سلام اسپارو عزیزم
ببخشید انگار من باید یه سری نکات رو در مورد خودم روشن کنم تا یه وقتی سوء تفاهم نشه براتون
به هر حال اولیش اینه که
من هم مثل شما مسلمانم
البته وسیله ی دریافت اسلام رو عقل میدوم
متاسفانه چیزی که من توی تالار اسلام زیاد دیدیم تلقی دوستان از اسلام و قوانین اسلام ، عملکرد حکومت جامعه خودمون هست.در صورتیکه اسلام و قوانین اون جامع تر و کامل تر از قوانین حکومتیه کشور ماست.
بهتره نگیم کاملتر
قوانین اسلام و قوانین مدنی کشور ما رو اگر 2 تا دایره در نظر بگیریم محدوده ی اشتراکشون بسیار کمتر از اختلافشون هست
و البته میشه گفت مناطق اختلافی حتی تا حد تعارض هم پیش میرن
اگر یک مقداری منصفانه تر و عمیق تر به قوانین و قواعدی که در اسلام بیان شده نگاه کنیم خواهیم دید که این قوانین برای اداره یک جامعه آرمانی اسلامی پایه گذاری شده نه یک جامعه بدوی جاهلیت.شاید منظور شما از قوانین اعراب جاهلیت بحث قصاص و سنگسار و غیره باشه!که در رابطه با اینها قرآن خود بیان کننده صریح و روشنه.
یعنی شما میگین پیامبر برای این ظهور کرد تا اعراب رو به کمال برسونه؟
یا قواعدی رو بنیان بگذاره که با حرکت در مسیر و امتداد آنها امکان کمال هست؟
یعنی پیامبر گفت اینی که من میگم برای قرنها کافیست و عقل رو بگذارید کنار؟
میگید نه؟
خب میشه حدیثی بیارین که پیامبر یا هرکدوم از ائمه گفته باشن چیزی که از ما بهتون میرسه اگر با عقل تناقض داشت باز هم حرف ما؟
به این نکته هم دقت کنین که شما معتقدین اسلام اصلا تحریف نشده
البته ممنون میشم اگر موضعتون رو در مورد قوانین مدنی هم بدونم
در ضمن من چندان در مورد قصاص و سنگسار نظری ندارم
هرچند قطعا موافقشون نیستم
اما اگر در جریان باشین اعراب جاهلیت 9 مدل ازدواج داشتن
که اکثریتشون حال آدم رو به هم میزنه
پیامبر یک مورد از اونها رو نگه داشت، و بنا به اعتقاد شما 2 نوع
منظورم صیغه هست
اگر این مدل رو در نظر بگیریم
وقتی از پیامبر انتقاد شه، میشه گفت اصلاح کرد، به کمال نرسوند، انتظار داشت جامعه ی ارمانی ای شکل بگیره که به این درک برسن که زن کالا نیست
یک سؤال دیگه
چرا باید اعراب هرچه پیامبر گفت رو بی چون و چرا می پذیرفتن؟
احتیاج نبود تا پیامبر با دادن امتیازاتی کوچک، بزرگترین امتیازات رو از اونها بگیره؟
زنی که تا دیروز مانند کالا با او رفتار میکردن
چرا باید امروز جنسی مساوی میشد؟
پیامبر به مردان عرب امتیازاتی داد، ولی زن رو به حدی رسوند که الان فرزندان آن مردان برای احقاق حقوق برابر برای جنس مخالفشون می جنگن
این یعنی حضرت محمد، مردی به غایت باهوش، که درود ابدی خدا بر او باد
باقیش رو به عقل ما واگذار کرد
و میدانست که عقل ما در آخر آخر انتخاب درست رو میکنه
اما در مورد حجاب و اینکه با حجاب حس کنجکاوی مرد نسبت به زن افزایش پیدا میکنه و اینکه زنی که حجاب رو رعایت میکنه قادر به جذب جنس مخالف خودش نیست چون خودش رو زیر حجاب مخفی کرده.
به نظر من شما دچار اشتباه در تفاوت زمان و نوع عرضه شدید.وقتی پسری به دنبال همسر آینده خودش می گرده دارای معیارهای زیادی هست.ثروت،زیبایی،سلامت و ... اما اول از همه می خواد که همسر آینده اش فقط و فقط متعلق به خودش باشه و لاغیر.به نظر شما دختری که صد قلم آرایش می کنه و هر روز با یک پسر میگرده و مردم اون رو با دیده شهوت نگاه میکنن میتونه همسر مناسبی برای شوهر خودش و مادر مناسبی برای فرزندان آینده مملکتش باشه؟ پس اینکه شهید مطهری گفته حجاب محدودیت نیست،مصونیت است یعنی همین.مصونیت از دیده های شهوت آلود دیگران،مصونیت از وسوسه دیگران،مصونیت از دریده شدن عفت و مصونیت از دریده شدن حد و حدود.اینکه زن باید آرایش کنه و خودش رو زیبا جلوه بده برای بعد از ازدواج و برای بدست آوردن دل کسیه که قرار عمری رو با هم سر کنن نه جذب دیده های کثیف دیگران! برای مرد هم همینطور.مرد باید شاهزاده ای برای همسر خودش باشه نه قهرمانی برای دیگران.این شرط حفظ و بقای جامعه انسانیه.
شما مخالفین که هر چیزی رو منع کنن، آدم بیشتر میره دنبالش، تحریک میشه براش؟
خب چرا مخالفین با اینکه نگاه ها برای این شهوت آلودن که منع شدن؟
چرا نگاه های الوده رو برای زنان ممکن نمی دونین؟
مردان عرب لباس های آزادی میپوشیدن
همون دشداشه های الان دیگه
عربستان هم بادهای موسمی شدیدی داره
یعنی زنان راضین که مردی که قراره شاهزادشون باشه (به قول شما) مورد نگاه های شهوت امیز زنان دیگه قرار بگیره؟
در ضمن
شما در نظر بگیر حجاب برای مردان هم لازم بود
خودتو بذار جای مردان عرب جاهلیت، که کاملا خود رو برتر میدونستن
آیا میپذیرفتن؟
از اون به بعد دختراشون رو کور میکردن تا حجاب نداشته باشن
راستی خیلی ببخشید، صورت زیبای یک دختر ممکن نیست مورد نگاه های شهوت الود قرار بگیره؟ یکصورت کاملا بدون آرایش و پیرایش
من به زندگی بعد از مرگ معتقدم
یه وقت سوء تفاهم نشه
ولی دقت کردین به بهشت؟
بهشتی که برای اعراب توصیف شد مقصودم هست
چقدر این بهشت برای اعراب آرمانیست؟
شاید آرمان های ما یا ملل دیگر در این تعاریف نگنجه
اما اعراب جاهلیت چی؟
حوری، نهرهایی از عسل، هر چه می خورند چاق نمی شوند، میوه، خنکی و ...
تمام چیزهایی که گناه هست،یا اونها در آرزوش بودن
کدامین عرب گفت من می جنگم، اگر مُردم ،مهم نیست، عوضش خدا ازم راضیه؟
اکثریت می گفتن میجنگیم، اگر هم مردیم شهید میشیم میریم بهشت، یعنی بهشت توصیفی براشون مهم بود،
نگین علی(ع) و دیگر اصحاب نبی
اینها اصحابن
پیروان یک دین فقط اصحاب نیستن