"hasta"
عضو جدید
وحید فقط بوسش کنبابا من با کسی دعوا ندارم که ارمغان تو خودت ببین
اینا اعصاب برا من نذاشتن خودت خوب میدونی...
من با کسی دشمنی ندارم... مخلصشم هستیم![]()
وحید فقط بوسش کنبابا من با کسی دعوا ندارم که ارمغان تو خودت ببین
اینا اعصاب برا من نذاشتن خودت خوب میدونی...
من با کسی دشمنی ندارم... مخلصشم هستیم![]()
چيه خانم من اونجا مامور بودم ومعذور... خوبه كه وام سه ميليوني هم براتون جور كردمهمینه آقا همینه نمی خوای بفرما یه تاپیک دیگه باز منو عصبانی کردین شما
آقابفرمایید بیرون
![]()
كسي قهر نيست اينجا. فكر ميكني اينقدر بي جنبه ايم كه سر دو كلمه حرف مخالف, با هم دعوا كنيم؟ خانم فروهر رو پيدا كنيد كه اين بحث رو راه انداخت! بايد ميدونست كه زندگي اينقدر سخته. بياد ببينم بازم ميخواد ياد بگيره يا همينقدر بسه!من می خوام آشتیتون بدم بدو bmd رو بوس کن آفرین پسر خوب
bmd جان بوسش کن
ترانرم من بوس می کنم
تموم شددیگه هم هیچکی از این حرفا نزنه ببینم دعوا کردین حسابتون با خودمه
فهمیدین؟
حکایت شماهم حکایت سیاستمداراس از یه طرف به آقای هاشمی فحش میدن از یه طرف می شه امام جمعهچيه خانم من اونجا مامور بودم ومعذور... خوبه كه وام سه ميليوني هم براتون جور كردم
كسي قهر نيست اينجا. فكر ميكني اينقدر بي جنبه ايم كه سر دو كلمه حرف مخالف, با هم دعوا كنيم؟ خانم فروهر رو پيدا كنيد كه اين بحث رو راه انداخت! بايد ميدونست كه زندگي اينقدر سخته. بياد ببينم بازم ميخواد ياد بگيره يا همينقدر بسه!
زياد قاطي سياست نشين چيز بديه!حکایت شماهم حکایت سیاستمداراس از یه طرف به آقای هاشمی فحش میدن از یه طرف می شه امام جمعه
وامتم نمیخوام
شماها ظاهرا دوستین اما دشمن شدید بابا یه بوس اینقدر سخته؟پاکر که کوتاه اومد آقا تمومش کن دیگه
آقا تمومه؟خیالم راحت؟زياد قاطي سياست نشين چيز بديه!
ببينم اين وسط چي به شما ميرسه؟!
والا من يادم نمياد كه با آقاي پاكر قهر باشيم...
ولي اگه اينجوري راضي هستي باشه...
حله حله شما به پست هاي ديگه برسيد.. راستي دو تا ضامن واسه وامتون لازم داريم. خودتون هم بايد كارمند باشيد دو ميليون هم پول تو حساب بخوابونيد.آقا تمومه؟خیالم راحت؟
آقا گفتم که وام نمی خوامحله حله شما به پست هاي ديگه برسيد.. راستي دو تا ضامن واسه وامتون لازم داريم. خودتون هم بايد كارمند باشيد دو ميليون هم پول تو حساب بخوابونيد.
گفتم بي حساب شيم فرداي قيامت. اذيت نشيم...
كجاش سخته ؟؟؟ از اين واضح تر؟؟؟ خوب نهايت طبيعي كردنه ديگه...موضوع چيه! زبان اسمايل ها خيلي سخته فهميدنش!
اگه میشه یکی لطف کنه اون چند تا دونه پستی که مربوط به تاپیک بود و اینجا بذاره که من اونهارو نگه دارم و بقیه رو حذف کنم!!![]()
(فکر کنم اینجوری زحمتش کمتر باشه!)
ممنونم!
دوست جان من می تونم بهت بگم. اما متاسفانه وقش رو ندارم . حالا اگه خواستی برو از منشی من یه وقت بگیر شاید فرجی شد
بی تجربه ای عزیزم![]()
لوسی عزیزم![]()
مراما نع![]()
می تونی به کاربر ترانه 16 سال داره مراجعه کنی![]()
سر کار گذاشتی؟ خودت جواب خودتو میدی!
به نظر من اگه آدم خوبی باشی خوبی همه را بخواهی به همه تا آن جایی که میتونی کمک کنی به کسی ضرر نرسونی یعنی داری خوب زندگی میکنی
ميگم حالا به خانم فروهر چي بگيم؟ چي ميخواد ياد بگيره! من فكر ميكنم . همون راه خودشو بره بهتره. گو اينكه خودشم ازمون مايوس شده و تايپيكش رو بي صاحب ول كرده ورفته پي زندگيش
خانم فروهر فک کنم جوابتونو اینجا نگیرید می بینید ما هم بلد نیستیم ما حتی بلد نیستیم با هم حرف بزنیم ما هیچی بلد نیستیم
متاسفم![]()
ببخشید که دیر اومدم
![]()
سلام ميدونيد چه بلاهايي سر اين تايپيك سرمون اومد!؟
شوخي كردم كلي استفاده كرديم از نوشته و تايپيكتون البته با اجازه شما... اميد كه حلال كنيد ديگه.. كاش خودتون بوديد و ميديد و سوالاي بيجواب رو جواب ميداديد.. گرچه خانم هستا و بقيه دوستان زحمتش رو كشيدند..
موفق باشيد
ما نسيميم شايد. چرا بلد نباشيم الن كه داريم حرف ميزنيم. خانم فروهر رفته قلم دفتر بياره تا اينارو يادداشت كنه
اینارو یادداشت می کنه و با خودش مرور می کنه بعد می فهمه که خوبم بلده زندگی کنه بعد میاد به ما یاد می ده این ماییم که باید ازش یاد بگیریم اون فهمید که بلد نیست اما ما نه
هیچ کس نمی خواداشتباهاتشو قبول کنه ما فقط می خوایم بجنگیم![]()
آها پس مشکل مشخص شد
تاپیک قفل شده؟!
من هنوزم با اون موضوع مشکلی ندارم... به نظرم این دوتا مطلب هیچ ربطی به هم نداره
فک نکنم تاپیکای دیگه جای بروز کینه شخصی باشه
bmd جان به من نگو منظورت چی بود به دلت بگو
من اون تاپیکم گفتم من به هیچ گروه خاصی هیچ ربطی ندارم من همینم شمام خوب یادته از وقتی منو میشناسی همین بودم عوضم نشدم... چه شوخیام و چه طرز حرف زدنم
شما اینا رو خوب میدونی ولی برو همون پست تغییر جوتو یه بار دیگه بخون
ارمغان جان الان نمیدونم منظور تو منم یا هرچی
اگه واقعا با من مشکل دارین بگین من کلا تکلیف خودمو بدونم
اگه جرم من اینه که آرامش خواستم من به این گناه خودم افتخار می کنم
و اگه شما به فرضی بی عدالتی دیدید من دیدم که شمام همچین بویی از احترام به عقیده و عدالت نبردین
هر آنچه برای خود می خواهید برای دیگران هم بخواهید....![]()
من می خوام آشتیتون بدم بدو bmd رو بوس کن آفرین پسر خوب
bmd جان بوسش کن
ترانرم من بوس می کنم
تموم شددیگه هم هیچکی از این حرفا نزنه ببینم دعوا کردین حسابتون با خودمه
فهمیدین؟
چيه خانم من اونجا مامور بودم ومعذور... خوبه كه وام سه ميليوني هم براتون جور كردم
كسي قهر نيست اينجا. فكر ميكني اينقدر بي جنبه ايم كه سر دو كلمه حرف مخالف, با هم دعوا كنيم؟ خانم فروهر رو پيدا كنيد كه اين بحث رو راه انداخت! بايد ميدونست كه زندگي اينقدر سخته. بياد ببينم بازم ميخواد ياد بگيره يا همينقدر بسه!
اگه میشه یکی لطف کنه اون چند تا دونه پستی که مربوط به تاپیک بود و اینجا بذاره که من اونهارو نگه دارم و بقیه رو حذف کنم!!![]()
(فکر کنم اینجوری زحمتش کمتر باشه!)
ممنونم!
هيچي ديگه ! زندگي همين قهر و آشتي هاست.. اگه نباشند يكنواخت ميشه و بيروحآره جوهر مدادم تموم شده بود
خب بگید حالا بقیه رو![]()
میدونم زندگی سخته میخوام به سختیش بخندم
من با اون بعضی هاا که آسونش گرفتن کار دارم
به منم یاد بدین چطور بیخیال باشم
ترو خدا سیاستو اینجا راه ندید ازش بیزارم ، ترو خدا
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!
سلااااااااااام خانم فروهر! ممنونم ازت که منو دوست داری منم کلی عاشقتم!
تو بلدی زندگی کنی هنوزم می گم تو فقط می خوای بهتر زندگی کنی تو بلدی چون مهربونی چون اهل جنگ نیستی چون می دونی که باید به همه اهمیت بدی جواب همه پستارو دادی و از اینجا فهمیدم که اهل احترام گذاشتن به همه ای تو شادی تو اعتماد به نفس داری فقط باید یه کم بی خیال باشی و آرام و راحت به زندگیه قشنگت ادامه بدی!
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بلد نیستی بگو بلد نیستم | گفتگوی آزاد | 24 | |
T | آیا شما نحوه حرف زدنتان را بلد هستید؟ | گفتگوی آزاد | 27 | |
![]() |
12 روش استفاده از نوت بوک که عمرا بلد باشی!! | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
زنان امروز تخممرغ بلد نيستند بپزند، حق طلاق هم ميخواهند! | گفتگوی آزاد | 123 | |
![]() |
هرکی بلد نیست کروات ببنده، بیاد تو | گفتگوی آزاد | 18 |