مظلوميت زنان قبل از اسلام

mahmood-en

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیه 50 سوره احزاب:

اى پيامبر ما براى تو آن همسرانى را كه مهرشان را داده‏اى حلال كرديم و [كنيزانى] را كه خدا از غنيمت جنگى در اختيار تو قرار داده و دختران عمويت و دختران عمه‏هايت و دختران دايى تو و دختران خاله‏هايت كه با تو مهاجرت كرده‏اند و زن مؤمنى كه خود را [داوطلبانه] به پيامبر ببخشددر صورتى كه پيامبر بخواهد او را به زنى گيرد [اين ازدواج از روى بخشش] ويژه توست نه ديگر مؤمنان ما نيك مى‏دانيم كه در مورد زنان و كنيزانشان چه بر آنان مقرر كرده‏ايم تا براى تو مشكلى پيش نيايد و خدا همواره آمرزنده مهربان است (۵۰)

آیه 51 سوره احزاب:

نوبت هر كدام از آن زنها را كه مى‏خواهى به تاخير انداز و هر كدام را كه مى‏خواهى پيش خود جاى ده و بر تو باكى نيست كه هر كدام را كه ترك كرده‏اى [دوباره] طلب كنى اين نزديكتر است براى اينكه چشمانشان روشن گردد و دلتنگ نشوند و همگى‏شان به آنچه به آنان داده‏اى خشنود گردند و آنچه در دلهاى شماست‏خدا مى‏داند و خدا همواره داناى بردبار است (۵۱)

حالا
آيه :51

خب داريم كه پيامبر به سبب اين كه شرايط ويژه اي داشت
كه اون هم به خاطر اين بوده كه در هر ماه تقريبا يك جنگ داشتن به ويژه زماني كه در مدينه بودن
به همين علت اين آيه نازل شد و اجراي عدالت رو از پيامبر در بين زنانش ساقط كرد. كه پيامبر هر طور خواست وقتش رو بين همسرانش تقسيم كنه
اگر چه پيامبر به نقل تاريخ مساوات وعدالت رو حتي المكان رعايت ميكرد
اومدن اين آيه باعث ارامش زنان پيامبر شد

*Essi*

اخراجی موقت
چرایی این آیات کاملا مشخصه اما برای اونایی که به خدا ایمان واقعی دارن. کمی تفکر می خواد همین.

اما شما اول برو به خدا اعتقاد پیدا کن بعد بیا بگو چه و چه. هی می خوام باهات مهربون باشم هیچ استقبالی از تو نمی بینم. نوچ نوچ نوچ. دوستی با مردم نیمی از خردمندی است. امام رضا(ع) :w12:

ببین خواهر من.
شما ادعا کردی، اسلام برای همه زنان ارزش قائل است،بنده گفتم از نظر اسلام عده ای از زنان به عنوان غنیمت جنگی یا به قول دوستمان غنیمت خدا هستند و اسم آنها کنیز است.

اگر کنیز بودن برای زن،به معنای ارزش است، پس درود بر مومنین با ایمان واقعیشان.

بنده همین سوال را از چندتا سایت حوزه پرسیدم که چرا اسلام کنیزداری را نفی نکرده،گفتند چون نمیتوانسته همه عادات را یک دفعه تغییر دهد یا همه چیز را یکدفعه بگوید!!!!

در حالیکه کسانیکه برده داری و کنیزداری را برای بار اول در دنیا منسوخ کردند، مسلمانان نبودند.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابتدا آيه 50:

به تعبيري هدف اين بوده كه قسمتي از محدوديت ها و مكشلات از دوش پيامبر از طريق اين احكام برداشته شود.
اين نشون مي ده كه ازدواج پيامبر با زنان متعد براي حل يك سري مشكلات اجتماعي وسياسي در زندگي او بوده.
مي دونيم كه زماني كه پيامبر دعوت خودش رو علني كرد بسياري بر عليه او بسيج شدن
به همين خاطر پيامبر بايد به وسيله اي اين اتحاد نا مقدس دشمنان را مي شكست
كه يكي از اين روش ها ازدواج با دختران قبايل متعدد بود
چون كه رابطه خويشاوندي يكي از محكم ترين ارتباطات در عصر عرب جاهلي بوده
واگر مشكي براي داماد اون قبيله پيش ميو مده اون رو تنها نمي گذاشتن
خب دوست عرير روشنه كه وقتي فردي با زني بيوه (خديجه) ازدواج مي كنه و تا سن 53 سالگي به همين يك زن قناعت مي كنه و دوران جوانيش رو پشت سر ميذاره
و فقط در 10 سال آخر عمر خودش شرو ع به ازدواج هاي متعدد مي كنه حتما دليل فلسفي اداره
كه هيچ انگيزه جنسي در اون راه نداره.

حتي گاهي پيامبر به بهانه ارتباط فقط زني رو از قبيله اي خواستگاري مي كرده
و ازدواج نمي كردن
كه اين براي اون قبيله افتخار محسوب ميشده و با عث ميشده كه آنان در دفاع از پيامبر مصمم تر بشن
ديگر اينكه پيامبر فرزندان كمي هم داشته
كه روشن مي شود كه انگيزه هاي او بالا تر از علل مادي است

:w17:

در ضمن این آیات مربوط به زنانی که پیامبر رو دوست داشتن و حاضر بدونن بدون مهریه همسر پیامبر باشن که خدا هم چنین اختیاری فقط مختص پیامبر اکرم دونسته (نه دیگران)

و اینکه آیه 51 هم ترجمه آیه کامل ننوشتی و اینکه خدا توی این آیه به پیامبر میگه که هیچکدوموشون محزون نباشند بلکه به آنچه ایشان را عطا کردی همه خشنود باشند

:w17:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین خواهر من.
شما ادعا کردی، اسلام برای همه زنان ارزش قائل است،بنده گفتم از نظر اسلام عده ای از زنان به عنوان غنیمت جنگی یا به قول دوستمان غنیمت خدا هستند و اسم آنها کنیز است.

بنده همین سوال را از چندتا سایت حوزه پرسیدم که چرا اسلام کنیزداری را نفی نکرده،گفتند چون نمیتوانسته همه عادات را یک دفعه تغییر دهد یا همه چیز را یکدفعه بگوید!!!!

در حالیکه کسانیکه برده داری و کنیزداری را برای بار اول در دنیا منسوخ کردند، مسلمانان نبودند.

اولا بنده هرگر نگفتم که اسلام برای زنان ارزش قائل هست. ( هرچند شاید تو دلم گفتم!) چه برسه به همه ی زنان!

دوما کی گفته اسلام برای همه ی انسان ها ارزش قائل هست؟ زن و مرد هم نداره. مراجعه شود به به دو آیه ی اول سوره ی توبه. سوره ای که بدون بسم الله الرحمن الرحیم شروع می شه. آیاتی که چند دقیقه پیش امضای حقیر بودن.

*Essi*

اخراجی موقت
اولا بنده هرگر نگفتم که اسلام برای زنان ارزش قائل هست. ( هرچند شاید تو دلم گفتم!) چه برسه به همه ی زنان!

دوما کی گفته اسلام برای همه ی انسان ها ارزش قائل هست؟ زن و مرد هم نداره. مراجعه شود به به دو آیه ی اول سوره ی توبه. سوره ای که بدون بسم الله الرحمن الرحیم شروع می شه. آیاتی که چند دقیقه پیش امضای حقیر بودن.

مگه کنیز آدم نیست.

فرض کنیم برگردیم به 1400 سال پیش در ایران:

بنده به خاطر موقعیت کشورم و حاکمیت آن در 1400 سال پیش،به دین اسلام در آن زمان مزین نیستم.

حالا عرب حمله میکنه به کشور من، زن بنده را به عنوان کنیز میبره تو مکه و مدینه و .....

میفروشه و اعراب عزیز هم این کار را نفی نمیکنند.

یک کم خودتان را جای گذشتگان بگذارید. :gol:

*Essi*

اخراجی موقت
حالا
آيه :51

خب داريم كه پيامبر به سبب اين كه شرايط ويژه اي داشت
كه اون هم به خاطر اين بوده كه در هر ماه تقريبا يك جنگ داشتن به ويژه زماني كه در مدينه بودن
به همين علت اين آيه نازل شد و اجراي عدالت رو از پيامبر در بين زنانش ساقط كرد. كه پيامبر هر طور خواست وقتش رو بين همسرانش تقسيم كنه
اگر چه پيامبر به نقل تاريخ مساوات وعدالت رو حتي المكان رعايت ميكرد
اومدن اين آيه باعث ارامش زنان پيامبر شد

من منظور شما را نفهمیدم !!!!

یعنی الله دستور به عدم اجرای عدالت داده؟

اینکه پیامبر عدالت بین زنانش را رعایت نکند و نوبت آنها را جلو یا عقب بیاندازد،سبب آرامش زنهایش میشود؟

mahmood-en

عضو جدید
کاربر ممتاز
خطرناکترین جنگی که برای نابودی مسلمانان به وجود آمد جنگ خندق بود و این جنگ توسط سران یهودی طراحی شده بود و داستانش این است که یهودیان بنی قینقاع و بنی نضیر و بنی قریظه که در داخل مدینه به همراه مسلمانان زندگی می کردند، با پیامبر پیمان بسته بودند که با پیامبر زندگی مسالمت آمیز داشته باشند و با دشمنان پیامبر همکاری نداشته باشند ولی بنی قینقاع پیمان خودرا شکستند و پیامبر آنهارا از مدینه اخراج کرد .پس از مدتی یهودان بنی نضیر هم پیمان شکنی کردند و پیامبر آنهاراهم از مدینه اخراج کرد .سران یهودان بنی نضیر باسران مکه تماس گرفتند و آنهارا برای جنگ با پیامبر تحریک کردند و در نتیجه تلاشهای آنان سران مکه با ده هزار نفر نیرو به مدینه حمله کردند. اگر کافران در این حمله پیروز می شدند، پیامبر و مسلمانان همه نابود می شدند و خدا میداند چه کشتاری راه می انداختند. دشمنان آمدند و با خندق مواجه شدند و نتوانستند به داخل مدینه نفوذ کنند.در حدود یک ماه شهر را محاصره کردند ولی نتوانستند کاری از پیش ببرند.تنها راه موفقیت آنان این بود که یهودان بنی قریظه را با خود همراه کنند و این خطرناکترین توطئه بود.آنان یهودان بنی قریظه را با خود همراه کردند و این یهودان که همپیمان پیامبربودند پیمان خودرا شکستند و قول همکاری به دشمن دادند

mahmood-en

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیامبر توسط عوامل خود از توطئه بنی قریظه آگاه شد و پس از اینکه دشمن از مدینه رفت به بنی قریظه حمله کرد.بنی قریظه نخست قصد جنگ داشتند ولی پس از مدتی تسلیم شدند.همه آنان خلع سلاح شدندو خود پیامبر درباره آنان کاری نکرد بلکه خود آنان خواستار داوری سعد بن معاذ شدند .آنان چنین گمان می کردند که در باره آنان هم مانند بنی نضیر داوری خواهد شد ولی سعد بن معاذ به این صورت داوری کرد که جنگ آورانشان کشته شوند و زنهایشان و بچه هایشان اسیر شوند . یهودان بنی قریظه هم به این داوری گردن نهادند.در این جنگ است که زنها و بچه ها اسیر می شوند نه هر جنگی .پیامبر هم این داوری را تنفیذ کرد و این داوری مطابق کتاب مقس یهودان هم بود .(فروغ ابدیت ,ج دوم ,غزوه احزاب .تاریخ سیاسی اسلام ,جعفریان ,جنگ احزاب.حیاه محمد ,محمد حسین هیکل ,غزوه احزاب.) پیامبر دو بار با یهودان مدینه به مهر و محبت رفتار کرد ولی این بار دیگر نمی توان چنین کرد چون این کار صد در صد خلاف احتیاط و خلاف عقل است و هیچ فرماندهی چنین نمی کند.در این جنگ زنها هم اسیر می شوند چون آنان کسی ندارند تا از آنان سرپرستی بکند و بهترین راه برای آنان همین اسارت است تا هم زندگیشان اداره شود و هم اسلام را می توانند بشناسند.

اساسا از سیرۀ نبوی آشکار است که ایشان فردی بودند اهل عفو و بخشش چنانکه بعد از فتح مکه که در هنگام هجرت از هر قبیله کسی برای قتل ان حضرت برگزیده شده بود، هم از اسیر کردن مردم و حتی سران دشمن خودداری فرمودند. پس کاملا آشکار است که این مورد واقعا موردی بوده که راهی جز این وجود نداشته است. بدون شک عملکرد پیامبر برای ما نشانگر ملاک اسلام است.

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه کنیز آدم نیست.

فرض کنیم برگردیم به 1400 سال پیش در ایران:

بنده به خاطر موقعیت کشورم و حاکمیت آن در 1400 سال پیش،به دین اسلام در آن زمان مزین نیستم.

حالا عرب حمله میکنه به کشور من، زن بنده را به عنوان کنیز میبره تو مکه و مدینه و .....

میفروشه و اعراب عزیز هم این کار را نفی نمیکنند.

یک کم خودتان را جای گذشتگان بگذارید. :gol:

اول اینکه بنده با کسی که کافر هست درباره ی خدا شاید صحبت کنم اما درباره ی دین خیر. چون از کار های عبث نفرت دارم.

دوم اینکه همی چیزهایی که گفتین دروغ هست. کی اسلام زن شوهر دار رو به تملک گرفته؟

محض اطلاع بذار برگردیم به موضوع اصلی تاپیک. در اون زمان چنان زنان رو تحقیر می کردن که زن بدون داشتن مردی در کنارش نمی تونسته زندگی کنه. خونه داشتن از خودش که هیچ! یعنی حتی تو خیابون هم نمی تونسته بخوابه.

برای همین اعراب این مدلی بودن. تازه اون زن بدبخت هم بی شوهر می مونده از خداش بوده که پارتنر پیدا کنه. چه کسی بهتر از اربابش!

ولی خداوکیلی خیلی به زنان بی حرمتی شده. در تمام طول تاریخ. اما پیامبر اسلام، پیامبری که این روزها مسخرش می کنن تو چنان زمانی چنان احترامی برای زنان قائل می شده. :w17: انشاءالله در تاپیک های دیگه خواهیم پرداخت به این امور. توضیحات کامل توسط اونایی که دو تا دونه کتاب می خونن ارائه خواهد شد. :w01:

mahmood-en

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ملاك ما رفتار فرمانروايان مسلمان نيست
بلكه ملاك رفتار حضرت علي(ع) وپيامبر خداست
كه چگونه با اسيران رفتار مي كردن
اصلا در هيچ جنگي زني به اسيري گرفته نشد مگر يكي دو مورد كه يكي از اين جنگ ها رو من در پست بالا تو ضيح دادم.
حالا اگه دنبال چگونه گي و شرايط اردواج با كنيزان هم هستين
مي تونم در تاپيك جدا گانه اين رو تحليل كنم

mahmood-en

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینکه پیامبر عدالت بین زنانش را رعایت نکند و نوبت آنها را جلو یا عقب بیاندازد،سبب آرامش زنهایش میشود؟

بله.
مگر اينها خانواده نبودن
اين ايه براي ارامش قلب زنان پيابر و خود پيامبر اومده
چرا كه نه
خب اون ها هم بايد درك مي كردن
زماني كه پيامبر دعوت به اسلام مي كرده كه صلح و صفا نبوده كه
جنگ بوده
ببينم كدوم فرمانده رو سراغ دار ي كه بگه من جنگ نمي رم تا بمونم پيش زنام
اونها هم كم كساني نبودن
كه به خاطر اين كه حضرت محمد(ص) پيششون بمونه دست به هركاري بزنن
براي اون ها اسلام ارزش داشته.
در ضمن گفتم با اينكه پيامبر وقت كافي نداشته
هميشه در پي اجراي عدالت در بين زنانش هم بوده

آخرین ویرایش:

►♀☼♀◄

عضو جدید
خب اين حرفا رو ميزني عزيز دل انگيز...
ولش..
اولش با اينكه تو اون متن بنده توهيني نكردم باز معذرت ميخواهم...:redface:
ولي ببينم چي گفتي..
اول اينكه كاملا مشخصه كه تو غرب به يه زن چجوري نگاه مي كنن و اينجا چه ديدي بهش دارن.
يه جمله ي نا مفهوم؛
1- اينكه مشخص است كه غرب چجوري به زن نگاه ميكنن..
2- اينكه مشخص است كه اينجا چه ديدي بهش دارند...
منظور؟ لامفهوم...
لطفا مورد رو مشخص كن عزيز و ديد غربيا رو بيار و ديد خودتون..:gol:
با چهارتا وعده و وعيد الكي بيشتر از پيش دارن از اون سوءااستفاده مي كنن و اسمشم آزادي گذاشتن.
اين ديگه از اون نوعش بود..
اول چيزي مشخص نيست و بعد ميرسم چهارتا وعده وعيد! و بعد سو استفاده ميكنن...
مثلا وقتي ميگن زنان ميتونن در سياست باشند و.... آيا وعده و وعيد الكي هست؟
تا حال به ميزان زنان سياستمدار (در اين مورد) در كشورهاي بگيرم غربي نگاهي داشتيد؟
در كشور خودمون چطور؟
در مورد سوء استفاده يعني چي؟ منظورت بازهم اشداً لامفهوم!
لازم به يادآوري نيست كه غرب آزادي اين چهار تا به قول شما وعده وعيد در انتهاي سواستفاده معين نكرده..
اگه به اخبار دنيا كمي توجه كنيد كاملا متوجه ميشيد آمار فحشا كجاي دنياست كه داره بي داد مي كنه.
اينم از اون حرفهاس
1-اخبار دنيا؟
واقعا شما اخباري به جز اخبار شبكه هاي جمهوري اسلامي نگاه ميكنيد؟ اگر جمهوري اسلامي واسه شما همه ي دنيا بدونيد كه كلا در اشتباه تشريف داريد...
2- تو ايران كدوم آمار درست از آب دراومده كه بتونيم آمار فحشا رو بدونيم! و اون رو قياس كنيم؟!
براي مثال عرض كنم قم بالاترين رتبه تو صيغه موقت رو داشته آيا تحت لواي صيغه بردن اين عمل ميتونه اون رو از رده ي فحشا خارج كنه؟! در ضمن آيا شما ميتونيد آماري دقيق از ميزان همجنسگرايي در ايران رو بديد؟ يا اصلا به نظرتون اين همه سرچ هاي متناسب با خصلت مسلماني در نت نتيجه عدم فحشا در ايران است؟!
اما در اسلام حقوق زن اون چيزي نيست كه در ذهن شما جا انداختن.
من با اين جملاتتون بيشتر تعجب ميكنم!
در نهايت ميگيد..
اون چيزي نيست كه در ذهن شما جا انداختن
اخه چه چيزي در ذهن من انداختن؟
اصلا كي اندخته!(اگه بگم خود اسلام انداخته باور ميكني؟)
آيا يادآوري اون نكته هايي كه واستون نوشتم اينقدر ارزش نداشت كه بگيد درسته يا غلط؟
كجاش غلط بود؟!
لطفا بگيد...
اگه دوست داشتين براتون مي گم.
البته اگه دوست داشتين!
نه خدايي بگيد..
البته اول اون سه موردي كه بهش اشاره داشتم رو مورد توجه خودتون قرار بديد..;)
دوم اينكه حق زن رو علماي اسلام از خودشون در نياوردن . هم در قرآن به اون اشاره شده و هم از احاديث و روايات مي تونيد استخراج كنيد.
بازم اگه دوست داشتين اطلاعاتتون زياد شه براتون ميارم!
دوست دل انگيز مگه من گفتم كه علماي اسلام از خودشون چيز من درآوردي گفتن؟
بعد هم اصلا جرات ندارن خلاف قران و سنت و احاديث بگن...
مثلا ما يه سه ايرادي خطاب كرديم بر اساس تاريخي است كه مسلمانان داشتند! از ابتدا تا الان..
اينكه چند تا جمله بياريم و بگيم اينا رو ببين چقد قشنگه كه نشد حرف..
چرا حاضر نشديد كه اون ديدتاريخي كه اسلام نسبت به زنان روا داشته رو ذكر كنيد...
براي مثال من الان ميخوام الگوم علي(ع) باشه، آيا عملي كه امام علي به عنوان يه الگوي اسلامي يعني گرفتن يه دختر 9 ساله و از او پنج بچه اوردن در طي نه سال رو جامعه ازم قبول ميكنه؟
ميشه اين ديد زيباتون رو براي مثال در اين مورد تشريح كنيد؟!:redface:

سوم اينكه
سعي مي كنم لحن تمسخر شما رو ناديده بگيرم و جواب بدم.
تمسخر چيه...؟
بهتون چند مورد يادآوري كردم چرا اينقد بزرگش كرديد..دوباره سه مورد رو بخونيد و اونا رو نقد كنيد..البته نه از روي خودتون مستند بگيد كه
مثلا نه مسلمانان در طول تاريخ نگاه بچه بياري از زن نداشتند..يا بگيد در طول تاريخ زنهاي مسلمان در مورد ازدواج هاي مكرر معترض ميشدند يا علماي اسلام از اول با مدرسه و درس خوندن و كار كردن به سبك امروزي و... موافق بودن يا بگيد نه ما كامپلوتر اختراع كرديم و ...از اينچيزا..!خدايي نيازي نيست براي جواب دادن به اون سه موردم كلي تو تاريخ بگرديد ؛ هنوز مامان و باباتتون وجود نازنينشون هست ميتوني از اونا بپرسي يا از بزرگترا...;)

از طرز برخورد شما كاملا معلومه چقدر براي زن و همچنين خودتون ارزش قائليد.
شما همه چيز
1- ديد غرب به زنان،مشخص
2- وعده و وعيد به زنان در غرب
3-سواستفاده از آنان و اسمشو گذاشتن آزادي
4- توجه به اخبار دنيا
5- داشتن آمار فحشا در غرب
6- معلوم بودن ارزش براي خود و زن..
رو نگاه ميكنيد!
عزيز دل انگيز اين كه نشد دليل منطقي...
شما همه چيز رو خودتان بافيد و بهم تحويل داديد بدون اينكه جوابي در خور اون پست بديد...
معلومه و مشخصه و آمار اخبار دنيا و سو استفاده و... بزاريد كنار و اگر طالب كار تحقيقي هستيد بريد دنبال اعمالي كه در طول تاريخي نسبت به زنان انجام شده...:gol:
چهارم هم
بماند!
چهارم منم بماند:D
===
و شما دوست دل انگيز ديگر...

خب فكر كنم ديگه تاريخ انقضاي اين جور طرز فكرا به سر اومده
خب اشتباه فك ميكني...:thumbsup:
تاريخ انقضاي "دين نزد خدا اسلام است" و "اسلام دين كاملي است" و... از اين جور چيزا خيلي به سر اومده...
البته نگاه تاريخي رو بازگو كردن و گفتن مسائلي كه امروزه باعث رنج شماست و لي باعث افتخار گذشتگان اسلام نيست فكر نكنم هيچ وقت تاريخ انقضايي داشته باشه...
چيزي كه انقضاش بدجور به سر اومده اينه مسلمانان در طول تاريخ امروز هي يه معركه ميگرن و ميگنن ديد ما اينطوره! و ديگران اونطوربوده..
جالبه هي اپديت ميشن! مثلا
شما نميتوني حرفهايي كه شيخ فضل الله نوري و آيت الله خميني و يه امروزيشون رو با هم ست كنيد...
اينقدر تغيير در حرف زدن و عمل كردن؟
چرا؟
ميخوايد چي رو ثابت كنيد خدايي؟
شما هم برو يكم تحقيق كن ببين قران و معصومين در مورد زن چي گفتن
اينترنت كه زير دستته
بلي هم اينترنت زيز دستمه و هم اقوال معصومين و هم چنين قران رو ميدونم..متاسفانه يا خوشبختانه..
خب شما كه اينترنت دستته لطف كن و نظر امام علي رو در مورد مشاورت (بگيريم سياسي) با زنان رو برامون بزار...;)
حداقا حرمت نگه دار
اينو كه تو مرام مردانگيت اگه داري رعايت كن
واقعا واسم عجيب اند غريبه...
من يه پست زدم و از پستم معلوم بود چي ميگم...
حرمت چي؟ مثلا اينكه با خطاب ايراداتي بهش بگي تو اوهام و تخيلاتي بهش توهين كردي؟
بخصوص وقتي كه طرف مقابلان نتونه نه منظور حرفات رو درك كنه و اينكه نتونه اونا رو رد كنه...
اخه اين چون مرامي است كه من اسمش بزارم مردانگي كه كسي همينطور بيايد هر چي به جز اسلام بگيره و از بدياشون بگه و اونا رو به لجن بكشونه و وقتي ما هم از اسلام بگيم متهم ميشم به عدم رعايت مردانگي...
:w09:
نمي دونم چطور تو با اسلام اشنا شدي كه اين نگاه رو داري بهش
شايد اگه بگم اولش مثل هم بوديم در طرز آشنايي با اسلام حرف گزافي نزدم ولي بعدش مهمه كه هر چي بيشتر گشتيم فهميدم عمرمون رو دنبال ...
ولش
فقط بگم اگه بيشتر از شما ندونسته نباشم دونسته باش كمتر از شما نميدونم..;)
هر جايي تو قران صحبت كرده زن و مرد رو مساوي دونسته
برو تحقيق كن
چرا همين جوري حرف رو حرف ميزاري الكي!
مثلا يعني چي زن و مرد رو مساوي دونسته!
وقتي وا‍‍ژه ي مثلا "مساوي" رو بكار ميبري لاقل بگو در چه موردي كه كسي بفهمه چي ميگي..
مثلا دم از مساوي زدن زدي..
خب حالا ازت ميپرسم در مورد شهادت چي؟ در مورد ارث چي؟ در مورد ورود به دنياي بيرون و كار كردن و خرجي خانه در آوردن چي؟ و ...
خدايي منظورت از اين كلمه ي مساوي چي بود؟:D
پيامبر ما 1400 سال پيش با جامعه اون زمان خودش مبارزه كرد تا بتونه حقوق زن رو با ارزش نشون بده
براي رد حرفاي من مبارزه ي پيامبر رو عامل زنان تقليل ميديد؟...
اينكه بگويم در قبل از اسلام زنان چه حقي داشتند و بعد از آن چه حقي ديگر...يه بحث است كه لازم است به دقت پيگيري شود...
اينكه اسلام به زنان حق بيشتري داد يا حقهايي رو از اون گرفت يا...
و...
خلاصه ما چيز گفتيم ولي مثل اينكه كسي بهشون توجه نداشت و پيش خودش فكر ميكنه مثلا مواردي ايرادي من با آن منظورم رو نوشته هاي انحرافي و بي ارتباط جوابش رو گفته..:D
=====
پست قبلي ما كه منجر به ناراجتي اين عزيزان دل انگيز شد...
هر چند كه گفتم اگر ناراحت شده كسي معذرت ميخوام..:gol: ولي بازم ميگم چيزي تو اون پست نبود..كه باعث ناراحتي بشه...
مگه اينكه كسي خودش برداشتي كرده كه توهين بوده به كسي...
راستي اينكار شما كه مياد همه چيز غلط و اشتباه و مسخره ميكنن تا اسلام رو تاييد كنيد اسمش رو چي بايد بزاريم؟ :w20:
اميدوارم نگوييد كه اين نقد است...!;)

►♀☼♀◄

عضو جدید
دلمو شكوندي...!:d
خب ايراد نداره...
هر كسي مال خودش رو بخونه...:d
البته خوندنش هم فك نكنم فايده داشته باشه چون ميخوايد الكي يا موضوعات رو منحرف كنيد يا مواردي كه ما ميگيم ناديده بگيرد..
===
راستي يه مورد بهتون بگم،
سعي كنيد اگه ميخوايد كار تحقيقي كنيد واقعا اسمش تحقيق باشه..
مثلا شما اومديد در مورد "مظلوميت زن قبل از اسلام" بحث كنيد خب اين بايد در رده ي قبل از اسلام قرار بگيره...
براي آگاهي عرض ميكنم كه:
1- شما با اين عنوانتون ديگه نبايد به عنوان يه مسلمان بلكه به عنوان يه محقق هر مواردي رو كه براي زنان بود در نظر بگيرد..
2- وقتي عنوان رو با مظلوميت شروع ميكنيد بيشتر دنبال كار علمي تاريخي نيستيد و مخواهيد هر موردي كه به زن ظلم شده رو ذكر كنيد...
مثلا اگر من ارجاع بدم كه (چون دين دار هستيد) داستانهاي قوم يهود كه در قران اومده ملكه ي در سباء زندگي ميكرده..
خب با اين حساب اگر بگيرم اين داستان قوم يهود درست بوده بايد بدين توجه داشته باشيد كه اين زن با وجود مظلوميتي كه قبل از اسلام وجود داشته چطور به پادشاهي رسيده..
3- وا‍ژه هايي مثل "مظلوم" داري تعريف هستند شما بايد اول اين وا‍ژه رو ممعني كنيد و بگيد آيا در طول تاريخ چيزي كه الان بهش ظلم ميگيم در قبلا ظلم بوده يا نبوده...
اين مربوط به بحث اخلاق ميشه و از اونجايي كه تعاريف وا‍ژه هاي اخلاقي در دين اسلام مطلق است نه نسبي باز ارزش مبحثتون رو مياره پايين..
بعد هم از اونجايي كه اين كارتون براي اين است كه زمينه اي براي به وجود آمدن اسلام ترسيم كنيد تا اسلام رو در قياس با مواردي كه خودتون اورديد ديگه اسم "قبل از اسلام" مفهوم پيدا نميكنه..
براي توضيح بيشتر واستون عرض كنم كه..
وقتي حرف مظلوم ميزنيد بايد دنبال مظلوميت بريد و نميشه اين طور به قاضي بريد كه قبل از اسلام زن مظلوم و بعد از اسلام عدم مظلوميت..و بعد هم به ايراد موارد خوبي از لاي كتاباي تاريخي اونم فقط تو كتاب با كلي كات و مات بپردازيد..
همونطوري كه از اول گفتم كارتون تحقيقي نبوده به اينجا كه ميرسه زمينه بي پايگي خودش رو ميرسونه..مثلا
شما كلي موارد بد يه جامعه رو رديف كنيد و بعد در مقابل كل موارد خوب قرار بديد بعد نتيجه بگيرد كه "به به ديدي چه خوبه!" و..
4-سعي كنيد همانقدر كه غرب و ديگران رو تخريب ميكنيد يك هزارمش رو مورد خودتون خطاب كنيد...
مثلا اون ايرادي كه در پست اول گرفتم يعني "بچه بياري زن" يا به عبارت ديگه "زن در خانه:" در تفكر اسلامي رو يا تاييد كنيد يا رد كنيد...ولي توجيه نكنيد..چون حرف و كلامتان با دين است نه يه نظريه كه بخواهيد ازش كات بزنيد..
طرف مقابلتون در كلامتون اينقدر پايين نياريد و خودتون رو بالا ببريد...:d
و...
در كل
سعي كنيد مستدل و منطقي بحث كنيد شايد متوجه اشتباهات و ضعف استدلالهاتون بشيد و از اين توهم و اوهام و... كه زماني ما هم گرفتارش بوديم در بيايد و واقعيت رو بپذيرد...
فقط اين نكته رو بگم و تموم كنم حرفمو..
در صورتي كه مسلمان ايماني هستيد و واقعا فكر ميكنيد درست مي انديشيد از بحث در مورد دين با افرادي مثل ما!:d بپرهيزيد يا سعي كنيد خودتان رو به نقدها بي خيال بگيرد تا بررويتان تاثير نداشته باشه و گرنه هروز مجبوريد با ديگران بحث كنيد كه نه! اونجور نبوده بلكه اينجور بوده و اشتباه ميكرديد..(مثل ما!)...:d
راستي اهل كتاب هستيد معرفي كنيم بريد بخريد بخونيد؟...
..
در ضمن از اين عمامه به سبر هم تشكر ميكنم...

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن از نظر اسلام هیچ ارزشی ندارد.خودتون را گول نزنید.

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک دیدی که وجود داره.این هست که مثلا از نظر این افراد علی و محمد وغیره مقدس هستند.
اون فرد یک سری ارزش های انسانی برای خودش داره.
یعنی مثال میزنم.
یکی بگه پدرتون تو خیابون دعوا کرد و سیاه مست هم بود و شروع کرد به فحش دادن.
حالا هر چی به شما بگند دعوا را پدرت شروع کرده.مشروب زیاد خورده بوده.رفته تو خیابون .
شما چون پدرتون بوده و دید مثبت بهش دارید.
شروع میکنید به توجیه کردن.
میگید 100 درصد مشروبش تقلبی بوده وگرنه پدرم اهل زیاده روی تو مشروب نیست.
میگید درسته پدرم مست بود ولی دعوا را طرف شروع کرد.اون فحش داد.پدرم عصبانی شد.
شما اصلا شاید اون صحنه را ندیده باشید.وی چون پدر شما بوده.با این 2 کلمه خوتون را توجیه میکنید.
یعنی وقتی گفته میشه محمد این همه زن داشته.100 درصد برای هوس نبوده از نظر شما چون از نظر شما محمد مقدس هست.
یعنی دلیل اصلی را ول میکنید.بالاخره یک توجیه پیدا میشه.
مثلا در مورد اون ایه کنیز و غنیمت جنگی.
جمله بسیار واظح داره بیان میکنه.ولی باز میپیچونیم.بالاخره از کلمات یک جوری تفسیرش میکنیم که با اون ارزش های انسانی ما جور دربیاد.
چون دید ما نسبت به طرف مثبت هست.
علی وقتی میگه زنان ناقص عقل هستند.
فقط کافی هست که یک نفر یک دلیل و توجیه براتون بیاره که منظور علی با ارزش های اخلاقی شما سازگار باشه.
100 درصد اون دلیل را قبول میکنید

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
و زن در ایران در 2010.............................................
باکره فروخته می شود....
پدر او را می فروشد به چندرغاز برای پول تریاک.....
مجبور است منشی شرکتی شود و مورد......
برای حفظ بنیان خانواده اش شوهرش با اون مث حیوان( که با یک نفر جفت گیری می کند) رفتار نمی کند بلکه حتی دیگر بدون اجازه می رود سراغ زن دوم.
آره راس می گید از وقتی اسلام اومده زن شده تاج سر البته برای....
اگه این تمدنهایی که میگید صدها سال پیش این کارو می کردن از روی جهل بوده یا هر چی الان تو دنیای پیشرفت و آسایش لااقل از ما تو این موارد جلو ترن.
بعضیا حتی اسلامی رو هم که ازش دم می زنن رو به گند کشیدن.

الان بحث بر سر این چیزی که اجرا میشود نیست. طبیعی است . ما همه جا نقص داریم و دیگران هم همینطور.اما مواردی که گفتید مربوط به دین نیست.

کجای دین گفته برای مایحتاج پدر دختر باید فروخته شود؟ اصلا چرا خدا باید با بنده خودش چنین رفتاری کند؟ لطف کنید ایه یا حدیث مورد نظرتان را بیاورید؟:surprised:

بحث بر سر اینه که به لحاظ نظری کدوم راست میگن دنیای غرب که زن را در حد یک کالا پایین اورده یا اسلام که از زن خواسته با پوشش زیباییهای خودش کاری کنه که در جامعه به شخصیت انسانی اون توجه بشه نه ظاهر زیباش.

چون جنبه های ظاهری زن انقدر جذاب است که بقیه ابعاد وجودی او را تحت الشعاع قرار میدهد.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین خواهر من.

به هر حال ما میبینیم تلاش ائمه این بوده که با این امر مبارزه کنند.حالا به شیوه های گوناگون. شما میبینید که مادران برخی از امامان از کنیزان بوده اند مثلا مادر امام موسی کاظم که حمیده نام داشته اند . یا شهربانو مادر امام سجاد یا نرگس خاتون مادر امام زمان همگی اسیر جنگی بوده اند.

اینکه فرزندان انها جز اهل بیت هستند دو چیز را نشان میدهد یکی اینکه مقام مادران انها نزد امامان ما بی ارزش نبوده بلکه جایگاه انان با زنان دیگر تفاوتی نداشته و ملاک بزرگی شخصیت خود ان زن بوده است.
دیگر اینکه انها نزاد را هم در نظر نداشته اند و ان را ملاک برتری نمیدانستند چون اگر در تاریخ اعراب نگاه کنید می بینید انها بسیار نزاد پرست بوده اند و اصلا برای عجم ارزشی قایل نبوده اند.

کیا بودن؟منبعتون رو هم ذکر کنید.؟

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه .
اینکه زنان بدانند که پیامبر اذن الهی دارند و از روی هوا و هوس کاری رو انجام نمیدهند.

بعدش هم بهتره بدونید برای یک زن این افتخاره که همسر فردی مثل رسول الله بشه . در ضمن ما ایاتی هم داریم که به پیامبر دستور داده شده که اگر همسرانت ناراضیند مهر انها را بده و از هم جدا بشید.

خوب اگر دوست نداشتند خودشان طلاق میگرفتند دیگه. حالا شما این وسط چی میگید؟ شدید کاسه داغتر از اش؟ :w15::w15::w15:

به زور که نگهشون نداشته بوده!!! ایه اش هم که آمده بوده دلشون میخواست استفاده میکردن!

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ إِن كُنتُنَّ تُرِدْنَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا وَزِينَتَهَا فَتَعَالَيْنَ أُمَتِّعْكُنَّ وَأُسَرِّحْكُنَّ سَرَاحًا جَمِيلًا ﴿۲۸﴾
اى پيامبر به همسرانت بگو اگر خواهان زندگى دنيا و زينت آنيد بياييد تا مهرتان را بدهم و [خوش و] خرم شما را رها كنم (۲۸)

وَإِن كُنتُنَّ تُرِدْنَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالدَّارَ الْآخِرَةَ فَإِنَّ اللَّهَ أَعَدَّ لِلْمُحْسِنَاتِ مِنكُنَّ أَجْرًا عَظِيمًا ﴿۲۹﴾
و اگر خواستار خدا و فرستاده وى و سراى آخرتيد پس به راستى خدا براى نيكوكاران شما پاداش بزرگى آماده گردانيده است (۲۹)

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
علی وقتی میگه زنان ناقص عقل هستند.
فقط کافی هست که یک نفر یک دلیل و توجیه براتون بیاره که منظور علی با ارزش های اخلاقی شما سازگار باشه.
100 درصد اون دلیل را قبول میکنید
هرچند که شما این رو دلیل و توجیه می دونیدو از آنجائیکه بسیار تفکر می کنید و می اندیشید این دلایل رو قبول نمی کنید اما من برای اطلاع سایر دوستان می گم !!!!این جمله رو حضرت بعد از جنگ جمل گفتن (فرمانده جنگ زنی بنام عایشه )در روايات (نقص عقل) صفت ويژة انحصاري براي زنان نيست، بلكه همين وصف به مردان و نوع انساني هم نسبت داده شده است. مثلاً امام علي"ع" مي فرمايند: (اعجاب المرء بنفسه دليل علي ضعف عقله. خودبيني شخص، نشانه ضعف (كمي و نقصان) خرد اوست.) (1)در اين سخن، عجب و خودمحوري، عامل نقص عقل شمرده شده است. در روايت ديگر، پيروي از اميال و هواهاي نفساني، عاملي براي نابودي عقل شمرده شده است. (2)بنابراين، شايد حديث رسيده در باب نقص عقل زن، از همين دست احاديث باشد كه منظور از آن، بيان حالتي است كه عارض انسان مي گردد، و كساني كه داراي صفت عجب، خودبيني، خودمحوري و ... هستند، از كارآيي عقلشان كاسته مي‌شود، و آنان را دچار كم خردي مي سازد، و هنگامي كه اين صفت ها با تربيت و تهذيب نفس از درون زدوده شد، موانع كارآيي و روشنگري هاي عقل كنار مي رود و دوباره عقل طبيعي انسان بارور مي گردد.

كربلايي حسام

اخراجی موقت
این اولین مطلب تقدیم به اونایی که فکر میکنن قبل از اسلام خیلی وضع دختران خوب بوده

از خواهران گرامی بابت این مطلب عذرمیخواهم.

مطالب همه از کتب اوستایی و بخش های اوستاست

احکام زنان ؛ (
کتاب ایران ص 292)
تنها چند حکم اینجا بیان شده
حرمت آرایش چهره زنان :
«ارایش مو و چهره برای زنان حرام و نکوهیده است کسی که مرتکب آن شود به دوزخ رود و عذاب بیند» وندیداد 3/ 1560/ 19/ 47 ، 49 +7 /3.
«دیدم روان زنان که از ده انگشتشان خون و چرک می آمد و مزیدند و خوردند و به هر دو چشم کرم می آمد... این روان آن بدکار زنان است که روی آرایش کردمد و موی به پیرایش داشتند.» ارداویراف نامه 64/ 73.
زن حایض :
«زنی که خون حیض بیند باید که در دشتی بی آب و علف و بدور از مقدسات به سر برد و فردی از فاصله دور برای او خوراک بریزد . باید خوراک از پست ترین فلز اهنی یا سربی باشد ، خوراک و آب او باید بسیار اندک باشد» وندیداد 3/1517 /16 /1 -11.
تطهیر زن حایض :
«باید سه گودال بکنند ، در دو گودال با شاش گاو او را شستشو دهند و در گودال سوم با آب اورا بشویند» وندیداد 16/12
«زنی که حیض خود را پنهان کند باید دویست تازیانه اسب رانی و دویست تازیانه چرمین بخورد» وندیداد 16 /13
کیفر زنی که بچه سقط کند :
« آن زن باید در گرسنگی و تشنگی آب بنوشد به اندازه یک پیمانه نه بیشتر . همه دینداران باید نظارت کنند که بیشتر نباشد . اگر افراد ناظر تخلف کرده باشند باید دویست تازیانه اسب رانی و دویست تازیانه چرمین بخورند و سپس زن تطهیر شود.» وندیداد 2/753- 754 /7 /70 -11.
کیفر زنی که فرزند مرده بزاید :
«زنی که فرزند مرده بزاید باید سی گام از آب ، سی گام از برسم ، سی گام از مردان مقدس ، سی گام از آتش دور باشند. در محوطه ای محصور با خوراک و پوشاک اندک نگهداری شود خوراک زن : شاش گاو آمیخته به خاکستر باشد . در رحم آن زن باید از سه تا نه قطره شاش گاو آمیخته به خاکستر چکانده شود . سپس شیر تازه دوشیده شده مادیان و گاو و میش و بز با میوه های تازه یا میوه های خشک و گوشت پخته کباب بی آب ، و جو و گندم آرد شده بی آب و می و شراب بی آب بخورد. سه شب و روز باید در این وضع بماند و با خوردن گوشت و غله و می بسر برد . آنگاه پس از سه شبانه روز ، از پوشاک برهنه شود ، موبدان او را در نه گودال با شاش گاو و آب بشویند تا همه پاک شوند . سپس نه شب دیگر بماند در همان جایگاه و از همان خورکها بخورد و همان پوشاک ها را بپوشد .آنگاه پس از نه شبانه روز برهنه شود ، با شاش گاو و آب تن اورا بشویند تا همه پاک شوند ، درعین حال لباس آن زن برای افراد دیگر از همه طبقات پاک نیست . همه پارچه ها و لباسهایی که بازن بچه مرده در تماس بوده باید دور انداخته شود» وندیداد 2/577/5 /44- 58. + 7/ 7 . منظور از شاش گاو آمیخته به خاکستر گومیز مقدس است . شاش گاو طی مراسمی توسط روحانیون تقدیس میشود و با خاکستر آتش آذر آمیخته میشود و در آتشکده نگهداری میشود.

كربلايي حسام

اخراجی موقت
آیه 50 سوره احزاب:

اى پيامبر ما براى تو آن همسرانى را كه مهرشان را داده‏اى حلال كرديم و [كنيزانى] را كه خدا از غنيمت جنگى در اختيار تو قرار داده و دختران عمويت و دختران عمه‏هايت و دختران دايى تو و دختران خاله‏هايت كه با تو مهاجرت كرده‏اند و زن مؤمنى كه خود را [داوطلبانه] به پيامبر ببخشددر صورتى كه پيامبر بخواهد او را به زنى گيرد [اين ازدواج از روى بخشش] ويژه توست نه ديگر مؤمنان ما نيك مى‏دانيم كه در مورد زنان و كنيزانشان چه بر آنان مقرر كرده‏ايم تا براى تو مشكلى پيش نيايد و خدا همواره آمرزنده مهربان است (۵۰)

آیه 51 سوره احزاب:

نوبت هر كدام از آن زنها را كه مى‏خواهى به تاخير انداز و هر كدام را كه مى‏خواهى پيش خود جاى ده و بر تو باكى نيست كه هر كدام را كه ترك كرده‏اى [دوباره] طلب كنى اين نزديكتر است براى اينكه چشمانشان روشن گردد و دلتنگ نشوند و همگى‏شان به آنچه به آنان داده‏اى خشنود گردند و آنچه در دلهاى شماست‏خدا مى‏داند و خدا همواره داناى بردبار است (۵۱)

گرچه میدونم نمیخونی اسی خان اما:

خدا هفت طائفه از زنان را براي پيامبر حلال كرد . اولا پيامبر با بيش از اين هفت طائفه نميتواند ازدواج كند.
دوما پيامبر و همه مردان در اين ازدواج ها با هم برابرند به غير از زنيكه خودش بيايد و بگويد كه من ميخواهم با پيامبر ازدواج كنم كه اين فقط مخصوص پيامبر است و كسي نميتواند ازدواج كند بدين صورت.
آيا پيامبر اسلام حق ندارد با زنان خود معاشرت حتي جنسي داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟ آيا پيامبر اسلام به غير از اين هفت طايفه ازدواج كرد و فعل حرامي از او انجام گرفت؟؟؟؟
و اگر گفته است كه ميتواني دوباره انها را به سوي خود بخواني براي اين است كه زنان احساس حسادت به ديگري نكنند و به پيامبر هشدار داده كه اي پيامبر به غير از اين افراد اگر يك زن زيبا هم ديدي با او ازدواج نكن كه او براي تو حرام است؟؟؟؟؟ يعني اولا پيامبر ازدواج حرامي انجام نداده است و دوما تمام ازدواجهاي پيامبر جنبه سياسي اجتماعي داشته است. مثل ازدواج با عايشه كه البته اين ازدواج اولا پيشنهاد ابوبكر بود چون ميخواست با پيامبر فاميل شود و بعدا بع نفع خودش كارهايي را انجام دهد و دوما پيامبر هم چون ميخواست جنگ با ابوبكر را متوقف كند اين ازدواج را انجام داد.

-----------------------------------------------------------------------------------

خداوند مهربان در آیه 50 سوره احزاب میفرماید :

و (نیز)زن با ایمانى كه خود را به پیامبر ببخشد(و مهرى براى خود نخواهد) چنانچه پیامبر بخواهد او را به همسرى برگزیند; اما چنین ازدواجى تنها براى تو مجاز است نه دیگر مؤمنان...»
مخاطب آیه یاد شده پیامبر اكرم است و در این آیه موارد هفت گانه اى كه ازدواج با آنان براى پیامبر مجاز است شمرده شده است:

1. همسرانى كه مهرشان پرداخته شده است;
2. كنیزان;
3. دختر عموها;
4. دختر عمه ها;
5. دختر خاله ها;
6. دختر دایى ها;
تا این جا هرچند مخاطب پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله وسلم) مى باشد; اما دیگران نیز مانند پیامبر اكرم مى توانند با چنین گروه هایى از زنان ازدواج كنند.
7. هرگاه زن با ایمانى خود را به پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله وسلم) ببخشد و راضى باشد كه بدون مهر به همسرى ایشان درآید. این نوع همسر گزینى از اختصاصات پیامبر اكرم است و دیگران اجازه ندارند بدون تعیین مهر، زنى را به همسرى انتخاب كنند; بنابراین قید «خَالِصَةً لَّكَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِینَ» به این قسم اخیر برمى گردد.
توضیح بیشتر این كه: در زمان پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله وسلم) برخى زنان، به خاطر كسب افتخار معنوى، خواهان آن بودند كه بدون مهر به همسرى پیامبر اكرم درآیند. خداوند نیز، چنین اجازه اى را تنها به پیامبر اكرم داد; البته در این كه آیا چنین مصداقى در تاریخ پیدا شده یا خیر؟ میان مفسران و تاریخ نویسان اختلاف است.
1

1. تفسیر نمونه، آیت الله مكارم شیرازى و دیگران، ج 17، ص 268،

-----------------------------------------------------------------------------

مصالح و اهداف تعدد زوجات پیامبر(صلی الله و علیه و آله)
مقتضیات عصر حاضر ایجاب می کند که بسیاری از مسائل مجددا مورد ارزیابی قرار گیرد و به ارزیابی های گذشته بسنده نشود. شبهاتی که همواره دستاویزی برای دشمنان اسلام بوده است. نوشته ی زیر ماحصل پایان نامه ی اینجانب در دوره ی کارشناسی می باشد.
مهمترین مسئله ای که از ابتدای درک وجود، هر انسانی با آن مواجه می شود، دغدغه ی پیدا کردن راهی برای رسیدن به "سعادت" در زندگی است. برهمین اساس انسان ها در تمام ادوار زندگی بشر سعی داشته اند گه راهی مطمئن را برای رسیدن به این گرایش ذاتی پیدا کنند.برای کسانی که چشم بصیرتشان باز است، واضح خواهد بود که آفریدگارشان آن ها را رها نکرده است و پیامبرانی برای هدایتشان فرستاده است که هادی بی تردید آن ها به سوی سعادت باشند.پیامبر اسلام که درود خدا بر او و خاندان پاکش باد آخرین فرستاده ی خدا و و نمونه ی کاملی از عقل و کمال، به طوری که خداوند در آیه 4 سوره قلم می فرماید:"و انک لعلی خلق عظیم به راستی که تو را خوئی والاست."، است. اگر به همین آیه بنده کنیم به صراحت دیده می شود که چنین انسانی هرگز دچار لغزش نمی شود.خود پیامبر(صلی الله و علیه و آله) نیز بارها در دوران بعثت مهمترین هدف خود را احیای اخلاقیات و صفات نیک انسانی می دانست و بارها می فرمود:"انی لاتمم مکارم الاخلاق (رک:نوری، حسین بن محمد تقی، مستدرک الوسائل، ج11، ص187.)
آیات مربوط به همسران پیامبر(صلی الله و علیه و آله)
1- سوره احزاب، آیه 50 (موضوع آیه:تجویز تعدد زوجات برای پیامبر(صلی الله و علیه و آله) از ناحیه خداوند)
2- سوره احزاب، آیات 37و38 (نسخ یک سنت غلط جاهلیت)
3- سوره احزاب، آیه 6 (همسران پیامبر(صلی الله و علیه و آله) مادران امت هستند وبعد از پیامبر کسی نمی تواند با آن ها ازدواج کند.)
4- سوره احزاب،آیات 28 تا 34 (همسران پیامبر(صلی الله و علیه و آله) باید الگو و اسوه باشند.)
5- سوره احزاب، آیه 51 (پایان دادن خداوند به ماجراها و کشمکشهای زنان حضرت که باعث مشکلات متعدد برای ایشان می شد.)
6- سوره احزاب، آیه 52 (حکم تحریم ازدواج برای پیامبر(صلی الله و علیه و آله))

تعداد زنان پیامبر(صلی الله و علیه و آله):
ابن بابویه قمی (در کتاب خصال، ص41 ) به سند معتبر از حضرت صادق(علیه السلام) روایت کرده است:"حضرت رسول(صلی الله و علیه و آله) پانزده زن تزویج نمود و با سیزده نفر ایشان زندگی کرد و چون به دار آخرت رحلت نمودند نه زن در حباله ی او بود و آن نه زن عبارت بودند از عایشه، حفصه، ام سلمه، زینب دختر جحش، میمونه دختر حارث، ام حبیب دختر ابوسفیان، صفیه دختر خطاب، جویریه دختر حارث و سوده دختر زمعه بودند.
خدیجه(سلام الله علیها):از ثروتمندان قریش بود. به طوری که کلیدهای خزانه اش را با چندین شتر حمل می کردند ولی در زمان مرگش حتی نتوانست برای خودش کفنی تهیه نماید و پیامبر(صلی الله و علیه و آله) ابای خویش را برای او کفن کرد.او تمام ثروتش را خرج اسلام کرد.پیامبر(صلی الله و علیه و آله) تا زمانی که او زنده بود زنی به غیر از او اختیار نکرد.سن او چندین سال از پیامبر(صلی الله و علیه و آله) بیشتر بود و حتی قبل از پیامبر(صلی الله و علیه و آله) ازدواج کرده بود. معمولا شبهه ای که به این ازدواج وارد می کنند این است که پیامبر(صلی الله و علیه و آله) به خاطر ثروت با او ازدواج کرده است؛ در حالی که تمام ثروت خدیجه(سلام الله علیها) در راه اسلام خرج شد.
سوده بنت زمعه بن قیس: یک سال بعد از وفات خدیجه(سلام الله علیها) با او ازدواج کرد. او همراه شوهر خویش مسلمان شده بودند وبه حیشه هجرت کردند اما در هنگام بازگشت به مکه شوهرش مرد و او اگر به نزد خانواده اش می رفت او را مجبور می کردند که از اسلام دست بردارد و به این علت همسر پیامبر(صلی الله و علیه و آله) شد.
عایشه بنت ابوبکر: سومین زنی بود که در مدینه با پیامبر(صلی الله و علیه و آله) ازدواج کرد.او تنها دختری بود که در سنین نوجوانی با پیامبر(صلی الله و علیه و آله) ازدواج کرد و گویند که عاشق پیامبر(صلی الله و علیه و آله) بود و آنقدر به پیامبر(صلی الله و علیه و آله) محبت می کرد که در این هنگام بود حضرت فاطمه(سلام الله علیها) تصمیم گرفت با حضرت علی(علیه السلام) ازدواج کند.
حفصه بنت عمر بن خطاب: شوهرش از مهاجرین بود و در جنگ بدر و احد شرکت کرد و زخمی شد و بر اثر جراحت بعد از چندی وفات یافت. ازدواج با حفصه از روی ترحم و بنا به اصرار پدرش بود.
زینب بنت خزیمه: شوهرش را در جنگ احد از دست داد. به او ام المساکین می گفتند واز زنان بزرگوار در دوره ی جاهلیت بود که به فقرا نیکی می کرد. پیامبر(صلی الله و علیه و آله) برای حفظ آبرو و موقعیتش با ازدواج کرد. او چند ماهی بیش نگذشت که رحلت نمود.
زینب بنت جحش : دختر عمه ی پیامبر(صلی الله و علیه و آله) بود. که همسر زید پسر خوانده ی پیامبر (صلی الله و علیه و آله)بود. او از زید جدا شد.در آن زمان طبق سنت جاهلی ازدواج با پسر خوانده حرام بود؛ این ازدواج به امر خدا صورت گرفت و در آیه ی 37 سوره احزاب خداوند رسولش را به خاطر این سنت شکنی می ستاید.
ام حبیبه: از زنان با اخلاصی بود که از خاندان اشرافی خودش بریده بود و به شوهرش به حبشه رفت اما شوهرش مسیحی شد و در همانجا مرد. نجاشی به فرموده ی رسول خدا ام حبیبه را برای پیامبر(صلی الله و علیه و آله) تزویج نمود و او را به مدینه فرستاد.
ام سلمه: نام او هند بود. شوهرش از مهاجرین بود و در جنگ احد زخمی و سپس شهید شد.او هنگام فوت شوهرش پیر بود و عهده دار ایتامش بود و در این شرایط با پیامبر(صلی الله و علیه و آله) ازدواج کرد.
میمونه: بعد از وفات شوهرش از زنانی بود که خود را به پیامبر(صلی الله و علیه و آله) هبه کرد (این قانون فقط مخصوص پیامبر بود که زنی بدون مهرمی توانست خود را به پیامبر ببخشد.). پیامبر(صلی الله و علیه و آله) او را آزاد کرده و با او ازدواج کرد.
صفیه:او دختر رئیس قبیله ی بنی نضیف (یهود) است. او از اولاد پیامبر خدا هارون برادر موسی(علیهما السلام) بود. او هنگام فتح قلعه ی تحوص توسط مسلمانان اسیر شد وپیامبر(صلی الله و علیه و آله) او را آزاد کرده و چون سرپرستی نداشت با او ازدواج کرد.
جویریه: از قبیله ی بنی المصطلق خزاعه است. او در جنگ اسیر شده بود؛ رسول خدا قیمت او را پرداخت و او آزاد شد و به اختیار خویش همسر پیامبر (صلی الله و علیه و آله)شد. این ازدواج جنبه ی سیاسی داشت و در اثر این ازدواج مسلمین تمام اسرای بنی المصطلق را به خاطر خویشاوندی با پیامبر آزاد کردند و آن ها نیز تماما مسلمان شدند.
ماریه قبطیه بنت شمعون: او کنیزی بود که شاه اسکندریه به عنوان پیشکش به همراه نامه ی پیامبر(صلی الله و علیه و آله) فرستاده بود. او مادر ابراهیم فرزند رسول خدا بود.

كربلايي حسام

اخراجی موقت
ببین خواهر من.

میدونید فرق کنیز و برده داری چیه؟
شما میدونی که پیامبر اسلام در جنگ‌ها میگفتن به زن ها اسیبی نرسونید

اگر فرق بین کنیز و برده رو نمیدونی بگم عزیز دل

كربلايي حسام

اخراجی موقت
پیامبر توسط عوامل خود از توطئه بنی قریظه آگاه شد و پس از اینکه دشمن از مدینه رفت به بنی قریظه حمله کرد.بنی قریظه نخست قصد جنگ داشتند ولی پس از مدتی تسلیم شدند.همه آنان خلع سلاح شدندو خود پیامبر درباره آنان کاری نکرد بلکه خود آنان خواستار داوری سعد بن معاذ شدند .آنان چنین گمان می کردند که در باره آنان هم مانند بنی نضیر داوری خواهد شد ولی سعد بن معاذ به این صورت داوری کرد که جنگ آورانشان کشته شوند و زنهایشان و بچه هایشان اسیر شوند . یهودان بنی قریظه هم به این داوری گردن نهادند.در این جنگ است که زنها و بچه ها اسیر می شوند نه هر جنگی .پیامبر هم این داوری را تنفیذ کرد و این داوری مطابق کتاب مقس یهودان هم بود .(فروغ ابدیت ,ج دوم ,غزوه احزاب .تاریخ سیاسی اسلام ,جعفریان ,جنگ احزاب.حیاه محمد ,محمد حسین هیکل ,غزوه احزاب.) پیامبر دو بار با یهودان مدینه به مهر و محبت رفتار کرد ولی این بار دیگر نمی توان چنین کرد چون این کار صد در صد خلاف احتیاط و خلاف عقل است و هیچ فرماندهی چنین نمی کند.در این جنگ زنها هم اسیر می شوند چون آنان کسی ندارند تا از آنان سرپرستی بکند و بهترین راه برای آنان همین اسارت است تا هم زندگیشان اداره شود و هم اسلام را می توانند بشناسند.

اساسا از سیرۀ نبوی آشکار است که ایشان فردی بودند اهل عفو و بخشش چنانکه بعد از فتح مکه که در هنگام هجرت از هر قبیله کسی برای قتل ان حضرت برگزیده شده بود، هم از اسیر کردن مردم و حتی سران دشمن خودداری فرمودند. پس کاملا آشکار است که این مورد واقعا موردی بوده که راهی جز این وجود نداشته است. بدون شک عملکرد پیامبر برای ما نشانگر ملاک اسلام است.
:gol:

خطرناکترین جنگی که برای نابودی مسلمانان به وجود آمد جنگ خندق بود و این جنگ توسط سران یهودی طراحی شده بود و داستانش این است که یهودیان بنی قینقاع و بنی نضیر و بنی قریظه که در داخل مدینه به همراه مسلمانان زندگی می کردند، با پیامبر پیمان بسته بودند که با پیامبر زندگی مسالمت آمیز داشته باشند و با دشمنان پیامبر همکاری نداشته باشند ولی بنی قینقاع پیمان خودرا شکستند و پیامبر آنهارا از مدینه اخراج کرد .پس از مدتی یهودان بنی نضیر هم پیمان شکنی کردند و پیامبر آنهاراهم از مدینه اخراج کرد .سران یهودان بنی نضیر باسران مکه تماس گرفتند و آنهارا برای جنگ با پیامبر تحریک کردند و در نتیجه تلاشهای آنان سران مکه با ده هزار نفر نیرو به مدینه حمله کردند. اگر کافران در این حمله پیروز می شدند، پیامبر و مسلمانان همه نابود می شدند و خدا میداند چه کشتاری راه می انداختند. دشمنان آمدند و با خندق مواجه شدند و نتوانستند به داخل مدینه نفوذ کنند.در حدود یک ماه شهر را محاصره کردند ولی نتوانستند کاری از پیش ببرند.تنها راه موفقیت آنان این بود که یهودان بنی قریظه را با خود همراه کنند و این خطرناکترین توطئه بود.آنان یهودان بنی قریظه را با خود همراه کردند و این یهودان که همپیمان پیامبربودند پیمان خودرا شکستند و قول همکاری به دشمن دادند

خیلی کامل بود
تشکر نداشتم
واقعا عالی بود

ستاره سهیل

عضو جدید
اینو از کجا آوردی؟ دقیقا" مال چه زمانیه؟
منبع؟

کتاب تاریخ ایران پیش از اسلام نوشته ر. گیرشمن ، دقیقا زمان و علتشو توضیح داده.

من یه جایی هم خوندم که آن زمان توی فرانسه یه جلسه گذاشته بودن که ببینن اصلا زن انسان هست یا نه!:surprised:

hannaneh-sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوتاهش می کنم ما مسلمونا ( تاکید می کنم ما مسلمونا) اسلام رو همینطور که هست قبول کردیم و اصلا" معنای اسلام هم همینه و اعتقادم داریم که کاملترین و بهترین دینه هر کسی هم که اعتقادی خلاف این داره آزاده ولی وقتشو بیخودی اینجا تلف نکنه والسلام.

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول اینکه بنده با کسی که کافر هست درباره ی خدا شاید صحبت کنم اما درباره ی دین خیر. چون از کار های عبث نفرت دارم.

دوم اینکه همی چیزهایی که گفتین دروغ هست. کی اسلام زن شوهر دار رو به تملک گرفته؟

محض اطلاع بذار برگردیم به موضوع اصلی تاپیک. در اون زمان چنان زنان رو تحقیر می کردن که زن بدون داشتن مردی در کنارش نمی تونسته زندگی کنه. خونه داشتن از خودش که هیچ! یعنی حتی تو خیابون هم نمی تونسته بخوابه.

برای همین اعراب این مدلی بودن. تازه اون زن بدبخت هم بی شوهر می مونده از خداش بوده که پارتنر پیدا کنه. چه کسی بهتر از اربابش!

ولی خداوکیلی خیلی به زنان بی حرمتی شده. در تمام طول تاریخ. اما پیامبر اسلام، پیامبری که این روزها مسخرش می کنن تو چنان زمانی چنان احترامی برای زنان قائل می شده. :w17: انشاءالله در تاپیک های دیگه خواهیم پرداخت به این امور. توضیحات کامل توسط اونایی که دو تا دونه کتاب می خونن ارائه خواهد شد. :w01:

از این سخنان در بحثهای دیگه استفاده های جالبی میشه کرد:D
مرسی:gol:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرچند که شما این رو دلیل و توجیه می دونیدو از آنجائیکه بسیار تفکر می کنید و می اندیشید این دلایل رو قبول نمی کنید اما من برای اطلاع سایر دوستان می گم !!!!این جمله رو حضرت بعد از جنگ جمل گفتن (فرمانده جنگ زنی بنام عایشه )در روايات (نقص عقل) صفت ويژة انحصاري براي زنان نيست، بلكه همين وصف به مردان و نوع انساني هم نسبت داده شده است. مثلاً امام علي"ع" مي فرمايند: (اعجاب المرء بنفسه دليل علي ضعف عقله. خودبيني شخص، نشانه ضعف (كمي و نقصان) خرد اوست.) (1)در اين سخن، عجب و خودمحوري، عامل نقص عقل شمرده شده است. در روايت ديگر، پيروي از اميال و هواهاي نفساني، عاملي براي نابودي عقل شمرده شده است. (2)بنابراين، شايد حديث رسيده در باب نقص عقل زن، از همين دست احاديث باشد كه منظور از آن، بيان حالتي است كه عارض انسان مي گردد، و كساني كه داراي صفت عجب، خودبيني، خودمحوري و ... هستند، از كارآيي عقلشان كاسته مي‌شود، و آنان را دچار كم خردي مي سازد، و هنگامي كه اين صفت ها با تربيت و تهذيب نفس از درون زدوده شد، موانع كارآيي و روشنگري هاي عقل كنار مي رود و دوباره عقل طبيعي انسان بارور مي گردد.
جلل خالق:surprised:
عرب های 1400 سال پیش چه چیزا می فهمیدن که ما الان نمی فهمیم
اونا چه راحت فهمیدن اما برای ما این همه تفسیر داره تا بفهمیم:confused: