من بلد نیستم .

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همینه آقا همینه نمی خوای بفرما یه تاپیک دیگه باز منو عصبانی کردین شما
آقابفرمایید بیرون
:w00::w39:
چيه خانم من اونجا مامور بودم ومعذور... خوبه كه وام سه ميليوني هم براتون جور كردم
من می خوام آشتیتون بدم بدو bmd رو بوس کن آفرین پسر خوب
bmd جان بوسش کن
ترانرم من بوس می کنم
تموم شددیگه هم هیچکی از این حرفا نزنه ببینم دعوا کردین حسابتون با خودمه
فهمیدین؟
كسي قهر نيست اينجا. فكر ميكني اينقدر بي جنبه ايم كه سر دو كلمه حرف مخالف, با هم دعوا كنيم؟ خانم فروهر رو پيدا كنيد كه اين بحث رو راه انداخت! بايد ميدونست كه زندگي اينقدر سخته. بياد ببينم بازم ميخواد ياد بگيره يا همينقدر بسه!

"hasta"

عضو جدید
چيه خانم من اونجا مامور بودم ومعذور... خوبه كه وام سه ميليوني هم براتون جور كردم

كسي قهر نيست اينجا. فكر ميكني اينقدر بي جنبه ايم كه سر دو كلمه حرف مخالف, با هم دعوا كنيم؟ خانم فروهر رو پيدا كنيد كه اين بحث رو راه انداخت! بايد ميدونست كه زندگي اينقدر سخته. بياد ببينم بازم ميخواد ياد بگيره يا همينقدر بسه!
حکایت شماهم حکایت سیاستمداراس از یه طرف به آقای هاشمی فحش میدن از یه طرف می شه امام جمعه
وامتم نمیخوام
شماها ظاهرا دوستین اما دشمن شدید بابا یه بوس اینقدر سخته؟پاکر که کوتاه اومد آقا تمومش کن دیگه

• Like
واکنش ها: bmd

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حکایت شماهم حکایت سیاستمداراس از یه طرف به آقای هاشمی فحش میدن از یه طرف می شه امام جمعه
وامتم نمیخوام
شماها ظاهرا دوستین اما دشمن شدید بابا یه بوس اینقدر سخته؟پاکر که کوتاه اومد آقا تمومش کن دیگه
زياد قاطي سياست نشين چيز بديه!
ببينم اين وسط چي به شما ميرسه؟!
والا من يادم نمياد كه با آقاي پاكر قهر باشيم...
ولي اگه اينجوري راضي هستي باشه...

"hasta"

عضو جدید
زياد قاطي سياست نشين چيز بديه!
ببينم اين وسط چي به شما ميرسه؟!
والا من يادم نمياد كه با آقاي پاكر قهر باشيم...
ولي اگه اينجوري راضي هستي باشه...
آقا تمومه؟خیالم راحت؟

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا تمومه؟خیالم راحت؟
حله حله شما به پست هاي ديگه برسيد.. راستي دو تا ضامن واسه وامتون لازم داريم. خودتون هم بايد كارمند باشيد دو ميليون هم پول تو حساب بخوابونيد.
گفتم بي حساب شيم فرداي قيامت. اذيت نشيم...

"hasta"

عضو جدید
حله حله شما به پست هاي ديگه برسيد.. راستي دو تا ضامن واسه وامتون لازم داريم. خودتون هم بايد كارمند باشيد دو ميليون هم پول تو حساب بخوابونيد.
گفتم بي حساب شيم فرداي قيامت. اذيت نشيم...
آقا گفتم که وام نمی خوام
دیگه نبینم با کسی دعوا کنید ها!:w39:

• Like

archi_arch

مدیر بازنشسته
اگه میشه یکی لطف کنه اون چند تا دونه پستی که مربوط به تاپیک بود و اینجا بذاره که من اونهارو نگه دارم و بقیه رو حذف کنم!!

(فکر کنم اینجوری زحمتش کمتر باشه!)
ممنونم!

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه میشه یکی لطف کنه اون چند تا دونه پستی که مربوط به تاپیک بود و اینجا بذاره که من اونهارو نگه دارم و بقیه رو حذف کنم!!

ممنونم!

فكر كنم همون پست اوله خانم فروهر بمونه, كافيه اونوقت.. اصلا اين پست بد شروع شد. خانم فروهر هم كه نيومد تا جمع و جورش بكنه.
من به خاطر پستاي اسپمم معذرت ميخوام...:w05:

farvahar_665

عضو جدید
سلام:redface:
ممنون از نظراتتون
اما راضی نیستم به خاطر من دعوا کنید:w12: همین که راه و رسمو یادم بدید کلی لطف کردید:w27:

bmd آقا ممنون از اون آدرسه که دادی کلی صفا کردم

!...omm!d آقا از شمام ممنونم اما اون ربطی به درخواست کمک من نداشت ! من تو زندگی خودم موندم و تا وقتی تو این موندم به اون که شما مد نظرتونه چندان کاری ندارم ، اما بازم ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like

Thais

عضو جدید
به نظر من اگه آدم خوبی باشی خوبی همه را بخواهی به همه تا آن جایی که میتونی کمک کنی به کسی ضرر نرسونی یعنی داری خوب زندگی میکنی

farvahar_665

عضو جدید
به نظر من اگه آدم خوبی باشی خوبی همه را بخواهی به همه تا آن جایی که میتونی کمک کنی به کسی ضرر نرسونی یعنی داری خوب زندگی میکنی

با نطرت موافقم اما این همه زندگی نیست

اونایی که خوبی نمیخوان چی ؟ وقتی مجبورم سیاست بازی کنم جلوشون ، آخه خدا من از سیاست بدم میاد
وقتی میدونی یکی ازت بد گفته اما باز مجبوری بش لبخند بزنی
من خسته ام ازین سیاستا
من بلد نیستم
هرچیم به خدام میگم ببرم پیش خوذت بی سیاست اما هنوز اینجام

farvahar_665

عضو جدید
ميگم حالا به خانم فروهر چي بگيم؟ چي ميخواد ياد بگيره! من فكر ميكنم . همون راه خودشو بره بهتره. گو اينكه خودشم ازمون مايوس شده و تايپيكش رو بي صاحب ول كرده ورفته پي زندگيش

ببخشید که دیر اومدم
:w05::w05::w05::w05::w05:

• Like

farvahar_665

عضو جدید
خانم فروهر فک کنم جوابتونو اینجا نگیرید می بینید ما هم بلد نیستیم ما حتی بلد نیستیم با هم حرف بزنیم ما هیچی بلد نیستیم
متاسفم:w19::crying2:

سلام عزیزم
آره نظرا گاهی به بیراهه میره اما میشه توش یه چیزاییم پیدا کرد
لا اقلش اینه که فهمیدم خیلی ها مثل منن و زیاد غصه نمیخورم مثل قبل

اما کاش به جای این دعواها یه کم به من کمک کنید مطمئن باشید به درد خودتونم میخوره:w27:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید که دیر اومدم
:w05::w05::w05::w05::w05:

سلام ميدونيد چه بلاهايي سر اين تايپيك سرمون اومد!؟
شوخي كردم كلي استفاده كرديم از نوشته و تايپيكتون البته با اجازه شما... اميد كه حلال كنيد ديگه.. كاش خودتون بوديد و ميديد و سوالاي بيجواب رو جواب ميداديد.. گرچه خانم هستا و بقيه دوستان زحمتش رو كشيدند..

موفق باشيد

farvahar_665

عضو جدید
سلام ميدونيد چه بلاهايي سر اين تايپيك سرمون اومد!؟
شوخي كردم كلي استفاده كرديم از نوشته و تايپيكتون البته با اجازه شما... اميد كه حلال كنيد ديگه.. كاش خودتون بوديد و ميديد و سوالاي بيجواب رو جواب ميداديد.. گرچه خانم هستا و بقيه دوستان زحمتش رو كشيدند..

موفق باشيد

سلام
احوال شما ؟
شما درست میگید من دیر اومدم اما شما هام خوب بلدید کله پاچه آدمو بار بذاریدا :w12:

farvahar_665

عضو جدید
اینارو یادداشت می کنه و با خودش مرور می کنه بعد می فهمه که خوبم بلده زندگی کنه بعد میاد به ما یاد می ده این ماییم که باید ازش یاد بگیریم اون فهمید که بلد نیست اما ما نه
هیچ کس نمی خواداشتباهاتشو قبول کنه ما فقط می خوایم بجنگیم:w39:

باور کن من زندگی بلد نیستم:crying2::w34:
اما اینو هستم که همه فکر جنگیدن با همن:w01:

farvahar_665

عضو جدید
آها پس مشکل مشخص شد
تاپیک قفل شده؟!
من هنوزم با اون موضوع مشکلی ندارم... به نظرم این دوتا مطلب هیچ ربطی به هم نداره
فک نکنم تاپیکای دیگه جای بروز کینه شخصی باشه
bmd جان به من نگو منظورت چی بود به دلت بگو
من اون تاپیکم گفتم من به هیچ گروه خاصی هیچ ربطی ندارم من همینم شمام خوب یادته از وقتی منو میشناسی همین بودم عوضم نشدم... چه شوخیام و چه طرز حرف زدنم
شما اینا رو خوب میدونی ولی برو همون پست تغییر جوتو یه بار دیگه بخون

ارمغان جان الان نمیدونم منظور تو منم یا هرچی
اگه واقعا با من مشکل دارین بگین من کلا تکلیف خودمو بدونم

اگه جرم من اینه که آرامش خواستم من به این گناه خودم افتخار می کنم
و اگه شما به فرضی بی عدالتی دیدید من دیدم که شمام همچین بویی از احترام به عقیده و عدالت نبردین
هر آنچه برای خود می خواهید برای دیگران هم بخواهید....:gol:

سلام آقا پاکر
شما چرا انقدر به خودت میگیری ؟! زندگی به اندازه کافی سخت هست سخت ترش نکن ترو خدا
یکم آروم باش اینجا برای دعوا نیست
کمکم کن:w27:

farvahar_665

عضو جدید
من می خوام آشتیتون بدم بدو bmd رو بوس کن آفرین پسر خوب
bmd جان بوسش کن
ترانرم من بوس می کنم
تموم شددیگه هم هیچکی از این حرفا نزنه ببینم دعوا کردین حسابتون با خودمه
فهمیدین؟

نه خوشم اومد ولی عهد خوبی میشی :w17::w17:
دوست دارم:love:

farvahar_665

عضو جدید

میدونم زندگی سخته میخوام به سختیش بخندم
من با اون بعضی هاا که آسونش گرفتن کار دارم
به منم یاد بدین چطور بیخیال باشم
ترو خدا سیاستو اینجا راه ندید ازش بیزارم ، ترو خدا

:w34:

• Like

farvahar_665

عضو جدید

ممنونم!

اینو بدونید وقتی من دیر میام میدونم هستن کسایی که حرف منو میزنن :w17::w18:

عاشق امضاتون شدم

آموختم که گاهی اوقات همه ی آن چیزی که انسان نیاز دارد، دستی برای گرفتن و قلبی برای درک شدن است ...

• Like

"hasta"

عضو جدید
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!
سلااااااااااام خانم فروهر! ممنونم ازت که منو دوست داری منم کلی عاشقتم!
تو بلدی زندگی کنی هنوزم می گم تو فقط می خوای بهتر زندگی کنی تو بلدی چون مهربونی چون اهل جنگ نیستی چون می دونی که باید به همه اهمیت بدی جواب همه پستارو دادی و از اینجا فهمیدم که اهل احترام گذاشتن به همه ای تو شادی تو اعتماد به نفس داری فقط باید یه کم بی خیال باشی و آرام و راحت به زندگیه قشنگت ادامه بدی!
:gol::w36:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره جوهر مدادم تموم شده بود
خب بگید حالا بقیه رو :w46:
هيچي ديگه ! زندگي همين قهر و آشتي هاست.. اگه نباشند يكنواخت ميشه و بيروح
میدونم زندگی سخته میخوام به سختیش بخندم
من با اون بعضی هاا که آسونش گرفتن کار دارم
به منم یاد بدین چطور بیخیال باشم
ترو خدا سیاستو اینجا راه ندید ازش بیزارم ، ترو خدا

e شما كه از مخالفاي جدايي ... از... نيستين كه؟ ولي باشه چشم..
آره منم دنبال همونام كه زندگي رو آسون گرفتند, فقط يه روش تستي بگند تا كار ما هم راه بيفته

farvahar_665

عضو جدید
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!
سلااااااااااام خانم فروهر! ممنونم ازت که منو دوست داری منم کلی عاشقتم!
تو بلدی زندگی کنی هنوزم می گم تو فقط می خوای بهتر زندگی کنی تو بلدی چون مهربونی چون اهل جنگ نیستی چون می دونی که باید به همه اهمیت بدی جواب همه پستارو دادی و از اینجا فهمیدم که اهل احترام گذاشتن به همه ای تو شادی تو اعتماد به نفس داری فقط باید یه کم بی خیال باشی و آرام و راحت به زندگیه قشنگت ادامه بدی!
:gol::w36:

قربونت
تو خوبی ، فکر میکنی همه خوبن
به منم خیلی لطف داری
اما اگه میخوای بم کمک کنی ببین دورو بریات به چی میگن زندگی
تو چیو قبول داری برام بگو

ممنون