سلام
من 9 ساله فارغ التحصيل 1383 هستم. خوشحال ميشم در جمعتون باشم.
در ضمن رشته آبياري زهكشي.
خوش اومدی دوست عزیز
امیدوارم بتونیم از تجربیاتتون استفاده کنیم
سلام
من 9 ساله فارغ التحصيل 1383 هستم. خوشحال ميشم در جمعتون باشم.
در ضمن رشته آبياري زهكشي.
سلام به همه بچه های مهندسی آب
از آشنایی با شما خوشحالم
من دانشجوی ترم یک کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی هستم از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
برای همه شما آرزوی موفقیت دارم
سلام و خوشامد گویی می کنمسلام
من تازه ترم یک ارشد آبیاری و زهکشی هستم و خوشحال میشم بتونم از تجربیات شما استفاده کنم.
سلام مهندسان عزیز
منم رشتم آبه الان ترم پنجم
دوست دارم با دوستان عزیز آشنا بشم
خوش اومدی دوست منسلام
من ترم 7 سال آخرمه!
میخوام ارشد آبیاری زهکشی شرکت کنم!
دانشگاه چمران اهوازم!
خوشحالم ک دوستای خوبی مثل شما دارم![]()
خوش اومدی دوست من
موفق باشی
سلام منم ترم اول مهندسی اب هستم و ازتون میخوام کمکم کنید چون چیزای زیادی درباره رشتم نمیدونم.از اشنایی با همتونم خیلی خوشحالم![]()
دوباره خوش اومدی دوست منسلام به همه دوستان جدید خوش آمد میگم.من ارشد سازه میخونم.خیلی وقته که عضو شدم ولی اصلا فعالیت نداشتم.توی این چندوقت که میام اینجا خیلی برام مفید بوده مطمئنم برای شما هم همینطور خواهد بود. و امیدوارم در این جمع بتونیم به ارتقای سطح علمی همدیگه کمک کنیم.
تقدیم به همه بچه های آب![]()
خوش اومدی کاکوسلام منم مثل yasamin89 ارشد سازه هستم، در واقع همکلاسی هستیم
کارشناسی گیلان بودم، ارشد شیراز
امیدوارم همگی هرجا که هستید شاد و موفق باشین، و برای پیشرفت علم آب تلاش کنید
سلام دوستان
من ترم آخر کارشناس ارشد آبیاری و زهکشی از دانشگاه علوم تحقیقات تهران هستم و تازه با این سایت آشنا شدم. امید وارم بتونم به شما کمک کنم و از شما کمک بگیرم . کارم رو با 6 پست جدید تو این بخش آغاز کردم.
انشا الله مورد قبول واقع بشه.
درود بر همکلاسی خودم توی گیلان. امیدوارم شیراز بهت خوش بگذره. خوشحالم از اینکه اینجا فعالیت می کنیسلام منم مثل yasamin89 ارشد سازه هستم، در واقع همکلاسی هستیم
کارشناسی گیلان بودم، ارشد شیراز
امیدوارم همگی هرجا که هستید شاد و موفق باشین، و برای پیشرفت علم آب تلاش کنید
سلام من 3 ساله در رشته مهندسی آب فارغ التحصیل شدم و تجربه کار هم دارم خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم