چراااااااااا؟زیبایی رو = مو
چراااااااااا؟
ببخشیدا، اگه خوشگلی به مو بود که دیگه هیچی، زیبا بودن در وجود همه ادم ها نهفته است ، زیبایی که با مو بیاد با مو هم میرهخوب کاملا مشخصه،همه خانوما وقتی موهاشونو آرایش میکنن زیبا تر میشن.
میشه در مورد حجاب توضیح بدین - اگه منظورتون مو هستش که تو این عکسا موهاشون معلومه که, پس چه تفاوتی بین عکس چپ و راست هست؟
ببخشیدا، اگه خوشگلی به مو بود که دیگه هیچی، زیبا بودن در وجود همه ادم ها نهفته است ، زیبایی که با مو بیاد با مو هم میره
خب منم گفتم که زیادم بی حجاب نیستن، ولی بعضی ها دیگه خیلی ....، موهاشون معلومه ولی من نگفتن وقتی موهاشون رو بیرون گذاشتن خوشگلتر شدن،میشه در مورد حجاب توضیح بدین - اگه منظورتون مو هستش که تو این عکسا موهاشون معلومه که, پس چه تفاوتی بین عکس چپ و راست هست؟
خب منم گفتم که زیادم بی حجاب نیستن، ولی بعضی ها دیگه خیلی ....، موهاشون معلومه ولی من نگفتن وقتی موهاشون رو بیرون گذاشتن خوشگلتر شدن،
شورشو درآوردن،با توجه به نوشتت تو عکس بالا کدوم با حجابه کدوم بی حجاب؟ بگی ممنون میشم من هر چی نیگاه کردم متوجه نشدم
جفتشم
دیگه خیلی چی؟
90درصدشون با حجاب و آرايش متعارف خيلي بهتر بودن.
اگه اينا دنبال زيبايي ان ، پس اينكاراشون چيه؟زشت تر شدن خيلي خوبه؟
مرسی........اگه خوب دقت کنیم میبینم به جز چندتاشون بقیه بدون آرایش یه معصومیت خاصی دارن![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یک مقایسه جالب!(عکس) | تالار عکس | 3 | |
![]() |
مقایسه پراید ایران و کره +عکس | تالار عکس | 10 | |
![]() |
مقایسه تامل برانگیز دو عکس!! | تالار عکس | 12 | |
![]() |
مقایسه دانش آموز ایرانی با ژاپنی (عکس طنز) | تالار عکس | 5 | |
![]() |
مقایسه رهبران سیاسی جهان با شخصیت های کارتونی طنزآلود + عکس | تالار عکس | 2 |