به این جریان فکر کردم...اینکه واقعا این کار درسته یا غلط؟؟!!برای حل این مشکل چه باید کرد؟؟!!
واقعا انگیزه یک فرد از چادر سر کردن چی میتونه باشه...؟؟!
به نظر من درست اینه که لباس فرد و ظاهر فرد نمایانگر شخصیت و افکار فرد باشه...اگه کسی اونقدر معتقده که حتی میخواد در ریش گذاشتن هم پیرو دستورات الهی باشه باید خیلی چیزای دیگرم رعایت کنه..چون ریش از نظر من آخرین مساله ی مهمه ...ما دروغ داریم..ریا داریم..نفاق داریم...حسادت داریم..واقعا چه ارزشی داره ریش گذاشتن یا پایبندی به آرایش نکردن وقتی سلسله از بنیاد خرابه..؟؟