waffen
اخراجی موقت
شما بچه ها اهل فیلم هستید ؟ اهل سینمای هالیوود چی ؟ یا فقط سینمای جمهوری اسلامی ایران رو قبول دارید ؟
به هر حال... اگر اهل سینما باشید این فیلم "Batman: the dark knight" رو دیدید دیگه ؟؟
اون جوکر رو یادتون میاد (که من قربونش برم. اینقدر دوسش دارم که نگو) ؟ آخر فیلم یه دیالوگی هست که جکر به بتمن میگه ... وقتی نیرویی متوقف ناشدنی با جسمی غیر قابل جابه جایی برخورد میکنه اینطوری میشه دیگه...
This is what happens when an unstoppable force meets an immovable object .
حالا من یه سوال از شما دارم : چه اتفاقی می افتد زمانی که نیرویی غیر قابل توقف با جسمی غیر قابل جابه جایی برخورد کند ؟؟؟؟
1- از نظر فلسفی به مسئله نگاه کنید.
2- از نظر فیزیکی به مسئله نگاه کنید.
شاید سوال برای خیلی از شما ساده باشه. ولی به هر حال بحث جالبی خواهد بود و فکر میکنم دیگران هم میتونند چیزی رو یاد بگیرند.
در ضمن این هم یک بحث علمی هست. در جواب دوستی که فرمودند چرا اینجا بحث های علمی کم پیدا میشه. این میتونه یک تست باشه که ببینیم چنین بحث هایی چقدر اینجا طرفدار داره.
بعضی وقتها در بعضی از فیلمهای سینمایی (من خودم خیلی خیلی فیلم نگاه میکنم
) دیالوگ هایی گفته میشند که ارزش فکر کردن دارند. من یه تعدادی از این دیالوگ ها رو یادم میاد. حالا اگر دوست داشتید میتونمی بعدها در مورد اونها بحث کنیم که از نظر من بعضی هاشون خیلی جالب هستند.
به هر حال... اگر اهل سینما باشید این فیلم "Batman: the dark knight" رو دیدید دیگه ؟؟
اون جوکر رو یادتون میاد (که من قربونش برم. اینقدر دوسش دارم که نگو) ؟ آخر فیلم یه دیالوگی هست که جکر به بتمن میگه ... وقتی نیرویی متوقف ناشدنی با جسمی غیر قابل جابه جایی برخورد میکنه اینطوری میشه دیگه...
This is what happens when an unstoppable force meets an immovable object .
حالا من یه سوال از شما دارم : چه اتفاقی می افتد زمانی که نیرویی غیر قابل توقف با جسمی غیر قابل جابه جایی برخورد کند ؟؟؟؟
1- از نظر فلسفی به مسئله نگاه کنید.
2- از نظر فیزیکی به مسئله نگاه کنید.
شاید سوال برای خیلی از شما ساده باشه. ولی به هر حال بحث جالبی خواهد بود و فکر میکنم دیگران هم میتونند چیزی رو یاد بگیرند.
در ضمن این هم یک بحث علمی هست. در جواب دوستی که فرمودند چرا اینجا بحث های علمی کم پیدا میشه. این میتونه یک تست باشه که ببینیم چنین بحث هایی چقدر اینجا طرفدار داره.
بعضی وقتها در بعضی از فیلمهای سینمایی (من خودم خیلی خیلی فیلم نگاه میکنم