منو غذا سال 1270

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که خانوم هستید دیگه چرا؟ البته بعضی از سر آشپز ها هم اینو نمیدونن ولی چون من علاقه خاصی به آشپزی دارم خدمتتون عرض میکنم منظور از چلو، برنجى است كه پس از آبكش كردن آن را به تنهايى دم مى گذارند و بعد از دم كشيدن با خورش و انواع گوشت و كباب ها مصرف مى شودولى منظور از پلو، برنجى است كه پس از آبكش با سبزى ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات دم مى كنند، مانند : باقلا پلو، مرصح پلو، استامبولى پلو، لوبيا پلو، عدس پلو و.... یاد بگیرید برای آیندتون خوبه اومدیم و فردا خواهر شوهری کسی ازتون پرسید که بتونید جوابشو بدید:biggrin:


اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووه بابا اییییییییول!
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من داشتم پستها رو میخوندم ، دیدم غذا نیست شد :eek:

آره زمون ما غذا ارزون بوده (به قول جنوبیا : سوز به دلت :biggrin:)

آره تو منو معلومه ....دلم واقعا سوخت
پیاز ، گوجه و سیب زمینی (استامبولی اصیل اینجوریه :D ولی جدیداً توش گوشت چرخ کرده هم میریزن )
ما ک گوشت چرخ کرده....سس ....و لوبیا سبز میریزیم.
 

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
استادی یو چگونه فسنجانی یو درست میکنی یو

پیازداغ درست میکنیم، گوشتو با پیاز تفت میدیم به همراه زعفران . اگه گوشت گوسفند باشه ، گوشتها رو برمیداریم تا له نشه (چون زمان پخت فسنجون زیاده ) گردو رو یه تفت کوچولو میدیم بعد آب میریزیم و میزاریم گردو داخل آب حسابی بجوشه . باید اجازه بدیم یکی دوساعت بجوشه (تا روغن گردو جدا شه ) وقتی که آب خورشت کم شد، زیرشو کم میکنیم(خیلی کم ) میزاریم به روغن بیفته.
همون موقع گوشت رو به خورشت اضافه میکنیم . اگه خورشت خوب به روغن نیفتاد یه تیکه یخ میندازیم توش (البته بعد از اینکه رب انارشو اضافه کنیم بیشتر روغن میندازه ) در نهایت یه مقدار کوچولو شکر و رب انارو به خورش اضافه میکنیم ;)
 

amircatia

عضو جدید
آره تو منو معلومه ....دلم واقعا سوخت

ما ک گوشت چرخ کرده....سس ....و لوبیا سبز میریزیم.
من تو خونه و دانشگاهو پادگان این غذا رو خوردم ولی این مدلیشو ندیده بودم
میدونی چرا بخاطر اینکه غذا رو با اوبیا پلو اشتباه گرفتی
 

amircatia

عضو جدید
آره تو منو معلومه ....دلم واقعا سوخت

ما ک گوشت چرخ کرده....سس ....و لوبیا سبز میریزیم.
من تو خونه و دانشگاهو پادگان این غذا رو خوردم ولی این مدلیشو ندیده بودم
میدونی چرا بخاطر اینکه غذا رو با لوبیا پلو اشتباه گرفتی
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیازداغ درست میکنیم، گوشتو با پیاز تفت میدیم به همراه زعفران . اگه گوشت گوسفند باشه ، گوشتها رو برمیداریم تا له نشه (چون زمان پخت فسنجون زیاده ) گردو رو یه تفت کوچولو میدیم بعد آب میریزیم و میزاریم گردو داخل آب حسابی بجوشه . باید اجازه بدیم یکی دوساعت بجوشه (تا روغن گردو جدا شه ) وقتی که آب خورشت کم شد، زیرشو کم میکنیم(خیلی کم ) میزاریم به روغن بیفته.
همون موقع گوشت رو به خورشت اضافه میکنیم . اگه خورشت خوب به روغن نیفتاد یه تیکه یخ میندازیم توش (البته بعد از اینکه رب انارشو اضافه کنیم بیشتر روغن میندازه ) در نهایت یه مقدار کوچولو شکر و رب انارو به خورش اضافه میکنیم ;)



ما اینجوری درست نمیکنیم!
 

amircatia

عضو جدید
واقعا یه تیکه یخ باعث بیشتر روغن افتادنش میشه
باگوشت خوروشتی خوشمزه میشه ؟ به نظر من با گوشت چرخ کرده که به صورت گرد کوچیک در می ارند خو شمزه تر میشه
 

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا یه تیکه یخ باعث بیشتر روغن افتادنش میشه
باگوشت خوروشتی خوشمزه میشه ؟ به نظر من با گوشت چرخ کرده که به صورت گرد کوچیک در می ارند خو شمزه تر میشه

آره یخ بهش شوک وارد میکنه و باعث میشه که بیشتر روغن بندازه .
با گوشت خورشتی هم خوشمزه میشه . اگه از گوشت چرخ کرده استفاده میشه واسه اینه که گوشت چرخ کرده هرچی بجوشه وا نمیشه . ولی گوشت خورشتی رو اگه از اول بریزی مثل حلیم وا میره .
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه بار اینجوری درست کن ، خیلی خوشمزه میشه . من خودم بیشتر فسنجون ترش دوست دارم . معمولاً ربشو بیشتر میریزم (شکلک راه افتادن آب از لب و لوچه )



باشه حتما امتحان میکنم...
پس فردا!!!
فردا ک شد مرصح پلو
از کجا حوصله بیارم؟!
 

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها یه خبر بد :cry:
تاپیک تکراریه ،(یه نگاه به این پایین بندازین :biggrin:)
الان مدیر تالار بیاد کل زحماتمون به باد میره :(
 

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها یه خبر بد :cry:
تاپیک تکراریه ،(یه نگاه به این پایین بندازین :biggrin:)
الان مدیر تالار بیاد کل زحماتمون به باد میره :(
اه راست میگی
:biggrin:
پاشید بریم خودمون یه تایپیک با موضوع آشپزی بزنیم و تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بزاریم :D
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی بچه ها یه خبر بد :cry:
تاپیک تکراریه ،(یه نگاه به این پایین بندازین :biggrin:)
الان مدیر تالار بیاد کل زحماتمون به باد میره :(



اونم چقدر تکراری
 

Similar threads

بالا