سلام.
موسسه خوب برای زبان فرانسه در تهران کجاست؟(جمعه ها، کلاس داشته باشه)
ممنون
ممنون

نام موسسه | تلفن | آدرس |
موسسه آموزش عالی آسیا(خیلی عالیه) | 38911190-38911183 | بلوار وکیل آباد- دانشجو۶ پلاک ۱۵ |
کیش ایر | ۳۶۶۴۰۲۸۰ | قاسم آباد کیش ایر بین شریعتی 17 و 19 |
کیش ایر (واحد آقایان) | ۳۸۴۱۶۷۱۰ | خیابان راهنمایی ، بین راهنمایی 15 و 17 ، پلاک 180 |
کیش ایر (واحد خانم ها) | ۳۸۴۳۳۱۱۶,۳۸۴۲۳۴۳۹ | بلوار فلسطین ، بین فلسطین 15 و 17 ، پلاک 94 |
پسرانه سما شعبه 1 | ۳۶۶۲۷۰۷۰ | قاسم آباد - خيابان استاد يوسفي - بين5 2و27 |
پسرانه سما شعبه 2 | ۳۶۰۵۳۹۰۵ | آزادشهر - امامت 24 - چهارراه دوم (معلم9) |
دخترانه سما شعبه 1 | ۳۶۶۱۳۶۹۹ | قاسم آباد- اماميه 30 |
دخترانه سما شعبه 2 | 38685656و۳۸۶۸۶۱۶۱ | بولوار وكيل آباد - وكيل آباد 59 (معلم 66) شريف 3 |
مهر سجاد (MCI) | 37648927و۳۷۶۴۸۹۲۸ | بلوار سجاد - سجاد 2 - پلاک 1 |
مهر سجاد (MCI) | ۳۸۴۱۰۰۳۳-۳۸۴۱۰۰۲۲ | ساختمان اول:بعد از سناباد 55، حاشیه خیابان، پلاک 481 |
کانون زبان ایران | ۳۸۴۱۶۱۲۰-۳۸۴۱۵۹۲۰ | خیابان دانشگاه ـ خیابان گلستان غربی ـ پلاک 351 |
جهاد دانشگاهی مشهد | ۳۸۸۱۰۱۴۴ | سه راه ادبیات |
حافظ (پسران) | ۳۸۴۴۲۱۹۸-۹ | بلوار احمدآباد، بین بلوار ابوذر و رضا |
حافظ (دختران) | ۳۸۴۴۲۲۹۱-۹۳ | بلوار احمدآباد، بلوار ابوذر، بین ابوذر 9 و 11 |
پاراکس | 37646620-۳۷۶۲۰۱۴۳ | بلوار سجاد - بهارستان 3 - پلاک 53 |
کالج دانشگاه فردوسی مشهد (آذران) | ۳۸۴۶۹۸۰۸-۱۱ | خیابان احمدآباد- بلوار رضا – رضا 3 – ساختمان 122 |
دماوند (شعبه مرکزی) | ۳۸۵۳۴۸۸۸- ۳۸۵۴۰۳۲۴ | حاشیه میدان ۱۵ خرداد (فلکه ضد) ، امام رضا ۵۰ ، پلاک ۳۰ |
دماوند (شعبه 2) | ۳۸۶۷۱۳۹۱ | حدفاصل لادن و صیاد شیرازی، بین وکیل آباد 48 و 50، پلاک 1088 |
شکوه دانش | ۳۸۴۰۲۵۹۹ | راهنمایی 1 پلاک 22 |
شکوه دانش | ٣٨٤٤٩٥٥٩ | ميدان احمدآباد ابتداي بلوار ملاصدرا |
زبانسرا | ۳۸۷۸۴۴۷۱ | شعبه بلوار پیروزی - بین پیروزی 1 و 3- پلاک 93 |
زبانسرا | ۳۸۹۲۹۲۲۵-۳۸۹۲۹۲۲۶ | شعبه دانشجو - بلوار معلم – نرسيده به چهارراه دانشجو ( بین معلم 36 و چهارراه ) |
گویش | 38672714-۳۸۶۸۵۲۸۶ | بلوار وکیل آباد - سه راه آب و برق |
جهان علم | ۳۸۴۴۳۰۳۷ | مشهد، خیابان احمد آباد، بلوار کلاهدوز، کلاهدوز2 |
کیمیا گستر راشد | ۳۷۶۵۸۰۶۵ | بلوار فردوسی خیابان ثمانه یک پلاک63 |
نوین | ۳۶۶۲۲۸۱۴ | قاسم آباد - حجاب 31 |
کالج آریان | ۳۷۶۵۵۳۵۳ | انتهای حامد جنوبی |
کاسپین | ۳۶۰۵۵۳۲۲ | بلوار سجاد -حامد جنوبی5- پلک 76/1 |
فرهنگ اندیشه | ۳۸۴۱۱۲۳۷ | خواهران : بین پیروزی 35 و 37 - برادران : میدان هاشمیه |
خیام | ۳۶۶۲۰۵۰۰ | قاسم اباد - چهار راه ورزش |
علّامه | ۳۷۶۴۲۸۹۴-۳۷۶۸۱۳۰۳ | بلوار ملک آباد، ملک آباد 15 (نبش هوشیار 2) |
دانشگاه امام رضا (ع) | ۳۸۴۲۵۵۸۵ | میدان ملک آباد، ابتدای بلوار تلویزیون، بین منتظری 5 و 7؛ |
خراسان (شعبه سناباد) | ۳۸۴۱۸۶۷۷-۳۸۴۰۶۸۱۳ | خیابان سناباد، بین چهارراه کلاهدوز و ارم شمالی، پلاک 409؛ |
خراسان (شعبه طلاب) | ۳۲۷۲۳۸۳۸ | طلاب، چهارراه سيلو، ابتداي شهيد عليمرداني |
خراسان (شعبه معلم) | ۳۸۹۳۰۵۸۱ | وكيل آباد دانشجوي 17 پ 2/77 |
مؤسسه علوم و فنون هرمس | ۳۷۶۵۵۸۴۲-۳۷۶۶۱۹۸۵ | خیابان فلسطین، نبش فلسطین 16، پلاک 1 |
بهارستان | ۳۸۴۳۰۹۵۸ | بلوار کلاهدوز، بین کلاهدوز 14 و 16، پلاک 84 |
ماهان | ۳۸۸۱۲۶۴۰ | هاشمیه 18، نبش صارمی 19 |
اوستا | ۳۸۴۶۶۴۵۴-۳۸۴۶۶۴۵۵ | خیابان سلمان فارسی، بین سلمان 3 و ارم، شماره 128 |
سفیر (آقایان) | ۳۷۶۸۷۰۱۴-۳۷۶۸۲۲۴۶ | بلوار خیام، نبش خیام 9، پلاک 16 |
سفیر (خانم ها) | ۳۷۶۲۹۸۵۸-۳۷۶۱۹۲۳۶ | بلوار خیام، نبش خیام 4، پلاک 10 |
اندیشه شایان | 38815790-۳۸۸۱۷۴۱۹ | بلوار هاشمیه، هاشمیه ۸، شماره ۲۱ |
رهپویندگان (شعبه 1) | 37660192 | فلسطین 18، پلاک 9 |
شکوه دانش | ۳۸۴۱۸۱۷۳ | میدان طالقانی اول خ ملاصدرا |
آدینه | ۳۶۲۰۴۰۰۴-۳۶۲۰۴۰۰۵ | مهرانقاسم آباد - امامیه 42 - نبش راستی 10 |
علم و فن | ۳۸۴۵۳۵۸۵ | احمد آباد - بلوار رضا - بین رضا 2 و |
دماوند | ۳۸۵۳۴۸۸۸ – ۳۸۵۴۰۳۲۴ | حاشیه میدان ۱۵ خرداد (فلکه ضد) ، امام رضا ۵۰ ، پلاک ۳۰ |
دماوند(شعبه ۲) | ۳۸۶۷۱۳۹۱ | وکیل آباد-حد فاصل لادن و صیاد شیرازی-بین وکیل آباد ۴۸و ۵۰-پلاک ۱۰۸۸ |
دانش آرا | ۹۱۵۰۰۶۱۰۳۰ | آزادی ۸۹ نبش امام هادی ۱۱ |
صدرا | ۳۶۰۹۱۳۳۰ | بلوار فرامرز عباسی-فرامرز 4 |
سلام دوست عزیز
میشه آدرس دقیق و شماره تلفنی از آموزشگاه کاج در شاقدوش بدید ؟؟ من سمت پاسداران هستم و مسیر اسن آموزشگاه واسه من از هر جهت بهتر از جاهای دیگست ....فقط وقتی رفتم به آأرسی که تو اینترنت دیدم ازش پیدا نکردم ...ساقدوش بین بوستان 6 و 7 .پلاک 90 .هیچ کس هم نمیدونست ...انگار اصلا اونجا نبوده یا زیاد تو چشم نبوده ...در هر صورت الان تو ساقدوش نیست .....اگرم هست من پیداش نکردم .برای آیلتس نیاز دارم پیداش کنم .فعلا نزدیک ترین آموزشگاه مطمئن همینه به من
اگه ممکنه راهنمایی کنید
سلام در مورد ابزارهای یادگیری تاپیکی پیدا نکردم ، اومدم اینجا بنویسم !!!!!!!!
کسی تا بحال جی 5 المنتری خریده ؟
من خاستم بخرم که یکهو دیدم در عرض یک روز بسته 200 هزارتومنیش شده 250 هزار تومن منم منصرف شدم
مرسی
باسلام.دوستان برای تسلط داشتن به مکالمه باید گرامر و لغات رو بصورت اصولی یادبگیرید.بهتون پیشنهاد میکنم برید کانون هزینه کلاساش ترمی 120000 ت هستش.من خودم 8سال کانون میرفتم الان وکب و گرامرم فوله تو ازمونای انلاین جهانی که شرکت کردم همیشه بالاترین سطحو قبول شدم.دررابطه با لیسنینگ اونم تو خود کانون تقویت میشه و خواه ناخواه مثل زبان مادری کاملا مکالمات رو متوجه میشید.در رابطه با اسپیکینگ اون دیگه پای خودتونه که من ازطریق صحبت با نیتیو زبان ها و خود امریکایی ها الان کاملا روان صحبت میکنم. با کانون هم توانایی تدریس دارین هم ترجمه محشره بنظر من بهترین و اصولی ترین اموزشگاهه.
سلام.
ممنون![]()
سلام دوستان کسی میتونه یه موسسه زبان خوب ویژه مشاغل به من معرفی کنه تو تهران که دوره ی ILEST داشته باشه ؟ من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم
پیش پیش ممنون
اگه قصدی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور نداشته باشیم، به نظر شما آیلتس داشته باشیم بهتره یا تافل؟!
سلام و درود
خسته نباشید
دوستان من خودم تهران نیستم ولی میخام برای تافل برم تهران کلاس
طبق تحقیقاتی که کردم میگن دانشگاه علم و فرهنگ تهران یعنی همون مرکز اموزش های ازاد دانشکده زبان های خارجی تهران خوبه و قیمتاشن مخصوصا مناسبه ولی هرچی زنگ زدم برنداشتن. شما اطلاعی دارید چطور هست کلاساش؟
بعد از اونم الان با آقای محمد علی محمدی صحبت کردم ایشونم میگن خ خوبه و تعریفشو خ شنیدم ولی فکر میکنم خ گرونه. خصوصا ترمیکش. چون میخام ترمیک برم که کیفیت کارم بره بالا. اعصاب فشرده ندارم اونم برای زبان.
حالا اگ کسی تجربه ای چیزی داره بهم بگه مممنون میشم.
سلام دوستان میشه یه آموزشگاه خوب تو گرگان بهم معرفی کنید که فقط جمعه ها فشرده برم؟؟من زبانم بده ولی دیگه نه خیییلی که تعیین سطح کانون منو گذاشتbasic1..اون قسمت A B C رو که میخوندم واقعا غم انگیز بود![]()
هیچ کس و در هیچ موقعیتی نمی تواند زبان را به صورت اینترنتی یاد بگیرد/باید حضوری و در زمان طولانی یاد گرفته شود/با تلگرام و یوتیوب هم کاری از پیش نمی ره.