بهترین استاد دکتر قمشی -مکانیک سیالات
بدترین استاد : مهندس فتحی-مقاومت
دانشگاه شهید چمران
موافقم.دنیا استاد قمشی!!!!!!!!!!!!!!
بدترینم که همون ف.......حتی میترسم اسمشو بیارم!!!!!!!!!!!
بهترین استاد دکتر قمشی -مکانیک سیالات
بدترین استاد : مهندس فتحی-مقاومت
دانشگاه شهید چمران
سیالات درس میدن دیگه؟!بازم میگم استاد فقط دکتر امامقلی زاده
زنده باد بچه های شمال![]()
این اسمها که گفتی من نمیشناسم، شاید تازه اومده باشن، البته یه مهندس قریشی میشناسم که استاد گروه زراعت بود نه آب. ولی خداییش تا موقعی که ما اونجا بودیم استاد بد نداشتیم، سختگیر بودن ولی بد نبودن، حتی دکتر شهیدی که منو تو درس حفاظت آب و خاک انداخت.
مهندس امیرآبادی هم فکر کنم برای دکترا رفته باشه؟؟ به هر حال خیلی حیف شد که باهاش درس ندارین استاد خیلی خوبیه.
حالا که موقعیت پیش اومده و یه آشنا پیدا شده یادی هم از دکتر نجفی کنم، نمیدونم برگشته یا نه ولی اگه باهاش درس دارین قدرشو بدونین یه دونه س.
خدا وکیلی مهندس امیرآبادی خیلی گل بود.الان رفته مالزی واسه دکترا
یعنی من با این بشر کلی حال کردم.وقتی فارغ التحصیل شدم،اونم رفت واسه دکترا.تا موقعی که اون بود یه جورایی آب بیرجند نرم افزار محور بود.ولی از موقعی که رفته نمی دونم واحداشو به کی دادن!فکر کنم با دستورانی باشه.راستی بدترین استادم هم دستورانی بودش که خدا رو شکر 2 واحد بیشتر باهاش نداشتم.دکتر شهیدی هم طفلکی خیلی فشار روش بوده و زیاد حوصله نداره ولی استاد پری هستش.
بله.مدرک کارشناسیم واسه بیرجندهMITSUNشما کارشناسی رو بیرجند خوندین؟
ورودی چه سالی بودین؟بله.مدرک کارشناسیم واسه بیرجنده
مشاهده پیوست 93987
سال تولد: 1329
محل تولد: بابلسر
رتبه علمی: استاد
رشته تحصیلی: مهندسی آبیاری- زهکشی
محل اخذ مدرک: دانشگاه ایالتی یوتا، لوگان، آمریکا
ویژگی:
فوق العاده خوش برخورد، جواب همه سوالات رو میدهند و اگر ندانند راحت می گویند، کاربردی بودن آموزش.
مشاهده پیوست 93987
ویژگی:
فوق العاده خوش برخورد، جواب همه سوالات رو میدهند و اگر ندانند راحت می گویند، کاربردی بودن آموزش.
مشاهده پیوست 93987
ویژگی:
کاااااااملا درسته آقا بهروز گلبهترین استاد های دانشگاه اورمیه: یاسی - دادمهر - محمد نژاد - اسکویی - منتصری هستش
بهترین استاد دانشگاه گیلان مهندسی آب دکتر مهدی اسمعیلی که خیلی سخت کوش و خستگی ناپذیر هستند و مثل یه دوست پیشت همه ی بچه های آب گیلان موندن
من خودم قبولیم تو ارشد و رتبه ای که آوردم مدیون انگیزه ها و رهنمایی هایی که بهم میدادن میدونم
بهترین ساتید گروه مهندسی آب دانشگاه گیلان همونایی بودن که آقا میلاد و آقا شاهین گفتند فقط من یه نفر دیگه هم اضافه می کنم
دکتر محمد حسن بیگلویی که با روح بزرگش یه صفای خاصی به گروه مهندسی آب داده
البته فراموش نشه که این آقای دکتر یکی از سه بنیانگذاران مهندسی آب دانشگاه گیلان هستند. خدا حفظشون کنه
بهترین استاد من دکتر مهدی یاسی هستش مال دانشگاه ارومیه هست.
سلام خوبي شما؟ خيلي خيلي شرمنده كي گفته قرباني خوبه؟؟؟؟؟؟؟امسال ساله 3 رو تموم كردم چيزي از قرباني نديديم. قرباني و ارونقي رو بذار كنار بقيه خوبن مخصوصا ناظمي
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معرفی کتابهای مهندسی آب | علوم و مهندسی آب | 69 | |
![]() |
معرفی سایت های تخصصی مهندسی آب | علوم و مهندسی آب | 49 | |
![]() |
معرفی اعضای تالار مهندسی آب | علوم و مهندسی آب | 149 |