مناظر آرام بخش و رویایی

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
مناظر آرام بخش و رویایی

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش ذکر میکردین، این تصاویر متعلق به چه کشوری هست.

این تصاویر متعلق به یک کشور خاص نیست . یک مجموعه از عکسهای زیبا از طبیعت در نقاط مختلف دنیاست .

امروز در سایتی این تصاویر رو پیدا کردم . نظر به علاقه ای که شخصا به مظاهر زیبای طبیعت دارم اون عکسا رو در این فاروم گذاشتم . :gol:

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر بار که شما تاپیکی از مناظر میذارید وسوسه میشم بازم کوله پشتیمو بردارم و از این دیار خشکسالی سفر کنم
ممنون
ممنون

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر بار که شما تاپیکی از مناظر میذارید وسوسه میشم بازم کوله پشتیمو بردارم و از این دیار خشکسالی سفر کنم
ممنون
ممنون

آدم دلش میخواد تو این جاها باشه ............ کاش میشد واقعاً

بله واقعا درست میفرمائید . یه اشکال بزرگ زندگی امروز ماها اینه که غرق در زندگی ماشینی شدیم . روزمرگیها داره همه مونو افسرده میکنه . از صبح تا شب داریم میدویم ولی معلوم نیست به کجا میخایم برسیم .

زمانی من بسیار به کوه و جنگل و دشتها میرفتم . بخصوص کوهنوردی و صخره نوردی که شیفته اونها هستم . یجورائی بسیار در طبیعت احساس ارامش عمیق میکنم .

ولی مدتهاست که دیگه گرفتاریهای کار و زندگی باعث شده از طبیعت دور بیفتم مثل بسیاری از ادمهای دیگه در این دوره و زمانه .

گاهی از پنجره دفتر کارم به کوههای بلند در اون دوردستها نگاه میکنم . دیگه چقدر دور بنظر میاند . :razz:

گفتم حداقل با تماشای این عکسهای زیبا از طبیعت دل انگیز قدری خودمون رو تسکین بدیم . بقول قدیمی ها : وصف العیش نصف العیش ! :smile:

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس من چرا هیچ حسی ندارم:cry::surprised:
البته ممنون از تاپیکتون.

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
​
يادت باشه:
​
يك شاخه گل رزى كه در زمان حيات به كسي هديه