مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه برنامه ریزی جامع تا کنکور داشته باش که اسم کتابایی که هر ماه باید بخونی و مرور و جمع بندی رو توش لحاظ کن
یه برنامه ماهانه داشته باش که خودش تقسیم بشه به برنامه های دو هفته ای که هر مبحثی که باید بخونی با توجه به مددت زمان لازم و پیش بینی شده تا اتمامش کنی رو وارد کن
هر روز رو هم بیشتر از 4 تا ماده درسی نخون که قاطی میشه

من تازه شروع کردم-ب پیشنهاد مشاور عزیزم ازیتا جون:تارخ وزربانو وفن وایستایی----هنو برنامه کلی ندارم لیست کلی کتاب میخوام که برنامه کلی در نظر بگیرم که زمانو زایل نکنم

برنامه منو ببینین چطوره؟؟؟نظرتون چیه....
زبان و ایستایی دروس ثابت من هستن...یعنی هرروز از همون جایی شرو میکنم که دیروز تموم کرده بودم....البته طبق سیلابیس آزمون مرکز جلو میرم....
تاریخ رو اینطوری پیش میرم که یه هفته معاصر بخونم یه هفته ایران یه هفته جهان....
تو دروس فن دو تا کتاب انتخاب میکنم که تو یه هفته بودجه بندی مرکزو تموم کنم....مثلا دو فصل آکوستیک و دو فصل سرمایش غیر فعال تو یه هفته خونده میشه...
با این حساب تو یه هفته زبان و ایستایی و مثلا معماری جهان و دو بودجه بندی از فن فینیش میشه....
هفته بعد باز زبان و ایستایی ثابته و معماری ایران و عناصر جزییات و مثلا تاسیسات میاد تو کار...
تو برنامم جای درک خالیه چون به نظرم باید کتابارو تموم کنم بعد درک تست بزنم...
منتظر نظراتتون هستم;)

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
جدی؟؟؟؟؟؟؟واقعن؟؟؟؟
منم دقیییییییییییییقن این جمله رو هی تکرار میکنم.
آره واقعا
پس همکلاسی سلام:D
زبان و ایستایی دروس ثابت من هستن...یعنی هرروز از همون جایی شرو میکنم که دیروز تموم کرده بودم....البته طبق سیلابیس آزمون مرکز جلو میرم....
تو دروس فن دو تا کتاب انتخاب میکنم که تو یه هفته بودجه بندی مرکزو تموم کنم....مثلا دو فصل آکوستیک و دو فصل سرمایش غیر فعال تو یه هفته خونده میشه...
با این حساب تو یه هفته زبان و ایستایی و مثلا معماری جهان و دو بودجه بندی از فن فینیش میشه....
هفته بعد باز زبان و ایستایی ثابته و معماری ایران و عناصر جزییات و مثلا تاسیسات میاد تو کار...
منتظر نظراتتون هستم;)

عالیه
منم درکو گذاشتم همزمان با شروع جمع بندی هام

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
منتظر نظراتتون هستم;)
اره باید کتابارو تموم کرد تا درکمون بیشتر بشه
ولی همه سوالای درک اینجوری نیستن مثلا یه سری سوالاس منبع داره میگی این سوالو اگه بخام ج بدم باید اون قسمت سبک و یا خرپارو میخوندم
اما ی سری سوالاس که ... من که فعلا تست درک میزنم ب این سوالا ج میدم فقط... مثل همون شفافیته تو قرضالحسنه....
این سوالا جوابش ی نکتست که زودم میگیریش...

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
منتظر نظراتتون هستم;)
با سیلابس مرکز میرید جلو ازموناشوهم ثبت نام کردید؟

vesper_mutemars

عضو جدید
من می خواستم آزمون های مرکز معماری رو برم. اما ایوان خانه هم رفتم. سیلابس رو دیدم آزمون های قبلشون رو هم دیدم. به این نتیجه رسیدم آزمون هم ایوان بنویسم. کلا جو مرکز معماری رو دوست نداشتم.
مقایسه هم کردم امسال آزمون های ایوان انگار خیلی بهتر از مرکز معماریه

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره جزوه ها کوتاه و مختصرن بهتر بزاریم واسه جمع بندی
ب نظرم جزورو باید با کتاب خوند... اگه شما مثل منید که زیر تک تک کلمه ها خط میکشید فک میکنید طراح میخاد از همه خطا سوال بده حتما جزوه کنار دستتون باشه وقت خوندن کتاب....

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
منتظر نظراتتون هستم;)
منم اول همین فکرو داشتم...
تا اینکه....
ولی ی کم برو سراغش...من تو روز ی چن تایی شرو کردم برا خودم حل میکنم...البته خیلی کم...
ولی باور کن اسن بهت ی دیدی میده ک ازین ب بعد ک داری کتاباتو میخونی ..ی طوری میخونیشون ک از توش برا خودت سوال بسازی در عینه خوندن...
این ک مثلم ب اقلیم چطوری نگا کنی تا بتونی سوالاو برا درک بزنی..
یا سازه یا حتا تاریخ...
ولی در کل ااین ک درسارو باهم پیش میبری خیلی خوبه

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منتظر نظراتتون هستم;)

برنامت خوبه-موفق باشی;)

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من می خواستم آزمون های مرکز معماری رو برم. اما ایوان خانه هم رفتم. سیلابس رو دیدم آزمون های قبلشون رو هم دیدم. به این نتیجه رسیدم آزمون هم ایوان بنویسم. کلا جو مرکز معماری رو دوست نداشتم.
مقایسه هم کردم امسال آزمون های ایوان انگار خیلی بهتر از مرکز معماریه
سیلابس 94 ایوان خانه رو دارین؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ب نظرم جزورو باید با کتاب خوند... اگه شما مثل منید که زیر تک تک کلمه ها خط میکشید فک میکنید طراح میخاد از همه خطا سوال بده حتما جزوه کنار دستتون باشه وقت خوندن کتاب....
زیر هر کلمه و یا جمله خط نکش...
اینو یاد بگیر ک چطور از کتابت برا مرور راحت تر و سریعتر استفاده کنی...
در خط کشدن زیر کلمات و جملات مهم زیرک باش...

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم فن و تاریخ و زبان برنامه هر روزمه و وقتایی که خسته میشم درک منظر و درک عمومی میخونم....
یه روز معماری معاصر یه روز معماری جهان و یه روز معماری ایران
یه روز درک عمومی یه روز درک منظر
تو هفته هم 2 روزو بجای فن یعنی ایستایی و گلاب... تنظیمو عناصرو تاسیساتو مصالح....
برنامه ورزشی ندارم اما وقتایی که افسرده میشم میرقصم.. خیلی انرجی مثبت میگیرم... :w31::w33::w42:
اینم منم بعد نتایج کنکور= :king:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ی سوال برا درک عمومی همچنان کتاب اول
نقل مجلس ،همچنان درک علی عسگری هس؟؟
احیانا کتاب جدیدی ب بازار نیومده ک من بی خبر باشم؟
آخه من هر وقت کتاب میخرم یا ی کتاب چن روز بعدش بهترش دراومده یا قلن در اومده بود من بی خبر..
یا چن وقت کوتاهه بعد ویرایش جدیدش اومده بیرون اونم با 100 صفه اضافه...بله..این بود روزگار ما..
نبود؟؟؟
همون علی عسگری رو بخرم؟؟؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیر هر کلمه و یا جمله خط نکش...
اینو یاد بگیر ک چطور از کتابت برا مرور راحت تر و سریعتر استفاده کنی...
در خط کشدن زیر کلمات و جملات مهم زیرک باش...
بله ولی وسواس شدید دارم.. و جزوه ها واقعا نجاتم میده الانم کتابا تاریخ و سبکم دور عکسا کنار صفحه همش نکته ها مانا و عسگریه....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ی سوال برا درک عمومی همچنان کتاب اول
نقل مجلس ،همچنان درک علی عسگری هس؟؟
احیانا کتاب جدیدی ب بازار نیومده ک من بی خبر باشم؟
آخه من هر وقت کتاب میخرم یا ی کتاب چن روز بعدش بهترش دراومده یا قلن در اومده بود من بی خبر..
یا چن وقت کوتاهه بعد ویرایش جدیدش اومده بیرون اونم با 100 صفه اضافه...بله..این بود روزگار ما..
نبود؟؟؟
همون علی عسگری رو بخرم؟؟؟
تو باشگاه هست فعلا اونو دانلود کن چرا کتاب بخری....

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم فن و تاریخ و زبان برنامه هر روزمه و وقتایی که خسته میشم درک منظر و درک عمومی میخونم....
تو هفته هم 2 روزو بجای فن یعنی ایستایی و گلاب... تنظیمو عناصرو تاسیساتو مصالح....
برنامه ورزشی ندارم اما وقتایی که افسرده میشم میرقصم.. خیلی انرجی مثبت میگیرم... :w31::w33::w42:
چه مدلی ؟؟؟
منو بگو هی نموخوام برم باشگا و درسمو بخونم ولی اینطرف خونمون ی باشگا اونطرفشم ی باشگاسس.. هی تحریکم موکنن که برم تمرین کنممم....

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برنامت خوبه روش بمون ازموناشم احتمالا بچه ها بزارن که میتونی استفاده کنی
بارسلنوناهم که باخت :w00: من رفتم شب بخیر همه!
پست موقت----
مررررسی....دعا کنین به برنامم وفادار باشم:biggrin:
باشه بابا حرص نخور جاش عکسای معماری جهان زارعی رو بخور با جزییات ارتقا دهنده:D
برنامه توام خوبه ولی من نمیتونم یه روز جهان بخونم یه روز معاصر و یه روز ایرانی...استلس میگیرم:w05:و از همه مهمتر گیییج میزنم:confused:
برقص عزززیزززم به منم بگو بیام واست ساز بزنم:biggrin:
ایشالا هممون از این تاجا رو سرمون میذاریم....
به امید اون رووووز یو هووووووووووووووووو:w11::w40::w42:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله ولی وسواس شدید دارم.. و جزوه ها واقعا نجاتم میده الانم کتابا تاریخ و سبکم دور عکسا کنار صفحه همش نکته ها مانا و عسگریه....
من هم نوشتم...
ک بعدن ک تمومش کردم اومدم نسیمو بخونم دیدم همون خلاصه واری ک کنار متن کتاب نوشتمو نسیم لیست کرده...البته من اسلاممیشو میگم خراسانی ب بعد
ولی اوایلش یکم از همه جا جم کرده...
نمیگم خط نکش با دقتو حولس ه جم بکش

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه مدلی ؟؟؟
منو بگو هی نموخوام برم باشگا و درسمو بخونم ولی اینطرف خونمون ی باشگا اونطرفشم ی باشگاسس.. هی تحریکم موکنن که برم تمرین کنممم....
مدل خودم... من تو رقص سبک خودمو دارم .. علکی :D
چرا تورو بگو مگه ما رفتیم باشگا... من خودم اخرش 6 مین برقصم و باشگارو هم از برنامم خط زدم ولی اگه مث من دانشگا نمیری حتما برو ... باید اپدیت بشی نمیشه که همش بدرسی....

elham_er

عضو جدید
یکی به من انرژی بده..استاد راهنمام پایاننمو راه نمیندازه.فکرم درگیر مونده..از یه سمتی هم کار..هنوز هیچی نشده کم اوردم..:(

mahdiehhzh

عضو جدید
درسته کتاب پرحجمیه من فصل دومشو تموم کردم پر حجمه ولی خوندنش جالبه ولی زیاد ریز شده بعضی جاها.مشاور مرکز گفت بجاش جزوه عناصر شریفی رو بخونی بهتره موندم جزوشم بگیرم ؛چون گفت مباحث بیشتری داره؛شما چیکار میکنید؟

ینی واسه عناصر کتاب کزازی لازم نیست بخونیم؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 222376

این چند صفحه از جزوه دوستمه که کلاس تابستونه علی مدد رو میرفت، داد به من بخونم خودش که راضی بود از جزوه. منم خوندم خوب بود گفتم برای شما هم اسکن کنم بزارم.
ممنون ازت.
لطف کردی .
جزوه ای ازش نیس؟
ینی فقط کناره تستا ی توضی میده تموم میشه میره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا