مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان:gol:

من خیلی استرس دارم

تا الان بنا به دلایلی بیشمار نتونستم شروع کنم برا مطالعه کنکور

به نظرتون چیکار کنم؟ :smile: از کجا و کدوم کتاب شروع کنم. واقعا نمیدونم!!:confused::confused:

فقط منابع خیلی مهم. تاریخ جزوات قابوسی و نسیم عسکری و متدین. جهان زارعی و ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود و غرب قبادیان.
منظر جزوه عظمتی که اینجا هم هست.
درک فقط تست که تستای علی عسکری اینجا هست.
ایستایی فقط جزوه یا کتاب جامع. سروش نیا یا فاطمی.
بقیه دروس فن کتاب کنکاش واسه تاسیسات و تنظیم یا جزوات ایزدی یا آقایی.
زبان: 504 و تافل و رستمی (هم عمومی هم تخصصی)
موفق باشی.

linoo

عضو جدید
مقایسه!!
دوستان خوب من... من طبق شنیده هام حرف میزنم.. نه رو هوا.. شاید این ترم این اتفاق خوب افتاده باشه و کامل شده باشه ولی بحث من خیلی خیلی خیلی مهم هست!!!
واقعا دو روز پیش من یه سر به تالار معرفی کلاس زدم... این قدر ناراحت شدم ... این قدر ناراحت شدم که کاملا مطمئن بودم که دیگه واسه پست گذاشتن به هیچ عنوان به این سایت نمیام!
یک سری ادم واقعا واقعا واقعا سود جو و با یک کار بسیار هدف دار موسساتی چنان جو کثیفی رو راه انداخته بودن که واقعا با اون حرف هایی که زدن و دروغ های شاخداری که گفتن نمیترسن واقعا خدایی هم وجود داره یا نه!!!!
البته احتمالا تونستن سود هم ببرن و خیلی هارو با این روش جذب کنن به کلاس ولی به این رقابت نمیگن...
واسه یک روز از هرچی کار آموزش و استاد و ایستایی و مشاوره حالم به هم میخورد... جالب اینکه بعضی هاشون کلا 2 تا یا 3 تا پست گذاشته بودن!!!! و همشون با یک هدف!!!! یا مثلا 40 تا پست با امتیاز 20 که همشون جهت دار بود ...بالا بردن یک استاد خاص و پایین اوردن یک استاد دیگه!!!! بعضی هام از اول این راهو پیش گرفتن و دونسته و ندونسته پیشنهاد این یا اونو می دادن!!!
واقعا دیدم نسبت به تالار بد شد...

مگه این جا جولانگاه تبلیغ موسساته؟؟؟!!!!!!

فکر میکنم خود اساتید از این موضوعات خبر ندارن. احتمال زیاد شاید کار یک دانشجو یا موسسه باشه. به هر حال بقول دوستمون ما فقط به کنکور فکر میکنیم. کاری به اینکه کی از کی بد میگه یا تعریف میکنه نداریم.بالاخره یکی اینجا میره ، یکی اونجا . اونی که کارش خوب باشه حتما کسایی پیدا میشن که بهش رجوع کنن و باید فک کنیم که کارمون از نظر اخلاقی هم درست باشه که این خیلی مهمه.این یعنی رقابت سالم.

mina mina22

عضو جدید
اگه کسی کتاب زبان تخصصی معماری و هنرهای ساخت رستمی رو داره میشه فصل صفرشو لطف کنه؟مرسی

alionel92

عضو جدید
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

اگه کسی کتاب زبان تخصصی معماری و هنرهای ساخت رستمی رو داره میشه فصل صفرشو لطف کنه؟مرسی
منم چند وقت پیش این درخواست رو تو تاپیک مطرح کردم ، ولی جوابی نیومد!

faezeh fazi

عضو جدید
سلام دوستان به نظرتون برازبان عمومی کتاب رستمی بهتره یا سری عمران اصفهانی؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام دوستان به نظرتون برازبان عمومی کتاب رستمی بهتره یا سری عمران اصفهانی؟
سلام.....اصفهانی حرف نداره....کتاب رستمی خیلی مفصله و کلا گرامر رو از به بسم الله گفته تا اخر که واسه کنکور لزومی نیست و تو این مجال هم نمیگنجه ولی کتاب اقای اصفهانی خیلی مختصر و بسیار ارتقادهنده سطح زبان میتونه باشه.....من خودم با کتاب ایشون پیش میرم و زبانم تقریبا متحول شده

دیدم راجع به ایستایی بحث.....من واسه همه اساتید ارزش قاءلم و همشون در جای خودشون معایب و محاسنی دارن ولی درست نیست ما کسی رو خراب کنیم که کس دیگه ای رو تبلیغ کنیم....من به شخصه از روش تدریس مرتضی خرسند خوشم میاد و اینکه کاملا موضوع رو برات باز میکنه و ابهامی تو مطالب نمیمونه و اینکه ایشون اینقدر با معرفت و اقا هست که وقتی بحث شد بچه های شهرستانی میتونند جزوه شما رو داشته باشن خودشون توصیه کردن حتما میتونیم جزوه شون رو به هر کی احتیاج داره بدیم وفکر نکنیم با جزوه ندادن میتونیم خودمون قبول شیم و این تفکر رو عوض کنید......واقعا با معرفت

در ضمن یه تشکر حسابی هم از مهندس ایرانشاهی عزیز دارم که واقعا لطف بزرگی دارن انجام میدن و وقتی هم حضوری به خدمتشون رسیدم کلی برامون وقت گذاشتن و با مسوولین هماهنگ کردن هر چی میخواییم در اختیارمون بزارن......واقعا از این انسانها کم پیدا میشه لطفا سعی کنیم قدر بدونیم(خودمم گفتم)

آخرین ویرایش:

anahitashiraz

عضو جدید
سلام دوستان. من واسه تاریخ کتاب (سبک شناسی و جهان زارعی و معماری غرب بانی مسعود و غرب قبادیان )

رو یه دور خوندم حالا تو دوره هستم. حفظیاتمم خوبه .... ولی استرس گرفتم. اصا از استرس امروز درس نخوندم. آخه همه میگن تو تاریخ فایده نداره منابع بخونیین باید کلاس برین یا جزوه بخونیین. به نظر شما چه جزوه ای بخونم؟ مانا قابوسی؟ یا کامل نیا؟ هزینه کلاسا برام سنگینه.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی زوووووود رسید
من هنو مرددم چرا عاخه اینقد زود زمان میگذره: (
منم شیت انسان طبیعتمو بستم بجای انسان طبیعت ارگونومی نوشتم انسان طبیعت معماری:| بعد خیلی شیک و مجلسی پایینش با راپید نوشتم ارگونومی!!:D

پ.ن:ما ب جای انسان طبیعت معماری، انسان طبیعت ارگونومی داریم:دی

مارال جون استادم متوجه اشتباهم نشد!!!:biggrin:خدا رو شکر:hypocrite:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان. من واسه تاریخ کتاب (سبک شناسی و جهان زارعی و معماری غرب بانی مسعود و غرب قبادیان )

رو یه دور خوندم حالا تو دوره هستم. حفظیاتمم خوبه .... ولی استرس گرفتم. اصا از استرس امروز درس نخوندم. آخه همه میگن تو تاریخ فایده نداره منابع بخونیین باید کلاس برین یا جزوه بخونیین. به نظر شما چه جزوه ای بخونم؟ مانا قابوسی؟ یا کامل نیا؟ هزینه کلاسا برام سنگینه.
واااا کی گفته واسه تاریخ باید حتماً برید کلاس؟؟؟ کل درسای کنکورو میشه به تنهایی خوند. حالا ممکنه تو درسایی مث زبان و فن آدم با کلاس رفتن جلو بیفته. اما بازم اونارم میشه خودمون بخونیم. تاریخ و منظر که کلاً حفظیه! اما جزوات نسیم عسکری و قابوسی خوب دسته بندی کردن. مهم فقط همینه. الکی این حرفارو باور نکنین. شما اصل تاریخو خوندین. همونو مرور کنین و برین جزوات تاریخ کامل نیا و اعتضادی و متدین رو بخونین. استرس واسه شما که انقد جلویی معنی نداره.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.....اصفهانی حرف نداره....کتاب رستمی خیلی مفصله و کلا گرامر رو از به بسم الله گفته تا اخر که واسه کنکور لزومی نیست و تو این مجال هم نمیگنجه ولی کتاب اقای اصفهانی خیلی مختصر و بسیار ارتقادهنده سطح زبان میتونه باشه.....من خودم با کتاب ایشون پیش میرم و زبانم تقریبا متحول شده
کاش اینو زودتر میگفتی کتاب زیر زربین خیلی زیاده مخصوصا گرامرش!گرامر کل زبانه!

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش اینو زودتر میگفتی کتاب زیر زربین خیلی زیاده مخصوصا گرامرش!گرامر کل زبانه!

یا خدا زیر ذره بین زیاده؟ :eek: اتفاقا خیلی مختصر و مفیده.....قابل مقایسه با رستمی و کتاب مهرداد امیری نیس اصن....اتفاقا من بخاطر حجم کمش خریدم میدونستم عمرا کتاب حجیم نمیخونم برا گرامر...:D

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز

دیدم راجع به ایستایی بحث.....من واسه همه اساتید ارزش قاءلم و همشون در جای خودشون معایب و محاسنی دارن ولی درست نیست ما کسی رو خراب کنیم که کس دیگه ای رو تبلیغ کنیم....من به شخصه از روش تدریس مرتضی خرسند خوشم میاد و اینکه کاملا موضوع رو برات باز میکنه و ابهامی تو مطالب نمیمونه و اینکه ایشون اینقدر با معرفت و اقا هست که وقتی بحث شد بچه های شهرستانی میتونند جزوه شما رو داشته باشن خودشون توصیه کردن حتما میتونیم جزوه شون رو به هر کی احتیاج داره بدیم وفکر نکنیم با جزوه ندادن میتونیم خودمون قبول شیم و این تفکر رو عوض کنید......واقعا با معرفت

در ضمن یه تشکر حسابی هم از مهندس ایرانشاهی عزیز دارم که واقعا لطف بزرگی دارن انجام میدن و وقتی هم حضوری به خدمتشون رسیدم کلی برامون وقت گذاشتن و با مسوولین هماهنگ کردن هر چی میخواییم در اختیارمون بزارن......واقعا از این انسانها کم پیدا میشه لطفا سعی کنیم قدر بدونیم(خودمم گفتم)
اره بچه های مرکز خیلی از خرسند تعریف می کنند اما می گویند بداغی و فاطمی خوب نیست !
برای گرامر رستمی هم باید خلاصه درس بخونی ... بعد تست و پاسخ تشریحی ... اگر مشکل داشتی کل درس بخونی ...

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ثبت نام کردید ...
امسال برای تکنولوژی کد جدا داشت ؟! :surprised: نکنه بین ما و پیوسته ها تفاوت قائل بشوند و به ان ها پوان + بدهند ؟! :w04:
برای اتباع غیر ایرانی هیچکدام بزنیم یا خالی بگذاریم !!!؟
ارگان سهمیه هیچکدام بزنیم یا خالی بگذاریم ؟!!!:w20:

atrali

کاربر ممتاز
بچه ها ثبت نام کردید ...
امسال برای تکنولوژی کد جدا داشت ؟! :surprised: نکنه بین ما و پیوسته ها تفاوت قائل بشوند و به ان ها پوان + بدهند ؟! :w04:
برای اتباع غیر ایرانی هیچکدام بزنیم یا خالی بگذاریم !!!؟
ارگان سهمیه هیچکدام بزنیم یا خالی بگذاریم ؟!!!:w20:
یعنی چی؟کد جدا چی؟ای بابا اینا تا ما تکنولوژی ها رو نابود نکنن راضی نمیشن

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره جدا کردن فک کنم به فنا رفتیم : (
بچه ها شما شناور میدید من میترسم دوبار کنکور پشت سره هم گیجم کنه خراب کنم معماری رو.
یا خدا زیر ذره بین زیاده؟ :eek: اتفاقا خیلی مختصر و مفیده.....قابل مقایسه با رستمی و کتاب مهرداد امیری نیس اصن....اتفاقا من بخاطر حجم کمش خریدم میدونستم عمرا کتاب حجیم نمیخونم برا گرامر...:D
منظورم تعداد صفحاتش نیس.مطالبش.واقعا لازم نیس واسه ارشد خب کل گرامرو بلد باشی. کتاب گرامر grammer in use رو اورده فشرده کرده گذاشته.سخته خب!

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
ثبت نام نکردید ؟!
وقتی معماری search بدید ؟
برای معماری داخلی ...
مهندس معماری ...
مهندس کارشناسی ناپیوسته تکنولوِژی معماری ...
برای مرمت ...
برای معماری ...
هر کدوم کد جدا گذاشته بودند !!! .
کلا اینها تا ما رو نکشند ول نمی کنند عجب غلطی کردم ناپیوسته خوندم ... ای کاش به جای کنکور ناپیوسته از اول برای معماری میخوندم !!! . :cry:

atrali

کاربر ممتاز
هیچ وقت دوست نداشتم این پست رو بزارم و از این باشگاه و تاپیک خداحافظی کنم ولی اینقدر بی لطفی ها و نامهربونی ها دیدم که دیگه صبرم سر اومد و خدا شاهده من و دوست عزیزم omid-mehrazکه شاید بگم بزرگترین لطف رو به بچه ها کرد و من شاهدم چقدر زحمت این جزوات رو کشید و هر کاری از دستش بر می اومد از تهیه جزوه واسه بچه ها و هر کمکی از دستش بر میومد دریغ نکرد و به نظرم و در پیشگاه خدا مدیون نیستیم به این جمع و هر کاری از دستمون بر میومد انجام دادیم و واسه همتون ارزوی سلامتی. و موفقیت
داریم

در ضمن امید از من خواست از طرف اون و من هم از طرف خودم از این جمع خداحافظی میکنم...به امید کسب موفقیت در کنکور و زندگی

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

هیچ وقت دوست نداشتم این پست رو بزارم و از این باشگاه و تاپیک خداحافظی کنم ولی اینقدر بی لطفی ها و نامهربونی ها دیدم که دیگه صبرم سر اومد و خدا شاهده من و دوست عزیزم omid-mehrazکه شاید بگم بزرگترین لطف رو به بچه ها کرد و من شاهدم چقدر زحمت این جزوات رو کشید و هر کاری از دستش بر می اومد از تهیه جزوه واسه بچه ها و هر کمکی از دستش بر میومد دریغ نکرد و به نظرم و در پیشگاه خدا مدیون نیستیم به این جمع و هر کاری از دستمون بر میومد انجام دادیم و واسه همتون ارزوی سلامتی. و موفقیت
داریم

در ضمن امید از من خواست از طرف اون و من هم از طرف خودم از این جمع خداحافظی میکنم...به امید کسب موفقیت در کنکور و زندگی
ای وای چراااا
من کلی خوشحال بودم چند تا دوست هنرهای ساختی اینجا داریم مخصوصا اقا امید که شرمنده کردنمون واقعا و محبتشون جبران شدنی نیست کسی بیاحترامی کرد بهتون!:(

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
داریم

چرا اخهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
چرا خداحافظی:cry:.......یعنی اینقدر ناراحتتون کردن........
الهی هرجا هستید خدا پناهتون باشه چه باشگاه باشید چه برید .......:gol::gol::gol:

sh.enayati

عضو جدید
داریم

ان شالله موفق باشید و بیاید خبر قبولیتونو بدید.

سوسن طاهری

عضو جدید
داریم

به جان خودم امروز تو این فکر بودم که وقتی که قبول شدم از اقا امید تشکر کنم چون واقعا خییییییلی کمک کردن و اینکه شما واقعا به سوالات ما خیلی خوب جواب میدادید
نرررررید بمونید:cry::cry::cry::mad:

m3631

عضو جدید
مقایسه!!
دوستان خوب من... من طبق شنیده هام حرف میزنم.. نه رو هوا.. شاید این ترم این اتفاق خوب افتاده باشه و کامل شده باشه ولی بحث من خیلی خیلی خیلی مهم هست!!!
واقعا دو روز پیش من یه سر به تالار معرفی کلاس زدم... این قدر ناراحت شدم ... این قدر ناراحت شدم که کاملا مطمئن بودم که دیگه واسه پست گذاشتن به هیچ عنوان به این سایت نمیام!
یک سری ادم واقعا واقعا واقعا سود جو و با یک کار بسیار هدف دار موسساتی چنان جو کثیفی رو راه انداخته بودن که واقعا با اون حرف هایی که زدن و دروغ های شاخداری که گفتن نمیترسن واقعا خدایی هم وجود داره یا نه!!!!
البته احتمالا تونستن سود هم ببرن و خیلی هارو با این روش جذب کنن به کلاس ولی به این رقابت نمیگن...
واسه یک روز از هرچی کار آموزش و استاد و ایستایی و مشاوره حالم به هم میخورد... جالب اینکه بعضی هاشون کلا 2 تا یا 3 تا پست گذاشته بودن!!!! و همشون با یک هدف!!!! یا مثلا 40 تا پست با امتیاز 20 که همشون جهت دار بود ...بالا بردن یک استاد خاص و پایین اوردن یک استاد دیگه!!!! بعضی هام از اول این راهو پیش گرفتن و دونسته و ندونسته پیشنهاد این یا اونو می دادن!!!
واقعا دیدم نسبت به تالار بد شد...

مگه این جا جولانگاه تبلیغ موسساته؟؟؟!!!!!!

جناب آقای ایرانشاهی حضور شما و کمکهای بی دریغتون باعث قوت قلب و به نوعی امیدواری برای خیلیا شده، پس خواهشا اون اندک آدمهایی که به نوعی و به هر دلیلی قدر لطف های شمارو نمیدونن نادیده بگیرید و بخاطر اون خیلیا باز هم تو باشگاه باشید....نیت خیرخواهانه شما پیش اون کسی که باید بمونه،میمونه...
صمیمانه از محبتاتون ممنونم

m3631

عضو جدید
داریم

ای بابا بچه ها یکی یکی نرید دیگه :( بمونید باهم درس بخونیم....
علی آقا...آقا امید....بچه ها به کمک شمانیاز دارن خداروخوش نمیاد به خاطر یه سری آدم .... بقیه رو تنها بزارید ، از من گفتن بود.:razz::razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا