اره منم همیشه حسرت میخورم که نمیتونم برم کلاس
بچه ها چرا حسرت آخه؟؟؟؟ من که خودم تهران زندگی می کنم هیچ کلاسی نرفتم. نصف بیشتر بچه های کلاسمونم نرفتن. اکثر رتبه خوبا نشستن تو خونه منبع اصلی خوندنو قبول شدن.
اره منم همیشه حسرت میخورم که نمیتونم برم کلاس
بچه ها چرا حسرت آخه؟؟؟؟ من که خودم تهران زندگی می کنم هیچ کلاسی نرفتم. نصف بیشتر بچه های کلاسمونم نرفتن. اکثر رتبه خوبا نشستن تو خونه منبع اصلی خوندنو قبول شدن.
سلام.خوبین؟بچه ها چرا حسرت آخه؟؟؟؟ من که خودم تهران زندگی می کنم هیچ کلاسی نرفتم. نصف بیشتر بچه های کلاسمونم نرفتن. اکثر رتبه خوبا نشستن تو خونه منبع اصلی خوندنو قبول شدن.
ببخشیدا اما فکر کنم این شعارهمنم هر رتبه خوبی دیدم کلاس رفته
![]()
اصنم شعار نیس 3تا از دوستام که زیر 100 شدن کلاس نرفتن هیچ کدوم......
من ادمهای معمولی مثل خودمو میگم به کلاس نیاز دارن و خیلی تاثیر گذاره اونهایی که شما میگین به نظر من انگشت شمارن.
منم موافقمنه اتفاقا انگشت شمار نیس کلی از این آدما هس دروبرم......اتفاقا اونام مثل ما معمولین ...تنها فرقشون مثلا با من اینه که آدمای با اراده ای بودن برا هدفشون تلاش کردن نه مثل من که 2 روز میخونم 4 روز استراحت میکنم......در ضمن تنها درسی که ممکنه کلاس نیاز داشته باشه فن هس که بخش تنظیم و تاسیساتش که ضایس بری کلاس همش حفظیات میمونه فقط ایستایی که اونم بخوای میتونی از پسش بر بیایی....کدوم سوال ارشد مفاهیم عجیب غریب داره؟ همش سوالای سطحی و آبکیه فقط منابه زیاده که آدم گیج میشه .....که اونم فقط خوندن میخواد مرتب و با انرِژی همین
سلام تاریخ شهر خوندن یعنی برای مطالعات اقدام کردن؟ درسته؟؟؟
یه جمله خیلی کلیدی و مهم!!!!!!
ما با توجه به وقتمون نباید درسی رو حذف کنیم بلکه باید سطح اون درس رو حذف کنیم... مثلا تا سطح 1 بخونیمش..
ببخشیدا اما فکر کنم این شعارهمنم هر رتبه خوبی دیدم کلاس رفته
![]()
سلام.خوبین؟نیکی جون مرسی که وقت میذارین برامون.میشه یه کوچولو راجع به آزمون عملی (اسکیس) توضیح بدین؟
میشه بگین شما کلاس کدوم استادو شرکت کردین برا اسکیس و چند درصد شد درصدتون؟سلام مرسیی
به نظرم الان اصلا به اسکیس فکر نکن فقط استرس میاره. از بهمن تااااااااا تیر وقت هست اونم کلی وقت.
میشه بگین شما کلاس کدوم استادو شرکت کردین برا اسکیس و چند درصد شد درصدتون؟
ممنون که جواب دادینسلام مرسیی
به نظرم الان اصلا به اسکیس فکر نکن فقط استرس میاره. از بهمن تااااااااا تیر وقت هست اونم کلی وقت.
من کاملا مطمئنم اگه آدم سعی کنه خیلی از درسا رو بدون کلاس رفتن می تونه یاد بگیره.البته این نتیجه تجربه خودمه تو کنکور سراسری که بدون کلاس رفتن، علاقه داشتن به درس غوغا می کردم ولی متاسفانه نه پشتکار داشتم نه اعتماد به نفس.هیچ کلاسی شرکت نکردن خودشون تمرین کردن...درصدشم فکر کنم 50 زده بود..ببخشید من جواب دادم گفتم شاید رفته باشه![]()
میشه بگین شما کلاس کدوم استادو شرکت کردین برا اسکیس و چند درصد شد درصدتون؟
منم برای این درس مشکل داشتمبچه ها سلام من توخوندن درک عمومی مشکل دارم نمیدونم چه طوری بخونم؟؟؟
منم برای این درس مشکل داشتم
یکی از دوستان نظرش این بود که درک رو به صورت تست همراه با تحلیل کامل کار کنین البته تست های استاندارد مثل کنکور و آزمون های آزمایشی در سطح کنکور
منم نظرشونو قبول داشتم چون درک عمومی درسی نیست که بگی با خوندن فلان کتاب به ی درصدی میتونی برسی
البته همونطور که میدونی تو این درس سوالای تاریخ و فن هم به صورت مفهومی میاد
پس با تحلیلی خوندن این درسا میتونی به درکت هم کمک کنی
ولی بهترین راه تستای سال های قبل و تحلیل اونه
khondan k mikhsdنه اتفاقا انگشت شمار نیس کلی از این آدما هس دروبرم......اتفاقا اونام مثل ما معمولین ...تنها فرقشون مثلا با من اینه که آدمای با اراده ای بودن برا هدفشون تلاش کردن نه مثل من که 2 روز میخونم 4 روز استراحت میکنم......در ضمن تنها درسی که ممکنه کلاس نیاز داشته باشه فن هس که بخش تنظیم و تاسیساتش که ضایس بری کلاس همش حفظیات میمونه فقط ایستایی که اونم بخوای میتونی از پسش بر بیایی....کدوم سوال ارشد مفاهیم عجیب غریب داره؟ همش سوالای سطحی و آبکیه فقط منابه زیاده که آدم گیج میشه .....که اونم فقط خوندن میخواد مرتب و با انرِژی همین
فرح نوش جان میشه بگی کجاهای کتاب پوسته ها رو گفتن برای تکنولوژی مهمه؟ببخشید من سر کلاس استاد سروش نیا بودم ...
جزوه ما از کتاب اقای عادلی فقط نیست بلکه دو کتاب اقای گلابچی هم توضیح میدهد !!! .
اخر جزوه هر مبحث منابع اون جزوه ذکر میشود !!! .
نمونه موردی هایی هم تا اونجایی که من میدونم بیشتر از 10 تاست !!! .
کتاب پوسته ها و ورق تا شده ایشون تا حدی که بدرد بچه های معماری میخورد پوشش دادند و به بچه های تکنولوژی هم گفتند کجاها مهم است و چگونه بخوانند !!!
فرح نوش جان میشه بگی کجاهای کتاب پوسته ها رو گفتن برای تکنولوژی مهمه؟
فرح نوش جان میشه بگی کجاهای کتاب پوسته ها رو گفتن برای تکنولوژی مهمه؟
منم امضاشو دوس داارممممممامضاتو دوس دارمممممممممممممممم.....![]()
مشاور من میگفت خوبه. خودش با نارسیس خونده بود. زبانم خوب زده بود کلاً. فک کنم 70. حالا نه فقط به خاطر نرم افزار. ولی راضی بود.[FONT=W_yekan]سلام دوستان ارشدی عزیز . ..
من نرم افزار نارسیس برای تافل TOEFL گرفتم خوبه ؟؟ به تظرتون !؟!؟
منبع این نرم افزار دو تا کتاب به اسم [FONT=W_yekan]«Must have words for the TOEFL» و «Essential Words for the TOEFL»
[/FONT][FONT=W_yekan][FONT=W_yekan]خواهشن کسی لینک یا فایل [FONT=W_yekan][FONT=W_yekan]Must have words for the TOEFL[/FONT][/FONT] داره ؟؟ >> خیلی ضروریه !! <<[/FONT][/FONT][/FONT]
من هم بچه شهرستانم ...خب من بهت خسودیم شد( کاش ممنم کلاس میتونستم برم.ععع شهرستانه لعنتی :|||