راستش اونو نمیدونم عزیزم...درسته برای درک اولیه میتونیم از کالبد شردوع کنیم اما من میخوام بیشتر به مفهومش تو مکان های مختلف بپردازم و اونو به بنا محدود نکنم...
.
واسه همین می گم پیدا کردن مطلب بدردبخور خیلی سخته... اگه عجله نداری تحقیق میدانی انجام بده... البته چون می دونم تو این شهر گل وبلبل ما خیلی جایی پیدا نمی شه

)) (من عاشقشمااااا) چند تا نمونه رو از شهرای دیگه بردار و بررسی کن (خونه های قدیمی، کاروانسرا، هتل های مدرن، دروازه ورودی شهرها والخ) ... به نتایج جالبی می رسی... من الان که چیزی ندارم... اگه به لینکی برخوردم حتما بهت می گم.. موضوع کارت خیلی جالبه...
اینی که می گم نظر شخصیمه>>> ببین تو فضای باز و طبیعی ورودی ها رو مرزها تعریف می کنن... البته قطعا در بناها هم همینطوره اما تو بناها مرزها پررنگ شدن... تو طبیعت تو باید مرزها رو بشناسی و من فکر می کنم اینها ذاتی هست یعنی من به راحتی مرز بین زمین کشاورزی و جنگل رو می شناسم اما اگه این مرز با یه بوته زار و چندتایی درخت دارای پهنا شده باشه و بعبارت دیگه کمرنگ شده باشه اونوقت ذهن من دست به کار می شه که مرز رو پیدا کنه و میانه اینها رو به فضای اولی یا دومی یعنی مزرعه یا جنگل متصل کنه... پس
ورودی قطعا به شکل مرزهای فضا همه جا حضور داره... تو همین روستاهای خودمون اگه بری خونه های قدیمی ورودی هاشون کاملا بازه و احتمالا یه لونه سگ نگهبان خونه رو هم نزدیکشون می بینی و... تو معماری بخشی از مرز رو شاخص می کنن بعنوان ورودی... یعنی بخشی از جداری که هر قسمتی از اون می تونه خودش ورودی فضا باشه... در طبیت این جدار به ندرت مرزبندی شده س... چون دست نخورده س... اما احتمالا تو همین جنگل ها روبرو شدی با فضاهای که غارمانندن و شاخه ها روشو مثل سقف پوشوندن... دقت کردی چه کششی دارن و آدم چطور جذبشون می شه؟؟؟ یا وسط جداره سنگی یه کوه چطوری سیاهی ورودی یه غار آدمو به طرف خودش می کشه؟؟ این تفاوت و شاخص بودن ورودیه که ذهن رو درگیر می کنه... تو جدار بیرونی یه جنگل یا یه دشت یا حتی یه شهر هم ذهن دنبال شاخص هاست.. نمی دونم چقدر حرفام مفهومه... ورودی معبد ایسه تو ژاپن: 4ردیف نرده که باید ازش بگذری... یه مرز بین فضای مقدس داخل و فضای غیر قدسی بیرون... با طی چهار مرحله... و در هر ردیف نرده عنصر شاخصی به شکل در وجود داره... این چهار قطعا حرفی برای گفتن داره که من متاسفانه درباره ش پرس و جو نکردم ... ازین همه که گفتم فقط قصدم این بود که بگم تو هر نمونه ای می شه نکته هایی پیدا کرد که بدرد بخوره.... امیدوارم زیادی حرف نزده باشم