مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

veritaaa

عضو جدید
سلام بچه ها خوبین ؟ چه خبرا؟ کسی هست که کتاب "از عهد باستان تا مکتب شیکاگو " و " معماری غرب ریشه ها و مفاهیم " بانی مسعود رو خونده باشه؟ چقدر تفاوت دارن ؟ بخرم ریشه ها و مفاهیم رو ؟

بعد اینکه شما طبق سیلابس پیش میرین یا کتاب به کتاب ؟ سیلابسا مثلا مال مرکز معماری هر آزمون یکی دو فصل از هر کتاب داره اینجوری گیج نمیشه آدم ؟ فک کنم من کتاب به کتاب راحت تر باشم :cry:

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه برنامه ریزی جامع تا کنکور داشته باش که اسم کتابایی که هر ماه باید بخونی و مرور و جمع بندی رو توش لحاظ کن
یه برنامه ماهانه داشته باش که خودش تقسیم بشه به برنامه های دو هفته ای که هر مبحثی که باید بخونی با توجه به مددت زمان لازم و پیش بینی شده تا اتمامش کنی رو وارد کن
هر روز رو هم بیشتر از 4 تا ماده درسی نخون که قاطی میشه

شما همچین برنامه ای رو برای خودت انجام دادی؟میشه اینجا بذاری ماهم ببینیم؟اخه منم مث سوسن خانم گیج شدم درست نمیدونم چه کتابهایی هست که باید بخونیم-فقط تابلوهاشو میدونم:confused:کیس استادی برنامه ریزی میخوام!

جواب منو نمیدین دوست عزیز؟:(

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست Desktop.rar
شما همچین برنامه ای رو برای خودت انجام دادی؟میشه اینجا بذاری ماهم ببینیم؟اخه منم مث سوسن خانم گیج شدم درست نمیدونم چه کتابهایی هست که باید بخونیم-فقط تابلوهاشو میدونم:confused:کیس استادی برنامه ریزی میخوام!
این فایل نمونه برنامه منه البته برنامه هفتگیشو الان تو ورد نوشتم واسه نمونه چون رو کاغذه تو اتاقم.امیدوارم مفید باشه

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 222373
این فایل نمونه برنامه منه البته برنامه هفتگیشو الان تو ورد نوشتم واسه نمونه چون رو کاغذه تو اتاقم.امیدوارم مفید باشه
الیک میشه بگی رتبت تو مرکز چند شده حدودا.... و اینکه روز چند ساعت میخونی....

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبین ؟ چه خبرا؟ کسی هست که کتاب "از عهد باستان تا مکتب شیکاگو " و " معماری غرب ریشه ها و مفاهیم " بانی مسعود رو خونده باشه؟ چقدر تفاوت دارن ؟ بخرم ریشه ها و مفاهیم رو ؟

بعد اینکه شما طبق سیلابس پیش میرین یا کتاب به کتاب ؟ سیلابسا مثلا مال مرکز معماری هر آزمون یکی دو فصل از هر کتاب داره اینجوری گیج نمیشه آدم ؟ فک کنم من کتاب به کتاب راحت تر باشم :cry:
خوبی مبحث به مبحث اینه که کتابهارو با هم پیش می بری ولی اگر کتاب به کتاب بخوای بخونی ممکنه که به خوندن یه سری کتاب نرسی.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب منو نمیدین دوست عزیز؟:(
فایل برنامم رو گذاشتم ها
رتبم شده فک کنم 76 زبان و فن و تاریخ رو خیلی خوب زدم درک بد:)
از ساعت 9 تا هروقت برنامه داشته باشم میشه 6-8 ساعت البته کیفیت درس خوندن مهمه نه کمیت

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فایل برنامم رو گذاشتم ها
از ساعت 9 تا هروقت برنامه داشته باشم میشه 6-8 ساعت البته کیفیت درس خوندن مهمه نه کمیت

پست موقت :
.......
زیر بغل و سرشونه چی پس؟ احتتمان پا کار نمیکنی ؟؟؟ها ؟؟خخخخ

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
فایل برنامم رو گذاشتم ها
اوهوم... ساعتا اخرت چرا استراحت نداره چجوری 2 ساعت روی ی کتاب میشینی ... این نشون میده واقعا ورزشکارییییییی ;):D

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 222373
ILKIN برنامت خیلی جالبه;)
مخصوصا تمرین های سینه و جلو بازو :D
برنامه ی بدنسازی هم میذاشتی:w02:
جالبه منم اینارو تو برنامم آوردم.(منظورم تمرینات بدنسازیه)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان..سلام
خوبید؟خوب؟
شما چطوری؟
نبودی؟؟
راسشو بگو کجا رفته بودی؟؟

من کتاب معماری غرب ریشه ها و مفاهیم رو خریدم (بانی مسعود) ولی چاپ پنجم رو خریدم اگه کسی چاپ ششم دارم صفحاتی که اضافه شده رو بذاره لطفا
در ضمن 16 مهر اکادمی معماری تو قزوین سمینار رایگان داره
من هم چاپ5 رو دارم متاسفانه...
مشکلی نی..
جور شد میخونیم
نشد نمیخونیم...
این همه چیز هس واسه خوندن...
والاااااا

من خودمم موندم.نمیدونم جزوه ای که تو باشگاه بود رو دیدم ولی کیفیتش جالب نیس عکساش خوب نی.موندم جزوشم بگیرم 30 تمنه گرونتر از خود کتابه(جزوه های خودشون چطوریه؟تایپیه؟)!

مشاور مرکز که میگفت کتابای فیزیک 1 و2 همراه درسنامه های مرکز نور و صوت و تنظیم

ILKIN;7901087[B گفت:
]یه برنامه ریزی جامع تا کنکور(وای اگه من بتونم اینو برا خودم بنویسم...
[/B])داشته باش که اسم کتابایی که هر ماه باید بخونی و مرور و جمع بندی رو توش لحاظ کن
یه برنامه ماهانه داشته باش که خودش تقسیم بشه به برنامه های دو هفته ای که هر مبحثی که باید بخونی با توجه به مددت زمان لازم و پیش بینی شده تا اتمامش کنی رو وارد کن
هر روز رو هم بیشتر از 4 تا ماده درسی نخون که قاطی میشه

باید ببینیم از جزییات ارتقا دهنده تا حالا چندتا سوال اومده.
این که خوبه کتاب اصول و مبانی طراحی ساختمانهای بلند هم هست.
ولی یه چیزی ما که نمی خوایم 100 درصد جواب سوالای فن و بدیم یعنی این منطقی نیست که فکر کنیم باید همه کتابهارو کامل بخونیم.
بله...بله..
درسته..کاملن درسته.
موافقم.

مشاور مرکزـیه خانمه که رتبه 10 شده بود-میگفت سوال از جزییات ارتقا دهنده میدن حتما سال قبلم داده بودن.
ساختمان های بلند کتاب دو جلدی فاطمی خیلی خوبه من با خوندنش تونستم سوالای ساختمان های بلند سالای پیش رو ج بدم:مجموع تست مرکز
آیا این کتابی ک میگی همون کتاب ایستایی و فنش هست؟؟
چقد شما کتاب خوندید بچه ها؟

من رفتم کتاب طراحی ساختمانهای بلند گلابچی که 55000 تومن بود خریدم:(
خیلی حجیمه؟چیه ک 55 تومنه..
مگه جز اولویت هاست؟؟حتمن باس بخونیمش؟
من مبانی سازه برا معمارانش رو خریدم پشیمون شدم...اولاش خوب بودا....

یعنی نمی خریدم بهتر بود؟
کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی که 2 جلدیه جداست و ساختمانهای بلند یه 2 جلدی دیگه ست؟
شما پارسال رتبه ی تئوری و اسکیست چند شد؟
میشه درصدات هم بگی؟اگر امکانش هست.

مشاوری که به من زنگ زده بود رتبه ش 399 با اسکیس 60% بود.
به هر کی یه نفر زنگ زده.احتمالا شما تو آزمون ارزیابی رتبه ی خوبی آوردید که رتبه ی 10 به شما مشاوره داد;)
البته من حدس میزنم که مشاورها بر این اساس باشن.
باباااااااا...
مشاور...
مشاور مرکز.....
مشاوری ک رتبش 10 بود..
مشاوری ک رتبش 400 بود...
مشاوری ک خیلی مهربون بودد...
نمیخام ...عه....
با این حرفا و مشاوراتونو اینا : من مشاور لازم شدم

الیک میشه بگی رتبت تو مرکز چند شده حدودا.... و اینکه روز چند ساعت میخونی....
الان اینی ک نوشتی منظورت ILKIN؟
عزیزه منننن

آخرین ویرایش:

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 222373

خیلی تشکر از جوابت-مفید بود:gol:ینی کتابهایی که میخونی همیناس که تو برنامه ریزی کلیت گذاشتی یا اینارو هم واسه نمونه گذاشتی وکتابا بیشتر از اینه ؟اخه من کل کتابهایی که واسه ارشد خونده میشن رو نمیدونم چی هستش !دنبال اینم یکی از بچه ها که بررسی کرده وکتابهای خوب رو گلچین کرده اسمشونو بهم بگه تا بتونم یک برنامه ریزی کلی داشته باشم

veritaaa

عضو جدید
کسی اینجا مث من ترم 7ه؟ وقتی از 8 صب تا 5 کلاس داریم چجوری 5 6 ساعت درس بخونیم تو روز؟ شما چیکار میکنین؟

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شنبه ها همیشه تو باشگاه باید تو صف میز پرس باشیم... اول هفتس و انرژی زیاد دیگه..:cool:

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
پست موقت :
.......
زیر بغل و سرشونه چی پس؟ احتتمان پا کار نمیکنی ؟؟؟ها ؟؟خخخخ

اقا کارت درسته اینارو ولش.خخخ

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کسی اینجا مث من ترم 7ه؟ وقتی از 8 صب تا 5 کلاس داریم چجوری 5 6 ساعت درس بخونیم تو روز؟ شما چیکار میکنین؟

بله من و خیلی دیگه ازدوستان
اولای ترم ینی تاآخر آبان ک درسا کمه بیشتر واسه مطالب ارشد تایم میذارم
درسارو سرکلاس جوری گوش میکنمو میخونم ک آخر ترم راحت تر بتونم ب جمع بندی مطالب ارشد برسم
تو طرح و دروسی ک ارائه کنفرانس داره تا حد امکان تقلب میکنمو از دوستام کمک میگیرم
همه اساتیدو در جریان کنکور میذارم:whistle:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
باباااااااا...
مشاور...
مشاور مرکز.....
مشاوری ک رتبش 10 بود..
مشاوری ک رتبش 400 بود...
مشاوری ک خیلی مهربون بودد...
نمیخام ...عه....
با این حرفا و مشاوراتونو اینا : من مشاور لازم شدم
من آزمون رایگانشو که شرکت کرده بودم مشاور به من هم زنگ زد.

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بگید الا شما دارید چجوری میخونید؟؟؟
من که ناسیسات مکانیکی تنظیم ایستائی معماری جهان غری معاصر زبان منظر دارم باهم میخونم:confused:

من تازه شروع کردم-ب پیشنهاد مشاور عزیزم ازیتا جون:تارخ وزربانو وفن وایستایی----هنو برنامه کلی ندارم لیست کلی کتاب میخوام که برنامه کلی در نظر بگیرم که زمانو زایل نکنم

saman3230

عضو جدید
کی هس کارگاه؟
ایشون کلاسشون چطور هس؟؟منظورم همون تعاریفی ک از دوستاتون شنیدید هس؟آموزشش ب چ شکل هس؟
ممنون.

مشاهده پیوست jozve dark.pdf

این چند صفحه از جزوه دوستمه که کلاس تابستونه علی مدد رو میرفت، داد به من بخونم خودش که راضی بود از جزوه. منم خوندم خوب بود گفتم برای شما هم اسکن کنم بزارم.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چته ماراللللل.......نبینم پکر باشی:surprised:

پیش میاد دیگه!
اما ب لینک امضاتون ی سر زدم خیلی بهترم الان..

جمله تاکیدی مثبت من:خطاب ب مخاطب خاصم:دانشگاه هنر تهران: دارم میام پیشت جاده چ همواره!!!

جمله تاکیدی مثبت شما چیه؟؟

آخرین ویرایش:

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پیش میاد دیگه!
اما ب لینک امضاتون ی سر زدم خیلی بهترم الان..

جمله تاکیدی مثبت من:خطاب ب مخاطب خاصم:دانشگاه هنر تهران: دارم میام پیشت جاده چ همواره!!!

جمله تاکیدی مثبت شما چیه؟؟
جدی؟؟؟؟؟؟؟واقعن؟؟؟؟
منم دقیییییییییییییقن این جمله رو هی تکرار میکنم ولی هنرهای زیباااااااااااااااا....

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا که جایی قرار نیست ازمون بدم:w05:لازمه ازمون؟؟؟؟اگه ازمون بخوام بدم شما کجا رو پیشنهاد میدید؟
عزیزم من نگفتم ازمون بده گفتم با برنامه اونا برو جلو :D سیلابس مرکز معماری خوبه از برنامه اون استفاده کن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا