mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 27, 2019 #18,002 دیر آمدی باران! خیلی دیر!!! آتشش ریشه هایم را سوزاند..... ................ مثل استاد که گفت: آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا!!! آخرین ویرایش: Aug 27, 2019
دیر آمدی باران! خیلی دیر!!! آتشش ریشه هایم را سوزاند..... ................ مثل استاد که گفت: آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا!!!
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Aug 27, 2019 #18,003 [h=1]✔عشق ... قابل پیشبینی نیست ! گاهی دلت را آدمی با خود می برد که اصلاً فکرش را نمیکردی و گاهی ... کسی ترکت میکند که نفسش بند میآمد از نبودنت ...![/h]
[h=1]✔عشق ... قابل پیشبینی نیست ! گاهی دلت را آدمی با خود می برد که اصلاً فکرش را نمیکردی و گاهی ... کسی ترکت میکند که نفسش بند میآمد از نبودنت ...![/h]
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Aug 27, 2019 #18,004 بگذار بگویم بغض که می کنی گریه ام می گیرد خنده ات که بگیرد حالم از همیشه بهتراست می بینی زندگی ام را !؟ به دِلَت بند اسـت بنددلم!
بگذار بگویم بغض که می کنی گریه ام می گیرد خنده ات که بگیرد حالم از همیشه بهتراست می بینی زندگی ام را !؟ به دِلَت بند اسـت بنددلم!
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Aug 30, 2019 #18,005 [h=1]ای جان چو رو نمودی جان و دلم ربودی ... [/h]
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 31, 2019 #18,006 کم سرمایهای نیست داشتن آدمهایی که حالت را بپرسند از آن بهتر داشتن آدمهایی است که بتوانی در جواب احوالپرسی اش بگویی: “خوب نیستم…”
کم سرمایهای نیست داشتن آدمهایی که حالت را بپرسند از آن بهتر داشتن آدمهایی است که بتوانی در جواب احوالپرسی اش بگویی: “خوب نیستم…”
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Aug 31, 2019 #18,007 [h=1]✔ دوست داشتن کسی که معنی دوست داشتنت را نفهمد درست مثل توضیح دادن قانون نسبیت ، برای مادر بزرگ است... تو چانه می زنی او بافتنیش را می بافد!![/h]
[h=1]✔ دوست داشتن کسی که معنی دوست داشتنت را نفهمد درست مثل توضیح دادن قانون نسبیت ، برای مادر بزرگ است... تو چانه می زنی او بافتنیش را می بافد!![/h]
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 1, 2019 #18,008 ✔آه از دل تو که سنگ می بارد از او...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 1, 2019 #18,009 [h=1]✔این چُنین دِل خَستِگی زایل به مرهَم کِی شَود؟![/h]
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 4, 2019 #18,010 سكوت خطرناك تراز حرف هاي نيش دار است بدون شك كسي كه سكوت مي كند، روزي حرف هايش را سرنوشت به شما خواهد گفت.
سكوت خطرناك تراز حرف هاي نيش دار است بدون شك كسي كه سكوت مي كند، روزي حرف هايش را سرنوشت به شما خواهد گفت.
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 5, 2019 #18,011 تو میروی و دل ز دست میرود شب غم تو نیز بگذرد ولی درین میان دلی ز دست میرود
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 8, 2019 #18,012 [h=1]دل بر تو نهم که راحت جان منی .[/h]
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 8, 2019 #18,013 من با دگری دست به پیمان ندهم دانم که نیوفتد حریف از تو به هم دل بر تو نهم که راحت جان منی ور زانکه دل از تو برکنم بر که نهم؟
من با دگری دست به پیمان ندهم دانم که نیوفتد حریف از تو به هم دل بر تو نهم که راحت جان منی ور زانکه دل از تو برکنم بر که نهم؟
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 10, 2019 #18,014 در دل من قصر داری، خانه میخواهی چه کار؟
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 13, 2019 #18,015 گاهی جلوی آینه می ایستم ... خودم را در آن می بینم! ... دست روی شانه هایش می گذارم .... و میگویم: چه تحملی دارد دلت ...
گاهی جلوی آینه می ایستم ... خودم را در آن می بینم! ... دست روی شانه هایش می گذارم .... و میگویم: چه تحملی دارد دلت ...
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 13, 2019 #18,016 آدمای دنیای ما فعل هایی را صرف میکنند که برایشان صرف داشته باشد! چقدر عوض شدیم ما ...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 14, 2019 #18,019 [h=1]✔آرزوی دلــــِ بیمار مَنی صحتی عافیتی درمانی..[/h]
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 14, 2019 #18,020 دل نزد تو است اگر چه دوری زِ بَرَم ...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 18, 2019 #18,021 [h=1]✔روزگاری... دل سپُردن ها دلیلِ عشق بود...[/h]
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 19, 2019 #18,022 حرفِ دل در دل بماند بهترست...✔
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 28, 2019 #18,024 خیلی وقتا جواب دندون شکن زیاده اما ممکنه به جای دندون ... دل بشکنه ...
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Sep 29, 2019 #18,025 چه دلـ آرام است صدای قدم های حضرت پاییــز که به گوش می رسد.
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Oct 2, 2019 #18,026 چشم مستت چه کند با منِ بیمار امشب؟ این دل تنگ من و این دل تب دار امشب
mohammad azizi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 3, 2019 #18,027 در سکوتم نامت همیشه جاودان هست خیالت همیشه همراهم هست همین که میدانم در این دنیا جایی هستی نفس میکشی کمی ارام میشوم *نقل از یه نفر*
در سکوتم نامت همیشه جاودان هست خیالت همیشه همراهم هست همین که میدانم در این دنیا جایی هستی نفس میکشی کمی ارام میشوم *نقل از یه نفر*
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Oct 6, 2019 #18,028 [h=1]اگر چه گفت حافظ از مسیر و #عشق و #مشکل ها ولی #ساقی تماشا کن چه کرده #عشق با #دل ها...[/h]
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Oct 13, 2019 #18,030 عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنجِ دلت تا به ابد خواهد ماند...!