من امروز فهمیدم . . .

mina_1367

عضو جدید
من امروز فهمیدم اگه واسه بهم زدن یه قرار به دروغ بگی مریضی شک نکن که رو به موت میشی مثل من :((

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز فهمیدم که یکی از دانشگاههای تازه تاسیس شمال،درس جمعیت و تنظیم خانوادشون مخلوطی برگزار شده :surprised:

البته موقعی که بحث به توضیح درباره وسایل رسیده خانوما پا شدن رفتن بیرون :D
عزیزم,
این تایپیک رو باید میذاشتی تو تالار اخبار!:D
:w18:
چند سال پیش هم این درس مختلط بود البته وقتی ما این درسو پاس می کردیم دو کلاس تنظیم آقایون و خانوما دیوار به دیوار بود پسرا می دونستن ما تنظیم داریم از پشت در که یه پنجره کوچولو داشت فیض می بردن :surprised:
:surprised:
از پشت در؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از چنجره ی کوچولو؟؟؟؟
مگه تو کلاس چه خبر بود که اینجوری و با این سختی فیض میبردن؟؟؟؟:surprised:
مگه با بقیه ی کلاسا فرق میکنه؟؟؟؟:w18:

khanom-mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سياست دانشگاه آزاده ديگه ، نميشه كاريش كرد

آره اگه دختري پارتي داشته باشه ميتونه بياد تو واحدي كه فقط پسر ميگيرن و با اونا بخونه :w16:

تو دانشكده ي خودمونم همينطوره دخترايي كه پارتي دارن يا متاهل هستن مهمان ميگيرن ميان با ما ميخونن اگه پارتي شونم خيلي كلفت باشه انتقالي ميگيرن كلا" ميان اينجا :biggrin:

شادمهر جان اصلا ربطي نداره در رشته دانشگاهي كه دختر يا پسر بودن فرقي نميكنه توي بازار كاره كه متاسفانه در داخل كشور يه سري محدوديتا واسه خانوما گذاشتن.

من خودم مهندس پروژه ام كه 90 درصد شبيه عمرانه اما بازار كارش براي ما خانوما هم خيلي خوبه.:)

موفق باشي:gol:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
شادمهر جان اصلا ربطي نداره در رشته دانشگاهي كه دختر يا پسر بودن فرقي نميكنه توي بازاركاره كه متاسفانه در داخل كشور يه سري محدوديتا واسه خانوما گذاشتن.

چي ربطي نداره ؟! :surprised:
من كه نگفتم بايد خانم بگيرن يا نگيرن ، داشتم ميگفتم كه چه شرايطي اتفاق ميفته كه دخترا ميان تو رشته هايي كه دانشگاه فقط واسه پسرا تو اين رشته ظرفيت گذاشته ...كاري به خوبي و بديش نداشتم

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی خداییش دختر جماعت مال عمران نیست :redface:

همون معماری به تیپ و قباشون خیلی بیشتر میخوره :cool:

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما بايد يه مدير پروژه خانم باحال بالا سرتون باشه مطمئنن از حرفتون پشيمون ميشيد;)

مدیریت و طراحیشون میتونه خوب باشه.اما دختر جماعت مال سر ساختمون رفتن و محاسبات کردن نیست به نظر من :)

joliet_arch

عضو جدید
امروز فهمیدم که خیلی مغرور راه میرم. البته حالت چهرم این طوریه ها!
اینجوری خیلی بهتره چون هیچ پسری جرات نداره تیکه بندازه چون یه کم خشن هم هستم.

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز فهمیدم که خیلی مغرور راه میرم. البته حالت چهرم این طوریه ها!
اینجوری خیلی بهتره چون هیچ پسری جرات نداره تیکه بندازه چون یه کم خشن هم هستم.

حتما گوشه اَبروتونم به مثل صمد همیشه بالاس آره؟ :D:biggrin:

بالا