چهار فصلم پاییز بود اما انقدر به پایِ تو ایستادم که بهار دارد زیرِ پایم سبز می شود...!
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,951 چهار فصلم پاییز بود اما انقدر به پایِ تو ایستادم که بهار دارد زیرِ پایم سبز می شود...!
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,952 تو میدانی حتی اگر کنارم باشی باز دلتنگ توام ... حالا ببین نبودنت با من چه میکند...
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,953 هوایت که به سرم میزند... دیگر در هیچ هوایی نمیتوانم نفس بکشم... چه نفس گیر است هوای بی تو...
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,954 گویند غروب جایی است که اسمان زمین را میبوسد امشب برایت غروب میکنم اسمان من کجایی؟؟
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,955 چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند... بی تو اسمان دلم همیشه ابریست...
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,956 روزی میــرسد … بـــی هیــــچ خَبـــَـــری … بــآ کولـــــه بــــآر تَنهـــآییـَم … دَر جـــآده هــآی بـی انتهــــآی ایـن دنیــآی عَجیـــــب … رآه خــــوآهم افتـــــآد … مَـــن کـــه غَریبـــــم … چـــه فَــــرقی دآرد کجـــــآی ایـــن دنیــــــآ بـآشــــم … همــه جــــآی جهــــآن تنهـــــآیی بــــآ مَـــن است…
روزی میــرسد … بـــی هیــــچ خَبـــَـــری … بــآ کولـــــه بــــآر تَنهـــآییـَم … دَر جـــآده هــآی بـی انتهــــآی ایـن دنیــآی عَجیـــــب … رآه خــــوآهم افتـــــآد … مَـــن کـــه غَریبـــــم … چـــه فَــــرقی دآرد کجـــــآی ایـــن دنیــــــآ بـآشــــم … همــه جــــآی جهــــآن تنهـــــآیی بــــآ مَـــن است…
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,957 تقصیر از من است … آن زمان که گفتی … قول بده همیشه کنارم بمانی … یادم رفت بپرسم … کنار خودت یا خاطره هایت؟؟؟!!…
تقصیر از من است … آن زمان که گفتی … قول بده همیشه کنارم بمانی … یادم رفت بپرسم … کنار خودت یا خاطره هایت؟؟؟!!…
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,958 امروز را به بیان احساسات به عزیزانمان غنیمت بشماریم شاید فردا نه احساسی باشد نه عزیزی برای ابراز فردا ... دیر است
امروز را به بیان احساسات به عزیزانمان غنیمت بشماریم شاید فردا نه احساسی باشد نه عزیزی برای ابراز فردا ... دیر است
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,959 دختر: دوست دختر جديدت خوشگله (در ذهنش مي گويد: آيا واقعا از من خوشگلتره) پسر: آره خوشگله ...!! (در ذهنش: اما تو هنوز زيباترين دختري هستي كه ميشناسم) دختر: شنيدم دختر شوخ طبع و جالبيه (درست اون چيزي كه من نبودم) پسر: آره همينطوره (اما در مقايسه با تو، اون دختر هيچي نيست) دختر: خب پس اميدوارم ... شما دو تا با هم بمونيد (اتفاقي كه براي ما رخ نداد) پسر: منم برات آرزوي خوشبختي دارم (چرا اين پايان رابطه ما شد ...؟؟؟) دختر: خب ... من ديگه بايد برم ... (قبل از اينكه گريه م بگيره) پسر: آره منم همينطور ... (اميدوارم گريه نكني) دختر: خدافظ (هنوزم دوست دارم و دلم برات تنگ ميشه) پسر:باشه خدافظ...(هیچ وقت عشقت از قلبم بیرون نمیره ...هرگز)
دختر: دوست دختر جديدت خوشگله (در ذهنش مي گويد: آيا واقعا از من خوشگلتره) پسر: آره خوشگله ...!! (در ذهنش: اما تو هنوز زيباترين دختري هستي كه ميشناسم) دختر: شنيدم دختر شوخ طبع و جالبيه (درست اون چيزي كه من نبودم) پسر: آره همينطوره (اما در مقايسه با تو، اون دختر هيچي نيست) دختر: خب پس اميدوارم ... شما دو تا با هم بمونيد (اتفاقي كه براي ما رخ نداد) پسر: منم برات آرزوي خوشبختي دارم (چرا اين پايان رابطه ما شد ...؟؟؟) دختر: خب ... من ديگه بايد برم ... (قبل از اينكه گريه م بگيره) پسر: آره منم همينطور ... (اميدوارم گريه نكني) دختر: خدافظ (هنوزم دوست دارم و دلم برات تنگ ميشه) پسر:باشه خدافظ...(هیچ وقت عشقت از قلبم بیرون نمیره ...هرگز)
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,960 ﺩﻟﻢ ... بچگیمو ﻣــﯿـﺨـﻮﺍﺩ ! ﭘـﺎﻫـای ﺷـﻨــﯽ ﺩﺳـﺘـﺎﯼ ﮐـﺎﮐـﺎﺋـﻮﯾـﯽ ! ﺩِﻟــَـﻢ ﻣــﯿـﺨـﻮﺍﺩ ﻭﻗـﺘـﯽ ﺑـلـاﻝ ﻣـﯿـﺨـﻮﺭﻡ ﮐـُـﻞ ﺻـﻮﺭﺗـﻢ ﺯﻏـﺎﻟـﯽ ﺷـﻪ! ۱۰۰ ﺑـﺎﺭ ﯾـﻪ ﺳــﺮﺳـﺮﻩ ﯼ ۱ ﻣـﺘـﺮﯼ ﺭﻭ ﺑـﺮﻡ ﺑـﺎﺯﻡ ﺧـﺴﺘـﻪ ﻧـﺸـﻢ ! چایی ﺭﻭ ﺑـﺎ ۱۰ ﺗـﺎ ﻗـﻨـﺪ ﺑـﺨـﻮﺭﻡ ! ﺑـﺴـﺘـﻨﯽ ﻭ ﭘـﻔـﮏ ﻭ ﻟـﻮﺍﺷـک ﻮ ﺑـﺎ ﻫـﻢ ﺑـﺨـﻮﺭﻡ ! ﺳـر ﭼــﯿـﺰﺍﯼ ﻣـﺴـﺨـﺮﻩ ﺍﻧـﻘـﺪ ﺑـﺨـﻨـﺪﻡ ﺑــﯿـفـﺘـﻢ ﮐـﻒ ﺍﺗـﺎﻕ ! ﻋـﯿـﺪﯾـﺎﻣـﻮ ﺑـﺮﯾـﺰﻡ ﺗـﻮ ﺍﻭﻥ قلک! کـفــش هـای پـاشـنـه بُــُــُــُـلـنـد مـامـانـمـو بـپـوشـم و راه بـرم ! ﺩِﻟــَـﻢ ﻣــﯿـﺨـﻮﺍﺩ ﺑـﺎﺯﻡ ﺭﻭ ﺩﯾـﻮﺍﺭا ﻧــﻘــﺎﺷــﯽ ﮐـﻨـﻢ ! ﺩِﻟــَـﻢ ﻣــﯿـﺨـﻮﺍﺩ ﻭﻗـﺘـﯽ ﮔـﺮﯾـﻪ ﻣـﯿـﮑـﻨـﻢ ﻣـﺎﺩﺭﻡ ﺍﺷـﮑـﻤـﻮ ﭘـﺎﮎ ﮐـﻨـﻪ ﻧـﻪ ﭘــﯿﺮﻫـﻦ ﺗـﻨـﻢ ! ۱۰۰۰ ﺗـﻮﻣﻦ ﺗـﻮ ﺟـﯿـﺒـﻢ بـآﺷـﻪ ﺍﻣـﺎ ﺩﻟـﻢ ﺧــﻮﺵ ﺑـﺎﺷـﻪ ! ﻭﻟـﻢ ﮐـﻨـﯽ ﺗـﺎ ﺻـُـﺐ ﺗـﻮ ﺷـﻬـﺮﺑـﺎﺯﯼ ﺑـﻤـﻮﻧـﻢ ! ﺑـﺰﺭﮔـﺘـﺮﯾـﻦ ﺍﺷـﺘـﺒـﺎﻫـﻢ ﺍﯾـﻦ ﺑـﻮﺩ ﮐـﻪ ﺁﺭﺯﻭ ﮐـﺮﺩﻡ ﺑـﺰﺭﮒ ﺷـﻢ!!
ﺩﻟﻢ ... بچگیمو ﻣــﯿـﺨـﻮﺍﺩ ! ﭘـﺎﻫـای ﺷـﻨــﯽ ﺩﺳـﺘـﺎﯼ ﮐـﺎﮐـﺎﺋـﻮﯾـﯽ ! ﺩِﻟــَـﻢ ﻣــﯿـﺨـﻮﺍﺩ ﻭﻗـﺘـﯽ ﺑـلـاﻝ ﻣـﯿـﺨـﻮﺭﻡ ﮐـُـﻞ ﺻـﻮﺭﺗـﻢ ﺯﻏـﺎﻟـﯽ ﺷـﻪ! ۱۰۰ ﺑـﺎﺭ ﯾـﻪ ﺳــﺮﺳـﺮﻩ ﯼ ۱ ﻣـﺘـﺮﯼ ﺭﻭ ﺑـﺮﻡ ﺑـﺎﺯﻡ ﺧـﺴﺘـﻪ ﻧـﺸـﻢ ! چایی ﺭﻭ ﺑـﺎ ۱۰ ﺗـﺎ ﻗـﻨـﺪ ﺑـﺨـﻮﺭﻡ ! ﺑـﺴـﺘـﻨﯽ ﻭ ﭘـﻔـﮏ ﻭ ﻟـﻮﺍﺷـک ﻮ ﺑـﺎ ﻫـﻢ ﺑـﺨـﻮﺭﻡ ! ﺳـر ﭼــﯿـﺰﺍﯼ ﻣـﺴـﺨـﺮﻩ ﺍﻧـﻘـﺪ ﺑـﺨـﻨـﺪﻡ ﺑــﯿـفـﺘـﻢ ﮐـﻒ ﺍﺗـﺎﻕ ! ﻋـﯿـﺪﯾـﺎﻣـﻮ ﺑـﺮﯾـﺰﻡ ﺗـﻮ ﺍﻭﻥ قلک! کـفــش هـای پـاشـنـه بُــُــُــُـلـنـد مـامـانـمـو بـپـوشـم و راه بـرم ! ﺩِﻟــَـﻢ ﻣــﯿـﺨـﻮﺍﺩ ﺑـﺎﺯﻡ ﺭﻭ ﺩﯾـﻮﺍﺭا ﻧــﻘــﺎﺷــﯽ ﮐـﻨـﻢ ! ﺩِﻟــَـﻢ ﻣــﯿـﺨـﻮﺍﺩ ﻭﻗـﺘـﯽ ﮔـﺮﯾـﻪ ﻣـﯿـﮑـﻨـﻢ ﻣـﺎﺩﺭﻡ ﺍﺷـﮑـﻤـﻮ ﭘـﺎﮎ ﮐـﻨـﻪ ﻧـﻪ ﭘــﯿﺮﻫـﻦ ﺗـﻨـﻢ ! ۱۰۰۰ ﺗـﻮﻣﻦ ﺗـﻮ ﺟـﯿـﺒـﻢ بـآﺷـﻪ ﺍﻣـﺎ ﺩﻟـﻢ ﺧــﻮﺵ ﺑـﺎﺷـﻪ ! ﻭﻟـﻢ ﮐـﻨـﯽ ﺗـﺎ ﺻـُـﺐ ﺗـﻮ ﺷـﻬـﺮﺑـﺎﺯﯼ ﺑـﻤـﻮﻧـﻢ ! ﺑـﺰﺭﮔـﺘـﺮﯾـﻦ ﺍﺷـﺘـﺒـﺎﻫـﻢ ﺍﯾـﻦ ﺑـﻮﺩ ﮐـﻪ ﺁﺭﺯﻭ ﮐـﺮﺩﻡ ﺑـﺰﺭﮒ ﺷـﻢ!!
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,961 انتظار کشیدن یعنی: یعنی اینکه دم ب دیقه گوشیت رو چک کنی درحالیکه .... وانمود میکنی داری ساعت رو نگا میکنی سخته نه؟؟؟
انتظار کشیدن یعنی: یعنی اینکه دم ب دیقه گوشیت رو چک کنی درحالیکه .... وانمود میکنی داری ساعت رو نگا میکنی سخته نه؟؟؟
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,962 کـاش مـی فـهـمیـدی .... قـهـر میـکنم تـا دسـتـم را مـحـکمتر بگیـری و بـلـنـدتـر بـگـویی: بـمان... نـه ایـنـکـه شـانـه بـالا بـیـنـدازی ؛ و آرام بگویی هـر طور راحـتـى ... !
کـاش مـی فـهـمیـدی .... قـهـر میـکنم تـا دسـتـم را مـحـکمتر بگیـری و بـلـنـدتـر بـگـویی: بـمان... نـه ایـنـکـه شـانـه بـالا بـیـنـدازی ؛ و آرام بگویی هـر طور راحـتـى ... !
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,963 خیلیا میگن با ی نگا عاشق شدن... ب نظرتون امکان داره؟؟؟
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,964 گاهی هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است.... چه حرف بی ربطی است که مرد گریه نمی کند... گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی...
گاهی هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است.... چه حرف بی ربطی است که مرد گریه نمی کند... گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی...
مــــ ـــــآری عضو جدید Sep 20, 2014 #13,967 عشقــــت در مـــن رژه مــی رود، آخ ! چــه محکم پــاهــایــش را بــر دلــم مــی کــوبــد!
hanane1 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,968 دلــــم بالــکنی می خواهـــد رو به شهـــر... و کمی بـاد خنکــــ و تاریکـــــی ... یکــــ فنجان بــزرگــــ قهوه ... یکـــ جرعه تـ♥ـو ... یکــــ جرعه من ... و سـکوتـــی که در آن دو نگـــاه گـــره خـــورده باشـــد ... بی کلام... میـــــدانی...!؟ دلــــم یک "من" می خواهــد بـــرای تــو... و یک "تــو" تـــا ابــــد بــرای من ... و باز هم 3نقطه های بی پایانِ من...(!)
دلــــم بالــکنی می خواهـــد رو به شهـــر... و کمی بـاد خنکــــ و تاریکـــــی ... یکــــ فنجان بــزرگــــ قهوه ... یکـــ جرعه تـ♥ـو ... یکــــ جرعه من ... و سـکوتـــی که در آن دو نگـــاه گـــره خـــورده باشـــد ... بی کلام... میـــــدانی...!؟ دلــــم یک "من" می خواهــد بـــرای تــو... و یک "تــو" تـــا ابــــد بــرای من ... و باز هم 3نقطه های بی پایانِ من...(!)
hanane1 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,969 گــــاهــی ، نــگـاهــی ســگ مــی شـــود ! مــی گــــیـرد ، پــــاچــــه ی دلـــت را !
hanane1 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 20, 2014 #13,970 نه یک نخ........... نه یک پاکت.................... یک عمر هم که سیگار بکشم فایده ندارد...... . . . .تاخودم نسوزم دلم آرام نمیگیرد...................
نه یک نخ........... نه یک پاکت.................... یک عمر هم که سیگار بکشم فایده ندارد...... . . . .تاخودم نسوزم دلم آرام نمیگیرد...................
MisyoMasoud کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 21, 2014 #13,971 چیزی نخواهد شد , خونی نخواهد ریخت طوری نخواهد شد , دنیا همان دنیاست هر کس که دوتا بود , امروز هم دو تاست هر کس که تنها بود , امروز هم تنهاست
چیزی نخواهد شد , خونی نخواهد ریخت طوری نخواهد شد , دنیا همان دنیاست هر کس که دوتا بود , امروز هم دو تاست هر کس که تنها بود , امروز هم تنهاست
MisyoMasoud کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 21, 2014 #13,972 يادت نرود گلم به جای من از صميم همين زندگی سرا روی چشم به راه ماندگان مرا ببوس! ديگر سفارشی نيست تنها، جان تو و جان پرندگان پربسته ای که دی ماه به ايوان خانه می آيند خداحافظ! سید علی صالحی
يادت نرود گلم به جای من از صميم همين زندگی سرا روی چشم به راه ماندگان مرا ببوس! ديگر سفارشی نيست تنها، جان تو و جان پرندگان پربسته ای که دی ماه به ايوان خانه می آيند خداحافظ! سید علی صالحی
MisyoMasoud کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 21, 2014 #13,973 من سرم درد میکند برای “دعواهایی” که با هم “نکردیم” لعنتی ، چقدر مهربان رفتی !
MisyoMasoud کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 21, 2014 #13,974 قایم شد و هیچ چیز بعد از تو ندید از بازی بچّگانه ات می ترسید یک قلب که زیر پای گیجت افتاد یک بادکنک که توی دستت ترکید
قایم شد و هیچ چیز بعد از تو ندید از بازی بچّگانه ات می ترسید یک قلب که زیر پای گیجت افتاد یک بادکنک که توی دستت ترکید
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 21, 2014 #13,975 دل خوشم باغزلی.تکه نانی.ابی... واگربازبپرسی گویم:دلخوشم بانفسی... حبه قندی.چایی.صحبت اهل دلی... فارغ ازهمهمه ی دنیایی... اه مردی میگفت: دلخوشی هاکم نیست دیده هانابیناست..........
دل خوشم باغزلی.تکه نانی.ابی... واگربازبپرسی گویم:دلخوشم بانفسی... حبه قندی.چایی.صحبت اهل دلی... فارغ ازهمهمه ی دنیایی... اه مردی میگفت: دلخوشی هاکم نیست دیده هانابیناست..........
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 21, 2014 #13,976 در دل من چيزي است ، مثل يك بيشه نور، مثل خواب دم صبح و چنان بي تابم ، كه دلم مي خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر كوه ، دورها آوايي است ، كه مرا مي خواند.
در دل من چيزي است ، مثل يك بيشه نور، مثل خواب دم صبح و چنان بي تابم ، كه دلم مي خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر كوه ، دورها آوايي است ، كه مرا مي خواند.
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 21, 2014 #13,977 با این که دنیا پر است از لبخندهایی که پشتشان غرض و مرض است اما لبخندهایی هم وجود دارند که یخت را اب می کنند... کشفشان کن!
با این که دنیا پر است از لبخندهایی که پشتشان غرض و مرض است اما لبخندهایی هم وجود دارند که یخت را اب می کنند... کشفشان کن!
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 21, 2014 #13,978 تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی ، چه نیازی ، چه غمی ست؟
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 21, 2014 #13,979 دلت که گرفت ، دیگر منت زمین را نکش اگر هیچکس نیست ، خدا که هست . . . راه آسمان باز است ، پر بکش او همیشه آغوشش باز است ، نگفته تو را میخواند. ..
دلت که گرفت ، دیگر منت زمین را نکش اگر هیچکس نیست ، خدا که هست . . . راه آسمان باز است ، پر بکش او همیشه آغوشش باز است ، نگفته تو را میخواند. ..
Autumn girl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 21, 2014 #13,980 شایعه کنید که ختم من است … دلتنگش شده ام شاید اینجور بیاید...