مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
معماری معاصر -معماری معاصر قبادیان

1.معماری مدرن 18-72(54 ص) بیتا
2.مدرن متاخر 72-90 (18ص) نفیسه
3.فصل پنج و شش 90-114 (24 ص) شادی
4.فصل هفت و هشت 114 -140(36ص) linoo
5.فصل نه و ده و یازده 140 -168(28ص) آزیتا

منبع اصلی : معماری معاصر قبادیان
منابع جهت وارد کردن نکات تکمیلی:1)جزوه مانا قابوسی 21)بانی مسعود 3)کامل نیا 4)مزینی

معماری جهان - مبنا ابراهیم زارعی

1.پیش از تاریخ /بین النهرین/مصر 1-53 (53 ص)
زیتون
2.هند /چین 157-203( 40ص)
azbarani
3.ژاپن /آمریکای میانه 203-251 ( 48 ص)
شادی
4.اژه ای /یونان 251-301(50 ص)
sattar017
5.روم/صدر مسیحیت 301-113(38ص)
4fafa
6.بیزانس و رمانسک 339-383(44ص)
ILKIN
7.گوتیک 383- 411(38ص)
sattar017
8.رنسانس و باروک 411-455(44ص)
نفیسه

منبع اصلی: جهان زارعی
منبع تکمیلی: 1)جهان بانی مسعود

سبک شناسی پیرنیا

1.اصول معماری ایرانی /شیوه اصفهانی (32ص) زیتون
2.شیوه پارسی( 54 ص) آزیتا
3.شیوه پارتی (38ص) نفیسه
4.شیوه خراسانی (26ص) hasanpour70
5.شیوه رازی(48ص)arc.a
6.شیوه آذری(66ص)
sara_slash1

خووووووووووووووووووووووب! لیست ما بالاخره به لطف همکاری همه دوستان تکمیل شد !!!:w32:
می خواستم به کسانی که ازین به بعد میان و توی این کار مشارکت نکردند و
خیلی دوست دارند کاری توی این پروژه انجام بدن تا بتونند از فلش کارت بقیه هم استفاده کنند
بگم که هنوز و تا وقتی که بچه ها قسمت هاشون رو تموم نکردند می تونید بیاین تا قسمتی از کاربعضی بچه ها بهتون واگذار بشه !:w11::w16::w21:

آخرین تاریخ تکمیل و تحویل فلش کارت ها رو 10 آبان ماه یعنی دو هفته ی دیگه قرار دادیم ...
و چون هیچ کدوم از دوستان نظر دیگه ای نداشت
این تاریخ رو مجددا به عنوان تاریخ مورد توافق همه دوستان اعلام می کنیم !

دوستان جدید اضافه شده نکات در مورد فلش کارت ها رو توی چند پیج عقب تر مطالعه بفرمایید!

به امید برکت و هر چه بالاتر زدن درصد تاریخ:w40::w16:

زحمت تبلیغات و مدیریت کار فن با خودتون باشه ...
چند نفر رو با خودتون همراه کنید که تو مدیریت و همراه کردن بچه ها کمک کنند!!
منم مثل شمام این چند روز یه جورایی تعطیل بودم سر این کار ...:w22::w04:
به چشم نمیاد ولی خیلی ذهنم و درگیر کرده بود!دیشبم تا صبح تو خواب داشتم هماهنگی ها رو انجام میدادم !:D

به صورت دستی یا پی دی اف قضیه اش چیه؟!:surprised:
فلش کارت ها رو تو نرم افزار jmemorize وارد کنید مستقیم !:cool:
رم کسی باشه نمیتونه وقت بزاره

میدونید که رشته ی ما زیاد طرفدار نداره

اگرم کسی باشه نمیتونه وقت بزاره

چون شرایط ما خاص تر از شماست

ما 50 تا ورودی داریم همش اما شما خیلی

فک نمیکنم به جی ممورایز بشه رسوند مطالب رو ولی میشه دستی اوکی کرد

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها دلم واستون خیلی تنگ شده بودش ...............تویدو هفته اخیر اتفاقخاصی نیفتاده اگه افتاده بگید اخه من پست ها را نخوندم زیادن وقت هم ندارم بخونم ............راستی ما هم وایبر و لاین حذف کردیم ........تاسیسات مکانیکی که حذف شده بود ...............دارم اکوستیک هم حذف میکنم و نور و احتمالا تنظیم هم یکی دو فصل شاید بخونم اگه جزوه مشتی برا نور و صوت دارید بدید شاید تنظیم بهزادی را بخونم ......اگه چیزی برا حذفیات به ذهنوتن میاد بگید

راستی بچه ها کسی ازمون اول ایوان خانه را نزاشته .................میخوام ببینم سوالات چی بودش ؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه برو بچه های فعال معماری

من یه پیشنهاد براتون دارم

من براتون فلش کارت سیستم ساختمانی و فن ساختمان میسازم

شمام در عوض فلش های تاریختونو به من بدین

نظر چی میگه ؟؟؟

فرقشم اینه که تاریخ برا ما درصد نداره

اما فن برا شما خیلی مهمه

از دوستای انرژی هم میخوام که براتون مباحث تنظیم رو اوکی کنن

whats your opinion ?????????
اگه اینجوری بشه که عالیه..پ
بچه ها دیگه قضیه فلش کارتام فک کنم تموم شده پس بیاین بگین چیکار میکنین..چجوری میخونین؟؟؟اردشیر شما روزی چن ساعت میخونی؟؟؟

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اینجوری بشه که عالیه..پ
بچه ها دیگه قضیه فلش کارتام فک کنم تموم شده پس بیاین بگین چیکار میکنین..چجوری میخونین؟؟؟اردشیر شما روزی چن ساعت میخونی؟؟؟

من که بعد چند روز تن پروری دوباره امروز استارت زدم....تو این مدت اینارو خوندم....

درک رفتار سازه-سازه در معماری-مبانی سازه-فناوری نوین-تنظیم قیابکلو تموم شده

تاریخ جهان نا روم....معاصر تا پست مدرن فقط بانی رو خوندم....اسلامی تا سبک رازی
منظر هیچی :D
درکم هیچی :D زبان 504 تموم شد و تافلم تا درس 10
راستی خیلی خوشگلی....<3

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان توی معماری جهان
اسم پادشاه ها و حاکم ها مهمه ؟!
که یه بنا در زمان کدوم پادشاه ساخته شده ؟!

یا کدوم پادشاه شروع کننده یه دوره است؟!
اسم پادشاه و حکام مورد سوال واقع نمی شوند و یا بنا مربوط به کدام پادشاه است. این که یک بنا مربوط به کدام دوره است، مهم تر می باشد.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بابا این ایوانخانه هم شورشو در آورده دیگه....موسسه به این بی نظمی ندیده بودم.....اینم ساعت 3 امروزشون.....2 روزه از ازمون میگذره هنوز کارنامه نزدن:razz:....پاسخ نامه رو میذارن رو سایت بعد چند ساعت حذف میکنن.....خودشونم نمیدونن با خودشون چند چندن :mad:

اونم وضع سوالشون که اینقدر بی کیفیت که اصلا نمیشه عددهاشو تشخیص داد:w00:

آخرین ویرایش:

hasanpour70

کاربر فعال
بابا این ایوانخانه هم شورشو در آورده دیگه....موسسه به این بی نظمی ندیده بودم.....اینم ساعت 3 امروزشون.....2 روزه از ازمون میگذره هنوز کارنامه نزدن:razz:....پاسخ نامه رو میذارن رو سایت بعد چند ساعت حذف میکنن.....خودشونم نمیدونن با خودشون چند چندن :mad:

اونم وضع سوالشون که اینقدر بی کیفیت که اصلا نمیشه عددهاشو تشخیص داد:w00:

کارنامه که اومده ولی سوال و پاسخنامه نیومده ایوان خانه شورشو در آورده من دیگه اصلا سوالا و اشکالامو یادم رفته کدوم سوالا بوده
شما معماری ای یا هنرهای ساخت؟ رتبه تون چند شده؟

atrali

کاربر ممتاز
کارنامه که اومده ولی سوال و پاسخنامه نیومده ایوان خانه شورشو در آورده من دیگه اصلا سوالا و اشکالامو یادم رفته کدوم سوالا بوده
شما معماری ای یا هنرهای ساخت؟ رتبه تون چند شده؟

مرسی دوستم......الان اومده چون عصر چک کردم نبود.....من مدیریت پروژه هستم

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها جونم؟اوضاع بر وفق مراده؟!ساعات مطالعتون و افزایش دادین یا نه؟
بچه ها دوتا سوال دارم ازتون.ممنون میشم اگه جواب بدین:gol::gol:..
اول اینکه معنیongoing چی میشه؟
دوم اینکه کانسپت خوب برا طراحی یه بیمارستان چی میتونه باشه؟(ترجیحا خطوط شکسته باشه آخه تو سه بعدی کردن خطوط منحنی زیاد خوب نیستم!)

atrali

کاربر ممتاز
سلام بچه ها جونم؟اوضاع بر وفق مراده؟!ساعات مطالعتون و افزایش دادین یا نه؟
بچه ها دوتا سوال دارم ازتون.ممنون میشم اگه جواب بدین:gol::gol:..
اول اینکه معنیongoing چی میشه؟
دوم اینکه کانسپت خوب برا طراحی یه بیمارستان چی میتونه باشه؟(ترجیحا خطوط شکسته باشه آخه تو سه بعدی کردن خطوط منحنی زیاد خوب نیستم!)

معنی ongoing میشه جاری/در دست اقدام

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ رو که تقسیم کردین ...حالا اگه کسی فک میکنه فصلی که برداشته سنگینه بهم بگه تا تقسیم کنیم با هم....منم یه پیشنها دارم به نظرم اگه این همه داوطلب برا لغاتای ذیرذره بین پیدا شه عالی میشه....اگه کسی داره کتاب رو بگه تا با هم کارتاشو بنویسیم...من که تا حالا نتونستم بخونمش بلکه اینجوری فرجی بشه...چون واقعا تو لغات مشکل دارم...

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این کتاب زیرذره بین لغات 8 سال رو داره....هر سالشم که 3 روز امتحان صبح و عصر میشه 6 قسمت ...یعنی هر سال میشه 240 تا لغت حالا .....8 تا یار خوب میخوام برا نوشتن کارتا البته هر چی بیشتر بهتر چون کار سبک میشه....:D

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ رو که تقسیم کردین ...حالا اگه کسی فک میکنه فصلی که برداشته سنگینه بهم بگه تا تقسیم کنیم با هم....منم یه پیشنها دارم به نظرم اگه این همه داوطلب برا لغاتای ذیرذره بین پیدا شه عالی میشه....اگه کسی داره کتاب رو بگه تا با هم کارتاشو بنویسیم...من که تا حالا نتونستم بخونمش بلکه اینجوری فرجی بشه...چون واقعا تو لغات مشکل دارم...
زیر ذره بینو بیا با ممرایز بخون:
http://www.memrise.com/course/422860/-6836/

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این کتاب زیرذره بین لغات 8 سال رو داره....هر سالشم که 3 روز امتحان صبح و عصر میشه 6 قسمت ...یعنی هر سال میشه 240 تا لغت حالا .....8 تا یار خوب میخوام برا نوشتن کارتا البته هر چی بیشتر بهتر چون کار سبک میشه....:D
زیرذره بین 2200 تا لغت داره، فقط لغات کنکورا نیس، لغات کتابای 504 و تافل و چنتا کتاب دیگه و متناشون هم هست :smile:

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیر ذره بینو بیا با ممرایز بخون:
http://www.memrise.com/course/422860/-6836/

اره اینو دیدم یکی از بچه ها مینویسه...با خوندن انلاین مشکل دارم....گفتم مثل تاریخ اگه تقسیم کنیم اینجوری زحمتش پای یه نفر نیس که تو همین سایت بنویسه و اینکه با نرم افزار راحت تر میتونیم بخونیم....و اگه تعدادمون زیاد باشه میتونیم مترادفارو هم از بخش واژگانش که اخر کتاب در بیاریم ......من که سعس میکنم برا خودم بنویسم اگه ادامه دادم میذارم کارتارو برا همه

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیرذره بین 2200 تا لغت داره، فقط لغات کنکورا نیس، لغات کتابای 504 و تافل و چنتا کتاب دیگه و متناشون هم هست :smile:

خب تقریبا 1900تاش که لغات کنکوره اون 280 تاشم فک کنم لغات تستای تالیفیش باشه....احتمالا اکثر لغات مهم تافل و 504 رو پوشش میده ولی نه همشو....:)

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی که میخوان خلاصه کنن تاریخو
از جزوه های باشگاه هم استفاده کنن... بعضی جزوات عکسای خوبی داره بعضی نکته هاش خوبه......
جزوه معماری جهان آیدین جوانی
#1100 اینو حتما ببینین
خلاصه:گوتیک-رنسانس-باروک
سوپر خلاصه هفته اخری-جهان زارعی
مصادیق معماری اسلامی و جهان
معماری جهان پارسه
معماری جهان(طیبه)
تصاویر معماری جهان به تفکیک دوره ها
#840مهم
جزوه تاريخ معماري جهان/ عصر كنكاش
خلاصه از معماری هند

خلاصه ای از تاریخ معماری جهان//پیش از تاریخ تا روم باستان//الهام رضوی
خلاصه معماری جهان (ماهان)
خلاصه کتاب تاریخ معماری غرب از عهد باستان تا مکتب شیکاگونوشته امیر بانی مسعود
خلاصه کتاب آشنایی با معماری جهاننوشته ابراهیم زارعی

دو تا خلاصم فرزاد گذاشته بود لینکشو یادم نیس.....
معماری جهان مانا قابوسی
#758#770 مهم
خلاصه جزوه مانا قابوسی مهم

archisal

کاربر بیش فعال
سلام
کسی خبر داره که این دانشگاه غیرانتفاعی پارس مدرکش معتبره و شهریه اش چقدره؟
آخه من کارشناسیمو تو غیرانتفاعی خوندم اما مدرکشو سراسری دادن؟
ممنونم

atrali

کاربر ممتاز
سلام
کسی خبر داره که این دانشگاه غیرانتفاعی پارس مدرکش معتبره و شهریه اش چقدره؟
آخه من کارشناسیمو تو غیرانتفاعی خوندم اما مدرکشو سراسری دادن؟
ممنونم

دانشگاه هنر پارس از لحاظ کادر علمی بسیار قوی است و رییس این موسسه دکتر گلابچی است و از اساتید و هییت علمی اونجا میشه به دکتر ساعد صمیعی/دکتر کتایون تقی زاده/دکتر بمانیان/دکتر حقیر/....و اساتیدی مثل اقای سلطاندوست و دکتر متدین و.....نام برد و این اسم ها فکر کنم نشان دهنده سطح دانشگاه هست

اووووای خدای من :eek: چه بگم :surprised: از ساعت 3 صبح پاشودم تا الان درگیر این خلاصه کردن معماری ایرانی و برسی ابنیه سنتی قبادیان بودم . قیافم این شکلی شده :weirdsmiley::weirdsmiley::weirdsmiley::hate::hate: چقدر زمان زود سپری میشه به ساعت نگاه می کنی می بینی زمان سپری شده و هنوزم اون طوری بخوام جلو نمیری . یا امام رضا کمک کن:eek::w28::w47::w37::w35:

:D مگه شما هم جزو گروه فلش کارتین ؟!:D

نه دوست عزیز من اصلا وقت نمی کنم، من دارم با برنامه یکی از اساتیدم جلو میرم روش تیکیت اند جی کیت فوق العاده عالیه درس خوندن یک لذت میشه که زمانو فراموش می کنی وقتی هم به خودت میای می بینی چند ساعت گذشته حالیت نشده از زمان . این برنامه که استادم برام در نظر گرفته مثل برنامه واسه خودش بوده با این تفاوت که در هفته یک روز از صبح تا شب توی برنامه کوهنوردی یا استخر یا تفریح سالم می چرخه تا روزات کسالت آور و خسته کننده نشه و انرژی سرشار داشته باشی تا برسی به خط پایان با سرفرازی هر چه بیشتر ، ایشون ارشدش رتبه ده آزمون سراسری سال 85 بوده .

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

نه دوست عزیز من اصلا وقت نمی کنم، من دارم با برنامه یکی از اساتیدم جلو میرم روش تیکیت اند جی کیت فوق العاده عالیه درس خوندن یک لذت میشه که زمانو فراموش می کنی وقتی هم به خودت میای می بینی چند ساعت گذشته حالیت نشده از زمان . این برنامه که استادم برام در نظر گرفته مثل برنامه واسه خودش بوده با این تفاوت که در هفته یک روز از صبح تا شب توی برنامه کوهنوردی یا استخر یا تفریح سالم می چرخه تا روزات کسالت آور و خسته کننده نشه و انرژی سرشار داشته باشی تا برسی به خط پایان با سرفرازی هر چه بیشتر ، ایشون ارشدش رتبه ده آزمون سراسری سال 85 بوده .
توضیح میدین این روش چه طوریه?انگلیسی میشه بنویسید اسم روشو برام جالب شد

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی که میخوان خلاصه کنن تاریخو از جزوه های باشگاه هم استفاده کنن... بعضی جزوات عکسای خوبی داره بعضی نکته هاش خوبه......
جزوه معماری جهان آیدین جوانی
#1100 اینو حتما ببینین
خلاصه:گوتیک-رنسانس-باروک
سوپر خلاصه هفته اخری-جهان زارعی
مصادیق معماری اسلامی و جهان
معماری جهان پارسه
معماری جهان(طیبه)
تصاویر معماری جهان به تفکیک دوره ها
#840مهم
جزوه تاريخ معماري جهان/ عصر كنكاش
خلاصه از معماری هند
خلاصه ای از تاریخ معماری جهان//پیش از تاریخ تا روم باستان//الهام رضوی
#891 خلاصه معماری جهان (ماهان) خلاصه کتاب تاریخ معماری غرب از عهد باستان تا مکتب شیکاگونوشته امیر بانی مسعود خلاصه کتاب آشنایی با معماری جهاننوشته ابراهیم زارعی دو تا خلاصم فرزاد گذاشته بود لینکشو یادم نیس.....
معماری جهان مانا قابوسی
#758#770 مهم خلاصه جزوه مانا قابوسی مهم
با این لیست پربارت یه کاری نکن ملت از کارت نوشتن پشیمون شن....:D اینا همشون یه چیز باور کن...:)

Hamid.026

عضو جدید
سلام دوستان خسته نباشید

لطفا اگه کسی این جزوه ها رو داره لینک شو بزاره :

1.زبان تخصصی مهدوی نژاد >فصل 2و3و4
2.مبانی فیزیک ساختمان 4و3و2و1 - تنظیم شرایط محیطی (قیابکلو)
3.سرمایش غیر فعال (قیابکلو)
4.بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران (قبادیان)
5.طراحی لرزه ای (گلابچی)
6.جزئیات ارتقا دهنده معماری (گلابچی)

7.معماری از شرق تا غرب (کامل نیا)
8.زیبا شناسی در معماری (گروتر)
9.درسنامه درک عمومی معماری - مرکز معماری (سعید فراهانی)

توضیح میدین این روش چه طوریه?انگلیسی میشه بنویسید اسم روشو برام جالب شد

شما یک کتاب رو به هشت بخش تقسیم می کنید و هر رو یک قسمت از اون هشت قسمتو می خوانی و روز بعد یک نگاه سریع به قسمت های روزهای قبل می ندازی بلد بودی روی هر صفحه یک تیک می زنیو همزمان با خوندن هر قسمت جی 5 نویسی اون هم رو انجام می دی تا با نوشتن بهتر توی ذهنت مطالب جا بیفته بعدش هم جعبه لایتنر میاد وسط و فرایند هر روز مطالعه پشت سر هم اون تقسیمات کتاب . مثل زبان تی کیت میمونه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

شما یک کتاب رو به هشت بخش تقسیم می کنید و هر رو یک قسمت از اون هشت قسمتو می خوانی و روز بعد یک نگاه سریع به قسمت های روزهای قبل می ندازی بلد بودی روی هر صفحه یک تیک می زنیو همزمان با خوندن هر قسمت جی 5 نویسی اون هم رو انجام می دی تا با نوشتن بهتر توی ذهنت مطالب جا بیفته بعدش هم جعبه لایتنر میاد وسط و فرایند هر روز مطالعه پشت سر هم اون تقسیمات کتاب . مثل زبان تی کیت میمونه
مرسی اسم روش رو به انگلیسی هم میشه بنویسید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا